مشاهده نسخه کامل
: پاور کامپیوتر شما چیست؟
Dj_aghamajid
05-06-2011, 19:44
سلام خدمت دوستان محترم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازه مدیران و ناظران محترم سایت، برای تکمیل نتایج حاصل از نظرسنجی خرابی انواع پاور ، یک نظرسنجی هم برای مشخص شدن آمار پاورهایی که در حال حاضر کاربران در حال استفاده هستن تشکیل بدیم تا بشه نتیجه بهتری درباره آمار استفاده انواع پاور و آمار خرابی اونا بدست آورد!
برای راحتی بیشتر نظرها بر اساس برندها انجام میشه![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی برای اطلاع رسانی اگه مدل و مشخصات پاور رو اعلام کنید ممنون میشم![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از دوستانی که در این نظرسنجی شرکت میکنن! و وقت گرانبهای خودشونو برای این کار صرف میکنن![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dj_aghamajid
05-06-2011, 19:55
من خودم گرین 580B دارم! وسالم هست و عالی کار میکنه!
reza_3722
05-06-2011, 20:00
تاپیک خوبیه
پاور من: Green 1200 Gold
alborz_k
05-06-2011, 20:03
من پاور green gp530ab رو بیش از 3 سال هست که دارم ، الان چند ماهی هست که از کارت گرافیک قدرتمند radeon 5850 در کنار پیکربندی intel core2 dou در سیستمم استفاده می کنم و کاملأ جواب داده . مشکل خاصی هم باهاش نداشتم (البته در فول لود ولتاژ 12 ولت تا 11.83 افت می کنه که باز طبیعی هست )
در صورت ارتقاء سیستمم هم از پاور 785 یا 885 استفاده خواهم کرد .
Dj_aghamajid
05-06-2011, 20:04
ممنون از توجه شما!
خواهشن اگه پاورتون جزء این لیست نیست مدلش رو حتما اعلام کنید!
babak_eivazi
05-06-2011, 20:15
ab530 green
سیستم هم اول amd4400 + 9800gtx بود
الانم i5 760
gtx 460
ess_1362
05-06-2011, 21:04
green gp885b
پیکربندی سیستم هم بصورت زیر هست :
cpu : amd x6 1055@3.6
m.b : asus m4a89td pr-usb3
vga : 2xsaphirehd5870
ازش راضی هستم بیشتر رضایت من هم روی نویز کم فنش هست
amd>intel
05-06-2011, 21:08
دوستاني كه دم از پاورهاي گرين ميزنند پاورشون رو باز كنند و يك عكس بذارند و من هم يك عكس از مدل مشابه از برند كولر مستر ميذارم بالاخره بايد روزي حقايق روشن بشه . بازار انحصاري با بودجه دولتي و معافيت از هزينه هاي گمركي بله بله اينطوري مشه قيمتش پايين تره
pesilium
05-06-2011, 21:20
فقط میدونم الگانس 1500 وات هست
Dj_aghamajid
05-06-2011, 21:28
دوستاني كه دم از پاورهاي گرين ميزنند پاورشون رو باز كنند و يك عكس بذارند و من هم يك عكس از مدل مشابه از برند كولر مستر ميذارم بالاخره بايد روزي حقايق روشن بشه . بازار انحصاري با بودجه دولتي و معافيت از هزينه هاي گمركي بله بله اينطوري مشه قيمتش پايين تره
دوست من این نظرسنجی به معنی بهتر یا بدتر بودن برند خاصی نیست! فقط میشه سهم هر برند رو از بازار بدست آورد!
در مورد کیفیت پاورها هم باید بگم: مگه عموم مردم چه انتظاری از پاورشون دارن؟ میخوان سیستم درست روشن شه و مثلا برای گیم و رندر و.... برق لازم رو فراهم کنه! نویزش هم قابل قبول باشه! و در انتها قیمت مهم ترین عامله! فقط میمونه دوام و خدمات پس از فروش!
Dj_aghamajid
05-06-2011, 22:19
دوستان 2 تا لینک هم براتون میزارم تا بتونین توان مصرفی سیستمتون رو محاسبه کنین!:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجوری راحتتر میشه پاور انتخاب کرد!
اگه لینک دیگه ای هم دارید اینجا بزارید تا دیگران استفاده کنن!
Dj_aghamajid
06-06-2011, 12:29
فعلا با این نتایج گرین با 62% بیشترین سهم رو در بازار داشته!
