ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مقایسه بهترین گیرندهای دیجیتال 100 تومن +Blusens T14 یا Viuna 6110

صفحه ها : 1 [2]

Creative1
08-10-2011, 12:37
سلام.
دوستان من یک گیرنده دیجیتال بلوسنس T14+ خریدم . این ریزه مشکلات رو توش دیدم. البته دوستان عزیز این مسئله رو به عنوان خراب کردن یک مارک نسبت به مارک دیگه نزارین. چون بر اساس تحقیق و بررسی خریداری کردم. ولی خب در عمل آدم به یه سری از مسائل روبرو میشه دیگه ... :20:

1- اینکه آیا بایستی همراهش آنتن هم باشه یا نه ؟ چون مال من نداشت . احتمالا فراموش کردن بزارن روش !
2- دستگاه جایی واسه تنظیم تاریخ نداره.
3- آیا موقعی که دستگاه در حالت آماده بکار هست . روی پنل جلوش باید ساعت دستگاه رو نشون بده.
4- بعد از تنظیم ساعت بعد از خاموش شدن چه در حالت آماده بکار و چه برسد به قطع برق دستگاه ... ساعت دستگاه به حالت اولیه کارخونه بر می گرده. 2000-6-2 03:30
5- آیا دستگاه اطلاعات ساعت و تاریخ رو از سیگنالهایی که از طرف صدا و سیما ارسال می شود دریافت می کنه و خودشو با اون هماهنگ می کنه ؟ مثلا از روی سیگنال تله تکست

* جایی که من هستم EPG کانال ها ارسال نمیشه . یا اینکه ...

من دستگاه رو به تلوزیون LCD SONY - KLV-40S550A وصل کردم و تویه تنظیمات تلویزیون گذاشتم رو حالت 1080P ولی تلویزیون 1080i رو نشون می ده.
بهترین حالت تصویر 1080P چیه ؟ FULL Screan ، 16:9 vertical cut و ...

۱- سری قبلی +T14 دارای آنتن مغناطیسی کوچک بود که در سری جدید کابل AV جایگزین آن شد.
۲- به طور کلی ساعت و تاریخ دستگاه فقط از طریق فرستنده صدا و سیما تنظیم میشه. حالا اگه صدا و سیما ساعت و تاریخ رو ارسال کنه که مشکلی نیست. اما تو بعضی از استان ها هنوز ساعت و تاریخ ارسال نمیشه!
۳- دستگاه در حالت خاموش ساعت را روی پنل نشان نمی دهد.
۴- (مورد ۲)
۵- (مورد ۲)

* هنوز هیچ جای ایران EPG راه نیفتاده. فقط ۲ , ۳ روز اون زمان که شبکه استانی بود به صورت آزمایشی فهرست برنامه های شبکه روی EPG قرار داشت.

srh124
08-10-2011, 17:24
سلام.
دوستان من یک گیرنده دیجیتال بلوسنس T14+ خریدم . این ریزه مشکلات رو توش دیدم. البته دوستان عزیز این مسئله رو به عنوان خراب کردن یک مارک نسبت به مارک دیگه نزارین. چون بر اساس تحقیق و بررسی خریداری کردم. ولی خب در عمل آدم به یه سری از مسائل روبرو میشه دیگه ... :20:

1- اینکه آیا بایستی همراهش آنتن هم باشه یا نه ؟ چون مال من نداشت . احتمالا فراموش کردن بزارن روش !
2- دستگاه جایی واسه تنظیم تاریخ نداره.
3- آیا موقعی که دستگاه در حالت آماده بکار هست . روی پنل جلوش باید ساعت دستگاه رو نشون بده.
4- بعد از تنظیم ساعت بعد از خاموش شدن چه در حالت آماده بکار و چه برسد به قطع برق دستگاه ... ساعت دستگاه به حالت اولیه کارخونه بر می گرده. 2000-6-2 03:30
5- آیا دستگاه اطلاعات ساعت و تاریخ رو از سیگنالهایی که از طرف صدا و سیما ارسال می شود دریافت می کنه و خودشو با اون هماهنگ می کنه ؟ مثلا از روی سیگنال تله تکست

* جایی که من هستم EPG کانال ها ارسال نمیشه . یا اینکه ...

