مشاهده نسخه کامل
: توزیع بک ترک
mahfa2236
04-06-2011, 23:54
سلام خسته نباشید کسی میدونه چرا بک ترک رو که از سایت رسمی خود بک ترک دانلود کردم رو فلش ریختم اما بوت نمد؟چی کارش باید کرد حالا؟
این راهنما رو بخونید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون راهنما برا نسخه 3 ه و قدیمیه !
اون راهنما برا نسخه 3 ه و قدیمیه !
عموما نصب سیستم ها در نسخه ها فرق چندانی نمی کنند، مهم در هر نصبی این هست که شما کلیت رو درک کنید، برای مثال شما اگر کلیت نصب توزیعی مانند اوبونتو رو درک کنید در نصب فدورا مشکلی نخواهید داشت! چون معمولا در هر مرحله توضیحات کافی وجود داره.
و از همه مهمتر شما برای نصب اینگونه توزیع ها باید تجربه کافی داشته باشید، اون راهنما برای شروع عالی هست و برای ادامه مسلما سایت راهنمای خودش:
hashem_wolf
13-06-2011, 12:48
به این پادکست صوتی هم در مورد این توزیع خاص میتنید گوش کنید:
mahfa2236
18-06-2011, 15:06
سلام یه لینک دانلود برای توزیع بک ترک اگه میشه برام معرفی کنید البته از سایت خود بک ترک دانلود کردم کار نداد و سالم نبود اگه میشه یه لینک دانلود بذارید که دانلود میکنم کار بده
معتبرترین منبع برای دانلود همون سایت رسمی خودش هست، اگر هم سالم نبوده مشکل از دانلود شماست، یعنی مثلا نوسان سرعت داتشید و یا قطع و وصل شدن های زیاد.
به هر حال سایت زیر هم هست:
برای چک کردن سالمی فایل باید md5 ایزو رو بگیری چک کنی اگه یکی نبود یعنی ایزوت خرابه ... لازم نیست دوباره دانلودش کنی ...
برای تعمیر ایزوی خراب هم فقط کافیه که اون رو بدی دست یه تورنت منیجر و برات ایزوت رو درست میکنه!
amirkalak6
05-07-2011, 23:34
به نظره من با vnware بیاری بهتره منم همین مشکلو داشتم هر کاری میکردم نسخه 5 بوت نمیشد vmwar رو ریختم با اون هم xp دارم هم همزمان بک ترک امتحان کن پشیمون نمیشی اگه اشتبا نکنم برای -- وایرلس میخوای دیگه؟؟
عموما نصب سیستم ها در نسخه ها فرق چندانی نمی کنند، مهم در هر نصبی این هست که شما کلیت رو درک کنید، برای مثال شما اگر کلیت نصب توزیعی مانند اوبونتو رو درک کنید در نصب فدورا مشکلی نخواهید داشت! چون معمولا در هر مرحله توضیحات کافی وجود داره.
بک ترک کلا با بوت از یو اس بی مشکل داره . هر ورژن کلی مسائل خاص خودشو داره که مسلما باید از راهنما های جدید و مربوط به خودش استفاده کرد
دوست عزیز اینکه بک ترک از یو اس بی بوت شه حتی به مدل فلش هم بستگی داره . در ضمن حواست باشه اگه کامند اومد . اون با بوت نشدن فرق داره .
سعی کن یه ورژن دیگه اش رو هم امتحان کنی . اگه نشد یه بار فلش رو فرمت کن دوباره بریز
اگه بازم نشد سعی کن تو سایت خودش مطرح کنی .
متاسفانه مشکل لینوکس و به خصوص بک ترک اینه که اگه بلد نباشی نصبش کنی کسی نمیتونه کمکت کنه چون راهنمایی هایی که میکنن معمولا از نصب 6 تا سیستم عامل هم سخت تره (تاپیک های همون فروم رو ببین )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.