PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید 206 V8 یا پارس سال؟؟

mahdi_msh
07-06-2011, 20:16
سلام
ممنون میشم اگه در مورد این دو ماشین اطلاعاتی به من بدبد...از همه نظر...مثلا ایمنی در جاده؟
آی واقعا پارس زود لش میشه؟
آییا احتمال چپ شدن 206 sd بیشتره>؟
206V1 چه تفاوتی با V8 داره؟

زه در 206 v8 سفارشی همرنگ بدنست....اگه بخوایم خودمون زه رو همرنگ بدنه کنیم چقدر خرج داره؟
مممنون میشم که هر اطلاعاتی دارید در اختیارم قرار بدید

mohamad skystar
07-06-2011, 23:43
سلام
ممنون میشم اگه در مورد این دو ماشین اطلاعاتی به من بدبد...از همه نظر...مثلا ایمنی در جاده؟

زه در 206 v8 سفارشی همرنگ بدنست....اگه بخوایم خودمون زه رو همرنگ بدنه کنیم چقدر خرج داره؟

سلام دوست من.شما اول یک سری اطلاعات کلی رو از هر دو خودرو در لینک های زیر ببینید و در ادامه من توضیح میدم:

پژو 206 SD V8 :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پژو پارس سال:

و در ادامه:

1. ایمنی در جاده؟

ایمنی در جاده رو شما میتونید به چند بخش تقسیم کنید:

-ایمنی در جاده های کوهستانی و پر پیچ و خم: در این مورد به مراتب پژو پارس برتری خودش رو در حفظ تعادل نشون میده به خصوص در پیچ های تند.اگر ارتفاع خودرو هم کم باشه که عالیه.

-ایمنی در جاده های صاف و هموار: هر دو خودرو در یک سطح هستن اما هنگام تصادف 206 با توجه به داشتن 2 ایربگ برای سرنشینان جلو امنیت بیشتری رو فراهم میکنه.

2.

نه دوست من اینطور نیست.دیگه اینقدرم الکی نیست که هر خودرو بخواد زود لش بشه به خصوص پارس که ایران خودرو خیلی روش مانور میده.

3.

با تعبیه شدن صندوق عقب برای 206 SD خطر چپ شدن در این خودرو به شدت کاهش پیدا کرده.

4.

فرق V1 با V8 در سیستم تهویه هوای اتوماتیک-رینگ اسپرت-رادیو پخش بهتر همچنین V8 رو سفارشی هم میتونید خرید کنید اما V1 سفارشی نداره.

5.

در 206 V8 سفارشی زه ها همرنگ بدنه نیستن اون 206 V8 لیمیتد هست.
اگر بخوای زه ها رو همرنگ بدنه کنید بستگی داره قیمت رو چطور با اوستا نقاش تمام کنید.

از نظر مصرف سوخت قدرت و شتاب مناسب و همچنین نرم بودن 206 SD برتر هست.
پژو پارس سال دچار تغییرات زیادی نسبت ب نسل قبلی نشد پیشرفتش رو میشه تو تغییرات داخلی خودرو همچنین طرح جدید آینه ها و داشتن سنسور دنده عقب دونست.
خلاصه نسبت به قیمتش زیاد به صرفه نیست.
206 SD به نظر من امروزه به صرفه تره.

پژو 206 SD V8 مدل 90 قیمت 16500000 تومان
پژو 206 SD VI مدل 90 قیمت 15500000 تومان
پژو پارس سال مدل 90 قیمت 17970000 تومان

D r i v e r
08-06-2011, 00:32
سلام

سلام
پیشنهاد میکنم تاپیک های دیگه ای که در مورد خرید خودرو و خرید پارس یا 206 V8 زده شده رو یه بار مطالعه کنین
چپ شدن یه خودرو به خیلی چیز ها بستگی داره ولی 206 SD به دلیل بهینه شدن سیستم تعلیق و اکسل عقب خودرو پایداری نسبتا بهتری نسبت به دوستای هاچبکش داره