.:PAR3A:.
06-06-2011, 12:37
درسته...
اما قیمت های گرین هم به هیچ وجه منصفانه نیستن...
اما این قوانین واردات مسخره و اینکه ایران کلا از کل کشورای دنیا به نوعی طرد شدست که قیمتای نجومی گرین رو منصفانه جلوه میده...
قیمت پاورای کولرمستر ، با وجود اینکه در این ضمینه از برترین برنداست ، در همه جای دنیا بسیار پایین تر از معادلش توی گرین میشه... هر چند این قدر قیمت دلار بالا رفته :دی
Dj_aghamajid
06-06-2011, 13:12
متاسفانه این هم جزعی از زندگی ماست!:2:
بیش از این نمیتونم چیزی بگم!:41:
jafarian
06-06-2011, 13:44
ازمنم پاورم اینه:20:
COOLERMASTER M 700W Silent P
دوست گرامی بیشتر توضیح دهید تا ما هم روشن بشیم
پاور من خدای قدرت :31:
thermaltake 500watt real tr2
پاور من Green 535A هست دوساله خریدم و آخ هم نگفته....ولی موقع بازی که کارت گرافیکم برق میخواد خفن دوتاشون صدا میدن !! :31:
Dj_aghamajid
06-06-2011, 14:37
پاور من Green 535A هست دوساله خریدم و آخ هم نگفته....ولی موقع بازی که کارت گرافیکم برق میخواد خفن دوتاشون صدا میدن !! :31:
به همون صدای فن ما میگیم آخ!!!!!!!!:31:
pasargadd
06-06-2011, 14:45
گارنتی داره که هیچ نداره بازش کن دو قطره روغن چرخ خیاطی بریز درست میشه.
فنه دیگه و این مشکلانش کاملا عادیه.برای گرافیک فنه cpu هم پیش میاد.
happyfeat
06-06-2011, 15:40
هر طوری که میشه دوست عزیز مهم قیمت مناسب به همراه کیفیت قابل قبول هستش برای یوزر که اهمیت داره نه پر کردن جیب مبارک نمایندگی هایی مثل دریا و ..... که قیمت های نجومی و خنده داری دارن
---------
پاور من هم 885 گرین
- Saman -
06-06-2011, 16:06
پاور بنده حقير : Green GP535A
كاركرد عالي . قدرت بالا . قيمت مناسب . فقط فنش گاهي اوقات صداش زياد ميشه همين ... :)
shabe.saket
06-06-2011, 16:24
من یه پیشنهاد دارم...
هرکسی که مدل پاور و نوانش رو میگه، میزان مصرف سیستمشم با تست همون لینکهای دوستمون ذکر کنه...
----------
مدل پاور من Hightech 450w
میزان مصرف سیستم 295 w.
سیستم در حالت بهینه.....
- Saman -
06-06-2011, 16:59
دوست عزيز Dj_aghamajid تشكر دوباره از تايپيكتون !
براي تست و بدست آوردت توان مصرفي چي بهتر از نرم افزار محاسبه توان مصرفي كامپيوتر از شركت گرين :
و همچنين دفتر چه راهنماي سبز ( اطلاعات فني منبع تغذيه كامپيوتر ) هم خيلي مفيده :
ess_1362
06-06-2011, 17:50
سایت کولر مستر مینیمم را نوشت 538 وات
سایت دوم هم نوشت 851 وات
به نظرم 700 وات صحیح تر میاد!!
Dj_aghamajid
06-06-2011, 17:57
هر طوری که میشه دوست عزیز مهم قیمت مناسب به همراه کیفیت قابل قبول هستش برای یوزر که اهمیت داره نه پر کردن جیب مبارک نمایندگی هایی مثل دریا و ..... که قیمت های نجومی و خنده داری دارن
---------
پاور من هم 885 گرین
خیلی مخلصیم داداش!
قیمت که مناسب نیست! اصلا!
منم با شرکت هایی مثل دریا موافق نیستم!
اما رقابت موقعی معنا پیدا میکنه که واردات کنترل شده باشه و به میزان لازم تو بازار توزیع بشه و از اون طرف تولید کننده داخلی سعی در افزایش کیفیت و کاهش قیمت و در یک کلام رقابت سالم با رقابای خارجی کنه!
محدود کردن واردات اونم توسط .... و ایجاد بازار انحصاری رقابت نیست!
