مشاهده نسخه کامل
: مشکل با هارد اکسترنال
The Rock 2
05-06-2011, 18:28
سلام من حدود یه ماهه یه هارد اکسترنال 1 ترابایتی گرفتم وقتی به کامپیوتر وصله میخوام کامپیوترو روشن کنم رو همون صفحه ی مخصوص مادربورد که همون اول میاد گیر میکنه وقتی هارد رو درمیارم درست میشه :41:
منم دوست ندارم دم به دیقه هارد رو دربیارم دوباره وصل کنم همش میترسم خراب شه :31:
به نظر شما مشل از کجاس؟ کسی میتونه کمک کنه؟
با تشکر :40:
(مدل هارد هم Seagate هست)
سلام من حدود یه ماهه یه هارد اکسترنال 1 ترابایتی گرفتم وقتی به کامپیوتر وصله میخوام کامپیوترو روشن کنم رو همون صفحه ی مخصوص مادربورد که همون اول میاد گیر میکنه وقتی هارد رو درمیارم درست میشه :41:
منم دوست ندارم دم به دیقه هارد رو دربیارم دوباره وصل کنم همش میترسم خراب شه :31:
به نظر شما مشل از کجاس؟ کسی میتونه کمک کنه؟
با تشکر :40:
(مدل هارد هم Seagate هست)
چون هاردتون به پورت usb وصل شده فکر کنم باید از تو بایوس تعریفش کنید که این مشکل پیش نیاد
برید تو ستاپ سیستم تو قسمت integrated peripherals از اونجا تو قسمت تنظیمات usb برید و درست کنید
The Rock 2
06-06-2011, 09:49
چون هاردتون به پورت usb وصل شده فکر کنم باید از تو بایوس تعریفش کنید که این مشکل پیش نیاد
برید تو ستاپ سیستم تو قسمت integrated peripherals از اونجا تو قسمت تنظیمات usb برید و درست کنید
مرسی از راهنماییتون میشه یه خورده دقیق تر توضیح بدید همچین جایی رو نمیدونم از کجا باید پیدا کنم ویندوزم 7 هست :40:
وارد ستاپ سیستم بشین و گزینه ی integrated peripherals اگه ستاپتون از نوع ami هست و تبی هست باید برید تب advance فکر کنم اونجا باشه
The Rock 2
07-06-2011, 16:55
وارد ستاپ سیستم بشین و گزینه ی integrated peripherals اگه ستاپتون از نوع ami هست و تبی هست باید برید تب advance فکر کنم اونجا باشه
آقا خسته نباشید ببخشید انقدر اذیت میکنما :31:
کل سیستم ستاپو گشتم همچین گزینه ای ندارم
تو تنظیمات USB هم همه چیزو Enable کردم بازم درست نشد:19:
آقا خسته نباشید ببخشید انقدر اذیت میکنما :31:
کل سیستم ستاپو گشتم همچین گزینه ای ندارم
تو تنظیمات USB هم همه چیزو Enable کردم بازم درست نشد:19:
یک عکس از بایوس سیستمتون بزارید
javadmoloudi
03-07-2011, 11:56
قربون دستومون برم من وارد تب integrated peripherals شدم و گزینه legacy usb storage detect را disiable کردم و مشکلم حل شد اخه من یک هارد اکسترنال 3 ترابایت وسترن دیجیتال خریدم و هروقت هارد روشن بود توی بوت سیستم گیر میکرد و سیستم ریست میشد و مجبور بودم هارد را از برق بیرون بیارم و این مشکل من و هارد عزیزم را آزار میداد و من به شدت عصبانی میشدم ولی الان دیگه سیستم توی بوت هارد اکسترنال را چک نمی کنه بازم از دوست خوبم تشکر میکنم و ارزویی سلامتی براش دارم:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.