مشاهده نسخه کامل
: جام حذفی ۱۳۸۹-۹۰ | فینال
ragbar12
04-06-2011, 17:21
سلام
بازم به يه فينال ديگه در جام حذفي رسيديم . چيزي نمونده بود داربي تو فينال تكرار بشه كه نشد
به هر حال دو تيم پرسپوليس و ملوان بازي فينال رو انجام ميدن كه بازي رفت تو ازادي برگذار ميشه برگشتم تو انزلي
به نظر شما در اين دو بازي كدوم تيم ميتونه پيروز بشه و جام قهرماني رو بالاي سر ببره؟
قرمزهاي پايتخت يا قوهاي سپيد انزلي؟!
اخه اینم شد سوال!
مشخصه کی هست
اینا همه برنامه ریزی شده هستن
hojjatinho
04-06-2011, 18:11
با توجه به داوری هایی که توی دو بازی نیمه نهایی دیدم و احتمال افتادن چنین اتفاقی در بازیهای فینال ، به نظرم برنده تیمی هست که بتونه از اشتباهات غیر عمدی ! داوری به نفع خودش استفاده کنه.
KAHAKDAM
05-06-2011, 11:25
چی چی برنامه ریزی شده؟؟؟؟؟:13:
اگر استقلال به فینال میرسید میگفتین فوتبال پاک حالا که پرسپلیس اومده فوتبال کثیف شد...:19:
vahidgame
05-06-2011, 15:24
بعیده بذارن ملوان جای پرسپولیس جام باشگاه های آسیا بره
اصلا به صرفشون نیست : دی
aligol172
05-06-2011, 15:34
قهرمان جام حذفي كدوم تيمه؟
نظرسنجی رو تا قبل بازی رفت ببندید!!:46:
قرمزهاي پايتخت يا قوهاي سپيد انزلي؟!قوهای سپید؟!
مگه رئال مادریدِ؟؟:31:
اخه اینم شد سوال!
مشخصه کی هست
اینا همه برنامه ریزی شده هستنمیشه بیشتر توضیح بدی!؟:19:
اگر استقلال به فینال میرسید میگفتین فوتبال پاک حالا که پرسپلیس اومده فوتبال کثیف شد...بعیدِ ایشون استقلالی باشن
چون استقلالیا دیدشون به فوتبال بازترِ...
احتمالا ایشون طرفدارِ سپاهان یا ذوب آهن هستن!!:2:
powerslave
05-06-2011, 17:26
اخه اینم شد سوال!
مشخصه کی هست
اینا همه برنامه ریزی شده هستن
در اینکه فوتبال ایران مثل خیلی چیزای دیگش غرق در کثافت هست شکی نیست ولی یک چیزی رو مطمئن باشین. دو تا تیم تو ایران هستن که مردم شهرشون فقط و فقط به تیم خودشون فکر میکنن و میخوان سر به تن استقلال و پرسپولیس نباشه. ملوان و نفت آبادان که البته تو بعضی از بازی های نفت از حومۀ آبادان آدم میره که طرفدار تیم های دیگه هستن.
بازیکن های ملوان هم همه جوون هستن و به شدت تحت تاثیر تشویق هواداراشون قرار میگیرن. بازی برگشت هم که تو انزلیه. چیزی که مشخصه اینه که ملوان امسال پرسپولیس رو بدجوری اذیت کرده و احتمال اینکه باز هم بتونه خیلی بالاست.
چی چی برنامه ریزی شده؟؟؟؟؟:13:
اگر استقلال به فینال میرسید میگفتین فوتبال پاک حالا که پرسپلیس اومده فوتبال کثیف شد...:19:
بیخیال. جریان کثیفه. موردی که دلیل نمیشه. خونتون رو کثیف نکنید.
بعیده بذارن ملوان جای پرسپولیس جام باشگاه های آسیا بره
اصلا به صرفشون نیست : دی
به صرف کی؟ سال ها پیش ملوان همچین وضعیتی داشت که چون پول نداشت از رقابت های آسیایی کناره گیری کرده بود. اون موقع زیر نظر نیروی دریایی بود. الان تحت نظر اداره بنادر و کشتیرانی هست. تا حالا ولخرجی بیخود نکردن (امیدوارم هیچ وقت هم نکنن و مثل همیشه به تیم های پایه خودشون متکی باشن) اما اگه بتونن برن بازی های آسیایی، چون بازار خوبی برای تبلیغ سازمان بنادر و کشتیرانی هست، سر کیسه رو شل میکنن.
حالا اگه منظورت طرفداری مسئولین از پرسپولیسهست، اون که یه داستان جداست.
نظرسنجی رو تا قبل بازی رفت ببندید!!:46:
قوهای سپید؟!
مگه رئال مادریدِ؟؟:31:
بعیدِ ایشون استقلالی باشن
چون استقلالیا دیدشون به فوتبال بازترِ...
احتمالا ایشون طرفدارِ سپاهان یا ذوب آهن هستن!!:2:
عزیز دلم. 40 ساله که لقب ملوان قوی سپید خزر هست. حالا تو نشنیدی یه ماجرای دیگست. و اینکه ارزش تیمهایی مثل ملوان که این همه بازیکن برای فوتبال این مملکت ساخته بالا تر از تیم های مصرف کننده ای مثل استقلال و پرسپولیس و متاسفانه در این اواخر سپاهان هست. و قطعاً بالا تر از اون چیزیه که توسط شما مورد استهزا قرار بگیره.
الان میدونم اینم جمله که میگم زیاده روی هست ولی آدم هایی مثل شما باعث شدن تیم هایی مثل آرارات تهران یا بانک ملی و بانک تجارت تهران هیچوقت رشد نکنن. این جمله رو کلی گفتم و قصد توهین به شما رو ندارم.
+
شما همه رو به یه چشم میبینی ها؟!
دید همۀ استقلالی ها بازتره؟! شوخی نکن. تو هر کوره دهاتی که استقلال و پرسپولیس برن طرفدار دارن. بعد رو چه حسابی دید اونها بازتره و طرفدارهای تیمهای دیگه نه؟! در این مورد، مشت نمونۀ خروار نیست!!
KAHAKDAM
05-06-2011, 18:01
من نمیدونم!چرا اینطور شدیم ما!
اگر مثلا استقلال یا ذوب اهن یا سپاهان میرسیدن به فینال حقشون بود ولی پرسپلیس ناحق رسیده به اینجا!
خدارو شکر که بازی با سپاهان حاشیه نداشت!
sajjad.sh
05-06-2011, 20:07
معلوم نیس ت با پرسپولیس چه مشکلی دارن که بعد هر باخت میگن باید مربی عوض بشه اما تیمای دیگه که میبازن میگن مصدوم زیاد داشتن تیم آماده نبوده فقط به پرسپولیس گیر میدن:21:
aligol172
05-06-2011, 21:03
عزیز دلم. 40 ساله که لقب ملوان قوی سپید خزر هست. حالا تو نشنیدی یه ماجرای دیگست.من واقعا عذر میخوام، اصلا قصد توهین نداشتم!؟:41:
تا به حال نشنیده بودم به ملوان بگن قوهای سپید، فک میکردم انزلی چی یا یه همچین چیزی میگن!!
و اینکه ارزش تیمهایی مثل ملوان که این همه بازیکن برای فوتبال این مملکت ساخته بالا تر از تیم های مصرف کننده ای مثل استقلال و پرسپولیس و متاسفانه در این اواخر سپاهان هست. و قطعاً بالا تر از اون چیزیه که توسط شما مورد استهزا قرار بگیره.دوست عزیز یه بار دیگه پست منو بخون!!
من کی تیم بزرگِ ملوان رو مورد استهزا(تمسخر) قرار دادم؟؟:19:
الان میدونم اینم جمله که میگم زیاده روی هست ولی آدم هایی مثل شما باعث شدن تیم هایی مثل آرارات تهران یا بانک ملی و بانک تجارت تهران هیچوقت رشد نکنن. این جمله رو کلی گفتم و قصد توهین به شما رو ندارم.ای بابا عجب غلطی کردم پست دادم...
الان تمام مشکلات فوتبال کشور رو میندازن گردن من!!:31:
شما همه رو به یه چشم میبینی ها؟!
دید همۀ استقلالی ها بازتره؟! شوخی نکن. تو هر کوره دهاتی که استقلال و پرسپولیس برن طرفدار دارن. بعد رو چه حسابی دید اونها بازتره و طرفدارهای تیمهای دیگه نه؟! در این مورد، مشت نمونۀ خروار نیست!!منظورم از تیمای دیگه، تیمای اصفهانی بود!!
اون حرف رو هم در جواب سپاهانیایی که تو توهم توطئه فرو رفته بودن گفتم!!:31:
satttanism
05-06-2011, 21:50
منظورم از تیمای دیگه، تیمای اصفهانی بود!!
اون حرف رو هم در جواب سپاهانیایی که تو توهم توطئه فرو رفته بودن گفتم!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توهم اینه که فکر کنید پرسپولیسی که توی لیگ اگر یک بازی رو می برد همه تعجب میکردند و بازیکنهاش پاداش میگرفتند الان داره خودش قهرمان جام حذفی میشه بدون هیچ دستی!
Amir M.ohAma.D
05-06-2011, 22:22
البته برایه نتایجه پرسپولیس حاج فتح الله حرفه خوبی زد...گفت وقتی اختلافه کاشانی با دایی اشکار شد دایی خواست خودشو اثبات کنه تمامه تلاششو کرد و نتیجشم گرفت
به امیده دیدنه ملوان در اسیا :11:
D r i v e r
05-06-2011, 22:31
توهم اینه که فکر کنید پرسپولیسی که توی لیگ اگر یک بازی رو می برد همه تعجب میکردند و بازیکنهاش پاداش میگرفتند الان داره خودش قهرمان جام حذفی میشه بدون هیچ دستی!
عجب!
پرسپولیس مثله امثال تیم هایی مثله سپاهان نیاز به کمک و هم دستی نداره!!!
خودشو و خودش و تعصب طرفداراش و غیرت بازیکن هاش
اگه قراره به همدستی و کمک بود که توی همون لیگ کمکش میکردن!
پرسپولیس پرسپولیسه!
پر افتخار ترین و پر طرفدار ترین تیمه ایران!
;)
Amir M.ohAma.D
05-06-2011, 22:43
عجب!
پرسپولیس پرسپولیسه!
;)
داداش چه جوری حساب کردی شدین پر افتخار ترین تیمه ایران ؟
این افتخاراته ما
افتخارات داخلی:
7 قهرمانی در لیگ سراسری ایران و 6 نایب قهرمانی
5 قهرمانی در جام حذفی ایران و 3 نایب قهرمانی
2 قهرمانی در جام باشگاهای تهران و 7 نایب قهرمانی
4 قهرمانی در جام حذفی تهران و 2 نایب قهرمانی
افتخارات آسیایی
2 قهرمانی در جام باشگاهای آسیا و 2نایب قهرمانی
8 قهرمانی در مسابقات و جام های بین المللی
اینا هم برایه شما
دست آورد ها و افتخارات :
لیگ قهرمانی باشگاه های ایران : (9 بار)
۸۷-۱۳۸۶
۸۱-۸۰
۷۹-۱۳۷۸
۷۸-۱۳۷۷
۱۳۷۵
۱۳۷۴
۱۳۵۴
۱۳۵۲
۱۳۵۱
جام حذفی: (4 بار)
اون افتخاراته اسیایی هم یه نگاه بنداز:40:
satttanism
05-06-2011, 23:13
عجب!
پرسپولیس مثله امثال تیم هایی مثله سپاهان نیاز به کمک و هم دستی نداره!!!
خودشو و خودش و تعصب طرفداراش و غیرت بازیکن هاش
اگه قراره به همدستی و کمک بود که توی همون لیگ کمکش میکردن!
پرسپولیس پرسپولیسه!
;)
تعصب و غیرت داور و فدراسیون رو هم اضافه کنید
پرسپولیس توی لیگ انقدر بد بود که کمکی هم بدادش نمیرسید
اما در جام حذفی به دلیل کمتر بودن بازی ها و مسایل دیگه کمک کردن خیلی راحت تر هست
درسته سپاهان 2 بار پشت سر هم با کمک همدستی شد قهرمان
حتما با کمک و همدستی تهرانی ها!
راستی استقلالی ها خوشحال باشید که آبرومندانه حذف شدید چون اگر میومدید بالا باختن جلوی پرسپولیس بدتر بود چون پرسپولیس باید قهرمان بشه!
pedram_sad
05-06-2011, 23:14
من طرفدار پیروزی هستم ولی نمیدونم چرا به ملوان رای دادم
یک چیزی باعث شد ...!
aligol172
05-06-2011, 23:17
تعصب و غیرت داور و فدراسیون رو هم اضافه کنید
پرسپولیس توی لیگ انقدر بد بود که کمکی هم بدادش نمیرسید
اما در جام حذفی به دلیل کمتر بودن بازی ها و مسایل دیگه کمک کردن خیلی راحت تر هست
درسته سپاهان 2 بار پشت سر هم با کمک همدستی شد قهرمان
حتما با کمک و همدستی تهرانی ها!
راستی استقلالی ها خوشحال باشید که آبرومندانه حذف شدید چون اگر میومدید بالا باختن جلوی پرسپولیس بدتر بود چون پرسپولیس باید قهرمان بشه!
این چه وضعشه؟؟!!
ببینید تعصب کورکورانه چه میکنه با آدم
شما واقعا به این چیزایی که میگید از ته دل اعتقاد دارید؟!:18:
satttanism
05-06-2011, 23:20
این چه وضعشه؟؟!!
ببینید تعصب کورکورانه چه میکنه با آدم
شما واقعا به این چیزایی که میگید از ته دل اعتقاد دارید؟!:18:
فکر نمیکنم اینجا جای بحث در مورد اعتقادات دیگران باشه
اما اینا ربطی به اعتقاد نداره اینا واقعیت ها هستند
بالاخره مسئولین دوست دارن نتیجه پولهایی که خرج میکنن رو ببینن!
به شخصه امیدوارم ملوان قهرمان بشه و بعد از مدتها این تیم ریشه دار بتونه عنوانی کسب کنه
aligol172
05-06-2011, 23:27
اما اینا ربطی به اعتقاد نداره اینا واقعیت ها هستند
میشه یه مدرکی چیزی بیاری ماهم این واقعیت ها رو ببینیم
مثل اینکه شما چشم بصیرت داری و یه چیزایی رو میبینی که ما نمیبینیم!!
در ضمن اگه سپاهانیا پنالتیاشونو نمیزدن اسکوربورد، الان شما با ملوان بازی داشتید
حتما فدراسیون به هادی عقیلی گفته بود پنالتیو بزنه بیرون؟؟
یا مثلا داور به بازیکن فولاد گفته بود توپو با دست بزن منم اخراجت میکنم خیالت راحت!!
تورو خدا نزنید این حرفارو، توهم تا به کی!؟:19:
Amir M.ohAma.D
05-06-2011, 23:29
تویه استادیوم تو بازیه استقلال النصر این حرفو از چند نفر شنیدم که گفتن فقط دعا کنید سپاهان پرسپولیسو ببره چون اگه پرسپولیس ببره ما حتما باید یا به ملوان بیازیم یا مثله اون سال به نفعه پرسپولیس کنار بکشیم
حالا هم با گفته ی جنابه satttanism یاده گفته هایه برخی از مردم تو استادیوم افتادم..... مسلما باخت جلویه ملوان بهتر از باخت جلو پرسپولیس بود.برایه همینم مظلومی اصلا میداوودی رو به انزلی نبردو بازیکنا هم انگیزه ای برایه گل زدن نداشتن با اینکه تیم خوب بازی نکرد مظلومی و حاجی اومدن گفتن خیلی خوب بازی کردیم در صورتی که ما بازیه خوبی از استقلال ندیدیم
aligol172
05-06-2011, 23:39
تویه استادیوم تو بازیه استقلال النصر این حرفو از چند نفر شنیدم که گفتن فقط دعا کنید سپاهان پرسپولیسو ببره چون اگه پرسپولیس ببره ما حتما باید یا به ملوان بیازیم یا مثله اون سال به نفعه پرسپولیس کنار بکشیم
حالا هم با گفته ی جنابه satttanism ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یاده گفته هایه برخی از مردم تو استادیوم افتادم..... مسلما باخت جلویه ملوان بهتر از باخت جلو پرسپولیس بود.برایه همینم مظلومی اصلا میداوودی رو به انزلی نبردو بازیکنا هم انگیزه ای برایه گل زدن نداشتن با اینکه تیم خوب بازی نکرد مظلومی و حاجی اومدن گفتن خیلی خوب بازی کردیم در صورتی که ما بازیه خوبی از استقلال ندیدیمتورو خدا نزنید این حرفارو زشته...
آقای مظلومی کی گفته تیمم بد بازی کرد که این دفعه دومش باشه؟!
شماها که جای خدا نشستید و اینقدر با اطمینان حرف میزنید، اگه ملوان قهرمان بشه چی میگید؟؟:19:
satttanism
05-06-2011, 23:40
میشه یه مدرکی چیزی بیاری ماهم این واقعیت ها رو ببینیم
مثل اینکه شما چشم بصیرت داری و یه چیزایی رو میبینی که ما نمیبینیم!!
در ضمن اگه سپاهانیا پنالتیاشونو نمیزدن اسکوربورد، الان شما با ملوان بازی داشتید
حتما فدراسیون به هادی عقیلی گفته بود پنالتیو بزنه بیرون؟؟
یا مثلا داور به بازیکن فولاد گفته بود توپو با دست بزن منم اخراجت میکنم خیالت راحت!!
تورو خدا نزنید این حرفارو، توهم تا به کی!؟:19:
مدارک حاضر و آماده هست فقط کافیه دقت کنید
شما تا بحال چند بار دیدی عقیلی و توره پنالتی خراب کنن؟
یا چند بار دیدی رحمتی انقدر افتضاح کار کنه و حتی بطرف یکی از توپ ها نپره؟
مهمتر از همه چند بار دیدی قلعه نوعی ببازه اونم در بازی که داور اشتباه داشته و انقدر در کنفرانس خبری راحت بشینه و تبریک بگه به تیم حریف؟
اینها فقط مربوط به همین 1 بازی بود
بازی جلوی فولاد هم که جای خود دارد
بازی جلوی ملوان رو هم خواهیم دید
ملوان در لیگ رفت و برگشت پرسپولیس رو برده و همین طور در حذفی استقلال رو
دوستان اشتباه نکنید من نمیگم پرسپولیس یا استقلال متقلب و ریاکار هستند منظور من مسقیما فدراسیون و سازمان تربیت بدنی هست
دعا کردن برای قهرمانی ملوان هم چیزی رو درست نمیکنه نتایج از وقتی یه روز در میون دایی و کاشانی پیش سعید لو بودند رقم خورده!
قهرمانی پیروزی پیشاپیش مبارکشون باشه!
aligol172
05-06-2011, 23:48
دوستان اشتباه نکنید من نمیگم پرسپولیس یا استقلال متقلب و ریاکار هستند منظور من مسقیما فدراسیون و سازمان تربیت بدنی هستمنم به عنوان یه پرسپولیسی امیدوارم ملوان قهرمان جام بشه، تا شاید دوستان نظرشون درباره بردهای پرسپولیس عوض شه!!;)
Amir M.ohAma.D
05-06-2011, 23:52
تورو خدا نزنید این حرفارو زشته...
آقای مظلومی کی گفته تیمم بد بازی کرد که این دفعه دومش باشه؟!
شماها که جای خدا نشستید و اینقدر با اطمینان حرف میزنید، اگه ملوان قهرمان بشه چی میگید؟؟:19:
کی گفته بد بودیم؟یه نمونش بازی با فولاد که باختیم یا نفت ابادان.....
اگه به احتماله خیلی خیلی کم ملوان قهرمان شد خواسته خدا بوده(یه جوری که حتی خودتون هم متوجه میشین خواسته خدا بوده)بالاخره اقایه سعیدلو پرسپولیسیه 2 اتیشست.منم جایه ایشون بودم هرکار میکردم استقلال قهرمان شه
satttanism
06-06-2011, 00:01
بذارید راحت تر حرفم رو بزنم
دوستان قبول کنید فوتبال ایران سیاسی هست و کاملا از مسیر اصلی منحرف
خود من با اینکه سپاهانیم اما از همین سپاهان کثیف کاری هایی دیدم که بشنوید شاخ در میارید
اینکه سپاهان الان سپاهان شده خیلیش به خاطر نفوذ های شخص ساکت هست
اما به نظر من این یک تقابل به مثل هست در مقابل کاری که یک عمر تیم های پایتختی میکردند و سود میبردند
همین کاشانی یا واعض سابق یا حتی فتحاللهزاده همینطور
دیگه حداقل اگه کسی کارهاشون رو ندونه به قیافهاشون نگاه کنه تا ته خط میره
در کلشم استقلال قهرمان بشه یا پرسپولیس یا ملوان یا سپاهان چیزی که به من نمیدن حالا شما رو نمیدونم
اینم که هوادار سپاهان هستم فقط بخاطر همشهری بودن و یه دلخوشی هست نه چیز دیگه
ملا نصرالدین
06-06-2011, 00:10
هر سال این جام حذفی و لیگ برتر میاد و میره.هر سال یه جشن قهرمانی مزخرف برگذار میکنند که چی؟میرنداسیا همون اول استقلال و پرسپولیس میبازند حذف میشن فوقش سپاهان یا مثل امسال ذوب اهن میرن بالا و اخر جلوی ژاپنی ها شکست میخورند برمیگردند
هر سال برای هم کری میخونیم .گاهی به هم بی احترامی میکنیم.اعصاب همو خرد میکنیم که بازیکنان این تیم ها بروند به عربستان و امارات و ژاپن و... ببازند و برگردند
بیایید قبول کنیم دیگه این بازیکنان مثل سابق با جون و دل بازی نمیکنند(چه استقلال و پرسپولیس و چه تیم های شهرستانی و چه کل تیم ملی)همش بخاطر پول شده
تماشاگر ها هم برای تشویق این ها نمیروند .میروند خودشون رو خالی کنند فحش بدهند و برگردند
ragbar12
06-06-2011, 00:12
اين تابيك فقط نظر سنجيه بحثاي توهمي رو بزاريد براي جاي ديگه
اگه قراره پرسپوليس غير عادي قهرمان بشه من كه پرسپوليس ام دعا ميكنم قهرمان نشه
درد اينه كه بعضيا تحملش نميكنن
پرسپوليس با اين همه مشكلي كه براش ميسازن! و براي فلان تيم نميسازن! دو باره ميره فينال جام حذفي و در استانه دومين قهرماني پياپي تو جام حذفي قرار گرفته خوب تحملش براي خيلي ها كه فقط با فلان ادم ميتون جام بگيرن سخته ديگه
aligol172
06-06-2011, 00:17
بذارید راحت تر حرفم رو بزنم
دوستان قبول کنید فوتبال ایران سیاسی هست و کاملا از مسیر اصلی منحرف
خود من با اینکه سپاهانیم اما از همین سپاهان کثیف کاری هایی دیدم که بشنوید شاخ در میارید
اینکه سپاهان الان سپاهان شده خیلیش به خاطر نفوذ های شخص ساکت هست
اما به نظر من این یک تقابل به مثل هست در مقابل کاری که یک عمر تیم های پایتختی میکردند و سود میبردند
همین کاشانی یا واعض سابق یا حتی فتحاللهزاده همینطور
دیگه حداقل اگه کسی کارهاشون رو ندونه به قیافهاشون نگاه کنه تا ته خط میره
در کلشم استقلال قهرمان بشه یا پرسپولیس یا ملوان یا سپاهان چیزی که به من نمیدن حالا شما رو نمیدونم
اینم که هوادار سپاهان هستم فقط بخاطر همشهری بودن و یه دلخوشی هست نه چیز دیگه90% تایید میشه!!
