مشاهده نسخه کامل
: Metro: Last Light
یه جورایی به gamer هم القا می شه پس حتما بازی خیلی شاخیه!
نه بابا اصلا همچین چیزی نیست ...
من در کل از گیم پلی بازی، گرافیک و اتمسفر،داستان و دیالوگ ها واقعا لذت بردم.
اما هوش مصنوعی دشمنا و مبارزه با جونورا و طراحی بد بعضی از مراحل توی ذوقم زد.
درسته هر بازی ممکنه یه ایرادی داشته باشه اما این بازی جوری نیس که بگیم هیچی نداره و خیلی مزخرفه.
چون واقعا از نظر اتمسفر،هیجان و گرافیک حرف هایی برای گفتن داره.
اتفاقا به نظر من اصل گرافیک به تکسچر هست
منم باهات موافقم که قسمت اصلی گرافیک تکسچره ... اتفاقا به تکسچرهای بازی دقت زیادی کردم و واقعا لذت بردم. تکسچرها خیلی با کیفیته، بامپ مپ هایی که توی این بازی دیدم توی کمتر بازی ای دیدم !!
نمیدونم چرا واسه تو این چیزا رو نداره :n02:
مقایسه چهره ها در کرایسیس 3 و last light
قبول دارم از نظر چهره ها این بازی از کرایسیس ضعیف تره.
اما از نظر کیفیت آبجکت ها به نظر من خیلی به کرایسیس نزدیکه و پیشش کم نمیاره.
از نظر نورپردازی هم همینطور.
و اگه بخوایم اتمسفر بازی رو در نظر بگیریم این بازی نسبت به کرایسیس خیلی قشنگتر کار کرده.
مخصوصا کرایسیس 3 که حالمو به هم زد :n21:
برای دومین بار دارم بازی میکنم، ایندفعه روی رنجر مد.
حدسم درست بود، به هیج وجه ارزش تکرار نداره.
من فقط به امید دیدن پایان خوب بازی میکردم که فهمیدم خیلی کارای عجیب غریبی باید انجام داد تا پایان خوب رو ببینیم.
با اینکه روی رنجر مده ولی هوش مصنوعی هنوز ضعیفه و واقعا دشمنا احمقن :n14:
Persian-swag
08-06-2013, 19:26
کرایسیس 3 ممکن از این گرافیکش بالاتر باشه ولی هیچی نیست ! اصلا ارزش بازی هم نداره به قدری چرته ! من همیشه سی دی کی بازی ها رو میخرم بیشتر Ea ولی وقتی Crysis 3 Demo زدم واقعا شگفت زده شدم از گیم پلی اشغال و بدون جذابیتش !
مترو تنها بازی عمرم بود که شدیدا تحت تاثیرش قرار گرفتم !
کار استودیو اوکراینی که قطعا محدودیت های مختلفی هم داشته بی نظیر بود !
کرایسیس 3 ممکن از این گرافیکش بالاتر باشه ولی هیچی نیست ! اصلا ارزش بازی هم نداره به قدری چرته ! من همیشه سی دی کی بازی ها رو میخرم بیشتر Ea ولی وقتی Crysis 3 Demo زدم واقعا شگفت زده شدم از گیم پلی اشغال و بدون جذابیتش !
مترو تنها بازی عمرم بود که شدیدا تحت تاثیرش قرار گرفتم !
کار استودیو اوکراینی که قطعا محدودیت های مختلفی هم داشته بی نظیر بود !
وای کرایسیس 3 رو به زور تموم کردم ... :n21: ... خیلی بد خیلی :n21: ... اصلا فکرشم نمیکردم اینقد بد باشه ...
کلی منتظر بازیش بودم.
GOLDFINCH
08-06-2013, 21:22
وای کرایسیس 3 رو به زور تموم کردم ... :n21:
... خیلی بد خیلی :n21:
... اصلا فکرشم نمیکردم اینقد بد باشه ...
کلی منتظر بازیش بودم.
کرایسیس بده حتماً مترو خوبه ها ؟ :n09:
با اون گرافیک و گیم پلی مسخرش :n15:
از نظر من مترو یکی از بیخود ترین بازی هایی بود که من بازی کردم ... .
حیف اون پولی که صرف خرید این بازی کردم :n21:
بالاخره هر کسی نظری داره :n05:
خب کرایسیس 3 که همون 2 بود فقط برده بودنش تو جنگل!!
منم قبول دارم تکراری بود.ولی خب 2 ش خوب بود.3 شم تقریبا همون بود دیگه.نمی شه گفت بد بود.می شه گفت تکراری بود و جذاب هم نبود زیاد.منم خیلی حال نکردم با ورژن 3.ولی هنوز نمی فهمم این همه تعریف و امتیاز برای مترو چه ورژن قبلی چه این برای چیه!واقعا سواله برام.البته فقط در مورد این نیست.مثلا boarderlands رو من حتی نتونستم نیم ساعت بازی کنم.اونوقت بهترین بازی ps3 شد!فکر کنم تو رنج سنی بازی باید می زد حد اکثر 16 سال!کلا دیگه به امتیاز و ... نگاه نمی کنم من.دیگه goty بشه walking dead و این همه از سایتهای دیگه امتیاز عجیب غریب بگیره فاتحه بقیه رو بخون!
مترو هم اخراش که رسیدم یه کم بهتر شد.محیطشم خوبه یه کم مثلا ترسناکه حال می ده شب چراغو خاموش کنی بری. ولی در کل من که از گیم پلیش اصلا خوشم نیومد.گرافیکشم به دلم اصلا نشست.تازه دو جا هم یه باگهای عجیبی داشت که مجبور شدم از بازی بیام بیرون و دوباره برم
Persian-swag
09-06-2013, 17:11
امین آخه فک کنم تو با همون لپ تاپ اچ پی ( 6080 محبوب خودمم دارم ) بازی کنی و مجبور باشی گرافیکشو بزاری رو Low !
باید باسیستم بازی کنی !
Tessellation رو بزار رو High ببین چی میشه ! خودت همون جا نظرت عوض میشه !
گرافیکش واقعا تو مترو زیبا بود ولی بیرون نه زیاد ! مثلا بارون زیاد جالب نبود ! یا اسلحه هاش زیاد باحال نبود !
اما اینا دلیل نمیشه بخوام بگم بد بود واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم !
کلا از یه استودیو اوکراینی با بودجه محدود و کدنویس های معمولی ( در برابر استودیوهایی مثل Dice سوئد سازنده بتل 3 ) من چنین انتظاری نداشتم اما واقعا کارشون بی نظیر بود !
من خودمو میگم انقدر بازی می کنم دیگه ورژن یادم رفته الان می خواستم Far Cry برم یادم نبود ورژن چنده در صورتی که یه ماه پیش آخرین بازی بازی کرده بودم رو سیستم خودم و می خوام الان ادامه شو برم !
چون واقعا تو بین ترافیک بازی ها وقت نمیشه !
می خوام اینو بگم انقدر گرافیک شاخ داریم می بینیم که دیگه مترو مثلا برامون خیلی پایین حساب میشه ولی جزء معدود بازی هایی بود که شگفتی همه رو برانگیخت !
من تو نظرات اکثر گیمرهای حرفه ای خوندم واقعا کیف کرده بودن !
panther99
09-06-2013, 19:47
آقا این بازی هم مثل کرایسیس اول شخص هست دیگه ؟؟؟؟ با کرایسی 2 که خیلی حال کردم . 3 رو هم دارم بازی میکنم احتمالا بعدش همین مترو ... :n09:
کرایسیس بده حتماً مترو خوبه ها ؟ :n09:
با اون گرافیک و گیم پلی مسخرش :n15:
از نظر من مترو یکی از بیخود ترین بازی هایی بود که من بازی کردم ... .
حیف اون پولی که صرف خرید این بازی کردم :n21:
بالاخره هر کسی نظری داره
تو چرا اصرار داری لقب خوب یا بد رو به یه بازی بدی ؟
هیچ چیزی رو نمیشه کلی نگاه کرد ... هر بازی ای یه سری نکات مثبت و منفی داره.
کمتر بازی ای پیدا میشه که نکته ی منفی نداره، مثلا فارکرای 3 رو واقعا نتونیستم ازش ایراد بگیرم.:n12:
من نگفتم کرایسیس مطلقا بده ! من از طرفدارای کرایسیس بودم، با نسخه ی یک و دو کلی حال کردم مخصوصا دومیش.
اما سه واقعا بد بود، بیشتر مشکل لول دیزاین داشت. وگرنه از نظر گرافیک و گیم پلی هنوز خوب بود.
باگ های هوش مصنوعیشم نمیشه فراموش کرد، مبارزه با جونورای رباطیم اصلا جالب طراحی نشده بود.
این چیزا رو که نمیشه انگار کرد.
در مورد مترو هم همین پست بالا گفتم خوبی داره بدی هم داره.
3 شم تقریبا همون بود دیگه.نمی شه گفت بد بود
درسته ویژگی هاش یکی بود، اما خب طراحی مراحل که صد در صد فرق کرده و دقیقا تو این زمینه گند زده بودن. با همون شرایط کرایسیس 2 نتونستن مراحل خوب و جذاب طراحی کنن. من واقعا به زور تمومش کردم. همه چی خسته کننده بود.
ولی هنوز نمی فهمم این همه تعریف و امتیاز برای مترو چه ورژن قبلی چه این برای چیه!
مترو با داستان، دیالوگ،اتمسفر و گرافیک و گیم پلی تونسته گیمر هارو جذب کنه، اما توی هوش مصنوعی و گیم دیزاین به معنای واقعی گند زده.
Tessellation رو بزار رو High ببین چی میشه ! خودت همون جا نظرت عوض میشه !
موافقم !
اولین بازی ایه که میبینم Tessellation و AA فعال بودنش خیلی تاثیر داره !
گرافیکش واقعا تو مترو زیبا بود ولی بیرون نه زیاد ! مثلا بارون زیاد جالب نبود ! یا اسلحه هاش زیاد باحال نبود !
من با بارونش حال کردم !!
خیس میشدم زیرش :n02:
اما در کل گرافیک داخل مترو بهتر بود قبول دارم.
من تو نظرات اکثر گیمرهای حرفه ای خوندم واقعا کیف کرده بودن !
آره خیلیا گفتن بازی شاهکاره.
GOLDFINCH
09-06-2013, 20:22
گفتم که بالاخره هر کسی نظری داره ...
ما هم به نظرات شما احترام می ذاریم :n26:
می دونید مشکل چیه؟به نظر من اصلا یه بازی shooter خوب نیست.کرایسیس حد اقل شوتر خوبی بود اگه مشکل هم داشت.مثلا Far cry3 هم شوتر خوبی نبود به نظرم.ولی جنبه adventure ایش کاملا این نقص رو پوشونده بود و گرافیک خوبی هم داشت.کلا ادم سر گرم می شد.چون تقریبا open world هم بود.مترو رو هر کاریش می کنم یه جاش می لنگه! نه شوتر خوبیه به نظرم نه ادونچره.نه گرافیک انچنانی داره.داستانش هم نهایت بشه گفت معمولیه.چیز گیزایی نیست ادم بخواد ببینه اخرش چی می شه و ادامه بده.مثلا یه بازی مثل black ops 2 من خودم هی بازی می کردم ببینم چی می شه و داستان رو دنبال می کردم.با اینکه گرافیکش از نسخه قبلی هم به نظرم بدتر بود و گیم پلیش هم تکراری.در کل نمی گم مترو بازی خیلی افتضاحیه.ولی معمولیه.شاید من باهاش حال نکردم
راستی persian-swag. اره من با hp 6070 دارم بازی می کنم.اتفاقا روی High بازی می کنم و اولاش رو رو very high می رفتم.چون این بازی کلا رو کارتهای ati خوب اجرا نمی شه انگار.تازه اپدیت کردم درست شد.تازه گویا مشکل کرک هم نیست و دست گل خود سازنده است! فقط ssao رو tesselation رو off کردم.چون خیلی فریم رو پایین می اره.تسلیشن هم چند دقیقه ان کردم اونقدر تاثیر محسوسی نداره.حتی تو سایتهای دیگه هم چک می کرم که با عکس مقایسه کرده بودن تقریبا هیچ فرق محسوسی نداشت.البته یه کم که تاثیر داره.ولی به نظرم tomb raider تاثیر تسلیشنش بیشتر بود.من در مورد نور پردازی و سایه زنی و... اش مشکل ندارم.بیشتر با تکسچرش مشکل دارم.اصلا هیچ چیش طبیعی نیست.یعنی یه جورایی در حد dishonored ! ولی انصافا نور پردازیش خیلی خوبه.مخصوصا داخل مترو.اینو قبول دارم.جونوراشم که بد جور رو اعصابن.گیر بدن دیگه ول نمی کنن.عین روانیا فقط مشت می زنن بهت.ولم نمی کنن!
Persian-swag
09-06-2013, 21:51
4 تا آپدیت داره خوب وقتی آپدیت نکردی معلومه که تجربه بدی میشه !
لینکشو با کرک Reloaded گذاشته بودم !
می دونید مشکل چیه؟به نظر من اصلا یه بازی shooter خوب نیست.کرایسیس حد اقل شوتر خوبی بود اگه مشکل هم داشت.مثلا Far cry3 هم شوتر خوبی نبود به نظرم.ولی جنبه adventure ایش کاملا این نقص رو پوشونده بود و گرافیک خوبی هم داشت.کلا ادم سر گرم می شد.چون تقریبا open world هم بود.مترو رو هر کاریش می کنم یه جاش می لنگه! نه شوتر خوبیه به نظرم نه ادونچره.نه گرافیک انچنانی داره.داستانش هم نهایت بشه گفت معمولیه.چیز گیزایی نیست ادم بخواد ببینه اخرش چی می شه و ادامه بده.
شوترش نسبت به مخفی کاریش خیلی بهتره و بیشتر حال میده. در کل به نظر من شوتر بودن بازی خوب طراحی شده ولی به دلیل دشمن های احمق نمیشه از بازی لذت کافی برد. :n03:
من خیلی جاها همه رو کشتم بعد کلی گشتم دیدم یکی دو نفر یه گوشه زندن و عین خیالشون نیس !! یا حتی جلوی چشم یکی یکیو کشتم و اصلا عکس العمل نشون نداد :n03:
به نظرم اگه هوش مصنوعی خوبی داشت روند شوتری بازی هم خوب میشد.
فارکرای شوتر خوبی نبود ؟ :n04: ... بهترین گیم پلی شوتر بازی رو توی فارکرای دیدم ... اسلحه ها و تیر اندازیش واقعا عالی و لذت بخش بود ... خیلی طبیعی بود.
