ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارد 3 ترابایت

farhad_persona
07-06-2011, 00:56
سلام
دوستان من میخوام هارد 3 ترا اینترنال تهیه کنم.
اینجا تو این سایت میبینم که یک HBA هم باهاش هست. میخواستم ببینم هارد بدون HBA کار نمیکنه؟ اصلا چرا HBA براش گذاشتن؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعضی از کاربران سایت گفتن که هر مادربردی این هارد رو ساپورت نمیکنه. از کجا میتونم بفهمم مادربرد من این هارد رو ساپورت میکنه؟
مادربرد من EP43-UD3L گیگابایت هستش
البته کاربرا گفتن برا استفاده از این هارد ویندوز باید 64 بیت باشه که من از این جهت مشکلی ندارم.
کلا فکر میکنید خرید این هارد الان درست هست؟ هارد 3 ترا جوابش رو پس داده؟
مرسی

resident
13-06-2011, 11:34
سلام
اینجا تو این سایت میبینم که یک HBA هم باهاش هست. میخواستم ببینم هارد بدون HBA کار نمیکنه؟ اصلا چرا HBA براش گذاشتن؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعضی از کاربران سایت گفتن که هر مادربردی این هارد رو ساپورت نمیکنه. از کجا میتونم بفهمم مادربرد من این هارد رو ساپورت میکنه؟
البته کاربرا گفتن برا استفاده از این هارد ویندوز باید 64 بیت باشه که من از این جهت مشکلی ندارم.
مرسی

بهتون پیشنهاد میدم همچین کاری نکنید؛ اگه یه مشکلی پیش بیاد 3گیگ هارد پر!
بهتره دو تا 1.5گیگ بخرید؛ یا 3تا 1گیگ. ضمن اینکه 64مگ بافر برای یه هارد 3گیگ بنظرم کفایت لازمه رو نداره؛ و همون بهتره که 3تا 1گیگ 64مگ بافر بخرید. یا همون دو تا 1.5گیگ.

Dj_aghamajid
13-06-2011, 12:13
3 تا 1 بگیر! 2 تاش رو raid 0 کن و اونیکی رو هم بهش اضاف کن! میشه یه 2 ترا + 1 ترا!
خوبی 2 ترا هم سرعت بیشتر هست و اون 1 هم به عنوان زاپاس عمل میکنه!

farhad.askari
05-02-2012, 18:27
با سلام 9 تا هارد 3 ترابايت وسترن دارم كه در ويندوز 7 و ايكس پي بيشتر از 740 نميشناسه دوستان اگر راه حل دارند به من ايمل كنند من جبران ميكنم

Imantec
05-02-2012, 19:08
سلام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] roduct%2FProduct.aspx%3FItem%3DN82E16822136764%26c m_re%3Dwestern_3Tb-_-22-136-764-_-Product)

مرسی
مین شما از SATA3-600MB/s پشتیبانی نمیکنه ولی خوشبختانه 4 تا pci-e x1 هست پس در هر حال مجبور به استفاده از RocketRAID 600 هستین که از انواع raid و jbod هم پشتیبانی میکنه.

با سلام 9 تا هارد 3 ترابايت وسترن دارم كه در ويندوز 7 و ايكس پي بيشتر از 740 نميشناسه دوستان اگر راه حل دارند به من ايمل كنند من جبران ميكنم
توضیحتون گنگه عزیز.