ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Saints Row: The Third

صفحه ها : 1 [2]

hoomi_gta
31-01-2012, 13:59
خوب تموم شد!! بازی جالبی بود. به هیچ وجه حتی نزدیک به gta هم نبود ولی در کل فاز داد. بهترین نقطه مثبتش تنوع ابزار جنگیش بود که خیلی خلاقانه کار شده بود و همینطور شخصیت سازی و اینکه شخصیت اول بازی و خودمون ساختیم. اما ضعفش به نظرم داستان بازی بود که میشد زیبا تر کار بشه هر چند شخصیت های بازی خیلی باحال بودن .
با اینکه روی سخت ترین لول بازی کردم به نظرم بازیش خیلی آسون بود.
نمره ی من : 8.5 از 10

---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------

متاسفانه یا خوشبختانه مامور 47 از بس ماموریت های مخفی کاری انجام داد عقده ای شد و اینک قصد دارد در شهر به جنایت های آشکار بپردازد :27: :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول! من هم شخصیتم و مثل هیتمن ساختم! :دی

3Dmajid
31-01-2012, 14:27
ایول! من هم شخصیتم و مثل هیتمن ساختم!

البته الان دیگه عوضش کردم :20::31: :

swastika
31-01-2012, 14:33
حالا چه گیری دادین به حرفاشون........حرفاشون من و شما می فهمیم اون آداماشا عکساشا و مجسمه هاشا و اون وسایلشه(......مصنوعی) که مورد اخلاقی حساب می شه چون اونا را همه می فهمند.........
راستی جک اس ینی چه خیلی تو این بازی و از معلم زبانم شنیدم؟؟؟؟ اسشا میدونم ینی چه ولی جک اس.... لطفا اگه می خواستین بگید با پیام خصوصی بگید:5:

jackass ینی الاغ

MobinS
31-01-2012, 16:37
البته الان دیگه عوضش کردم :20::31: :

اینا چیه؟ حالتون بهم نمی خوره؟ من که یک دختر هات درست کردم ... حداقل آدم بازی بکنه ، از همه لحاظ ارضا بشه... بازیش اکشن که هست ، کمدی هم هست ، دیگه با این روش کاملا ارضا میشه...

mjorh
31-01-2012, 19:58
اینا چیه؟ حالتون بهم نمی خوره؟ من که یک دختر هات درست کردم ... حداقل آدم بازی بکنه ، از همه لحاظ ارضا بشه... بازیش اکشن که هست ، کمدی هم هست ، دیگه با این روش کاملا ارضا میشه...

یاد بگیرید...چقد منطقی !:31::10:
یه وال جدید :

saints_row_3-1920x1080.jpg - 4shared.com - photo sharing - download image ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

3Dmajid
31-01-2012, 20:28
اینا چیه؟ حالتون بهم نمی خوره؟ من که یک دختر هات درست کردم ... حداقل آدم بازی بکنه ، از همه لحاظ ارضا بشه... بازیش اکشن که هست ، کمدی هم هست ، دیگه با این روش کاملا ارضا میشه..

نه داداش ما عقده ی این چیزارو نداریم :31::27::31:
شخصیت بازی باید خشن و جذاب باشه :31:

mjorh
31-01-2012, 21:02
نه داداش ما عقده ی این چیزارو نداریم :31::27::31:
شخصیت بازی باید خشن و جذاب باشه :31:

آره دیگه مجید جون یو چشمودل سیری....:31:

dark-sky
31-01-2012, 21:32
بیخیال . منم یه دختر س... ساختم . هرکه هم بگه ما عقده ایم اول یه نگا به دستش بندازه .

3Dmajid
31-01-2012, 21:33

آره دیگه این چیزا خز شده برامون :20::31:

hoomi_gta
01-02-2012, 13:21
اصلا با جریان بازی جور در نمیاد شخصیت اصلی بازی دختر باشه! بعد ببینم مثلا مرحله ای که تو رینگ بوکس باید killbane و افرادش و لت و پار کنیم اگه شخصیت بازی دختر باشه باز همونجوریه مرحله؟:27:

dark-sky
01-02-2012, 15:26
اصلا با جریان بازی جور در نمیاد شخصیت اصلی بازی دختر باشه! بعد ببینم مثلا مرحله ای که تو رینگ بوکس باید killbane و افرادش و لت و پار کنیم اگه شخصیت بازی دختر باشه باز همونجوریه مرحله؟:27:
پس تو اصلا بازیو درک نکردی.جو بازی سراسر تفریح نه خشونت . هیتمن یا گاد اف وار نیست که برادر .

hoomi_gta
01-02-2012, 15:50
پس تو اصلا بازیو درک نکردی.جو بازی سراسر تفریح نه خشونت . هیتمن یا گاد اف وار نیست که برادر .
برادر درک کردم! بازی مفرحی هست ولی خیلی هم خشنه . شما چطور خشونتی تو این بازی ندیدی؟
هیتمن و که من بخاطر ارادتی که به مامور 47 دارم شخصیتم و اون شکلی کردم ! ولی کلا میگم به این بازی بیشتر یه شخصیت مرد بی اعصاب میخوره! :31:

