مشاهده نسخه کامل
: مشکل با فن جدید CPU
بچه ها سلام ...
آقا ما یه فن جدید برا سی پی یو E8400 گرفتیم به اسم vipro اما مشکلی که داره اینه که دور فن اصلا کم نمیشه یعنی ثابت هست خیلی هم زیاده صداش!
فن قبلیم که از این هفت هشت تومنیا (اوریج خودش) بود خیلی خوب دورش کم و زیاد میشد طوری که موقع بیکاری سیستم اصلا صداش در نمی اومد
یعنی دور فن تو حالت بیکار میشد 800 تا و تو حالت لود میشد 2200 اما این یکی از همون اول میزنه 2200 در حالی که اصلا هیچ کاریش نکردم یعنی تنظیمات setup و EpU و غیره همش از قبل درست بود.
اون یکی هم چون پایش شکست مجبور شدم عوضش کنم البته اینم بگم که 10 درجه اختلاف دما دارن که برای تابستون عالیه.
حالا اساتید بفرمایند راهکار چه می باشد آیا نرم افزار تنظیم دور فن می داریم یا اینکه ما با باید سرسام بگیریم ؟!
با تشکر.
jafarian
07-06-2011, 07:11
بعضی کولرها هستن که رو خودشون تنظیم دورفن دارن مثل بعضی ازسریهای گرین امایکی شما به نظرم این گزینه رو نداره درضمن فن شما 12 سانتی؟:20:
سلام
نه 12 سانتی نیست فک کنم 8 باشه اما بزرگه
jafarian
07-06-2011, 07:31
فن شما که به مین خورده اگرسوکتش 4 پین باشه میتونید دورش کنترل کنیدازداخل ستاپ.
آره فن اولی با همین تنظیمات ستاپ دورش کم و زیاد میشد اینم 4پین هست الان دوباره دیدم اما نمیدونم چرا دورش تغییری نداره حتی موقع ریست شدن هیچ تغییری نداره
راستی رو جعبش نوشته 2500+-10% ربطی نداره که؟
در ضمن تو نت گشتم میگن با speedfan میشه دورش رو کم کرد اما
هرچی باهاش ور رفتم چیزی نفهمیدم نرم افزار دیگه ای هست بهتر باشه
اما خدایی خیلی خنک میکنه. دما در بیکاری به 40 و تو لود به زور آیا به 50 برسه یا نرسه!
تنها بدیش صدای بدیه که داره اگه اینم درست بشه عالی میشه در
ضمن تازه دیدم که سرعت اجرای همه برنامه ها 15% بهتر شده که
فک کنم مال همون جریان منفی باشه که عاملش دمای زیاد هست.
jafarian
07-06-2011, 09:56
شما باید به ستاپ مادربورد خودتون برین و در صورتي كه براي پردازنده اين كار را مي خواهيد انجام بدین و يا مطمئن شويد به دنبال گزينه CPU Smart Fan Control در بایوس های Award و QFan و ... در AMI بگرديد و آن را Enable يا در حالت Auto قرار بدین تا متناسب با لود CPU شما سرعت فن زياد تر شود.
مادربوردم Asus p5q turbo هست از این گزینه ها QFan بود که فعالش
کردم یدونه گزینه دیگه هم داشت که اونو رو silent گزاشتم چیز دیگه ای نداشت.هیچ فرق هم نکرد. اینهو تلاختول که داره شخم میزنه صدا میکنه!
میگم بایوس رو آبدیت کنم تاثیر داره یا نه ربطی به این موارد نداره؟
اگه ربط داره باید چکارکنم برم تو سایتش دانلود کنم؟
ممنون.
jafarian
07-06-2011, 12:43
شمامدل فنی که گرفتین بگین.
مجددا سلام .
ببخشید که دیر شد بیرون بودم
مدل فنم این طور که تنش نوشته wipro هست انگار چینی هم هست از نظر اندازه هم متوسطه یه خنک کن آلومنیومی بزرگ داره شاید 5 برابر قبله باشه با یک فن 8 سانتی که 2 سانتم عرض د اره یعنی بلنده
سرعت اینترنتم خیلی کنده وگرنه عکس میزاشتم ببینی
اصلا من بد شانسم همین ده دقیقه پیش پنکه سقفی اتاقمو که جدیدا نصب کردم یک صدایی شبیه جرقه توش داد خاموش شد الانم
هر کاری میکنم روشن نمیشه مثل اینکه شکر خدا سوخت این یکی نسوزه شانش نداریم که با این جیب خالی اسیر میشیم.
حالا جالبه من الان دارم تو اتاقم میپزم ،دما سی پی یو تو لود 52 میزنه در حالی که اون فن قبلیه الان از دمای جهندمم رد شده بود نمی دونم چند میشد 80 بود 90 بود همین حدودا!
راستی اینا هم تن جعبش نوشته:
volt 7_13
speed 2500+-10%
Noise 23 dbA
فکرم نکنم تقلبی باشه چون دو سال گارانتی هم داره.
ممنون
بچه ها کسی نظر دیگه ای نداره
بحال من بدبخت یه فکری بکنین .چیزی هم نیست که بگم ایرادی نداره دارم روانی میشم از صداش.
ممنون و منتظرم
شما تو ستاپ گزینه ای به اسم smart fan ندارید؟
معمولا داخل جعبه ی این کولر ها یک سیم هست که مقاومت داره وصل میشه به پین cpu fan روی مین و دور فن رو کم میکنه
سلام چطوری .
نه تو منوی ستاپ مادربوردم این گزینه نیست مادربوردم asus هست
یه گزینه بود به اسم hardware monitor که توی اون تنظیمات فن بود
اصلا من برای اون قبلیه تنظیمش کرده بودم خیلی هم عالی و بیصدا شده بود این یکی اینجوری بازی در آورده هیچ کاریشم نکردم
اونو در اوردم اینو جاش گذاشتم همین.
آها الان یه چیزی یادم افتاد
چیزی که باعث شد اون فن رو بخوام عوض کنم شکستن پایش بود که
تقصیر خودمم بود چون کیس رو میزم محکم چرخوندم لرزه انداخت بعد
که دوباره روشن کردم صدای زیاد فن رو شنیدم که دورش زیاد شده بود
ویندوز که بالا آومد دمای cpu رو دیدم که میزنه 102 درجه !
سریع خاموش کردم در کیس و که باز کردم دیدم فن از جاش در آومده چون پایش شکست.
اما بد جور صدا میکرد در حالی که همه چی سر جاش بود منظورم تنظیمات هستش
اما نظرم اینه که آخرین لحظه با فن قبلی هم این صدای وحشتناک به گوش میرسید!
تشکر.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.