مشاهده نسخه کامل
: چطوری جنسی رو در اینترنت حراج کنم ؟
befermatooo
07-06-2011, 08:02
سلام .
راستش من چند جنس عتیقه دارم که میخوام از طریق حراجی های اینترنتی اونا رو به فروش برسونم /
میخواستم از طریق Ebay این کار رو بکنم اما چون حسابی تو آمریکا ندارم نمیتونم و از طرفی نمیتونم بنا به دلایلی از حساب دیگران استفاده کنم .
آیا سایت خارجی هست که بشه این اجناس رو به حراج گذاشت ؟
سایت داخلی هم وجود داره ؟ اعتباری بهشون هست ؟
سلام
امیدوارم اجناسی که می خواین به فروش بگذارید از سرمایه های ملی و هویتی من و شما نباشه.
و اگه فکرمیکنین نمتونین ازاونها نگهداری کنین و دلبستگی به اون ندارین یکی ازبهترین کارها اهدایی اون به موزه هاست.
به هرحال پاسخ سوال شما دوست عزیز
من به شخصه اعتماد زیادی به فروشگاهای اینترنتی داخلی دارم و از اونها خرید میکنم تنها به دلیل گسترش و رونق کسب وکار مجازی ولی متاسفانه سودجویان هم هستن که متاسفانه سوء استفاده میکنن.
مهمترین نماد اعتماد میتونه نماد "نماد اعتماد الکترونیکی وزارت بازرگانی" باشه که باید فروشگاها داشته باشن برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمراجعه کنید.
befermatooo
11-06-2011, 11:42
ممنون بابت جواب
امیدوارم اجناسی که می خواین به فروش بگذارید از سرمایه های ملی و هویتی من و شما نباشه.
و اگه فکرمیکنین نمتونین ازاونها نگهداری کنین و دلبستگی به اون ندارین یکی ازبهترین کارها اهدایی اون به موزه هاست. آیا موزه ها در قبال دریافت اینا پولی می پردازن ؟ فردا مدعی نشن که اینا زیر خاکیه و اصلا متعلق به شما نیست !
آدرسی که دادی میشه بیشتر راجع بهش توضیح بدی ؟
مثلا تو فروشگاه پی سی که نمیشه درخواست فروش گذاشت !؟
گفتم "اهدا" کنید به موزه؛ تاحالا شده به کسی هدیه بدین وشما پول کادو رو ازش بگیری!
از شما به سبب اهدا قدردانی میشه و در موزه به نام شما نگهداری میشه؛
اون یه نماد برای تجارت الکترونیکه و سایت در قبال معاملات تعهداتی داره؛
شما برای فروش اجناستون به سایتی میتونین اعتماد کنین که این نماد رو داره؛
به همین ساده گی نمیشه جنس عتیقه رو اینترنتی تو اروپا و آمریکا حراج کرد
اول جنستون باید به یک موسسه ی باستان شناسی معتبر بره تا اصل بودنش رو تایید کنن و به شما گواهی اصل بودنش (Certificate of origin) رو بدن و گرنه بدون این گواهی کسی پولی برای جنستون نمیده
befermatooo
15-06-2011, 12:42
به همین ساده گی نمیشه جنس عتیقه رو اینترنتی تو اروپا و آمریکا حراج کرد
اول جنستون باید به یک موسسه ی باستان شناسی معتبر بره تا اصل بودنش رو تایید کنن و به شما گواهی اصل بودنش (Certificate of origin) رو بدن و گرنه بدون این گواهی کسی پولی برای جنستون نمیده
سلام .
همچین موسسه ای تو ایران هست ؟ وابسته به دولته اگه هست ؟ آخه نمی خوام مشکلی ایجاد بشه .
دلال هایی برای خرید هستن اما خوب نمیخوام واسطه ای در کار باشه آخه ضرره . منم که زیاد تو این کارا نیستم اونم به این صورت .
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید .
سلام .
همچین موسسه ای تو ایران هست ؟ وابسته به دولته اگه هست ؟ آخه نمی خوام مشکلی ایجاد بشه .
دلال هایی برای خرید هستن اما خوب نمیخوام واسطه ای در کار باشه آخه ضرره . منم که زیاد تو این کارا نیستم اونم به این صورت .
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید .
متاسفانه اطلاعاتی در این ضمینه ندارم باید از کسانی که در ضمینه اجناس عتیقه کار میکنن سوال کنید.
EhsanCPU
26-06-2011, 22:39
بهترین راه اینه که این سرمایه های ملی رو به موزه اهدا کنین
چون از شما به قیمت واقعی نمیخرن
شاید به یک دهم یا یک صدم قیمت بخرن
بعد باید افسوس بخورین:13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.