ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : واردات انواع خودرو آزاد شد------ماشین چقدر ممکنه بیاد پایین؟

hoomaan
06-06-2011, 19:21
کد خبر: ۱۶۸۲۱۴
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۹
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
ذخیره
واردات انواع خودرو آزاد شد
هم‌اكنون امكان ثبت سفارش كليه خودروهايي كه سابقه ورود به ايران را داشته‌اند و شرايط فني آن‌ها به لحاظ استاندارد، محيط زيست و مصرف سوخت مورد تاييد بوده مهيا شده است.
به گفته معاون وزير بازرگاني و رييس سازمان توسعه تجارت امكان ثبت‌ سفارش كليه خودروهايي كه سابقه ورود به ايران را دارند فراهم شد.

یعنی ماشین به زودی و مقدار قابل توجه پایین میاد؟
میخوام ماشین بگیرم صبر کنم ؟

mohamad skystar
06-06-2011, 20:55
سلام.دوست من نیازی به زدن تاپیک نبود تو همون بخش واردات خودرو ذکر میکردین.
به هر حال آزاد شدن واردات خودرو خبر خوبی بود اما وارد شدن فقط 8 مدل خودرو یه کمی تو ذوق زد به هر حال باعث خوشحالی هست چون قیمت ها که بالا رفتن پایین میاد و این افت قیمت بستگی به مدل و قیمت خودرو داره.
فکر میکنم تا 6 یا 7 میلون تومان افت رو در بعضی خودروها داشته باشیم شایدم بیشتر.
این افت قیمت زور خودش رو نشون میده پس ارزش داره صبر کنید.
موفق باشید

DJ POLESTAR
06-06-2011, 21:01
این آزادی واردات خودرو از خارج رو قیمت خودروهای وطنی هم تاثیرگذاره دیگه نه؟

Mahdi/s
06-06-2011, 21:17
فقط 8 مدل خودرو یه کمی تو ذوق زد اعلام کردن چه خودروهایی اجازه دارن..؟؟

mohamad skystar
06-06-2011, 21:39
اعلام کردن چه خودروهایی اجازه دارن..؟؟

هنوز برای عموم اعلام نشده اما فکر کنم وزارت بازرگانی مشخص میکنه.

---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------

این آزادی واردات خودرو از خارج رو قیمت خودروهای وطنی هم تاثیرگذاره دیگه نه؟

نه دوست من.تفاوت قیمت خودروهای وارداتی با خودروهای ساخت داخل خیلی زیاد هست و خودروسازان داخلی براشون اهمیت نداره که خودروهاشون رو ارزون کنن یا گرون.
مثلا گرون ترین خودروی ساخت داخل( نه مونتاز) 21000000 تومان هست
و ارزون ترین خودروی وارداتی صفر کیلومتر دیگه از 35000000 تومان شروع میشه.
با این اختلاف مهم نیست که خودروهای ایرانیارزون بشه.اگر قیمت ها نزدیک به هم بودن چرا اون وقت فرق میکرد و خودروسازان داخلی باید فکر چاره بودند اما الان خیالشون راحته.

hoomaan
06-06-2011, 21:39
سلام.دوست من نیازی به زدن تاپیک نبود تو همون بخش واردات خودرو ذکر میکردین.
به هر حال آزاد شدن واردات خودرو خبر خوبی بود اما وارد شدن فقط 8 مدل خودرو یه کمی تو ذوق زد به هر حال باعث خوشحالی هست چون قیمت ها که بالا رفتن پایین میاد و این افت قیمت بستگی به مدل و قیمت خودرو داره.
این افت قیمت زور خودش رو نشون میده پس ارزش داره صبر کنید.
موفق باشید

شرمنده من زیاد قسمت خودرو رو وارد نیستم .اگه میشه حذف کنید

ولی انگار 30 مدل و شرکت رو شامل میشه .بقیه خبر اینه :
معاون وزير بازرگاني در مورد تعداد اين خودروها نيز اظهار كرد: تعداد آن‌ها بيش از 30 مدل و شركت مي‌شود كه در سال‌هاي گذشته ورود آن‌ها به ايران معمول بوده و گواهي‌هاي فني را دريافت كرده بودند و كماكان خدمات پس از فروش ارائه مي‌كنند.

وي در پايان تاييد كرد كه ديگر در واردات اين خودروها مشكلي وجود نخواهد داشت.

mohamad skystar
06-06-2011, 21:46
شرمنده من زیاد قسمت خودرو رو وارد نیستم .اگه میشه حذف کنید

ولی انگار 30 مدل و شرکت رو شامل میشه .بقیه خبر اینه :
معاون وزير بازرگاني در مورد تعداد اين خودروها نيز اظهار كرد: تعداد آن‌ها بيش از 30 مدل و شركت مي‌شود كه در سال‌هاي گذشته ورود آن‌ها به ايران معمول بوده و گواهي‌هاي فني را دريافت كرده بودند و كماكان خدمات پس از فروش ارائه مي‌كنند.