در مورد حرفات با مترو موافقم ... به نظرم مترو گیر کرده بین سبکا و نتونسته خودشو پیدا کنه که دلیلش بی تجربگی سازنده ها و گیم دیزاینرهاش بوده.
anti-military
09-06-2013, 23:54
یه مقدار کمی از بازی Metro Last Light رو بازی کردم و دیدم اینجوری نمیشه که هیچی از داستان نسخه قبلی و شخصیت ها ندونم
خلاصه شروع کردم به بازی کردن نسخه قبلیش یعنی Metro 2033
Metro 2033 رو همین الان تموم کردم و باید بگم بازی خیلی خیلی عالی بود اصلا باورم نمیشه تا این حد رو بازیشون کار کرده باشن
سال 2010 به خاطر بدگویی چندتا نوب نرفتم سمت بازی و الان میفهمم چه بازی رو از دست داده بودم
کسی که از این بازی بد میگه مشخصه کلا سبک اکشن اول شخص دوست ندارم
من بازی های COD و BF رو خیلی دوست دارم اما Metro 2033 یه سر و گردن از اینا بالا تر بود هم از نظر گیم پلی هم اتمسفر جذاب بازی
درکل Metro 2033 رو بخوام خلاصه بگم
1- گرافیک و اتمسفر منحصر به فرد و عالی
2- صدا گذاری فوق العاده
3- گیم پلی خیلی عالی
4- هوش مصنوعی عالی (نسخه دومش رو بعضی ها میگن هوش مصنوعیش بده! اما این نسخه اش که عالی بود)
5- داستان خیلی عالی (درکل داستانش خیلی پیچیده نبود اما خیلی عالی روایت شده بود)
6- وسواس زیاد سازنده ها رو تک تک قسمت های بازی
امتیاز کلی به
Metro 2033 = 9.2
Metro Last Light رو هنوز خیلی جلو نرفتم اما احتمالا اینم باید مثل نسخه قبلیش عالی باشه
نه اپدیتم مال reloaded ه.مشکل فریم ندارم.گرافیک بازی که با آپدیت تغییر نمی کنه!همینه که هست
فار کرای هم شوتریش بد نبود.ولی خیلی هم عالی نبود.حد اقل برای من.اونم تفنگهاش مخصوصا اصلا جذاب نبود.هر چند با آپگرید بهتر می شدن.ولی مثلا شوتر کرایسیس یا fps های معروف کجا و اون کجا!بیشتر ادونچر بود
مقایسه cod , btf , ... با مترو خیلی درست نیست.کلا اینا تو فضاهای متفاوتیند.اونا کاملا جنگیند و از نظر شوتری اصلا قابل مقایسه نیستند با مترو!خدا رو شکر از اواسط بازی تفنگهاش یه کم بهتر شد.وگرنه با اون تفنگ اصلیش(که تو ورژن قبلم بود.اسمش نمی دونم چیه.همون که از بقل خشاب می خوره به صورت افقی) اصلا نمی تونستم ادامه بدم!واقعا حالم بهم می خوره ازش!به نظر من 60-70 در صد شوتر خوب بودن به تفنگه
به هر حال دیگه بحث نکنیم.خیلیا خوششون میاد از این بازی.من با هیچکدومش حال نکردم.تا حد زیادی هم سلیقه ایه.رو سلیقه که نمی شه بحث کرد.نوش جون اونایی که حال می کنن باهاش!
anti-military
10-06-2013, 21:34
یه نکته خیلی مهم در مورد بازی
آپدیت 1.0.0.2 رو اصلا نریزید!
این آپدیت نور پردازی بازی رو داغون میکنه و دلیل اینکه بعضی ها میگن گرافیک بازی خوب نیست هم همینه که این آپدیت رو ریختن و متوجه نشدن که این
آپدیت 1.0.0.2 چه بلایی سر نور پردازی بازی میاره
از اونجایی که من قبلا تریلرهای بازی رو دیده بودم متوجه تغییر عجیبی تو یکی از قسمت های بازی شدم و حدسم هم درست بود! نور پردازی بازی با
این آپدیت 1.0.0.2 مشکل پیدا میکنه و تاریک و غیر طبیعی میشه تو بعضی جاها!
من دوتا عکس از تفاوت یکی از صحنه های بازی با آپدیت 2 و بدون آپدیت میذارم تا ببینید
البته تفاوت های فاحش تر از این صحنه هم بود اما من این یکی رو میذارم و بقیه اش رو خودتون تست کنید.
عکس اول بازی بدون آپدیت 1.0.0.2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس دوم بازی با آپدیت 1.0.0.2
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همونطور که می بینید گند خورده به نور پردازی بازی اکثر صحنه هایی که باید یکم تاریک می بود کاملا به صورت غیر طبیعی تاریک شده
حتما تست کنید و نتیجه هاشو بگید که این آپدیت 1.0.0.2 چه بلایی سر نور پردازی بازی میاره
کلا نور پردازی تمام محیط های نسبتا تاریک با آپدیت 1.0.0.2 افتضاح میشه
Persian-swag
10-06-2013, 21:45
نه تنها آپدیت بلکه خود بازی هم روی بعضی سیستم ها درست اجرا نمیشه و نور مانند هاله هست !
ربطی به اینی که شما گذاشتنی نداره !
من با همین آپدیت دوم بیشتر بازی رو رفتم عالی بود !
anti-military
10-06-2013, 21:58
نه تنها آپدیت بلکه خود بازی هم روی بعضی سیستم ها درست اجرا نمیشه و نور مانند هاله هست !
ربطی به اینی که شما گذاشتنی نداره !
من با همین آپدیت دوم بیشتر بازی رو رفتم عالی بود !
اون بحث خراب بودن دود و آتیش و ... ربطی به این موضوع نداره
شما این مشکل خراب شدن نور پردازی بازی بعد از آپدیت 1.0.0.2 رو متوجه نشدی چون قبلا تریلرهای بازی رو احتمالا ندیده بودی
الان خودت برو تریلر این قسمت از بازی رو تو یوتوب ببین و بعدش مقایسه کن! ببین چقدر تفاوت می بینی
عکسهای بیشتری میذارم به زودی که بهتر بودن نور پردازی بازی بدون آپدیت 1.0.0.2 مشخص کنه
anti-military
10-06-2013, 22:46
عکسهای جدید تفاوت بین بازی با آپدیت 1.0.0.2 و بازی بدون آپدیت
بدون آپدیت 1.0.0.2
با آپدیت 1.0.0.2
amir2014
10-06-2013, 23:49
ارزش خریدیا دانلود داره؟
GOLDFINCH
11-06-2013, 00:41
ارزش خریدیا دانلود داره؟
اگه از طرفدار های Crysis 3 باشی برات جذاب نیست .
4- هوش مصنوعی عالی (نسخه دومش رو بعضی ها میگن هوش مصنوعیش بده! اما این نسخه اش که عالی بود)
به این میگن اغراق :n04:
چه ربطی داره ؟
anti-military
11-06-2013, 13:33
کرایسیس 3 مگه طرفدار هم داره ؟ :n02:
گیم پلی مترو هم خیلی جالبه چرا بعضی ها دوست ندارن؟ حداقل اسلحه هاش وقتی شلیک میکنی اون حس
سنگینی رو منتقل میکنه و صداگذاری اسلحه هاشم که خیلی خوبه
اتمسفر منحصر به فرد و گرافیک عالی
گیم پلی و صداگذاری جذاب
+ داستان و روند پیشروی جذاب مراحل (واسه لذت بردن از داستان بازی باید حتما نسخه اولش هم بازی کنید که بدونید چی به چیه جریان)
کلا هیچ دلیلی واسه بد بودن بازی وجود نداره
به این میگن اغراق :n04:
نه باور کن نسخه Metro 2033 هوش مصنوعی جالبی داشت مخصوصا مراحل مخفی کاریش کاراکترهاش خیلی هوشمند بودن
مثلا یکی داشت رو نرده ها راه میرفت با اسلحه صدا خفه کن میزدیش می افتاد و یه صدای ایجاد میشد و اونی که پایین بود سریع دقیقا از پایین به
همون قسمت به بالا نگاه میکرد ببینه این صدا واسه چی بوده!!
یا اینکه خیلی سریع می دیدنت و نمیشد الکی بینشون رژه بری و مثل بعضی بازی ها نبود که از کنارشون رد بشی و متوجه نشن
نکته جالب اینکه بعد از اینکه شک میکردن ایتطوری نبود که سریع داد و فریاد کنن و چند لحظه اطرافشون رو نگاه میکردن و بعد شروع میکردن به شلوغ کردن
حتی اگه با اسلحه نزدیکشون شلیک میکردی اول یکم تعجب میکردن بعد متوجه میشدن
سوتی واقعا خاصی ندیدم تو هوش مصنوعیش نحوه حمله اشون هم دقیق و خوب بود و شاید باگی داشته باشه اما من ندیدم
البته Metro Last Light رو هنوز خیلی بازی نکردم شاید این نسخه اش باگ داشته باشه
البته Metro Last Light رو هنوز خیلی بازی نکردم شاید این نسخه اش باگ داشته باشه
خسته نباشی بازی نکردی اومدی اینقد داری به به چه چه میکنی :n02:
منم عاشق بازیش شدم ولی هوش مصنوعی بد زد تو ذوقم.
بعضی جاها طراحی بد مرحله ها !!!
حالا برو جلو میفهمی چی میگم.
وقتی کلی جونور ریختن سرتو اصلا مهمات نداشتی بهشون شلیک کنی و مجبور شدی از ترینر استفاده کنی میفهمی چی میگم :n09:
Mohammad Yek110
11-06-2013, 13:55
سلام
دشمنا توی این بازی مثل 2033 حیوون (:دی) هستن یا آدم؟
Persian-swag
11-06-2013, 14:24
هردو ! ولی بیشتر عقرب های چندش !
یک نفر خلاصه داستان نسخه های قبلی رو بگه؟؟؟میخوام شروع کنم این بازی رو.....
anti-military
11-06-2013, 15:33
خسته نباشی بازی نکردی اومدی اینقد داری به به چه چه میکنی :n02:
منم عاشق بازیش شدم ولی هوش مصنوعی بد زد تو ذوقم.
بعضی جاها طراحی بد مرحله ها !!!
حالا برو جلو میفهمی چی میگم.
وقتی کلی جونور ریختن سرتو اصلا مهمات نداشتی بهشون شلیک کنی و مجبور شدی از ترینر استفاده کنی میفهمی چی میگم :n09:
خوب درسته بازی Metro Last light رو خیلی جلو نرفتم اما همون مراحل اولیه اش رو 20 بار رفتم :n02:
بیشتر تعریف هایی که من دارم الان میکنم از Metro 2033 هستش و البته از همین چند مرحله اولیه Metro Last Light هم فهمیدم این نسخه اش هم عالیه
در مورد مهمات نداشتن و ریختن جونورها یکی از جذاب ترین چیزهایی بود که مراحل پایانی Metro 2033 هم وجود داشت
مراحل پایانی مترو 2033 خیلی حماسه ای شده بود و مهمات منم تموم شده بود اما هنوز خنجر نصب شده روی شات گانم وجود داشت
با همین خنجر روی اسلحه مراحل پایانی رو در کنار Vladimir و Ulman و Miller حماسه آفرینی کردم :n02:
البته مهمات به اندازه کافی وجود داشت اما تو کمپ Sparta این یارو Vladimir گفت هرچی اسلحه و مهمات میخواهی مجانی بردار اما
من دیگه روم نشد همه اش رو بردارم :n02: نصفش رو برداشتم و رفتیم اما اواخرش مهمات کم اومد و با خنجر اسلحه پیش میرفتم اما جالب بود
ولی کلا تو هیچ شرایطی از ترینر استفاده نکن لذت بازی رو 0 میکنه
ach-1357
12-06-2013, 00:10
دوستان سلام
من تا انتها ی بازی رفتم و از رو فیلمای بازی فهمیدم دو تا پایان خوب وبد داره کسی میدونه پایان خوبش به چه صورته ؟:n27:
javad2015
12-06-2013, 12:57
یک نفر خلاصه داستان نسخه های قبلی رو بگه؟؟؟میخوام شروع کنم این بازی رو.....
داستان نسخه قبل از اینجا شروع میشه که یه جنگ جهانی رخ میده و تمام دنیا رو به آتیش میکشه و درش از موشک هسته ای استفاده شده که به طبعش اثرات رادیو اکتیو باعث جهش ژنتیکی موجودات و ... میشه.بخ حاطر همین انسان ها به مترو که زیر زمین هست پناه میبرن.شخصی که شما در این بازی کنترلش رو بر عهده داری اسمش آرتیم هست که در زمان جنگ بچه بوده و حالا بزرگ شده.موجودات جهش یافته مختلفی وجود دارن ولی عجیب ترینشون نوعی هست که بهشون میگن darkone چون دارای قدرت های خاصی هستند.انسنان ها این موجودات رو به عنوان خطر اسلی برای خود میانند.((اعتقادی که در نسخه بعد خلاف اون ثابت میشه))و در صدد نابودی اونا برمیان .همه darkone ها رو ی زمین در یک نقطه متمرکز شدهاند که به نوعی شهر اونا حساب میاد.شما در metro2033 با موشک های هسته ای که از قبل به یادگار مونده اونا شهر رو نابود میکنید.ولی در نسخه بعد قراره جنگی بین انسان ها رخ بده و میفهمن که تنها راه نجاتشون همون darkone ها بوده ولی الآن همشون مردن به غیر از یکیشون ک هنوز بچه هست و انسان ها برای به دست آوردنش دارن تلاش میکنن.
ولی کلا تو هیچ شرایطی از ترینر استفاده نکن لذت بازی رو 0 میکنه
من تو تاریخ گیمریم هیچ وقت از ترینر استفاده نکردم فقط یه بار تو جی تی ای وایس سیتی (یادش گرامی :n16:)
ولی توی مترو مجبور شدم استفاده کنم. از من میشنوی سعی کن مهمات و اسلحه جمع کنی تا جاییکه میتونی.
وگرنه تو مراحل بعدی به مشکل میخوری.
یه جا رسیدم که یه غول بی شاخ و دم یهو در میاد هر چی تیر داشتم بهش میزدم اصلا انگار نه انگار !!
آخرش مجبور شدم ترینر بزنم و مهمات رو بی نهایت کنم تا اینقد تیر بهش بزنمو بمیره.
من تو تاریخ گیمریم هیچ وقت از ترینر استفاده نکردم فقط یه بار تو جی تی ای وایس سیتی (یادش گرامی :n16:)
ولی توی مترو مجبور شدم استفاده کنم. از من میشنوی سعی کن مهمات و اسلحه جمع کنی تا جاییکه میتونی.
وگرنه تو مراحل بعدی به مشکل میخوری.
یه جا رسیدم که یه غول بی شاخ و دم یهو در میاد هر چی تیر داشتم بهش میزدم اصلا انگار نه انگار !!
آخرش مجبور شدم ترینر بزنم و مهمات رو بی نهایت کنم تا اینقد تیر بهش بزنمو بمیره.
fallout رو چی میگی پدرت در میاد تیر جمع کنی؟غول هاش هم که نگو نمیر :D
حالا همین resident evil خودمون من تو 4 و 5 که بازی کردم بخاطر کمبود تیر افسردگی گرفتم یه مرحله هاشو
Akbar"22"
13-06-2013, 08:22
دوستان ! خوده مونیم این عبارت touch me منو به بازی امیدوار کرد:n02:
Persian-swag
13-06-2013, 13:59
حالا ما که نوب نیستیم ولی استفاده از ترینر کی گفته حال بازی رو از بین میبره ؟ اتفاقا بیشتر حال میده زودتر بری جلو ببینی چی میشه !