من دستگاه رو به تلوزیون LCD SONY - KLV-40S550A وصل کردم و تویه تنظیمات تلویزیون گذاشتم رو حالت 1080P ولی تلویزیون 1080i رو نشون می ده.
بهترین حالت تصویر 1080P چیه ؟ FULL Screan ، 16:9 vertical cut و ...

ميگم تو كه تلويزيونت klv هست كابل hdmi دستگاه رو يه امتحانن كن ببين جواب ميگيري

stb2xxx
19-10-2011, 17:52
.

. مطمئنا از بلوسنس +T14 بهتر نمیتونی پیدا کنید.. زمان تعویض کانال حدود 3 تا 4 ثانیه... :5:

. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

. خوش باشید

.

این HIVISION H2700 دستگاه فوق العاده سریع و قابلی هستش زمان تعویض کانال بین 2 تا 3 هست تنظیم دستی ساعت هم در منو هستش ریموت کنترل خوبی داره :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

New-P30world
19-10-2011, 22:25
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

.

. لــود نمیشودددد... :19: - :13:

. موفق باشید /

.

esfahan-viuna
20-10-2011, 20:12
دوستان عزیز:
باید همراه دستگاه هم کابل و هم آنتن باشه
بهترین حالات تصویر رو تلویزیون باید ببینید چون برای هر تلویزیونی متفاوت هستش و بعضی از تلویزیون ها نمیتونن نشون بدن
در باره ساعت دستگاه هم مشکل از صدا و سیما هستش ولی شما منطقه زمانی رو رو صفر بذاری دیگه ریست نمیشه
در بارره های ویژن هم کمی احتیاط کنید چون تازه اومده هرچند که کیفیتش خوبه

stb2xxx
21-10-2011, 12:51
.

. لــود نمیشودددد... :19: - :13:

. موفق باشید /

.

لينك اصلاح شد

stb2xxx
21-10-2011, 12:58
دوستان عزیز:
باید همراه دستگاه هم کابل و هم آنتن باشه
بهترین حالات تصویر رو تلویزیون باید ببینید چون برای هر تلویزیونی متفاوت هستش و بعضی از تلویزیون ها نمیتونن نشون بدن
در باره ساعت دستگاه هم مشکل از صدا و سیما هستش ولی شما منطقه زمانی رو رو صفر بذاری دیگه ریست نمیشه
در بارره های ویژن هم کمی احتیاط کنید چون تازه اومده هرچند که کیفیتش خوبه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به طور كلي آنتن هاي روميزي كابرد موثري ندارن مگر اينكه در طبقه هاي بالا مثلا 5 به بعد باشيد .

همراه دستگاه 2 عدد عينك 3D از نوع آناگليف هستش و يك كابل بسيار خوب HDMI با بدنه فلزي

در قسمت پخش فايل MKV خوب ساپورت ميكنه و سرعت تعويض كانال هم فوق العاده بالاست

TATU_TATY
25-10-2011, 22:47
با سلام خدمت شما .
اقا من بیرجند زندگی میکنم . یکی از این دستگاه های شما خریداری کردم ..14+-
اپدیتش هم کردم وای نمیتونم ساعت رو تنظیم کنم .تا دستگاه خاموش روشن میشه ساعت میوفته روی 3.30
اینجوری من نمیتونم تایم بدم برای ضبط یا خاموش شدن دستگاه .
این همه گفتید این دستگه عالیه این بود ..والاایکس ویزن ها در حد نیم ثانیه کانال عوض میکنن ..حالا این دستگاه 4 ثانیه طول میکشه ووکلافه میشه ادم

New-P30world
26-10-2011, 18:31
با سلام خدمت شما .
اپدیتش هم کردم وای نمیتونم ساعت رو تنظیم کنم .تا دستگاه خاموش روشن میشه ساعت میوفته روی 3.30
این همه گفتید این دستگه عالیه این بود ..والاایکس ویزن ها در حد نیم ثانیه کانال عوض میکنن ..حالا این دستگاه 4 ثانیه طول میکشه ووکلافه میشه ادم

.