وي در پايان تاييد كرد كه ديگر در واردات اين خودروها مشكلي وجود نخواهد داشت.

OK والا من که تو اخبار شبکه 1 دیدم گفت 8 مدل .
اگر میشه لینک این خبر رو بزارید ممنون میشم تا دوستان دچار اشتباه نشن.

Mojtabaf
06-06-2011, 21:47

واقعا فقط 8 خودرو بوده؟؟ فكر نكنم ها ..

در ضمن اين افت قيمت 6 تا 7 ميليون ،‌مثلا روي مگان 2000 تاثيري ميزاره يا نه ؟‌:دي:31:

ali racer
06-06-2011, 21:54
دوستان واردات خودرو کارکرده الان مجازه ؟
یا از اول ممنوع بوده ؟

راستی وزارت بازرگانی اعلام کرده
واردات خوردهایی که تا الان وارد شدن (قبل از ممنوعیت ثبت سفارش)
هم مجازه و مسلما بیشتر از 8 مدل خواهد بود

mohamad skystar
06-06-2011, 21:58
واقعا فقط 8 خودرو بوده؟؟ فكر نكنم ها ..

در ضمن اين افت قيمت 6 تا 7 ميليون ،‌مثلا روي مگان 2000 تاثيري ميزاره يا نه ؟‌:دي:31:

نه اصلا رو مگان تاثیری نمیزاره خیالت راحت.بیشترین تاثیر روی خودروهای بالای 100 میلیون تومان هست.
دوستان فکر نکنید فردا مزدا 3 جدید میشه 35 میلیون اصلا اینطور نیست انا برنامه ریزی شدست.بهتره زیاد روی افت قیمت حساس نشید.

---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------

دوستان واردات خودرو کارکرده الان مجازه ؟
یا از اول ممنوع بوده ؟

راستی وزارت بازرگانی اعلام کرده
واردات خوردهایی که تا الان وارد شدن (قبل از ممنوعیت ثبت سفارش)
هم مجازه و مسلما بیشتر از 8 مدل خواهد بود

خودروهای کارکرده وارداتش همیشه مجازه و تردد با پلاک گذر موقت.
من نمیدونم این مجاز یا غیر مجاز دونستن یک خودرو برای واردات تو ایران که خودروسازیش نیاز به تغییرات جدی داره یعنی چی؟
یعنی اگر مجوز واردات لکسوس GX460 رو بدن به پژو پارس لطمه وارد میکنه یا نمیتونه با پراید رقابت کنه.:31:
واسه همین فقط خودروهای مجاز:31:

ali racer
07-06-2011, 11:35
نه اصلا رو مگان تاثیری نمیزاره خیالت راحت.بیشترین تاثیر روی خودروهای بالای 100 میلیون تومان هست.
دوستان فکر نکنید فردا مزدا 3 جدید میشه 35 میلیون اصلا اینطور نیست انا برنامه ریزی شدست.بهتره زیاد روی افت قیمت حساس نشید.

---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------

خودروهای کارکرده وارداتش همیشه مجازه و تردد با پلاک گذر موقت.
من نمیدونم این مجاز یا غیر مجاز دونستن یک خودرو برای واردات تو ایران که خودروسازیش نیاز به تغییرات جدی داره یعنی چی؟
یعنی اگر مجوز واردات لکسوس GX460 رو بدن به پژو پارس لطمه وارد میکنه یا نمیتونه با پراید رقابت کنه.:31:
واسه همین فقط خودروهای مجاز:31:

محمد جون
منظورم این بود که اگه یه خودرو کارکرده از سلیمانیه یا دبی یا...
میتونیم
پلاک دائمش کنیم ؟
و هزینه پلاک کردنش چطور حساب میشه ؟
به قیمت روز خودرو یا قیمت زمان صفر بودنش ؟

mohamad skystar
07-06-2011, 18:46
محمد جون
منظورم این بود که اگه یه خودرو کارکرده از سلیمانیه یا دبی یا...
میتونیم
پلاک دائمش کنیم ؟
و هزینه پلاک کردنش چطور حساب میشه ؟
به قیمت روز خودرو یا قیمت زمان صفر بودنش ؟

خودروتون باید در چهار چ.ب قوانین واردات خودرو به کشور باشه.
همچنین نهایتا الان که سال 2011 هستیم شما باید مدل 2010 یا 2009 برای پلاک کردن دائم وارد کنید.
هزینه پلاک کردنش مثل بقیه خودروهای وارداتی به قیمت روز به ترتیب:
1.قیمت خودرو
2.ترخیص خودرو از گمرک
3.شماره گذاری
4.خودروی فرسوده
5.سایر هزینه ها:حمل و نقل دریایی و زمینی تا گمرک تهران ، هزینه های ثبت سفارش ، بازرگانی و گمرکی ، بیمه نامه شخص ثالث ، مالیات ارزش افزوده خدمات .