در مورد طرفداری از تیم که هممون همینطوریم............
وگرنه با برد پرسپولیس یه قرون تو جیب ما نمیزارن که هیچ، تازه باید 4000تومنم پول تخمه بدیم!!:31:
کی گفته بد بودیم؟یه نمونش بازی با فولاد که باختیم یا نفت ابادان.....
اگه به احتماله خیلی خیلی کم ملوان قهرمان شد خواسته خدا بوده(یه جوری که حتی خودتون هم متوجه میشین خواسته خدا بوده)بالاخره اقایه سعیدلو پرسپولیسیه 2 اتیشست.منم جایه ایشون بودم هرکار میکردم استقلال قهرمان شه
پس اگه ملوان قهرمان بشه کارِ خداست و سعیدلوی پرسپولیسی هم نمیتونه کاری کنه؟؟!!
سعیدلو پرسپولیسُ تا اینجا بالا نیاورده که با خواست خدا دوم بشه عزیز!؟
لطفا کمی فکر کنید و بعد پست بزنید، ممنون!!:king:
D r i v e r
06-06-2011, 01:14
من به آسیایی و لیگه تهران (!!!!!) و.... کاری ندارم
از نظر تعدادی پرسپولیس 4 بار قهرمان حذفی شده استقلال 5 بار
پرسپولیس 9 بار قهرمان لیگ ایران شده و استقلال 7 بار!
شما تا بحال چند بار دیدی عقیلی و توره پنالتی خراب کنن؟
یا چند بار دیدی رحمتی انقدر افتضاح کار کنه و حتی بطرف یکی از توپ ها نپره؟
مهمتر از همه چند بار دیدی قلعه نوعی ببازه اونم در بازی که داور اشتباه داشته و انقدر در کنفرانس خبری راحت بشینه و تبریک بگه به تیم حریف؟
واقعا جایه تعجب داره!!!
بکام رو که همه میشناسیم
نکنه به نظره شما بکام هم برای یورو 2004 از عمد پنالتی خراب کرد؟؟
حالا بکام یه مثاله ساده بود
1000 تا از این مثال ها هست که خیلی ها که پنالتی زن قهار هستن و ... پنالتی خراب میکنن!
حتی 2 تا توی یه بازی!
رحمتی که بهترین دروازه بانه جهان نیست ، هست؟
هرکسی و هر تیمی روز خوب و بد داره
تا جایی که میدونم تیمی مثله سپاهان و شخصی مثله قلعه نوعی زیر باره اینطور بازی ها نمیرن بلکه خودشون بیشتر بازی میدن : )))
قطلعه نوعی هم ناراحتی داره
ببخشید
ولی اینم برای من جالبه!
مگه به بقیه طرفدار ها چیزی میدن؟
پول میدن؟
کاپ میدن؟
مگه اصلا باید چیزی بدن؟
حتما یه دلیلی داره که ملت با تعصب از یه تیم دفاع میکنن
برای من پرسپولیسه برای اون آقا استقلال و برای شما سپاهان!
خوب حقم دارین
ولی اینکه بیاین بدون مدرک باخت تیمتون رو برد تیم محبوب من رو به داوری و دست های پشته پرده و ... ربط بدین خوب به منه هوادار پرسپولیس بر میخوره
و طبیعتا طرفدار های تیم های دیگه مثله استقلال( که باخته تیمشون به ملوان رو هم گردنه پرسپولیس میندازن!!!!!!!!!!!!!!!! خیلی جالبه ها!) و سپاهان و ترکاتور و...... خوششون میاد و سوژه پیدا میکنن برای تخریب!
farshidshd
06-06-2011, 10:33
این افتخاراته ما
افتخارات داخلی:
7 قهرمانی در لیگ سراسری ایران و 6 نایب قهرمانی
5 قهرمانی در جام حذفی ایران و 3 نایب قهرمانی
2 قهرمانی در جام باشگاهای تهران و 7 نایب قهرمانی
4 قهرمانی در جام حذفی تهران و 2 نایب قهرمانی
افتخارات آسیایی
2 قهرمانی در جام باشگاهای آسیا و 2نایب قهرمانی
8 قهرمانی در مسابقات و جام های بین المللی
اینا هم برایه شما
دست آورد ها و افتخارات :
لیگ قهرمانی باشگاه های ایران : (9 بار)
۸۷-۱۳۸۶
۸۱-۸۰
۷۹-۱۳۷۸
۷۸-۱۳۷۷
۱۳۷۵
۱۳۷۴
۱۳۵۴
۱۳۵۲
۱۳۵۱
جام حذفی: (4 بار)
اون افتخاراته اسیایی هم یه نگاه بنداز:40:
اون تیمی که افتخارات آسیایی گسب کرد ، تاج بود ، نه استقلال.
چرا همه رو به اسم استقلال میزنید؟ اون تاج اینم استقلال ... الا به هم شبیه هم نیستن
تاج کجا و استقلال کجا!!!!
satttanism
06-06-2011, 10:54
واقعا جایه تعجب داره!!!
بکام رو که همه میشناسیم
نکنه به نظره شما بکام هم برای یورو 2004 از عمد پنالتی خراب کرد؟؟
حالا بکام یه مثاله ساده بود
1000 تا از این مثال ها هست که خیلی ها که پنالتی زن قهار هستن و ... پنالتی خراب میکنن!
حتی 2 تا توی یه بازی!
رحمتی که بهترین دروازه بانه جهان نیست ، هست؟
هرکسی و هر تیمی روز خوب و بد داره
تا جایی که میدونم تیمی مثله سپاهان و شخصی مثله قلعه نوعی زیر باره اینطور بازی ها نمیرن بلکه خودشون بیشتر بازی میدن : )))
قطلعه نوعی هم ناراحتی داره
من هرچی بگم شما حرف خودت رو میزنی
بله بعضی بازی کنها بعضی مواقع خراب میکنن اما همه بازیکنها یکجا باهم خراب نمیکنن!
در مورد هواداری هم منظور من چیز دیگه ای هست نه مواردی که شما پشت سر هم ردیف کردید
اصلا ایشالا پرسپولیس قهرمان بشه اگه توی لیگ هم حقش رو نخورده بودن اونجا هم قهرمان میشد توی آسیا هم که همه دیدن چطور حقش رو خوردن و بهش تهمت بدترین تیم زدن!
Amir M.ohAma.D
06-06-2011, 10:58
چرا همه رو به اسم استقلال میزنید؟ اون تاج اینم استقلال ... الا به هم شبیه هم نیستن
این حرفت دیگه از اون حرفا بودا......پس امثاله حجازی ها هم استقلالی نبودن تاجی بودن
واقعا نمیدونی اینا یه تیمن؟پیروزیو پرسپولیس هم باید بگیم با هم فرق دارن؟
مثله اینکه این افتخاراته ما تو اسیا بدجوری حالتونو گرفته :دی
nafe-bandar
06-06-2011, 11:31
ای بابا!
من نمی دونم حالا اگه این همه بحث کنیم استقلال میاد فینال؟
سپاهان قهرمان میشه؟
پرسپولیس میره آسیا؟
سپاهان هم واضحه هم توی لیگ برتر فکر قهرمانی داره هم توی آسیا معلومه که درصد بد بازی کردنش از پرسپولیسی که تقریبا تنها دغدغه ـــش لیگ حذفی هست بیشتره !
سپاهانی ها خیالشون راحته عجیب نیست اونقدرا هم که اشتباه داشته باشن... ولی همون که یکی از دوستان گفتن
قلعه نوعی به نظر من با سیاست ترین مربی بعدش هم کاشانی و میشه گفت تا حالا از هیچ کدوم سوتی تخریب کننده ای درز نکرده...
اگر دستی بوده و نبوده من و شما نمی تونیم ثابت کنیم...
مثل قضیه بازی ها آخر فصل می گفتن تبانیه! هر مردش باشه ثابت کنه...
وقتی کسی نمی تونه ثابتش کنه پس نگیم تبانی تبانی ...
KAHAKDAM
06-06-2011, 13:06
سلام
اخه دوست من اصلا این حرف ها نیست که!!!!!
بحث من اینه که حالا چرا که پرسپلیس اومده بالا بعضی ها دارن جوش میزنن!
مثلا سپاهان یا استقلال یا ذوب اهن میومدن میشد فوتبال پاک؟؟؟؟واقعا برام سوال که چرا بعضی ها دارن تعصب بی جا نشون میدن!
اخه میگن چجوری پرسپلیس لیگ برتر میرسه به فینال!!!!!؟؟؟
اخه این چه حرفیه عزیز من؟خب وقتی پرسپلیس دیده زورش به لیگ برتر نمیرسه وقتش رو گزاشته برای جام حذفی!این که دیگه توی کله دنیا حتی اروپا رواج داره!
به نظر من بعضی ها باید یکم منصف تر فکر کنن!
حالا هی اسپم بدین!!!!:31:
hojjatinho
06-06-2011, 15:33
نمی خواستم این پست رو بدم . اما دوستان پرسپولیسی دارن کم لطفی می کنن .
اولا تاج بعد از انقلاب به دلایلی که همه می دونیم در حال از بین رفتن بود . حتی در سال 59 به شدت از جانب
مسولان وقت مورد حمله قرار گرفت و شاید اگر به خاطر طرفداران نبود کلا منحل می شد ولی خدا خواست فقط با
تغییر اسمش قضیه ختم به خیر شد .
اتفاقی که مشابه این هم برای پرسپولیس افتاد و مسولان از علی پروین خواستند که از بین دو نام ازادی و
پیروزی یک کدام را انتخاب کند ! و پروین هم پیروزی را اتنخاب کرد . حتی در ادامه یکی از روسای سازمان ورزش در
زمانی که بحث جنگ ایران و عراق و تعطیلی فوتبال شد گفت :" این دو تیم باید بداند صاحبانشان فرار کرده اند ...
حالا اگر این دو اسم هنوز چیزهایی نگه داشته اند ، خود انها همیشه مورد سوال بوده اند ... و نباید فکر کنند بت هستند " !!
پس تفاوتی بین استقلال و تاج نیست همین طور که تفاوتی بین پیروزی و پرسپولیس نیست!
درباره لیگ تهرانم . جناب درایور دوست ارسنالی من :31: از شما بعید بود . اولا در گذشته تیمهای شهرستانی مانند حالا قدرت مند نبوده اند و اکثر قهرمانی ها در تهران اتفاق می افتاد دوما : قبل از اینکه مسابقات سراسری تشکیل بشه لیگ تهران وجود داشته . سوما گناه استقلال چیه که حدود بیست سال از پیروزی بزرگتره!:31:
در انتها برای اینکه اسپم نباشه :
پیروزی و ملوان در سال 66 هم در فینال جام حذفی با هم بازی کردند که اون بازی رو پیروزی 1 بر صفر برد و در واقع اولین قهرمانی پیروزی بود . و الان این بازی به نوعی داره تکرار می شه .
در اخر :10:
armin_punisher6
06-06-2011, 15:57
با اینکه خودم رشتی هستم و از انزلی چیا خوشم نمیاد ولی امیدوارم قهرمان بشه.
satttanism
06-06-2011, 23:01
جلالی در 90 حرف های جالبی زد که نشون میده فقط من نیستم که این افکار رو دارم
2 پنالتی در یک روز به نفع استقلال و پرسپولیس گرفته نشد مطمئنا هم اتفاقی بوده!
manreza71
06-06-2011, 23:09
جلالی در 90 حرف های جالبی زد که نشون میده فقط من نیستم که این افکار رو دارم
2 پنالتی در یک روز به نفع استقلال و پرسپولیس گرفته نشد مطمئنا هم اتفاقی بوده!
جلالی حرفاش همیشه سنجیده و واقعاً کارشناسانه هستن... اما چه فایده کاره ای تو این فوتبال کثیف ایران نیست ... به قول جلالی باید یا رنگی ( یعنی تو اون لحظه تو پرسپولیس یا استقلال) باشی و اینو 30 سال نشون داده یا صدات بلند باشه.... البته بلند بودن صدا متآسفانه حق هر کسی نیست همین جلالی وقتی صداش در حد نرمال بود و از بازی جام ملتهای 2000 بین ایران و کره حرف میزد ارتباط تلفنیش قطع شد..چون از کسی حرف زد که باید نمیزد...
aligol172
07-06-2011, 02:42
تو برنامه امشبِ نود معلوم شد چه کسایی واسِ این فوتبال تصمیم میگیرن
معلوم شد فدراسیون فوتبال و تربیت بدنی هیچ کاره ان
فقط نمایندگان مجلس و بالاتر!!:2:
KAHAKDAM
07-06-2011, 13:34
فقط نمایندگان مجلس و بالاتر!!:2:
سلام
نمیخوام بگم که کاره درسته ی که دولت توی فوتبال دخالت میکنه! نه!
فقط دیشب یه حرفی زده شد که واقعا اگر منصفانه نگاه بکنیم درسته!
وقتی که باشگاهای ما همه دولتی هستن و مالک باشگاه دولته چرا براش تصمیم نگیره!
یه باشگاه غیر دولتی داشتیم که اونم تپی افتاد!
مشکل از جایه دیگس!که این فوتبال ما حسرت به گور میبریم ببینیم که یه باشگاه داره توی ورزشگاه خودش بازی میکنه!
aligol172
07-06-2011, 14:40
سلام
نمیخوام بگم که کاره درسته ی که دولت توی فوتبال دخالت میکنه! نه!
فقط دیشب یه حرفی زده شد که واقعا اگر منصفانه نگاه بکنیم درسته!
مگه اینا نمایندگان ملت نیستن؟؟
وقتی 90% مردم میگن آقا نمیخوایم تیما رو انتقال بدید...
باز طرف به خاطر منافع شخصی و جیب مبارک خودش اینکار رو میکنه!؟
اگه دقت میکردید بحثش فقط فوتبال نبود میخواست پایتخت روهم منتقل کنه اراک!!:31:
hojjatinho
07-06-2011, 15:49
یه باشگاه غیر دولتی داشتیم که اونم تپی افتاد!
کاری به بقیه باشگاها ندارم که اونا هم به نوعی مردمی هستند تا دولتی ولی:
استقلال و پیروزی مردمی اند و نه دولتی !
اصلا می دونید چرا دولت دوست نداره این دو تا رو خصوصی کنه ؟!
می دونین همین دو تیم قبلا چه چیزهایی رو داشتن؟! پرسپولیس یه مجموعه بولینگ داشت که بزرگترین
توی خاورمیانه بود و اگه همون رو به پرسپولیس بر می گردوندند دیگه احتیاجی به منت دولت برای چندر غاز پول
نبود !
مجموعه ورزش حجاب تهران با اون بزرگی همش مال استقلال بود . اون برگردونن به اس اس دیگه احتیاجی به پول
دولت هم نیست .
نه دوست عزیز اینا مردمی اند نه دولتی!
KAHAKDAM
07-06-2011, 18:38
خب جیب مبارک که چه عرض کنم!
جناب کواکبیان یه حرفی زد که باید دهنش رو بوسید:21:
گفت یه نماینده مثلا تیمی رو از تهران میگیره میبره یه شهرستانی!بعد به ملتش میگه نیگا کنین تیم براتون اوردن!:27:
استقلال و پیروزی مردمی اند و نه دولتی !
عزیز من منظور من اینه که مالکیت تیم با مردم یا دولت! که این 2 تیم با دولت!
این 2 تا تیم هنوز شخصی نشدن!وقتی شخصی میشن که یکی مثل جناب هدایتی یا مردم سهامی تیم رو بخرن!
مشکل اینجاست که چون تیم سود و زیان با هم داره باید از طرف فرابورس عرضه بشه که این کار رو مشکل دار کرده!
چون تیمهای ما درآمد زایی ندارن!زیرا ورزشگاهی از خود ندارن!یا عرضه محصولات!پس اصلا سودی در کار نیست!
به قول یارو افتــــــــــاد!
پدرمم در اومد یه تشکر خشک و خالی هم نمیکنین!:18:
hojjatinho
07-06-2011, 19:04
خب جیب مبارک که چه عرض کنم!
جناب کواکبیان یه حرفی زد که باید دهنش رو بوسید:21:
گفت یه نماینده مثلا تیمی رو از تهران میگیره میبره یه شهرستانی!بعد به ملتش میگه نیگا کنین تیم براتون اوردن!:27:
عزیز من منظور من اینه که مالکیت تیم با مردم یا دولت! که این 2 تیم با دولت!
این 2 تا تیم هنوز شخصی نشدن!وقتی شخصی میشن که یکی مثل جناب هدایتی یا مردم سهامی تیم رو بخرن!
مشکل اینجاست که چون تیم سود و زیان با هم داره باید از طرف فرابورس عرضه بشه که این کار رو مشکل دار کرده!
چون تیمهای ما درآمد زایی ندارن!زیرا ورزشگاهی از خود ندارن!یا عرضه محصولات!پس اصلا سودی در کار نیست!
به قول یارو افتــــــــــاد!
پدرمم در اومد یه تشکر خشک و خالی هم نمیکنین!:18:
عزیز دل بردار ! منم همین رو یک ساعت تایپ کردم . همه چیز از خودشون داشتن . ازشون گرفتن . وگرنه الان احتیاجی به این چیزا نبود .
+
تشکر خشک و خالی:31:
L.A.M.P.A.R.D
07-06-2011, 19:32
خیلی جالبه.........شروع شد....اگه ملوان ببره این بازی رو یه معجره است.
satttanism
07-06-2011, 20:29
داور دیگه حجت رو تمام کرد
دستش درد نکنه زحمت زیادی کشید دل میلیون ها هوادار پرسپولیس رو شاد کرد
vahidgame
07-06-2011, 20:35
جا داره واقعا اول به فدراسیون فوتبال و بعد به جواد خیابانی این برد رو تبریک بگم : دی
احساس می کنم این قدر خیابانی شادی کرد 20 سال جوون تر شدش : دی
L.A.M.P.A.R.D
07-06-2011, 20:38
گفتم که...باید معجزه میشد تا ملوان نبازه.
ولی زیاد واسم عجیب نبود ، قابل پیشبینی بود...
به همه سرخ پوشان ایران عزیز برد رو تبریک میگم:40:
پرسپولیس 4 تا زد 6 تا هم نزد:19:
واقعا چطور به این نتیجه رسیدین:18:
satttanism
07-06-2011, 20:44
خیلی جالبه
میشه گفت توی همین بازی قهرمان رو مشخص کردند (البته مشخص که بود پررنگترش کردند)
یاد اون جک موسی و عیسی افتادم که موسی جفت 8 آورد!
فدراسیون برای قهرمانی پرسپولیس معجزه کرد واقعا!
KAHAKDAM
07-06-2011, 20:50
خدایی اومدن بگم پرسپلیس بهترین بازیش رو کرد ولی دیدم اینقدر ادم بی انصاف ریخته اینجا که پست من توش گم میشه!
البته حق میدم!این همون ملوانی بود که استقلال رو شوت زد!!!
ولی خدایی پرسپلیس اگر توی لیگ هم یه همچین بازیی میکرد قهرمانی رو روی شاخش داشت!!!!
کی در مورد پنالتی ها بحث داره!!!! مثل اب خوردن بود!!! داوری مشکلش چی بود من نفهمیدم!اخراجی ها که حق بود انصافا!!!
ولی عیبی نداره ما که قهرمان شدیم!!!:8:
Javad-ht
07-06-2011, 20:51
تبریک به همه پرسپولیسی ها:40:
امیدوارم کسی از داوری حرف نزنه!
درسته پنالتی که نیمه اول گرفت پنالتی نبود خیلی.
ولی هم پنالتی نیمه دوم درست بود و هم هر 2 اخراج!
تازه اوایل نیمه دوم یه پنالتی رو نوروزی شد که نگرفت!
تیمتون عرضه نداشت بیاد فینال الکی به پرسپولیس و فدراسیون گیر ندین!
kingmostafa
07-06-2011, 20:51
خداايش داوري به نفع پيروزي نبود ديگه:18:...قبول كنين پنالتي روي نوروزي رو هم نگرفت!!! :5:
تبريك به همه پرسپوليسي هاي عزيز :8: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aligol172
07-06-2011, 20:53
منم برد رو تبریک میگم
فعلا 50% راه رو رفتیم
خدارو شکر خوب بازی کردیم و بردیم
به قول دوستمون 4تا زدیم و 6تا نزدیم
Mohammad
07-06-2011, 21:00
چرا پژمان جان ؟!
اینقدر هم که شما پر رنگش می کنی فکر نمی کنم اتفاقی افتاده باشه !
MoH_@_MaD
07-06-2011, 21:01
یه بار نشد ما یه فوتبال از این رسانه ی ملی :2: ببینیم و اینا اعصابمون رو خرد نکنن !!
کم قبل و بعد و بین دو نیمه تبلیغ نشون میدن و حین بازی زیرنویس تبلیغاتی میدن دیگه از تبلیغ وسط زمین هم نمیگذرن!! :13:
از کوچکترین فرصتی برای تبلیغ این دوربین عکاسی سامسونگ استفاده میکنن :13:
یه خارجی این فوتبالو ببینه پیش خودش فک میکنه اینا چرا وسط تبلیغات هی فوتبال نشون میدن !!
اطراف زمین که بیش از 5 ردیف تبلیغات چیدن
پشت دروازه ها هم که تا خود تماشاچیا تبلیغ چیدن!! کم مونده دیگه از تیر دروازه ها هم تبلیغ آویزون کنن !!
بیچاره خبرنگارا و عکاسا چی میکشن از دست اینا !!
+
این خیابانی هم واقعا رو اعصابه !! یکی نیست بش بگه تو گزارشتو بکن !! آخه به تو چه خرج موبایل پور غلامی کم میشه یا زیاد !!
satttanism
07-06-2011, 21:14
چرا پژمان جان ؟!
اینقدر هم که شما پر رنگش می کنی فکر نمی کنم اتفاقی افتاده باشه !
محمد جان من فقط روی یک صحنه که 100% مطمئن هستم صحبت میکنم
البته مابقی صحنات رو هم چون تلوزیون درست نشون نداد چیزی نمیگم
اونم صحنه اولین اخراج ملوان
در بازی رئال و بارسا دقیقا همین صحنه روی رونالدو اتفاق افتاد که اتفاقا رونالدو تک به تک کامل بود
اما داور فقط خطا گرفت
اینجا هم دقیقا به همون صورت رخ داد
خود بازیکن پرسپولیس تعادل بازیکن ملوان رو با تنه محکمی که بهش زد برهم زد و بازیکن ملوان زمین خورد و بعدش با بازیکن پرسپولیس برخورد کرد
این صحنه هیچ عمدی نداشت
به نظر من اگه ملوان اخراجی نمیداد اونم بازیکن مهره ای مطمئنا برنده میشد چون خیلی بهتر از پرسپولیس بازی میکرد
aligol172
07-06-2011, 21:27
خیلی جالبه
به نظر من که هیچ ناداوری و اتفاق عجیب و غریب تو این بازی نیفتاد.......