یه چیز تو مایه های کارخونه های خودرو سازی ماست فقط در سطحی بالاتر!
قیمت های بالای محصولات وارداتی به خاطر چی اینقدر بالاست؟ شما بگین!
من حق رو به جناب amd>inte میدم!
---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
سایت کولر مستر مینیمم را نوشت 538 وات
سایت دوم هم نوشت 851 وات
به نظرم 700 وات صحیح تر میاد!!
شما در قسمت Aging چند درصد وارد کردی؟
این قسمت مربوط به استهلاک قطعاته! نمیدونم مربوط به پاور هست یا باقی قطعات!
در هر صورت هر چه سیستم قدیمیتر باشه باید درصد بالاتری بدین!
مثلا در مورد پاور بعد از یک سال توان پاور حدود 10% کمتر میشه!
من پاورم 500 هست مصرف سیستم رو زده 450 وات لب مرزه :41:
همش تقصیر این 4850 هست نزدیک 300 وات تو لود میخوره
Dj_aghamajid
06-06-2011, 18:04
پاور من 580 واته و مصرف سیستم زیر 400!
خیلی آینده نگری کردن نه؟
580 خوبه مال من 500 هست لب مرزه
LANDASEFR
06-06-2011, 18:19
يك سوال
آيا پاورهاي پرفكت ساخت ايرانه ؟
چون يك يك پرفكت گرفتم روش تاريخ توليد به شمسي زده بود !!!:13:
يك سوال
فکر کنم کارخونش تو ایرانه حالا دقیق مطمئن نیستم
Dj_aghamajid
06-06-2011, 18:45
يك سوال
نمیدونم ولی احتمالا باید از چین وارد بشه و اینجا بر چسب بخوره!
اگه هم ساخت ایران باشه، مالی نیست!
این قسمت مربوط به استهلاک قطعاته! نمیدونم مربوط به پاور هست یا باقی قطعات!
در هر صورت هر چه سیستم قدیمیتر باشه باید درصد بالاتری بدین!
مثلا در مورد پاور بعد از یک سال توان پاور حدود 10% کمتر میشه!
مربوط به خازن های منبع تغذیه میباشد. نمودار سالخوردگی خازن های کلاس II و IV به شکل زیر است:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نحوه ی افزایش اعداد روی میله زمان دقت کنید، کاهش ظرفیت خازنی یا همان سالخوردگی (aging) روندی لگاریتمی داشته و با گذشت زمان از سرعتش کاسته میشود.
06-06-2011, 20:33
مربوط به خازن های منبع تغذیه میباشد. نمودار سالخوردگی خازن های کلاس II و IV به شکل زیر است:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نحوه ی افزایش اعداد روی میله زمان دقت کنید، کاهش ظرفیت خازنی یا همان سالخوردگی (aging) روندی لگاریتمی داشته و با گذشت زمان از سرعتش کاسته میشود.
.:PAR3A:.
06-06-2011, 21:22
من یه کولر مستر واس سیستم بابام بستم ، یه گرین واس خودم :دی جفتشونم هیچ مشکلی نداشتن تا حالا!!!
می خواستم یه سیستم ببندم ، که مصرفش حدودای 600وات می شد ، می خواستم پاور 1000 وات ببندم :دی گرافیکش 580 بود ، الان تصمیم گرفتم کوادرو ببندم رفتم دیدم مصرف حدود 400ــه :دی
از اون جایی که شاید بخوام یه وی جی ای دیگه ببندم گفتم اش نداره همین 1000 مشکلی نداره :دی که نهایتش هم میشه 700 وات :دی
مال گرین هم که چرته ، نه کوادرو داره نه سندی بریج :دی
Oracle_Eldorado
06-06-2011, 21:52
Green 480 A
Dj_aghamajid
06-06-2011, 22:11
Green 480 A
جناب شما سرور مایید!:46:
چقدر پست؟:18:
ماشالله!:31:
PC_Expert
06-06-2011, 23:22
پاور من memonex 420 . صداش کمه و دقت ولتاژش بالاست. ازش راضیم. خدا هم راضی باشه!
مصرف سیستمم هم بالا نیست چون کارت گرافیک ندارم.