AP9
01-02-2012, 16:25
شخصیت این بازی باید مرد باشه یه بار دیگه مرحله ها رو برو فیلماشم با دقت ببین می فهمی چرا باید مرد باشه(مخصوصا مرحله trojan whores)

dark-sky
01-02-2012, 17:02
شخصیت این بازی باید مرد باشه یه بار دیگه مرحله ها رو برو فیلماشم با دقت ببین می فهمی چرا باید مرد باشه(مخصوصا مرحله trojan whores)

بایدی درکار نیست شما خودت فیلماشو بادقت نگاه کن. نیازی نیست یه بار دیگه مرحله هارو بری توی مپ دنبال جراح پلاستیک بگری میشه شخصیتو مرد کرد. درضمن اون مرحله تروجان هور بجای اینکه به تو شلیک کنه به رفیقت شلیک میکنه همین.

3Dmajid
01-02-2012, 17:10

اگه بایدی در کار بود سازنده ها نمیزاشتن شخصیتت رو زن بسازی :27:
اتفاقا منم خیلی دوس دارم شخصیت اصلی بازی یه زن باشه.
اما یه زنی که قیافش خشن باشه تو مایه های Rayne تو بازی خدا بیامرز Blood Rayne :31:
اما اولین بار مامور 47 رو ساختم چون احساس کنم دارم نسخه ی جدید هیتمن رو بازی میکنم خیلی دلم تنگ شده براش :31:
حالام که یه مرد خشن :21:
و بعدش یه زن خشن :27:

من واسه شوخی گفتم نه من عقده ی این چیزارو ندارم ... مثیکه به بعضیا برخورد :31:
داداش هر چی عشقت میکشه بساز به من چه اصلا :10:

mjorh
01-02-2012, 17:25
بببینید این بازیه فقط fun توش هس...خشونتش بچگونس ! (واسه بچه ی بالایی(آواتار)):31:

AP9
01-02-2012, 23:01
میگم فیلم اون مرحله رو بادقت ببین برای همینه که منظورو بیگیری:13:
در ضمن اگه به مرحله های بازی دقت کنی مسخره می شه شخصیت زن باشه:27:
توی مراحل فرعی توی saints book یکی از مراحلشه که باید لخت بریم توی خیابون و به مردم شوک وارد کنیم اونا هم بدشون میاد و فوحش میدند و فرار میکنند!!!!!!!! حالا فکر کن زن باشه:31: من که به شخصه بدم نمیاد
در ضمن مرحله ای که جای فرماندهstag می شیم و یا مرحله ایکه با لباس روحانی josh رو از پایگاه stag بیرون میاریم مسخره میشه اگه زن باشیم...........................

AP9
01-02-2012, 23:15
حالا از این حرفا گذشته چرا می زنین؟ چرا دعواتون میاد؟

mehdiporbaba
13-02-2012, 12:36
کسی می دونه مسیر سیو بازی کجاست توی ویندوز 7؟

3Dmajid
13-02-2012, 12:57
کسی می دونه مسیر سیو بازی کجاست توی ویندوز 7؟

C:\Users\3Dmajid\AppData\Local\SKIDROW :20:

3Dmajid همون یوزر ویندوزه :31:

Torch Bearer
14-02-2012, 19:48
دوستان من نمیدونم چرا تمام امکاناتی که باید بر اثر تصمیمات برام باز میشدن از اول باز بودن!
مثلا Nyte Blade و Mayor Reynolds و زامبی ها که Homie بودن
ماسک KillBane و مشت هاش هم باز بودن
بقیه چیزا هم باز بودن

Arrowtic
14-02-2012, 21:47
نسخه Blackbox داشتید

mehdiporbaba
15-02-2012, 18:59
دوستان کسی لینک سالم آپدیت 1 بازی رو داره؟

konami-pes
16-02-2012, 09:51
این بازی دیسکش واسه ایکس باکس قفل XGD3 داره؟

Torch Bearer
16-02-2012, 16:10
كسي ميدونه چطوري ميشه Car Surfing كرد؟

Arrowtic
16-02-2012, 22:03
تو XboXش میری بالای ماشین و Y رو میزنی.خودش راهنمایی میکنه.تو PCو نمیدونم ولی بری بالا ماشین میگه چه دکمه ای بزنی!

Torch Bearer
18-02-2012, 10:09
تو XboXش میری بالای ماشین و Y رو میزنی.خودش راهنمایی میکنه.تو PCو نمیدونم ولی بری بالا ماشین میگه چه دکمه ای بزنی!
مسئله ای نیست با کنترلر X360 بازی میکنم:31:
باید تو ماشین راننده باشه؟

saeedblack
20-02-2012, 09:52
ببخشید نسخه black box چه مشکلی داره بعضی ها گفتند خرابه من دارم با اون بازی میکنم اگه خرابه تا برم نسخه اصلی بگیرم؟ممنون.

