ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ××××××راهنمایی برای خرید پرشتاب ترین ماشین موجود در ایران××××××

Persian_Gun's
06-06-2011, 16:40
سلام بچه ها.:11:
میخوام یه ماشین بخرم که شتابه خیلی بالایی داشته باشه ..
راستشو بخواین برای کل کلای خیابونی میخوام..
خلاصه میخوام رقیب نداشته باشه!(حداقل تو محلمون!:27:)
در حاله حاضر یه مرسدس بنز cls 350 دارم که البته ماشین خیلی خوبیه ولی خب یه چند باری بد جور حالمو گرفته!البته خب رقیباشم قدر بودن ب ام و 330 - هیوندای جنسیس کوپه - بنز SL - فورد ماستانگ - شورلت کوروت و غیره:31:
چیزی که خیلی برام مهمه شتابه ماشینه و البته پایداریش.زیبایی هم ملاکه برام...
نظره خودم sl 500 هست البته اینجایی که من زندگی میکنم یه چند تایی هست البته شاید sl 350 باشن ولی همشون کیت دارن نمیشه تشخیص داد رو یکیشون نوشته sl 63 رو یکی دیگه sl 65...
یکم اطلاعات در مورده کوروت هم بهم بدید قیمتشم اگه میدونید بگید...
راستی ماشینی رو معرفی کنید که پیدا کردنش آسون باشه و پلاک بشه...(البته فکر کنم کوروت پلاک نشه!)
پیشاپیش از کمکتون ممنونم..:11::11::11:

mohamad skystar
06-06-2011, 21:32
سلام.دوست من مثل اینکه از فکر آئودی اومدین بیرون و دارین به شتاب فکر میکنید.
با توجه به اینکه شما خودروی پلاک شده میخواین چند مورد رو پیشنهاد میدم اما اگر گذر موقت میخواشستین بدون شک لامبورگینی در ایران حرف اول رو میزنه.
در ضمن شما شتاب CLS 350 رو که خودرویی لوکس و خانوادگی هست با شورولت کوروت یا فورد موستانگ که برای این کارا ساخته شدن مقایسه نکنید.اگر ذکر میکردین تا چقدر میتونید خرید کنید بهتر میشد پیشنهاد داد.به هر حال من چند گزینه که پلاک شدن رو پیشنهاد میدم با توجه به اینکه شما بودجه رو مشخص نکردین امکان داره قیمت ها خیلی بالا بره.

از نظر شتاب:
1. پورشه 911 مدل 2011 قیمت 288000000 تومان
2.پورشه کیمن S مدل 2011 قیمت 210000000 تومان
3.BMW 630i
4.مرسدس SLK
5.مرسدس C350

این خودروها میشه گفت شتابشون عالیه پورشه که دیگه درجه یک انا قیمتش بسیار بالاست.
به هر حال با خودروهای گذر موقت که بعضی هاشون از نظر شتاب وحشتناکن (نمونه های داخل ایران) مثل کامارو RS یا فراری F430 یا دوج چارجر-دوج چالنجر کل انداختن سخته.

Persian_Gun's
06-06-2011, 23:30
سلام.
من عاشق طزاحی cls هستم واسه همین خریدمش از اولم میدونستم از نظر شتاب راضیم نمیکنه!
تا 400 میلیون میتونم هزینه کنم البته یکم بیشترم شد اشکال نداره..
راستش از پورشه زیاد خوشم نمیاد نمیدونم چرا با طراحیش مشکل دارم!یه جورایی به دلم نمیشینه..
ب ام و 630 یعنی شتابش از بنز sl بیشتره؟!
لامبورگینی قیمتش چنده؟البته همینجوری میپرسم چون من که نمیتنوم وارد کنم حوصله ی این کارارو ندارم!
راستی قیمت کامارو و 430 هم بگو...
بازم مرسی...

mohamad skystar
06-06-2011, 23:52
سلام.
من عاشق طزاحی cls هستم واسه همین خریدمش از اولم میدونستم از نظر شتاب راضیم نمیکنه!
تا 400 میلیون میتونم هزینه کنم البته یکم بیشترم شد اشکال نداره..
راستش از پورشه زیاد خوشم نمیاد نمیدونم چرا با طراحیش مشکل دارم!یه جورایی به دلم نمیشینه..
ب ام و 630 یعنی شتابش از بنز sl بیشتره؟!
لامبورگینی قیمتش چنده؟البته همینجوری میپرسم چون من که نمیتنوم وارد کنم حوصله ی این کارارو ندارم!
راستی قیمت کامارو و 430 هم بگو...
بازم مرسی...

لامبورگینی و فراری 430 رو قیمت فعلا ندارم.اما میدونم همش بالای 300000000 تومان آب میخوره.
خدمت شما عرض کنم که اگر خودرو با پلاک ملی و شتاب عالی میخواین باید به پورشه فکر کنید.چون دیگه کم نمیارین اما برند های دیگه رو بخواین باید به همون SL500 یا BMW 750li فکر کنید.
البته این ها شتاب اولیه شون تمام حدود 5.2 تا 5.9 ثانیه هستن.

راستی لکسوس LS460 هم هست که شتابش 5.7 ثانیه هست.یادت نره گیربکس 8 دنده موتور 4600 CC با 32 سوپاپ رو در اختیار شما خواهد گذاشت.یک استثنا با امکانات و آپشن ها یی در حد عالی قیمت بسیار مناسب نسبت به رقیباش که هدفشم همین بود.امیدوارم تجربه رانندگی با این خودرو رو داشته باشید.

Persian_Gun's
07-06-2011, 00:18
قیمت کامارو هم نمیدونی؟
LS 460 که عاشقشم..البته تا حالا سوارش نشدم.ولی خیلی قوله!از ماشینای بزرگو کشیده خیلی خوشم میاد..
میدونم که پورشه تازه نمایندگی زده تو ایران سایت رسمی بریا ایران نداره؟

mohamad skystar
07-06-2011, 10:07
قیمت کامارو هم نمیدونی؟
LS 460 که عاشقشم..البته تا حالا سوارش نشدم.ولی خیلی قوله!از ماشینای بزرگو کشیده خیلی خوشم میاد..
میدونم که پورشه تازه نمایندگی زده تو ایران سایت رسمی بریا ایران نداره؟

پورشه که نمایندگیش کرج هست به شما نزدیکه.
قیمت کامارو RS 2010 آخرین بار اسفند ماه 65000000 تومان گذر موقت.