Dj_aghamajid
07-06-2011, 13:55
با بررسی نتایج حاصل از 2 نظر سنجی تا حالا ، به این نتیجه رسیدم که آمار خرابی پاورهای گرین حدود 20% هست و در رده (90 تا 150)تومن بهتره که از برندهایی مثل کولر مستر انتخاب کرد چون تو این رده قیمت تفاوت قیمت کمتری با محصولات گرین وجود داره! و مطمئنا نویز کمتر و دوام بیشتری خواهد داشت!
در رده میان قیمت ( 40 تا 70)هم مدلهایی از گرین و ممونکس و کولر مستر حضور دارن ولی تنوع بیشتر با محصولات گرین بوده و انتخاب معقولانه تری بنظر می آیند! در مورد ممونکس هم باید بگم از آنجایی که گسترش محصولاتش تو بازار کمه و فروش زیادی نداره آمار خرابی کمی هم نداره!
در رده ارزان قیمت( 15 تا 30) هم باز اوضاع اصلا خوب نیست! برندهای الگانس و ویرا و پرفکت آمار خرابی زیادی دارن البته برفروش هم هستن! گرین اگه کمی در این رده قیمت محصولات خودش رو کاهش بده میتونه بازار رو بدست بگیره!
نظر دوستان چیه؟
لطفا نظرتون رو با توجه به 2 نظرسنجی بگین!
alborz_k
07-06-2011, 14:37
با بررسی نتایج حاصل از 2 نظر سنجی تا حالا ، به این نتیجه رسیدم که آمار خرابی پاورهای گرین حدود 20% هست و در رده (90 تا 150)تومن بهتره که از برندهایی مثل کولر مستر انتخاب کرد چون تو این رده قیمت تفاوت قیمت کمتری با محصولات گرین وجود داره! و مطمئنا نویز کمتر و دوام بیشتری خواهد داشت!
در رده میان قیمت ( 40 تا 70)هم مدلهایی از گرین و ممونکس و کولر مستر حضور دارن ولی تنوع بیشتر با محصولات گرین بوده و انتخاب معقولانه تری بنظر می آیند! در مورد ممونکس هم باید بگم از آنجایی که گسترش محصولاتش تو بازار کمه و فروش زیادی نداره آمار خرابی کمی هم نداره!
در رده ارزان قیمت( 15 تا 30) هم باز اوضاع اصلا خوب نیست! برندهای الگانس و ویرا و پرفکت آمار خرابی زیادی دارن البته برفروش هم هستن! گرین اگه کمی در این رده قیمت محصولات خودش رو کاهش بده میتونه بازار رو بدست بگیره!
نظر دوستان چیه؟
لطفا نظرتون رو با توجه به 2 نظرسنجی بگین!
تو محدوده ی 150 ، پاور های green gp785 , gp885 هستند که ساخت seven team هستند . cooler master مدل silent pro 600 رو داره که حدود 137000 تومان قیمتش هست ، یعنی 3000 تومان از مدل 785 ارزون تر ، ولی با 185 وات توان تحویلی کمتر..
در ضمن ، من تا حالا نشنیدم که کسی از پاور های سری گیمینگ گرین (785،885،685 ) و مدل های بالاتر به خاطر خرابی و یا نویز ناراضی باشه..
در مورد اون امار های خرابی هم در تاپیکش عرض کردم که تا وقتی کاربر ها نوع خرابی و مدل پاورشون رو نگن ، نمی شه با قطعیت منیجه گیری کرد که متأسفانه تعداد خیلی محدودی گفتن ...
shabe.saket
07-06-2011, 15:01
من یه سوال داخل پرانتز
نویز گرین بیشتره یا کولر مستر؟
مخصوصا دوستمون پارسا که هر دو پاور رو کنار هم دارند...دوستای دیگه هم که با هر دوی این پاورها کار کردند.....
alborz_k
07-06-2011, 15:20
من یه سوال داخل پرانتز
نویز گرین بیشتره یا کولر مستر؟
مخصوصا دوستمون پارسا که هر دو پاور رو کنار هم دارند...دوستای دیگه هم که با هر دوی این پاورها کار کردند.....
مدل های دو شرکت متنوع هستند ، پس اگه دو مدل خاص با هم مقایسه بشن بهتره . ولی برای نمونه ، پاور های سری ultra silent از کولر مستر (مدل 700 رو تست کردم ) نویز فنش از گرین 885 کمتر بود . البته خود 885 پاور خیلی ساکتی هست و اصلأ اذیت نمی کنه ، ولی این مدل کولر مستر ساکت تر بود .:31:
البته این نکته رو هم باید در نظر گرفت که کلأ هر چه دور فن پاور ها کمتر باشه ، بالبطع ، دمای قطعات داخلیشون بالاتر می ره و همین طول عمر قطعات رو به نسبه کاهش می ده.. پس شرکت سازنده باید بین خنک کار کردن پاور و نویز خروجیش ، تعادل ایجاد کنه..