فرق V1 با V8 در سیستم تهویه هوای اتوماتیک-رینگ اسپرت-رادیو پخش بهتررینگ اسپورت؟
تا جایی که میدونم رینگ همشون ساده بود
تازگیا رینگ اسپورت میذارن؟
و اینکه در حال حاضر V1 توی سبد فروش ایرانخودرو هست؟
چون مدل های قدیمی تر تا جایی که یادمه به غیر از تهویه اتوماتیک ترمز ضد قفل(ABS) و کیسه هوا(Airbag) رو نداشتن
ولی هر 4 چرخ دیسکی بود که توی ترمزگیری ها تاثیر مثبت میذاشت
تقریبا همون تیپ 2 206 بود با موتور Tu5 و چرخ های دیسکی
زه ها هم اگه بخواین همرنگ بدنه بکنین و یه کار تمیز در بیاد هزینش نسبتا زیاد میشه
چون باید زه جدید تهیه کنین و آستر بخوره و به خوبی رنگ بشه و ....
کلا توصیه نمیشه
----------------
در کل نظر شخصیم اینه که پارس سال چیزه خاصی نداره و نظر شخصیم اینه که طراحی داخلی مدل قدیمی تر شیک تر بود
اگه 405 مدل ABS دار و Air bag دار با موتور Tu5 تولید بشه میتونه گزینه ی به مراتب معقول تری نسبت به پارس سال باشه
البته ظاهر 405 کلاسیک تر و ظاهر پارس شکیل تر و بروز تر هست نسبتا!
اگه خانواده پر جمعیتی ندارین من همون 206 V8 رو توصیه میکنم!
نمیدونم تیپ 5 در حال حاضر در سبد فروش ایرانخودرو هست یا نه
ولی اگه فضای صندوق براتون زیاد اهمیت نداره اون هم میتونه یکی از گزینه هاتون باشه ;)

shifter
08-06-2011, 08:52
پارس سال جدیدا با ایربگ راننده به فروش میرسه!
قیمتش هم تغییری نکرده...

mahdi_msh
08-06-2011, 09:20
بله پارس سال هم ایربگ راننده داره...اگر نداشت شاید من از اول مطمئن بودم و 206 میگرفتم
الان هم نظرم بیشتر روی 206 هست...اما کمی شک دارم....جاده ای که من رفت و آمد می کنم زیاد پرپیچ و خم نیست...اما خوب گاهی شاید مسافرت بریم به همچین جاده ای هم برسیم....لطفا دوستان دیگه هم نظراتشون رو بگن...تا اینجا که اکثرا برتری رو به 206 دادن(هم اینجا و هم تاپیک های دیگه)...
راستی 206 v8 ترمز 4کاناله EBD داره و نه َABS مزیتش بر ABS چیه و عیبش؟؟؟
کدوم رنگ قشنگتره به نظرتون؟....فعلا نظرم سفیده...اما خاکستری متال نمیدونم دقیقا کدوم رنگه و چقد با خاکستری فرق داره

mehdi-2009
08-06-2011, 11:01
ستی 206 v8 ترمز 4کاناله EBD داره و نه َABS مزیتش بر ABS چیه و عیبش؟؟؟
کدوم رنگ قشنگتره به نظرتون؟....فعلا نظرم سفیده...اما خاکستری متال نمیدونم دقیقا کدوم رنگه و چقد با خاکستری فرق داره
206 sd v8 از ترمز ABS+EBD بهره می بره نه EBD بدون ABS
رنگ کاملا سلیقه ای هستش ولی الان سفید بیشتر تو بورسه....

رینگ اسپورت؟

درسته امیر جان رینگاش سادست

چون مدل های قدیمی تر تا جایی که یادمه به غیر از تهویه اتوماتیک ترمز ضد قفل(ABS) و کیسه هوا(Airbag) رو نداشتن

الان دیگه مدل V1 هم کیسه هوا و ABS داره که البته به صورت آـپشن هستش و براش هزینه اضافی میگیرن

اگه 405 مدل ABS دار و Air bag دار با موتور Tu5 تولید بشه میتونه گزینه ی به مراتب معقول تری نسبت به پارس سال باشه

ولی اگه فضای صندوق براتون زیاد اهمیت نداره اون هم میتونه یکی از گزینه هاتون باشه ;)

هردوشون دارن تولیدمیشن وتوسبد فروش ایرانخودروهستند.