شما چون از اول با دید منفی بازی رو شروع کردین، همه چی رو به نفع پرسپولیس دیدین!!
بهتر نیست به جای خراب کردن برد ما، یه تبریک خشک و خالی بگین؟؟:19:
kingmostafa
07-06-2011, 21:29
هواداران ملوان، پرسپوليس را به تباني متهم کردند!
هواداران ملوان پيروزي پرسپوليس را به تباني و سياست نسبت دادند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هواداران تيم فوتبال ملوان پس از گذشت 20 دقيقه از پايان بازي تيمشان مقابل پرسپوليس همچنان در ورزشگاه آزادي حضور دارند و شعارهايي سر ميدهند.
به گزارش ایسنا انزليچيها در اعتراض به عملکرد فغاني داور مسابقه، پيروزي پرسپوليس را مديون سياسي کاري و تباني دانستند و شعار دادند فوتبال باسياست نميخواهيم نميخواهيم.
هواداران ملوان همچنين به عملکرد فدراسيون اعتراض داشتند و معتقد بودند پرسپوليس با کمک داور پيروز اين بازي شده است. با اين حال آنها سرود قهرماني خواندند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
L.A.M.P.A.R.D
07-06-2011, 21:31
اره خوب بازی کردید ....ولی بعد از اخراج اول بازیکن ملوان که کاملا اشتباه بود و پنالتی دوم که مشکوک بود....دیگه بعد این که بردن هنری نداره ، تازه یکی دیگه هم بعدش اخراج شد
aligol172
07-06-2011, 21:35
به نظر من اگه ملوان اخراجی نمیداد اونم بازیکن مهره ای مطمئنا برنده میشد چون خیلی بهتر از پرسپولیس بازی میکرد
خب خطا نمیکرد و اخراج نمیشد،
طرف تجربش کمه میاد یه جای بد خطا میکنه و اخراج میشه......
این چه ربطی به فدراسیون و داور و غیره داره!؟;)
hojjatinho
07-06-2011, 21:36
تبریک به پرسپولیسی ها .
ولی انصافا اون اخراج صحیح نبود
+
گل دوم ملوان که به شکلی واقعا عجیب به ثمر رسید من اسمش رو گل خدا می گذارم ! (یاد گل ایران به امریکا)
kingmostafa
07-06-2011, 21:37
اره خوب بازی کردید ....ولی بعد از اخراج اول بازیکن ملوان که کاملا اشتباه بود و پنالتی دوم که مشکوک بود....دیگه بعد این که بردن هنری نداره ، تازه یکی دیگه هم بعدش اخراج شد
فوتبال همينه ديگه دوست من....نميشه انتظار داشت كه چون بازيكن ملوان اخراج شده پرسپوليس بياد بازي خودش رو ببازه تا هنر بشه :31:
بازيكن ملوان اخراج شده پرسپوليس هم استفاده كرده...اين خودش ميشه هنر :20:
aligol172
07-06-2011, 21:39
اره خوب بازی کردید ....ولی بعد از اخراج اول بازیکن ملوان که کاملا اشتباه بود و پنالتی دوم که مشکوک بود....
دیگه بعد این که بردن هنری نداره ، تازه یکی دیگه هم بعدش اخراج شدشماها الان اعصابتون خرابه!!
بزارید فردا بیایید و صحبت کنیم، چطوره؟؟
در ضمن هر 2پنالتی و هر 2اخراج کاملا درست بود...
وین رونی
07-06-2011, 21:57
بازی برگشت باید چه نتایجی رخ بده تا پرسپولیس قهرمان بشه؟البته به غیر از هر نتیجه ای که منجر به برد پرسپولیس بشه.
مثلاً اگه 5 به 3 ببازیم چی میشه؟یا 3 به 1
Mohammad
07-06-2011, 21:59
محمد جان من فقط روی یک صحنه که 100% مطمئن هستم صحبت میکنم
البته مابقی صحنات رو هم چون تلوزیون درست نشون نداد چیزی نمیگم
اونم صحنه اولین اخراج ملوان
در بازی رئال و بارسا دقیقا همین صحنه روی رونالدو اتفاق افتاد که اتفاقا رونالدو تک به تک کامل بود
اما داور فقط خطا گرفت
اینجا هم دقیقا به همون صورت رخ داد
خود بازیکن پرسپولیس تعادل بازیکن ملوان رو با تنه محکمی که بهش زد برهم زد و بازیکن ملوان زمین خورد و بعدش با بازیکن پرسپولیس برخورد کرد
این صحنه هیچ عمدی نداشت
اره خوب بازی کردید ....ولی بعد از اخراج اول بازیکن ملوان که کاملا اشتباه بود و پنالتی دوم که مشکوک بود....دیگه بعد این که بردن هنری نداره ، تازه یکی دیگه هم بعدش اخراج شد قبول ندارم پژمان جان :20:
اون صحنه به نظر من 100% اخراجش درست بود . در کل بازی صحنه زیاد داشت باید صبر کرد و دید واقعا چقدر درست یا اشتباه داشته فغانی . به نظر من در کل داوری خوب بود ، نه بخاطر اینکه پرسپولیس برد یا 2 تا پنالتی گرفت و دو نفر رو اخراج کرد ! بخاطر اینکه قاطعانه قضاوت کرد و بازی از دستش در نرفت ....
نمیشه پیش بینی کرد که چی میشد چی نمیشد ، اینا همش احتماله پژمان جان . همونطور که ملوان ده نفره گل زد شاید ملوان 11 نفره هم به پرسپولیس می باخت !
اینطوری که بعضی دوستان این بازی رو زیر سوال می برن به نظر من درست نیست ...
satttanism
07-06-2011, 22:06
قبول ندارم پژمان جان :20:
اون صحنه به نظر من 100% اخراجش درست بود . در کل بازی صحنه زیاد داشت باید صبر کرد و دید واقعا چقدر درست یا اشتباه داشته فغانی . به نظر من در کل داوری خوب بود ، نه بخاطر اینکه پرسپولیس برد یا 2 تا پنالتی پرفت و دو نفر رو اخراج کرد ! بخاطر اینکه قاطعانه قضاوت کرد و بازی از دستش در نرفت ....
نمیشه پیش بینی کرد که چی میشد چی نمیشد ، اینا همش احتماله پژمان جان . همونطور که ملوان ده نفره گل زد شاید ملوان 11 نفره هم به پرسپولیس می باخت !
اینطوری که بعضی دوستان این بازی رو زیر سوال می برن به نظر من درست نیست ...
محمد عزیز من با دلیل منطقی حرفم رو زدم و مطمئن هم هستم
حالا مابقی بازی رو هم روی روند بازی تا اون لحظه گفتم
اما مطمئنا این اخراج خیلی روی بازی ملوان تاثیر داشت
alisoofi
07-06-2011, 22:09
این یکی هم پیروزیه نه پرسپولیس
هروقت یاد گرفتن که این تیم پیروزیه نه پرسپولیس اون موقع استقلال هم از تاج جدا میشه.
Mahdi.p30
07-06-2011, 22:10
به نظر میاد که طرفدارای سپاهان و استقلال بر ضد پرسپولیس ، با هم متحد شدن!:31:
تبریک میگم اتحادتون رو!:27:
همینطور برد پسپولیس رو!
این استقلالیها قبلا بر ضد سپاهان با ما برادر شده بودن!!:31:
پنالتی اول که به نظر من اشتباه بود ، همینطور اخراج مدافع ملوان ، چون توی اون صحنه مدافعانش تقریبا توی یه خط قرار داشتن ، نمیشد بگی تک به تک!
ولی بغیر از یه پنالتی که باید روی هادی نوروزی اعلام میشد (البته این به اون پنالتی اشتباه در) ، به نظر من مشکل دیگه ای در داوری بازی وجود نداشت
به هر حال پرسپولیس امروز خوب بازی کرد ، ملوان هم فقط نیمه اول خوب بود
Mohammad
07-06-2011, 22:18
می دونم پژمان جان ، حرف شما متین :20:
منم بر اساس منطق خودم گفتم ... حالا ممکن بعد مشخص بشه نظر من از بابت اخراج اشتباه بوده ... نمی دونم .
از این بابت که تبانی بوده و جریانات دیگه در کار بوده کاملا مخالفم . بازی های بسیاری رو تویه فصل بخاطر همین مسایل از دست دادیم ( یه نمونش اگه اشتباه نکنم بازی با همین ملوان تویه آزادی بود )
یه بازی دیگه مونده ، بازی برگشت ، به نظر من تیمی قهرمان میشه که لایق ه .
Mahdi.p30
07-06-2011, 22:18
بازی برگشت باید چه نتایجی رخ بده تا پرسپولیس قهرمان بشه؟البته به غیر از هر نتیجه ای که منجر به برد پرسپولیس بشه.
مثلاً اگه 5 به 3 ببازیم چی میشه؟یا 3 به 1
فقط اگه ملوان بتونه 2-0 یا 3-1 ببره ، قهرمان میشه
برای گلهای بیشتر ، اختلاف بیش از 3 گل لازم است
اگه 5-3 ببازیم ، بازم قهرمانیم
kingmostafa
07-06-2011, 22:37
پورغلامي: بردن پرسپوليس با اختلاف بيش از دو گل غيرممكن نيست
سرمربي تيم فوتبال ملوان بندر انزلي گفت: اگر 10 نفره نشده بوديم بيش از دو گل به پرسپوليس ميزديم اما با اين حال بعد از باخت با اختلاف دو گل به پرسپوليس، هنوز قهرماني در جام حذفي را از دست ندادهايم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پورغلامي در نشست خبري پس از بازي اظهار کرد: ما بازي را بسيار خوب شروع کرده بوديم و زود به گل رسيديم، تا دقيقه 30 سه موقعيت گلزني صددرصد را از دست داديم و در موقعيت چهارم به گل رسيديم. بازي کاملا در اختيار ما بود و پرسپوليسيها فقط به دنبال بازيکنان من ميدويدند. اما وقتي 10 نفره شديم شرايط فرق کرد و فشار زيادي را تحمل کرديم فاصله زماني بازي استقلال تا اين مسابقه آن قدر کم بود که 10 نفره شدن کار را براي تيم ما سخت کرد.
وي افزود: در نيمه دوم حريف به سرعت گل زد و ما خيلي خوب جبران کرديم اما پس از آن بازيکنان ملوان احساسي شدند و رشته کار را رها کردند. آنها از شرايط حذفي بودن بازي خارج شدند و خيلي باز بازي کردند. ما بايد بدانيم شرايط بازي در جام حذفي با بازي در ليگ فرق ميکند. حتي ميتوانستيم با اختلاف يک گل به پرسپوليس ببازيم اما متاسفانه چنين نشد. با اين حال از نظر من هنوز همه چيز تمام نشده و ما فرصت جبران داريم. مطمئن باشيد در انزلي يک بازي هجومي انجام ميدهيم.
سرمربي ملوان در ارزيابياش از داوري گفت: من در جايي حضور داشتم که خيلي از صحنهها را به لحاظ تشخيص داوري نديدم. اما گل سوم پرسپوليس را يک لحظه آفسايد ديدم. باقي صحنهها را بايد پس از ديدن فيلم بازي دربارهاش قضاوت کنم.
وي درباره نبود بعضي از بازيکنان ملوان در بازي برگشت مقابل پرسپوليس به دليل مصدوميت يا محروميت گفت: هر مربي دوست دارد تمام بازيکنانش را در اختيار داشته باشد اما بارها شده که چهار، پنج بازيکن ملوان را در اختيار نداشتهام و جايگزينها خوب کار کردهاند، اميدوارم در بازي برگشت جايگزينها خوب باشند. ما بايد بازي باکيفيتي را در انزلي نشان دهيم.
پورغلامي در پاسخ به اين سوال که آيا با وجود شکست 4 بر 2 واقعا به بازي برگشت اميدواريد؟ گفت: بارها تجربه چنين جبراني را داشتهايم. جبران شکست با اختلاف دو گل بسيار دشوار است و ما ميدانيم مقابل پرسپوليس در بازي برگشت کار سختي داريم. ما به هر ترتيب ميزبان هستيم و براي برد به ميدان ميرويم، ما بايد خيلي هوشيارانه بازي کنيم. بردن پرسپوليس با اختلاف بيش از دو گل غير ممکن نيست. بارها در انزلي و در جام حذفي، جبران چنين نتايجي را در گذشتهها داشتهايم و حريف را با اختلاف دو سه گل بردهايم.
پورغلامي در پاسخ به اين سوال که آيا بازيکنانتان پس از بازي با استقلال مغرور نشده بودند گفت: چنين نظري را اصلا قبول ندارم، شما غرور را در ساق کدام يک از بازيکنان ما ديديد؟ تيم ما با وجود 10 نفره شدن خيلي خوب بازي کرد. اگر ما 10 نفره نميشديم ميتوانستيم بيش از دو گل به پرسپوليس بزنيم.
kingmostafa
07-06-2011, 22:38
دايي: بهانهجويي ميكنند؛ داور مثل آب خوردن 3 پنالتي ما را نگرفت
سرمربي پرسپوليس گفت: داور مثل آب خوردن از 3 پنالتي ما عبور کرد و آنها را نگرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي در نشست خبري بعد از ديدار مقابل ملوان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي را خوب شروع نکرديم و ملوان بهتر از ما بازي کرد. در 15 دقيقه آخر نيمه اول به خود آمديم و نيمه دوم کاملا در اختيار ما بود.
وي ادامه داد: در نيمه دوم کلاً متفاوتتر از نيمه اول بازي کرديم و همه ديدند که ملوان يک توپ آورد و آن توپ داخل دروازه ما رفت. آمده بوديم که بازي را ببريم و خدا را شکر ميکنم که با دو گل اختلاف پيروز شديم. من دو باخت به ملوان داده بودم که يکي از آنها را جبران کرديم و سعي ميکنيم در انزلي هم پيروز شويم و با خاطرهاي خوب مسابقات را به پايان برسانيم.
سرمربي تيم پرسپوليس ضمن انتقاد از عملکرد داور گفت: داور 3 پنالتي براي تيم ما نگرفت. همانطور که در اهواز گفتم داور به سود فولاد پنالتي نگرفته بود امروز به اشتباه به هادي نوروزي کارت زرد داد و بازيکن ما را دو کارته کرد.
دايي عنوان کرد: بعضيها باختند ولي داور را رنگي خواندند ولي ما امروز 3 پنالتي برايمان گرفته نشد و تعجب من اين است که چرا در مسابقات حذفي اين همه اخطار بايد داده شود. ما همه جوره در اين بازي فشار آورديم و بدشانس بوديم که با گلهاي بيشتر پيروز نشديم.
سرمربي پرسپوليس در ادامه صحبتهايش در پاسخ به اين سؤال که آيا مازيار زارع که قبلا ملواني بوده قبل از مسابقه براي زدن ضربات پنالتي اعلام آمادگي کرده بود يا خير، گفت: در ملوان بوده يا نه، تمام شد و رفت. مازيار چند سال است که از ملوان جدا شده؟ او پنالتي را خراب کرد و به تير دروازه زد ولي فداي سرش. در نيمه دوم آمد و با جان و دل بازي کرد.
دايي در خصوص اينکه آيا در دفاع تيمي پرسپوليس راضي بود يا خير، گفت: معلوم است از دفاع تيمي که 2 گل در خانهاش ميخورد راضي نيستم. البته منظورم دفاع تيمي است. فکر ميکنم به غير از آن توپي که ملوانيها در نيمه دوم به زمين ما آوردند و گل شد، در اين نيمه ديگر اشتباهي نداشتيم.
دايي در پاسخ به اين سؤال که اگر ملوان 10 نفره ميشد باز همين نتيجه را بدست ميآورديد، گفت: اخراج جزئي از فوتبال است و شايد اگر روي علي عسگر آن خطا را مرتکب نميشدند ميتوانستيم گل بزنيم. وقتي در دقيقه 45 گل بزنيد روحيه تيم بالا ميرود. در بين دو نيمه سر همه بازيکنان در رختکن پائين بود. من معتقد هستم 10 نفره شدن هم جزئي از فوتبال است همانطور که داور مثل آب خوردن از 3 پنالتي ما عبور کرد.
به گزارش فارس، تماشاگران ملوان پس از پايان بازي با در دست داشتن اسکناس شعارهايي سر دادند و منظورشان اين بود که فدراسيون ميخواهد تيمهاي پرسپوليس و استقلال در جام حذفي قهرمان شوند.
دايي در اين خصوص گفت: اينها بهانه است، توقع داشتيد وقتي بازيکن ما تک به تک شده داور کارت قرمز ندهد؟ اتفاقا داور خيلي به آنها لطف داشت. کارشناسان بگويند چند پنالتي براي ما گرفته نشد و اگر اين اتفاق ميافتاد امروز کار را در همين جا تمام ميکرديم. تماشاگران ملوان بخاطر تعصب به تيمشان و شهر انزلي اين حرف را زدند وگرنه اگر قرار بود فدراسيون کاري را انجام دهد بازي گذشته اين کار را ميکرد که ملوان مقابل استقلال پيروز نشود.
در ادامه نشست خبري يکي از خبرنگاران از دايي پرسيد آيا اين روند پيروزيهايتان براي فصل بعد هم تکرار ميشود يا خير که سرمربي پرسپوليس در پاسخ گفت: شما اول ببينيد فصل آينده من هستم يا نه، بعد چنين سؤالي بپرسيد. اين تيم قبل از هفتههاي پاياني ليگ هم خوب بازي کرد و در طول فصل فقط در 4 يا 5 بازي بد بوديم که اين نتايج به ما ضربه زد. خدا را شکر که توانستيم يک مرحله بالاتر برويم و اميدوار هستم در انزلي کار را تمام کنيم.
در ادامه يکي ديگر از خبرنگاران از سرمربي پرسپوليس سؤال کرد: شما گفتيد داور به ملوان لطف داشت، آيا اگر داور اينگونه سوت نميزد، نتيجه برعکس ميشد؟ که علي دايي در پاسخ گفت: در اهواز داور به نفع فولاد پنالتي نگرفت و من با شجاعت گفتم و حتي شايد خيليها ناراحت شدند. اينجا هم داور 3 پنالتي نگرفت پس نتيجه به چه شکل عوض ميشود؟ چه زماني بوده که من از شکست فرار کرده باشم ولي شما سؤالت را درست بپرس چون خيلي وقت است که من با شبکه 2 تعامل ندارم. اعتقاد دارم شما سؤالات بودار ميپرسيد وگرنه من هميشه پاسخ خبرنگار را دادهام و همه شما شاهد هستيد. صحبت من واضح است. من ميگويم داور براي ما 3 پنالتي نگرفت. آيا انگليسي صحبت کرد؟ آيا حرفم عربي بود؟ من به فارسي جواب شما را دادم.
دايي در پاسخ به اين سؤال که براي ديدار برگشت چه راهکاري داريد، گفت: ما امروز خيلي بد شروع کرديم و ملوان ميدانداري کرد. در واقع آنها تيم ما را جا ميگذاشتند ولي براي بازي برگشت کاري ميکنيم که اين اتفاقات نيفتد
به گزارش فارس، علي دايي در خصوص محرومان پرسپوليس براي بازي آينده، گفت: عليرضا محمد و هادي نوروزي محرومان ما براي ديدار آينده هستند ولي بازيکناني داريم که امروز جزو ليست 18 نفره نبودند و براي آن مسابقه جايگزين خواهند شد.
وي در ادامه صحبتهايش در خصوص اينکه آيا در انزلي براي برد به ميدان ميرويد يا احتياط ميکنيد، گفت: هنوز هيچ چيز تمام نشده ولي دوست دارم جام را با پيروزي بگيرم.
سرمربي پرسپوليس در خصوص اينکه آيا با توجه به نزديک شدن به سومين جام در طول مربيگرياش آيا از عملکرد خود راضي است يا خير، گفت: من کارم را انجام ميدهم و اصلا راجع به خودم صحبت نميکنم. دوست دارم از لحاظ علمي و فني در سطح بالايي باشم و خيلي چيزها ياد بگيرم. من هنوز در ابتداي راه هستم و تازه 4 يا 5 سال است که مربيگري را شروع کردم.
دايي در پايان در پاسخ به اين سؤال که آيا هواداران در روند پرسپوليس تأثير داشت يا خير، گفت: شک نکنيد که اين سکوها يکي از عوامل موفقيت ما بودند و اين مسئله را نميتوان کتمان کرد. ما مديون هوادارانمان هستيم و اميدوارم اتفاقاتي بيفتد که در انزلي هم شاهد حضور اين تماشاگران باشيم.
satttanism
07-06-2011, 22:55
از این بابت که تبانی بوده و جریانات دیگه در کار بوده کاملا مخالفم . بازی های بسیاری رو تویه فصل بخاطر همین مسایل از دست دادیم ( یه نمونش اگه اشتباه نکنم بازی با همین ملوان تویه آزادی بود )
منم هیچ وقت معتقد نیستم که تبانی هست
حتی به نظر من دایی و تیم پرسپولیس هم از این جریانات جدا هستند
اینا همش همون تصمیمات اون بالایاست که دیشب فردوسی پور هی می گفت
بابا بالاخره آقایون پول دادن برای این تیم
دايي: بهانهجويي ميكنند؛ داور مثل آب خوردن 3 پنالتي ما را نگرفت
توی هرجای زندگی منم این اتفاقات به نفعم رخ بده بازم قانع نخواهم بود و بیشتر طلب میکنم
دیگه دایی که جای خود دارد
D r i v e r
07-06-2011, 23:13
این یکی هم پیروزیه نه پرسپولیس
هروقت یاد گرفتن که این تیم پیروزیه نه پرسپولیس اون موقع استقلال هم از تاج جدا میشه.