Dj_aghamajid
07-06-2011, 18:29
تو محدوده ی 150 ، پاور های green gp785 , gp885 هستند که ساخت seven team هستند . cooler master مدل silent pro 600 رو داره که حدود 137000 تومان قیمتش هست ، یعنی 3000 تومان از مدل 785 ارزون تر ، ولی با 185 وات توان تحویلی کمتر..
در ضمن ، من تا حالا نشنیدم که کسی از پاور های سری گیمینگ گرین (785،885،685 ) و مدل های بالاتر به خاطر خرابی و یا نویز ناراضی باشه..
در مورد اون امار های خرابی هم در تاپیکش عرض کردم که تا وقتی کاربر ها نوع خرابی و مدل پاورشون رو نگن ، نمی شه با قطعیت منیجه گیری کرد که متأسفانه تعداد خیلی محدودی گفتن ...
من بصورت کلی گفتم! البته تو رده 90 تا 150 پاورهای متفاوتی وجود دارن و کلی گوی زیاد نتیجه نداره!:31: باید دید مشخصات سیستم چیه و با توجه به اون موارد مختلف رو بررسی کنیم و اون وقت پاور انتخاب کنیم!
در کل من خودم اگه یه پاور از گرین با هم قدرت و قیمت خود از برند های کولر مستر یا Acbel ,... بخام انتخاب کنم مطمئنا گرین رو انتخاب نمیکنم! این نظر منه!:46:
هر چند که هرگز قیمت پاور های دیگه مساوی با گرین نمیشن!:13:
ممنون که نظر دادین! مفید بود!:10:
نظر دیگه ای ندارین؟
لطفا نظرتون رو با توجه به نظر سنجی بگین نه حرف های من!
iran2008
07-06-2011, 18:55
من قبلا گرین داشتم خیلی عالی بود
این سری سیستم بستم گرین گیر نیومد طرف گفت ممونیکس بذار حرف نداره
منم مجبور شدم و گرفتم
اما اینم ماشالا حرف نداره
بدون محافظ سیستمم داره خداروشکر کار میکنه
خیلی عالیه اینم
بنظر من کلا پاور باید جنس خوب و با قدرت وات های واقعی باشه و متناسب با حجم کامپیوتر کمی بالاتر
Dj_aghamajid
07-06-2011, 19:13
یک بمب خبری هم برای دوستان سخت افزار داشتم!:
منم
silverstoon 700w
i72600k
6850
سلام دوستان.
فرصتی شد که در رابطه با نویز پاور و کلا سرعت فن پاور ها یک بررسی کنم و یک سری توضیحاتی رو خدمت دوستان عزیزم بدم.
ببینید منظور از نویز پاور سرعت بالای فن پاور هست که این سرعت بالا باعث میشه میزان صدای فن هم افزایش پیدا بکنه که این یک امر طبیعی هست و در بیشتر مواقع این نویز بالا باعث بهبود کارایی پاور میشه.
به طور خیلی ساده اگر بخوایم توضیح بدیم اینطور هست که سرعت فن پاور زمانی افزایش پیدا میکنه دما پاور از یک حد مجاز افزایش پیدا کنه در نتیجه سیستم پاور برای خنک تر شدن پاور و اجزاء درونش سرعت فن رو افزایش میده در نتیجه نویز پاور هم افزایش پیدا میکنه.
در بعضی از پاور ها که مقدار نویز پایین تر از حد معمول هست (بعضی مدل ها) به علت دستگاری شرکت تولید کننده در سیستم خنک کننده این پاور هاست دور فن پاور هارو به مقدار قابل توجهی مثل 1000/1500 RPM کاهش دادند که نویز پایین تری تولید کنه در نتیجه بتونند از این نویز پایین در مارکتینگ و بازار یابی استفاده کنند و مشتری ها هم از این قضیه نا آگاه هستند که سرعت فن پایین = دمای بیش از حد پاور و در نتیجه کاهش بازده و راندمان پاور در هنگام Load ها سنگین میشه و به مرور زمان این قضیه به سایر قطعات صدمه میزنه + عمر پاور کاهش پیدا میکنه + دمای درون کیس تاثیر میذاره.