شما یک بار تجربه کن با LS460 و فقط لذت رانندگی رو ببین بقیه موارد که بماند.گیربکس 8 دنده برای اولین بار در دنیا.امکانات فوق العاده برای سرنشینان عقب نگفتنیه.موفق باشید

yashgin128
07-06-2011, 12:00
دوست عزیز به نظر من فقط و فقط یا دونه لامبورگینی بگیر حالشو ببر.
اگه داری مورسیه لگو در غیر این صورت گالاردو
هر چیزی رو که بخوای بهت میده
چه اشکالی داره که ماشینت گذر موقت باشه
تمامی پیشنهاد های دوستمون هم که عالی هستن ولی به پای گالاردو نمی رسه
هم قیافه داره هم تکه هم شتاب عالی داره هم همه چیزی که فکرش رو بکنی برات به ارمغون میاره
فک کنم با 300 تا هم بتونی بگیری

Persian_Gun's
07-06-2011, 15:16
آخه وارد کردنش برام مشکله..
درضمن من یه ماشینی میخوام که جای cls رو برام بگیره و همش میخوام باهاش اینور اونور برم..لامبورگینی دیگه خیلی تو چشه!بعدشم نمایندگی نداره تو ایران تکلیف سرویس کردنشو این چیزا چی میشه؟!

mohamad skystar
07-06-2011, 18:41
آخه وارد کردنش برام مشکله..
درضمن من یه ماشینی میخوام که جای cls رو برام بگیره و همش میخوام باهاش اینور اونور برم..لامبورگینی دیگه خیلی تو چشه!بعدشم نمایندگی نداره تو ایران تکلیف سرویس کردنشو این چیزا چی میشه؟!

دوست من شما کم پولی رو نمیخواین خرید کنید بلاخره مهم هست.
فکر میکنم شما تا حدودی به خانوادگی بودن و راحت بودن هنگام رانندگی خودرو توجه دارین.
به نظر من خودرویی که میتونه جای CLS رو برای شما پر کنه اگر مرسدس دیگه نخواین به نظر من فقط LS460 یا
BMW 750li میتونه جای CLS رو پر کنه.

mohamad skystar
07-06-2011, 18:50
دوست عزیز به نظر من فقط و فقط یا دونه لامبورگینی بگیر حالشو ببر.
اگه داری مورسیه لگو در غیر این صورت گالاردو

دوست گرامی من در پست اولم اشاره به لامبورگینی کردم.موفق باشید

Persian_Gun's
08-06-2011, 00:24
در اینکه لامبورگینی بهترین گزینه هست شکی نیست!
ولی من وقتی لامبورگینی میخرم که در کنارش یه ماشین دیگه ام داشته باشم نه اینکه فقط با لامبورگینی بخوام برم اینو اونور!به نظرم اصلا" منطقی نیست که آدم با لامبورگینی دنباله کارای روز مرش بره!
روی lLS 460 بیشتر فکر میکنم ولی ب ام و 750 نه چون زیاد خوشم نمیاد ازش..
راستی استون مارتین قیمت دارین؟هم کوپه و هم مدله سدانش..؟!

SIMON137
08-06-2011, 03:03
شما اگه با خودروی گذر موقت کنار بیایید انتخاب های خوبی خواهید داشت.
-------------------

alpina b7 حدود قیمتیش چنده ؟
چطور ارزیابیش می کنید در کل ؟

mohamad skystar
08-06-2011, 11:11
در اینکه لامبورگینی بهترین گزینه هست شکی نیست!
ولی من وقتی لامبورگینی میخرم که در کنارش یه ماشین دیگه ام داشته باشم نه اینکه فقط با لامبورگینی بخوام برم اینو اونور!به نظرم اصلا" منطقی نیست که آدم با لامبورگینی دنباله کارای روز مرش بره!
روی lLS 460 بیشتر فکر میکنم ولی ب ام و 750 نه چون زیاد خوشم نمیاد ازش..
راستی استون مارتین قیمت دارین؟هم کوپه و هم مدله سدانش..؟!

آستون مارتین رو قیمت ندارم.
استون مارتین کوپه و سدانش چندین مدل داره.یکی از دوستان که به کویت رفت و آمد داره میگفت اونجا هم طرفدار زیادی نداره چون قیمت هاش بالا و هزینه هاش سنگینه.

نظرتون در مورد نیسان GTR چیه؟ من از نزدیک دیدم واقعا عالی بود به هر حای سوپر اسپرت بود و ویژگی هاش به اون چیزی که شما میخوای نمیخورد.به همون LS460 فکر کنید به نتیجه بهتری میرسید.

shahab_f
08-06-2011, 11:28
فکر میکنم ب ام و 335 شتابش بیشتر از 630 باشه. پورشه های 911، پانامرا، و کیمن s شتاب اعلامی کارخونه شون به ترتیب 4.8،4.8 و 4.9 ثانیه است. در ماشین های پلاک شده شتاب روی کاغذ از این پایین تر نداریم.

mohamad skystar
08-06-2011, 11:42
فکر میکنم ب ام و 335 شتابش بیشتر از 630 باشه. پورشه های 911، پانامرا، و کیمن s شتاب اعلامی کارخونه شون به ترتیب 4.8،4.8 و 4.9 ثانیه است. در ماشین های پلاک شده شتاب روی کاغذ از این پایین تر نداریم.

ممنون دوست من اما پست های قبلی رو خونده باشید میبینید که دوستمون پورشه رو دوست نداره همچنین خودرویی میخوان که قابلیت های خانوادگی داشته باشه.

shahab_f
08-06-2011, 12:58
ایشون نگفتن برای استفاده ی خانوادگی، فقط گفتند برای کارهای روزمره. به هر حال اگه خانوداگی بخوان پرشتابترین سدان در ایران همون پورشه پانامراست که میگن از پورشه خوششون نمیاد.