. ..... ؟ ! ؟ ! ؟ :23:

. یعنی منو > زمان > گزینه آخر > بعد هر بار خاموش روشن = 3:30 ؟ ؟ :9:

. باز هم می گوئـیـــم.... :8:

. بـیـــخــــیــــــــال...... ناراحتیت رو درک می کنم ولی ایکس ویژژژ رو بیخود نبر بالا...!!! :15:

. خوش باشید :7:

.

rasoooli
26-10-2011, 20:03
با سلام خدمت شما .

بارها توی همین انجمن گفته شده که صدا و سیما فقط در تهران تنظیم ساعت رو ارسال می کنه و در شهرستانها باید گزینه تنظیم اتوماتیک ساعت رو غیرفعال کنید

TATU_TATY
27-10-2011, 12:54
بارها توی همین انجمن گفته شده که صدا و سیما فقط در تهران تنظیم ساعت رو ارسال می کنه و در شهرستانها باید گزینه تنظیم اتوماتیک ساعت رو غیرفعال کنید

عذر می خوام چه جوری و ممنونم از دوستان بابت راهنمایی

New-P30world
27-10-2011, 16:05
عذر می خوام چه جوری و ممنونم از دوستان بابت راهنمایی

.

. منو > زمان > اولین گزینه ( تفاوت زمانی ) : از حالت Auto به دستی... :5:

. موفق باشید :7:

.

TATU_TATY
27-10-2011, 20:30
.

. منو > زمان > اولین گزینه ( تفاوت زمانی ) : از حالت Auto به دستی... :5:

. موفق باشید :7:

.

دستت درد نکنه ولی بازم همون جوریه..

Saeed7Star
29-10-2011, 01:09
سلام
من بین سه دستگاه Blusens T14+ و Viuna 6110 و HIVISION H2700 موندم کدومو بگیرم می خوام فرمت mkv و زیرنویس فارسی و خوب ساپورت کنه لطفا یه راهنمایی کنید .

rafighetanha
01-11-2011, 23:24
سلام
من بین سه دستگاه Blusens T14+ و Viuna 6110 و HIVISION H2700 موندم کدومو بگیرم می خوام فرمت mkv و زیرنویس فارسی و خوب ساپورت کنه لطفا یه راهنمایی کنید .
سلام
همون بلوسنس تی 14 پلاس رو بگیر
فرمت mkv , زیرنویس فارسی با فرمت srt رو هم ساپورت میکنه و با فونت مناسب نشون میده

New-P30world
02-11-2011, 16:48
سلام
همون بلوسنس تی 14 پلاس رو بگیر
فرمت mkv , زیرنویس فارسی با فرمت srt رو هم ساپورت میکنه و با فونت مناسب نشون میده

.

. تائید میشود... :46:

. این دستگاه رو با کلی تحقیق و بررسی و البته تست نسبتا کامل خریداری کردم :5: و راضی ام... :20:

. خوش باشید :8:

.

dr_jacky_2005
21-11-2011, 21:20
بهترین گیرنده دیجیتال کدومه؟
DENAY STB236HD
X-VISION 131
Elcomax MV-200
----T Hinoor G10
----T Blusens T16
PROVISION T8
----T Bright

با دلیل رد کنید

isfahaneshop
22-11-2011, 11:51
بهترین گیرنده دیجیتال کدومه؟
DENAY STB236HD
X-VISION 131
Elcomax MV-200
----T Hinoor G10
----T Blusens T16
PROVISION T8
----T Bright

با دلیل رد کنید
لومکسی 1007
دلیل
اکثر مارک هایی که گفتی توی بازار موجود نیست یا از این پایین تر است
فول اچ دی 1080P
مدیا پلیر کامل
و ...