mahdi_msh
08-06-2011, 11:24
ممنون دوستان....
V8 برای هردو سرنشین جلو ایربگ داره؟.....پس با این حساب تفاوت فنی V1 و V8 فقط در نوع ترمز هست (آیا تفاوت بارزیه تو یه رانندگی معمولی؟) بقیه ظاهریه...(البته اگه هردو ایربگ داشته باشن) درسته؟.....پس من به V1 فکر کنم با توجه به تفاوت قیمت...
ببخشید من اطلاعاتم خیلی کمه...

mohamad skystar
08-06-2011, 11:28
سلام
رینگ اسپورت؟
ولی هر 4 چرخ دیسکی بود که توی ترمزگیری ها تاثیر مثبت میذاشت
تقریبا همون تیپ 2 206 بود با موتور Tu5 و چرخ های دیسکی
زه ها هم اگه بخواین همرنگ بدنه بکنین و یه کار تمیز در بیاد هزینش نسبتا زیاد میشه
چون باید زه جدید تهیه کنین و آستر بخوره و به خوبی رنگ بشه و ....
کلا توصیه نمیشه
----------------
در کل نظر شخصیم اینه که پارس سال چیزه خاصی نداره و نظر شخصیم اینه که طراحی داخلی مدل قدیمی تر شیک تر بود
البته ظاهر 405 کلاسیک تر و ظاهر پارس شکیل تر و بروز تر هست نسبتا!
اگه خانواده پر جمعیتی ندارین من همون 206 V8 رو توصیه میکنم!

رینگ اسپورت؟

معذرت میخوام اونجا یادم رفت ذکر کنم V8 سفارشی.

در حال حاضر V1 در سبد خرید نیست.

405 مدل ABS دار و Air bag دار با موتور Tu5

در حال حاضر در سبد خرید موجود نیست.

---------- Post added at 12:28 PM ---------- Previous post was at 12:26 PM ----------

با توجه به صحبت های دوستان رنگ سلیقه ای هست.
اما در مورد خاکستری متال باید بگم خیلی قشنگه نمیشه توضیح داد حتما باید خودتون ببینید به نظر من الان بهترین رنگ هست.

mehdi-2009
08-06-2011, 11:30
405 مدل ABS دار و Air bag دار با موتور Tu5

در حال حاضر در سبد خرید موجود نیست.

محمدجان تولیست فروش بود منتهی الان ظرفیت فروش تکمیل شده:دی

mahdi_msh
08-06-2011, 11:33
راستی من از 405 زیاد خوشم نمیاد...اما ممنون از پیشنهادتون

mohamad skystar
08-06-2011, 11:40
محمدجان تولیست فروش بود منتهی الان ظرفیت فروش تکمیل شده:دی

دوست من ایران خودرو شرایط فروش رو ماه به ماه اعلام میکنه و الان شما تو لینک زیر ببنید پژو 405 با موتور TU5 با ایربگ الان تو لیست نیست.
405 با موتور TU5 تا آخرین باری که تو لیست فروش بود یعنی ماه قبل بدون ایربگ بود و فروشش هم نقدی.
تو لیست خرداد اصلا نیست و 405 بنزینی و دوگانه سوز و 405 SLX الان هست که همه ایربگ دارن و ABS.

فروش خرداد ماه:

mahdi_msh
08-06-2011, 11:45
تو لیستی که من برای تابستون دارم 405 با ایربگ (slx و glx) هست...اما موتورشو نمیدونم چیه!

D r i v e r
08-06-2011, 14:38
تو لیستی که من برای تابستون دارم 405 با ایربگ (slx و glx) هست...اما موتورشو نمیدونم چیه!
متاسفانه 405 Tu5 جزش نیست

راستی 206 v8 ترمز 4کاناله EBD داره و نه َABS مزیتش بر ABS چیه و عیبش؟؟؟
یه سیستم تکمیلی هست برای ترمزگیری بهتر :

در ضمن ترمز 206 ebd هم داره!
ebd کنترل الکتریکی هر چرخ هست که بصورت مجزا هم میتونه کنترلش کنه فرض کنید 2تا تایره سمت راست ماشین بره تو خاکی و دتاش هم رویه آسفالت اون وقت اگه ترمز محکم بزنید ممکنه ماشین منحرف بشه و بچرخه ولی ebd جلوگیری میکنه و نیرویه ترمز رو به نسبت مناسب تقسیم میکنه!