تو مترو که زدنش واجب بود چون من همین طوری کلی عرق میکردم تو بازی از استرس اعصابم خرد میشد از دست این عقربا !
ولی تو بازی های دیگه بیخود میشه مثل بتلفیلد و مدال !
اونارو باید خودت بری !
بازی های استرس دار ترینر واجیه .
دوستان ورژن بلک باکس این بازی با نصخه ریلودد فرقش چیه ؟ چیز مهمی از بازی که حذف نشده ؟ شده ؟
Akbar"22"
14-06-2013, 07:42
دوستان ورژن بلک باکس این بازی با نصخه ریلودد فرقش چیه ؟ چیز مهمی از بازی که حذف نشده ؟ شده ؟
من خودم نسخه ی Black Box رو دانلود کردم و مشکل خاصی نداشت از این جهت راحت باش.
فکر نکنم چیزی از بازی حذف شده باشه.
Persian-swag
14-06-2013, 07:56
نو نسخه BB فقط حجم ویدیوها کم میشه + حذف زبان های اضافی !
اینجور که خود بلک باکس گفته فقط زبانهای غیر اینگلیسی حذف شده و ویدیوها هم هیچ تغییری نداشته. کرکش هم ریلودد هست
Persian-swag
14-06-2013, 14:37
فقط تو مترو ویدیوهای دست نخورده من منظورم روش کاری BB بود !
GOLDFINCH
14-06-2013, 15:12
ولی خودمونیما بازیش بد نیس :n09:
ولی خودمونیما بازیش بد نیس :n09:
چی شد نظرت عوض شد :n08:
GOLDFINCH
14-06-2013, 18:37
آخه من اون موقع 5 دقیقه ی اولش بودم :n19:
Persian-swag
14-06-2013, 18:56
مثلا 5 دقیقه اولش بد بود که بعدش خلافش ثابت شه ؟
موندم مترو رو پاک کنم یا بزارم بمونه چون احتمال بالا DLC میاد باز باید بریم !
GOLDFINCH
14-06-2013, 19:03
از محیط بیرونش خوشم نیومده بود .
hoomi_gta
15-06-2013, 18:49
خوب تموم شد بازی! خیلی فاز داد. واقعا بازی ردیفی بود. در کل بازی وقتی با آدم سر و کار داشتیم فوق العاده آسون و وقتی با جک و جونورا سر و کار داشتیم واقعا بازی سخت و طاقت فرسایی میشد! مخصوصا اینکه باید حواسمون به اکسیژن و مهماتمون هم بود. داستان خوبی هم داشت.
در کل 8.5 میدم به بازی
arash_gartal
16-06-2013, 17:04
من این بازیو دانلود کردم. ولی یه فایل فشرده است که فرمتش arc هست. نوشته با نرم افزار winAce باز میشه و لی هر کاری کردم باز نشد. کسی از دوستان می تونه منو راهنمایی کنه؟؟؟
ali_agha1981
16-06-2013, 23:15
این بازی دقیقا سبک چه بازی هست ؟ مثل homefornt هست یا بایوشاک یا... ؟ ترسناکه یا..؟
این بازی دقیقا سبک چه بازی هست ؟ مثل homefornt هست یا بایوشاک یا... ؟ ترسناکه یا..؟
اول شخص اکشن شوتر (مخفی کاری هم میشه گفت) ترسناکم هست.
Angel Of Darkness
17-06-2013, 23:19
من این بازیو دانلود کردم. ولی یه فایل فشرده است که فرمتش arc هست. نوشته با نرم افزار winAce باز میشه و لی هر کاری کردم باز نشد. کسی از دوستان می تونه منو راهنمایی کنه؟؟؟
FreeArc رو یه تست بزن احتمال زیاد حل میشه
سوال :
بعد نجات آنا
آنا با آرتیوم برنامه داشت ؟ یا آرتیوم توهم زده بود ؟
پول دادن به فقرا و به رقاصه و .........رو روند بازی تاثیر داره یا فقط آخر بازیو عوض میکنه ؟
بازی چند پایان داره ؟
anti-military
18-06-2013, 23:01
دوستان یکی زحمت بکشه یه کمکی به من بکنه :n02: من به دلیل مشکل گرافیکی که با پج بازی داشتم و یه
مدتی هم از خونه دور بودم نرسیدم بازی رو ادامه بدم اما الان میخوام تمومش کنم
یکی از اعضا که کارت گرافیکی Nvidia داره و پچ بازی رو هم ریخته. ( حالا چه پچ 1.0.0.2 باشه چه 1.0.0.4 فرقی نمیکنه ) فقط
یه عکس از این قسمت بازی که من ازش عکس گرفتم بگیره و بذاره اینجا تا مقایسه کنم ببینم گرافیک بازی من با پچ مشکل داره یا بدون پچ!!! چون شک دارم
کارت گرافیک من ATI هست و ظاهرا بعد از ریختن پچ مشکل پیدا میکنه یا درست میشه!!! مطمئن نیستم یکی که کارت گرافیکی Nvidia داره از این صحنه یه عکس بگیره که
مطمئن بشم
این صحنه دقیقا همون اول چپتر REICH دو قدم جلوتر هستش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahyarSAMSUNG
23-06-2013, 12:03
فکر کنم قضیه اینکه تیر کم میداد تو ورژن قبلی رو خودشون متوجه شدن .. الان خیلی بهتره شده .. با خیال راحت آدم تیر اندازی میکنه ... ولی یه سوالی اصلا موقع شروع ازم نخواست که بازی هارد باشه یا متوسط یا آسون یهو رفت تو بازی .. چون همیشه بازی ها رو من رو سخت بازی میکنم این برام احساس میکنم آسونه آیا این بازی درجات سختی داره یا نه ؟ :n06:
دوستان من اصلا داستان بازیو نمیفهمم
میشه یکی یه توضیح مختصر بده..؟
منم تازه دارم بازی میکنم و بازی خوبیه.در کل نور چراغ قوه ها میفته توی چشم آدم اصلا حال میکنم...گرافیک خوبی هم داره.فقط چرا شخصیت اصلی اصلا حرف نمیزنه؟؟؟؟فقط خاطره تعریف میکنه.
2 3 صفحه قبل شما بری برای من یکی توضیح کامل و جامع داده.من متوجه شدم.
anti-military
23-06-2013, 17:59
داستان بازی کاملا متصل به نسخه قبلیه و دقیقا ادامه نسخه قبلیه اگه نسخه اولشو بازی نکنی اصلا جذابیتی نباید داشته باشه برات
داستان نسخه قبلیش یعنی Metro 2033 به این صورته که
وقتی بر اثر جنگ های اتمی شهر مسکو کشور روسیه بمب باران اتمی میشه از کل جمعیت این شهر فقط 40 هزار نفر به مترو پناه میبرن و اونهایی که داخل مترو بودن از این بمب باران اتمی نجات پیدا میکنن
شخصیت اصلی بازی یعنی آرتیوم اون زمان یه بچه بوده و شما وقتی بازی رو شروع میکنی 20 سال از زمان بمب باران اتمی مسکو گذشته و شخصیت اصلی بازی دیگه به سن جونی رسیده
این بمب باران اتمی باعث میشه DNA موجودات و انسانها تغییر پیدا کنه و بعضی تبدیل بشن به موجوداتی هیولا مانند! و عجیب غریب
به دلیل خطرات زیادی که رو سطح زمین وجود داره مثل آثار مخرب رادیو اکتیو و موجودات جهش یافته و ... انسان ها مجبور میشن تو همون مترو مسکو زندگی کنن و تو این 20 سالی که انسانها
توی مترو زندگی کردن یه سری گروه های خلافکار و حذب هایی مثل Nazi و Reds و Order هم تشکیل میشه که بینشون درگیری شدیدی پیش میاد
از همون ابتدای بازی که شروع میشه متوجه میشی که مردم ایستگاه شما با Dark ones درگیر شدن و بعد از شنیدن خبر اینکه دارک ها به یکی از پایگاه هاتون حمله کردن هانتر و
الکس ( ناپدری آرتیوم ) و آرتیوم به اونجا میرن و با توجه به وخیم بودن شرایط هانتر تصمیم میگیره برای شناسایی وضعیت به ماموریت خطرناکی بره و از آرتیوم درخواست میکنه اگه برنگشتم
به پیش Miller در ایستگاه Polis Station بره و ازش درخواست کمک کنه. بعد از یه مدت هانتر خبری ازش نمیشه و اینجاست که آرتیوم تصمیم میگیره محل زندگیشو ترک کنه و سفر خودشو به
Polis Station برای درخواست کمک از Miller شروع کنه.
البته به دلیل مخالفت ناپدریش مجبور میشه به دروغ و به قصد همراهی کاروانی تا ایستگاه Riga به اونجا بره و دیگه برنگرده و سفرش رو ادامه بده اونجا با فردی به اسم بوربان آشنا میشه
که از آرتیوم درخواست میکنه اگه اونو تا درای استیشن همراهی کنه اسلحه اش رو به عنوان پاداش به آرتیوم می بخشه (ظاهرا این فرد از طرف Khan ماموریت داشته آرتیوم رو به پیش khan ببره)
بعد از اینکه آرتیوم و بوربان به Khan میرسن بوربان کشته میشه اما کان (Khan) کمک میکنه که شما به Polis Station و به Miller برسید و بعد از رسیدن به میلر اون تلاش میکنه از شورای
حذب Order تقاضا کنه که در جنگ برابر دارکها به آرتیوم کمک کنن اما انجمن مخالفت میکنه و به آرتیوم و مردمش کمک نمیکنه
اینجا میلر و آرتیوم تصمیم میگردن خودشون همراه با چندتا از افراد تحت امر میلر مبارزه رو شروع کنن و میلر تصمیم میگیره با کمک آرتیوم پایگاه D6 که پایگاه مرکزی پایگاه های
موشکی ارتش روسیه قبل از بمب باران اتمی بوده رو پیدا کنه و این پایگاه باعث میشه میلر و آرتیوم بتونن یه سری از موشک هایی که رو که هنوز سالم مونده رو شلیک کنن
البته این پایگاه D6 ( همون جایی که نسخه دوم ازش شروع میشه ) کاملا مخفی بوده و میلر و آرتیوم بعد از پیدا کردن جایگاهش همراه با چند نفر از همراهانش از جمله
Ulman و Vladimir به اونجا میرن بعد از مبارزه سخت و طولانی و پیدا کردن این پایگاه موفق به شلیک راکت ها میشن و محل زندگی Dark ones هارو نابود میکنن
داستان نسخه دومش هم خواستی بگو برات تعریف کنم
داستان بازی کاملا متصل به نسخه قبلیه و دقیقا ادامه نسخه قبلیه اگه نسخه اولشو بازی نکنی اصلا جذابیتی نباید داشته باشه برات
داستان نسخه قبلیش یعنی Metro 2033 به این صورته که
وقتی بر اثر جنگ های اتمی شهر مسکو کشور روسیه بمب باران اتمی میشه از کل جمعیت این شهر فقط 40 هزار نفر به مترو پناه میبرن و اونهایی که داخل مترو بودن از این بمب باران اتمی نجات پیدا میکنن
شخصیت اصلی بازی یعنی آرتیوم اون زمان یه بچه بوده و شما وقتی بازی رو شروع میکنی 20 سال از زمان بمب باران اتمی مسکو گذشته و شخصیت اصلی بازی دیگه به سن جونی رسیده
این بمب باران اتمی باعث میشه DNA موجودات و انسانها تغییر پیدا کنه و بعضی تبدیل بشن به موجوداتی هیولا مانند! و عجیب غریب
به دلیل خطرات زیادی که رو سطح زمین وجود داره مثل آثار مخرب رادیو اکتیو و موجودات جهش یافته و ... انسان ها مجبور میشن تو همون مترو مسکو زندگی کنن و تو این 20 سالی که انسانها
توی مترو زندگی کردن یه سری گروه های خلافکار و حذب هایی مثل Nazi و Reds و Order هم تشکیل میشه که بینشون درگیری شدیدی پیش میاد
از همون ابتدای بازی که شروع میشه متوجه میشی که مردم ایستگاه شما با Dark ones درگیر شدن و بعد از شنیدن خبر اینکه دارک ها به یکی از پایگاه هاتون حمله کردن هانتر و
الکس ( ناپدری آرتیوم ) و آرتیوم به اونجا میرن و با توجه به وخیم بودن شرایط هانتر تصمیم میگیره برای شناسایی وضعیت به ماموریت خطرناکی بره و از آرتیوم درخواست میکنه اگه برنگشتم
به پیش Miller در ایستگاه Polis Station بره و ازش درخواست کمک کنه. بعد از یه مدت هانتر خبری ازش نمیشه و اینجاست که آرتیوم تصمیم میگیره محل زندگیشو ترک کنه و سفر خودشو به
Polis Station برای درخواست کمک از Miller شروع کنه.
البته به دلیل مخالفت ناپدریش مجبور میشه به دروغ و به قصد همراهی کاروانی تا ایستگاه Riga به اونجا بره و دیگه برنگرده و سفرش رو ادامه بده اونجا با فردی به اسم بوربان آشنا میشه
که از آرتیوم درخواست میکنه اگه اونو تا درای استیشن همراهی کنه اسلحه اش رو به عنوان پاداش به آرتیوم می بخشه (ظاهرا این فرد از طرف Khan ماموریت داشته آرتیوم رو به پیش khan ببره)
بعد از اینکه آرتیوم و بوربان به Khan میرسن بوربان کشته میشه اما کان (Khan) کمک میکنه که شما به Polis Station و به Miller برسید و بعد از رسیدن به میلر اون تلاش میکنه از شورای
حذب Order تقاضا کنه که در جنگ برابر دارکها به آرتیوم کمک کنن اما انجمن مخالفت میکنه و به آرتیوم و مردمش کمک نمیکنه
اینجا میلر و آرتیوم تصمیم میگردن خودشون همراه با چندتا از افراد تحت امر میلر مبارزه رو شروع کنن و میلر تصمیم میگیره با کمک آرتیوم پایگاه D6 که پایگاه مرکزی پایگاه های
موشکی ارتش روسیه قبل از بمب باران اتمی بوده رو پیدا کنه و این پایگاه باعث میشه میلر و آرتیوم بتونن یه سری از موشک هایی که رو که هنوز سالم مونده رو شلیک کنن
البته این پایگاه D6 ( همون جایی که نسخه دوم ازش شروع میشه ) کاملا مخفی بوده و میلر و آرتیوم بعد از پیدا کردن جایگاهش همراه با چند نفر از همراهانش از جمله
Ulman و Vladimir به اونجا میرن بعد از مبارزه سخت و طولانی و پیدا کردن این پایگاه موفق به شلیک راکت ها میشن و محل زندگی Dark ones هارو نابود میکنن
داستان نسخه دومش هم خواستی بگو برات تعریف کنم
خـــــــیلی مرسی داداش...توضیحات بسیار عالی...اگه میشه دومش هم بگی چ بهتر :n11:
miiiliii
25-06-2013, 12:17
من یه جا گیر کردم...اونجایی که سوار یه ماشین میشه بعدش باید یه واگن رو هل بدی وقتی می رسم اخرش واگن گیر میکنه هیچ راه دیگه ای نداره...کمک کنین
Persian-swag
25-06-2013, 12:48
من یه جا گیر کردم...اونجایی که سوار یه ماشین میشه بعدش باید یه واگن رو هل بدی وقتی می رسم اخرش واگن گیر میکنه هیچ راه دیگه ای نداره...کمک کنین
بیا یکم عقب تر سوزن ریل رو تغییر بده بعد میره تو اون یکی ریل و مسیر رو ادامه میدی !