dr_jacky_2005
22-11-2011, 12:36
لومکسی 1007
دلیل
اکثر مارک هایی که گفتی توی بازار موجود نیست یا از این پایین تر است
فول اچ دی 1080P
مدیا پلیر کامل
و ...
مرسی
من بعد از خوندن حرف های دوستان و توضیحات خودتون ، رسیدم به این که T14+ بگریرم.کم و کاستیش چیه؟ این لومکسی چی بیشتر/بهتر از بلوسنس داره؟

قیمتاش چطوره؟

isfahaneshop
23-11-2011, 21:39
مرسی
من بعد از خوندن حرف های دوستان و توضیحات خودتون ، رسیدم به این که T14+ بگریرم.کم و کاستیش چیه؟ این لومکسی چی بیشتر/بهتر از بلوسنس داره؟

قیمتاش چطوره؟
کم و کاستی اصلی بلوسنس اینه که فعلاً موجود نیست تا حدود 10 روز دیگه
قیمت ارزانتر و پنل جلویی زیباتر را بیشتر از بلوسنس داره و گارانتی تعمیر بدون اجرت را کمتر از بلوسنس

mjadfa
22-01-2012, 11:05
دوستان خوب /خلاصه کلام اینکه مامتوجه نشدیم کدوم دستگاه بهتره ؟یکی میگه ویونا یکی دیگه هم میگه بلوسنس
درنهایت یه کارشناس منصف بیادبگه منکه الان قصدخریدیه گیرنده رو دارم باید چی بخرم بااین شرط که ساپورت فرمت
AVCHD برام مهمه عملیات ضبط وعدم هنگ دستگاه برام مهمه پشتیانی از 1080pواقعی باشه ضمنا محدویت خرید جهت قیمتش روهم ندارم0 راستی نظرتون راجعبه نواترون راهم میخوام بدونم

sezareta
29-01-2012, 09:11
سلام
این avh... که گفتی رو بلد نیستم اما خودم یه بلوسنس دارم که به هیچ فرمتی نه نگفته vob mkv avi اینا فرمتای هستند که تا حالا باشون کار کردم البته mpg و فرمتای رایج رو که دیگه هر گیرنده ایی میخونه
اگر فرمت خاصی مد نظرت هست بگو بریزم رو فلش برم تستش کنم
نهایتش اینه که فرمت های مورد نظرت رو بریز رو فلش ببر دم مغازه با فروشنده شرط کن اگه اینا رو نشون داد بخر
به نظر خودم بلوسنس از ویونا بهتره اما اینم بگم اینایی که شما میخوایند اول گیرنده هستند بعد پخش کننده همین بلو سنس که میگم اینقدر عالیه توی پخش بعضی از فرمت های عجیم مثل vob گاهی صدا و تصویرش با هم نمیخونه که البته باز هم خوبه که اصلا vob رو نمایش میده چونکه بعضی از گیرنده ها اگه اسم پسوند vob رو جلوشون بیاری در جا میسوزند
نواترون هم زیاد ازش تعریف شنیدم و پخش کننده خوبی هست و فرمت های زیادی هم پخش میکنه اما با گارانتی بخر اگه خواستی و ببین اصلا تو ایران نمایندگی داره یا نه؟

mjadfa
29-01-2012, 15:51
سلام دوست خوبم <سزارتا>ازاینکه لطف کردی راهنمائیم کردی ممنونتم 0
این فرمت AVCHD اسم دیگه ش MTS
اینکه میگی فرمتهارو اول ازفروشنده تست بگیر بعدبخر دوست خوبم اینجاتوآمل
مغازه دارها خیلی بداخلاقندوازین خبرها نیست و فرشنده دستگاهوپلمپ تحویل میده
ضمنا نه ویونا ونه بلوسنس توآمل نمایندگی نداره وموندم چی جوری بخرم
تهران هم که هرجا زنگ زدم بدلیل این بلبشوی ارز و غیره اصلاهیچی گیرنمیآد

