ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای ساخت گرد و خاک در مکس

p30worldapm
07-06-2011, 15:56
یه سنگ صاف رو در نظر بگیرید که روش یه لایه گرد و خاک باشه طوری که معلوم نباشه زیرش چیه. بعد مثلا یه کتاب هم در نظر بگیرین که با لبه نازکش روی این سنگ ایستاده. بعد این کتابه خم می شه و می افته روی سنگ و باد تولید می شه و یه قسمتی از گرد و خاک که بیشتر طرف کتاب هست، رو پرت می کنه اون ور تر.
یه نمونه خیلی ساده از این که گفتم رو ساختم و از لینک زیر می شه دانلودش کرد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توش یه فیلم هست که نشون می ده می خوام چی کار کنم برای اطمینان فایل مکس رو هم گذاشتم.
کسی می تونه تو ساخت این بهم کمک کنه؟ می خوام خیلی طبیعی بشه. اینی که ساختم خیلی افتضاحه. چی کار کنم؟

p30worldapm
08-06-2011, 12:22
نمی شه یه همچین چیزی ساخت؟
کسی نمی تونه کمک کنه؟
چرا انقدر کم ئانلود شده؟ حجمش 126 کیلو بیشتر نیست.

hadi665
08-06-2011, 16:10
میتونی وقتی کتاب میوفته از یه spray استفاده کنی که گردو غبارو بسازه
بعقیه قسمت ها هم که قراره گردو غبار روی سنگحرکت نکنه با تکسچر درش بیاری

اینطوری گمونم راحت تر باشه

p30worldapm
08-06-2011, 18:37
می شه بیشتر توضیح بدین؟
من دقیقا نفهمیدم فرقش با مال من چیه؟ فقط جاهای دیگه تکسچر می شه البته برای سبک تر شدن صحنه خوبه. ممنون. ولی من مشکل اصلیم سر حرکت بد خاک هاست. تو این فایلی که گذاشتم، یه تیکه خیلی ساده از خاک ها خیلی مصنوعی حرکت می کنن. من نمی خوام انقدر ساده باشه. شما می تونی یه نمونه کوچولو بسازی؟ تکسچر اون قسمت که خاکش حرکت می کنه رو چی کار کنم؟
نمی شه برای باد محدوده مشخص کرد؟ این باده خیلی مبتدی کار می کنه!

Borhan72
08-06-2011, 21:20
داداش شرمنده دير شد...
هی تاپيكتو ميديدم، ولی وقت نميكردم ببينم بايد چيكار كرد...
يه فايل واست آماده كردم، فك كنم به دردت بخوره...
آسون ترين راه واسه ساختن اينی كه ميگی، استفاده از Bomb و Partickle هاس...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

:10:

p30worldapm
09-06-2011, 07:39
دشمنت شرمنده باشه. ممنون این خیلی بهتر شد.
فقط این دایره و استوانه و صفحه داره. کتاب من مستطیله. راه حلی وجود داره؟ نمی شه گفت صفحه فقط از یه طرف کار کنه؟
نقش drag این وسط چیه؟

Borhan72
09-06-2011, 10:27
:10:
معمولآ چون خاك خيلی ريز هستش و تو رندر montion blur ميگيره، معلوم نميشه كه مربعه يا استوانه...
نقش Drag هم دقيقآ نقش نيروی استكاك رو داره...
اگه الان Drag نبود، بعد از انفجار، ذره ها تا فريم آخر واسه خودشون حركت ميكردن...

p30worldapm
09-06-2011, 13:21
ای ول خیلی کمک کردی. همیشه پروژه های مختلف رو می دیدم و سوالم این بود که درگ چی کار می کنه! من خودم یه دفلکتور با استکاک می ذاشتم.

من دقیقا نمی خوام مربع باشه. اگه دقت کرده باشین می بینین که گفتم اول یه طرف کتاب روی زمینه و کم کم کج می شه و می افته پس خاک از سه طرف پخش می شه. اگه برای این هم راه حل بدی انشاالله هیچ سوالیت بی پاسخ نمونه. بقیه هم اگه می دونستن بگن؛ لطفا.