*Forgotten*
25-06-2013, 21:02
چند وقته دنبال بازی درست و حسابی که به غیر از گرافیک داستان جدیدی برای روایت داشته باشن میگردم
من تازه بازی رو نصب کردم و از همون اولش جذب این بازی کم نظیر شدم :n19:
راستش داستانش هم تا الان که فهمیدم در مورد موجودات هوشمند (دارک وان) هستش که میخان با انسانها صلح کنن :n13: یا یه جوری باهاشون ارتباط برقرار کنن
با گیم پلی بازی هم خیلی حال کردم
گرافیکش و محیطش خیلی زیبا و ماهرانه طراحی شده
راستی بنظرتونت همین نسخه رو ادامه بدم یا نسخه قبلاش رو اول بازی کنم ارزشو داره گرافیک و گیم پلیش چطوره؟؟
GOLDFINCH
25-06-2013, 22:38
بازیه خوبیه اما من نمیدونم چرا پا نداریم:n13:
vista_vz
26-06-2013, 19:55
بازیش بد نیست اما خوب هم نیست...ولی داستانش یه جذبه ای داره که میکشوندت یه بارو تا آخرش بری...اما آدماش بی نهایت خنگن.راحت از جلو!!! نایف میشن.جک و جونوراشم الکی لنگ و لگد میندازن فقط!!!
یه جاش هست که با اون بچه دارک وان هستی میری پایین و نفسش از حلقش در نمیاد هرچی ماسک هم عوض میکنم تاتیر نداره آرتیوم به ملکوت میپیونده!!اونجارو چجوری رد کنم؟؟ اعصاب نمونده برام :9::9::9::24::24:
Persian-swag
26-06-2013, 21:07
بازیش بد نیست اما خوب هم نیست...ولی داستانش یه جذبه ای داره که میکشوندت یه بارو تا آخرش بری...اما آدماش بی نهایت خنگن.راحت از جلو!!! نایف میشن.جک و جونوراشم الکی لنگ و لگد میندازن فقط!!!
یه جاش هست که با اون بچه دارک وان هستی میری پایین و نفسش از حلقش در نمیاد هرچی ماسک هم عوض میکنم تاتیر نداره آرتیوم به ملکوت میپیونده!!اونجارو چجوری رد کنم؟؟ اعصاب نمونده برام :9::9::9::24::24:
اگر نگم عمرا نتونی رد کنی ! :n07:
ببین همون موقع که از پله ها میری بالا اگر دقت کنی دقیقا از همون جا نفس نفس زدنش شروع میشه !
نرو بالا برگرد همون اول دری که ازش وارد شدی بغلش یه ماسک هست اونو باید بزنی !
ضمنا بازی عالیه شما شاید به سلیقه ت نمیخوره وگرنه گیمر حرفه ای چنین حرفی نمیزنه !
vista_vz
26-06-2013, 21:19
دمت گرم داداش....من ادعایی به گیمر حرفه ای بودن ندارم ولی بیشتر از داستانش خوشم اومد تا گیم پلی و دشمناش...از نظر من اونقدرا هم عالی نیست...مخلص همه گیمرای حرفه ای هم هستیم!!!:n16::n16::n12:
ach-1357
26-06-2013, 23:29
دوستان یه سوال پایان خوب این بازی به چه صورت انجام میشود یا بهتر بگم به چه صورتی پایان خوش خواهد داشت بازی
ach-1357
26-06-2013, 23:40
دوستان یکی زحمت بکشه یه کمکی به من بکنه :n02: من به دلیل مشکل گرافیکی که با پج بازی داشتم و یه
مدتی هم از خونه دور بودم نرسیدم بازی رو ادامه بدم اما الان میخوام تمومش کنم
یکی از اعضا که کارت گرافیکی Nvidia داره و پچ بازی رو هم ریخته. ( حالا چه پچ 1.0.0.2 باشه چه 1.0.0.4 فرقی نمیکنه ) فقط
یه عکس از این قسمت بازی که من ازش عکس گرفتم بگیره و بذاره اینجا تا مقایسه کنم ببینم گرافیک بازی من با پچ مشکل داره یا بدون پچ!!! چون شک دارم
کارت گرافیک من ATI هست و ظاهرا بعد از ریختن پچ مشکل پیدا میکنه یا درست میشه!!! مطمئن نیستم یکی که کارت گرافیکی Nvidia داره از این صحنه یه عکس بگیره که
مطمئن بشم
این صحنه دقیقا همون اول چپتر REICH دو قدم جلوتر هستش
عزیزم
با نویدیا با همین پچ مشکل داره در حد لالیگا جونت که کم میشه دور اصلحه سفید میشه حتما باید دایرکت 11 باشه کارتت تا توپ جواب بده
amir2014
28-06-2013, 14:49
سلام بچه ها من بازی رو نصب کردم رو دو تا pc با سیستم های مختلف (هر دو تا سیستماشون بالاست)اما بازی کند اجرا میشد داریت ایکس هم نصب کردم (نمیدونم چندو) لطفا راهنمایی کنید
مرسی:n01:
hamed_dij
28-06-2013, 17:23
خواهشا کمک کنین.
تو مرحله regina همون جایی که سوار یه واگن بید شد رو ریل باهاش باید بری دفعه اول به یه در بسته میرسه که باید از واگن پیاده شی و ازیه سوراخ بری تو و بعد در رو باز کنی و دوپاره سوار شی و بری اینجاش رو من تونستم رد کنم ولی دفعه دوم میرسی به یه جایی که یه کامیون جلوت هست باید پیدا شد و ازیه در رفت تو چند تا جونور رو کشت تا اینجا رفتم ولی نمیدونم اون تو باید چیکار کنم، یه گیت هست جلوش یه در هست که نمیشه ازش رد شد چون دوتا میزجلوی راهروی گیت هست
لطفا زودتر کمک کنین .من رو درک کنین الان دو روزه همین جا گیر کردم
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککک
hamed_dij
28-06-2013, 17:25
برو تو تاپیک مشکلات نصب مترو لاست لایت صفحه اول دوستان دو تا آپدیت گذاشتن حجمشون هم زیاد نیست بگیر و تو محل نصب بازی کپی کن مشکلت رفع میشه
hamed_dij
28-06-2013, 17:25
سلام بچه ها من بازی رو نصب کردم رو دو تا pc با سیستم های مختلف (هر دو تا سیستماشون بالاست)اما بازی کند اجرا میشد داریت ایکس هم نصب کردم (نمیدونم چندو) لطفا راهنمایی کنید
مرسی:n01:
برو تو تاپیک مشکلات نصب مترو لاست لایت صفحه اول دوستان دو تا آپدیت گذاشتن حجمشون هم زیاد نیست بگیر و تو محل نصب بازی کپی کن مشکلت رفع میشه
hamed_dij
28-06-2013, 17:27
خواهشا کمک کنین.
تو مرحله regina همون جایی که سوار یه واگن بید شد رو ریل باهاش باید بری دفعه اول به یه در بسته میرسه که باید از واگن پیاده شی و ازیه سوراخ بری تو و بعد در رو باز کنی و دوپاره سوار شی و بری اینجاش رو من تونستم رد کنم ولی دفعه دوم میرسی به یه جایی که یه کامیون جلوت هست باید پیدا شد و ازیه در رفت تو چند تا جونور رو کشت تا اینجا رفتم ولی نمیدونم اون تو باید چیکار کنم، یه گیت هست جلوش یه در هست که نمیشه ازش رد شد چون دوتا میزجلوی راهروی گیت هست
لطفا زودتر کمک کنین .من رو درک کنین الان دو روزه همین جا گیر کردم
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککک
کسی نیست بدونه چجوری باید این مرحله رو رد کنم؟
یکی پیدا نمیشه کمک کنه؟
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککک
یکی پیدا نمیشه کمک کنه؟
اگر عکس میذاشتی بهتر بود،فکر کنم قبل ترش یک دکمه ای داره میزنی و میری جلو!
Persian-swag
28-06-2013, 17:57
یکی پیدا نمیشه کمک کنه؟
دقیقا کجارو میگی / الان رو ریل گیر کردی رد نمیشه ؟
اگر آره باید بیای کمی عقب تر و سوزن رو عوض کنی .
خیلی دقیق توضیح بده من یادم نیست اگر ببینم عکس رو می تونم کمک کنم !
MetroLastLight OST ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
داشتم دنبال موزیک منو بازی می گشتم که اینجارو پیدا کردم که همه موزیک های بازی رو داره و خدا رو شکر فیلتر هم نیست.
با خیال راحت دانلودش کنید و لذت ببرید : دی
ach-1357
30-06-2013, 17:33
کسی جواب مارو ندادا دوستان پایان خوب بازی چطوریه ما هر چی رفتیم پایان بازی ناگوار بودش
vista_vz
30-06-2013, 17:46
کسی جواب مارو ندادا دوستان پایان خوب بازی چطوریه ما هر چی رفتیم پایان بازی ناگوار بودش
داستان کامل بازی مترو لست لایت...دوستانی که هنوز تمومش نکردن نخونن تا اسپویل نشه واسشون::n16::n11::n16:
Metro: Last Light حدودا یک سال بعد از اتفاقات Metro 2033 شروع میشود، جایی که آرتیوم نهایتا موشک ها را بر سر Dark One ها ریخت (در داستان مربوط به مترو 2033 اینها را نیروی تاریکی خطاب کردم که به نظرم بهتر است همان دارک وان صدایش کنم!). در طول این یک سال رنجر ها (Ranger) نیروگاه نظامی D6 را تحت کنترل خود در آورده اند و آرتیوم به طور رسمی به درجه رنجری نایل شده است. خان (Khan) در ابتدای بازی وارد D6 میشود و به آرتیوم و بقیه رنجرها اطلاع میدهد که یک دارک وان کوچک توانسته از آن بمباران موشکی انتهای نسخه اول جان سالم به در ببرد. او میگوید که به عقیده او این دارک وان کلید راهگشای آینده بشریت است و قصد دارد با او ارتباط دوستانه برقرار کند. اما رئیس رنجرها، میلر (Miller)، میخواهد به دلیل خطر احتمالی آن دارک وان کشته شود. به همین دلیل میلر آرتیوم را مامور میکند به سطح زمین برود و دارک وان را پیدا کرده و کار او را یکسره کند. میلر همچنین دختر خودش و یکی از بهترین تک تیراندازهای رنجرها به نام آنا (Anna) را نیز به همراه آرتیوم میفرستد.
آرتیوم موفق به پیدا کردن دارک وان اشاره شده میشود و میفهمد که او تنها یک بچه دارک وان است. ناگهان آرتیوم توسط سربازان نازی رایش (Nazi Reich) که یکی دیگر از احزاب ساکن در مترو است، بیهوش میشود و بدین ترتیب هم او و هم دارک وان توسط آنها زندانی میشوند. از شانس خوب آرتیوم فردی با نام پاول موروزوف (Pavel Morozov) از دیگر حزب مترو «خط قرمز» (Red Line) به او کمک میکند تا از دست نازی رایش ها فرار کنند. پاول و آرتیوم از آنجایی که به هم کمک میکنند تا از تونلهای تاریک مترو و نیز خطرات سطح زمین عبور کنند با یکدیگر دوست میشوند اما وقتی این دو نفر به یکی از پایگاه های خط قرمز میرسند مشخص میشود که در واقع پاول یکی از افسران ارشد حزب خط قرمز است و به افراد خود اجازه میدهد آرتیوم را دستگیر کنند. در ادامه آرتیوم وقتی میخواهد از زندان آنها فرار کند متوجه نقشه رئیس اطلاعات نظامی خط قرمز با نام ژنرال کوربوت (Korbut) میشود که قصد دارد D6 را که هم اکنون در اختیار رنجرهاست، تحت کنترل خود در آورد و قدرت کل مترو را به دست بگیرد. کوربوت توسط پاول و لزنیتسکی (Lesnitsky) همراهی میشود که لزنیتسکی در اصل یک رنجر بوده و به آنها خیانت کرده و با دزدیدن یک نمونه از سلاح زیستی موجود در D6 به حزب خط قرمز پناهنده شده است.
در نهایت آرتیوم موفق میشود به کمک خان دارک وان بچه را نجات دهد. دارک وان با لمس آرتیوم حقایقی را در قالب فلش بک هایی فاش میکند. آرتیوم در قالب این فلش بک ها متوجه میشود که وقتی خودش بچه بود و به همراه بچه های دیگر بدون اجازه به سطح زمین رفته بودند، کم مانده بود که توسط موجودات جهش یافته کشته شوند که دارک وان ها سروکله یشان پیدا میشود و آرتیوم و دوستانش را نجات میدهند. به همین دلیل آرتیوم تصمیم میگیرد به جای اجرای فرمان میلر مبنی بر کشتن دارک وان از او محافظت کند و او را به ایستگاه پولیس (Polis) برگرداند. در این راه آرتیوم ابتدا با لزنیتسکی و سپس با پاول رو به رو میشود. دارک وان به کمک قدرت خود در خواندن ذهن افرادی که آنها را لمس میکند به آرتیوم این اجازه را میدهد که از نقشه ژنرال کوربوت مبنی بر حمله به D6 آگاه شود. در واقع هدف کوربوت از حمله به D6 استفاده از سلاح زیستی موجود در آن برای از بین بردن همه افراد مترو که عضو حزب خط قرمز نیستند، است. بعد از هر ذهن خوانی از این دو نفر آرتیوم این امکان را دارد که پاول و لزنیتسکی را به خاطر کارهایشان بکشد یا آنها را ببخشد.
