مشاهده نسخه کامل
: مشکل خیلی فوری - ادغام کردن صدای اصلی گوینده با یک صدای پس زمینه ملایم در پریمیر
tekno2006
06-06-2011, 21:26
با سلام من در قسمت صدا دو تا تراک صدا دارم می خواهم صدای گوینده رسا و بلند و صدای آهنگ پس زمینه را ملایم و کم کنم چکار باید انجام داد؟
خواهشاً سریع جواب بدید کارم لنگه
با سلام من در قسمت صدا دو تا تراک صدا دارم می خواهم صدای گوینده رسا و بلند و صدای آهنگ پس زمینه را ملایم و کم کنم چکار باید انجام داد؟
خواهشاً سریع جواب بدید کارم لنگه
سلام. اگر شما با کی فریم و ساخت آن آشنا هستید به راحتی کار را انجام دهید. ضمنا در قسمت ترک صوت یک خط دقیقا در وسط قرار دارد که با بالا و پایین کردن آن به راحتی میتوان ولوم را کم و زیاد کرد.
ابتدا ترکها را در پریمیر وارد کنید( کی فریم مثل یه گوی در کناره ترک است) در وسط هر ترک یک خط زرد وجود دارد که مربوط به ولوم است . حالا خط زرد وسط ترک مربوط به صدای گوینده را تا حد دلخواه بالا برده و در ترک زیر صدا را تا حد دلخواه پایین بیاورید.
با چک کردن میتوانید نتیجه مطلوب را بدست آورید. اگر کی فریم هم بسازید میتوانید در نواحی دلخواه ولوم هر ترک را کم و زیاد کنید.
در صورت حل مشکل بفرمایید و در صورت عدم حل بگو مشکل چیه؟
Mr.World.Wide
13-06-2011, 15:32
البته تا حد دلخواه که نمیشه بلند کرد از اونجا چون صدا بد میشه بهتره تو افکت کنترلر دستی صدای پس زمینه رو مقدار منفی بدی اگه میخوای صدا رو ببری بالا با افکت های صدا کار کن
البته تا حد دلخواه که نمیشه بلند کرد از اونجا چون صدا بد میشه بهتره تو افکت کنترلر دستی صدای پس زمینه رو مقدار منفی بدی اگه میخوای صدا رو ببری بالا با افکت های صدا کار کن
خوب من با حالا مشکلی با این کار نداشتم.
البته اگر میخواهیم در باره صدا حرفه ای کار کنیم بهتره اول در adobe audition کارکنیم و بعد به اینجا منتقلش کنیم
Mr.World.Wide
20-06-2011, 18:42
خوب من با حالا مشکلی با این کار نداشتم.
البته اگر میخواهیم در باره صدا حرفه ای کار کنیم بهتره اول در adobe audition کارکنیم و بعد به اینجا منتقلش کنیم
در حالت عادی صدا 0 db هست حالا شما اون رو بکن 6 چی میشه؟صدا بد میشه.تو پریمیر افکت های صداش کار رو راه میندازه ولی حرفه ای تر باید با نر م افزار های دیگه کار کنی
دوست من روی تراک صدایی که میخواهی کم بشه کلیک کن و در پنجره effect control مقدام db0 رو به اعداد منفی تغییر بده تا بیاد پایین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.