سایت رسمی باشگاه شما تیم رو به اسمه تاج میشناسه؟
اصلا کسی دیگه استقلال رو تاج صدا میزنه؟
اصلا اسمی از تاج برده میشه بعده این همه سال؟
آدرس اینترنتی سایت باشگاهتون از کلمه تاج استفاده میکنه؟
مگه اسم قشنگ تر و باشکوه تر از پرسپولیس هم میشه روی این تیم گذاشت؟
------------------------------------------------
برد رو به همه پرسپولیسی ها تبریک میگم
انتظار داشتم دقیقه های آخر اختلاف رو 3 تا کنیم
به امید قهرمانی پرسپولیس :40:
اینا همش همون تصمیمات اون بالایاست که دیشب فردوسی پور هی می گفت
بابا بالاخره آقایون پول دادن برای این تیم
آخه چه بالای های این طرز فکر دایی جان ناپلئونی به نظر من اصلا درست نیست دوست عزیز:41:
تو داوری به نظر من فقط ایرادش پنالتی نیمه اول بود که درست نبود و اون هم گل نشد اخراج ها هر دو درست بود
اگر به ده نفره شدن ملوانه که تو بازی با استقلال هم ملوان ده نفره شد ولی تونست از پس استقلال بر بیاد که دلیل اصلیش حمایت پر شور تماشاگرهاش و جو انزلی بود
قبول کنیم که هر تیم دیگری هم در سطح ملوان تو این جو آزادی کاری از دستش بر نمیومد با این اوصاف ملوان نتیجه خوبی گرفت که دو گل هم زد
satttanism
07-06-2011, 23:56
آخه چه بالای های این طرز فکر دایی جان ناپلئونی به نظر من اصلا درست نیست دوست عزیز:41:
تو داوری به نظر من فقط ایرادش پنالتی نیمه اول بود که درست نبود و اون هم گل نشد اخراج ها هر دو درست بود
اگر به ده نفره شدن ملوانه که تو بازی با استقلال هم ملوان ده نفره شد ولی تونست از پس استقلال بر بیاد که دلیل اصلیش حمایت پر شور تماشاگرهاش و جو انزلی بود
قبول کنیم که هر تیم دیگری هم در سطح ملوان تو این جو آزادی کاری از دستش بر نمیومد با این اوصاف ملوان نتیجه خوبی گرفت که دو گل هم زد
دوست عزیز نیازی نیست به دلیل عدم تطابق افکار من با خودتون تشبیه به کار ببرید
شما اینطور فکر میکنید من اونطور
فعلا که شواهد و نظرات افراد ورزشی بر تایید افکار من بیشتر سنگینی میکنه
دوست عزیز نیازی نیست به دلیل عدم تطابق افکار من با خودتون تشبیه به کار ببرید
شما اینطور فکر میکنید من اونطور
فعلا که شواهد و نظرات افراد ورزشی بر تایید افکار من بیشتر سنگینی میکنه
شما درست میگید که افکارمون یکی نیست و هر کس نظر خودش رو داره
ولی به جز مجید جلالی و مسئولین تیم های بازنده جام حذفی کدوم افراد یا کارشناسان ورزشی هستند که بگن فداراسیون داره تیم های رنگی رو قهرمان میکنه؟
moh3en_sh
08-06-2011, 00:06
اگه 5-3 ببازیم ، بازم قهرمانیم
چه خبره بابا کمتر حساب کن:31:
خوب منم این برد رو به همه ی پرسپولیسی های عزیز:40: تبریک میگم:11:
تو بازی برگشت مهم گل اول اگه ما بزنیم تا حدود زیادی قرمانیم
گرافيكار
08-06-2011, 00:15
جداي از اينكه خوشحالم كه پرسپوليس برد
اما خيلي بيشتر خوشحالم بابت اينكه بعد از مدتها يه بازي غيرتي از بازيكناي پرسپوليس ديدم
بعد از مدتها از قيافه هاي خنثي خبري نبود بي انگيزه نبودن بعد از گل خورده به بازي برگشتن و نااميد نشدن
چهره هايي كه توي بازيهاي قبل دقيقه نود هم به زور ميشد دو سه تا قطره عرق رو روي پيشونيشون ببيني اينبار خيلي دويدن و به هركدومشون كه نگاه ميكردي خيس عرق شده بود
فرقي نميكنه كلا تيمهاي ايراني بايد هميشه اينجوري باشن و تا دقيقه نود بجنگن اين يعني احترام به تماشاگر و تماشاگر هم اگر همچين احترامي رو ببينه مطمئن باشيد جداي از نتيجه به ورزشگاه مياد مثل زمان دنيزلي
غيرت و تعصب چيزي كه اين سالها كمتر از استقلال و پرسپوليس و حتي تيم ملي ديديم و همين شايد مهمترين دليل براي قهر تماشاگرا از فوتبال بوده شايد فقط ذوب آهن و سپاهان توي اين مدت اكثر اوقات با غيرت و تعصب بازي كردن و به تماشاگراي خودشون احترام گذاشتن
در مورد بازي
نيمه اول به ويژه 20 دقيقه آغازين پرسپوليس خوب نبود شايد طبق سنت تيمهاي ايراني كه هميشه تيمهاي ميزبان در ورزشگاه خودشون تحت تاثير تماشاگراشون بد بازي ميكنن پرسپوليس هم بد بود
اما جداي از تماشاگرا آقا زماني خيلي در ابتداي بازي بد بود مشخص بود كه جو ورزشگاه كاملا گرفته بودش
ملوان يكي دو بار خطرناك ظاهر شد و يه گل هم زد اما رفته رفته پرسپوليس به شكل تيميه خودش برگشت و يكي دو موقعيت ايجاد كرد پرسپوليس سعي داشت از كناره ها با استفاده از سرعت عسگر و نوروزي فرار كنه كه روي يكي از همين صحنه ها مدافع ملوان اخراج شد
در كل نيمه اول پرسپوليس خوب نبود
اما نيمه دوم دايي دو تغيير داد كه باعث شد فشار خرد كننده اي به ملوان بياد كه ميتونست حتي بيشتر از اينها براي پرسپوليس گل داشته باشه
نيمه اول نوروزي و به ويژه عسگر كه به نوعي وينگرهاي پرسپوليس بودن خيلي عقب ميومدن همين باعث ميشد دفاع ملوان جلو بياد و نزديك به هافبكشون بازي كنه و همين دليلي ميشد كه در ميانه ميدان با توجه به حمايت خط دفاع حفظ توپ خوبي داشته باشن
اما نيمه دوم عسگر و نوروزي به دفاعاي كناري ملوان چسبيده بودن و تقريبا اصلا عقب نميرفتن
تغيير دوم كه با تغيير اول ارتباط داشت اين بود كه با توجه به عقب رفتن دفاع ملوان خط هافبك پرسپوليس خيلي جلوتر رفت خيلي وقتا اصلا زارع روي خط 18 ملوان بود شيري و نورمحمدي البته بيشتر شيري جلو ميومدن و نقش هافبك دفاعي رو بازي ميكردن و آقا زماني ميرفت پشت شيري رو پر ميكرد روي گل دوم شيري كه جلو اومده بود و نقش هافبك دفاعي رو بازي ميكرد پاس مستقيم و خيلي خوبي به نوروزي داد كه اونم گلش كرد
اين سيستم دفاعي رو زماني كه پرسپوليس گل ميخواد و حمله ميكنه رو امسال يكي دو بار ديگه دايي استفاده كرد و نكته مثبتش اينه كه با توجه به چينش و جاگيري بازيكنا در تمام خطوط هم تيم با فشار زيادي حمله ميكنه و هم در ضد حملات غافلگير نميشه و موقعيت چنداني به حريف نميده مثل بازي برگشت با استقلال كه تقريبا در حالي كه تمام نيمه دوم رو حمله ميكرد اما در ضد حملات موقعيتي گير استقلال نيومد كلا اين سيستم دايي رو كه البته خيلي مختصر در موردش حرف زدم ميپسندم درواقع از مدافعاي كنار و مياني در نقش جديدي استفاده ميكنه كه حالا بحثش طولاني ميشه اونم از بازيكني مثل آقا زماني كه به نظر من اصلا در حد و اندازه هاي پرسپوليس نيست
در كل اين تغييرات باعث شد كه با توجه به 10 نفره بودن ملوان هم فشار بيشتري به اين تيم بياد هم موقعيت چنداني گيرشون نياد البته 11 نفره بودن ملوان هم هرچند كمي كار ملوان رو راحت تر ميكرد اما تفاوت چنداني در شكل بازي ايجاد نميكرد مثل بازي با استقلال
اما در مورد داوري
خوشحالم كه اين بار علاوه بر تيم حريف با اشتباهات خيلي زياد داوري هم جنگيديم
با علي دايي موافقم من هم فكر ميكنم توي 3 صحنه داور ميتونست به راحتي پنالتي بگيره( نه اينكه هر سه تارو پنالتي بگيره اما هر سه صحنه خطا بودن)
نيمه اول روي نوري كه توي برگشت بازيكن ملوان كاملا نوري رو با دو دستش گرفت
نيمه دوم خطا روي نوروزي كه باز در حال برگشت به عقب مدافع ملوان با پا قشنگ درو كرد نوروزي رو
و يه صحنه ديگه باز هم روي فرار نوروزي در حالي كه با دروازه بان تك به تك بود و اصلا نيازي به فريب داور نبود روي زمين افتاد توي صحنه آهسته مشخص بود مدافع ملوان به سمت راست بدن نوروزي فشار اورد چون قشنگ نوروزي موقع فرار دور خورد و به كمر روي زمين افتاد
خطاي اولي كه داور پنالتي گرفت رو درست نشون نداد نميتونم درست قضاوت كنم
ولي دوحالت داره
با توجه به اينكه نوري صاحب توپ بود و جلوتر از مدافع ملوان بود اگر از پشت دست مدافع ملوان كوچكترين تماسي با نوري داشه صد در صد پنالتيه ولي اگر تماسي نداشن خوب طبيعتا پنالتي نيست و بايد به نوري اخطار هم ميداد
ولي تا جايي كه من ديدم احتمال برخورد دست ملوان به كمر نوري بيشتر بود
در كل خوشحالم كه گل نشد تا حرف و حديثي نباشه
پنالتي دوم هم كه احتياجي به توضيح نداره مدافع ملوان كاملا نوري رو بغل كرده بود
در مورد اخراج اول
كافيه حركت مهاجم به سمت دروازه باشه و از مدافعين جلوتر باشه حتي يك متر در اين صورت مدافع خطاكار بايد اخراج بشه
روي اون صحنه كه علي عسگر حركتش به سمت دروازه بود و ساير مدافعين هم بيشتر از دو متر عقب تر بودن و اخراج كاملا درست بود اينكه بعد از افتادن علي عسگر مدافعين رسيدن نبايد باعث بشه فكر كنيم كه مدافعين جلوتر يا مساوي با علي عسگر بودن چون وقتي عسگر افتاد تازه مدافعين رسيدن
اخراج دوم هم كه باز نيازي به توضيح نداره كاملا درست بود
اما يه اشتباه غير مستقيم داور هم باعث شد ملوان به گل دوم برسه اشتباهي كه اميدوارم برنامه نود ببينه و نشونش بده
كنار ميدون در يك متري كمك داور بازيكن ملوان روي زمين افتاد كمك داور خطا نگرفت ولي داور كه وسط زمين بود اعلام خطا كرد توپ رو زدن اومد اين سمت ميدون سانتر كردن و رفت توي گل به نظر من اصلا خطا نبود و پرسپوليس ميتونست يه ضد حمله رو شروع كنه
من هميشه سعي كردم عادلانه قضاوت كنم چون بشخصه از ناداوري بدم مياد اينبار هم صرفا روي صحنه هايي كه ديدم قضاوت كردم
در كل به نظر من داوري بسيار بد بود هم صحنه هاي زيادي رو از دست داد هم خيلي جاها بي جهت كارت زرد ميداد
كلا توي اين فصل بازي رفت در تهران و اين بازي داورها كه افشاريان و فغاني بودند حسابي به ملوان لطف كردن
و حالا حالاها ملوان بهمون بدهكاره
جا داره واقعا اول به فدراسیون فوتبال و بعد به جواد خیابانی این برد رو تبریک بگم : دی
احساس می کنم این قدر خیابانی شادی کرد 20 سال جوون تر شدش : دی
گفتم که...باید معجزه میشد تا ملوان نبازه.
ولی زیاد واسم عجیب نبود ، قابل پیشبینی بود...
خیلی جالبه
خيلي خوشحال ميشم به جاي اين جملات به صحنه هايي كه در مورد ملوان ناداوري صورت گرفته اشاره كنيد
من دور از تعصب فكر ميكنم اگر داور در ديدار برگشت هم مثل همين ديدار قضاوت كنه فاتحه پرسپوليس رو بايد خوند
اينقدر اشتباه (كه اشاره كردم) در يك ديدار به نفع ملوان اگر دوباره تكرار بشه تكليف روشنه
satttanism
08-06-2011, 00:16
شما درست میگید که افکارمون یکی نیست و هر کس نظر خودش رو داره
ولی به جز مجید جلالی و مسئولین تیم های بازنده جام حذفی کدوم افراد یا کارشناسان ورزشی هستند که بگن فداراسیون داره تیم های رنگی رو قهرمان میکنه؟
خوب منم از خود شما میپرسم
به جز دار و دسته پرسپولیس و فدراسیون کی میگه که فدراسیون هیچ نقشی در این اتفاقات نداره؟
به جز دار و دسته پرسپولیس و فدراسیون کی میگه که فدراسیون هیچ نقشی در این اتفاقات نداره؟
با کمال احترام برای شما دوست عزیز
وقتی سوال رو با سوال جواب میدید پس جواب منطقی برای سوالی که پرسیم نداشتید
راجب سوالتون اولا استفاده کردن از عبارت دار و دسته برای ناظر یک انمجن درست نیست میتونستید بگوید مسولین
دوما مگر از دیگر کارشناسان در جایی سوال شده که آیا فدارسیون نقشی در قهرمان شدن پرسپولیس دارد یا نه
تو برنامه نود عادل سوال خوبی از جلالی کرد گفت اگر تیمتون میبرد هم همین حرف ها رو میزدین که جلالی نتونست جواب بده و بحث رو به دو ماه پیش برد....
گرافيكار
08-06-2011, 00:46
واقعا با اخطاري كه به نوروزي داد دو كارته شد؟:41:
اينم يكي ديگه از اشتباهات داوري به ضرر پرسپوليس
پنالتي نگرفتي چرا كارت ميدي آخه برخورد كه داشت
چرا اينقدر وقت اضافه كم گرفت؟
شش گل شش تعويض كلي مصدوم و كلي كارت زرد و قرمز فقط 3 دقيقه؟
اينم يكي ديگه از اشتباهات داوري به ضرر پرسپوليس
خيلي بد بود داوري خيلي بد
Mohammad
08-06-2011, 00:48
ممنون علیرضا جان بابت پست کاملت :20:
تویه یه مورد مخالفم ( گرچه این تاپیک جای مناسبی برای صحبت در موردش نیست ) اونم اینکه به نظر من سامان آقازمانی بازیکن خوب و آینده داری هست . از جمله بازیکنانی که خیلی وقته پشت خط مونده و اکثر مواقعی که بهش بازی رسیده خوب جواب داده ، تنها ایرادش مثل اکثر بازیکنان ایرانی عدم ثبات هست !
Mahdi.p30
08-06-2011, 01:16
ببخشيد ، از سكه لاي گز چه خبر؟؟:27:
به نظر مياد بودجتون كم اومده ، نتونستيد براي جام حذفي سكه ها رو جور كنيد!
نه؟
در مورد داوری پنالتی اول مشکوک بود....و اخراج بازیکن ملوان شاید از نظر قانونی قابل توجیه باشه اما خیلی سختگیرانه بود ( تک به تکهای تابلوتر از این رو قرمز نمیدن تو فوتبال ایران). شک دارم اگه این صحنه ها برای طرف مقابل اتفاق می افتاد چنین تصمیماتی گرفته میشد.
+ اینا نمیتونه توجیه مناسبی باشه برای ملوان... در نیمه دوم خیلی بد بودن و جا داشت بیشتر از 4 تا بخورن..در شرایطی که بعد ازا خراب شدن پنالتی اول میتونستن با یک دفاع منطقی نتیجه بهتری بگیرن.
satttanism
08-06-2011, 10:01
ببخشيد ، از سكه لاي گز چه خبر؟؟:27:
به نظر مياد بودجتون كم اومده ، نتونستيد براي جام حذفي سكه ها رو جور كنيد!
نه؟
یعنی شما میگی اتفاقاتی که در مجلس افتاده برای جمع آوری رای برای کار دیگه ای ربطی به فوتبال داره
خداییش دیگه گریز جالبی بود
خيلي خوشحال ميشم به جاي اين جملات به صحنه هايي كه در مورد ملوان ناداوري صورت گرفته اشاره كنيد
من دور از تعصب فكر ميكنم اگر داور در ديدار برگشت هم مثل همين ديدار قضاوت كنه فاتحه پرسپوليس رو بايد خوند
اينقدر اشتباه (كه اشاره كردم) در يك ديدار به نفع ملوان اگر دوباره تكرار بشه تكليف روشنه وقتی توی یک دعوا یک نفر کشته میشه هیچ وقت نمیان کبودی های چشم قاتل رو بررسی کنند جناب گرافیکار
من برای حرفام مثال و دلیل منطقی آوردم اما شما فقط نظرات شخصی رو میزنید
مهمترین و تاثیر گذارترین صحنه بازی همین اخراج بازیکن ملوان بود که روی روند کلی بازی تاثیر داشت
با کمال احترام برای شما دوست عزیز
وقتی سوال رو با سوال جواب میدید پس جواب منطقی برای سوالی که پرسیم نداشتید
راجب سوالتون اولا استفاده کردن از عبارت دار و دسته برای ناظر یک انمجن درست نیست میتونستید بگوید مسولین
دوما مگر از دیگر کارشناسان در جایی سوال شده که آیا فدارسیون نقشی در قهرمان شدن پرسپولیس دارد یا نه
تو برنامه نود عادل سوال خوبی از جلالی کرد گفت اگر تیمتون میبرد هم همین حرف ها رو میزدین که جلالی نتونست جواب بده و بحث رو به دو ماه پیش برد....
جلالی گفت از قبل این حرف زده یعنی حتی اگر برنده هم میشد پس روی حرفش بوده
اما در کل اینجا ما با اما و اگه کاری نداریم
شما اگر جواب منطقی دارید بدید
فعلا حرف منطقی رو باید از روی شواهد زد
اتفاقا دارو دسته کاملا بجا هست
وقتی رییس سازمان تربیت بدنی توی باشگاه پرسپولیس هم سمت داره پس میشن دار و دسته
جلالی گفت از قبل این حرف زده یعنی حتی اگر برنده هم میشد پس روی حرفش بوده
اما در کل اینجا ما با اما و اگه کاری نداریم
شما اگر جواب منطقی دارید بدید
فعلا حرف منطقی رو باید از روی شواهد زد
اتفاقا دارو دسته کاملا بجا هست
وقتی رییس سازمان تربیت بدنی توی باشگاه پرسپولیس هم سمت داره پس میشن دار و دسته
فردوسی پور از جلالی پرسید آیا بعد از برد هم همین حرف ها رو میزدید نپرسید که دو ماه پیش هم همین حرف ها رو زدید یا نه!!
از روی شواهد هر کس منطق خودش رو داره و منطق ما دو تا هم متفاوت
راجب دارو دسته اگر اینطور باشه که باید اسم سپاهان رو باند بزرگ بزاریم با وجود جناب ساکت در هیئت ریئسه فدراسیون و همینطور آقای تاج که یک سپاهانی اصیل...
aligol172
08-06-2011, 12:00
وقتی توی یک دعوا یک نفر کشته میشه هیچ وقت نمیان کبودی های چشم قاتل رو بررسی کنند جناب گرافیکارسفسطه!؟:19:
جلالی گفت از قبل این حرف زده یعنی حتی اگر برنده هم میشد پس روی حرفش بودهبه شخصه تا حالا ندیدم یه مربی بعد از بردش بیاد انتقاد کنه!!؟
اون آقایونی که میان زمین و زمان رو مسبب باختشون میدونن،
بهتر نیست یکم رو تجربه بازیکناشون کار کنن تا با یه هند مسخره یا خطای از پشت اخراج نشن!!
اگه کمی زمان میزاشتن و به بازیکناشون 4تا چیز یاد میدادن بهتر نبود؟؟
نمیدونم با این صحبتا و تخریبها چی عایدشون میشه واقعا!؟!
همه دیدن که پرسپولیس با شایستگی به فینال رسیده و به لطف خدا قهرمان هم میشه!:40:
satttanism عزیز
شما یه بار میگی داور به نفع گرفت
یه بار میگی فدراسیون میخواد تیمِ خودشو قهرمان کنه
یه بار میگی بازیکنای سپاهان تبانی کردن و پنالتیاشونو عمدا بیرون زدن!!
شما که اینقدر به کثیف بودن فدراسیون و بقیه معتقدی چرا به قهرمانیای سپاهان شک نمیکنی؟!:)
Mahdi.p30
08-06-2011, 13:26
شما که اینقدر به کثیف بودن فدراسیون و بقیه معتقدی چرا به قهرمانیای سپاهان شک نمیکنی؟!:)
کلا ایشون یه چیزی میگه که میبینه آخرش مجبوره به قهرمانیهای خودشون شک کنه ، به تناقض میرسیم
اگه قرار باشه بحث فوتبال کثیف باشه ، متهم ردیف اول قلعه مرغی و سپاهان هستن
اگه بحث عدم رعایت سقف و اجحاف در حق باقی تیم ها هم باشه ، بازم متهم ردیف اول سپاهانه
و ...
یه قهرمانی جام حذفی ما رو نمی تونید ببینید؟
2 ساله قهرمان لیگ میشید ، یکم جنبه داشته باشید
گرافيكار
08-06-2011, 13:31
وقتی توی یک دعوا یک نفر کشته میشه هیچ وقت نمیان کبودی های چشم قاتل رو بررسی کنند جناب گرافیکار
اتفاقا قاتل رو هم بررسي ميكنن تا نوع درگيري و مقصر واقعي تشخيص داده بشه
كلا در يك قتل همه چيز رو بررسي ميكنن
من برای حرفام مثال و دلیل منطقی آوردم اما شما فقط نظرات شخصی رو میزنید
من هم از ديد خودم براي حرفام دليل اوردم
مهمترین و تاثیر گذارترین صحنه بازی همین اخراج بازیکن ملوان بود که روی روند کلی بازی تاثیر داشت
اگر توي همه بازي فقط يه اشتباه بوده و اونهم صحنه اخراج كه داوري نمره تقريبا خوبي ميگيره
اما در مورد صحنه اخراج من فكر ميكنم كاملا درست بود و فكر ميكنم توي نود هم بر درست بودنش تاكييد بشه
تا اينجا هم مسئولين ملوان اعتراضي نداشتن غفور جهاني صالح نيا
چيزي كه مشخص بود اين بود كه مدافعين ملوان عقبتر از علي عسگر بودن
Lady parisa
08-06-2011, 13:40
یه قهرمانی جام حذفی ما رو نمی تونید ببینید؟
2 ساله قهرمان لیگ میشید ، یکم جنبه داشته باشید
دوست من! خود من استقلالی هستم اما ربطی نداره که 2سال قهرمان شدن ؟قبول!
نوش جونشون که از حاشیه کشیدن بیرون! دل به دل هم کار کردن البته بماند امدادهای غیبی هم تاثیر داشت
ولی خب ما چیکار کردیم؟
هیچی
به نظرم کسی که خوب کار کنه لیاقت برد را داره
Amir M.ohAma.D
08-06-2011, 13:40
در مورده جلالی یه نکترو میخواستم بگم
این بنده خدا به خودشم شک داره قبلا خیلی قبولش داشتم ولی چندین وقته نا عادل :دی شده و از صداقته گذشتش داره بهره برداریه منفی میکنه.بهتره بیشتر از این از محبوبیته خودش کم نکنه
ارزویه سر مربیگری تو پرسپولیسو خیلی وقته داره پارسال این مسئله خیلی اشکار شد وقتی شایعه شده بود استقلال میخوادش گفت پسرم گفته به جز پرسپولیس جایی نباید بری
حالا میادواسه ما رنگی رنگی میکنه
با حفظه ادب ویرایش شد :دی
KAHAKDAM
08-06-2011, 15:11
به نظرم کسی که خوب کار کنه لیاقت برد را داره
خب دیگه!
ما هم میگیم پرسپلیس خوب بازی کرد دیگه!!!!!