آرتیوم و خان به همراه دارک وان نهایتا به پولیس که ایستگاه مرکزی مترو است میرسند. در پولیس کنفرانس صلحی بین احزاب مختلف مترو متشکل از هانسا (Hansa)، خط قرمز و نازی رایش در حال برگزاری است. دارک وان به سمت رئیس کل حزب خط قرمز با نام موسکوین (Moskvin) که در حال سخنرانی است میرود و باعث میشود در حضور جمع به نقشه های خط قرمز اعتراف کند. از جمله این اعترافات اینکه در واقع این کنفرانس صلح تنها برای این است که حواس دیگر حزب ها را به خود جلب کند تا کوربوت در طرف دیگر به D6 حمله کند. آرتیوم، خان، میلر و بقیه رنجرها سعی میکنند جلوی حمله خط قرمز به D6 را بگیرند اما شکست میخورند. آنها از قبل تصمیم داشتند اگر نتوانند مانع ورود خط قرمز به D6 شوند کل این نیروگاه را با بمب منفجر کنند تا آنها نتوانند به سلاح های زیستی خطرناک دست یابند. بدین ترتیب در پایان بازی با ورود قطار به درهای D6 همه جا خراب میشود و در حالی که کوربوت و همراهانش بالای سر آرتیوم قرار دارند او ناگهان متوجه میشود که کلید انفجار D6 جلویش افتاده است.
از این نقطه به بعد ممکن است هر یک از دو پایان موجود بنابر تصمیمات شما در طول بازی نمایش داده شود. در پایان بد بازی آرتیوم با زدن کلید کل D6 را منفجر میکند و مانع از این میشود که کوربوت از سلاح زیستی موجود در D6 برای کشتن بقیه استفاده کند. این انفجار باعث کشته شدن خود آرتیوم و همه رنجر ها و افراد خط قرمز موجود در نیروگاه D6 میشود. بعد از این اتفاق، آنا نمایش داده میشود که بچه آرتیوم و خودش در کنارش است و با او در مورد کارهایی که پدرش، آرتیوم، کرده صحبت میکند. اما در پایان خوب بازی، در حالی که آرتیوم آماده زدن کلید برای انفجار D6 میشود سروکله دارک وان بچه پیدا میشود که به همراه بقیه دارک وان هایی که در یکی از قسمت های مخفی D6 در خواب زمستانی بودند و حال توسط دارک وان بچه بیدار شده اند، برای نجات آرتیوم آمده اند. دارک وان ها ارتش خط قرمز و کوربوت را شکست میدهند و دیگر آرتیوم کشته نمیشود و D6 هم نابود نمیشود. آرتیوم از دارک وان تشکر میکند که «آخرین نور» دنیای رو به تاریکی انسان ها بودند. در هر دو پایان بعد از تمام شدن اتفاقات بازی دارک وان ها انسان ها را رها کرده و به جای دیگری میروند ولی به آنا یا آرتیوم قول میدهند که برای کمک به ساخت مجدد زمین برخواهند گشت................ برگرفته از سایت بازیوود
vista_vz
30-06-2013, 17:51
MetroLastLight OST ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
داشتم دنبال موزیک منو بازی می گشتم که اینجارو پیدا کردم که همه موزیک های بازی رو داره و خدا رو شکر فیلتر هم نیست.
با خیال راحت دانلودش کنید و لذت ببرید : دی
عالی بودش مرسی از زحماتت..منم عاشق اون تیکه موزیک اولشم...
*Forgotten*
01-07-2013, 18:21
من بازی رو تازه تموم کردم ، میخام بدونم dlc چیزی هنوز براش نیومده؟ که داستانو تکمیلتر کنه ، اگه نه میخام بازی رو حذف کنم بره پی کارش
MoJtaBa.R
02-07-2013, 17:09
آخرین جایی که سوار واگن میباشیم و میریم مامان و فرزنداش رو از دست خبایث بی ادب نجات میدیم :دی بعدش با واگن میریم توی نردههای چوبی ای که یکی از موجودات ملوس توش مرده و با ترکوندن مانع چند متر جلوتر یه ایست تپل داریم و ... توی قسمت بعدی که شروع میشه باید زنگوله رو به صدا در بیاریم . بعدش اون جونورهای مامانی از در و دیوار میریزن سر آدم !!! حساب کردم بعد کشتن 15 تاشون فشنگام تموم شد !! اونام من رو مورد لطف قرار دادن ! راه دیگه ای نیست برای مقابله ؟!؟! راه دررو نداره این مرحله ؟:دی
....................................
قایق اومد و رفتم
MoJtaBa.R
03-07-2013, 15:13
سرچیدم ولی پیدا نکردم : استفاده از دینامیت چه جوریه تو کنسول ؟؟
الان توی Reach the rangers' lighthouse هستم خیلی مونده تا پایان ؟
با تشکر !
..............
پیدا کردم البته تموم شد بازی ! A +RB ....
چرا توی کنسول راهنمای کنترل نبود !>>؟ و چه قدر باگ زیادی داشت ! خیلی جاها اراده میکردیم از توی چوب و موجودات رفت وآمد شکل میگرفت !!!
باید بازی قشنگی باشه
شک نکن-بازی خوش ساختیه
hormozan m
07-07-2013, 11:55
سلام . یکی از پوستر های داخل تونل مترو :
Metro 2035 ! :n02:
پس نتیجه میگیرم نسخه بعدی هم در کاره ! :n10:
A!ireza TAKRIM
07-07-2013, 23:22
خیلی بازی محشری هست هم Metro 2033 هم Metro Last Light...:n12:
دوستان من فقط تو بازی Metro 2033 یه مشکلی داشتم!!!نمیتونستم کلاشینکف بخرم یا از روی زمین بردارم!!چطور میشه کلاش داشته باشم؟!!!لطفا کمک کنید...
ممنون :n16:
soheilnouri
08-07-2013, 20:35
اقا سلام من یه مرحله ایی گیر کردم که که نمیدنم چیکار کنم...یه جایی هست 6 7 تا از این جوونورا میان به طرفم و میکشم و بعد باید از تونل رد شد که جلوش یه گاریه...از کناره های گاری که میرم به لبش که میرسم رد نمیشم...چیکار کنم؟
اقا سلام من یه مرحله ایی گیر کردم که که نمیدنم چیکار کنم...یه جایی هست 6 7 تا از این جوونورا میان به طرفم و میکشم و بعد باید از تونل رد شد که جلوش یه گاریه...از کناره های گاری که میرم به لبش که میرسم رد نمیشم...چیکار کنم؟
سلام
باید بکوبی به قول خودت به اون گاری
در صمن اینم راهنمای بازیه:
soheilnouri
09-07-2013, 14:36
سلام
باید بکوبی به قول خودت به اون گاری
در صمن اینم راهنمای بازیه:
مهندس من میکوبم به گاری ولی میرم جلو...تا جایی که اکسیژن ام تموم میشه...جایی ام نمیتونم بیدا کنم اکسیژن...کمک کن
مهندس من میکوبم به گاری ولی میرم جلو...تا جایی که اکسیژن ام تموم میشه...جایی ام نمیتونم بیدا کنم اکسیژن...کمک کن
اکسیژن هم باید از سوراخ سمبه ها و جسدها پیدا کنی
در ضمن همیشه ماسک نذار که-وقتی دیدی هوا تمیزه ماسکو در بیار
mf.designing
09-07-2013, 16:22
سلام به دوستان
من یه جائی از این بازی گیر کردم!
تو مراحل بعد از فرار از جائی که داشتن بازجوئیش میکردن و کتکش میزدن ! تو یه جائی که یه محوطه بسته هست و ما باید از نردبون بالا بریم و یه اهرم رو بکشیم تا یه دستگاه گرد و کره مانند از کار بیفته ! من اونجا هم رو ناکار کردم و اون اهرم رو هم کشیدم و اون دستگاه از کار افتاد بعد یه دالان مانند هست که آخرش یه دره اما اونجام چیزی و من کلا راه برا رد کردن این بخش نمیبینم! چه کنم ؟!
sunrise1
09-07-2013, 19:20
سلام من اون مرحله the garden گیرکردم، یعنی اونجایی که تو یه گودال بزرگ با یه جونور خیلی بزرگ مشغول مباره هستم، هرچی می زنمش عین خیالش نیست و نمیمیره و راهی هم نیست که برم... خواهش می کنم بگید چیکار کنم...
اینم لینک اون مرحله ای که گیر کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان
من یه جائی از این بازی گیر کردم!
تو مراحل بعد از فرار از جائی که داشتن بازجوئیش میکردن و کتکش میزدن ! تو یه جائی که یه محوطه بسته هست و ما باید از نردبون بالا بریم و یه اهرم رو بکشیم تا یه دستگاه گرد و کره مانند از کار بیفته ! من اونجا هم رو ناکار کردم و اون اهرم رو هم کشیدم و اون دستگاه از کار افتاد بعد یه دالان مانند هست که آخرش یه دره اما اونجام چیزی و من کلا راه برا رد کردن این بخش نمیبینم! چه کنم ؟!
سلام
از راهنمایی که بالا گذاشتم مرحلرو مشخص کن تا بشه راحتتر کمکت کرد
سلام من اون مرحله the garden گیرکردم، یعنی اونجایی که تو یه گودال بزرگ با یه جونور خیلی بزرگ مشغول مباره هستم، هرچی می زنمش عین خیالش نیست و نمیمیره و راهی هم نیست که برم... خواهش می کنم بگید چیکار کنم...
اینم لینک اون مرحله ای که گیر کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط باید بزنیش
با این وسایل راحتتر کشته میشه:
shotgun-نارنجک-مولوتوو-مین
soheilnouri
09-07-2013, 23:54
اقا من دارم روانی میشم...واقعا این مرجله رو نمیتونم برم...اکسیژن کم میارم...راستی اون دستگاهی که شبیه دوربین عکاسی واسه چیه؟
الان من مرجله رجینا هستم...همون جایی که باید با اون گاری اون قطار رو به جلو هل بدم...نفس کم میارم...
اقا من دارم روانی میشم...واقعا این مرجله رو نمیتونم برم...اکسیژن کم میارم...راستی اون دستگاهی که شبیه دوربین عکاسی واسه چیه؟
الان من مرجله رجینا هستم...همون جایی که باید با اون گاری اون قطار رو به جلو هل بدم...نفس کم میارم...
دوربین عکاسی؟نکنه همونی که باهاش چراغ قوه رو شارژ میکنه منظورته؟
تو این مرحله کلی سوراخ سمبه هست-برو اونجاها و از جسدها فیلتر بردار
soheilnouri
10-07-2013, 01:11
اقا جالبه موقعی که بازی سیو شده من فقط 9 ثانیه اکسیژن دارم و اصلا نمیتونم فیلتر بیدا کنم و میمیرم....خیلی مسخرس..........
اقا جالبه موقعی که بازی سیو شده من فقط 9 ثانیه اکسیژن دارم و اصلا نمیتونم فیلتر بیدا کنم و میمیرم....خیلی مسخرس..........
پس از اول مرحله ای که هستی باید بری
soheilnouri
10-07-2013, 12:01
پس از اول مرحله ای که هستی باید بری
یعنی تو می گویی که از اول باید این مرحله رو بروم؟فک کنم از اول مرحله باید فیلتر جمع میکردم....
یعنی تو می گویی که از اول باید این مرحله رو بروم؟فک کنم از اول مرحله باید فیلتر جمع میکردم....
دقیقا
مرحله ای که هستیو restar کن و دوباره از اول همین مرحله ای که هستی برو و هر چی فیلتره جمع کن-در ضمن جاهایی هم که احساس میکنی هوا تمیزه ماسکتو بردار
رو چه درجه سختی ای داری میری؟
soheilnouri
10-07-2013, 17:57
اسووووووووووون
hamed_dij
11-07-2013, 11:18
سلامdlc های منتشر شده واسه مترو لاست لایت رو از کجا میتونم دانلود کنم؟یه نفر لینک بده
soheilnouri
11-07-2013, 13:59
دوستان من وقتي از روي led 43 اينچ بازي مكنم وقتي تصوير روي حالت game هست حركات كندتر(شايد هم واقعي تر) و وقتي روي standard ميزارم تصوير و شفافيت تلوزيون سريع تر مطشه...كدومش توصيه ميشه؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
GOLDFINCH
11-07-2013, 15:33
دوستان من وقتي از روي led 43 اينچ بازي مكنم وقتي تصوير روي حالت game هست حركات كندتر(شايد هم واقعي تر) و وقتي روي standard ميزارم تصوير و شفافيت تلوزيون سريع تر مطشه...كدومش توصيه ميشه؟
بستگی به خودت داره .
گرافیک game بالاتره و سرعستش کمتر ( بخاطر ضعف قطعات سخت افزاری )
hoomi_gta
11-07-2013, 19:11
یه راهنمایی برای ماسک که برای من جواب داد در حد تیم ملی! آقا ماسک و دائم نذارید.مخصوصا تو محیط های باز. من ماسک و بر میداشتم وقتی به نفس نفس میفتاد و داشت خفه میشد یه ثانیه میذاشتم که نفس بگیره بعد دوباره برمیداشتم ، هر سری حدود 10 ثانیه نفس داره . تو محیط های باز هم فقط قطب نما و میگرفتم دستم با سرعت تمام میرفتم جلو تا میتونستم از درگیری خودداری می کردم. هیچ طوریش هم نمیشه البته چند سال بعد از همین هوای مسموم کلی بیماری میفته به جونش و به مرگ دردناکی میمیره که دیگه مربوط به بازی و ما نمیشه :n02:
دوستان من بازی نصب کردم وارد بازی میشم فیرز میشه و باید ببیام از بازی بیرون .کارت گرافیکم gtx260 و رم رم 2.مشکل از سیستم منه یا بازی
کسی نمیتونه مشکله من حل کنه
A!ireza TAKRIM
15-07-2013, 14:26
آقا کسی جواب مارو ندادا...!!!
من تو بازی Metro 2033 یه مشکلی داشتم!!!نمیتونستم کلاشینکف بخرم یا از روی زمین بردارم!!چطور میشه کلاش داشته باشم؟!!!لطفا کمک کنید...
ممنون :n16:
ess_1362
15-07-2013, 20:08
دوستان من بازی نصب کردم وارد بازی میشم فیرز میشه و باید ببیام از بازی بیرون .کارت گرافیکم gtx260 و رم رم 2.مشکل از سیستم منه یا بازی
یکسری به تاپیک رفع مشکل بزنید
دو تا پچ داره نصب کنید ضمن اینکه درایور گرافیک را هم آپدیت کنید
من تو بازی Metro 2033 یه مشکلی داشتم!!!نمیتونستم کلاشینکف بخرم یا از روی زمین بردارم!!چطور میشه کلاش داشته باشم؟!!!لطفا کمک کنید...