regedit021
30-01-2012, 08:41
واقعا پلير بلوسنس خيلي ضعيفه
mtsپخش نميكنه ولي اگر پسوندشو عوض كني پخش ميكنه
دوربين سونيم با اين فرمتAVCHD ضبط ميكنه كه بلوسنس پخش نكرد
يه mkvكه30مگ بيت ريت داشت رو دادم بهش پخش نكرد
اكثر فايلهاي 1080رو كه بهش ميدم پخش نميكنه
كلا اگر كسي قصد خريد داره زياد به پليرش دلش خوش نباشه
زير720همه رو پخش ميكنه ولي 1080اصلا خوب نيست
mpgمعموليم بعضيارو پخش نميكنه
aviهم بعضيارو پخش نميكنه
mkvهم بعضيارو پخش ميكنه
مثلا مستند سياره زمين كه بيت ريت11مگ داره رو پخش نميكنه4.37هم حجم داره

HWT
30-01-2012, 11:13
کلا از یک دستگاه 100 هزار تومنی نباید انتظار بالایی داشت . مدیا پلیرها خودشون دستگاههای مجزایی هستند و طبیعتا هیچ دستگاه همه کاره ای نمیتونه جای دستگاههای تخصصی پخش فایل رو به خوبی پر کنه.

mjadfa
08-03-2012, 17:47
ازکارشناس محترم راجعبه گیرنده استر توضیح میخوام اینکه آیا کسی باهاش تاحالاتست کرده وکیفیتش ازنظر فول اچ دی بودن واقعی نسبت به ویونا درچه حده

8842421024
16-03-2012, 00:35
ازکارشناس محترم راجعبه گیرنده استر توضیح میخوام اینکه آیا کسی باهاش تاحالاتست کرده وکیفیتش ازنظر فول اچ دی بودن واقعی نسبت به ویونا درچه حده
من خریدم البته دو سه ماه پیش واقعا عالیه اون موقع تازه اومده بود از آقای قائدی البته من یه ویونا هم دارم خداییش به نظر من بلوسنس کهه هیچی هرچی که بزاری جلوش را میخوره سرعتش تو تعویض کانال عالیه تا حالا پرش و فریز نداشته نرم افزارش هم فارسی شده که یکمی با نرم افزار قبلی فرق کرده ولی خوب کیفیتش عالیه من که کاملا رازیم فقط انگار نایاب شده چون برای شب عید یکی از آشناها میخواست زنگ زدم گفتن بعد عید میاد
فول اچ دی واقعی از 24 تا 60 فریم ساپورت میکنه خیالت راحت
مدیا پلیر فوق العاده تا حالا همه چیو خونده
سرعت تعویش هم که خیلی خوبه
مهم تریم مزیتش هم اینه که کره ای هست پس میشه بهش اعتماد کرد من حرف آقای قائدی را گوش کردم و حالا رازیم :20:

البته امید وارم با حرف من دوباره اشوب نشه چون این تاپیک هم حاصل حرف و تعریف های من هست البته الان که بعد از یه مدت بی کار بودم اومدم دیدم چی کار کردم خودم حال نمودم شدید:8::5:
البته اگه دوباره این اصفهانی ها نیان آشوب کنن واسه حرف من خیلی خوبه من که نمی دونم تو اصفهان چه خبره من که برگشتم شهر و دیار خودمون از دست این اصفهانی ها راحت شدم :27: الان کرمانشاهم و دارم حال مینمایم حالا شما اصفهانی ها بیان بگین را این جورید و میخواید همش زیراب بزنید البته برای یه سریشون صدق میکنه همشون نه و التبه کسبشون بیشتر
یه نکته کوچولو :موقع خرید گیرنده دیجیتال خوب تحقیق کنید تا مشکلی پیش نیاد من همین کار رو کردم درست مثل خیلی یای شما و الان از گیرنده هام راضیم و در ضمن ایکس ویژن و مارشال هم نخرین مفت گرونه هم سر خودم اومده هم سر برادرم جفتش سوخت البته بعد از اتمام گارانتی و پولم رفت تو سطل
خدا حافظ البته فعلا
تو عید بازم میام