این یکی از دلایلی هست که نویز فن ها و سرعت فن ها در بعضی از پاور ها زیاد هست.
موفق باشید.
alborz_k
07-06-2011, 23:06
من بصورت کلی گفتم! البته تو رده 90 تا 150 پاورهای متفاوتی وجود دارن و کلی گوی زیاد نتیجه نداره!:31: باید دید مشخصات سیستم چیه و با توجه به اون موارد مختلف رو بررسی کنیم و اون وقت پاور انتخاب کنیم!
در کل من خودم اگه یه پاور از گرین با هم قدرت و قیمت خود از برند های کولر مستر یا Acbel ,... بخام انتخاب کنم مطمئنا گرین رو انتخاب نمیکنم! این نظر منه!:46:
هر چند که هرگز قیمت پاور های دیگه مساوی با گرین نمیشن!:13:
ممنون که نظر دادین! مفید بود!:10:
نظر دیگه ای ندارین؟
لطفا نظرتون رو با توجه به نظر سنجی بگین نه حرف های من!
اون جمله ی نظر دیگه ای ندراین ، یعنی حرف نزنم دیگه؟!:31:
در مورد نظر سنجی هم احساس می کنم که می دونستم نتایج چه طوری می شه و همه چیز واضح هست..
سلام دوستان.
فرصتی شد که در رابطه با نویز پاور و کلا سرعت فن پاور ها یک بررسی کنم و یک سری توضیحاتی رو خدمت دوستان عزیزم بدم.
ببینید منظور از نویز پاور سرعت بالای فن پاور هست که این سرعت بالا باعث میشه میزان صدای فن هم افزایش پیدا بکنه که این یک امر طبیعی هست و در بیشتر مواقع این نویز بالا باعث بهبود کارایی پاور میشه.
به طور خیلی ساده اگر بخوایم توضیح بدیم اینطور هست که سرعت فن پاور زمانی افزایش پیدا میکنه دما پاور از یک حد مجاز افزایش پیدا کنه در نتیجه سیستم پاور برای خنک تر شدن پاور و اجزاء درونش سرعت فن رو افزایش میده در نتیجه نویز پاور هم افزایش پیدا میکنه.
در بعضی از پاور ها که مقدار نویز پایین تر از حد معمول هست (بعضی مدل ها) به علت دستگاری شرکت تولید کننده در سیستم خنک کننده این پاور هاست دور فن پاور هارو به مقدار قابل توجهی مثل 1000/1500 RPM کاهش دادند که نویز پایین تری تولید کنه در نتیجه بتونند از این نویز پایین در مارکتینگ و بازار یابی استفاده کنند و مشتری ها هم از این قضیه نا آگاه هستند که سرعت فن پایین = دمای بیش از حد پاور و در نتیجه کاهش بازده و راندمان پاور در هنگام Load ها سنگین میشه و به مرور زمان این قضیه به سایر قطعات صدمه میزنه + عمر پاور کاهش پیدا میکنه + دمای درون کیس تاثیر میذاره.
این یکی از دلایلی هست که نویز فن ها و سرعت فن ها در بعضی از پاور ها زیاد هست
آرمان جان ، این ها رو که من گفته بودم ، (فقط خلاصه تر گفته بودم ) ، چیز جدید داری ، رو کن :31:
در مورد دوری که مثال زدی ، این رو عرض کنم که cooler master 700 silentpro ، در لود زیر 60% ، دور فنش حدود 900 هست و در فول لود به 1300 می رسه..:10:
nancy joon
07-06-2011, 23:33
با سلام به دوستان
پاور من : Asus DTS1000W G530
گرین یه چیز دیگس. گرچه مارک های خارجی زیادی مثل کولر مستر و OCZ هستند و خیلی حرفه ای ترند ولی خود گرین با همین شرکت های خارجی فکر کنم ترمال تیک و این چیزا بود همکاری داره. گرین با قیمت کمتر جنسش عالیه
آرمان جان ، این ها رو که من گفته بودم ، (فقط خلاصه تر گفته بودم ) ، چیز جدید داری ، رو کن
والا البرز جان چیز جدید که نیست دیگه..:دی همینا بود که گفتم :دی
فقط چند وقت پیش پاور جدید Green GP 1400W OverClock Edition رو تست کردیم (مدل Sample که برا تست اورده بودند) چیز خیلی جالب به نظر میرسه! کلا طراحیش نیست به 1235/1035/1000/1200W تغییر کرده تمام کبل ها پاور ازش جدا میشند (شبیه 1030/1230W ها قدیمی) طول سیم ها شدیدا زیاد شده :دی یک سوئیچ روی پاور داره برای کنترول دور فن پاور برای کار های سنگین وقتی سوئیچ رو حالت قرمز قرار بگیره سرعت فن 4000 RPM میشه و پاور خنک میکنه ..در واقع مود اورکلاکینگ پاور هست که هنگام اورکلاکینگ خنک تر بشه و بتونه بازده بیشتری داشته باشه.