ولی بعضی ها میگن امداد غیبی!!!!:31:
این ارثیه قلعه نویی هستش که وقتی توی استقلال بود و قهرمان نمیشد میگفت دست های پشت پرده!:21:
نمیگم دست پشت پرده وجود نداره ولی خب بازی تکلیف رو مشخص میکنه!:12:
به نظرتون این بازی که 2 تیم تمام توانشون رو گزاشته بودن میتونس یه گاوبندی سنتی باشه!!!:34:
ولی ما که قهرمان شدیم!!!:15:
دماغتون بسوزه!!!:25:
hojjatinho
08-06-2011, 15:45
واسه بازی بعد کیا از دو تیم محرومن؟
..........
استقلال یا تاج ، پیروزی یا پرسپولیس ، مسئله اینست؟؟!
واقعا نمی فهمم یا دوستان خودشون رو به اونور می زنن یا....
دیگه همه عالم و ادم می دونن چرا کلمه تاج فقط بین طرفداران تیم اس اس استفاده میشه ولی پرسپولیس رو راحت تر میشه عنوان کرد .
اگه کسی نمی دونه یا از تاریخ معاصر ایران خبر نداره یا خودش رو به بی خبری زده ؟
امیدوارم دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه!
Amir M.ohAma.D
08-06-2011, 17:18
به نظر میاد که طرفدارای سپاهان و استقلال بر ضد پرسپولیس ، با هم متحد شدن!:31:
تبریک میگم اتحادتون رو!:27:
همینطور برد پسپولیس رو!
این استقلالیها قبلا بر ضد سپاهان با ما برادر شده بودن!!:31:
پنالتی اول که به نظر من اشتباه بود ، همینطور اخراج مدافع ملوان ، چون توی اون صحنه مدافعانش تقریبا توی یه خط قرار داشتن ، نمیشد بگی تک به تک!
ولی بغیر از یه پنالتی که باید روی هادی نوروزی اعلام میشد (البته این به اون پنالتی اشتباه در) ، به نظر من مشکل دیگه ای در داوری بازی وجود نداشت
به هر حال پرسپولیس امروز خوب بازی کرد ، ملوان هم فقط نیمه اول خوب بود
خوب داداش ما هم همینو میگیم دیگه.اگه اون اخراج نمیشد بازی زمین تا اسمون فرق میکرد.مورینیو هم با تیمه 10 نفره نتونست از باخت فرار کنه...حالا ملوان با پور غلامی دیگه.....من حالم از این گرفته شد که بازی یه طرفه شد.این دوستانه سپاهانی هم دارن از ابه گل الود ماهی میگیرن:31:اخراجه اشتباهه بازیکنه ملوانو ربطش میدن به فدراسیونو طرفداریش از استقلال پرسپولیسو و در اخر میرسن به سقفه قراردادو کله کردنه سپاهان.اونا میخوان اینطوری نشون بدن که اخراجه بازیکنه ملوان=کله کردنه سپاهان :20:
سایت رسمی باشگاه شما تیم رو به اسمه تاج میشناسه؟
اصلا کسی دیگه استقلال رو تاج صدا میزنه؟
اصلا اسمی از تاج برده میشه بعده این همه سال؟
آدرس اینترنتی سایت باشگاهتون از کلمه تاج استفاده میکنه؟
مگه اسم قشنگ تر و باشکوه تر از پرسپولیس هم میشه روی این تیم گذاشت؟
اول بهتون یه پیشنهاده برادرانه و دوستانه بکنم:10:اگه جایی قرار شد درباره ی فوتبال بحث کنی هیچوقت این حرفو نزن چون طرف دیگه اصلا از بحث کردن باهات پشیمون میشه :دی
اولا تو استادیوما تو تشویقایه قبله بازی همه تیمو با نامه تاج تشویق میکنن یا نمونه دیگش تشیع جنازه ناصر خان این شعارو میدادن : ناصره حجازی ای گلره طلایی همه باید بدونن افتخاره تاجیایی(درست یادم نیست دقیق چی بود ولی اخرش تاجیایی رو داشت)
یعنی شما واقعا نمیدونی چرا دیگه اسمه تاجو نمیگن؟اصلا میدونی قضیه اسمه تاج چی بود؟شک دارم بدونی چون اگه میدونستی الان نمیگفتی چرا دیگه تاج نمیگن...
واقعا خیلی جالبه داریم در مورده چه چیزه مسخره ای بحث میکنیم مثله اینه بیایم بگیم همین بندره انزلی که قبلا اسمش بندره پ ه ل و ی بده چون شده انزلی دیگه این بندر اون بندر نیستو اون بندر تموم شد نابود شد
ما افتخار میکنیم هم به اسمه تاج هم به اسمه استقلال امثاله شما باعث میشن تو استادیوما تماشاگرایه این دو تیم اتحاد نداشته باشنو بر ضده هم شعار بدن.....
satttanism
08-06-2011, 21:28
سفسطه!؟:19:
به شخصه تا حالا ندیدم یه مربی بعد از بردش بیاد انتقاد کنه!!؟
اون آقایونی که میان زمین و زمان رو مسبب باختشون میدونن،
بهتر نیست یکم رو تجربه بازیکناشون کار کنن تا با یه هند مسخره یا خطای از پشت اخراج نشن!!
اگه کمی زمان میزاشتن و به بازیکناشون 4تا چیز یاد میدادن بهتر نبود؟؟
نمیدونم با این صحبتا و تخریبها چی عایدشون میشه واقعا!؟!
همه دیدن که پرسپولیس با شایستگی به فینال رسیده و به لطف خدا قهرمان هم میشه!:40:
satttanism عزیز
حرف من سفسطه است یا اینکه تازه طلب کارهم شدید و میگید پرسپولیس بیشتر ار داوری ضرر کرده
در مورد سپاهان
سپاهان یک باشگاه نیمه خصوصی هست و مثل پرسپولیس تمام دولتی نیست و کلا سرمایه گذاری دولتی در استقلال و پرسپولیس خیلی بیشتر از این حرفهاست و برای همین پولها حاضر هستند دست به هرکاری بزنن
در مورد قهرمانی سپاهان
اولین و محکمترین دلیل اینه که سپاهان فقط در لیگ داخلی موفق نبود بلکه در لیگ آسیا هم بهترین بود
تیمی که پرسپولیس 3 تا ازش در تهران خورد سپاهان 10 نفره 3 تا بهش زد
تیمی که باعث حذف استقلال شد از ذوب آهن 4 تا خورد
همین نشون میده که باید به دو تیم استقلال و پرسپولیس شک کرد نه سپاهان یا ذوب آهن
دلیل دوم
در لیگ ایران هر تیم 34 بازی میکنه
که در کل میشه 612 بازی
حالا داور یا فدراسیون چنتا بازی رو باید دستکاری کنن تا یه تیم قهرمان بشه؟
یا سپاهان برای چنتا بازی باید پول بده تا به نفعش سوت بزنن؟
اما در جام حذفی تیم قهرمان حدود 7-8 تا بازی میکنه که اصل بازی ها 4 تای آخرش هست عمدتا
تقلب و دستکاری در کدوم راحت تره؟
چطور تیمی که در لیگ 5 بار پشت سر هم شکست های سنگین خورده حالا تقریبا همون تیم ها رو شکست داده و در یک قدمی قهرمانی هست اونم بدون هیچ تغییری در هیچ جای باشگاه
گرچه در آخر هم اینم میگم به نظر من قهرمانی امسال سپاهان مقتدرانه بود اما پارسال خودم یک گوشه کوچکی از همین لابی های سیاسی برای سپاهان رو دیدم
اما معتقدم که این کار هم یک تقابل یا کاری هست که همیشه تیم های پایتختی انجام میدن (مخصوصا پرسپولیس)
اگر سپاهان متقلب بود الان به این وضع دچارش نمیکردند تا بتونن از سر راه برش دارن
اتفاقا قاتل رو هم بررسي ميكنن تا نوع درگيري و مقصر واقعي تشخيص داده بشه
كلا در يك قتل همه چيز رو بررسي ميكنن
من هم از ديد خودم براي حرفام دليل اوردم
اگر توي همه بازي فقط يه اشتباه بوده و اونهم صحنه اخراج كه داوري نمره تقريبا خوبي ميگيره
اما در مورد صحنه اخراج من فكر ميكنم كاملا درست بود و فكر ميكنم توي نود هم بر درست بودنش تاكييد بشه
تا اينجا هم مسئولين ملوان اعتراضي نداشتن غفور جهاني صالح نيا
چيزي كه مشخص بود اين بود كه مدافعين ملوان عقبتر از علي عسگر بودن
گرافیکار جان شما ظاهرا در ایران زندگی نمیکنی!
من در مورد مثالم اول این رو بگم که فقط یک مثال بود برای مفهوم کردن منظورم
چون من نمیگم پرسپولیس قاتله بلکه اینجا داور و فدراسیون قاتل هستند و پرسپولیس کسی که سود این قتل رو میبره
خوب حالا چه کسی بررسی میکنه تا مقصر رو تشخیص بده؟
میشه بپرسم محل محاکمه کجاست؟
حتما فدراسیون؟ یعنی خود قاتل؟
اگه هم بخواین بگین 90 دیگه همه میدونن که 90 محاکمه نمیکنه و فقط اشتباهات رو نشون میده حالا کو گوش شنوا!
در مورده جلالی یه نکترو میخواستم بگم
این بنده خدا به خودشم شک داره :دی قبلا خیلی قبولش داشتم ولی چندین وقته موذی شده و از صداقته گذشتش داره سواستفاده میکنه.بهتره بیشتر از این خودشوضایع نکنه
عقده ی سر مربیگری تو پرسپولیسو خیلی وقته داره پارسال این مسئله خیلی تابلو شد وقتی شایعه شده بود استقلال میخوادش گفت پسرم گفته به جز پرسپولیس جایی نباید بری
حالا میادواسه ما رنگی رنگی میکنه
دوست من بهتر نیست جانب ادب رو رعایت کنید و به کسی توهین نکنید؟
من خودم شخصا جلالی رو دوست دارم و اتفاقا به نظر من باتجربه ترین مربی ایران هست
به قول ناصر خان هنر نیست یه تیم پر مهره رو قهرمان کردن هنر اینه که یک تیم معمولی رو بالا ببری
کاری که جلالی انجام میده با فولادی که هیچ حمایتی ازش وجود نداره
حتی آقای گرافیکار هم حاضر نیست برای تیم همشهریش (که مدعی هواداریش رو هم دارند) در مقابل پرسپولیس آرزوی موفقیت بکنه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما اگر همین تیم به دسته یک سقوط کنه اولین نفری که اینجا نارحت خواهد شد و زمین و زمون رو مقصر خواهد دونست خود ایشونه
دوستانی هم که میگن کاش ملوان قهرمان بشه ببینیم که فلانی دیگه چی میگه باید بگم که اگر ملوان 10 تا به پرسپولیس بزنه من روی تمام حرفام هستم و خواهم بود
اتفاقا میگم آفرین بر ملوانی که پرسپولیس رو با اینکه فقط (شاید) خدا پشتش نبود رو شکست داد
به قول فردوسی پور نرود میخ آهنین در سنگ
منم دیگه ترجیح میدم دیگه انقدر خودم رو اذیت نکنم تا شما دوستان هم لذت موفقیت های تیم هایی که هوادارشون هستید رو ببرید!
بازی برگشت فینال حذفی چه روزی و چه ساعتی هست دوستان ؟
Mohammad
08-06-2011, 21:34
جمعه 20/03/1390 ساعت : 17:00
فينال جام حذفي(برگشت) : ملوان - پرسپوليس
aligol172
08-06-2011, 21:36
منم دیگه خسته شدم و نمیخوام این بحث رو ادامه بدم:13:
ولی این مثالهایی که آوردید اصلا مناسب نبود
اگه اینجوریه، پرسپولیس هم ذوب آهن رو تو اصفهان 0-3 زد!!
که در کل میشه 612 بازی
اما در جام حذفی تیم قهرمان حدود 7-8 تا بازی میکنه که اصل بازی ها 4 تای آخرش هست عمدتا
چطور تیمی که در لیگ 5 بار پشت سر هم شکست های سنگین خورده حالا تقریبا همون تیم ها رو شکست داده و در یک قدمی قهرمانی هست اونم بدون هیچ تغییری در هیچ جای باشگاه
گرچه در آخر هم اینم میگم به نظر من قهرمانی امسال سپاهان مقتدرانه بود اما پارسال خودم یک گوشه کوچکی از همین لابی های سیاسی برای سپاهان رو دیدم
اما معتقدم که این کار هم یک تقابل یا کاری هست که همیشه تیم های پایتختی انجام میدن (مخصوصا پرسپولیس)
نمیشه به استناد تعداد زیاد بازیها در لیگ احتمال هر نوع تبانی رو رد کرد..
وقتی در ایتالیا اتفاق افتاده (کالچوپولی)؛ امکانش در فوتبال ما و هر جای دیگه ای وجود داره!
قبول دارم اشتباهات داوری تا حدی بنفع پیروزی بوده..امیدوارم از سال بعد فینال حذفی قبل از اتمام لیگ برگذار بشه تا جای هیچ شکی باقی نمونه.
satttanism
08-06-2011, 22:15
منم دیگه خسته شدم و نمیخوام این بحث رو ادامه بدم:13:
ولی این مثالهایی که آوردید اصلا مناسب نبود
اگه اینجوریه، پرسپولیس هم ذوب آهن رو تو اصفهان 0-3 زد!!
دوست من عزیز من برادر من
بارسلونا به هرکولس باخت پس چه نتیجه ای میگیریم؟
D r i v e r
08-06-2011, 22:40
اول بهتون یه پیشنهاده برادرانه و دوستانه بکنم:10:اگه جایی قرار شد درباره ی فوتبال بحث کنی هیچوقت این حرفو نزن چون طرف دیگه اصلا از بحث کردن باهات پشیمون میشه :دی
اولا تو استادیوما تو تشویقایه قبله بازی همه تیمو با نامه تاج تشویق میکنن یا نمونه دیگش تشیع جنازه ناصر خان این شعارو میدادن : ناصره حجازی ای گلره طلایی همه باید بدونن افتخاره تاجیایی(درست یادم نیست دقیق چی بود ولی اخرش تاجیایی رو داشت)
یعنی شما واقعا نمیدونی چرا دیگه اسمه تاجو نمیگن؟اصلا میدونی قضیه اسمه تاج چی بود؟شک دارم بدونی چون اگه میدونستی الان نمیگفتی چرا دیگه تاج نمیگن...
واقعا خیلی جالبه داریم در مورده چه چیزه مسخره ای بحث میکنیم مثله اینه بیایم بگیم همین بندره انزلی که قبلا اسمش بندره پ ه ل و ی بده چون شده انزلی دیگه این بندر اون بندر نیستو اون بندر تموم شد نابود شد
ما افتخار میکنیم هم به اسمه تاج هم به اسمه استقلال امثاله شما باعث میشن تو استادیوما تماشاگرایه این دو تیم اتحاد نداشته باشنو بر ضده هم شعار بدن.....
من این بحث رو شروع نکردم
مرسی از نصیحتت ولی اگه قرار به سخنرانی و نطق کردن باشه منم خوب بلدم سفسطه کنم و به جاده خاکی بزنم
من هودار پرسپولیسم نه استقلال یا تاج یا هرچیز دیگه ای
حالا من بر گردم بگم پرپولیس اول بازیکناش توی شاهین بوده و بعد شاهین منحل شده و بازیکن های شاهین اومدن پرسپولیس و 1000 تا بهانه جویی دیگه
نمیشه که!
تا 10 شبانه روز دیگه میشه کل کل کرد و هیچکسم از موضعش کوتاه نیاد مگه اینکه خسته بشه
این بحث هم از اونجایی پیدا شد که من پرسپولیس رو پر افتخار ترین تیم ایران خوندم
اگه اشتباه میکنم تصحیح کنین
در مورد اتحاد
این من و امثال من نیستن که باعث جلو گیری از اتحاد( به قوله شما میشن )
افرادی هستن که میان اینجا و افتخاراتو برد ها و قهرمانی های تیم های دیگه رو زیر سوال میبرن و با هم دیگه برای تخریب اون تیم دست به یکی میکنن نه منی که هرطوری شده میخوام از تیمم دفاع کنم
aligol172
08-06-2011, 22:53
دوست من عزیز من برادر من
بارسلونا به هرکولس باخت پس چه نتیجه ای میگیریم؟
علی هستم!!
نتیجه میگیرم که تو فوتبال هیچ چیز قابل پیش بینی نیست!!
سپاهان=بارسلونا
پرسپولیس=هرکولس
مقایسه جالبی بود، ممنون:2:
satttanism
08-06-2011, 23:03
علی هستم!!
نتیجه میگیرم که تو فوتبال هیچ چیز قابل پیش بینی نیست!!
سپاهان=بارسلونا
پرسپولیس=هرکولس
مقایسه جالبی بود، ممنون:2:
علی عزیز
شما یا عصبانی هستی یا خسته
چون اگر من هم مقایسه کرده باشم با بازی ذوب آهن و پرسپولیس مقایسه کردم نه سپاهان
اما من قصدم مقایسه نبود مثال روی حرف شما بود
نتیجه گیری شمام اشتباه بود و نتیجه میگیریم که همیشه استثنا هم وجود داره بخاطر برخی شرایط
در کل من نه سپاهان و نه ذوب آهن رو برابر بارسلونا میدونم حتی 1/1000 شون هم نمیدونم
ولی ظاهرا شما پرسپولیس رو بالاتر از هرکولس میدونید!
راستی دوستان من رو به تفرقه افکنی هم متهم کردن
احتمالا کم کم پرونده سیاسی هم برام میسازن و کهریزک و ....
کلا این بحث به جایی نمیرسه و فکر کنم هرکی رود ره خویش
aligol172
08-06-2011, 23:11
اما من قصدم مقایسه نبود مثال روی حرف شما بود
نتیجه گیری شمام اشتباه بود و نتیجه میگیریم که همیشه استثنا هم وجود داره بخاطر برخی شرایط
پژمان جان میشه نتیجه گیری خودتو از بازی بارسلونا هرکولس بگی؟!
یا مثلا از بازی پرسپولیس ذوب آهن!!
ممنون:)
satttanism
08-06-2011, 23:15
پژمان جان میشه نتیجه گیری خودتو از بازی بارسلونا هرکولس بگی؟!
یا مثلا از بازی پرسپولیس ذوب آهن!!
ممنون:)
علی جان من مطمئن شدم که خسته ای
خودت نتیجه گیری من رو نقل قول کردی عزیز
نتیجه میگیریم که همیشه استثنا هم وجود داره بخاطر برخی شرایط
aligol172
08-06-2011, 23:20
علی جان من مطمئن شدم که خسته ای
خودت نتیجه گیری من رو نقل قول کردی عزیز
خب اون استثنا چیه؟!
منظورت اینه که پرسپولیس ذوب آهن رو شانسی برده یا ...؟!
من که متوجه نمیشم
satttanism
08-06-2011, 23:25
خب اون استثنا چیه؟!
منظورت اینه که پرسپولیس ذوب آهن رو شانسی برده یا ...؟!
من که متوجه نمیشم
خستگی بازیکن ها
وجود مشکل خاصی در بین بازیکن ها
عدم هماهنگی بازیکن ها و غیره و غیره و غیره
در کل بیخیال این بحث بشیم
همینطوری کلی تاپیک از مسیر اصلی منحرف شده (کردم!)
aligol172
08-06-2011, 23:37
اعتراض به ميزباني پرسپوليس و گزارش خياباني
باشگاه ملوان: صدا و سيما از گزارشگران بيطرف استفاده كند
خبرگزاري فارس: باشگاه ملوان انزلي به ميزباني باشگاه پرسپوليس و گزارش جواد خياباني اعتراض كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، امين افقي سخنگو و دبير هيأت مديره موسسه فرهنگي ورزشي ملوان منطقه آزاد انزلي در مورد بازي رفت ملوان مقابل پرسپوليس كه در ورزشگاه آزادي برگزار شد، اظهار داشت: علي رغم تمامي مسائل و حواشي به عنوان يك تيم شهرستاني بيحاشيه اما پرافتخار در فوتبال كشور با تكيه بر تعصب و تلاش بازيكنان خود، درايت كادر فني و تماشاگران پرشور ملوان، در انزلي قهرماني را براي علاقمندان ملوان به ارمغان ميآوريم.
سخنگوي موسسه فرهنگي ورزشي ملوان منطقه آزاد انزلي تصريح كرد: بازي ديروز ملوان پرسپوليس خاطرات دو فينال جام حذفي ميان اين دو تيم در دهه شصت را كه به اذعان كارشناسان فوتبال تصميمات داوري ملوان را از رسيدن به قهرماني محروم كرد در اذهان هواداران زنده كرده است.
افقي ضمن ابراز تأسف از اهانتهاي صورت گرفته از سوي تماشاگران پرسپوليس نسبت به مردم فهيم استان گيلان در طول بازي و ساير توهينهاي اين تماشاگران نسبت به هواداران،بازيكنان و كادر فني اضافه كرد: حداقل انتظار از مسئولين باشگاه پرسپوليس اين است كه جو ورزشگاه را كنترل كنند علاوه براين موسسه ملوان اعتراض خود را نسبت به درنظر گرفتن جايگاه بسيار نامناسب براي سرمربي ملوان و همراهان وي در جايگاه ويژه اعلام ميدارد چرا كه در پائينترين صندلي جايگاه ويژه ورزشگاه آزادي امكان ديدن و تحليل بازي وجود نداشت.
وي با بيان اينكه علاقمندان ملوان به نحوه گزارش و جهت گيريهاي ابراز شده از سوي گزارشگر تلويزيوني اين بازي اعتراض دارند افزود: با عنايت به اينكه اين بازي ميان دو تيم از بهترين و محبوبترين تيمهاي كشور برگزار ميشد چنين جهت گيريهايي كه از تريبون رسمي صدا و سيما پخش ميشود در شأن گزارشگران بازيهايي در اين سطح نيست و از مديران محترم رسانه ملي تقاضا داريم دربازيهاي حساسي كه پخش جهاني دارد گزارشگراني را انتخاب كنند كه ميان تيمهاي شهرستاني و تيمهاي مورد علاقه خود تفاوت قائل نشوند.
انتهاي پيام/
پ.ن: :3:
Amir M.ohAma.D
09-06-2011, 00:23
من این بحث رو شروع نکردم
مرسی از نصیحتت ولی اگه قرار به سخنرانی و نطق کردن باشه منم خوب بلدم سفسطه کنم و به جاده خاکی بزنم
من هودار پرسپولیسم نه استقلال یا تاج یا هرچیز دیگه ای
حالا من بر گردم بگم پرپولیس اول بازیکناش توی شاهین بوده و بعد شاهین منحل شده و بازیکن های شاهین اومدن پرسپولیس و 1000 تا بهانه جویی دیگه
نمیشه که!
