ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سراتو 2010 یا سوناتا 2008

si_mirzaei
05-06-2011, 15:34
من قبلاً میخواستم مزدا 3 بخرم تاپیک هم زدم که دوستان خیلی راهنمایی کردن؛ ولی الان پشیمون شدم!
بین سراتو 2010 و سوناتا 2007 کدوم رو پیشنهاد میدین؟

1- من جاده زیاد میرم ، بین شتابشون خیلی تفاوت هست؟
توی گردنه و پیچ و خم چطورن؟ من خرم اباد زندگی میکنم و جاده ها اکثرا کوهستانی هستند. دوست دارم همیشه مقداری از پدال گاز زیر پام ذخیره داشته باشم که در مواقع ضروری بشه از مهلکه نجات پیدا کرد.
2-کیفیت ساختشون چطوره؟
3- از لحاظ خوش نشینی و نرم بودن. احتمالا سوناتا نرم تره ولی آیا سراتو 2010 هم قابل قبوله؟
4- صندلی عقب برای سرنشین چطوره؟ (سوناتا که خوبه ولی آیا سراتو هم خوبه؟)
5- مقایسه شما از نظر هندلینگ ، تعلیق ، ارگونومی به طور کلی چطوره؟
6- مصرفشون چطوره؟
7- کدومشون زیباتره به نظر شما و بازار بهتری داره؟
8- آپشن کدوم بیشتره؟

در کل خودم سوناتا رو دوست دارم ولی آیا به نظر شما سراتوی 2010 از سوناتای 2007 یا 2008 بهتر نیست؟!!

mohamad skystar
05-06-2011, 23:17
من قبلاً میخواستم مزدا 3 بخرم تاپیک هم زدم که دوستان خیلی راهنمایی کردن؛ ولی الان پشیمون شدم!
بین سراتو 2010 و سوناتا 2007 کدوم رو پیشنهاد میدین؟

توی گردنه و پیچ و خم چطورن؟ من خرم اباد زندگی میکنم و جاده ها اکثرا کوهستانی هستند. دوست دارم همیشه مقداری از پدال گاز زیر پام ذخیره داشته باشم که در مواقع ضروری بشه از مهلکه نجات پیدا کرد.
2-کیفیت ساختشون چطوره؟
3- از لحاظ خوش نشینی و نرم بودن. احتمالا سوناتا نرم تره ولی آیا سراتو 2010 هم قابل قبوله؟
6- مصرفشون چطوره؟
8- آپشن کدوم بیشتره؟

در کل خودم سوناتا رو دوست دارم ولی آیا به نظر شما سراتوی 2010 از سوناتای 2007 یا 2008 بهتر نیست؟!!

سلام دوست گرامی من ملاک های شما رو یک به یک جواب میدم:
از اونجایی که باید پیشرفت تکنولوژی در صنعت خودروسازی رو روزانه مد نظر قرار بدیم به خصوص خودروسازی کره جنوبی که روز به روز داره پیشرفت میکنه و تغییرات جدی تو محصولاتش مشاهده میشه که میبینید.

در مورد شتاب این دو خودرو با توجه به تجربه ای که من داشتم زیاد تفاوت در حد محسوس نیست اما خوب سراتو به خاطر ابعاد کوچکتر و وزن سبک تر تو شتاب یه کمی برتره.
تو گردنه و پیچ و خم سوناتا نمره بیشتری میگیره چون سرپیچ ها تعادل بسیار مناسبی داره و چسبندگی خوبی هم داره.پدال گاز هم زیر پاتون در حد کافی و حتی بیشترم هست اما برای معکوس کشیدن سراتو چابک تره.

2-کیفیت ساختشون چطوره؟

با توجه به توضیحی که دادم به مراتب کیفیت ساخت سراتو خیلی بهتر از سوناتا 2007 هست که هیوندای این مشکل رو در سوناتا 2009 تا حدودی برطرف کرد.همچنین رنگ بندی ادوات داخل سراتو دلنشین و جذاب هست.

از این نظر برتری کامل با سوناتا هست چون کیا سراتو تا حدی خصوصیت اسپرت بودن رو در خودش جا داده زیر پای سوناتا بسیار نرم و راحت هست.

سوناتا فضای خیلی نرم و راحتی رو برای سرنشینان عقب محیا کرده اما سراتو هم کم نذاشته اگر چه به راحتی سوناتا نیست.به خصوص جلوی پای سرنشینان عقب

از نظر هندلینگ و آرگونومی سوناتا نمره بیشتری رو کسب میکنه
اما سراتو با نسل جدیدش تمام این موارد رو به روز کرد.به طور کلی در این مورد سوناتا

6- مصرفشون چطوره؟

مصرف سوخت سوناتا به دلیل حجم موتور بیشتر نسبت به سراتو بیشتر هست
و در هر صد کیلومتر 9 لیتر میسوزونه که در سراتو این مقدار 7.5 لیتر هست.

این مورد یه چیز سلیقه ای هست که به چشم شما چی بیاد اما سراتو زیباتر هست چون یه جورایی طراحی داخل خودرو ایده های اسپرتی زیبایی به کار گرفته شده که در سوناتا این ایده ها به شکل کلاسیک پیاده شده.
و بازار سوناتا بهتر.

8- آپشن کدوم بیشتره؟

با توجه به اینکه سراتو محصول 2010 هست و هیوندای محصول 2007 همین زمان بین این دو خودرو خودش پیشرفت ها رو نشون میده.
تجهیزات و آپشن های سراتو به مراتب بیشتر از سوناتا 2008 هست.

هیوندای سوناتا مدل 2008 قیمت 37500000 تومان
کیا سراتو مدل 2010 قیمت 40000000 تومان

si_mirzaei
07-06-2011, 15:16
آقا محمد خیلی آقایی