در نهایت اینا باهم جمع میشن و قیمت نهایی خودرو مشخص میشه تازه بعد از این قیمت مرحله بعدی دلالان هستن که نوسانات بازار دست اونهاست.
موفق باشید

shahab_f
08-06-2011, 11:41
خیلی جالبه این خبر در حد همین یک خط اعلام شده «ثبت سفارش كليه خودروهايي كه سابقه ورود به ايران را داشته‌اند و شرايط فني آن‌ها به لحاظ استاندارد، محيط زيست و مصرف سوخت مورد تاييد بوده مهيا شده است.» منظور از سابقه ورود چیه ؟
به هر حال فکر میکنم معنی این خبر در کل اینه که واردات خودرو بار دیگر از سر گرفته شد. چون همونطور که دوستان میدونند چندین ماهه که ثبت سفارش جدید انجام نمیشه. یکی از دلایلی که تعداد پورشه ها هنوز در سطح خیابون کمه همینه چون دقیقا وقتی وارد ایران شد که ثبت واردات متوقف شده بود.
به هر حال در کنار ماشین هایی که قبلا وارد میشدند دو تا برند دیگه هم به زودی به فروش خواهند رسید، یکی رنو که به گفته نگین خودرو تا 6 هفته ی دیگه 4 تا از مدل هاش به دست مشتری میرسه، و دیگری هم آلفا رومئو با دو مدل جولیتا و میتو . شخصا خیلی منتظر آلفا جولیتا هستم که بیاد کار و باد این i30 رو کساد کنه!

D r i v e r
08-06-2011, 14:32
میشه لینک متن خبر اصلی یا کلا خبر کامل رو قرار بدین؟
من جایی نمیبینم که نوشته باشه هزینه ورودی و گمرک به صفر رسیده باشه
واردات آزاد شد یعنی بدونه هزینه گمرکی شد؟

shahab_f
08-06-2011, 15:49
میشه لینک متن خبر اصلی یا کلا خبر کامل رو قرار بدین؟
من جایی نمیبینم که نوشته باشه هزینه ورودی و گمرک به صفر رسیده باشه
واردات آزاد شد یعنی بدونه هزینه گمرکی شد؟
نه ...! عرض کردم منظور خبر اینه که بار دیگه ثبت سفارشات، با همون تعرفه ی قبلی از سر گرفته شد، چون با وجود تعرفه های سنگین، باز هم یه مدت ثبت سفارش رو، بدون ذکر دلیل، متوقف کرده بودند. برای کاهش تعرفه باید مجلس تصمیم بگیره، پارسال میخواستند 90% رو به 70% برسونند که رهبری مخالفت کرد. بنابراین احتمالا تعرفه هیچ وقت کاهش پیدا نمیکنه!

hoomaan
08-06-2011, 21:05
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mohamad skystar
08-06-2011, 22:33
خلاصه خبر اینکه واردات خودرو با تعرفه گمرکی 90% آزاد شد.تغییری هم ایجاد نشد یه قانونی بوده زمانی ممنوع شد و الان آزاد.

barish_411
11-06-2011, 08:09
اینم خدمت دوستان گل لیست خودروهای مجاز به ثبت سفارش تا تاریخ 31/06/90

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mojtabaf
11-06-2011, 09:11
خلاصه خبر اینکه واردات خودرو با تعرفه گمرکی 90% آزاد شد.تغییری هم ایجاد نشد یه قانونی بوده زمانی ممنوع شد و الان آزاد.

اين يعني چي؟ مثلا مگان 2000 كه حدود 12 هزار دلاره ، ميشه 12 ميليون؟ يا همون سي و چند ميليون ميمونه؟

Amirrezaajalli
11-06-2011, 09:19
آقا من اصلا نمیتونم درک کنم!!!
یعنی مامیتونیم مثلا 750i رو که خدا تومن قیمتشه به قیمت آلمان خریداری کنیم؟؟؟؟:18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

این پست حذف بشه!

barish_411
11-06-2011, 09:21
اين يعني چي؟ مثلا مگان 2000 كه حدود 12 هزار دلاره ، ميشه 12 ميليون؟ يا همون سي و چند ميليون ميمونه؟