Persian_Gun's
08-06-2011, 13:43
بچه ها نظرتون در مورده این پورشه چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو ایران پیدا میشه؟!
یکم اطلاعات بدید..؟

shahab_f
08-06-2011, 15:58
به نظر 918 میرسه. به هر حال تمام مدل های پورشه که توسط انسان های عادی قابل خریداری شدن است(:31: )همیناست که وارد ایران میشه. 918 اسپایدر هایبرید 800 هزار دلار تخمین قیمت خورده. البته این عکسی که شما گذاشتی اون نیست، شاید طرح های قبلی همین 918 باشه که بعدا به عنوان 918 اسپایدر هایبرید تو نمایشگاه ژنو 2010 معرفی شد.:23:

mohamad skystar
08-06-2011, 16:46
به نظر 918 میرسه. به هر حال تمام مدل های پورشه که توسط انسان های عادی قابل خریداری شدن است(:31: )همیناست که وارد ایران میشه. 918 اسپایدر هایبرید 800 هزار دلار تخمین قیمت خورده. البته این عکسی که شما گذاشتی اون نیست، شاید طرح های قبلی همین 918 باشه که بعدا به عنوان 918 اسپایدر هایبرید تو نمایشگاه ژنو 2010 معرفی شد.:23:

منم گشتم و انگار درست میگین همون 918 هست.البته سیستمم قاطی کرد نتونستم بیشتر سرچ کنم.

---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------

بچه ها نظرتون در مورده این پورشه چیه؟
تو ایران پیدا میشه؟!
یکم اطلاعات بدید..؟

این تاپیک برای قیمت های پورشه هست بخونید بد نیست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

fariborz_1
08-06-2011, 17:19
این لیست BMW هایی که تو ایران گیر میاد

Persian_Gun's
08-06-2011, 17:25
این ماشینی که من عکسشو گذاشتم Carrera GT 2004 هست..
مدل 918 رو که میدونم امکانه خریدش نیست!البته اینم دسته کمی از 918 نداره..
یه اطلاعاتی از کاررا بدست آوردم مثله اینکه پورشه 1270 تا بیشتر ازش تولید نکرده!

SIMON137
08-06-2011, 17:44
به نظرم شما یه ماشین رو انتخاب کن ، بعد بده ماشین رو تقویتش کنن برات یا کلا یه ماشین تقویت شده بخر

mohamad skystar
08-06-2011, 19:15
اینو یادت نره دوست من شما در کشوری زندگی میکنید که هر ماشینی رو نمیشه آورد و پلاک کرد کلا بحثش اینجا نیست اما
فکر میکنم همون مرسدس CLS 350 رو داشته باشید بهتره چون ملاک هاتون ریخته بهم.

به نظر من به پست های قبلی توجه کنید ملاک هاتون رو طبقه بندی کنید تا دچار مشکل در انتخاب نشید.
به نظر من شما سعی کنید ملاک هاتون رو طوری تنظیم کنید که تو یک گروه خودرو دوستان نظر بدن.
مثلا اگر مهمترین ملاکتون شتاب هست خوب من و دوستان و ناظرین همه میریم سمت سوپر اسپرت ها
اما مثلا تو پست بعدی نظر عوض میشه و دوباره دوستان باید برن تو گروه خودروهای سدان و لوکس.
و اینجوری تنوع خودرو بسیار زیاده و شاید دچار مشکل و دردسر تو انتخابتون بشید.
موفق باشید.

jebraiil
09-06-2011, 11:05
سلام به همه
منم با اقا محمد موافقم کارش خیلی درسته حرفشو گوش کن
اگه پلاک موقت میخری میتونی به یه doge viperتقویت شده هم فکر کنی که من در اوردم تقویت شدش به 1000 اسب بخار قدرت میرسه و شتاب 2.7 ثانیه البته قیمتشو نمیدونم و اینکه بنزین میسوزونه ها فکر کنم دورو ور صدی 50 تا 60 بسوزونه هواست باید باشه درست مایه داری ولی این مصرف نجومیه از بوگاتی ویرون هم بیشتر میسوزونه (بوگاتی صدی 40 تا 45 میسوزونه)
این فقط یه نظر بود
یه چی دیگه به bmw x6 تقویت شده هم میتونی فکر کنی فقط یه کوچولو درد سر داره باید بری از کمپانی g_power یه x6 تقویت شده 1000 اسب بخاری بخری که خداییش همهچی کامله
ولی viper باحال تره

jebraiil
09-06-2011, 11:11
داداش گلم اون کارارا جی تی هم که میگی فکر کنم بوجش زیاده قیمتش حولو حوش 600 تا 700 تومن باید باشه

mohamad skystar
09-06-2011, 11:55
داداش گلم اون کارارا جی تی هم که میگی فکر کنم بوجش زیاده قیمتش حولو حوش 600 تا 700 تومن باید باشه

ممنون از لطفی که دارین.
دوست من کاررا GT مدل 2004 قیمتش الان 365000 دلار هست.

jebraiil
09-06-2011, 12:02
درست حرفت ببخشید به مدلش دقت نکردم
اقا محمد گل داداش یه سوال دارم یادته میخواستم ماشین بگریم تا بوجه 35 تومن؟
نگرفتم راستش بابام جانبازه 70 درصد ماشین میخوایم وارد کنیم یه مشکل دارم نمیتونم قیمت ماشین ها رو در بیارم( البته به قیمت اونور ) بدشم 30 میلیون تخفیف مالیاتی داریم نمیدونم چه کنم تو سایت پیتکو که میشه با 60 تومن یه لنکروز وارد کرد البته v6 بعد میخوایم یه 50 60 تومن خرج کنیم نمیدونم چه کنم یه نظر عالی بده بنم چه کنم عصابم خورد شده(البته نظراتت همیشه عالیه) به نظرت چی خوبه؟
راستی هم شاستی بلند هم سدان
بدشم فکر کنم بتونیم ماشین های مدل 2009 رو هم وارد کنیم و پلاک کنیم فقط نمیدونم ماشین 2009 وارد کنیم مالیاتی که میگیرن با توجه به مدل صفرش هست یا نه

mohamad skystar
09-06-2011, 12:05
دوست گرامی Persian Gun`s
یه پورشه امروز دیدم تو نمایشگاه مدل کاررا 4کابریو قیمت 280000000 تومان
سقف کروک 2 در
6سیلندر با 3600 CC حجم موتور
345 اسب بخار در 6500 دور حداکثر قدرت.
شتاب 4.8 ثانیه
گیربکس 7 سرعته عالی
طرف میگفت 15 لیتر در شهر میسوزونه رنگش هم سفید بود بسیار جذاب و شیک.
صفحه کیلومترش یه رنگ قرمز بسیار ملایم و زیبا داشت و رنگ بندی ادوات داخل خودرو هماهنگ و زیبا بود.
خلاصه همه چیز تمام بود.
به اینم فکر کنید چون خیلی با عزمت بود.

Persian_Gun's
09-06-2011, 12:11
سلام به همگی..
راستش خودمم خسته شدم از خودم!
نمیدونم بالاخره چی میخوام!
هرچی بیشتر دنباله ماشین میگردم انتخاب برام سخت تر میشه!
شرمنده بچه ها حوصله ی شما ام سر بردم...