تا 10 شبانه روز دیگه میشه کل کل کرد و هیچکسم از موضعش کوتاه نیاد مگه اینکه خسته بشه
این بحث هم از اونجایی پیدا شد که من پرسپولیس رو پر افتخار ترین تیم ایران خوندم
اگه اشتباه میکنم تصحیح کنین
در مورد اتحاد
این من و امثال من نیستن که باعث جلو گیری از اتحاد( به قوله شما میشن )
افرادی هستن که میان اینجا و افتخاراتو برد ها و قهرمانی های تیم های دیگه رو زیر سوال میبرن و با هم دیگه برای تخریب اون تیم دست به یکی میکنن نه منی که هرطوری شده میخوام از تیمم دفاع کنم
شما میگی پر افتخار ترین تیمه ایران پرسپولیسه.اخه رو چه حساب اینو میگی؟وقتی جامهایی که استقلال گرفته بیشتره چه جوری پر افتخارترینش پرسپولیس میشه؟به طوره حتم تعریفه پر افتخار برایه منو شما فرق میکنه
شما میگی این جام برایه فلان مسابقاته مهم نیست اون برایه اون یکی مسابقاته اونم مهم نیست(با این حساب فوتباله ایران از ساله 28 تا 80 اصلا مهم نبوده) پس چی مهمه؟قطعا تعریفه شما از پر افتخارترین تیم تعداده جامه بیشتر نیست چون والا به خدا جامهایی که استقلال گرفته بیشتره.خوشم میاد خودت جوابه خودتو میدی :دی این شمایید که افتخارات و جامهایه مارو زیره سوال میبریدو میگی اون تاج بود قبول نیست اون باشگاهایه تهران بود قبول نیست....والا ما افتخاراتتون رو زیره سوال نبردیم فقط گفتیم جامایی که استقلال گرفته بیشتره.
اینجارم ببین شاید نظرت عوض بشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحضه اطلاعتون هم عرض کنم قهرمانیه اسیایه ساله 70 با نامه استقلال بود
بعدشم اومدین میگین تاج با استقلال فرق داره.هر وقت پیروزیو از پرسپولیس بشه جدا کرد تاجم از استقلال میشه جدا کرد
گفتی تو سایته باشگاهه استقلال حرفی از تاج زده نشده پس اینجارو یه نگاه بنداز
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ساله 1323 اسمه باشگاه دوچرخه سواران بود وقتی که تیمه فوتبال هم به باشگاه اضافه شد ساله 1328 به تاج تغییر نام داد
دوچرخه سواران در سال 1328 به نام( تاج) تغيير نام داد كه موسس آن سپهبد پرويز خسرواني و مدير باشگاه، سروان پرويز شيخوان و اولين مربي خارجي تيم نيز رايكوف از يوگسلاوي بود. نوع لباس تاج: پيراهن آبي با آستين سفيد، شورت ورزشي سفيد، جوراب سفيد با برگشت آبي . تيم تاج تا بهمن ماه 1357 كه انقلاب به پيروزي رسيد ، يعني در مدت 30 سال به عنوان يكي از تيم هاي طراز اول ايران و آسيا شناخته شد. پس از پيروزي انقلاب، نام تيم( تاج) به ( استقلال) تغيير كرد
پ.ن
به اینم یه نگاه بنداز.خبریه که باشگاه همین امروز گذاشته و نامه تاج رو برده
گرافيكار
09-06-2011, 00:30
ببخشيد دوست من مجبورم كمي صريح تر حرف بزنم چون شما هم همين كارو كردين
در مورد سپاهان
سپاهان یک باشگاه نیمه خصوصی هست و مثل پرسپولیس تمام دولتی نیست و کلا سرمایه گذاری دولتی در استقلال و پرسپولیس خیلی بیشتر از این حرفهاست و برای همین پولها حاضر هستند دست به هرکاری بزنن
اين سرمايه گذاريها كجان كه نتونستن چهارتا بازيكن توي فصل نقل و انتقالات بگيرن؟
طبق چه معادله اي و فرمولي حساب ميكنيد كه ميگين پرسپوليس مثلا بيشتر از سپاهان سرمايه گذاري كرده بگين من هم ياد بگيرم
اميدوارم اين بار به جاي حرفي ديگه به اين سوال مشخصا جواب بدين
مقايسه شما با احترام كاملا غلط و غير فوتباليه
به قول دوستمون امسال همين ذوب آهني كه به عقيده شما بهترين بازي رو ميكنه مقابل پرسپوليس رفت و برگشت 5 تا خورد الاتحاد توي آزادي سه تا خورد كلا همه ميدونن كه پرسپوليس تنها چيزي كه امسال اذيتش كرد نوسان بيش از اندازه اش بود
بعد هم ذوب آهني كه چهار پنج ساله بازيكناش دست نخورده ان كه امسال زير استقلال قرار گرفت
شرايط هر بازي فرق ميكنه در بازي با تيم ازبكستان اگر آرفي دقيقه 92 گل خالي رو ميزد الان پرسپوليس ميومد بالا
نميشه بازيها رو با هم مقايسه كرد دو تيم 10 بار با هم بازي كنن نتيجه هاشون به هم شبيه نيست
دلیل دوم
که در کل میشه 612 بازی
من واقعا ديگه درمانده شدم
تنها چيزي كه از حرفاي شما ميشه فهميد اينه كه پرسپوليس هر وقت قهرمان بشه با كمك فدراسيون بوده و سپاهان با قدرت خودش و كمك خدا
ميتونيد اين حرف رو رد كنيد و قبول نكنيد اما تمام پستهاون رو كنار هم قرار بديم تنها چيزي كه ازش ميشه برداشت كرد همينه
بابا بيخيال
توي يه ليگ تيمها دوره افت دارن دوره اوج دارن
پرسپوليس در زمان دنيزلي هم در طول ليگ دو سه تا باخت اورد ولي پنج شش هفته پاياني رو برد
مگه همين سپاهان در هر دو فصلي كه قهرمان شد ابتداي فصل تا رده هاي 13 يا 14 پايين نرفت
پس با فرمول شما هر دو قهرماني سپاهان مشكوك بوده
ميشه بگين اين لابي كوچيكي كه ديدين چي بوده
مگه ميشه با يه لابي كوچيك قهرمان شد
شما كه گفتين توي يه ليگ برعكس جام حذفي سخته كه بشه توي بازيها دست برد
فكر ميكنم يه اعتراف كوچيك رو مقدمه اي كردين براي اينكه دوباره تمام افتخارات پرسپوليس رو زير سوال ببرين
آخرش سپاهان متقلبه يا نه
حتما مقصر تيمهاي پايتخت هستن
اگه ميخواستن اين تيم رو خراب كنن پس چجوري گذاشتن اين تيم بشه بهترين تيم دهه اخير ايران
گرافیکار جان شما ظاهرا در ایران زندگی نمیکنی!
اين رو جدي ميگم اگر به قول اريك فروم «شما جايي زندگي ميكنيد كه به آن فكر ميكنيد» بايد پذيرفت كه شايد در ايران زندگي نميكنم
اگه هم بخواین بگین 90 دیگه همه میدونن که 90 محاکمه نمیکنه و فقط اشتباهات رو نشون میده حالا کو گوش شنوا
اميدوارم همين نود درباره اتفاقات بازي ملوان هم فقط به همون نشون دادن اشتباهات اكتفا كنه تا ببينيم اين اتفاقاتي كه باعث شدن اين جام رو برنامه ريزي شده بدونيد چي بودن
حتی آقای گرافیکار هم حاضر نیست برای تیم همشهریش (که مدعی هواداریش رو هم دارند) در مقابل پرسپولیس آرزوی موفقیت بکنه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما اگر همین تیم به دسته یک سقوط کنه اولین نفری که اینجا نارحت خواهد شد و زمین و زمون رو مقصر خواهد دونست خود ایشونه
دوست من اين بخشه اصلي اون پست منه
««« پي نوشت: به عنوان يه خوزستاني واقعا برام سخته طرفدار فولاد نباشم اما از اون سمت هم از بچگي خود به خود طرفدار پرسپوليس بزرگ شدم در كل اميدوارم بازي زيبايي بشه و تيمي كه لايق تره بره فينال»»»
هرچند نيازي به توضيح نداره
اما اجازه بدين كمي در اين مورد حرف بزنم
من متولد اهواز نيستم و به همين خاطر قبل از اينكه طرفدار تيمهاي اهوازي بشم طرفدار تيمهاي شهر خودم و پرسپوليس شدم چون خوزستان مثل اصفهان نيست كه همه استان طرفدار تيمهاي شهر اصفهان باشن فوتبال توي خوزستان خيلي ريشه دارتر از اين حرفاست اينجا هر شهري تيم خودشو داره
دزفول يه زماني بانك ملي رو داشت
شوش يه زماني استقلال و پرسپوليس رو داشت و اين اواخر كاغذ پارس رو
آبادان كه نيازي به توضيح نداره جم و نفت براي خودشون كلي طرفدار دارن
با اينهمه من به عنوان كسي كه اهوازي نيست باز هم به تيم فولاد علاقه داشتم و دارم و توي اون بازي واقعا هر كدوم ميبرد برام فرقي نميكرد و اين رو هم بگم اگر به جاي فولاد الان تيم جنوب بود مطمئنا به ورزشگاه ميرفتم و جنوب رو تشويق ميكردم
فوتبال خوزستان يه چيزي مثل فوتبال گيلانه ملوانيها هيچ وقت طرفدار تيمهاي رشتي نيستن اين به خاطر ريشه دار بودن فوتبال توي اين استانهاست
دوستانی هم که میگن کاش ملوان قهرمان بشه ببینیم که فلانی دیگه چی میگه باید بگم که اگر ملوان 10 تا به پرسپولیس بزنه من روی تمام حرفام هستم و خواهم بود
اتفاقا میگم آفرین بر ملوانی که پرسپولیس رو با اینکه فقط (شاید) خدا پشتش نبود رو شکست داد
چطور ممكنه كه شما بگين همه چيز از قبل براي قهرمانيه پرسپوليس برنامه ريزي شده ولي در صورتي كه ملوان قهرمان بشه اين مسئله سر جاش بمونه
بر اساس منطق مسئله اي كه شما مطرح كردين مخدوش ميشه
گفتم در كل پرسپوليس از نظر شما محكومه چه ببره و چه ببازه
به قول فردوسی پور نرود میخ آهنین در سنگ
با توجه به حرفاي بالا نميدونم كي به سنگ نزديكتره
منم دیگه ترجیح میدم دیگه انقدر خودم رو اذیت نکنم تا شما دوستان هم لذت موفقیت های تیم هایی که هوادارشون هستید رو ببرید!
جالبه بعد از اينكه سر يه اخراج كه به نظر من كاملا درست بوده كليت جام رو زير سوال بردين و ما رو از فوتبال و پرسپوليسي بودن پشيمون كردين حالا اجازه ميدين ما از قهرمانيمون كه البته با توجه به داوري ديدار رفت بعيد به نظر ميرسه لذت ببريم
ياد تبريكم به اصفهانيها بعد از قهرماني امسال سپاهان افتادم
خستگی بازیکن ها
وجود مشکل خاصی در بین بازیکن ها
عدم هماهنگی بازیکن ها و غیره و غیره و غیره
به این همه مورد اشاره کردید
به بازی خوب پرسپولیس جلوی ذوب آهن اشاره نکردید
یعنی فقط همینای که گفتید باعث باخت 3-0 ذوب آهن بود:18:
به قول علیرضا
منم واقعا ديگه درمانده شدم
تنها چيزي كه از حرفاي شما ميشه فهميد اينه كه پرسپوليس هر وقت قهرمان بشه با كمك فدراسيون بوده و سپاهان با قدرت خودش و كمك خدا
Amir M.ohAma.D
09-06-2011, 01:15
به این همه مورد اشاره کردید
به بازی خوب پرسپولیس جلوی ذوب آهن اشاره نکردید
یعنی فقط همینای که گفتید باعث باخت 3-0 ذوب آهن بود:18:
به قول علیرضا
منم واقعا ديگه درمانده شدم
اخه یکی نیست بهشون بگه بازیه رفت که ذوب اهن باختو گفتین خسته بود چون بازیه اسیایی داشت(اولا تیمی که ادعایه حرفه ای بودنه کاملو داره نباید به خاطر بازیه چند روز پیش بیادو 2-0 ببازه)بازیه برگشت جلو تماشاگرایه خودشون چرا 3 تا خوردن؟این دیگه چی بود؟
بعد از بازیه سپاهان با پرسپولیس تو اصفهانم گفتن سپاهان نخواست ببره :دی
کلا اینا همش فکر میکنن داره بهشون توطئه میشه....کیه؟:دی
باید جوابشونو تو زمین بدیم
شما ذوب اهنو اوتش کردین ماهم سپاهانو....
واقعا شما تو کجایه تاریخه فوتبال دیدین استقلال پرسپولیسیا با اندک طرفدارانه تیمهایه اصفهانی کل کل کنن؟:دی
ما خیلی داریم گنده میکنیم مسالرو....حرکاته خود جوشه دیگه
به فکره قهرمانیتون باشینو حالشو ببرین.اگه داورم براتون بیاد گل بزنه اونیکه ثبت میشه قهرمانیتونه نه چیزه دیگه
satttanism
09-06-2011, 01:16
جناب گرافیکار من صریح حرف زدم اما تمسخر نکردم!
اين سرمايه گذاريها كجان كه نتونستن چهارتا بازيكن توي فصل نقل و انتقالات بگيرن؟
طبق چه معادله اي و فرمولي حساب ميكنيد كه ميگين پرسپوليس مثلا بيشتر از سپاهان سرمايه گذاري كرده بگين من هم ياد بگيرم
اميدوارم اين بار به جاي حرفي ديگه به اين سوال مشخصا جواب بديناینکه سرمایه کجاست رو من نمیدونم کلا هم نمیخوام مسایلی که فعلا میبینیم رو بیارم وسط چون بحث سیاسی میشه
اما در مورد معادله و فرمول
مجتمع فولاد مبارکه یک مجتمع صنعنی نیمه دولتی هست پس باشگاه سپاهان نیمه دولتی میشه درسته؟
منبع درامد باشگاه سپاهان هم همین مجتمع هست
باشگاه پرسپولیس با منبع درامد نا معلوم (دولت؟!!) یک باشگاه کاملا دولتی هست و نکته مهم دیگه پایتختی بودن این باشگاه هست
قابل درک هست که چرا دولت روی پرسپولیس سرمایه گذاری بیشتری میکنه؟
مقايسه شما با احترام كاملا غلط و غير فوتباليه
به قول دوستمون امسال همين ذوب آهني كه به عقيده شما بهترين بازي رو ميكنه مقابل پرسپوليس رفت و برگشت 5 تا خورد الاتحاد توي آزادي سه تا خورد كلا همه ميدونن كه پرسپوليس تنها چيزي كه امسال اذيتش كرد نوسان بيش از اندازه اش بود
بعد هم ذوب آهني كه چهار پنج ساله بازيكناش دست نخورده ان كه امسال زير استقلال قرار گرفت
شرايط هر بازي فرق ميكنه در بازي با تيم ازبكستان اگر آرفي دقيقه 92 گل خالي رو ميزد الان پرسپوليس ميومد بالا
نميشه بازيها رو با هم مقايسه كرد دو تيم 10 بار با هم بازي كنن نتيجه هاشون به هم شبيه نيستبه فرض حرف شما درست (که من قبول ندارم) و از یک بازی نمیشه نتیجه گیری کرد
اما آمار کلی در کل بازی های لیگ رو هم نمیتونید قبول کنید؟
سپاهان بهترین تیم تا به اینجا و پرسپولیس در لبه بدترین تیم
همین دلیل اون استدلال من رو بیشتر به سمت درست بودن سوق میده
من واقعا ديگه درمانده شدم
ميتونيد اين حرف رو رد كنيد و قبول نكنيد اما تمام پستهاون رو كنار هم قرار بديم تنها چيزي كه ازش ميشه برداشت كرد همينه این برداشت شماست من همه حرف هام واضح هستند
بابا بيخيال
توي يه ليگ تيمها دوره افت دارن دوره اوج دارن
پرسپوليس در زمان دنيزلي هم در طول ليگ دو سه تا باخت اورد ولي پنج شش هفته پاياني رو برد
مگه همين سپاهان در هر دو فصلي كه قهرمان شد ابتداي فصل تا رده هاي 13 يا 14 پايين نرفت
پس با فرمول شما هر دو قهرماني سپاهان مشكوك بودهشما کلا خوب همه چیز رو به هم ربط میدید
نتیجه گیری روی سپاهان در اول فصل با 3 4 بازی و نتیجه گیری من روی پرسپولیس نسبت به کل فصل
پرسپولیس اگر افت خیز داره پس توی جام حذفی هم باید داشته باشه
اما ما که فقط خیز دیدیم اونم چه خیزی!
ميشه بگين اين لابي كوچيكي كه ديدين چي بوده
مگه ميشه با يه لابي كوچيك قهرمان شد
شما كه گفتين توي يه ليگ برعكس جام حذفي سخته كه بشه توي بازيها دست برد
فكر ميكنم يه اعتراف كوچيك رو مقدمه اي كردين براي اينكه دوباره تمام افتخارات پرسپوليس رو زير سوال ببرين
آخرش سپاهان متقلبه يا نه
حتما مقصر تيمهاي پايتخت هستن
اگه ميخواستن اين تيم رو خراب كنن پس چجوري گذاشتن اين تيم بشه بهترين تيم دهه اخير ايران اگر میشد میگفتم
من گفتم یک لابی سیاسی دیدم نگفتم تقلب دیدم پس حرف توی دهن من نذارید
این لابی سیاسی ممکن هست برای هر هدفی استفاده بشه
دوست من اين بخشه اصلي اون پست منه
.
.
.
اول از همه ممنونم که یاد آوری کردید تیم های اصفهانی بی ریشه هستند!
من حرفم رو بر اساس پست هایی که هر دفعه از شما خوندم و هواداری هایی که دیدم گقتم
من حرف شما رو قبول ندارم
غیر ممکنه فرقی برای شما نداشته باشه
آخرش ته دل هوادار یکدوم بودید در این بازی
اما در کل در این مورد من عذر خواهی میکنم اگر حرف نا مربوط زدم چون این مورد علاقه شخصی هست و به منم ربطی نداره
چطور ممكنه كه شما بگين همه چيز از قبل براي قهرمانيه پرسپوليس برنامه ريزي شده ولي در صورتي كه ملوان قهرمان بشه اين مسئله سر جاش بمونه
بر اساس منطق مسئله اي كه شما مطرح كردين مخدوش ميشه
گفتم در كل پرسپوليس از نظر شما محكومه چه ببره و چه ببازهدلیلش سادست
چون داور دیگه نمیتونه همینطوری بگه 2 تا گل برای پرسپولیس (البته اگه میتونست میکرد این کار رو هم) و باید اتفاقی بیوفته تا بتونه کاری بکنه
و دلیل ساده تر اینکه شاید اونروز روز افت شدید پرسپولیس باشه!!!! دیگه داورم هرکاری بکنه فایده نداشته باشه!
ما رو از فوتبال و پرسپوليسي بودن پشيمون كردين حالا اجازه ميدين ما از قهرمانيمون كه البته با توجه به داوري ديدار رفت بعيد به نظر ميرسه لذت ببريمنیازی نیست مغالطه کنید دوست من چون مطمئنا حداقل در مورد شما اینطور نیست!
Mohammad
09-06-2011, 07:16
به شخصه ترجیح دادم در مورد این بحثی که شکل گرفت و پژمان عزیز مطرحش کرد سکوت کنم ... علیرضا عزیز گفتنی ها رو گفتن !
پژمان جان همه نظرات شما محترم اما به شخصه اصلا منطق شما رو ( حد زیادیش رو ! ) قبول ندارم ! بهتر اینقدر برد پرسپولیس رو ( و ظاهرا کل پرسپولیس رو ! ) زیر سوال نبرید ...
پرسپولیس اگر افت خیز داره پس توی جام حذفی هم باید داشته باشه
اما ما که فقط خیز دیدیم اونم چه خیزی!
بایدی در کار نیست پژمان جان ! با هیچ منطقی نمیشه گفت چون پرسپولیس افت و خیز زیاد داشته باید (باید ؟! ) تویه جام حذفی هم محکوم به شکست باشه ! محکوم به افت باشه !
satttanism
09-06-2011, 11:19
به شخصه ترجیح دادم در مورد این بحثی که شکل گرفت و پژمان عزیز مطرحش کرد سکوت کنم ... علیرضا عزیز گفتنی ها رو گفتن !
پژمان جان همه نظرات شما محترم اما به شخصه اصلا منطق شما رو ( حد زیادیش رو ! ) قبول ندارم ! بهتر اینقدر برد پرسپولیس رو ( و ظاهرا کل پرسپولیس رو ! ) زیر سوال نبرید ...
محمد جان من انتظار ندارم همه منطق من رو قبول داشته باشن مخصوصا هواداران پرسپولیس!
اما اگر حداقل یک نفر هم با خوندن حرف های من فقط به فکر بره برای من بسه
در کل هم این صحبت ها ، صحبت هایی هست که نتیجه گیری نخواهد داشت
منم همینجا خودم به شخصه تمام حرف هام رو زدم و حرفی دیگه ندارم و کلا هم بحث رو تموم میکنم تا تاپیک روال عادی خودش رو طی کنه
دوستان هم لطفا همکاری کنند
وین رونی
09-06-2011, 17:39
اعتراض به ميزباني پرسپوليس و گزارش خياباني
باشگاه ملوان: صدا و سيما از گزارشگران بيطرف استفاده كند
خبرگزاري فارس: باشگاه ملوان انزلي به ميزباني باشگاه پرسپوليس و گزارش جواد خياباني اعتراض كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، امين افقي سخنگو و دبير هيأت مديره موسسه فرهنگي ورزشي ملوان منطقه آزاد انزلي در مورد بازي رفت ملوان مقابل پرسپوليس كه در ورزشگاه آزادي برگزار شد، اظهار داشت: علي رغم تمامي مسائل و حواشي به عنوان يك تيم شهرستاني بيحاشيه اما پرافتخار در فوتبال كشور با تكيه بر تعصب و تلاش بازيكنان خود، درايت كادر فني و تماشاگران پرشور ملوان، در انزلي قهرماني را براي علاقمندان ملوان به ارمغان ميآوريم.
سخنگوي موسسه فرهنگي ورزشي ملوان منطقه آزاد انزلي تصريح كرد: بازي ديروز ملوان پرسپوليس خاطرات دو فينال جام حذفي ميان اين دو تيم در دهه شصت را كه به اذعان كارشناسان فوتبال تصميمات داوري ملوان را از رسيدن به قهرماني محروم كرد در اذهان هواداران زنده كرده است.
افقي ضمن ابراز تأسف از اهانتهاي صورت گرفته از سوي تماشاگران پرسپوليس نسبت به مردم فهيم استان گيلان در طول بازي و ساير توهينهاي اين تماشاگران نسبت به هواداران،بازيكنان و كادر فني اضافه كرد: حداقل انتظار از مسئولين باشگاه پرسپوليس اين است كه جو ورزشگاه را كنترل كنند علاوه براين موسسه ملوان اعتراض خود را نسبت به درنظر گرفتن جايگاه بسيار نامناسب براي سرمربي ملوان و همراهان وي در جايگاه ويژه اعلام ميدارد چرا كه در پائينترين صندلي جايگاه ويژه ورزشگاه آزادي امكان ديدن و تحليل بازي وجود نداشت.