نخیر دوست عزیز 12 میلیون + %90 ورودی گمرک + 4 مالیات ارزش بر افزوده + حدود 1.5 میلیون برای عوارض پلاک خودرو......
چقدر شد؟؟؟ در حدود 26 ملیون برات آب میخوره شایدم بیشتر / کمتر:19:

Amirrezaajalli
11-06-2011, 09:26
نخیر دوست عزیز 12 میلیون + %90 ورودی گمرک + 4 مالیات ارزش بر افزوده + حدود 1.5 میلیون برای عوارض پلاک خودرو......
چقدر شد؟؟؟ در حدود 26 ملیون برات آب میخوره شایدم بیشتر / کمتر:19:

پس این آزاد شدن همش کشکه؟؟؟؟

barish_411
11-06-2011, 09:36
من تا اینجا اطلاع دارم خودت باورت میشه آزاد بشه بدون دریافت حقوق ورودی گمرک؟؟؟اون موقع ایران خودرو و سایپا و ... باید کلا تعطیل بشن.
تا چند هفته پیش ثبت سفارش خودرو ممنوع بود از سال قبل که فکر کنم 16 خرداد آزاد شد اونم تا 31 شهریور.

Amirrezaajalli
11-06-2011, 09:39
من تا اینجا اطلاع دارم خودت باورت میشه آزاد بشه بدون دریافت حقوق ورودی گمرک؟؟؟اون موقع ایران خودرو و سایپا و ... باید کلا تعطیل بشن.
تا چند هفته پیش ثبت سفارش خودرو ممنوع بود از سال قبل که فکر کنم 16 خرداد آزاد شد اونم تا 31 شهریور.

رفتم تو سایت نگاه کردم تعرفه گمرکی همون 90 درصده!!!!
فقط آقایان لطف کردن اجازه میدن هرکی 90درصد مالیت رو پرداخت کنه میتونه خودرو وارد کنه!!!:31:

فقط خوبیش اینه که قیمت خودروهای وارداتی که پفکی بالا رفته یه مقدار اندک پایین میاد!و فقط 2برابر قیمت پول میدیم!

barish_411
11-06-2011, 09:44
90 % + 4 % ارزش افزوده سال 89 3 % بود سال 90 شد 4 %

Amirrezaajalli
11-06-2011, 09:46
90 % + 4 % ارزش افزوده سال 89 3 % بود سال 90 شد 4 %

مثلا جنسیس که الان 74-75تومنه چقدر در میاد؟؟؟

barish_411
11-06-2011, 09:58
دوست عزیز به این لینک یه سر بزن

Amirrezaajalli
11-06-2011, 10:18
دوست عزیز به این لینک یه سر بزن

این سایت خیلی گرون زده.................!!!!

mohamad skystar
11-06-2011, 14:19
دوستان عزیز چرا خودتون رو تو دردسر میندازین قبلا هم توضیح دادم
واردات خودرو به کشور با تعرفه 90 درصد هستش که برای چند ماه ممنوع شد و دوباره آزاد شد قیمت ها هم نوساناتی پیدا میکنه به هر حال اینقدر دنبال این نباشید که یه خودرو چند درمیاد.
خودروهای خارجی تو ایران ثبات قیمت نداره هر روز نشینید حساب کنید قیمت خودرو با فلان در صد اینقدر بوده و الان اینقدره.
قیمت خودرو همینی هست که الان تو بازار داره محاسبه میشه حالا یک یا 2 میلیون بالا پایین همینه.
خلاصه خودروهای وارداتی طوری وارد میشن که از 90 درصد و اینا هم به رده.
موفق باشید.

pulp_152
12-06-2011, 01:09
واردات خودرو ازاد شد ! چرا ماشینا انقدر گرون شد؟!

هفته پیش سوزوکی 86 دنده ای 27 بود الان زیر 30 گیر نمیاد!>..

ماکسیما 84 دوربر 24 بود الان شده 26 تا 27 !

mohamad skystar
12-06-2011, 17:44
واردات خودرو ازاد شد ! چرا ماشینا انقدر گرون شد؟!

هفته پیش سوزوکی 86 دنده ای 27 بود الان زیر 30 گیر نمیاد!>..

ماکسیما 84 دوربر 24 بود الان شده 26 تا 27 !

بازار نوسان داره تا 5 یا 6 میلون تومان و اینکه خودروهای خارجی بازار ثابتی در کشور ندارن و هر روز باید شاهد کاهش یا افزایش قیمت باشیم.

D r i v e r
12-06-2011, 22:46
خوب معلوم شد قضیه از چه قراره
اگه دوستی هم متوجه نشده یک دور پست ها رو بخونه حتما متوجه میشه ;)
با اجازتون قفل شد