ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل تو باز شدن صفحه اکتیو مکس 2011

anti-military
05-06-2011, 00:25
سلام .

من امروز مکس 2011 رو نصب کردم اما وقتی میخوام نرم افزارو اکتیو کنم . وارد قسمت Activate که میشم صفحه ناقص باز میشه و فقط بالا سمت چپ 2 تا چک باکس دایره ای میاد و کاملا مشخصه که ناقص لود میشه . وقتی هم به اینترنت وصل میشم و دوباره صفحه رو باز میکنم مثل تصویر زیر کاملا صفحه سفیده میشه ! کسی قبلا همچین مشکلی نداشته ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sahse59
05-06-2011, 06:46
سلام .

من امروز مکس 2011 رو نصب کردم اما وقتی میخوام نرم افزارو اکتیو کنم . وارد قسمت Activate که میشم صفحه ناقص باز میشه و فقط بالا سمت چپ 2 تا چک باکس دایره ای میاد و کاملا مشخصه که ناقص لود میشه . وقتی هم به اینترنت وصل میشم و دوباره صفحه رو باز میکنم مثل تصویر زیر کاملا صفحه سفیده میشه ! کسی قبلا همچین مشکلی نداشته ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز شما بهتره اول بري پفكتو بخوري هنوز دهنت بوي شير ميده
تو هنوز نمي توني يك برنامه را اكتيو كني چرا مياي اينجا را شلوغش مي كني:21::21::21::21:

N O V A L I S
05-06-2011, 10:11
ابن راه حل ها رو تست کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ساده ترینش اینه که یه user جدید بسازی و با اون مکس رو Active کنی :

create a new user with administrator access and then authorize Max from the new user account.

anti-military
05-06-2011, 15:36
دوست عزيز شما بهتره اول بري پفكتو بخوري هنوز دهنت بوي شير ميده
تو هنوز نمي توني يك برنامه را اكتيو كني چرا مياي اينجا را شلوغش مي كني:21::21::21::21:

جان ؟
عزیز من مشکلی تو اکتیو کردن ندارم این ایراد یه باگ هست و ربطی به بلد بودن نداره ! راه حل های این مشکلم وقت کردی برو بخون تا متوجه بشی قبلا صدها نفر این مشکلو داشتن و به این سادگی هم برطرف نمیشه ! ...

درضمن ایدی قبلیت هم نخواستم رو کنم که خدای نکرده شخصیتت زیر سوال نره ...

======

NOVALIS

ممنون . من دیشب بعد از کلی سرچ و سوال یه لینکی پیدا کردم که یه سری روش های مختلف واسه این مشکلو توضیح داده بود که بعد از انجام دادن 3 تا از روش هایی که گفته بود مشکلم برطرف شد .

اگه کسی مشکل مشابه داشت به این لینک بره حتما مشکلش حل میشه .