وي با بيان اينكه علاقمندان ملوان به نحوه گزارش و جهت گيريهاي ابراز شده از سوي گزارشگر تلويزيوني اين بازي اعتراض دارند افزود: با عنايت به اينكه اين بازي ميان دو تيم از بهترين و محبوبترين تيمهاي كشور برگزار ميشد چنين جهت گيريهايي كه از تريبون رسمي صدا و سيما پخش ميشود در شأن گزارشگران بازيهايي در اين سطح نيست و از مديران محترم رسانه ملي تقاضا داريم دربازيهاي حساسي كه پخش جهاني دارد گزارشگراني را انتخاب كنند كه ميان تيمهاي شهرستاني و تيمهاي مورد علاقه خود تفاوت قائل نشوند.
انتهاي پيام/
پ.ن: :3:
چطور تو شهرستان میشه از گزارشگرانی استفاده کرد که کلاً به نفع تیم خودشون گزارش کنه؟اتفاقاً به نظر من گزارشگران تهرانی خیلی و بیش از حد هوای تیمهای شهرستانی رو دارن
aligol172
09-06-2011, 18:01
چطور تو شهرستان میشه از گزارشگرانی استفاده کرد که کلاً به نفع تیم خودشون گزارش کنه؟اتفاقاً به نظر من گزارشگران تهرانی خیلی و بیش از حد هوای تیمهای شهرستانی رو دارناینا باختن، حالا میخوان از زمین و زمون برای توجیه باختشون استفاده کنن...
تو شهرستانها مخصوصا اصفهان اصلا نمیشه بازی رو دید، انقدر گزارشگرشون جانبدارانه گزارش میکنه لامصب!!:31:
گرافيكار
09-06-2011, 21:02
جناب گرافیکار من صریح حرف زدم اما تمسخر نکردم!
پژمان خان گرامي
من فكر نميكنم درون پست من چيزي كه تمسخر ازش برداشت بشه بود
اما اگر يك درصد هم به شما همچين احساسي دست داده من رو ببخشيد
بدون هيچ شعاري ميخوام سر به تن پرسپوليس و هر تيم ديگه اي نباشه كه من بخوام به خاطرش يه جوون ايراني رو مسخره كنم
فكر ميكنم هممون حرفامونو زديم همه هم فكر ميكنيم منطقي حرف زديم پس بهتره ديگه به اين بحث ادامه نديم
:11:
MoH_@_MaD
09-06-2011, 21:35
اینا باختن، حالا میخوان از زمین و زمون برای توجیه باختشون استفاده کنن...
تو شهرستانها مخصوصا اصفهان اصلا نمیشه بازی رو دید، انقدر گزارشگرشون جانبدارانه گزارش میکنه لامصب!!:31:
اتفاقا به نظر من گزارشگرای اصفهانی نسبتا با عدالت گزارش میکنن !!
شما اگه بازی سپاهان و مس کرمان تو کرمان رو دیده بودی چی میگفتی ؟؟
طرفدارای مس هر چی میگفتن این گزارشگر کرمان به زبون میورد :13:
مثلا یه جاش تماشاگرا داشتن میگفتن ساکت یادت باشه عادل سرورته !!
این گزارشگره هم میگفت تماشاچی های مس دارن شعار میدن : ساکت یادت باشه عادل سرورته !!
aligol172
10-06-2011, 14:46
فينال جام حذفي ايران
بازار سياه بليت، پيشبيني بازي توسط انزليچيها و فروش پيراهنهاي قايقران
خبرگزاري فارس: بليت ديدار برگشت فينال جام حذفي ايران با 5 برابر قيمت معمول در بيرون ورزشگاه تختي انزلي به فروش ميرسد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار برگشت فينال جام حذفي ايران از ساعت 17 امروز در حالي در انزلي و بين تيمهاي ملوان و پرسپوليس برگزار ميشود،
كه از ساعتها قبل بليت اين ديدار به پايان رسيده و سكوهاي ورزشگاه مملو از جمعيت علاقمندان به فوتبال است.
نكته جالب اينكه با به پايان رسيدن فروش بليت مسابقه، بازار سياه بليت به راه افتاده و پشت در ورزشگاه قيمت بليتها تا 10 هزار تومان كه 5 برابر قيمت معمول است به فروش ميرسد.
* ازدحام شديدي در ورزشگاه تختي انزلي و راههاي ورودي به وجود آمده است كه همين موضوع باعث شده تا افرادي كه قصد ورود يا خروج از ورزشگاه تختي را دارند با دردسر مواجه شوند.
*موتورسواران طرفدار ملوان در سطح شهر در حال موتورسواري هستند كه هر كدام از آنها پرچمهاي تيم خود را در دست دارند و شور و هيجان خاصي شهر را فرا گرفته است.
*پشت ماشين انزليچيها نتيجه 2 بر صفر به سود ملوان پيشبيني شده كه با اين نتيجه با توجه به نتيجه 4 بر 2 ديدار رفت، ملوان قهرماني جام حذفي ايران ميشود.
*لباسهاي شماره 9 ملوان كه متعلق به سيروس قايقران، اسطوره فوتبال ملوان است مقابل در ورزشگاه به فروش ميرسد.
*خيابان ژاندارمري كه منتهي به ورزشگاه تختي ميشود، بسته شده است و فقط مردم پياده ميتوانند در آن تردد كنند، ضمن اينكه مأموران راهنمايي و رانندگي بر تردد خودروها نظارت ويژهاي دارند.
*قرار است در ميدان امام انزلي با تعبيه يك اسكوربورد ديدار فينال جام حذفي به صورت مستقيم پخش شود كه بر همين اساس از مردمي كه موفق به ورود به ورزشگاه نشدهاند دعوت شده تا با حضور در ميدان امام اين بازي را تماشا كنند.
*صفهاي آبخوري درون ورزشگاه به بيش از 40 متر ميرسد. خبرنگاران با دردسرهاي خاص خود وارد ورزشگاه تختي شدند.
انتهاي پيام/
Mahdi.p30
10-06-2011, 15:04
دیدار برگشت جام حذفی/
ادامه توهین به خیابانی با انتشار کاریکاتور/ اتهام به فدراسیون در حمایت از پرسپولیس
هواداران تیم ملوانبندرانزلی کاریکاتور جواد خیابانی را پشتشیشه اتومبیلهای خود نصب کرده و علیه این مجری تلویزیون بارها و بارها شعار دادند.
به گزارش خبرنگار مهر ، دیدار برگشت فینال جام حذفی در حالی از ساعت 17 عصر امروز بین تیمهای فوتبال ملوان بندرانزلی و پرسپولیس در ورزشگاه تختی انزلی برگزار میشود که هواداران تیم فوتبال ملوان بندرانزلی با کشیدن کاریکاتورهایی از جواد خیابانی گزارشگر بازی رفت دو تیم، و نصب آن پشت پشتشیشه اتومبیلهای خود علیه این گزارشگر سیما شعار دادند.
حاشیههای دیگر این مسابقه را در زیر میخوانید:
* تعدادی از ملوانیها روی شیشه ماشینهایشان نوشته بودند "ملوان 2 - پرسپولیس صفر" که روی کلمه پرسپولیس هم ضربدر زده بودند.
* در سکوهای ورودی ورزشگاه پوستری نصب شده بود با این عنوان که "فدراسیون 4 - ملوان 2" هواداران ملوان با این پوستر به اتفاقات دیدار رفت دو تیم به شدت اعتراض کرده و پیروزی پرسپولیس را به فدراسیون منتسب کردند.
* تیم فوتبال ملوان ساعت 15:30 و در میان استقبال شدید هواداران وارد ورزشگاه تختی انزلی شد.
* مقابل درب اصلی ورزشگاه، تعدادی از بانوان هوادار تیم ملوان حضور داشتند که در میان آنها پیرزنی پرچم ملوان هم در دست داشت و آن را تکان میداد.
* خبرنگارانی که از تهران برای پوشش خبری این بازی به انزلی رفته اند، برای ورود به ورزشگاه دقایقی معطل شدند و حتی شخصی که مسئول درب ورودی بود به آنها گفت "راهتان نمیدهم و هرکاری دوست دارید انجام دهید." اما پس از دقایقی این خبرنگاران هم با مشکلات فراوان وارد ورزشگاه شدند.
Amir M.ohAma.D
10-06-2011, 15:39
هواداران ملوان اجازه استراحت به پرسپوليسيها ندادند
سايت رسمي باشگاه پرسپوليس نوشت: هواداران ملوان با تجمع مقابل محل اقامت تيم پرسپوليس، تا پاسي از نيمه شب اجازه استراحت به بازيکنان و کادرفني را ندادند.
به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، در پي برگزاري ديدار برگشت فينال جام حذفي بين تيم هاي پرسپوليس و ملوان که امروز در ورزشگاه تختي انزلي برگزار مي شود، عده زيادي از هواداران تيم ميزبان با تجمع در مقابل هتل کادوسان، تا پاسي از نيمه شب اجازه استراحت به تيم پرسپوليس ندادند.
بر همين اساس، هواداران تيم ملوان در شهر انزلي تا بامداد جمعه، به جشن و پايکوبي پرداخته و خواب و استراحت را از چشمان بازيکنان و کادر فني تيم پرسپوليس گرفته اند. هواداران تيم ملوان که براي ورود به داخل هتل به اين مکان آمده اند با يگان هاي ويژه نيروي انتظامي شهر انزلي مواجه شدند و در همان جا به تشويق تيم ملوان و شعار عليه پرسپوليس پرداختند.
هواداران ملوان از بدو ورود سرخپوشان به شهر انزلي با شعارهاي مختلف سعي در تضعيف روحيه اين تيم براي ديدار امروز دارند. ضمن اينکه هم اکنون اين شعارها، آتش بازي ها و صداي ناهنجار شيپورهاي مختلف به گوش مي رسد.
اين ديدار ساعت 17 امروز برگزار مي شود.
پ.ن
انزلیچیارو من میشناسم :دی اینا از پلیس نمیترسن که...پلیسو میریزن سرش میزننش :دی (چند موردشو خودم دیدم).
D r i v e r
10-06-2011, 16:57
دقیقه چند بود نمیدونم
ولی اگه بازیکن پرسپولیس بود الان اینجا دعوا بود که چرا اخراج نشده!
اولادی اونطوری تکل 2 پا رفت روی پایه شیری
درست جلوی چشمای ممبینی
بعد یه کارته زرد هم نگرفت
شیری مصدوم شد و جاشو به حیدری داد
چند دقیقه بعد اولادی روی سانتر و به خاطر بی عرضگیه حیدری توی زدن ضربه سر و جایگیری نا مناسب گل خورد
شاید اگه شیری توی بازی میبود این اتفاق نمیفتاد
بماند که اولادی هم اون تکل وحشتناک روزد :13:
گزارشگر هم که خفمون کرد اینقدر گفت توپای حقیقی به وسط زمین هم نمیرسه
پرسپولیسی ها هم که خیلی خسته و بی جون بودن
نبود نوروزی هم کاملا حس میشد :(
هاشمیان هم که یادش افتاده دریبل بزنه و تکروی کنه
البته یه دلیلش این بود که هیچکی نزدیکش نمیشد
با این وضعیت من واقعا نگرانه نیمه دومم
مخصوصا اینکه یه تعویض اجباری هم داشتیم و فقط 2 تا تعویض دیگه میتونیم انجام بدیم
امیدوارم بازم مثله بازی های گذشته بتونیم نیمه دوم رو توی دست خودمون بگیریم
البته نیمه اول هم تا قل از خوردن گل خوب بودیم ولی ...
به امیده قهرمانی
KAHAKDAM
10-06-2011, 18:06
سلام
بالاخره این جام هم با تمامی حاشیه هاش و خوبی ها بدی ها تموم شد! و پرسپلیس قهرمان شد.تبریک میگم!:11:
ولی فکر کنم بد جور ریخت بهم ورزشگاهها!
خلاصه اومدیم تبریک بگیم!:40::18:
ragbar12
10-06-2011, 18:12
تبريك به همه پرسپوليسيا بازم قهرمان شديم
اين ابهت پرسپوليسه كه با وجود اون همه مشكلات بازم قهرمان ميشه
اي ول قهرمان اي ول پرسپوليس
moh3en_sh
10-06-2011, 18:16
قهرمانی رو به همه ی پرسپولیسی ها تبریک میگم:8:
گرافيكار
10-06-2011, 18:33
تبريك ميگم به همه دوستان پرسپوليسي
و تبريك ميگم به گيلانيهاي عزيز به خاطر بازي خوب ملوان
اواخر بازي خيلي حرص خورديم ولي خب قهرماني رو دلچسبتر كرد نزديك بود حسرت تمام موقعيتهاي از دست رفته ديدار رفت رو بخوريم
فكر ميكنم به خاطر فاصله كم بازيها به هم نوع استراتژي دايي اين بود كه نيمه اول تما بازيها رو كمتر انرژي بزارن نيمه اول بازي با سپاهان نيمه اول بازي با فولاد نيمه اول بازي با ملوان در ديدار رفت و نيمه اول همين بازي نشون ميداد كه پرسپوليسيها انرژي خودشون رو تقسيم بندي ميكردن و بازي اصلي خودشون رو نيمه دوم انجام ميدادن
توي اكثر بازيها نيمه اول رو عقب تر بازي ميكردن و توي اكثر بازيها نيمه دوم رو جلوتر ميومدن و با پاسهاي كوتاه و بازي تركيبي سعي ميكردن به نتيجه برسن
امروز هم دقيقا همين شكلي بازي كردن نيمه اول خيلي عقب بازي ميكردن و نيمه دوم هافبك ها جلو اومدن و توي يك سوم مياني و حتي يك سوم هجومي سعي ميكردن حفظ توپ انجام بدن
بيرون رفتن شيري و اومدن حيدري واقعا به دفاع فشار اورد چون واقعا مشخص بود حيدري كه تازه از مصدوميت برگشته بود اصلا آماده نبود به خصوص روي گل ملوان كه اصلا نپريد و اگر يه دفاع سالم بود به راحتي سر رو ميزد
بدون تعصب خطاي ناجوانمردانه اولادي كه باعث شد شيري مصدوم بشه و خيلي زود بيرون بره صد در صد اخراج داشت چون اصلا به توپ كاري نداشت و صرفا براي مصدوم كردن شيري خطا رو انجام داد
و داور فقط به اين دليل اخراج نكرد كه اوايل بازي بود و گرنه اخراجش ميكرد
و همين كارت ندادنش به اولادي باعث شد كه در ادامه هم سعي كنه كارت نده كه در كارشناسي ها زير سوال نره
نكته اي كه خيلي مشهود بود اين بود كه پرسپوليسيها بعد از گل اول ملوان خيلي خوب تمركزشون رو حفظ كردن و خيلي خوب بين دروازه و بازيكناي ملوان قرار ميگرفتن فكر ميكنم ملوان امروز صرفا از روي بازي مستقيم و ارسال از جناحين ميتونست صاحب موقعيت بشه و از عمق و از روي زمين به خوبي بسته شده بودن
بازيكن خوب ميدان فكر ميكنم دغاغله بود كه خيلي آزار داد كناره هاي پرسپوليس رو پژمان نوري هم خيلي زحمت كشيد اولادي هم خوب بود اما با فشاري كه پرسپوليس بهش وارد ميكرد اكثر مجبور ميشد رو به بيرون حركت كنه و به همين خاطر فكر ميكنم كم خطر شده بود
اما در پرسپوليس هم نميشه از بازي حيدري عليرغم مصدوميتش گذشت واقعا فداكارانه بازي كرد
نوري و زارع هم نيمه دوم خوب بودن علي عسگر هم خيلي اون جلو دويد
در آخر بايد تشكر كرد از دايي كه با اين بضاعت پرسپوليس رو براي دومين بار قهرمان كرد به ويژه امسال كه قرعه خيلي سختي هم داشتيم
فقط با سپاهان و بازي رفت با ملوان در خونه بازي كرديم
داشته هاي كم دايي اونجايي خودش رو نشون داد كه با محروم شدن نوروزي مجبور شد از يه مهاجم هدف مثل آرفي به عنوان وينگر استفاده كنه يا از يه مدافع غير تخصصي مثل آقا زماني در دفاع راست استفاده كنه
پروسه قهرماني در جام حذفي رو خيلي خوب طي كرد هم تعويضهاش خوب بود (مثلا امروز ملوان ده دقيقه آخر يه بازيكن خيلي ريزه ميزه و تكنيكي اورد كه خيلي خطرناك كار ميكرد و از شكوري به راحتي عبور ميكرد بلافاصله حلافي رو اورد و عليعسگر رو فرستاد دفاع چپ تا با سرعتش جلوي اون بازيكن رو بگيره) در كل حتي يك لحظه هم كار بازي رو به حال خودش رها نكرد
بارها به اشتباهات دايي اشاره كردم اما كار خوبشم بايد گفت
بايد تشكر كرد از تمرين دهنده خوبمون جناب مياچ چون واقعا بدن بازيكنا عليرغم اين فشردگي عجيب بازيها كه فقط در ايران ميشه ديد كم نياورد و آماده بود تمركز بازيكنا و پاسكاري كوتهاشون مشخصا پشتش بايد يه تمرين دهنده خوب باشه كه فكر ميكنم مياچ اين نقش رو به خوبي اجرا كرد
فكر ميكنم پرسپوليس عليرغم نواسانهاي زيادش بازيهاي خوبي در برابر استقلال در رفت و برگشت
برابر ذوب آهن در رفت و برگشت و چندين بازي خوب ديگه انجام داد و فكر ميكنم امروز جواب اين بازيهاي خوب رو گرفت
اين تيم واقعا از نظر بازيكن فقيره و واقعا با زحمت زياد به اين قهرماني رسيدن
اگر بخوايم در آسيا و ليگ بعد موفق باشيم به يه خونه تكونيه اساسي احتياج داريم
شايد هم درستش اين باشه كه بگيم اگر مسئولين بخوان و به پرسپوليس به خصوص در بخش مديريت اجازه به ثبات رسيدن بدن
بازم تبريك ميگم
pedram_sad
10-06-2011, 18:41
از کشور ما بی نظم تر و مسخره تر مراسم اهدای جام نیست تو هیچ جای دنیا
یک مشت الاف و متفرقه و ... تو زیمنن که معلوم نیست چطوری وارد میشن
اواخر بازی هم که پر از حاشیه بود و امبولانس اومد
الانم بعد ز 40 دقیقه نتونستن یک مراسم 2 زاری رو پیاده کنن
MoH_@_MaD
10-06-2011, 18:56
منم قهرمانی پرسپولیس رو به همه ی دوستان پرسپولیسی تبریک میگم
حالا که اومدین آسیا خواهشا مثل فصل قبل دوباره چهارم نشید !! :31:
حداقل سومو بشید دیگه :31:
Amir M.ohAma.D
10-06-2011, 18:57
به همه پرسپولیسیا تبریک میگم.حقشون بود
بازم پرسپولیس با این بضاعتش یه جامو گرفت.واقعا با تعصب بازی کردن
خدارو شکر داوری هم عالی بود و هرکی بخواد قهرمانیه پرسپولیسو بی ارزش نشون بده خودشو زیره سوال برده(امثاله مجید جلالی)
مبارکتون باشه
Reza31001
10-06-2011, 18:59
یکی نیست این گزارش بازی رو بذاره
هی میرم تو تاپیک پرسپولیس و جام حذفی یکی نیست بگه لااقل چند چند شدن آخرش آدم رو مجبور میکنن بره ورزش 3 :31:
KAHAKDAM
10-06-2011, 19:26
هی میرم تو تاپیک پرسپولیس و جام حذفی یکی نیست بگه لااقل چند چند شدن آخرش آدم رو مجبور میکنن بره ورزش 3 :31:
یعنی بازیو ندیدی؟
خب بازی توی ازادی 4-2 به سود پرسپلیس:31:
توی انزلی هم 1-0 باخت که با این حساب میشه 4-3!!!!:21:
ولی ای کاش میبرد بیشتر کیف میداد!:8:
ولی عجب مراسمی بود!:18:
خیلی بهم ور بود!به قول فردوسی پور حسرت به دل موندیم یه جشن حسابی ببینیم!:18:
این دیگه فکر کنم رکرد بهم ور ترین جام رو بگیره!!!!!:2:
فکر کنم باید توی کتاب گینس ثبت بشه!واسه خودش یه افتخاریه! ایران:بهم ور ترین مراسم جشن قهرمانی!:27:
sAeEd_kHaAn
10-06-2011, 19:52
بهم ور یعنی چی اونوقت عزیز ؟
قهرمانی پرسپولیس به همه پرسپولیسیهای گل و گلاب تبریک
Mahdi.p30
10-06-2011, 20:28
تحت تدابير شديد امنيتي
تيم پرسپوليس از استاديوم تختي انزلي خارج شد
اتوبوس حامل تيم پرسپوليس تهران در حالي از ورزشگاه تخت انزلي خارج شد كه بيش از 20 ماشين انتظامي و حراستي اتوبوس اين تيم را اسكورت كردند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه خزر، در شرايطي كه بيش از دو ساعت از اتمام ديدار تيمهاي پرسپوليس و ملوان در فينال جام حذفي گذشته است، اتوبوس حامل تيم پرسپوليس با همراهي 20 خودرو و حدود يكصد نفر از مامورين نيروي انتظامي در حال خروج از استاديوم تختي انزلي ميباشند اين در شرايطي است كه تعدادي از هواداران تيم ملوان از كه باخت تيمشان مقابل پرسپوليس ناراحت هستند با موتورسيكلتهاي شخصي در حال تعقيب اتوبوس تيم پرسپوليس هستند و مامورين انتظامي به شدت در حال مراقبت از اتوبوس پرسپوليس ميباشند.
لازم به ذكر است ازدحام اطراف استاديوم تختي انزلي به نحوي است كه بسياري از بازيكنان ملوان نظير بابك پورغلامي، پژمان نوري و سعيد سالارزاده با استفاده از موتورسيكلت هواداران ملوان در حال عزيمت به منازلشان هستند.
شيشههاي اتوبوس پرسپوليس شكسته شد
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه اعضاي تيم پرسپوليس با اسكورت ويژه نيروي انتظامي ورزشگاه را ترك ميكردند شيشه هاي اتوبوس حامل اعضاي تيم پرسپوليس شكسته شد.
نيروي انتظامي بلافاصله وارد عمل شد اما از راننده اتوبوس خواسته شد با وجود شكسته شدن شيشه به حركت خود ادامه دهند.
MoH_@_MaD
10-06-2011, 21:03
این بی جنبه بازیا چیه اینا در میارن ؟؟ :13:
به هر دلیلی بوده باختین تموم شده رفته دیگه !!!
یعنی چی این کارا ؟؟
همون بهتر که قهرمان نشدن !! :13:
satttanism
10-06-2011, 23:08
تبریک به دوستان پرسپولیسی
اخبار حکایت از این داره که درگیری های بعد از بازی 4 تا کشته هم داشته!
hojjatinho
10-06-2011, 23:53
تبریک به دوستان قرمز پوش :11:
من نیمه اول رو ندیدم ولی اخرای بازی علیرضا حقیقی انصافا خوب وقت می کشت . باز این دایی بیاد به ما گیر بده !:31:
مراسم هم که...
کاش نمی خواستیم میزبان جام باشگاهای جهان بشیم . دست و پای لام و شواینی بشکنه کی می خواد جواب بده!:31:
گرافيكار
10-06-2011, 23:58
تبریک به دوستان پرسپولیسی
اخبار حکایت از این داره که درگیری های بعد از بازی 4 تا کشته هم داشته!