---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------

محمد جان کاشکی یه عکس ازش میگرفتی..
کابریو یعنی چی؟

jebraiil
09-06-2011, 12:22
اقا محمد جواب منم میدی
ممنون

Persian_Gun's
09-06-2011, 12:40
محمد جان الان داشتم صفحه ی قبلو نگاه میکردم دیدم نیسان جی تی آر پیشنهاد دادی..میشه اطلاعات فنی و قیمت هم بدی؟مرسی.

mohamad skystar
09-06-2011, 12:53
درست حرفت ببخشید به مدلش دقت نکردم
اقا محمد گل داداش یه سوال دارم یادته میخواستم ماشین بگریم تا بوجه 35 تومن؟
نگرفتم راستش بابام جانبازه 70 درصد ماشین میخوایم وارد کنیم یه مشکل دارم نمیتونم قیمت ماشین ها رو در بیارم( البته به قیمت اونور ) بدشم 30 میلیون تخفیف مالیاتی داریم نمیدونم چه کنم تو سایت پیتکو که میشه با 60 تومن یه لنکروز وارد کرد البته v6 بعد میخوایم یه 50 60 تومن خرج کنیم نمیدونم چه کنم یه نظر عالی بده بنم چه کنم عصابم خورد شده(البته نظراتت همیشه عالیه) به نظرت چی خوبه؟
راستی هم شاستی بلند هم سدان
بدشم فکر کنم بتونیم ماشین های مدل 2009 رو هم وارد کنیم و پلاک کنیم فقط نمیدونم ماشین 2009 وارد کنیم مالیاتی که میگیرن با توجه به مدل صفرش هست یا نه

سلام.دوست من ماشین 2009 دیگه نمیشه وارد کرد فقط صفر کیلومتر.
دوست من اگر میتونید با 60000000 تومان تویوتا لندکروزر وارد کنید دیگه چی میخوای؟بهترین گزینه هست البته یادت نره مصرف سوختش رو اما نگران نباش رو خودش مناسبه.
تویوتا لندکروزر رو هیچ شاسی بلندی در ایران نمیتونه رو دستش بلند بشه شک نکن میتونی تحقیق کنی.
خودروهای سدان رو هم میتونید به لکسوس و مرسدس های C-Class فکر کنید.
شما با 60 میلیون تومان اگر میشه بگین چه خودروهایی رو میتونید وارد کنید تا من دقیق تر راهنمایی کنم.
دوست من شما شرایطی که دارین رو خیلی ها حسرتش رو میخورن به خدا.

راستی اگر لطف کنید تو بخش مشاوره خرید اتومبیل مطرح کنید تا با موضوع این تاپیک مخلوط نشه ممنونم.
موفق باشید.

---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------

محمد جان کاشکی یه عکس ازش میگرفتی..

اینم یه عکس از همون پورشه که قبلا توضیح دادم:

mohamad skystar
09-06-2011, 13:13
محمد جان الان داشتم صفحه ی قبلو نگاه میکردم دیدم نیسان جی تی آر پیشنهاد دادی..میشه اطلاعات فنی و قیمت هم بدی؟مرسی.

بله دوست گرامی من نیسان GTR سفید رنگ در تهران دیدم و درست 2 ماه بعد در بندر گناوه دیدم ابی رنگش رو.خودرویی عالی یعنی تا نبینیش باورت نمیشه.نیسان یه سوپر اسپرت فوق العاده رو راهی خیابان ها کرد.خودرویی 2 در با هیبت و عزمت مثل خودروهای آمریکایی پر حجم.مشخصات فنیش تا جایی که یادمه:
6 سیلندر با 24 سوپاپ و 3800 CC حجم موتور
480 اسب بخار حداکثر قدرت. شتاب باور اولیه عالی 3.1 ثانیه و بالاترین سرعت 310 کیلومتر بر ساعت بود.
جعبه دندش 6 سرعته بود و مصرف سوختش 18 لیتر.
قیمتش در کویت 84000 دلار بود.خیلی به دلم نشت تا لالن از نیسان همچین چیزی نیدیده بودم.

اینم عکسش دقیقا همین بود که دیدم:

jebraiil
09-06-2011, 13:19
اقا محمد بزار همينجا بگم نميخوام تو عموم مطرح كنم
داداش گفتم تا 30 ميليون تخفيف مالياتي داريم ما همه ماشين ها رو ميتونيم وارد كنيم (هم اونايي كه اجازه ورود نداره هم اونايي كه پلاك موقت هستن ما مي تونيم وارد كنيم و پلاك ملي كنيم) مثلا ماشيني كه تو خارج 40000 دلاره ما با 40 ميليهن واردش ميكنيم

---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------

داداش گفتم تا 30 ميليون تخفيف مالياتي داريم ما همه ماشين ها رو ميتونيم وارد كنيم (هم اونايي كه اجازه ورود نداره هم اونايي كه پلاك موقت هستن ما مي تونيم وارد كنيم و پلاك ملي كنيم) مثلا ماشيني كه تو خارج 40000 دلاره ما با 40 ميليهن واردش ميكنيم .

Persian_Gun's
09-06-2011, 13:24
این نیسان واقعا" عالیه خوشم اومد!
همونطور که قبلا" گفتم از ماشینهای حجیم خوشم میاد...
حالا نفهمیدم پلاک میشه؟
کیفیت نیسان در حد پورشه - بنز و ب ام و هست؟

mohamad skystar
09-06-2011, 13:27
این نیسان واقعا" عالیه خوشم اومد!
همونطور که قبلا" گفتم از ماشینهای حجیم خوشم میاد...
حالا نفهمیدم پلاک میشه؟
کیفیت نیسان در حد پورشه - بنز و ب ام و هست؟

پلاک ملی نمیشه چون مجوز نمیدن.کیفیت ساختش میشه گفت در حد بنز و BMW باشه اما پورشه بیشتر کار کرده رو خودروهاش.

mohamad skystar
09-06-2011, 13:34
داداش گفتم تا 30 ميليون تخفيف مالياتي داريم ما همه ماشين ها رو ميتونيم وارد كنيم (هم اونايي كه اجازه ورود نداره هم اونايي كه پلاك موقت هستن ما مي تونيم وارد كنيم و پلاك ملي كنيم) مثلا ماشيني كه تو خارج 40000 دلاره ما با 40 ميليهن واردش ميكنيم
.