و اگر اشتباه نکنم این پاور دارای دو ریل 12V بود که هر ریل شامل 55A میشد و البته قابلیت Share بین ریل ها وجود داشت.
عکس های پاور رو پیوست کردم.
alborz_k
08-06-2011, 11:24
والا البرز جان چیز جدید که نیست دیگه..:دی همینا بود که گفتم :دی
فقط چند وقت پیش پاور جدید Green GP 1400W OverClock Edition رو تست کردیم (مدل Sample که برا تست اورده بودند) چیز خیلی جالب به نظر میرسه! کلا طراحیش نیست به 1235/1035/1000/1200W تغییر کرده تمام کبل ها پاور ازش جدا میشند (شبیه 1030/1230W ها قدیمی) طول سیم ها شدیدا زیاد شده :دی یک سوئیچ روی پاور داره برای کنترول دور فن پاور برای کار های سنگین وقتی سوئیچ رو حالت قرمز قرار بگیره سرعت فن 4000 RPM میشه و پاور خنک میکنه ..در واقع مود اورکلاکینگ پاور هست که هنگام اورکلاکینگ خنک تر بشه و بتونه بازده بیشتری داشته باشه.
و اگر اشتباه نکنم این پاور دارای دو ریل 12V بود که هر ریل شامل 55A میشد و البته قابلیت Share بین ریل ها وجود داشت.
عکس های پاور رو پیوست کردم.
4000دور؟! صداش چه قدره، به پای 6990 می رسه؟ :دی
شکت سازندش کدومه؟
این دو ریل توان که ریل دوم می تونه از ریل اول استفاده کنه ، خیلی کاربردی هست . هم باعث می شه که تومان بدون ریپل به پردازنده برسه و از طریق ریل دوم هم کاملأ کارت های گرافیکی رو تغذیه می کنه ..
خبر جدید رو کردیا.. :دی:دی
AliBaMaram.13
08-06-2011, 12:02
635b-usگرین
چند ماهی گرفتم و مشکلی نداشته
Dj_aghamajid
08-06-2011, 12:25
اون جمله ی نظر دیگه ای ندراین ، یعنی حرف نزنم دیگه؟!:31:
در مورد نظر سنجی هم احساس می کنم که می دونستم نتایج چه طوری می شه و همه چیز واضح هست..
دور از جون!
شما دوست مایی و هم چنین استاد و سرور ما!
من هرگز این جسارت رو نمی کنم!
تشکر هم کردم از شما اگه دقت کرده باشید!
alborz_k
08-06-2011, 14:07
دور از جون!
شما دوست مایی و هم چنین استاد و سرور ما!
من هرگز این جسارت رو نمی کنم!
تشکر هم کردم از شما اگه دقت کرده باشید!
مجید جان داشتم شوخی می کردم .
-------------------------------------------
به خاطر این که پستم اسپم نباشه ، این نکته رو هم عرض کنم که بعضی از شرکت ها که تخصصشون تولید کیس و لوازم خنک کننده است ، خودشون پاورساز نیستند و به شرکت های دیگه سفارش ساخت پاور با برند خودشون رو می دن . از این دست می شه شرکت های thermaltake , coolermaster رو نام برد . البته در مارکتینگ جهانی ، ترمالتیک رو جزء سطح بالترین ها و بترین ها می دووند ..
4000دور؟! صداش چه قدره، به پای 6990 می رسه؟
شکت سازندش کدومه؟
این دو ریل توان که ریل دوم می تونه از ریل اول استفاده کنه ، خیلی کاربردی هست . هم باعث می شه که تومان بدون ریپل به پردازنده برسه و از طریق ریل دوم هم کاملأ کارت های گرافیکی رو تغذیه می کنه ..