Khan gholi
23-02-2012, 03:58
ببخشید نسخه black box چه مشکلی داره بعضی ها گفتند خرابه من دارم با اون بازی میکنم اگه خرابه تا برم نسخه اصلی بگیرم؟ممنون.

والا من که همین نسخه بلک رو بازی کردم تا اخرشم رفتم مشکلی ندیدم.چرا چند تا باگ دیدم و با دوباره رفتن حل میشد

monaj
27-02-2012, 09:27
از کجا باید متوجه بشیم نسخه Blackbox هست یا نه؟ من دانلودی با کرک skidrow دارم. ولی آیتمهای بازی بعد از اولین مأموریت باز هستن؟ یعنی نسخه blackbox هست؟

saeedblack
27-02-2012, 10:12
از کجا باید متوجه بشیم نسخه Blackbox هست یا نه؟ من دانلودی با کرک skidrow دارم. ولی آیتمهای بازی بعد از اولین مأموریت باز هستن؟ یعنی نسخه blackbox هست؟
خیلی مشخصه وقتی میخوای بازیرو نصب کنی بزرگ با فونت قرمز مینویسه black boxاگه وقت نصب اینجور که گفتم نبود پس نسخه Skidrow.

monaj
27-02-2012, 10:51
خیلی مشخصه وقتی میخوای بازیرو نصب کنی بزرگ با فونت قرمز مینویسه black boxاگه وقت نصب اینجور که گفتم نبود پس نسخه Skidrow.

پس Skidrow هست. ولی جالبه که آیتمها باز هستن!

ashk1377
07-03-2012, 14:12
مسئله ای نیست با کنترلر X360 بازی میکنم:31:
باید تو ماشین راننده باشه؟

بله حتما باید تو ماشین راننده باشه البته زیادم کار جالبی نیست چون حد اکثر بعد 30 ثانیه راننده می زنه به در دیوار و میوفتی پایین.

Arrowtic
10-03-2012, 16:13
دوستان آهنگ بسیار زیبایی که در آخر بازی سر یکی از انتخابا پخش میشه و حس عالی میده موقع رفتن اون قسمت!

marmolak kocholo
01-04-2012, 22:27
دوستان آهنگ بسیار زیبایی که در آخر بازی سر یکی از انتخابا پخش میشه و حس عالی میده موقع رفتن اون قسمت!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mp3%2Fs01bW12B%2FBonnie_Tyler_-_I_Need_A_Hero.html)
چه جالب ! همین الان اومدم تو این تاپیک که این آهنگ رو بزارم که دیدم شما قبلاً این کارو کردید!
این آهنگ هم خودش فوق العادست و هم در جایی پخش میشه که به آدم حس فوق العاده ای میده!
به هر حال تو این تعطیلی ها وقت کردم بخش داستانی بازی رو تموم کنم، واقعاً عالیه این بازی، بعد از اتمام بخش داستانی هم خیلی میتونه سرگرم کننده باشه...

Lyric این موزیک زیبا:

Where have all the good men gone
And where are all the gods?
Where's the street-wise Hercules
To fight the rising odds?
Isn't there a white knight upon a fiery steed?
Late at night I toss and turn and dream
of what I need

I need a hero
I'm holding out for a hero 'til the end of the night
He's gotta be strong
And he's gotta be fast
And he's gotta be fresh from the fight
I need a hero
I'm holding out for a hero 'til the morning light
He's gotta be sure
And it's gotta be soon
And he's gotta be larger than life
larger than life

Somewhere after midnight
In my wildest fantasy
Somewhere just beyond my reach
There's someone reaching back for me
Racing on the thunder and rising with the heat
It's gonna take a superman to sweep me off my feet

Up where the mountains meet the heavens above
Out where the lightning splits the sea
I would swear that there's someone somewhere
Watching me

Through the wind and the chill and the rain
And the storm and the flood
I can feel his approach
Like the fire in my blood

I need a hero
I'm holding out for a hero 'til the morning light
And he's gotta be sure
And it's gotta be soon
And he's gotta be larger than life

And he's gotta be strong
And he's gotta be fast
And he's gotta be fresh from the fight
I need a hero

mohammad_77
16-10-2012, 08:30
سلام.
دو تا سئوال داشتم
1- مثل gta کراکترهاي شهر - اوپن - تردد مي کند يا لباس هاشون معمولي و عادي هست ؟
2- مي خواستم از جايي دانولد کنم نوشته بودن روي ويندوز 7 اجرا مي شه در صورتي که جاي ديگه دو سيستم رو گفته بود . مي خواستم بدونم حتما روي xp اجرا ميشه يا نه ؟