ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد C

HEGMATANEH
07-06-2011, 23:37
سلام به دوستان عزیز
من ترم دوم رشته نرم افزار هستم.درس مبانی کامپیوتر دارم و همونطور که میدونید در این درس زبان c++ تدریس میشه.سر کلاس خوب گوش میدادم و ساختار رو تقریبا یاد گرفتم ولی حالا که آخر ترم هست و استادمون 5 تا سوال داده به عنوان پروژه و گفته حتما خودتون حل کنید (گفته پروژه هاتون رو بعد از امتحان که در ناریخ 5 تیر ماه هست میبینه اگه بالای 10 بگیریم میره سراغ پروژه و میبینه و گرنه هیچ)اینجوری میفهمه.حالا من مجبورم خودم حلشون کنم.مشکل من از این جا شروع میشه ک من ساختار c++ به جز آرایه هارو بلدم ولی وقتی میخوام یه برنام خیلی ساده بنویسم نمیدونم از کجا باید شروع کنم!!همونطور که گفتم تا 5 تیرماه وقت دارم .حالا از شما دوستان عزیز میخوام کمکم کنید که باید چهیکار کنم تا هم امتحانمو خوب بدمو هم پروژم رو.البته اینو بگم من این ترم فقط 2 تا درس برداشتم چون...
دوستون دارم

brave_ie
08-06-2011, 00:21
اگر از ساختار منظورت استراکچر من تو زبان C میتونم کمکت کنم بقدر بضاعت اگه کمکی بهت میکنه

Hami.PsT
08-06-2011, 08:06
وقتی میخوام یه برنام خیلی ساده بنویسم نمیدونم از کجا باید شروع کنم!!

اولاً که الگوریتم رو خوب یاد بگیر. یعنی ورودی و خروجی ها رو مشخص کن، طوری که دقیقاً معلوم باشه چی به برنامه میدی، چه کاری باید روی داده ها انجام بشه و خروجی چیه. الگوریتم همون روش حله، همون راهی که خودت ازش میری تا مسئله رو حل کنی. یاد گرفتن الگوریتم خیلی مهم تر از یاد گرفتن دستور اون زبان یا همون syntax هست.

بعدشم از برنامه های ساده شروع کن. یه برنامه ساده رو بنویس و سعی کن خودت یه تغییری تو ساختار برنامه بدی و خروجی و نتیجه برنامه رو تبدیل به چیزی کنی که میخوای. کم کم برو سمت برنامه های پیچیده تر.

اگه سوال خواستی که روش فکر کنی و دستت راه بیفته، پیشنهاد می کنم از برنامه های ساده ACM شروع کنی. اگه خواستی چند تا از مسئله های ساده اش رو اینجا برات میذارم.

موفق باشی! :46:

Life24
08-06-2011, 08:30
اگر از ساختار منظورت استراکچر من تو زبان C میتونم کمکت کنم بقدر بضاعت اگه کمکی بهت میکنه

فکر کنم منظورش ساختار برنامه نویسی هست. نه اون ساختار.
حالا شما یکم سوال ها رو حل کن تا هر جر بلدی.
بقیه رو بچه ها کمک میکنند.
باید دوست عزیز کد زیاد بزنی و مسائل زیاد حل کنی تا دستت راه بیوفته. :11:

Puneh.A
08-06-2011, 08:45
برای برنامه نویسی این که ساختار رو بلد باشی به تنهایی کافی نیست
اول باید بتونی الگوریتم برنامه ای رو که می خوای بنویسی رو بفهمی.
نمی تونی از وسط شروع کنی باید از همون اول پله پله جلو بری و برنامه ات رو بنویسی:11:

HEGMATANEH
08-06-2011, 14:38
سلام به دوستان عزیز
بابت راهنماییتون ممنون
منظورم از ساختار تا آخر مبحث آرایه هاست که بهش میگن رویه یا ساختار ظاهرا

resident2011
08-06-2011, 17:27
شما سولاتت رو بزار تا کمکت کنیم البته منظور جوابشون نیست فقط راهنمایی در حدی که بتونی حلشون کنی .

Hami.PsT
09-06-2011, 00:51
سلام به دوستان عزیز
بابت راهنماییتون ممنون
منظورم از ساختار تا آخر مبحث آرایه هاست که بهش میگن رویه یا ساختار ظاهرا

همونطور که puneh64 گفت:

برای برنامه نویسی این که ساختار رو بلد باشی به تنهایی کافی نیست
اول باید بتونی الگوریتم برنامه ای رو که می خوای بنویسی رو بفهمی.
نمی تونی از وسط شروع کنی باید از همون اول پله پله جلو بری و برنامه ات رو بنویسی:11:

پس توصیه می کنم روی الگوریتم بیشتر کار کنی. اگه تونستی الگوریتم برنامه رو قشنگ برای خودت توضیح بدی اون موقع برو سراغ کد زدن. :46: