ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک اختصاصی S.S. Lazio | بیانکو چلستی ها

Damian
06-06-2011, 00:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سال تاسیس : 1900

ورزشگاه : استادیو الیمپیکو { ظرفیت 72,698 }

مالک باشگاه : کلودیو لوتیتو

سرمربی : ادواردو ریا

افتخارات داخلی

دو قهرمانی در سری آ ایتالیا
پنج قهرمانی در کوپا ایتالیا
سه قهرمانی سوپر کاپ ایتالیا
یک قهرمانی در سری آ

افتخارات اروپایی

یک قهرمانی جام برندگان جام
یک قهرمانی سوپر کاپ

سایت رسمی باشگاه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اطلاعات بیشتر در مورد باشگاه لاتزیو :

Damian
06-06-2011, 02:04
این تاپیک رو زدم چون من این تیم رو خیلی دوست دارم
بیشتر به دلیل بازیهای بسیار خوب و تیم رویایی اواخر دهه 90 و اوایل 2000 این تیم رو دوست دارم ولی میدونم این تیم در ایران طرفدار زیادی نداره.
یادش بخیر روبرتو مانچینی - مارکجیانی - پائولو نگرو - نستا - پانکارو - میهایلوویچ - ندود - آلمیدا - ورون - کلودیو لوپس - مارچلو سالاس - سیمئونه - کونسیسائو - دژان استانکوویچ و بازیکنای دیگه
واقعا در اون سالها فوتبال ایتالیا به نظر من بالاترین سطح رو در اروپا داشت حتی فیورنتینا هم زیباترین بازیها رو انجام میداد و تیمهای یووه و اینتر و میلان و رم هم که همیشه این ویژگی رو داشتند.

H A M A S
06-06-2011, 07:42
این مارچلو سالاس شیلیایی خیلی بازیکن منحصر به فردی بود!
خوشحالی بعد گلش که....

Damian
06-06-2011, 11:38
این هم چند تا عکس از بازیکنان قدیمی تیم

لوکا مارکجیانی

پائولو نگرو

الساندرو نستا

سینیشا میهایلوویچ

King_90
06-06-2011, 12:11
نه داداش منم هستم :دی
چند وقت پیش تو تاپیک خوده ایتالیا هم گفتم که , تاپیک تیم لاتزیو باید زده بشه :دی می خواستم خودم بزنم می ترسیدم کسی نیاد :دی
امسال به نامردی نتوستیم بریم لیگ قهرمانان .
راستی این عکس نستا عجب عکسی , چه خاطرات تلخ و شیرین و یاد ادم می اره .

Hamid Hamid
06-06-2011, 12:39
يه پيشنهاد :

پست اول رو ويرايش كنيد و بازيكنان بزرگ تيم رو اضافه كنيد:

ياپ استام ( هلندي ) / ميهايلوويچ / لمباردو / دي كانيو / و ...

Damian
06-06-2011, 13:15
نه داداش منم هستم :دی
چند وقت پیش تو تاپیک خوده ایتالیا هم گفتم که , تاپیک تیم لاتزیو باید زده بشه :دی می خواستم خودم بزنم می ترسیدم کسی نیاد :دی
امسال به نامردی نتوستیم بریم لیگ قهرمانان .
راستی این عکس نستا عجب عکسی , چه خاطرات تلخ و شیرین و یاد ادم می اره .
یادش به خیر عجب شکوهی داشت این باشگاه
یه دفعه ورشکست شد
ولی در طی این سالها باز هم بازیهای خوبی از این تیم شاهد بودیم
مخصوصا زمان دلیو روسی

يه پيشنهاد :

پست اول رو ويرايش كنيد و بازيكنان بزرگ تيم رو اضافه كنيد:

ياپ استام ( هلندي ) / ميهايلوويچ / لمباردو / دي كانيو / و ...
من موقتا بعضی از بازیکنان رو در پست 4 گذاشتم
بعد از این به پست 4 بقیه بازیکنان رو هم اضافه خواهم کرد

گرافيكار
06-06-2011, 13:20
اجازه بدين سكوت خودم رو در اين مورد بشكونم و اعتراف كنم كه در ايتاليا فقط به اين تيم علاقه دارم
هرچند به اندازه ليورپول و بارسا يا حتي بايرن نيست اما در بين همه تيمهاي ايتاليا ناخودآگاه به اين تيم علاقه مند شدم
به خصوص در دوران طلايي اين تيم با ميدون داري ورون جادوگر
كلا كار خوبي كردين كه تاپيك اين تيم رو زدين
بهانه اي ميشه كه گاه گاهي درباره فوتبال ايتاليا هم حرف بزنيم

بردیا
09-06-2011, 12:26
کلوزه هم به لاتزیو پیوست با قرارداد 2ساله به ارزش سالانه 2میلیون یورو.

به خاطر کلوزه بازیای لاتزیو رو دنبال میکنم تو سال بعد همونطور که به خاطر بالاک بازیای چلسی رو دنبال میکردم.

Damian
09-06-2011, 12:32
سایت گل- طبق گزارشهای منتشره در رسانه های ایتالیایی میروسلاو کلوزه عصر روز چهارشنبه قراردادی دو ساله را به لاتزیو به امضا رساند
اسکای سپورت 24 در گزارشی اعلام کرد که کلوزه بعد از امضای قرارداد با لاتزیو روز پنجشنبه تستهای پزشکی را پشت سر خواهد گذاشت
روز چهارشنبه گزارشها حکایت از آن داشت که ستاره سابق تیمهای کایزرسلاترن، وردربرمن و بایرن مونیخ که پنجشنبه 33 ساله می شود قراردادی دو ساله با ارزش سالانه 2 میلیون یورو را به امضا خواهد رساند.
سه روز قبل کلوزه در صحبتهایی اعلام کرده بود که بایرن مونیخ را ترک خواهد کرد. او که فوتبالش را با تیم هومبورگ شروع کرده بود، فصل ناامید کننده ای را با بایرن پشت سرگذاشت و در فصل 1-2010 تنها یک گل در 20 دیداری که برای باواریایی ها برگزار کرد، به ثمر رساند.
کلوزه سه گل هم در جام حذفی آلمان زد و در دو دیداری که در لیگ قهرمانان اروپا برای بایرن به میدان رفت هم به یک گل رسید
منبع : Goal.com

Damian
09-06-2011, 13:06
اینم چند تا عکس از کلوزه

H A M A S
09-06-2011, 13:34
خب مبارکه!!
ولی عکس دومی فتوشاپه!!

hojjatinho
09-06-2011, 13:41
ایول لاتزیو هم تاپیک داره!
با اینکه از فوتبال ایتالیا زیاد خوشم نمی اومد . ولی لاتزیو رو دوست داشتم . سالهای حدود 2000-01 بود فکر کنم . رفیق من هوادار رم بود و من هم در نقطه مقابل شده بودم لاتزیویی ! :31:
کلوزه هم که اومده ...

بردیا
09-06-2011, 14:11
این عکس به نظرم فتوشاپی میادش

King_90
09-06-2011, 16:06
ایول ایول. خیلی حال کردم.
عکس دومی هم فتوشاپ تابلو . شماره 9 شماره روکی :دی بعدشم کلوزه اینقدر دیکه جوان نیست.
یادش یخیر . من کلوزه رو با هتریکش به عرستان می شناسم دی 10 سال گذشت .... عجب.
امیدوارم خرید خوبی باشه.:8:

Damian
09-06-2011, 18:05
درسته
چقدر تابلو بود
توجه نکرده بودم
از دوستان معذرت میخوام

گرافيكار
09-06-2011, 21:21
کلوزه هم به لاتزیو پیوست با قرارداد 2ساله به ارزش سالانه 2میلیون یورو.

به خاطر کلوزه بازیای لاتزیو رو دنبال میکنم تو سال بعد همونطور که به خاطر بالاک بازیای چلسی رو دنبال میکردم.
خب پس خيلي خوب ميشه اگه چنتا آلماني ديگه هم بگيريم طرفداراي لاتزيو زياد ميشن البته به غير از نوير چون در اون صورت فكر كنم آلمانيا اينجا رو بايكوت ميكنن:31:
راستي برديا جان جداي از اينكه 33 سالشه وضع آمادگيش چطوره؟
من امسال زياد زيارتش نكردم اضافه وزن كه نداره
در اينكه موقعيت شناسه كه شكي نيست

yuseph
09-06-2011, 23:38
کلودیو لولیتو: کلوزه مهاجمی تمام عیار است

رئیس باشگاه لاتزیو از اینکه مهاجم اسبق بایرن مونیخ به تیمش پیوسته بسیار خوشحال است

سایت گل – کلودیو لولیتو رئیس باشگاه لاتزیو از امضای قراردادی دو ساله با میروسلاو کلوزه مهاجم اسبق باشگاه بایرن مونیخ بسیار خوشحال است.

مهاجم 33 ساله و ملی پوش جدد لاتزیو پیشنهاد تمدید قرارداد با بایرن مونیخ را رد کرد تا فوتبالش را در سری آ ایتالیا ادامه دهد.
کلوزه با وجود پیشنهاد از والنسیا و ترابوزان اسپور ، لاتزیو را انتخاب کرد.
لولیتو می گوید :" بسیار خوشحالم. کلوزه یک مهاجم با کیفیت و فوق العاده گلزن است. به خدمت گرفتن کلوزه در برنامه های ما بود و اکنون بسیار خوشحالم که او به تیم ما پیوسته است."
کلوزه بعد از درخشش در وردربرمن در سال 2007 به بایرن مونیخ پیوست و اخیرا پیشنهاد تمدید قرارداد با باواریایی ها را رد کرد و به لاتزیو پیوست.

پ ن:از اینی که کلوزه از بوندس لیگا رفت خیلی ناراحتم.اما امیدوارم با وجودش لاتزیو به دوران اوجش برگرده به دوران(کلودیو لوپزها،خووان سباستین ورون ها،نستاها،هرنان کرسپوها،دژان ها و...)

کلوزه 2تا خصیصه خوب داره که اون رو متمایز میکنه از دیگران.
1-متعصبه.باتمام وجود برای تیمش بازی میکنه وبه قولی سرش رو جلوی توپ میگیره.
2-مفیدبازی میکنه.حتی اگر نتونه گل بزنه ولی با دوندگی واذیت کردن مدافعان حریف به تیم کمک میکنه.
اضافه وزن:نه الحمدالله نداره .
[/RIGHT]

گرافيكار
10-06-2011, 14:23
کلوزه 2تا خصیصه خوب داره که اون رو متمایز میکنه از دیگران.
1-متعصبه.باتمام وجود برای تیمش بازی میکنه وبه قولی سرش رو جلوی توپ میگیره.
2-مفیدبازی میکنه.حتی اگر نتونه گل بزنه ولی با دوندگی واذیت کردن مدافعان حریف به تیم کمک میکنه.
اضافه وزن:نه الحمدالله نداره .
يوسف جان دستت درد نكنه
يه چيز ديگه هم كه واقعا بايد گفت اينه كه چارچوب شناس فوق العاده ايه
اگر دفاعاي تيماي ايتاليايي رو بشناسه مطمئنا نيم فصل دوم تيما رو اذيت ميكنه
اينكه توي تيم ملي خوب گل زده نشون ميده در برخورد با سبكهاي مختلف دفاعي از كشورهاي مختلف راحت انعطاف نشون ميده
و اين نكته مثبتيه براي بازي در ايتاليا

گرافيكار
11-06-2011, 12:00
دوستان لاتزيو بازيكن ديگه اي نگرفته؟

yuseph
11-06-2011, 22:38
دوستان لاتزيو بازيكن ديگه اي نگرفته؟
'گزینه های موجود که در حال پیگیری و مزاکره هستن:
1-دمنیکو کیریسیتو بازیکن ملی پوش جنوا
2-لوپز مهاجم و سیلوستره مدافع ارژانتینی کاتانیا
3-لوریک کانا هافبک ترک-البانیایی تیم گالاتاسرای
4-مارکتی دروازبان کالیاری
وچندگزینه دیگه...
البته این ها رو یک جا پیدا نکردم.اما مدیریت باشگاه خیلی داره تلاش میکنه تا باحفظ نفرات وتزریق گزینه های جدید دوباره نام لاتزیو رو برسر زبان ها بندازه.که میشه گفت تا به الان چندان هم موفق نبودن.

yuseph
11-06-2011, 22:51
نگاهی از دور:

روزنامه های ایتالیایی از بازگشت دسیلوستری به لاتزیو خبر دادند !!!
هرچند این انتقال بعید به نظر میرسه اما با انتقال لیچتی به یووه میتونه گزینه خوبی برای لاتزیو باشه

با اومدن کلوزه شایعه رفتن یکی از مهاجمینمون قوت گرفته ، در این بین ظاهرا پیشنهاد پارما برای جذب سرجیو فلوکاری چشمگیر بوده ، چرا که اونها آمائوری رو به یوونتوس بازگردوندند

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 680x408 and weights 40KB.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سناد لولیچ بعد از بازی آلبانی - بوسنی به ایتالیا میاد ت در تست پزشکی لاتزیو شرکت کنه

کریستین زولنیرویچ مدافع ۱۸ ساله لهستان مورد توجه لاتزیو قرار گرفته

فابریتزیو راوانلی : خرید کلوزه میتونه برایفصل بعد لاتزیو خوب باشه ، به نظرم ترکیب زاراته - کلوزه خیلی جذاب خواهد بود ، اون همیشه در محوطه جریمه خطرناک بوده

King_90
11-06-2011, 23:14
امروز تو خبرها بود که یووه به لیختشنایدر علاقه مند شده.
امیدوارم از دستش ندیدم.ساله پیش که کوراف رو مفت دادیم به سیتی . امسال امیدوارم اینطوری نباشه.
امیدوارم فلوکاری تیم رو ترک نکنه . مهاجم خیلی خوبیه .

گرافيكار
12-06-2011, 00:21
كلا اگر تركيب فصل پيش حفظ بشه مطمئنا تيم بهتر نتيجه ميگيره
من سال گذشته فكر كنم فقط دو بازي از لاتزيو ديدم يكيش با رم بود
بازيكنا خوب همديگرو پيدا ميكردن
كمي ضعف گلزني اذيت ميكرد تيم رو كه امسال كلوزه هست
لاتزيو توان و روحيه موفقيت رو داره به شرطي كه تركيبش بيشتر از 20 درصد دست نخوره

yuseph
12-06-2011, 10:17
رخا: كلوزه مي‌تواند سطح بازي لاتزيو را بالا ببرد

سرمربي با تجربه لاتزيو در مراسم معارفه مهاجم آلماني و جديد اين تيم اعلام کرد کلوزه مي‌تواند به ما در رسيدن به جام‌هاي داخلي و خارجي کمک کند.

به نقل از راديو استايل، ميرو سلاو کلوزه مهاجم تيم ملي فوتبال آلمان پس از آنکه قراردادش با بايرن مونيخ تمديد نشد، با عقد قراردادي راهي لاتزيو در ليگ ايتاليا شد.
ادي رخا سرمربي 65 ساله لاتزيو در مورد جذب کلوزه گفت: تجربه ميروسلاو مي‌تواند در فصل آينده کمک بسيار بزرگي براي ما باشد. او مي‌‌تواند سطح کيفي بازي لاتزيو را بالاتر ببرد و موجب قهرماني‌هاي ما در جام‌هاي داخلي و خارجي شود. بايد خوشحال باشم زيرا هدف اصلي ما در فصل نقل و انتقالات، امضاي قرارداد با بازيکنان با تجربه بود که تاکنون به آن رسيده‌ايم.

رخا ادامه داد: تصور نمي‌کنم بازيکني مانند کلوزه، مشکلي با حضور در يک تيم جديد داشته باشد. او مي‌تواند خيلي سريع خود را با شرايط وفق دهد. ما بايد در جام‌هاي مختلفي براي قهرماني بجنگيم. مي‌خواهيم فصل آينده را با جام قهرماني به پايان ببريم. به همين دليل باز هم به دنبال جذب بازيکنان باتجربه و بزرگي مانند کلوزه هستيم.

بردیا
12-06-2011, 10:27
فرناندو موسلرا دروازبان لاتزیو قراره بره ترکیه

دومینیک کریشتیو هم رفتش به ناپولی و عملا حذف شده هستش از گزینه های لاتزیو

گرافيكار
12-06-2011, 12:44
فرناندو موسلرا دروازبان لاتزیو قراره بره ترکیه

دومینیک کریشتیو هم رفتش به ناپولی و عملا حذف شده هستش از گزینه های لاتزیو

كار موسلرا كه تموم شده اميدوارم به فكر يه دروازبان خوب باشن

من توي نت دنبال حواشي لاتزيو ميگشتم يه نكته كه متوجه شدم اينه كه باشگاه لاتزيو 8 تيم كامل در مقاطع مختلف سني در تيمهاي پايه داره
8 تيم مستقل با كادر فني مستقل واقعا دست مريزاد داره

Damian
12-06-2011, 23:35
ماسیمو اودو هم زبان به تمجید کلوزه باز کرده

سایت گل – ماسیمو ادو مدافع اسبق باشگاه لاتزیو ازاینکه میروسلاو کلوزه فوتبال ایتالیا را برای ادامه بازی اش انتخاب کرده بسیار خوشحال است.
ادو که یک فصل را در سال 2009 به صورت قرضی در بایرن بازی کرد به خوبی کلوزه را می شناسد و او را یک خریده فوق العاده برای لاتزیو دانست.
ادو می گوید :" از اینکه کلوزه به ایتالیا آمده بسیار خوشحالم چرا که او یک قهرمان واقعی است. بیشتر خوشحالم که او به تیم لاتزیو یعنی تیمی که من طرفدارش هستم پیوسته است. لولیتو رئیس لاتزیو خرید فوق العاده انجام داده و مطمئنم کلوزه برای این تیم گلهای بسیاری به ثمر خواهد رساند."
"او شخصیت فوق العاده ای دارد و همیشه در زمین سخت تلاش می کند. او هیچ وقت برای تیمش کم نمی گذارد و هواداران لاتزیو او را دوست خواهند داشت."
ملی پوش آلمانی و اسبق بایرن مونیخ هفته گذشته قراردادی 2 ساله با باشگاه لاتزیو به امضا رساند.

گرافيكار
13-06-2011, 12:40
ماسیمو اودو هم زبان به تمجید کلوزه باز کرده

سایت گل – ماسیمو ادو مدافع اسبق باشگاه لاتزیو ازاینکه میروسلاو کلوزه فوتبال ایتالیا را برای ادامه بازی اش انتخاب کرده بسیار خوشحال است.
ادو که یک فصل را در سال 2009 به صورت قرضی در بایرن بازی کرد به خوبی کلوزه را می شناسد و او را یک خریده فوق العاده برای لاتزیو دانست.
ادو می گوید :" از اینکه کلوزه به ایتالیا آمده بسیار خوشحالم چرا که او یک قهرمان واقعی است. بیشتر خوشحالم که او به تیم لاتزیو یعنی تیمی که من طرفدارش هستم پیوسته است. لولیتو رئیس لاتزیو خرید فوق العاده انجام داده و مطمئنم کلوزه برای این تیم گلهای بسیاری به ثمر خواهد رساند."
"او شخصیت فوق العاده ای دارد و همیشه در زمین سخت تلاش می کند. او هیچ وقت برای تیمش کم نمی گذارد و هواداران لاتزیو او را دوست خواهند داشت."
ملی پوش آلمانی و اسبق بایرن مونیخ هفته گذشته قراردادی 2 ساله با باشگاه لاتزیو به امضا رساند.

در كل خيلي خوب از كلوزه استقبال شده و فضاي خوبي رو براش به وجود اوردن
البته معمولا ايتالياييها با آلمانيها روابط خوبي دارن كه البته چون دلايلش كمي سياسي ميشه اينجا جاش نيست

گرافيكار
13-06-2011, 12:57
مدافع لاتزيو راهي يووه مي‌شود

مدافع راست باشگاه لاتزيو مدتي است مورد توجه يوونتوس قرار گرفته که با توافق دو باشگاه اين بازيکن از فصل آينده در تورين به ميدان خواهد رفت.

سران لاتزيو با مبلغ پيشنهادي بيانکونري موافقت کرده و به نظر مي‌رسد ليخت اشتاينر بازيکن سوئيسي به يکي از ياران ثابت تيم آنتونيو کونته تبديل خواهد شد.
استفان ليخت اشتانير 27 ساله طي 3 فصل اخير در بيانکوچلستي حضور داشته و در 100 بازي توانسته 3 گل را نيز وارد دروازه حريفان کند. او پيش از آن نيز 3 فصل را در ليل فرانسه گذارنده که از همان تيم به جمع ملي‌پوشان سوئيس راه يافته است.
در رسانه‌ها خبرهايي مبني بر اين‌که مبلغ انتقال وي به يوونتوس 12 ميليون يورو است منتشر شده و سران يوونتوس نيز با پرداخت اين مبلغ موافقت کرده‌اند. اين مدافع امروز (دوشنبه) در تورين حضور مي‌يابد تا در خصوص نهايي شدن قراردادش با بيانکونري گفت و گو کند.

بردیا
13-06-2011, 17:38
در كل خيلي خوب از كلوزه استقبال شده و فضاي خوبي رو براش به وجود اوردن
البته معمولا ايتالياييها با آلمانيها روابط خوبي دارن كه البته چون دلايلش كمي سياسي ميشه اينجا جاش نيست
البته برعکس معمولا هوادارای لیگ آلمان و ایتالیا رابطه زیاد خوبی باهم ندارن:31:

گرافيكار
13-06-2011, 22:00
البته برعکس معمولا هوادارای لیگ آلمان و ایتالیا رابطه زیاد خوبی باهم ندارن:31:

البته مشتركات ايدئولوژيك و سياسي بين دو كشور هست
حيف اينجا جاش نيست وگرنه ميشه از انتخابات چند سال پيش اتريش كه نزديكي و شباهت زيادي به آلمان داره و روي كار اومدن يك رئيس جمهور راديكال و افراطي كه در حالي كه اكثر كشورهاي اروپايي تحريمش كردن به كشور ايتاليا و شهر رم سفر كرد و استقبال شديدي ازش شد

البته به اين خاطر كه پست كاملا سياسي نشه
اين رو هم بگم كه كلا فوتبال هميشه معادلات اجتماعي رو به هم ميزنه

B3HZ@D
15-06-2011, 21:53
پس از حضور در لاتزيو مارچتي باشگاه كالياري را بخشيد

دروازه بان كالياري پس از آنكه به لاتزيو پيوست اعلام كرد سران اين تيم را بخشيده است.

پس از حضور در لاتزيو
مارچتي باشگاه كالياري را بخشيد

خبرگزاري فارس: دروازه‌بان كالياري پس از آنكه به لاتزيو پيوست اعلام كرد سران اين تيم را بخشيده است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلو اسپورت، كلوديو مارچتي كه سال گذشته به همراه تيم ملي ايتاليا به جام جهاني آفريقاي جنوبي رفته بود، پس از بازگشت اعلام كرده بود كه دوست دارد به تيم ديگري منتقل شود.

وي در جمع خبرنگاران گفته بود: من بسيار جاه‌طلب هستم و قصد دارم به تيم‌هاي بهتري منتقل شده و در آنها به ادامه كار بپردازم.

سران باشگاه كالياري پس از آنكه متوجه شدند وي اين حرف‌ها را به خبرنگاران گفته، به شدت عصباني شدند و تمامي پيشنهادهاي رسيده براي جذب وي را رد كردند. آنها در ادامه مارچتي را به مدت يك سال به روي سكوها تبعيد كردند و وي را در طول فصل به ميدان نفرستادند!

مارچتي در اين زمينه گفت: بهاي بسيار سنگيني را پرداختم. دوست داشتم در ليگ قهرمانان بازي كنم ولي طي فصل همواره از روي سكوها بازي‌هاي تيمم را تماشا كردم. همه چيز يك سوءتفاهم بود. البته اكنون از سران باشگاه دلگير نيستم و مي‌دانم كه به آنها مديون هستم.

وي خاطرنشان كرد: رئيس باشگاه از من عذرخواهي كرد و من گفتم كه همه آنها را بخشيده‌ام. زحمت‌هايي كه آنها برايم كشيدند را فراموش نمي‌كنم.

Damian
17-06-2011, 10:12
سایت گل – از آنجائیکه پیوستن سرخیو آگوئرو مهاجم آرژانتینی اتلتیکو مادرید به یوونتوس در هاله ای از ابهام قرار دارد مسئولین این تیم ایتالیایی قصد دارند مائورو زاراته مهاجم لاتزیو را به جای او به خدمت بگیرند.
یووه تا به حال با مهاجمان بزرگی از جمله الکسیس سانچس، کارلوس تبس و اخیرا سرخیو آگوئرو مذاکره کرده است اما زاراته می تواند گزینه ای نسبتا ارزان برای این تیم تورینی باشد.
ادی رخا سرمربی لاتزیو رابطه چندان خوبی با زاراته ندارد و از همین رو باشگاه پیشنهادهایی که برای این بازیکن آرژانتینی دریافت می کند را به خوبی بررسی می کند.
اگر زاراته لاتزیو را ترک کند مسئولان این تیم جبرئیل سیسه مهاجم فرانسوی پاناتینایکوس را به عنوان جانشنین او جذب خواهند کرد.
زاراته در 35 بازی فصل گذشته 9 گل برای این تیم به ثمر رساند و 8 پاس گل نیز فراهم کرد.

King_90
17-06-2011, 21:24
واقعا امیدوارم زاراته رو به همین راحتی از دست ندیم. حدود 4 سال وقت صرف زاراته کردیم. گرچه واقعا اون پیشرفتی که من ازش انتظار داشتم رو نکرده اما هنوزم عالی و جای پیشرفت داره.
از دست دادن زاراته خیلی به تیم ضربه می زنه .

گرافيكار
17-06-2011, 23:00
واقعا اگر زاراته بره كه اهداف تيمداري در فصل آينده تيم لاتزيو مشخص ميشه شايد قراره فصل آينده لاتزيو سعي كنه فقط بين 5 تيم اول باشه
مگر اينكه فكري براي جانشيني امثال زاراته هم بكنن

B3HZ@D
21-06-2011, 13:12
میروسلاو کلوزه : امیدوارم با درخشش در لاتزیو حضوری ثابت در تیم ملی آلمان داشته باشم

وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران

سایت گل - میروسلاو کلوزه مهاجم تیم ملی فوتبال در مصاحبه ای اعلام کرد "امیدوارم روند بازی های خود در تیم ملی به صورت بازیکن ثابت را ادامه دهم و بتوانم تعداد بازی های ملی خود را بیشتر کنم و رکورد بیشترین بازی ملی را که در اختیار لوتار ماتوس است را بشکنم"

وی در ادامه گفت : یکی از دلائلی که لاتزیو را برای ادامه فوتبال خود انتخاب کردم این بود که در لیگ معتبری همچون سری آ ایتالیا بازی کنم و بتوانم با درخشش در این باشگاه حضوری ثابت در تیم ملی آلمان داشته باشم و تعداد بازی های ملی خود را افرایش دهم.

کلوزه تا به حال در 109 بازی تیم ملی فوتبال آلمان حضور داشته و بعد از ماتئوس که با 150 بازی ملی رکورد دار بازی های ملی در آلمان است در رده دوم قرار دارد.

Damian
21-06-2011, 23:29
سایت گل – لاتزیو قصد دارد با جذب جبرئیل سیسه مهاجم فرانسوی پاناتینایکوس نیروزی تهاجمی خود را تقویت کند.
به نوشته روزنامه کوریرهدلواسپور بعد از دو سال حضور در فوتبال یونان ممکن است فصل آینده با پیراهن لاتزیو به میدان برود.
این در حالی است که کلودیو لولیتو رئیس باشگاه لاتزیو که اخیرا میروسلاو کلوزه را از بایرن به خدمت گرفته می گوید قبل از جذب بازیکنان جدید چند بازیکن خود را می فروشیم.
سرجیو فلوکاری یکی از این بازیکنان است که مورد توجه پارما قرار گرفته می خواهد به این تیم بپیوندد. باشگاه پارما قصد دارد جانشینی برای آمائوری که از یوونتوس به صورت قرضی در این تیم بازی می کردو اکنون به تورین بازگشته پیدا کند.
مذاکرات همچنان بر سر انتقال سیسه ادامه دارد این در حالی است که این بازیکن دستمزد سالیانه 2 میلیون یورو طلب کرده اما مسئولان لاتزیو تنها 1.7 میلیون یورو می پردازند.
اگر سیسه به لاتزیو بپیوندد این تیم فصل آینده حضور مائورو زاراته و میرو کلوزه با سیستم 3-3-4 به میدان خواهد رفت.

hojjatinho
03-07-2011, 03:21
رم تيمي با انگيزه است
كلوزه: با لاتزيو به افتخارات زيادي مي‌رسم

ميروسلاو كلوزه پس از 4 سال حضور در مونيخ، از بايرن جدا شد و با لاتزيو قرارداد بست تا در فصل آينده در كالچو ايتاليا به ميدان برود. اين بازيكن ملي‌پوش ژرمن‌ها در گفت‌وگويي با كيكر مطالبي را اظهار داشته است كه به‌شرح زير است.

ادامه مطلب:

anon85
03-07-2011, 06:00

كلوزه: با لاتزيو به افتخارات زيادي مي‌رسم

ميروسلاو کلوزه پس از 4 سال حضور در مونيخ، از بايرن جدا شد و با لاتزيو قرارداد بست تا در فصل آينده در کالچو ايتاليا به ميدان برود.
اين بازيکن ملي‌پوش ژرمن‌ها در گفت‌وگويي با کيکر مطالبي را اظهار داشته است که به‌شرح زير است:

*آقاي کلوزه روز 9ژوئن يعني حدود 3 هفته قبل، شما 33 ساله شديد. يک روز قبل از آن با لاتزيو ايتاليا قراردادي سه ساله بستيد. آن برگه قرارداد به منزله هديه تولد شما بود؟
نمي‌دانم. شايد اين‌گونه باشد.

*اولين برداشت شما از لاتزيو و محيط شهر رم چگونه است؟
ايتاليايي‌ها موقعيتي خيلي خوب دارند. از چند هفته قبل وضعيت‌شان را به طور دقيق مورد بررسي قراردادم. ديدم زمين‌هاي خوب تمريني در کنار مدرسه فوتبال براي کودکان، ساختماني مرتب و شهري زيبا دارند.

*تحت تاثير زيبايي رم قرار گرفتيد؟
بله. با وجودي که مدت کوتاهي آنجا بودم، ولي بايد اعتراف کرد رم، به واقع از نظر زيبايي خارق‌العاده است. در آنجا هر نيازي که يک خانواده داشته باشد، تامين مي‌شود.

* به اين ترتيب لاتزيو باشگاهي مطابق معيارهاي شما است؟
لاتزيو باشگاهي است که دوست دارم با آن به خيلي از چيزها برسم. براي اين منظور به قدر کافي انگيزه دارم. خصلتي که خود لاتزيو نيز برخوردار است.

*ولي مي‌دانيد که از لاتزيو در گذشته نزديک، اخبار ناخوشايند زيادي در مورد رفتارهاي نادرست هوادارانش انتشار يافت. به اين نکته موقع انتخاب تيم دقت داشتيد؟
آنچه دنبالش هستم،‌ پرداختن به وظيفه‌ام در قبال تيم است. يعني دوست دارم کارم را انجام دهم. تازه به اين وظيفه آنقدر خوب بپردازم تا از لاتزيو در سال‌‌هاي بعدي، اخبار خوش زيادي انتشار يابد.

*لاتزيو فصل قبل کالچو ايتاليا را با مقام پنجمي به پايان برد. اين تيم براي رسيدن به ليگ قهرمانان يک امتياز کم آورد. دورنماي ليگ اروپا تا چه حد مورد پسندتان است؟
فکر مي‌کنم اين وضعيت با چهار سال قبل بايرن‌مونيخ قابل قياس است. فکر کنم سرنوشت آينده‌ تيم در دست خودمان است که با کسب مقامي بهتر جايگاهي متفاوت کسب کنيم. اگر يک نگاه اجمالي نيز به همين ليگ اروپا بيندازيم، خواهيم ديد که چه تيم‌هاي درجه اولي در فصل بعد در اين جام حضور دارند. پس انتظار دارم اين دوره از ليگ اروپا، مهيج و تاريخي شود.

*آيا لاتزيو به لحاظ توان فني در حدي است که بتواند خواسته‌هاي شما را تحقق ببخشد؟
بله. اميدوارم عضوي مهم از لاتزيو شوم و بتوانم با گل‌هايي که مي‌زنم، به اهداف مورد نظر برسم. همچنين اميدوارم بتوانيم خيلي سريع به عنوان تيمي کوبنده خود را بيابيم.

*دنبال چه اهدافي با لاتزيو هستيد؟
دلم مي‌خواهد تا جايي که امکان دارد با لاتزيو موفق و سربلند باشم. بايد ديد که تلاش ما چه ثمره‌اي به همراه خواهد داشت.

*فکر مي‌کنيد درفصل 2012-2011 چه تعداد گل در کالچو بزنيد؟
دوست ندارم در اين مورد آنچه در ذهنم است‌، را به مطبوعات بگويم.

*چرا پيشنهاد بايرن را براي يک فصل همکاري يعني يک فصل تمديد قرارداد با حداقل 20 بازي رد کرديد؟
دوست ندارم در مورد جزييات قراردادم‌ با رسانه‌ها حرف بزنم. دوره باشکوهي‌ در بايرن داشتم. پس خيلي ساده بگويم پس از 4 سال همکاري به اين نتيجه رسيدم به راهي تازه قدم بگذارم. بيشتر از اين چيزي نمي‌توانم بگويم.

*از دست مسئولان بايرن به خاطر اين که خواسته شما را براي امضا قراردادي دو ساله رد کردند، ناراحت نشديد؟
خير.

*آيا در ماجراي مذاکرات‌تان با بايرن، يوپ هاينکس، سرمربي جديد بايرن شما را ترغيب به ماندن نکرد؟
ببينيد. من با يوپ هاينکس ‌گفت‌وگويي خوب داشتم. همين.

*شما قبلا گفتيد موقع حضور لويي فان‌خال تصور نمي‌کرديد مورد استفاده قرار گيريد. اين مربي هلندي حداقل يک سال و نيم از عمرتان را نگرفت؟
اين موضوع هرچه بود، مربوط به گذشته است. فقط درمورد آن مي‌توان گفت که ايامي راحت و آسان نبود.

*پس از چهارگلي که به تازگي ماريو گومس در ديدارهاي ملي مقابل اروگوئه، اتريش و آذربايجان زد، فکر نمي‌کنيد در تيم ملي موقعيت‌تان به خطر افتد؟
در اين مورد دچار نگراني خاصي نيستم. چون براي من موفقيت تيم در اولويت است. چيزي که تا به امروز وجود داشته است.

*در مورد دوران حضورتان در مونيخ چه چيزي براي گفتن داريد؟
فقط تشکر و بازهم تشکر، براي چيزهاي فراموش‌نشدني.

B3HZ@D
03-07-2011, 17:27
لاتزيو در پي مدافع وستهام فابرت راهي المپيكو مي شود

خبرگزاري فارس: باشگاه لاتزيو در راستاي تقويت خط دفاع خود خواستار جذب مدافع وستهام است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلو اسپورت، در پي فروش استفان ليخت‌اشتاينر به يوونتوس سران لاتزيو در صدد پر كردن جاي وي هستند. از اين رو به دنبال امضاي قرارداد با جولين فابرت مدافع وستهام هستند.

فابرت به احتمال زياد آپتن پارك را ترك مي‌كند زيرا وستهام به دسته پائين‌تر سقوط كرده و از طرفي اين بازيكن طي فصل گذشته در تركيب اين تيم نيز جايگاه ثابتي نداشته است. او از ديدار با بيرمنگام در فصل گذشته هرگز براي وستهام به ميدان نرفت و حضورش در اين تيم به كابوسي تبديل شده بود.

سام آلردايس كه پس از سقوط وستهام هدايت اين تيم را به عهده گرفته مايل است اين مدافع فرانسوي را در تيمش نگه دارد ولي با توجه به پيشنهاد لاتزيو اين كار غير ممكن شده است زيرا لاتزيو به ديدارهاي اروپايي راه يافته و اين بازيكن نيز ترجيح مي‌دهد به جاي حضور در دسته پائين‌تر انگليس، راهي لاتزيو شده و در بازي‌هاي اروپايي به ميدان برود.

anon85
03-07-2011, 18:15
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام،

مگه لاتزیو واسه دفاع راست با konko (بازیکن سابق جنوا و سویا) قرارداد نبسته؟

دیگه فوبر واسه چی؟...

B3HZ@D
03-07-2011, 22:01
فائوبرت قابلیت بازی در پست هافبک رو هم داره
هر چند این قابلیت رو هم کونکو داره...حالا باید ببینیم جدیت لاتزیو برای جذب این بازیکن چقدره؟!

anon85
05-07-2011, 20:05

خب، لوريك سانا (Lorik Cana) هم اومد لاتزيو...

راجع به سانا كه پست اصليش هافبك دفاعيه (ميتونه دفاع وسط هم بازي كنه؛) بايد بگم كه بازيكن خيلي خوبيه؛
از وقتي كه تو مارسي بود ميشناسمش؛

leadership بالا از ويژگي هاي مثبتشه؛ كاپيتان مارسي بود و وقتي هم كه رفت ساندرلند، اونجا هم كاپيتان شد؛

فصل قبل هم بازيكن گالاتاسراي بوده...

لينك ويكي:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع خبر:

Damian
05-07-2011, 21:40
سایت گل – کلودیو لولیتو رئیس باشگاه لاتزیو اعلام کرد مائورو زاراته مهاجم این تیم فروشی نیست اما اگر یک پیشنهاد فوق العاده دریافت کنیم آن را بررسی می کنیم و شاید زاراته را فروختیم.
این در حالی است که گفته می شود مسئولان باشگاه یوونتوس خواهان جذب زاراته هستند.
باشگاه یوونتوس که به دنبال یک مهاجم است مذاکراتی را با جوزپه روسی مهاجم ویارئال و سرخیو آگوئرو بازیکن اتلتیکو مادرید انجام داده اما زاراته نیز یکی از گزینه های آنهاست.
لولیتو در مورد این شایعات به خبرنگاران گفت:" زاراته فروشی نیست اما مطمئنا اگر پیشنهاد فوق العاده ای برای فروش او دریافت کنیم ممکن است به فروش این بازیکن راضی شویم."

B3HZ@D
05-07-2011, 23:25
كلوديو لوليتو: پيشنهادهاي مناسب براي زاراته را بررسي خواهيم كرد

رئیس باشگاه لاتزیو اعلام کرد هر بازیکنی فروشی است و تنها پیشنهادهاست که تعیین می کند یک بازیکن را بفروشیم یا نه

سایت گل – کلودیو لولیتو رئیس باشگاه لاتزیو اعلام کرد مائورو زاراته مهاجم این تیم فروشی نیست اما اگر یک پیشنهاد فوق العاده دریافت کنیم آن را بررسی می کنیم و شاید زاراته را فروختیم.

این در حالی است که گفته می شود مسئولان باشگاه یوونتوس خواهان جذب زاراته هستند.

باشگاه یوونتوس که به دنبال یک مهاجم است مذاکراتی را با جوزپه روسی مهاجم ویارئال و سرخیو آگوئرو بازیکن اتلتیکو مادرید انجام داده اما زاراته نیز یکی از گزینه های آنهاست.

لولیتو در مورد این شایعات به خبرنگاران گفت:" زاراته فروشی نیست اما مطمئنا اگر پیشنهاد فوق العاده ای برای فروش او دریافت کنیم ممکن است به فروش این بازیکن راضی شویم."

Damian
11-07-2011, 02:50
سایت گل - استفانو مائوری بازیکن تیم لاتزیو معتقد است فقط دو باشگاه اینتر و میلان از این تیم قوی تر هستند.
لاتزیو فصل گذشته در رده پنجم سری آ قرار گرفت و مائوری 31 ساله با توجه به خریدهای جدید لاتزیو معتقد است این تیم در فصل جدید نتیجه بهتری کسب خواهد کرد.
مائوری می گوید:" فصل آینده با تیم های بزرگ سری آ رقابت خواهیم کرد. به نظر من فقط میلان و اینتر از لاتزیو قوی تر هستند. زود است که در مورد جایگاهمان در فصل آینده صحبت کنیم اما مطمئنم از سال گذشته نتیجه بهتری کسب خواهیم کرد."
"بازیکنان بزرگی به لاتزیو امده اند و رقابت برای حضور در ترکیب اصلی تیم سخت شده است. باشگاه در بازار نقل و انتقالات بسیار پر قدرت عمل کرده و همه بی صبرانه منتظر آغاز رقابتهای فصل جدید هستند."
لاتزیو تا به حال فدریکو مارکتی، عبدولای کنکوف کوریکو کانا،سناد لولیچ و میروسلاو کلوزه را به خدمت گرفته است

anon85
11-07-2011, 06:16

استفانو مائوری: فقط میلان و اینتر قوی تر از لاتزیو هستند

سایت گل - استفانو مائوری بازیکن تیم لاتزیو معتقد است فقط دو باشگاه اینتر و میلان از این تیم قوی تر هستند.
لاتزیو فصل گذشته در رده پنجم سری آ قرار گرفت و مائوری 31 ساله با توجه به خریدهای جدید لاتزیو معتقد است این تیم در فصل جدید نتیجه بهتری کسب خواهد کرد.
مائوری می گوید:" فصل آینده با تیم های بزرگ سری آ رقابت خواهیم کرد. به نظر من فقط میلان و اینتر از لاتزیو قوی تر هستند. زود است که در مورد جایگاهمان در فصل آینده صحبت کنیم اما مطمئنم از سال گذشته نتیجه بهتری کسب خواهیم کرد."
"بازیکنان بزرگی به لاتزیو امده اند و رقابت برای حضور در ترکیب اصلی تیم سخت شده است. باشگاه در بازار نقل و انتقالات بسیار پر قدرت عمل کرده و همه بی صبرانه منتظر آغاز رقابتهای فصل جدید هستند."
لاتزیو تا به حال فدریکو مارکتی، عبدولای کنکوف کوریکو کانا،سناد لولیچ و میروسلاو کلوزه را به خدمت گرفته است.

Damian
12-07-2011, 18:23
سایت گل- باشگاه لاتزیو اعلام کرد که جبرئیل سیسه، مهاجم فرانسوی پاناتینایکوس را به خدمت گرفته است و این بازیکن از روز سه شنبه به سایر اعضای تیم اضافه خواهد شد.
در بیانیه ای که در سایت اختصاصی لاتزیو منتشر شده، تایید شده که این بازیکن بعد از پشت سر گذاشتن تست پزشکی، برای این تیم رمی بازی خواهد کرد.
جزئیات این انتقال هنوز اعلام نشده اما گفته می شود پاناتینایکوس برای فروش او 6 میلیون یورو دریافت کرده است.
این مهاجم سابق لیورپول قراردادی 4 ساله با لاتزیو امضا کرده و دستمزد سالانه 2.1 میلیون یورویی دریافت خواهد کرد.
کلودیو لوتیتو، رئیس باشگاه لاتزیو در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما اکنون بازیکن باکیفیتی را در اختیار داریم و امیدواریم او توانایی هایش را در زمین به خوبی نشان دهد."

hojjatinho
17-07-2011, 04:50
كلوزه: اميدوارم آقاي گل كالچو شوم

مهاجم تازه‌وارد و آلماني تيم فوتبال لاتزيو ايتاليا گفت: تلاش خواهم كرد آقاي گل كالچو ايتاليا شوم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه دي‌ولت، ميروسلاو كلوزه اظهار داشت: بازي در ليگ باشگاهي ايتاليا دشوار است، اما من با آگاهي از اين نكته،‌ پيشنهاد لاتزيو رم را پذيرفتم. دنبال تحقق اهدافي از اين انتقال بودم كه دسترسي به آقاي گلي اين ليگ، يكي از اهدافم است.
وي افزود: با توجه به تكيه زياد فوتبال اين كشور به بازي دفاعي، به طور قطع براي هر مهاجمي مثل من،‌ گلزني كاري دشوار است. با اين حال من تلاش خودم را براي گلزني خواهم كرد. آرزو مي‌كنم آنقدر در كارم موفق باشم حتي بتوانم به اين خواسته يعني رده بهترين گلزن كالچو برسم.

مهاجم آلماني گفت: البته تحقق اين هدف بستگي به عوامل ديگري مثل حضور در تركيب اصلي، عدم مصدوميت يا حمايت هم‌تيمي ها در موقعيت‌هاي گلزني دارد. اميدوارم از اين موهبت برخوردار شويم.
كلوزه 33 ساله كه در رقابت‌هاي جام‌جهاني 2006 حتي عنوان آقاي گل را به دست آورد، در پايان فصل گذشته از بايرن‌مونيخ جدا شد و قراردادي 2 ساله مشروط با آبي‌هاي شهر رم منعقد كرد.

Damian
18-07-2011, 00:06
سایت گل - کلودیو لولیتو رئیس باشگاه لاتزیو معتقد است میروسلاو کلوزه و جبرئیل سیسه خریدهای تابستانی این تیم می تواند باعث موفقیت آنها در فصل آینده شود.
لاتزیو آخرین بار در سال 2000 عنوان قهرمانی سری آ را از آن خود کرد یک دهه است که نتوانسته در جمع مدعیان قرار گیرد.
اما لولیتو معتقد است این تیم به زودی به روزهای اوج خود بازمیگردد. او در گفتگو با کوریره دلواسپور می گوید:" ما کلوزه و سیسه را به خدمت گرفتیم و امیدواریم تجربه و کیفیت آنها بتواند لاتزیو را به روزهای اوجش بازگرداند. امیدوارم بتوانیم در ایتالیا و اروپا موفقیت های زیای کسب کنیم."
"کلوزه بازیکن فوق العاده ای سات که رویحه بسیار بالایی دارد. از سیسه هم باید تشکر کنم چرا که پیشنهادهای زیادی داشت اما در نهایت لاتزیو را برای ادامه فوتبالش انتخاب کرد."
لاتزیو در فصل نقل و انتقالات چند بازیکن دیگر از جمله ماریوس استانکویسیوس، عبدالله کنکو، لوریک کانا و فدریکو مارکتی را به خدمت گرفته است.

Damian
20-07-2011, 11:26
بچه ها حتما مطلع شدید که موسلرا به گالاتاسرای پیوسته
حیف شد البته خود او تمایلی به ماندن نداشت

گرافيكار
20-07-2011, 14:00
تكليف زاراته چي شد
ميره يا ميمونه؟

hojjatinho
19-08-2011, 13:12
اوه ... این تاپیک یه ماه تکون نخورده ..! طرفدارای لاتزیو کجاین؟

دیشب لاتزیو 6 بر صفر حریف نه چندان مطرح مقدونیه ایش رو برد ...
میرو کلوزه:40: هم اخرین گل رو دقیقه 90 زد.

گرافيكار
17-10-2011, 00:42
جالبه آخرین پست این تاپیک رو آقا حجت ارسال کرده و خبر از گل زدن کلوزه در دقیقه نود داده
حالا بعد از مدتها من هم این پست رو با خبر گلزنی کلوزه در دقیقه نود در حساسترین بازی لاتزیو یعنی داربی رم ارسال میکنم

تا 10 دقیقه بعد از پنالتی و اخراج بازیکن رم بازی سطح خیلی پایینی داشت
دو تیم واقعا از دادن دو پاس به هم ناتوان بودن
هر دو تیم چقدر دیر به اتفاقات درون زمین واکنش نشون میدادن مثلا لاتزیو حدود 10 یا 15 دقیقه طول کشید تا متوجه بشه بعد از اخراج بازیکن رم میتونه حمله کنه و به دنبال برد باشه حتی از نظر بدنی هم تیمها سطح پایینی داشتن
این بویان چقدر افت کرده
واقعا داشتم از فوتبال ایتالیا ناامید میشدم که تقریبا 20 دقیقه آخر بازی تغییر چهره داد و زیبا و سرعتی شد که سهم لاتزیو طبیعتا بیشتر بود

این هرنانس اگر درست گفته باشم عجب جانور زیباییست خیلی سوار توپه چقدر سربالا و نرم توی زمین حرکت میکرد افسوس که بازیکنای لاتزیو بعضی اوقات یادشون میرفت که میتونن از این بازیکن بیشتر استفاده کنن
این بازیکن واقعا در آینده میتونه ورون جدید لاتزیو باشه

دفاع چپ لاتزیو فکر کنم نولیچ بود خیلی خونسرد و عالی بازی میکرد دلمو برد

در داربیها معمولا اتفاقات احساسی باعث میشن گاهی اوقات تیمها چهره ای حتی متضاد با چهره حقیقیه خودشون نشون بدن و نمیشه تحلیل و تعریف درستی از ساختار یک تیم به دست آورد
اما این لاتزیو در نیمه دوم خیلی شاداب و با طراوت بازی میکرد چیزی که سالهاست در یک تیم ایتالیایی ندیدم
لاتزیو ابزار لازم برای ارائه بازی زیبا رو در اختیار داره باید منتظر آینده نشست و سرانجام این تیم رو دید هر چند احساس کردم کادر فنی باهوشی نداره

چه ضربه ای زد سیسه واقعا در این ضربات تخصص داره

کلوزه هم که کاملا کلوزه ای بازی کرد تقریبا 90 دقیقه یه ضربه یه گل

در کل به دوستان طرفدار لاتزیو تبریک میگم برنده شدن در داربی رو

sAeEd_kHaAn
17-10-2011, 12:07
جالبه آخرین پست این تاپیک رو آقا حجت ارسال کرده و خبر از گل زدن کلوزه در دقیقه نود داده
حالا بعد از مدتها من هم این پست رو با خبر گلزنی کلوزه در دقیقه نود در حساسترین بازی لاتزیو یعنی داربی رم ارسال میکنم

تا 10 دقیقه بعد از پنالتی و اخراج بازیکن رم بازی سطح خیلی پایینی داشت
دو تیم واقعا از دادن دو پاس به هم ناتوان بودن
هر دو تیم چقدر دیر به اتفاقات درون زمین واکنش نشون میدادن مثلا لاتزیو حدود 10 یا 15 دقیقه طول کشید تا متوجه بشه بعد از اخراج بازیکن رم میتونه حمله کنه و به دنبال برد باشه حتی از نظر بدنی هم تیمها سطح پایینی داشتن
این بویان چقدر افت کرده
واقعا داشتم از فوتبال ایتالیا ناامید میشدم که تقریبا 20 دقیقه آخر بازی تغییر چهره داد و زیبا و سرعتی شد که سهم لاتزیو طبیعتا بیشتر بود

این هرنانس اگر درست گفته باشم عجب جانور زیباییست خیلی سوار توپه چقدر سربالا و نرم توی زمین حرکت میکرد افسوس که بازیکنای لاتزیو بعضی اوقات یادشون میرفت که میتونن از این بازیکن بیشتر استفاده کنن
این بازیکن واقعا در آینده میتونه ورون جدید لاتزیو باشه

دفاع چپ لاتزیو فکر کنم نولیچ بود خیلی خونسرد و عالی بازی میکرد دلمو برد

در داربیها معمولا اتفاقات احساسی باعث میشن گاهی اوقات تیمها چهره ای حتی متضاد با چهره حقیقیه خودشون نشون بدن و نمیشه تحلیل و تعریف درستی از ساختار یک تیم به دست آورد
اما این لاتزیو در نیمه دوم خیلی شاداب و با طراوت بازی میکرد چیزی که سالهاست در یک تیم ایتالیایی ندیدم
لاتزیو ابزار لازم برای ارائه بازی زیبا رو در اختیار داره باید منتظر آینده نشست و سرانجام این تیم رو دید هر چند احساس کردم کادر فنی باهوشی نداره

چه ضربه ای زد سیسه واقعا در این ضربات تخصص داره

کلوزه هم که کاملا کلوزه ای بازی کرد تقریبا 90 دقیقه یه ضربه یه گل

در کل به دوستان طرفدار لاتزیو تبریک میگم برنده شدن در داربی رو

منم تبریک میگم بازی جذابی بود کلا این فصل بازی های سری آ خیلی باحالن همشون جذاب و پرهیجانن

بردیا
17-10-2011, 14:16
کلوزه با رفتن به لاتزیو دوباره داره توی عرصه باشگاهی خودشو مطرح میکنه
امیدوارم لو بهش به جای گومز بازی بده تو تیم ملی

OSEN
17-10-2011, 20:12
یادداشت از رم: شبی‌ که میرو، میتو شد

داستان خیلی‌ درام تر از اون چیزی بود که ما فکر می‌کنیم...لاتزیاله‌ها خیلی‌ وقت بود سرشان در مقابل رمی‌های بی‌ شمار پایین بود.
فریاد زدن از ته دل‌ رسمِ ایتالیایی هاست،اگر حینِ بازی در حال گذر از خیابان باشید , به راحتی‌ متوجه به ثمر رسیدنِ یک گٔل میشوید،خیلی‌ وقت بود فریادِ شادیِ طرفدرانِ لاتزیو از تهِ دل‌ زده نمی‌شد.
باخت‌های پی‌ در پی‌ در مقابل رقیبِ همشهری مثلِ یک بغضِ سنگین اجازهٔ فریادِ بلند را نمی‌داد.دیشب این بغضِ چند سالهٔ لاتزیله‌ها با ضربه میرو کلوزه ترکید،او از امروز میرو نیست او "میتو" (اسطوره)جدیدِ فیروزه‌ای هاست؛
لاتزیو سالها بود میتو نداشته.کاری که دیشب کلوزه با ضربه مهلکِ ثانیهٔ آخر کرد چیزی بیشتر از یک گٔل بود.او ادامهٔ فریاد‌های مردم رم بود در مقابل نظام سرمایه داری دنیا؛
دیشب سن بندتو مالکِ ایتالیایی آمریکایی‌ و جدیدِ رم در استودیو الیمپیکو بود،یک سرمایه دار بزرگ از جنسِ همان‌هایی که مردم ۲ روز پیش در تمامِ دنیا(و به صورتِ خیلی‌ گسترده تر در رم) برای مقابله با آنها به خیابانها آمدند. این گًل فریادی بود از تهِ دل‌ در مقابلِ چشم‌های مات "گنگسترِ " تازه رسیده.
و از امروز این لاتزیاله‌ها هستند که میتوانند شالهای تیمشان را با غرور به گردنشان گره بزنند؛شهر تا اطلاع ثانوی در قرقِ آنهاست

Damian
24-10-2011, 12:35
سایت گل- در آخرین دیدار از هفته هشتم رقابت های سری آ، دقایقی پیش لاتزیو موفق شد میزبانش، بولونا، را شکست دهد و به رتبه دوم جدول رده بندی صعود کرد.
شاگردان ادی رخا که در ورزشگاه رناتو دلارا میهمان بولونا بودند، در دقیقه 23 با گل به خودی آکوا فرسکا پیش افتادند.
نیمه اول با همین تک گل به پایان رسید اما در آغاز نیمه دوم، سناد لولیچ گل دوم آبی ها را به ثمر رساند و برتری آنها را دو برابر کرد.
تلاش میزبان برای جبران گل های خورده بی نتیجه ماند در نهایت لاتزیو به سه امتیاز این دیدار دست پیدا کرد.
لاتزیو با این پیروزی 14 امتیازی شد و بعد از اودینزه، در مکان دوم جدول قرار گرفت. بولونا نیز با 4 امتیاز در رده نوزدهم جدول قرار دارد.

hojjatinho
27-10-2011, 00:17
لاتزیو مقابل کاتانیا متوقف شد ..
1-1- شدن که گل لاتزیو رو هم میرو کلوزه:40: زد.
به نظر میاد امسال وضیعت تیمهای لاتزیو و رم و یونتوس خوب شده .

nw_nk
08-05-2020, 15:15
لوییس آلبرتو: مسی بهترین بازیکن جهان است؛ ما این فصل با لاتزیو 2 بار رونالدو را شکست دادیم

لوئیس آلبرتو، هافبک اسپانیایی لاتزیو که در این فصل یکی از بهترین های اروپا بوده است، مسی را به رونالدو ترجیح داده است.

آلبرتو به همراه لاتزیو توانسته در این فصل 2 بار یوونتوسِ رونالدو را شکست دهد.

به گزارش Goal Italia، آلبرتو در مصاحبه‌ای گفت:

ما در این فصل 2 بار رونالدو را شکست دادیم. رونالدو به خاطر سرسختی که در طول زندگی اش نشان داده، شایسته تحسین است، او بدون کمک دیگران توانسته چیز های زیادی به دست بیاورد. کریستیانو ذهنیت برنده دارد و همه چیز هم در طول دوران حرفه ای اش برده و می خواهد به این کار ادامه دهد. اما به نظر من مسی بهترین بازیکن جهان است.