OK دوست من شما تو شاسی بلند ها فقط به همون تویوتا لندکروزر فکر کنید
تو سدان ها هم با توجه به بودجه شما میتونید لکسوس IS300 که خانوادگی هم هست رو انتخاب کنید.
البته تو برندهای تویوتا -هیوندای و کیا خودروهای متعددی هستن اما با توجه به بودجه شما بهترین گزینه ها این 2 مورد بودن واگرنه
هیوندای سوناتا 2011 با اون طراحی خیره کنندش خودروی درجه یکی هست.
تویوتا آریون هم همینطور.

اما لکسوس بحثش جداست.شما فکراتون رو بکنید و تصمیم بگیرید ببینید کدوم بیشتر با ملاکهاتون هم خوانی داره تا بیشتر در موردش بحث کنیم.

DaaVooD
09-06-2011, 13:43
درود.
نیسان GTR یه sports car محسوب میشه که با موتور3.8 V6 خود 480 اسب قدرت تولید میکنه که واقعن بی نظیره. موتورTWIN TURBO و
ALL WHEEL DRIVE بودن کافیه تا ماشین آسفاتو شخم بزنه. 0 تا 100 در 3.2 و حداکثر سرعت 311 کیلو متر
در صفحه wikipedia مربوط به این اتومبیل اطلاعات کاملی هس که یه مورد رو خوندم، عرض میکنم: در تاریخ May 2, 2010 تیم Sumo Power نیسان موفق به کسب قهرمانی 2010 RAC Tourist Trophy شد...
اینم چندتا عکس:

لینک WIKIPEDIA این ماشین:

jebraiil
09-06-2011, 13:58
داداش فکر کنم همون لنکروز خوب باشه چون خودمم تو ذهنم بود نظرت راجب لکسوس rx چیه ؟
نظرت راجبه bmw x3 2011 چیه بعد از کجا گفتی که نمیشه ماشین های 2009 رو وارد کرد؟
(داداش فکر کنم واسه واردات خودرو جانبازان هیچ محدودیتی نیست چون زمانی که bmw x6 مجوز ورود به ایران رو نداشت x6 پلاک شده تو ایران بود که به احتمال 100 در 100 از طریق جانبازان وارد شده بود)
نظرت راجبه ماشین های کم یاب چیه؟(اگه بگیریم تو تعمیرات و لوازمش گیر نمیکنیم؟)
قیمت شاسی بلند های بنز در چه حدی هست؟و هم چنین رنجروور ؟
به بوجه من میخوره؟
با تشکر از اقا محمد گل
اسمم محمد هست

mohamad skystar
09-06-2011, 14:47
داداش فکر کنم همون لنکروز خوب باشه چون خودمم تو ذهنم بود نظرت راجب لکسوس rx چیه ؟
نظرت راجبه bmw x3 2011 چیه بعد از کجا گفتی که نمیشه ماشین های 2009 رو وارد کرد؟
(داداش فکر کنم واسه واردات خودرو جانبازان هیچ محدودیتی نیست چون زمانی که bmw x6 مجوز ورود به ایران رو نداشت x6 پلاک شده تو ایران بود که به احتمال 100 در 100 از طریق جانبازان وارد شده بود)
نظرت راجبه ماشین های کم یاب چیه؟(اگه بگیریم تو تعمیرات و لوازمش گیر نمیکنیم؟)
قیمت شاسی بلند های بنز در چه حدی هست؟و هم چنین رنجروور ؟
به بوجه من میخوره؟
با تشکر از اقا محمد گل
اسمم محمد هست

تا وقتی تویوتا لندکروزر هست مرسدس GLK و BMW X6 حرفی برای گفتن ندارن این تو آزمایش های تپه و شیب 45 درجه که مخصوص شاسی بلندهاست اثبات شده.مرسدس شاید از نظر طراحی زیباتر جلوه بده اما از نظر قابلیت نه.
BMW X3 در مقابل لکسوس RX350 هیچ حرفی واسه گفتن نداره خیالت راحت.قیمت هردو تو ایران الان نزدیک به هم هست اما قابلیتهایی که لکسوس ارائه میده رو BMW ارائه نداد.مشخصات هردو خودرو رو هم که میتونید ببینید و به این مساله پی ببرید.
دوست من فکر نکنید چون آرم تویوتا یا لکسوس تو امضا و آواتارم هست دارم احساسی میگم تمام این حرف هارو میتونید خودتون به طور دقیق تحقیق کنید.
لکسوس کلا خودرویی بود که بر پایه لوکس بودم و قیمت بالا به بازار اومد( هدفش رقابت با مرسدس و BMW بود که موفقم شد.تامین بهترین تجهیزات و آپشن ها با قیمت مناسب)
لکسوس RX350 پرفروشترین خودروی لکسوس در دنیا هست و همچنین تو ایران الان دیگه داره جا میوفته جون هر سال از مدل میوفته قیمتش کم میشه و مردم بیشتری میتونن خرید کنن مثل ماکسیما.
رنجروور رو هم نمیتونید وارد کنید چون تو آیین نامه نبوده و نیست.

jebraiil
09-06-2011, 14:56
داداش حرفت واسه من سنده
فقط یه چیزی نیاز به ایین نامه نداره میگم که از طریق جانبازان هر خودرویی رو میتونیم وارد کنیم مثال x6 هم واست زدم (منظورم اینکه خودرو هایی هم که تو ایین نامه نیست و ورودشون ممنوع هست ما میتونیم وارد کنیم)
قیمت رنجروور رو نگفتی؟
بین لندکروز و لکسوس rx350 کدومو پیشنهاد میدی؟با دلیل اگه میشه بگو(یه مقایسه کنی ممنون میشم ازت
دمت گرم دادا

mohamad skystar
09-06-2011, 15:16
داداش حرفت واسه من سنده
فقط یه چیزی نیاز به ایین نامه نداره میگم که از طریق جانبازان هر خودرویی رو میتونیم وارد کنیم مثال x6 هم واست زدم (منظورم اینکه خودرو هایی هم که تو ایین نامه نیست و ورودشون ممنوع هست ما میتونیم وارد کنیم)
قیمت رنجروور رو نگفتی؟
بین لندکروز و لکسوس rx350 کدومو پیشنهاد میدی؟با دلیل اگه میشه بگو(یه مقایسه کنی ممنون میشم ازت
دمت گرم دادا

دوست من درست میفرمایید اگر از طریق جانبازان محترم بشه هر خودرویی رو وارد کرد خوب انواع لامبورگینی-آستو مارتین-لکسوس LFA -نیسان GTR و .... هم میشه وارد کرد که کسی این کاراو نکرده تا الان مطمئنا شخصش هست که بتونه این خودروها رو برای پلاک ملی بیاره اما یه مشکلی این وسط باید باشه که نمیشه.

در مورد تویوتا لندکروزر و لکسوس RX350:
اگر خودرویی بسیار لوکس و مجهز-شکیل و زیبا بخواین لکسوس
اما اگر خودرویی شاسی بلندی میخوای که جاتون تو هرجاده ناهمواری باشه و عملکرد بی نظیر داشته باشه
همچنین جادار بودن در حد تیم ملی خیلی بیشتر از لکسوس ایمنی بهتر قدرت بیشتر تویوتا برتری خودش رو نشون میده.
یادت نره امکانات و تجهیزات لندکروزر در حدی هست که میتونی زندگی کنی.خلاصه خیلی عالیه.
لکسوس از نظر قدرت کم میاره اما زیبایی خاص خودش و کلاسش همیشه بیشتر از تویوتا بوده.
یادمون نره تویوتا بیشتر از 20 ساله که لندکروزر رو در محصولاته خودش داره و همیشه گل سرسبد تویوتا هست.
اگر واقعا مصرف سوخت برات مهم نیست لندکروزر 8 سیلندر یک عمر جوابگوی شماست.
در ضمن خدمات پس از فروش لکسوس و تویوتا هز دو در ایران فعالیت خوبی دارن به خصوص تویوتا که ار دهه 60 در ایران فعالیت میکنه و خدماتش گسترده تر از هر برند دیگه در ایرانه.
موفق باشید

IRAN_KING
09-06-2011, 15:17
Nissan Z350
من از ماشین ها ژاپنی خوشم مییاد ...شاید خوشتون اومد ولی قیمت وغیره با دوستان ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](6).jpg

امکانات رفاهی
میتوان از نمونه امکانات رفاهی آن به :
مانیتور، Navigation، چنجر 6 سی دی ، تنظیم دستی سیستم تهویه، تنظیم فرمانی سیستم صوتی، ایربگ های SRS، تنظیم برقی صندلی ها و گرمکن صندلی اشاره کرد.

و نظر اخر مرسدس بنز مک لارن..

1navid
09-06-2011, 15:21
عزیز به نظر منم برند پورشه تهیه کنید جدیدا هم نمایندگی زده تو ایران
ولی اگه نمی تونید
r8 ائودی به نظر خیلی خوبه

jebraiil
09-06-2011, 15:24
فقط 70 درصد ها میتونن وارد کنن که تعدادشون محدوده شایدم شما درست بگی ولی اون موقه که ورود x6 ممنوع بود از طریق جانبازان x6 وارد کرده بودن با پلاک
لنکروز خیلی بیشتر دوست دارم ماشین با ابهتی هم هست و هم جا دار بودنش برام مهمه
یه سوال امکانات کدومشون بیشتره میشه امکاناته جفتشونو نام ببری
ببخشیدا هی مزاحم میشم

---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

فقط 70 درصد ها میتونن وارد کنن که تعدادشون محدوده شایدم شما درست بگی ولی اون موقه که ورود x6 ممنوع بود از طریق جانبازان x6 وارد کرده بودن با پلاک
ببخشیدا هی مزاحم میشم

Persian_Gun's
09-06-2011, 15:29
یکی از دوستان نیسان Z350 داره برای من که اصلا" جذابیت نداره!
SLR هم که مشکل وارد کردن داره قیمتش هم که فکر میکنم بیش از 400 میلیون باشه..
R8 هم که همین مشکل SLR رو داره..

IRAN_KING
09-06-2011, 15:48
فکر کنم بیشتر نظرات داده شد نظر اخر با شماست.!

: آلفا رومئو ، ...... آستون مارتین
۱ – آلفا رومئو ۸C اسپایدر
قیمت خرده‌فروشی: ۳۰۱ هزار و ۶۰۰ دلار
این خودرو دارای موتور ۴٫۷ لیتری با موتور V8 است که قدرت موتور آن به ۴۴۴ اسب بخار می‌رسد.
سرعت این خودرو در عرض ۴٫۴ ثانیه از صفر تا ۶۰ مایل بر ساعت می‌رسد. همچنین سرعت این خودرو در عرض ۹٫۷ ثانیه از صفر تا ۱۰۰ مایل بر ساعت می‌رسد.۲ – آستون مارتین راپیده
قیمت خرده‌فروشی: ۱۹۷ هزار و ۸۵۰ دلار
موتور این خودرو از نوع ۶ لیتری و V12 بوده که قدرتی معادل ۴۷۰ اسب بخار دارد.
سرعت این خودرو در عرض ۵٫۱ ثانیه از صفر تا ۶۰ مایل بر ساعت می‌رسد.

هروقت خریدی شیرینی ماهم یادت نره ! :31:

mohamad skystar
09-06-2011, 18:00
یکی از دوستان نیسان Z350 داره برای من که اصلا" جذابیت نداره!
SLR هم که مشکل وارد کردن داره قیمتش هم که فکر میکنم بیش از 400 میلیون باشه..
R8 هم که همین مشکل SLR رو داره..

دوست من صحبت های شما درسته در مورد مک لارن و 370Z
یعنی هنوز به نتیجه نرسیدین؟
سعی کنید ملاک هاتون رو طبقه بندی کنید و خودروهایی که نمیخواین رو یک یکی از لیست حذف کنید تا دوباره تو مقایسه ها قرار نگیرن.
الان به نظر خودت تو این مواردی که از اول تا الان گفتیم چند تا به دلت نشسته؟
اینارو نام ببر تا مقایسه کنیم و یکی یکی از لیست خذف کنیم تا به نتیجه برسیم و در مورد موارد دیگه بحث نشه و پست ها مفید باشن.

---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

فکر کنم بیشتر نظرات داده شد نظر اخر با شماست.!