خبر جدید رو کردیا..
اتفاقا نویزش نسبت به 4000RPM خیلی کمتر بود....!البته این رو هم بگم شاید این نویز کم به خاطر دقت در ساخت این مدل ES بوده و در مدل های Retail از فن ها ارزون تر و با نویز بالاتر استفاده بشه (البته شاید)
یک نکته ای هم که تازه متوجه شدم اینکه در سری ها 1035W/1235W/1200W/1000W هم این قابلیت Share وجود داره :دی ولی در بقیه مدل ها به طور جدا گانه ریل بندی شدند.
شرکت سازندش هم HighPower هست که برای برند ها معروف در خارج کشور هم پاور میسازه.
alborz_k
08-06-2011, 16:04
اتفاقا نویزش نسبت به 4000RPM خیلی کمتر بود....!البته این رو هم بگم شاید این نویز کم به خاطر دقت در ساخت این مدل ES بوده و در مدل های Retail از فن ها ارزون تر و با نویز بالاتر استفاده بشه (البته شاید)
یک نکته ای هم که تازه متوجه شدم اینکه در سری ها 1035W/1235W/1200W/1000W هم این قابلیت Share وجود داره :دی ولی در بقیه مدل ها به طور جدا گانه ریل بندی شدند.
شرکت سازندش هم HighPower هست که برای برند ها معروف در خارج کشور هم پاور میسازه.
اتفاقأ مدل های 685 ، 785 و 885 که ساخت seven team هستن هم این قابلیت رو دارند . البته فقط می تونند جریان اضافی رو از ریل اول به ریل دوم منتقل کنند ...
در هر صورت گردش هوای 4000 دور در دقیقه هم صدای قابل توجهی ایحاد می کنه ، البته این جور جاها اولویت خنک کار کردن و کارایی هست و بعد از اون ها نویز ...
Dj_aghamajid
09-06-2011, 12:00
در مجموع بازار سری حرفه ای حدود 65% دست گرینه و 35 % دست بقیه برندهای حرفه ای!
Zaghan_13
10-06-2011, 14:26
از کجا بفهمم مدل پاورم چیه؟
(بدون باز کردن کیس...لطفا)
saeed_136915
10-06-2011, 15:36
فکر نکنم بشه
Dj_aghamajid
10-06-2011, 18:25
از روی کاغذ خرید:31:
Zaghan_13
10-06-2011, 19:14
از روی کاغذ خرید:31:
دمت گرم ... از کجا فهمیدی؟!:31:
حالا من که نمیدونم کجاست(گم کردم) و از باز کردن کیس هم چیز زیادی نمیدونم(بلد نیستم)چجوری بفهمم؟
باید بدم دسته کسی که بلده؟!
Dj_aghamajid
10-06-2011, 23:12
دمت گرم ... از کجا فهمیدی؟!:31:
حالا من که نمیدونم کجاست(گم کردم) و از باز کردن کیس هم چیز زیادی نمیدونم(بلد نیستم)چجوری بفهمم؟
باید بدم دسته کسی که بلده؟!
کاری نداره 2 تا پیچ درب بقل کیس رو باز کن و به بقل پاور نگاه کن مدل و توانش رو روش نوشته!
black years
07-07-2011, 22:35
پاور سیستم من اینه چطوره.
Memonex Silent Ex - Low Noise Series 600W Real
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][COLOR="Silver"]
Sirvan Gheysari
07-07-2011, 23:39
مال من
green gp 1235
واقعا پاور قدرتمندیه و در اینده برام مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
Yashar_satyr
12-07-2011, 15:01
Green GP885B
گرین GP530A
مثل مرد داره تو این وضعیت افتضاح برق جنوب کار میکنه :31:
البته سیستمم چیز خاصی نیست.
پنتیوم
RED-LINE
11-08-2011, 12:08
885گرین میباشد
avator20002000
11-08-2011, 12:31
.Green GP885B
sasan816
11-08-2011, 16:24
FSP EPSILON 80PLUS 1010
siamak5561
22-09-2011, 07:06
Green GP785B
نظرتون در مورد این پاور چیهgp535aمیدونم قدیمیه ولی داره کار میکنه
cpu:amd phenon840 x4
hdd:500
ram:4gig
vga:6770 saphaire
mb:asrock770 icafe
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.