تا انجایی که یادم در این بازی برای اینکه از اسلحه کلاشینکف یا کالاش 2012 استفاده کنید درجه سختی بازی باید روی حداکثر باشه
amir2014
16-07-2013, 15:27
سلام من تو بازیMetro: Last Light ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اونجایی که با زن بیرن بیرون زن از دیوار بالا میکشه بعد مرده باید برده موجودات رو بزنه وقتی که میزنم میگه tبزنqبزن میزنم ولی وقتی میرم پایین یه چیزی منفجر میشه میمره:n13:
لطفا راهنمایی کنید
italodance
17-07-2013, 09:31
نمیدونم چرا از این بازی خوشم نمیاد اصلا معلوم نیست چی کار کردند جو جنگ جهانی دوم و هیتلر و نازیها رو با اینده و فضا و قیامت و موجودات تخیلی و..مخلوط کردند
بازی بین زمان گذشته و اینده مونده و حال توش نیست
بعد مهمات و اکسیژنش کمه چقدر زود هم مهمات تموم میشه 2 3 تا بکشی دیگه تیر نداری
من تو ان تونلی که داره تنهایی فرار میکنه با ان ماشینه گیر کردم راه خروج کدومه؟
من که اصلا نتونستم بازی کنم وارد میشم سیستم کرش میکنه همه پچ ریختم 1 2 3 ولی فرقی نکرد درایئر سیستم اپ کردم کلا نمیاد
GOLDFINCH
17-07-2013, 18:54
من که اصلا نتونستم بازی کنم وارد میشم سیستم کرش میکنه همه پچ ریختم 1 2 3 ولی فرقی نکرد درایئر سیستم اپ کردم کلا نمیاد
مشخصات سخت افزاری شما چیه ؟
cpu:e7500
vga:gtx260
ram2
GOLDFINCH
18-07-2013, 09:16
cpu:e7500
vga:gtx260
ram2
سیستمتون از حداقل بیشتره و قاعدتاً باید بازی اجرا شه ... .
احتمالاً بخاطر بازیتونه .
یکی دیگه تهیه کنید .
Tom Clancy's
19-07-2013, 12:32
نمیدونم چرا از این بازی خوشم نمیاد اصلا معلوم نیست چی کار کردند جو جنگ جهانی دوم و هیتلر و نازیها رو با اینده و فضا و قیامت و موجودات تخیلی و..مخلوط کردند
بازی بین زمان گذشته و اینده مونده و حال توش نیست
بعد مهمات و اکسیژنش کمه چقدر زود هم مهمات تموم میشه 2 3 تا بکشی دیگه تیر نداری
من تو ان تونلی که داره تنهایی فرار میکنه با ان ماشینه گیر کردم راه خروج کدومه؟
به نظر من که مهمات و فیلتر از از سری اول این بازی بیشتره !
یه عاملی هم که تاثیر میذاره تو زود تموم نشدن مهمات هول نشدنه موقعی که بهت حمله میکنن، باید با آرامش کامل تیر اندازی کنی و تیر الکی هدر ندی:n02:
بعد یه نکته ای هم که هست شما باید هر کسی و که میکشی بری کنارش و مهمات و فیلترش رو برداری
توی اون تونل هم وقتی به انتهاش رسیدی باید پیاده شی و با اون وسیله ای که کنار ریل هست مسیر رو عوض کنی...
Tom Clancy's
19-07-2013, 12:34
سلام من تو بازیMetro: Last Light ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اونجایی که با زن بیرن بیرون زن از دیوار بالا میکشه بعد مرده باید برده موجودات رو بزنه وقتی که میزنم میگه tبزنqبزن میزنم ولی وقتی میرم پایین یه چیزی منفجر میشه میمره:n13:
لطفا راهنمایی کنید
t برای تعویض فیلتر ماسک هست ، q هم برای painkiller
اون قسمتم اول بازی هست احتمال زیاد شما راه رو درست نمیرین!!
soheilnouri
23-07-2013, 11:26
سلام.اين مرحله تونل مثه اينكه همه به مشكل برخوردنا..من از چك بوينتش ميرم ٢ ثانبه بعد ميميرم.ابن باگه ديگه..بايد از اول برم ديگه..اينجا كجاهاي بازيه؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
!INFERNAL
26-07-2013, 08:08
سلام.اين مرحله تونل مثه اينكه همه به مشكل برخوردنا..من از چك بوينتش ميرم ٢ ثانبه بعد ميميرم.ابن باگه ديگه..بايد از اول برم ديگه..اينجا كجاهاي بازيه؟
سلام دوست عزیز
شما باید از اغاز شروع این مرحله برید و تا می تونید دنبال ماسک باشید.
این مرحله تونل باید هرچی ماسک هست بگیری اگه یدونه کم بگیری کارت سخت میشه باید وسط راه پیاده شی از ماشین ماسک جمع کنی خیلی سخت نیس
Sent from my ST27i
mojtaba57
26-07-2013, 11:06
نظر من درباره ای بازی:
1- گرافیک سنگین و در بعضی جاها با مشکل همراه است. مثلا وقتی بعضی قطره ها به صورت و ماسک میریزه مربعی هستند و یا موقع شکلیک یا رو آتیش افکت حرارت خیلی مسخره است.:n15:
2- دشمن ها واقعا گیج هستند مثلا می تونی از روبرو وایستی تو صورتشون نگاه کنی بعد راحتم بکشیشون.:n13:
3- موقع کشتن دشمنا با چاقو بطور خیلی مسخره ای وا میستن بعد میگن کیه!!! سپس شما خیلی راحت یه چاقو مهمونشون می کنی/
4- اون موجودات گرگ نما هم که خیلی عجیبند. خوب نتونستن سرعتشون رو دربیارن. و افت فریم زیاد دارن و بطور خیلی گیج کننده ای از این ور به اون ور می پرن.
مزایا:
1- خط داستانی جذاب
2- یه کم هم مخفی بازی
مثل اینکه یک dlc برای بازی اومده که سه تا مرحله دیگه اضافه میکنه و چندتا امکانات دیگه.
کسی این dlc رو دانلود نکرده؟
Leon-117
26-07-2013, 17:53
مثل اینکه یک dlc برای بازی اومده که سه تا مرحله دیگه اضافه میکنه و چندتا امکانات دیگه.
کسی این dlc رو دانلود نکرده؟
من دانلودش کردم،اسم دی ال سی Faction pack هست و 3 تا مرحله جدید اضافه میکنه + چند تا اسلحه جدید که توی این مرحله ها میشه ازشون استفاده کرد.
فعلا 2 تا از مرحله هار و امتحان کردم،یکیشون شبیه همون مرحله آخر خود بازی هست،دشمن ها پشت سر هم میان وباید بکشیمشون.توی یکی دیگه از مرحله ها به جای یه اسنایپر میشیم و باید وارد یه پایگاه بشیم،این مرحله خیلی عالی بود و حتی میتونم بگم از مراحل اصلی بازی هم بهتر بود.
کل این ماموریت مخفی کاری هست و جو فوق العاده ای داره،تنها بدیش اینه که خیلی کوتاه و 10-15 دقیقه ای تموم میشه.
در کل حجم این dlc هم کم هست(من دی ال سی رو برای xbox گرفتم و حجمش 200 مگ بود).
+
فکر کنم این مرحله ها ادامه دارن و سازنده ها توی dlc های آینده داستان این مرحله ها رو ادامه میدن.......
اون تانک که توی مرحله اول dlc هست رو چطور باید نابود کرد؟
Dark Soul
04-08-2013, 23:20
واقعا دلیل فروش بیشتر و امتیاز بیشترش نسبت به 2033 را نمی دونم .:n04:
شاید ملت فقط با گرافیکش حال کردن .
مهمات و فیلتر ماسک مثل نقل و نبات ! تا حدی که دو سه بار اصلا جا نداشتم بیشتر بردارم اونم گلوله هایی مثل شاتگان.
سختی اصلا احتیاج نیست دشمنا مثل سیب زمینین ، راحت میشه بری پشت سرشون و کارشونو بسازی .
ترسناک !؟!؟!
spartaqus
08-08-2013, 16:41
دوستان ارزش dl داره ؟؟
Agame.Arash
08-08-2013, 20:22
دوستان ارزش dl داره ؟؟
معمولا از دوستام کسایی این سوالو میپرسیدن که metro 2033 رو دان کرده بودن و حالشون به هم خورده بود ... !!! ... از قبلی خیلی شاخ تره ... به نظرم نزدیک ترین بازی بهش کرایسیسه ... خوشت میاد مخصوصن از روند داستانیش ...
ach-1357
09-08-2013, 09:58
داستان کامل بازی مترو لست لایت...دوستانی که هنوز تمومش نکردن نخونن تا اسپویل نشه واسشون::n16::n11::n16:
Metro: Last Light حدودا یک سال بعد از اتفاقات Metro 2033 شروع میشود، جایی که آرتیوم نهایتا موشک ها را بر سر Dark One ها ریخت (در داستان مربوط به مترو 2033 اینها را نیروی تاریکی خطاب کردم که به نظرم بهتر است همان دارک وان صدایش کنم!). در طول این یک سال رنجر ها (Ranger) نیروگاه نظامی D6 را تحت کنترل خود در آورده اند و آرتیوم به طور رسمی به درجه رنجری نایل شده است. خان (Khan) در ابتدای بازی وارد D6 میشود و به آرتیوم و بقیه رنجرها اطلاع میدهد که یک دارک وان کوچک توانسته از آن بمباران موشکی انتهای نسخه اول جان سالم به در ببرد. او میگوید که به عقیده او این دارک وان کلید راهگشای آینده بشریت است و قصد دارد با او ارتباط دوستانه برقرار کند. اما رئیس رنجرها، میلر (Miller)، میخواهد به دلیل خطر احتمالی آن دارک وان کشته شود. به همین دلیل میلر آرتیوم را مامور میکند به سطح زمین برود و دارک وان را پیدا کرده و کار او را یکسره کند. میلر همچنین دختر خودش و یکی از بهترین تک تیراندازهای رنجرها به نام آنا (Anna) را نیز به همراه آرتیوم میفرستد.
آرتیوم موفق به پیدا کردن دارک وان اشاره شده میشود و میفهمد که او تنها یک بچه دارک وان است. ناگهان آرتیوم توسط سربازان نازی رایش (Nazi Reich) که یکی دیگر از احزاب ساکن در مترو است، بیهوش میشود و بدین ترتیب هم او و هم دارک وان توسط آنها زندانی میشوند. از شانس خوب آرتیوم فردی با نام پاول موروزوف (Pavel Morozov) از دیگر حزب مترو «خط قرمز» (Red Line) به او کمک میکند تا از دست نازی رایش ها فرار کنند. پاول و آرتیوم از آنجایی که به هم کمک میکنند تا از تونلهای تاریک مترو و نیز خطرات سطح زمین عبور کنند با یکدیگر دوست میشوند اما وقتی این دو نفر به یکی از پایگاه های خط قرمز میرسند مشخص میشود که در واقع پاول یکی از افسران ارشد حزب خط قرمز است و به افراد خود اجازه میدهد آرتیوم را دستگیر کنند. در ادامه آرتیوم وقتی میخواهد از زندان آنها فرار کند متوجه نقشه رئیس اطلاعات نظامی خط قرمز با نام ژنرال کوربوت (Korbut) میشود که قصد دارد D6 را که هم اکنون در اختیار رنجرهاست، تحت کنترل خود در آورد و قدرت کل مترو را به دست بگیرد. کوربوت توسط پاول و لزنیتسکی (Lesnitsky) همراهی میشود که لزنیتسکی در اصل یک رنجر بوده و به آنها خیانت کرده و با دزدیدن یک نمونه از سلاح زیستی موجود در D6 به حزب خط قرمز پناهنده شده است.
در نهایت آرتیوم موفق میشود به کمک خان دارک وان بچه را نجات دهد. دارک وان با لمس آرتیوم حقایقی را در قالب فلش بک هایی فاش میکند. آرتیوم در قالب این فلش بک ها متوجه میشود که وقتی خودش بچه بود و به همراه بچه های دیگر بدون اجازه به سطح زمین رفته بودند، کم مانده بود که توسط موجودات جهش یافته کشته شوند که دارک وان ها سروکله یشان پیدا میشود و آرتیوم و دوستانش را نجات میدهند. به همین دلیل آرتیوم تصمیم میگیرد به جای اجرای فرمان میلر مبنی بر کشتن دارک وان از او محافظت کند و او را به ایستگاه پولیس (Polis) برگرداند. در این راه آرتیوم ابتدا با لزنیتسکی و سپس با پاول رو به رو میشود. دارک وان به کمک قدرت خود در خواندن ذهن افرادی که آنها را لمس میکند به آرتیوم این اجازه را میدهد که از نقشه ژنرال کوربوت مبنی بر حمله به D6 آگاه شود. در واقع هدف کوربوت از حمله به D6 استفاده از سلاح زیستی موجود در آن برای از بین بردن همه افراد مترو که عضو حزب خط قرمز نیستند، است. بعد از هر ذهن خوانی از این دو نفر آرتیوم این امکان را دارد که پاول و لزنیتسکی را به خاطر کارهایشان بکشد یا آنها را ببخشد.
آرتیوم و خان به همراه دارک وان نهایتا به پولیس که ایستگاه مرکزی مترو است میرسند. در پولیس کنفرانس صلحی بین احزاب مختلف مترو متشکل از هانسا (Hansa)، خط قرمز و نازی رایش در حال برگزاری است. دارک وان به سمت رئیس کل حزب خط قرمز با نام موسکوین (Moskvin) که در حال سخنرانی است میرود و باعث میشود در حضور جمع به نقشه های خط قرمز اعتراف کند. از جمله این اعترافات اینکه در واقع این کنفرانس صلح تنها برای این است که حواس دیگر حزب ها را به خود جلب کند تا کوربوت در طرف دیگر به D6 حمله کند. آرتیوم، خان، میلر و بقیه رنجرها سعی میکنند جلوی حمله خط قرمز به D6 را بگیرند اما شکست میخورند. آنها از قبل تصمیم داشتند اگر نتوانند مانع ورود خط قرمز به D6 شوند کل این نیروگاه را با بمب منفجر کنند تا آنها نتوانند به سلاح های زیستی خطرناک دست یابند. بدین ترتیب در پایان بازی با ورود قطار به درهای D6 همه جا خراب میشود و در حالی که کوربوت و همراهانش بالای سر آرتیوم قرار دارند او ناگهان متوجه میشود که کلید انفجار D6 جلویش افتاده است.
از این نقطه به بعد ممکن است هر یک از دو پایان موجود بنابر تصمیمات شما در طول بازی نمایش داده شود. در پایان بد بازی آرتیوم با زدن کلید کل D6 را منفجر میکند و مانع از این میشود که کوربوت از سلاح زیستی موجود در D6 برای کشتن بقیه استفاده کند. این انفجار باعث کشته شدن خود آرتیوم و همه رنجر ها و افراد خط قرمز موجود در نیروگاه D6 میشود. بعد از این اتفاق، آنا نمایش داده میشود که بچه آرتیوم و خودش در کنارش است و با او در مورد کارهایی که پدرش، آرتیوم، کرده صحبت میکند. اما در پایان خوب بازی، در حالی که آرتیوم آماده زدن کلید برای انفجار D6 میشود سروکله دارک وان بچه پیدا میشود که به همراه بقیه دارک وان هایی که در یکی از قسمت های مخفی D6 در خواب زمستانی بودند و حال توسط دارک وان بچه بیدار شده اند، برای نجات آرتیوم آمده اند. دارک وان ها ارتش خط قرمز و کوربوت را شکست میدهند و دیگر آرتیوم کشته نمیشود و D6 هم نابود نمیشود. آرتیوم از دارک وان تشکر میکند که «آخرین نور» دنیای رو به تاریکی انسان ها بودند. در هر دو پایان بعد از تمام شدن اتفاقات بازی دارک وان ها انسان ها را رها کرده و به جای دیگری میروند ولی به آنا یا آرتیوم قول میدهند که برای کمک به ساخت مجدد زمین برخواهند گشت................ برگرفته از سایت بازیوود
والا دوست من فقط همون 2 جا که میتونی اون 2 نفر رو بکشی یا ببخشی تصمیم با شماست و با بخشش بازی بد تموم شدش حالا
من میرم میزنم میکشمشون ببینم چی میشه تاثیری داره یا نه.