: آلفا رومئو ، ...... آستون مارتین
۱ – آلفا رومئو ۸C اسپایدر
قیمت خرده‌فروشی: ۳۰۱ هزار و ۶۰۰ دلار
این خودرو دارای موتور ۴٫۷ لیتری با موتور V8 است که قدرت موتور آن به ۴۴۴ اسب بخار می‌رسد.
سرعت این خودرو در عرض ۴٫۴ ثانیه از صفر تا ۶۰ مایل بر ساعت می‌رسد. همچنین سرعت این خودرو در عرض ۹٫۷ ثانیه از صفر تا ۱۰۰ مایل بر ساعت می‌رسد.۲ – آستون مارتین راپیده
قیمت خرده‌فروشی: ۱۹۷ هزار و ۸۵۰ دلار
موتور این خودرو از نوع ۶ لیتری و V12 بوده که قدرتی معادل ۴۷۰ اسب بخار دارد.
سرعت این خودرو در عرض ۵٫۱ ثانیه از صفر تا ۶۰ مایل بر ساعت می‌رسد.

هروقت خریدی شیرینی ماهم یادت نره ! :31:

دوست من آلفارومئو و آستون مارتین خودروهایی نیستن که الان بشه وارد کشور کرد چون الان تو کشور های خلیج قیمتهاشون بسیار بالاست و تعدادشون کم.در ضمن خودرویی که وارد کشور میکنید رو باید فکر خیلی از چیزای دیگه هم باشید.موفق باشید

---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------

ببخشیدا هی مزاحم میشم

مشخصات کامل هر دو خودرو در لینک های زیر:

تویوتا لندکروزر:

لکسوس RX350:

این تاپیک رو هم بخونید خوبه:

Persian_Gun's
09-06-2011, 23:33
سلام و خسته نباشید خدمت همه ی بچه ها مخصوصا" mohamad skystar عزیز که با حوصله بچه هارو راهنمایی میکنه..:11:
خب من یه لیستی از ماشین هایی که ازشون خوشم اومده میذارم که در نهایت با کمک شما بهترین رو انتخاب کنم..

Mercedes Benz SL500

Porsche Panamera

Porsche Cayman

Porsche 911

Porsche Boxster

Nissan GT-R(اینو فکر نمیکنم بشه وارد کرد اگرم بشه پلاک نمیشه)

Audi TT

شرمنده اگه لیستم یکم طولانی شد!(فکر کنم باز رفتیم سره خونه اولمون!):20:

T.K
09-06-2011, 23:58
تنها چیزایی که به ذهنم می رسه SL500 و S500 و ب ام و 750 آی و تنها چیزی که خیلی قبولش دارم و البته 500 میلیون قیمتشه پورشه پانامرا turbo s هستش.دیگه فکر کنم آخرشه

fariborz_1
10-06-2011, 06:48
نیسان GTR یه سوپر ماشینه
هر کدوم از این ماشینا رو دستی می سازن و یعنی قدرت هیچ کدومشون یکی نیست
عقربه ی دور موتورشو دیجیتالی ساختن چون عقربه ی آنالوگ به پای دور موتور وحشتناک اون نمیرسه
سرپیچ عالی عمل می کنه
بهترین گزینه است به نظرم

1navid
10-06-2011, 11:22
من r8 رو تو تهران دیدم (پلاک شده) فکر نکنم مشکل وارد کردن داشته باشه

Persian_Gun's
10-06-2011, 12:40
اگه R8 پلاکم بشه فکر میکنم قیمتش بیش از 400 میلیون باشه..

Amirrezaajalli
10-06-2011, 12:44
خب شما رنج قیمت رو مشخص کنید که بشه نظر داد!

Persian_Gun's
10-06-2011, 13:09
در پست های اول گفتم که تا 400 ملیون میتونم هزینه کنم...

Amirrezaajalli
10-06-2011, 13:31
در پست های اول گفتم که تا 400 ملیون میتونم هزینه کنم...

میتونید یه SLR722 کوپه لیزینگی بیارید و چند ماهی ازش استفاده کنید!(واقعا ماشین تکیه)
یا میتونید رو مورسیه لگو هم فکر کنید!
اگه میخوای کمتر هزیه کنی S500 , CLC550 , 740i Super salon هم نسبت به قیمتشون خوبن!

Persian_Gun's
10-06-2011, 14:05
مرسی از نظری که دادی ولی کاش چند صفحه قبل رو یه نگاهی مینداختی میدیدی که قبلا" بچه ها اینجور ماشین هارو پیشنهاد دادن ولی به دلایلی به کار من نمیاد من ماشینی میخوام که حداقل 2 سال زیر پام باشه..

Amirrezaajalli
10-06-2011, 14:19
مرسی از نظری که دادی ولی کاش چند صفحه قبل رو یه نگاهی مینداختی میدیدی که قبلا" بچه ها اینجور ماشین هارو پیشنهاد دادن ولی به دلایلی به کار من نمیاد من ماشینی میخوام که حداقل 2 سال زیر پام باشه..

درسته منم الان چندتا سایت میدیدم slr722 چون از دسامبر گذشته تولید نمیشه قیمتش تا 450هزار دلار(تو خود آلمان) بالا رفته که میشه حدود 520-530 میلیون.کسی بخواد پلاک کنه براش کلا حدود 1میلیارد آب میخوره!!!

روی s500 هم فکر کن!ماشین خوب و کلاسیکیه....!
ولی اگه تیپ اسپرت میخوای شورلت و پورشه انتخاب های خوبی هستن!

Persian_Gun's
10-06-2011, 14:44
دوست من اولین چیز که برای من مهمه شتاب ماشین هست که s500 فکر نمیکنم شتابش به عنوان مثال در حد پانامرا باشه..

^^SAEED^^
10-06-2011, 14:45
آقا شما که هم شتاب خیلی براتون مهم هست و هم میخواید قابلیت خانوادگی داشته باشه چرا 2تا ماشین نمیگیرید؟ چون کمتر ماشینی فکر میکنم باشه که هم خیلی اسپرت باشه هم خانوادگی.
در کنار همین CLS که دارید یه M3 هم بگیرید هم هزینتون خیلی کمتر از 400 میلیون میشه هم اینکه فکر نکنم تو ماشینایی که پلاک ملی میشن چیزی بهتر از M3 باشه تو شتاب!
حال کردی نظرو خدا وکیلی؟:دی
البته گویا M3 هم یه خورده مشکل داره برای پلاک شدن که اونم حل میشه مشکلی نداره

Amirrezaajalli
10-06-2011, 14:51
اونوقت باید SL 65 AMG بگیرید که شتابش 4ثانیه است ،نیمه اسپرته و قیمتش 200هزار یورو!!!!
ولی خداییش تو استیل به CLS 550 نمیرسه!

Persian_Gun's
10-06-2011, 15:20
آقا شما که هم شتاب خیلی براتون مهم هست و هم میخواید قابلیت خانوادگی داشته باشه چرا 2تا ماشین نمیگیرید؟ چون کمتر ماشینی فکر میکنم باشه که هم خیلی اسپرت باشه هم خانوادگی.
در کنار همین CLS که دارید یه M3 هم بگیرید هم هزینتون خیلی کمتر از 400 میلیون میشه هم اینکه فکر نکنم تو ماشینایی که پلاک ملی میشن چیزی بهتر از M3 باشه تو شتاب!
حال کردی نظرو خدا وکیلی؟:دی
البته گویا M3 هم یه خورده مشکل داره برای پلاک شدن که اونم حل میشه مشکلی نداره

آقا ما قوله این cls رو به یکی از دوستان دادیم نمیتونیم زیرش بزنیم!:27:
غیر ازاین cls یه 206 هم دارم دیگه نمیخوام که نمایشگاه باز کنم!:31:
M3 هم که پلاک نمیشه پلاکم بشه من زیاد باهاش حال نمیکنم درضمن دیگه سری 3 کوپه خیلی خز شده!(البته نظر شخصیمه یه وقت نریزین سرما!:31:)

Persian_Gun's
10-06-2011, 15:25
اونوقت باید SL 65 AMG بگیرید که شتابش 4ثانیه است ،نیمه اسپرته و قیمتش 200هزار یورو!!!!
ولی خداییش تو استیل به CLS 550 نمیرسه!
من عاشق صدای SL هستم وقتی گاز میدی مو به تن آدم سیخ میشه!:18:
SL 65 عزیزم پلاک نمیشه!اگه بگیرم SL 500 میگیرم..
درضمن الان من CLS دارم با کیت AMG عکسشم تو امضام هست..دیگه میخوام عوضش کنم ولی درکل از نظره طراحی بی نظیره...

^^SAEED^^
10-06-2011, 15:28
خو پس چی میخوای؟:دی
بابا همه چی میتونی وارد کنی. این همه ماشین ملت دارن وارد میکنن که به قول خودشون وارداتش ممنوعه. یه خورده مایه بذاری کف دستشون برات بوگاتی هم پلاک میکنن.
آقا ببخشیدا میشه بپرسم این CLS رو چقدر میخوای بفروشی؟

SIMON137
10-06-2011, 15:47
نمایشگاه هم ایده خوبیه ، یه کالکشن درست کن راه بنداز به از هیچیه :دی

ماشین گرفتی قربون دستت با دست خودت تعدادی عکس بگیر بذاز این تو

بچه ها دیگه به زحمت نیفتن :دی

-----------------------

پ.ن : بیا با من بریم آلمان اونجا فرم test drive رو پر می کنیم با هر کدوم حال کردی ورمیداریم میاریم :دی

Amirrezaajalli
10-06-2011, 16:16
من عاشق صدای SL هستم وقتی گاز میدی مو به تن آدم سیخ میشه!:18:
SL 65 عزیزم پلاک نمیشه!اگه بگیرم SL 500 میگیرم..

تو ایران عزیز ما کار نشد نداره..........!!!!

Persian_Gun's
10-06-2011, 16:24
خو پس چی میخوای؟:دی
بابا همه چی میتونی وارد کنی. این همه ماشین ملت دارن وارد میکنن که به قول خودشون وارداتش ممنوعه. یه خورده مایه بذاری کف دستشون برات بوگاتی هم پلاک میکنن.
آقا ببخشیدا میشه بپرسم این CLS رو چقدر میخوای بفروشی؟
دوست عزیز من چند بار توضیح دادم یه بار دیگه ام واسه شما توضیح میدم اگرم بوگاتی بتونم وارد کنم اینکارو نمیکنم چون من یه ماشین میخوام که باهاش هر روز برم دنبال کارام..درضمن من با ماشین خیلی اینو اونور میرم اگه قرار باشه سوپر اسپرت زیر پام باشه همش باید تو پمپ بنزین باشم!
ماشین رو یه بار بردم نمایشگاه 200 تومن قیمت گذاشت...:11:

Persian_Gun's
10-06-2011, 16:31
نمایشگاه هم ایده خوبیه ، یه کالکشن درست کن راه بنداز به از هیچیه :دی

ماشین گرفتی قربون دستت با دست خودت تعدادی عکس بگیر بذاز این تو

بچه ها دیگه به زحمت نیفتن :دی

-----------------------

پ.ن : بیا با من بریم آلمان اونجا فرم test drive رو پر می کنیم با هر کدوم حال کردی ورمیداریم میاریم :دی
یه لحضه فکر کردم میگی از CLS عکس بذار!تو دلم گفتم مگه CLS هم خاص حساب میشه!!:18::31:
چشم ماشین جدید رو که گرفتم سره فرصت یه نقد همراه با عکس و فیلم میذارم...:11:

---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------

تو ایران عزیز ما کار نشد نداره..........!!!!
میدونم ولی من حوصله ی این کارها رو ندارم:46:

MehranVB
10-06-2011, 16:54
پستای قبل رو نخوندم.
پرشتاب ترین ماشینی که تو ایران میتونه پلاک بشه Porsche 911 Carrera هست. شتابش 4.8 ثانیست.
و کلاً خانواده پورشه بیشترین شتاب رو توی ماشینای توی ایران دارن.
و به غیر از پورشه S500 و SL500 و SLK350 و Lexus LS460L همه 5.4 ثانیه میرن.
BMW 750i هم 5.5 ثانیه هست.
بعدش Genesis Coupe با 5.7.

^^SAEED^^
10-06-2011, 17:04
دوست عزیز من چند بار توضیح دادم یه بار دیگه ام واسه شما توضیح میدم اگرم بوگاتی بتونم وارد کنم اینکارو نمیکنم چون من یه ماشین میخوام که باهاش هر روز برم دنبال کارام..درضمن من با ماشین خیلی اینو اونور میرم اگه قرار باشه سوپر اسپرت زیر پام باشه همش باید تو پمپ بنزین باشم!
ماشین رو یه بار بردم نمایشگاه 200 تومن قیمت گذاشت...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخدا بوگاتی رو فقط واسه مثال گفتم:دی
آقا IS F چطوره؟ اون پلاک میشه؟ چیز ردیفیه ها. 0تا 100ـش هم 4.6 8سیلندر 416اسب بخار. غولیه برا خودش لامصب:دی
این cls هم فک نکنم مصرفش کم باشه. چطور بوده این؟
اذیتمون نکن توروخدا یه چیزی بگیر روحمون شاد بشه