4 تا؟:18:
خدا نكنه
مگه چه اتفاقي افتاد تماشاگرا كه از ورزشگاه رفتن بيرون و موقع جام دادن توي زمين نبودن
درگيري سر چي بوده؟
خواسته تماشاگرا چي بوده؟
شما اين اخبار رو از كدوم منبع ميگين؟ معتبره؟
aligol172
11-06-2011, 00:05
هنوز در شوك هستم
صالحنيا: از رفتار هواداران ملوان متاسفم
خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه ملوان از رفتار تماشاگران اين تيم اظهار تاسف كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس بهمن صالحنيا سرپرست باشگاه ملوان انزلي پس از نايب قهرماني تيمش در جمع خبرنگاران اظهار داشت:
بسيار خوشحال هستم كه امروز شاهد فوتبالي روان از سوي ملوان بوديم و پرسپوليس آنچه در توان داشت اين بود كه جام را به دست آورد.
وي تاكيد كرد: در نيمه دوم ميتوانستيم گل بزنيم و بازي را به سود خود تمام كنيم كه اين اتفاق نيفتاد،
اما هنوز در شوك هستم كه بعد از سه دهه ميزباني مقابل تيمهاي بزرگ شاهد چنين اتفاقاتي از سوي هواداران ملوان بوديم.
صالحنيا افزود: بسيار متأسفم و انتظار داشتم كه تماشاگران تيم ملوان را تشويق كنند نه اينكه ورزشگاه را تخريب كنند،
البته شايد اين مسائل نشأت گرفته از بازي رفت دو تيم و ناداوريها باشد كه روي اعصاب تماشاگران ملوان تأثير داشت.
وي در پايان گفت: به پرسپوليس تبريك ميگويم و خوشحال هستم كه آنها قهرمان شدند اما باز هم تأسف خود را از رفتار تماشاگران ملوان اعلام ميكنم.
انتهاي پيام/
Reza31001
11-06-2011, 08:25
یعنی بازیو ندیدی؟
نه داداش .... با اینکه اگه ازم بپرسن استقلالی هستی یا پرسپولیسی میگم پرسپولیسی ولی دیگه شور و اشتیاق چند سال پیش وجود نداره
واقعا اگه استقلال هم قهرمان لیگ + حذفی میشد برام چندان اهمیتی نداشت
دیروز هم وقتی یادم از بازی افتاد و تی وی رو روشن کردم جام تو دستای زارع بود :31:
MoH_@_MaD
11-06-2011, 09:06
باشگاه سپاهان قهرماني پرسپوليس را تبريك گفت
باشگاه سپاهان، قهرماني پرسپوليس در رقابتهاي جام حذفي باشگاههاي ايران را تبريک گفت.
به نقل از سايت باشگاه سپاهان، متن تبريک باشگاه سپاهان به پرسپوليس بابت قهرماني در جام حذفي به شرح زير است:
" قهرماني تيم فوتبال پرسپوليس و شاگردان علي دايي در رقابت هاي جام حذفي باشگاه هاي ايران و راه يابي اين تيم شايسته به ليگ قهرمانان آسيا 2012 را به سرپرست و مديران، کادر فني، بازيکنان و هواداران پرشور اين باشگاه تبريک و شادباش مي گوئيم.
دو تيم فوتبال پرسپوليس تهران و ملوان بندر انزلي در دور ديدار رفت و برگشت فينال رقابت هاي جام حذفي دو روز زيبا را در فوتبال ايران رقم زدند و براي اين دو تيم بزرگ فوتبال کشورمان و هواداران دوست داشتني شان آرزوي موفقيت مي نمائيم. "
satttanism
11-06-2011, 10:26
4 تا؟:18:
خدا نكنه
مگه چه اتفاقي افتاد تماشاگرا كه از ورزشگاه رفتن بيرون و موقع جام دادن توي زمين نبودن
درگيري سر چي بوده؟
خواسته تماشاگرا چي بوده؟
شما اين اخبار رو از كدوم منبع ميگين؟ معتبره؟
منبع معتبری نیست دیده های مردمیه!
تا اونجا که تلوزیون نشون داد که 2 تا آمبولانس اومدن وسط زمین و یه چند نفر رو جمع کردن
ظاهرا بحث شعار های سیاسی و این حرف ها میون اومده پس امکان درست بودن خبر زیاده
nafe-bandar
11-06-2011, 10:52
توی سایت ورزش3 نوشته بود که شایعه هستش و کسی کشته نشده...
لینکش رو پیدا نکردم بزارم...
Mahdi.p30
11-06-2011, 11:20
فينال جام حذفي 79 مصدوم بر جاي گذاشت
رييس مركز حوادث و فوريتهاي پزشكي گيلان:
هشت تماشاچي هنوز در بيمارستان بستري هستند
رييس مركز حوادث و فوريتهاي پزشكي گيلان با بيان اينكه بازي فوتبال روز جمعه دو تيم پرسيوليس و بندر انزلي 79 مصدوم برجاي گذاشت، گفت: 15 تن از مصدومان اين حادثه به صورت سرپايي در محل درمان و 64 تماشاچي نيز به بيمارستانهاي انزلي و رشت منتقل شدند.
دكتر لاله فاضل در گفتوگو با خبرنگار«حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين باره اظهاركرد: بازي روز جمعه دو تيم فوتبال پرسپوليس و بندرانزلي 79 مصدوم بر جاي گذاشت.
وي با بيان اينكه تكنسينهاي اورژانس و امدادگران هلالاحمر وظيفه پوشش امدادي اين بازي را بر عهده داشتند، گفت: 15 تن از مصدومان اين حادثه به صورت سرپايي و در ورزشگاه تحت مداواي امدادگران اورژانس قرار گرفتند.
وي با بيان اينكه 64 تن از مصدومان اين حادثه توسط امدادگران به بيمارستانهاي شهر انزلي و رشت منتقل شدند گفت: 38 تماشاچي اين بازي كه به بيمارستان منتقل شده بودند براي مداواي بيشتر در بيمارستان بستري شدند.
فاضل با بيان اينكه صبح امروز 30 تن از مصدومان اين حادثه از بيمارستان مرخص شدند گفت: در حال حاضر هشت تن از تماشاچيان بازي تيمهاي بندرانزلي و پرسپوليس در بيمارستان بستري هستند كه از اين ميان يك تن از تماشاچيان در قسمت ICU تحت مداوا قرار دارد.
رييس مركز فوريتها و حوادث غيرمترقبه گيلان در ادامه با بيان اينكه تمامي مصدومان بازي فوتبال دو تيم بندرانزلي و پرسپوليس در وضعيت مناسبي قرار دارند گفت: بيشتر مصدومان اين حادثه به علت تروما ناشي از ازدحام پيش از حد و قرار گرفتن در زير پاي تماشاچيان راهي بيمارستان شدند.
گرافيكار
11-06-2011, 12:07
تبریک به دوستان قرمز پوش :11:
من نیمه اول رو ندیدم ولی اخرای بازی علیرضا حقیقی انصافا خوب وقت می کشت . باز این دایی بیاد به ما گیر بده !:31:
مراسم هم که...
کاش نمی خواستیم میزبان جام باشگاهای جهان بشیم . دست و پای لام و شواینی بشکنه کی می خواد جواب بده!:31:
حقيق روي كاشته هاي دروازه انصافا وقت تلف ميكرد
اما خداييش در كل بازي فقط همون يك بار كه دقايق آخر بازي بود خودشو زمين زد به خدا اگه ملوانيها گل دوم رو ميزدن اصلا به بازي ادامه نميدادن
ولي كلا از اين نظر فوتبال آسيا فاصله زيادي با اروپا داره
منبع معتبری نیست دیده های مردمیه!
تا اونجا که تلوزیون نشون داد که 2 تا آمبولانس اومدن وسط زمین و یه چند نفر رو جمع کردن
خدا كنه اينجوري نباشه چون واقعا ارزش نداره با هيچ معياري فوتبال ارزش جون يه آدمو نداره
Mahdi.p30
11-06-2011, 12:56
برنامه فصل جديد فردا اعلام ميشود
محمدي: مرگ 4 هوادار در ورزشگاه تختي انزلي شايعه است
به گزارش خبرگزاري فارس، سايت فدراسيون فوتبال گزارش داد: عزيز محمدي در مورد فينال جام حذفي اظهار داشت: بازي روز گذشته بدون مشكل آغاز شد و تا پيش از سوت پايان هيچ مشكلي وجود نداشت، همه هماهنگي ها از قبل انجام شده بود و طرفداران ملوان بندرانزلي با تبليغات و پلاكاردها و راه انداختن كارناول هايي براي حمايت از تيم شهرشان برنامه ريزي كرده بودند و شروع و نشاط خاصي در شهر بود و اين فضا را كه فقط در چند شهر ايران وجود دارد بايد به فال نيك گرفت.
محمدي درباره اتفاقاتي كه شب قبل از بازي مقابل هتل تيم پرسپوليس افتاد، اظهار داشت: به هر جهت طرفداران ملوان تا دير وقت در سطح شهر فضاي حمايتي را به راه انداخته بودند و شب قبل از بازي هم مقابل هتل تيم پرسپوليس رفتند و شعارهاي سر دادند كه نيروي انتظامي هم آنها را متفرق كرد. روز بازي هم ورزشگاه از ساعت 8 صبح تا 12 ظهر پر شد و طرفداران ملوان انزلي خيلي دوست داشتند كه تيم شان پس از چندين سال قهرمان شود، اما همين كه بازي به پايان رسيد آنها عكس العمل نشان دادند كه به نظر من طبيعي بود. نيروي انتظامي هم وارد عمل شد و وضعيت ورزشگاه را آرام كرد. البته ملوان بندرانزلي بازي خوبي را به نمايش گذاشت و از موقعيت هايش به خوبي استفاده نكرد وگرنه ممكن بود قهرمان هم بشود.
وي درباره شايعه مرگ 4 هوادار ملوان بندرانزلي گفت: اين خبر شايعه است و اصلا صحت ندارد. مردم در اثر ازدحام درب هاي خروجي ورزشگاه دچار مصدوميت هاي جزئي شدند كه به دليل درگيري نبود، بلكه شلوغي درب هاي خروجي باعث شد تا عده اي زير دست و پا بمانند.
محمدي درباره برگزاري جشن قهرماني پرسپوليس عنوان كرد: ما هر كاري بكنيم بر ما خرده مي گيرند و نمي دانيم كه چطور بايد جشن قهرماني را برگزار كنيم تا همه راضي باشند. اما ديروز روي سكوي قهرماني تنها مديريت باشگاه، بازيكنان و مربيان پرسپوليس حضور داشتند و حتي اجازه نداديم كه افراد متفرقه و حتي ليدرها روي سكو بيايند.
رئيس سازمان ليگ درباره انتقاد از روند برگزاري رقابت هاي جام حذفي و اينكه چرا بازي فينال به صورت تك حذفي برگزار نمي شود، گفت: ما آيين نامه اي براي جام حذفي تدوين كرده ايم كه اين آيين نامه هر سال پيش از قرعه كشي رقابت ها به باشگاه ها ارائه مي شود و آنها نظراتشان را به ما مي دهند، البته در چند سال گذشته بسياري عقيده داشتند كه بازي هاي جام حذفي به صورت رفت و برگشت برگزار شود و فينال بايد تك حذفي باشد و ورزشگاه فينال از مدت ها پيش تعيين شده باشد. در اين باره كه بازي هاي رفت و برگشت باعث مي شود تا در حق هيچ تيمي اجحاف نشود شكي نيست، اما واقعا براساس تقويمي كه ما براي برگزاري رقابت هاي ليگ برتر، ليگ قهرمانان آسيا و رقابت هاي ملي داريم اگر بازي هاي حذفي رفت و برگشت شود نمي توانيم مسابقات را به پايان برسانيم. البته درباره تك حذفي بودن و انجام يك بازي در يك ورزشگاه از پيش تعيين شده نظرخواهي خواهيم كرد. اما به عنوان مثال اگر ملوان و فولاد به فينال مي رسيدند و ورزشگاه ميزبان ، آزادي تهران بود چقدر جمعيت به ورزشگاه مي آمد. بايد فضاي فوتبال ايران را در نظر گرفت.
وي اعلام كرد كه از امروز تا يك مرداد ماه فصل نقل و انتقالات آغاز مي شود و ليگ برتر هم 11 مرداد مسابقاتش به جريان خواهد افتاد. برنامه كامل رقابت هاي ليگ برتر فصل جديد فردا اعلام خواهد شد.
محمدي در پايان درباره قانون سقف قرارداد گفت: سقف قرارداد همانطور كه گفته شده 350 ميليون تومان است و البته ما در سال گذشته ده درصد انحراف از رعايت قانون سقف قرارداد داشتيم و امسال هم به شدت با بازيكن، مربي و باشگاه هاي كه قانون را رعايت نكنند به شدت برخورد مي كنيم. چرا كه به دو علت در اين باره بحران پيش مي آيد. اولي اين است كه همه باشگاه ها زيان ده هستند و كميته انضباطي هم به علت اينكه 10 باشگاه بدهي هاي سنگين دارند اعلام كرده كه نمي توانند قراردادشان را ثبت كنند. ضمن اينكه مجلس در برنامه توسعه پنجم مصوب كرده هيچ نهادي اجازه ندارد در ورزش حرفه اي هزينه كند. ما هم براساس كنفدراسيون فوتبال آسيا در سال 2013 براي باشگاه هايي مجوز حرفه اي بودن را صادر مي كنيم كه بدهي شان را صاف كند در غير اين صورت نمي توانيم براي آنها مجوز صادر كنيم.
انتظار داشتیم ملوان قهرمان جام حذفی بشه؟
نه،نگو پس جواب نماینده های ای اف سی رو کی میخواست بده با اون امکانات خوب ملوان؟
پرسپولیس بره آسیا بهتره، حداقل:
کسی ایراد بی خودی نمیگیره از کمبودها...
زمان بازی ها ورزشگاه1000000000000000تماشاگر خواهد داشت.
تیم های حریف میان تهران بزرگ رو میبینن.
وهزاران دلیل دیگه،که ثابت میکنه ملوان قهرمان نشه بهتره.
ولم کن بابا ملوان مثل آب خوردن4تا پرسپولیس رو میزد.توی آزادی هم راحت مساوی میکرد.
مردم میفهمن بابا،
اونها هم آدم هستن احساس دارن،
درک میکنن،
شعور دارن،
میتونن تشخیص بدن وقتی یه تیم داره چیز میکنه،یا فلان بازیکن موقعیت150%گل رو میزنه توی سینه آسمون....
خوبه دیگه یه برد میدن به ملوان تا آتیش تماشاگران بخوابه بعد هم پرسپولیس قهرمان!خلاص.
جایگاه اهداء جام رو که پیش جایگاه تماشاگران پرسپولیسی چیده بودن .
ابروباد و ماه و خورشید وفلک وپژمان نوری وملوان واولادی وفدراسیون دریا وباران شمال وجنوب همه درکارند تا پرسپولیس بره آسیا.آبرویی برای فوتبال ما کسب کنه.
تماشاگران هم همه گوسفند!
کی میفهمه؟
اصلا ببینم فدراسیون میفهمه صلاح فوتبال رو یا تماشاگران؟
خیلی ناراحت نباش. این رسم فوتبال سیاسی ماست.
ایشاالله پرسپولیس با اقتدار توی آسیا قهرمان شد ،جام رو تقدیم ملوان خواهد کرد...
دوستان یه خب رو خوندم این بود:
بر اساس اخبار رسیده از شاهدان عینی در ورزشگاه انزلی و مردم در سطح شهر، در پی حمله ی وحشیانه ی گارد ویژه به تماشاگران با کابل و باتون و شلیک چندین گاز اشک آور به میان سکوها، برخی از تماشاگران از بالای سکوها به پایین پرت شدند که در این میان حداقل دو نوجوان به علت استنشاق گاز اشک آور و سقوط از ارتفاع کشته شده اند. هم اکنون مردم در انزلی به شدت عصبانی هستند و جو ملتهبی در شهر برقرار است. آنها نیروی انتظامی را مسول به شهادت رسیدن این دو نوجوان می دانند. بنا بر خبرهای رسیده از شهر، همزمان با پایان نمیه ی اول بازی فوتبال بین ملوان و پرسپولیس نیروهای سیاه پوش گارد ویژه شهر را به یک پادگان نظامی تبدیل کرده بودند و حتی در بسیاری از نقاط شهر، از جمله چهارراه برق و بازار کاسپین با مردم درگیر شده بودند. بر همین اساس مردم معتقدند که حمله ی آنها به تماشاچی ها یک برنامه ی از پیش تعیین شده بوده است. در حال حاضر در شنبه بازار انزلی، برخی از مردم و بازاریان قصد تعطیلی بازار و اعلام عزای عمومی دارند.
satttanism
11-06-2011, 14:11
این خبر کشته شدن چند نفر 100% درست هست چون فیلمش هم اومد روی اینترنت!
این دوتا از ویدیو های بعد از بازی
KAHAKDAM
11-06-2011, 15:03
سلام
نه دوست من اوضاع اونقدر ها هم خطر ناک مبوده!
چون من یکی از اقوام که انزلی هستش گفت خیلی سریع اوضاع جمع و جور شد و خیلی اوضاع قاراشمیش نشد!این مامورای بدبخت بودن که بیشترین ضربه رو از مردم خوردن!
مشکل اصلی کمبود نیرو توی ورزشگاه بوده!
و لیکن این منبع خبری که سایتش کم سایتی نیست!
دوستان یه خب رو خوندم این بود:
بر اساس اخبار رسیده از شاهدان عینی در ورزشگاه انزلی و مردم در سطح شهر، در پی حمله ی وحشیانه ی گارد ویژه به تماشاگران با کابل و باتون و شلیک چندین گاز اشک آور به میان سکوها، برخی از تماشاگران از بالای سکوها به پایین پرت شدند که در این میان حداقل دو نوجوان به علت استنشاق گاز اشک آور و سقوط از ارتفاع کشته شده اند. هم اکنون مردم در انزلی به شدت عصبانی هستند و جو ملتهبی در شهر برقرار است. آنها نیروی انتظامی را مسول به شهادت رسیدن این دو نوجوان می دانند. بنا بر خبرهای رسیده از شهر، همزمان با پایان نمیه ی اول بازی فوتبال بین ملوان و پرسپولیس نیروهای سیاه پوش گارد ویژه شهر را به یک پادگان نظامی تبدیل کرده بودند و حتی در بسیاری از نقاط شهر، از جمله چهارراه برق و بازار کاسپین با مردم درگیر شده بودند. بر همین اساس مردم معتقدند که حمله ی آنها به تماشاچی ها یک برنامه ی از پیش تعیین شده بوده است. در حال حاضر در شنبه بازار انزلی، برخی از مردم و بازاریان قصد تعطیلی بازار و اعلام عزای عمومی دارند.
دیگه بعید میدونم این نوع خبرا تاثیری داشته باشه...بعضیا زیادی مردم رو ساده لوح فرض کردن! بازم منبع خبر رو ذکر میکردین بد نبود؟ (البته میشه حدس زد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
همه رفتار تماشاگرای ملوان رو بعد بازی دیدن...مقایسه کنیم با فینالهای گذشته می بینیم فرهنگ و ظرفیت تماشاگرامون حتی پایین تر اومده!! نیروی انتظامی هم نشون داده در این موقعیتها نمیدونه چطور جمعیت رو کنترل کنه بنابراین رو میارن به باتوم و گاز اشک آور و برخورد مستقیم با هوادار که بیشترین هزینه رو برای مردم و بی آبرویی رو برای خود پلیس داره!
... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"R E Z A"
11-06-2011, 16:53
سوال روز/ چرا ملوان انتحاري بازي نكرد؟
اواخر بازي گزارشگر بازي هم به اين نكته اشاره كرد كه محمد همرنگ، هافبك دفاعي ملوان قصد جلو رفتن دارد ولي فرهاد پورغلامي او را منع مي كند!
سايت گل- ملوان براي اينكه بعد از دو دهه، صاحب افتخاري بزرگ شود هفتاد دقيقه فرصت داشت تا يك گل ديگر بزند. آن ها در بازي عصر جمعه، خيلي زود به گل اول رسيدند و مي توانستند روياي 2-0 را در دقايق باقي مانده تحقق ببخشند ولي ملواني ها حتي تا دقيقه 94 هم كه صاحب ضربه كرنر شدند، جانب احتياط را رها نكردند.
معمولاً در بازي هاي جام حذفي، حتي دروازه بان ها هم در دقايق پاياني جلو مي آيند تا روي ضربه هاي ايستگاهي در نقش گلزن ظاهر شوند ولي ملوان از اين فرمول پيروي نكرد و در اواخر بازي كه جام حذفي را از دست رفته مي ديد، باز هم با 4-5 بازيكن در زمين خودي، روشي محتاطانه پيش گرفته بود. اين طبيعت فوتبال است كه وقتي تيمي نتيجه را از دست رفته مي بيند، در آخرين دقايق به بازي مستقيم رو مي آورد و بيشترين نفراتش را در محوطه هجده قدم حريف مستقر مي كند ولي استراتژي ملوان در اين بازي، چيز ديگري بود.
حتي در اواخر بازي گزارشگر بازي هم به اين نكته اشاره كرد كه محمد همرنگ، هافبك دفاعي ملوان قصد جلو رفتن دارد ولي فرهاد پورغلامي او را منع مي كند! يا در صحنه اي ديگر، در حالي كه ملوان مي توانست روي يك ضربه ايستگاهي، توپ بلندي روي دروازه پرسپوليس بفرستد، بازيكنانش ترجيح دادند با پاس هاي كوتاه، توپ را به وسط زمين ببرند.
در صورتي كه ملوان انتحاري بازي مي كرد، نهايتاً روي ضد حمله يك گل دريافت مي كرد. آيا برد بي حاصل 1-0 فرقي با مساوي 1-1 داشت؟
satttanism
11-06-2011, 21:16
سلام
نه دوست من اوضاع اونقدر ها هم خطر ناک مبوده!
چون من یکی از اقوام که انزلی هستش گفت خیلی سریع اوضاع جمع و جور شد و خیلی اوضاع قاراشمیش نشد!این مامورای بدبخت بودن که بیشترین ضربه رو از مردم خوردن!
مشکل اصلی کمبود نیرو توی ورزشگاه بوده!
دیگه بعید میدونم این نوع خبرا تاثیری داشته باشه...بعضیا زیادی مردم رو ساده لوح فرض کردن! بازم منبع خبر رو ذکر میکردین بد نبود؟ (البته میشه حدس زد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )فارس نیوز منبع معتبریه؟
ما توی ورزشگاه به وضوح استفاده از گاز اشکاور رو دیدیم چیزی که مسئولین منکر استفاده ازش بودن
در ضمن فیلم ها هم خود گویا هستند (البته اگه نگید ساختگیه)
شما هم اگر فامیل داشتیتد میدونستید که جو انزلی هنوز هم ملتحب هست
کلا بحث در این تاپیک نمیگنجد پس ادامه ندید لطفا
hojjatinho
11-06-2011, 23:19
من خودم وقتی خبر کاملا ورزشی باشه از فارس خبر گذاشتم . ولی توی اینجور خبر ها فارس نیوز قبلا جبهه گیری هاش رو نشون داده!
2-3 نفر از بچهای انزلی توی فرومهای دیگه خبر کشته شدن رو تایید کردن .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.