اگر لطف کنن دوستانی که بازی براشون خوب تموم شده بگن چه کنیم ممنون میشم تا بازی خوب تموم بشه .
Dark Soul
09-08-2013, 14:33
دوستان ارزش dl داره ؟؟
ارزش داره اما از نظر من از قبلی ضعیف تره .
اگر لطف کنن دوستانی که بازی براشون خوب تموم شده بگن چه کنیم ممنون میشم تا بازی خوب تموم بشه .
این جا می تونی ببینی که چه کارها باید کنید ، نویسنده اش هم از کاربرای همین جاست .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
spartaqus
16-08-2013, 11:50
فرق orginal moad با ranger mod چیه ؟ میخوام بازی رو شروع کنم میارم.
hosseincode2008
17-08-2013, 16:37
فرق orginal moad با ranger mod چیه ؟ میخوام بازی رو شروع کنم میارم.
توي رنجر مود هيچ گونه راهنمايي نميشي و نشانه هاي روي صفحه (HUD) هم مثل تعداد گلوله ها و... غيرفعاله. حتي نشانه هم نشون داده نميشه...
میگه مگه گرافیکش چقدره؟؟؟من ویندوز 8 دارم و گرافیک 1گیگ اینویدیا و رم 4گیگ ddr3.آپدیت درایور گرافیک رو هم نصب کردم ولی بازم اصلا نمیشه و منوش رو بزور بالا میاره
SA.JJ.AD
18-08-2013, 14:03
میگه مگه گرافیکش چقدره؟؟؟من ویندوز 8 دارم و گرافیک 1گیگ اینویدیا و رم 4گیگ ddr3.آپدیت درایور گرافیک رو هم نصب کردم ولی بازم اصلا نمیشه و منوش رو بزور بالا میاره
خو مدل گرافیکتون چیه عزیز !! gt 9400 قدیمی که 4 سال پیش ما داشتیم هم 1 گیگ بود :n02: ( حجم حافظه ی گرافیک انچنان ملاک نیست )
خو مدل گرافیکتون چیه عزیز !! gt 9400 قدیمی که 4 سال پیش ما داشتیم هم 1 گیگ بود :n02: ( حجم حافظه ی گرافیک انچنان ملاک نیست )
والا زده 1GB 320M.هرچی بازی جدید بوده راحت نصب و اجرا کردم.اینو نمیکشه؟
SA.JJ.AD
18-08-2013, 19:13
اینکه برا لپ تاپ باید باشه ! درسته ؟!
+
شما 2 نمونه از اون بازی هایی که راحت اجرا کردی رو نام یبر یببینیم قضیه چیه :n01:
مثلا این بنچمارک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببین با یه سری کارت نسبتا جدیده سیستم های دسکتاپ تو یه ردیف !
همونطور که میبینید چیپ گرافیکیه لپ تاپ شما درجا سکته ی سوم رو زده همونجا:n02:
+
+
راستی این بازی تاپیک مشکلاتو اینا نداره نه ؟! :دی
+
شما 2 نمونه از اون بازی هایی که راحت اجرا کردی رو نام یبر یببینیم قضیه چیه :n01:
مثلا این بنچمارک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببین با یه سری کارت نسبتا جدیده سیستم های دسکتاپ تو یه ردیف !
+
+
بله لپ تاپه.آقا این عکسو بردار پرچم اومد پایین:n02:والا بازی که زیاد بوده.سری modern warfare.سری black ops.همین بایوشاک جدیده.بازی Remember Me که گرافیک قشنگی داره.بازی Dead Island Riptide.سری medal of honor.بازی قشنگ battlefield3.بازی alan wake یا dead space3 و بازی قشنگ rage و hitman absolution و....
احتمالا تایپیک داشته باشه.این بازی رو منوش رو بزور بالا میاره.حتی جوری بالا نمیاد که رزولوشن رو بیارم پایین ببینم تغییری میکنه یا نه.آخه یعنی انقد گرافیکش بالاست؟روش زده 4گیگ رم و 1گیگ گرافیک
SA.JJ.AD
18-08-2013, 20:14
بله لپ تاپه.آقا این عکسو بردار پرچم اومد پایین:n02:والا بازی که زیاد بوده.سری modern warfare.سری black ops.همین بایوشاک جدیده.بازی Remember Me که گرافیک قشنگی داره.بازی Dead Island Riptide.سری medal of honor.بازی قشنگ battlefield3.بازی alan wake یا dead space3 و بازی قشنگ rage و hitman absolution و....
احتمالا تایپیک داشته باشه.این بازی رو منوش رو بزور بالا میاره.حتی جوری بالا نمیاد که رزولوشن رو بیارم پایین ببینم تغییری میکنه یا نه.آخه یعنی انقد گرافیکش بالاست؟روش زده 4گیگ رم و 1گیگ گرافیک
سری cod که معمولا گرافیک انچنانی ندارنو رو سیستم های ضعیف هم بالای 30 فریم میدن تو تنظیمات نرمال ... Dead Island هم که من به شخصه هرکار با تنظیماتش کردم فریمش رو قفل نمیکردم از 100 پایین تر نمیومد از بس بی جزئیات بود:n02:(گرافیکم هم انچنان جدید و گرون قیمت نیست ) میمونه بتلفیلد و فضای مرده 3 (!) که مطمئنا رو پایین ترین جزئیات گرافیکی تونستی با حدود 25 فریم بازی کنی ! :n13:
+
ضمنا اونی که روش زده حداقل سیستم مورد نیازه ! خلاصه بیخیالش بشی بهتره :n01:جاش برو Field Runners 2 بزن به بدن ببین چه صفایی داره :n02:60 فریم تکون هم نمیخوره :n02:
میمونه بتلفیلد و فضای مرده 3 (!) که مطمئنا رو پایین ترین جزئیات گرافیکی تونستی با حدود 25 فریم بازی کنی !
+
بتلفیلد رو روی 1080 بازی کردم و فضای مرده رو روی بالاترین رزولوشن ممکن بازی کردم بدون کمترین افتی.به هر حال ازت ممنونم دوست من
آپدیت دایرکس رو نصب کردم و بازی روی آخرین رزولوشن و quality روی high راحت اجرا شد.عجب بازییه.آدم سکته میکنه وقتی اون موجودات حمله میکنند:n02:انصافا گرافیکش خوبه
Khan gholi
19-08-2013, 20:10
چیزی که خوشم نیومد اینکه تو برخی جاهای بازی کتاب مترو 2033,2034و 2035 قرار گرفته که از اون فاز واقعی نسخه اول فاصله گرفته.
نسخه قبلی بیشتر گیم پلی داشت و یک جور هیجان داشتی ولی این نسخه فکر کنم میزان هیجانش رو کم کردن و یک جواریی بیشتر داستان داره روایت میشه تا اینکه بخوای وقتت صرف بازی بشه.
هر چند با اینکه این تیم تو شرایط خیلی سخت این بازی رو درست کردند واقعا باید ازشون بخاطر همچین بازی تشکر کرد
SA.JJ.AD
19-08-2013, 21:44
+
+
+
آپدیت دایرکس رو نصب کردم و بازی روی آخرین رزولوشن و quality روی high راحت اجرا شد.عجب بازییه.آدم سکته میکنه وقتی اون موجودات حمله میکنند:n02:انصافا گرافیکش خوبه
باز که برگشتی سر پله ی اول رفیق ... اینو به خود Nvidia و Deep Silver بگی سکته میزنن که :n02:
+
چیپ گرافیکی لپ تاپت به هیچ وجه ممکن نمیتونه این بازی رو با نهایت تنظیمات ( حتی همون high ) و رزولیشن FHD حتی با 10 فریم هم اجرا کنه :n29:چطور خیلی راحت میای اینو میگی که با نهایت تنظیمات راحت اجرا شد ؟!!! :n02:
+
مثلا این بنچمارکو ببین یعضآ از قوی ترین کارت های گرافیک سیستم های دسکتاپ هم نتونستن این بازیو بالای 50 فریم تو نهایت تنظیمات و dx11 بگیرن ...
قسمت های بنفش تو حالت نهایت تنظیماته ;)
اونم با این سابقه ی درخشان چیپ گرافیکی لپ تاپت :n02:
نمیشه که همینجور قانون هستی رو با یه سطر زیر سوال ببری :n02:مگر اینکه از انرژِی فرا زمینی بهره ببری :n02:یا مدلشو اشتباه گفته باشی :)
+
حتی GTX 680 در کنار Core i7-2600k هم با نهایت تنظیمات نتونستن 60 فریم بگیرن :n06:
+
صرفا جهت روشنگری اینقد تایپ کردم و بس وگرنه اصلا 1000 فریم بگیر به من چه:n02::n12:
باز که برگشتی سر پله ی اول رفیق ... اینو به خود Nvidia و Deep Silver بگی سکته میزنن که :n02:
+
چیپ گرافیکی لپ تاپت به هیچ وجه ممکن نمیتونه این بازی رو با نهایت تنظیمات ( حتی همون high ) و رزولیشن FHD حتی با 10 فریم هم اجرا کنه :n29:چطور خیلی راحت میای اینو میگی که با نهایت تنظیمات راحت اجرا شد ؟!!! :n02:
+
مثلا این بنچمارکو ببین یعضآ از قوی ترین کارت های گرافیک سیستم های دسکتاپ هم نتونستن این بازیو بالای 50 فریم تو نهایت تنظیمات و dx11 بگیرن ...
قسمت های بنفش تو حالت نهایت تنظیماته ;)
اونم با این سابقه ی درخشان چیپ گرافیکی لپ تاپت :n02:
نمیشه که همینجور قانون هستی رو با یه سطر زیر سوال ببری :n02:مگر اینکه از انرژِی فرا زمینی بهره ببری :n02:یا مدلشو اشتباه گفته باشی :)
+
حتی GTX 680 در کنار Core i7-2600k هم با نهایت تنظیمات نتونستن 60 فریم بگیرن :n06:
+
صرفا جهت روشنگری اینقد تایپ کردم و بس وگرنه اصلا 1000 فریم بگیر به من چه:n02::n12:
والا چه عرض کنم رزولوشن رو گذاشتم روی همون 1360اینا همون آخری و quality روی very high بود که یکم لنگ میزد و گذاشتم روی high دیگه درست شد و راحت اجرا میشه.دروغ ندارم که بگم برادر من.راستی این فریم چیه قضیه اش رو نمیدونم
بازی رو صبح دادم به دوستم.اونم نصب کرد و الان بهم گفت راحت اجرا شد براش.اونم گرافیکش 1 هست و اونقدر که میدونم از واسه من کمتره چون سیستمش قدیمیه.رمش هم 2گیگ ddr2 هست و cpu هم کمتر از سیستم منه
شما فک کنم به فریم زیر 30 چشمت عادت کرده یه بازی با 60 fps برو بعد بگو لگه یا نه؟
عجیبه این سیستم شما هیتمن رو چه تنظیماتی اجرا میکنه؟:))
p30worldapm
03-09-2013, 21:59
من یه کم از بازیهای روز عقب موندم.
خیلی از هوش مصنوعیش خوشم اومد. دشمنها توی تاریکی دنبال من می گردن و مثل یه آدم واقعی می بینن. هیچ بازی ای رو این جوری ندیدم. همه بازی ها انگار دقیقا می دونن من کجام. حتی هیتمن و اسپلینترسل که مخفی کاری هستن.
کسی می دونه چه جوری دیدن توسط دشمن رو تو بازی ها می سازن؟ متخصصی می شناسین که ازش بپرسم؟ بازیه دیگه ای مثل این یا بهتر سراغ دارین؟
من یه کم از بازیهای روز عقب موندم.
خیلی از هوش مصنوعیش خوشم اومد. دشمنها توی تاریکی دنبال من می گردن و مثل یه آدم واقعی می بینن. هیچ بازی ای رو این جوری ندیدم. همه بازی ها انگار دقیقا می دونن من کجام. حتی هیتمن و اسپلینترسل که مخفی کاری هستن.
کسی می دونه چه جوری دیدن توسط دشمن رو تو بازی ها می سازن؟ متخصصی می شناسین که ازش بپرسم؟ بازیه دیگه ای مثل این یا بهتر سراغ دارین؟
مترو یکی از بهترین بازی هاییه که من بازی کردم ولی درباره ی هوش مصنوعی واقعا تعجب میکنم که اینجوری داری میگی.
چون همین چند صفحه ی قبل در مورد اینکه هوش مصنوعی بازی رووو حالت مخفی کاری خیلی ضعیفه با بچه ها بحث میکردیم.
اگه از این هوش مصنوعی خوشت اومده پس از بازیایی مثل هیتمن و اسپلینتر سل شدیدا خوشت میاد.
و اما طریقه ی ساخت دید دشمن در بازی ها :
تا اونجایی که من میدونمو کار کردم بهت میگم، ببین ما یه چیزی داریم به نام ray cast که تقریبا کار نقطه ی دید رو انجام میده.
از چشم دشمنا یه ری کست درست میشه به طرف جلو با یه اندازه ی خاصی. ray cast رو یه خط در نظر بگیر که با همون اندازه رو به جلو پرتاب میشه.
این خط با آبجکت های مختلفی برخورد فیزیکی داره ... اگه با آبجکت پلایر برخورد کنه یعنی دشمن الان داره پلایر رو میبینه.
حالا چیزای دیگه مثل تاریکی و سایه روی دقت پرتاب این خط تاثیر میزاره.
دقت داشته باش که هر آبجکت دیگه ای مثل یه دیوار بین ری کست و پلایر باشه باعث میشه ری کست قطع بشه و به پلایر نرسه.
بنابراین دشمن از پشت دیوار پلایر رو نمیبینه.
امیدوارم توضیحاتم به دردت بخوره :n02::n16:
p30worldapm
03-09-2013, 22:22
بله توضیح خوب بود.
فقط اینکه آیا همه بازیها از این روش استفاده می کنن؟
کاری با عملکرد دشمنها ندارم ولی دیدنش واقعا عالی بود مثلا اون تیکه سایه رو که گفتین بعید می دونم هیچ بازی ای بهش توجه کرده باشه. مثلا توی این بازی اگه بین دو تا جعبه یه سوراخ کوچیک باشه و شما پشت اون پناه گرفته باشی و از تو سوراخ دشمن رو ببینی ممکنه اونها تو رو نبینن حتی اگه دقیقا نورش رو به سمت سوراخ بتابونه ولی بازیهای دیگه نورشون هم مهم نیست اونجا تابیده باشه از هر جا که باشن تو رو از اون سوراخ از فاصله ی دور می بینن!
تو سناریوی بالا روشی که شما گفتین خیلی بد عمل می کنه. چون شما وقتی داخل یه سوراخ رو نگاه می کنی فقط یه تیکه از جسم رو می بینی و با دیدن یه تیکه کوچیک از جسم نمی شه جسم رو تشیص داد. توی این بازی هم فکر می کنم همین جوری باشه.
من داشتم به این فکر می کردم که یه دوربین رو سر هر دشمن وصله و فیلم می گیره و با پردازش تصویر یه آدم دیگه رو تشخیص می ده. مثل این دوربینهایی که صورت رو دتکت می کنن.
فقط اینکه آیا همه بازیها از این روش استفاده می کنن؟
این یه الگوریتم کلیه که بازی ها ازش استفاده میکنن و البته طبق چگونگی رفتار دشمنا جزئیات خاص خودش رو داره.
خیلی جاها هم از فاصله ی دشمن تا پلایر استفاده میکنن.
مثلا فاصله ی دشمن تا پلایر رو در هر لحظه اندازه میگیرن و مثلا اگه چهار متر بود یعنی فاصله داره و دشمن نباید ببیندش، اگه یه متر شد دشمن سریع بر میگرده طرف پلایر و تشخیص میده اونجاست.
مثلا اون تیکه سایه رو که گفتین بعید می دونم هیچ بازی ای بهش توجه کرده باشه.
اسپلینتر سل بهش توجه کرده ولی بازم ایراداتی داره، مثلا فرض کن یه جایی میری توی سایه قایم میشی دشمن نمیفهمه، دقیقا کنار اون سایه به فاصله ی تنها پنج سانتی متر روشناییه !
اگه یه ذره تکون بخوری چون کاراکتر میره تووو روشنایی دشمن میفهمه !!! ...
با دیدن یه تیکه کوچیک از جسم نمی شه جسم رو تشیص داد.
به راحتی میشه.
ببین فرض کن اسم کاراکتر اصلی "پلایر" باشه.
تو میگی اگه ری کست به "پلایر" برخورد کرد یعنی دشمن پلایر رو دیده.
خب دیگه یه ذره از بدنشم باشه مهم اینه که الان با پلایر برخورد کرده !
ولی توی این بازی به خاطر این تشخیص نمیده که جعبه ها کلا collider دارن یعنی فیزیک دارن مثل یه دیوار جلوی دید دشمنا رو گرفتن و حتی اون سوراخه هم جلوش یه دیوار نامرئیه ... به خاطر همین دشمنا فک میکنن اون جسم یه چیزی مثل دیواره و نمیتونن پشتشو ببینن ... این مشکل بیشتر به game design برمیگرده که اینجوری از برنامه نویسا خواسته.
من داشتم به این فکر می کردم که یه دوربین رو سر هر دشمن وصله و فیلم می گیره و با پردازش تصویر یه آدم دیگه رو تشخیص می ده. مثل این دوربینهایی که صورت رو دتکت می کنن.
نه بابا قضیه خیلی راحت تر از این حرفاس :n02::n16:
p30worldapm
03-09-2013, 22:43
نه جعبه ها سوراخ بودن چونوقتی من از وسط اون جعبه ها شلیک می کنم طرف می میره. یه بار دیگه امتحان کن. تو یه جای تاریک یه تیر بزن و ببینین چه طوری دنبالت می گردن.
ودر مورد اینکه گفتم با دیدن یه تیکه کوچیک از جسم نمی شه جسم رو تشیص داد، منظورم آدم واقعی بود. و در بازی هم نباید این جوری باشه.راه بهتری سراغ ندارین؟ این روشی هم که خودم گفتم هم پیاده سازیش خیلی سخته و هم خیلی سی پی یو رو مشغول می کنه. و لی اگه این جوری بود خیلی خوب بود مثلا ممکن بود طرف تو بازی یه مجسمه ببینه و فکر کنه دشمنه و سریع برگرده طفش و...
منظورم آدم واقعی بود. و در بازی هم نباید این جوری باشه.
به نظرم واقعا بازی رو نباید با واقعیت مقایسه کنیم ... توی بازی اغراق خیلی به چشم میاد. البته این چیزی که میگی خب واقعا نباید باشه !
مثلا ممکن بود طرف تو بازی یه مجسمه ببینه و فکر کنه دشمنه و سریع برگرده طفش و...
خب میگیم اگه ری کست به مجسمه خورد برگرده !
soheilnouri
08-09-2013, 18:14
میشه لینک راهنمای ماحل رو بدین؟
soheilnouri
09-09-2013, 20:15
اقا من تو مرحله ی bandit گیر کردم اساسی...یه جا میرم که جلوش یه واگن هستش...قطب نما من و به سمت راست هد ایت میکنه که اونجا یه جسد هستش که بین در گیر کرده...وقتی مهماتشو ورمیدارم در میاد پایین قسمتیش...اما قسمت بالایی در نمیزاره برم تو...سینه خیز هم نداره بازی...
من عاشق این بازی شدم.اصلا تو این سبک بازی ها خوشم نمیاد بیشتر call of duty و medal بازی میکنم ولی این بازی واقعا محشره
ess_1362
12-09-2013, 06:48
شاید قدیمی باشه ولی در بازی باید چند نفر را نجات بدین
مثلا بعد از فرار از دست کمونیست ها و در قسمتی که سوار خودرو blacksmith میشید
یک زن هست که زمان کمک به گروهی که در تول هستند در یک فرعی سمت راست در چند واگن هستند که آن را نجات می دم
اما کمی جلوتر در دومین قسمت که باید سوزن را تغییر داد در یک فرعی سمت راست یک زن و یک بچه توسط چند تا گانگستر گروگان گرفته شدن که هر کاری می کنم نمی تونم آزادشون کنم این قضیه اش چی هست؟
Khan gholi
12-09-2013, 21:39
شاید قدیمی باشه ولی در بازی باید چند نفر را نجات بدین
مثلا بعد از فرار از دست کمونیست ها و در قسمتی که سوار خودرو blacksmith میشید
یک زن هست که زمان کمک به گروهی که در تول هستند در یک فرعی سمت راست در چند واگن هستند که آن را نجات می دم
اما کمی جلوتر در دومین قسمت که باید سوزن را تغییر داد در یک فرعی سمت راست یک زن و یک بچه توسط چند تا گانگستر گروگان گرفته شدن که هر کاری می کنم نمی تونم آزادشون کنم این قضیه اش چی هست؟
اگر مخفیانه برید یکی یکی هم رو از پا در بیارید هم در باز کن زنه فرار می کنه
دوستان یجاش گیر کردم.بعد اینکه رفیقت نارفیق درمیاد و شکنجه ات میکنن و پسر اون سرهنگ میاد دستات رو باز میکنه و فرار میکنی.رفتم جلو و چند نفری رو کشتم(فقط حال میده چراغا و لامپ ها رو خاموش کنی و با چاقو بکشیشون:n02:) ولی الان یجایی رسیدم که همه رو کشتم.البته فهمیدم من اونجام و گاز زدن و منم ماسک رو زدم.یه پله داره که میری بالا و یچیزی مثل یه گوی بزرگ هست که داره کار میکنه و اونو غیرفعال میکنی.بعدش دیگه نمیدونم کجا برم.هیچ راهی پیدا نمیکنم
دوستان یجاش گیر کردم.بعد اینکه رفیقت نارفیق درمیاد و شکنجه ات میکنن و پسر اون سرهنگ میاد دستات رو باز میکنه و فرار میکنی.رفتم جلو و چند نفری رو کشتم(فقط حال میده چراغا و لامپ ها رو خاموش کنی و با چاقو بکشیشون:n02:) ولی الان یجایی رسیدم که همه رو کشتم.البته فهمیدم من اونجام و گاز زدن و منم ماسک رو زدم.یه پله داره که میری بالا و یچیزی مثل یه گوی بزرگ هست که داره کار میکنه و اونو غیرفعال میکنی.بعدش دیگه نمیدونم کجا برم.هیچ راهی پیدا نمیکنم
دقیقا منم همونجا گیر کردم.نمیدونم باید کجا بری.آخرش هم ماسک هام تموم میشه و میمیرم.اگه کسی میدونه به ما کمک کنه لطفا...:n28:
دقیقا منم همونجا گیر کردم.نمیدونم باید کجا بری.آخرش هم ماسک هام تموم میشه و میمیرم.اگه کسی میدونه به ما کمک کنه لطفا...:n28:
منم آخرش ماسک هام تموم میشه.اساتیدی که اینجا رو رد کردن کمک کنن باید کجا بریم
ess_1362
13-09-2013, 11:39
همون اتاق انتهاش طبقه دوم سمت چپ یک فن بزرگ هست که باید از داخل فن به اتاق جانبی برید
البته باید قبلش فن را در اتاق کنترل طبقه دوم خاموش کنید
شانسو میبینی توروخدا.این همه بازی رو رفتم ویندوز 8 پرید.هرکاری کردم بالا نیومد.لامصب metro رو توی c نصب کرده بودم.یکی نیست بگه چرا اونجا نصب کردی.کل بازی پرید.ویندوز 7 ریختم.باید از اول برم:n03:
همون اتاق انتهاش طبقه دوم سمت چپ یک فن بزرگ هست که باید از داخل فن به اتاق جانبی برید
البته باید قبلش فن را در اتاق کنترل طبقه دوم خاموش کنید
دوست عزیز خیلی ممنونم با راهنمایی شما تونستم رد کنم
soheilnouri
15-09-2013, 12:35
اين بازي واقعا معركه هستشششششششششش
Sent from my iPad 2
اين بازي واقعا معركه هستشششششششششش
Sent from my iPad 2
معرکه یچیز اونور تره.تو نوع خودشه بی نظیره.چه از نظر گرافیک چه game play و شخصیت ها و...محشره
shamsoddin
17-09-2013, 11:04
منم بازي رو تموم کردم ،گرافيک و نورپردازي عالي حتي روي درجه low ،اتمسفر درگيرکننده _ولي يکم زيادي محيط ترسناک و غم انگيز بود با توجه به اينکه اکثر مواقع توي تونلها تنهاييد_مدت زمان نسبتا طولاني گيم،داستان خوب
چندين سرو گردن بالاتر از عناويني مثل بايوشاک با اين همه تبليغات:n21:
منم دیشب بازی رو تموم کردم ...
خیلی لذت بردم ولی صحنه های پایانی بازی بد جوری دپرسم کرد !
فک کنم 5 دقیقه تو کما بودم :n02:
تا قبل از این بازی فقط یه بازی دیگه بود که با دیدن صحنه ی پایانیش یه همچین حسی بهم دست داد اونم مافیا 2 بود ...
من تموم نکردم.یجاش گیر کردم.یجایی هست که میری رو سطح زمین و رفیقت بهت میگه میخوای زنده بمونی توی آب نرو.یه هیولام هست فقط میاد منو بلند میکنه میبره هوا و پرت میکنه زمین.یجوری رامو پیدا کردم تا توی یه هواپیما بعدش فیلتر ماسکم تموم میشه و میمیرم
Khan gholi
17-09-2013, 21:17
منم دیشب بازی رو تموم کردم ...
خیلی لذت بردم ولی صحنه های پایانی بازی بد جوری دپرسم کرد !
فک کنم 5 دقیقه تو کما بودم :n02:
تا قبل از این بازی فقط یه بازی دیگه بود که با دیدن صحنه ی پایانیش یه همچین حسی بهم دست داد اونم مافیا 2 بود ...
شما پایان بد بازی رو دیدی ,ولی الحق پایان بدش خیلی احساسی تره
Khan gholi
17-09-2013, 21:24
من تموم نکردم.یجاش گیر کردم.یجایی هست که میری رو سطح زمین و رفیقت بهت میگه میخوای زنده بمونی توی آب نرو.یه هیولام هست فقط میاد منو بلند میکنه میبره هوا و پرت میکنه زمین.یجوری رامو پیدا کردم تا توی یه هواپیما بعدش فیلتر ماسکم تموم میشه و میمیرم
شما اونجا باید دنبال بنزین,قوطی بنزین برای دستگاه که فلش نقشه تون نشون میده باشید.یک بنزین نزدیک هاش جای کامیون و پمپ بنزین هست که خالی هست اون هیچی.اگر اشتباه نکنم سمت راست انتهاش یک هواپیما سقوط کرده است که برسید بهش برید داخلش انتها قوطی بنزین هست بردارید برید سمت فلش نقشه,بنزین رو قرار بدید حله.
فقط تو این مرحله سعی کنید زیاد تو فضای باز نمونید که این موجودات بال دارش خیلی اذیت می کنن نمیشه هم کشتشون(بهشون کاری نداشته باشی کار زیادی ندارند)زیاد ول نگردید اگر مهمات دارید چون در انتهاش مهمات لازم میشید
شما پایان بد بازی رو دیدی ,ولی الحق پایان بدش خیلی احساسی تره
ع مگه چند تا پایان داره !؟
پایان خوبش چی میشه !؟ ( حال ندارم دوباره از اول برم ، ممنون میشم اگه تو اسپویلر توضیح بدین و یا اگه لینک ویدیوی پایان خوبش رو بذارین بیشتر ممنون میشم :n02: )
ع مگه چند تا پایان داره !؟
پایان خوبش چی میشه !؟ ( حال ندارم دوباره از اول برم ، ممنون میشم اگه تو اسپویلر توضیح بدین و یا اگه لینک ویدیوی پایان خوبش رو بذارین بیشتر ممنون میشم :n02: )
اون موجودات میان کمکت و زنده میمونی !
شما اونجا باید دنبال بنزین,قوطی بنزین برای دستگاه که فلش نقشه تون نشون میده باشید.یک بنزین نزدیک هاش جای کامیون و پمپ بنزین هست که خالی هست اون هیچی.اگر اشتباه نکنم سمت راست انتهاش یک هواپیما سقوط کرده است که برسید بهش برید داخلش انتها قوطی بنزین هست بردارید برید سمت فلش نقشه,بنزین رو قرار بدید حله.
فقط تو این مرحله سعی کنید زیاد تو فضای باز نمونید که این موجودات بال دارش خیلی اذیت می کنن نمیشه هم کشتشون(بهشون کاری نداشته باشی کار زیادی ندارند)زیاد ول نگردید اگر مهمات دارید چون در انتهاش مهمات لازم میشید
آقا دستت درد نکنه رد کردم.سوار کلک شدم و رفتم اون ور و تا پیش دوستام رفتم.الان اونجایی هستم که میان درو میترکونن و همه رو میکشن و اون دختره اسنایپر رو هم میبرن.من رفتم پایین اون ساختمون رو الان یجایی ام که یه در هست و باید E رو نگه داری تا در باز بشه و رد بشی ولی وقتی داری اینکارو میکنی یکدفعه شونصدتا هیولا میریزن سرت و انقد زیادن و هرچقدم تیر بزنی بازم میزنن میکشنت و E رو ول میکنی درمیاد پایین.چیکار باید کرد؟باید همه رو بکشم؟آخه زیادن نمیشه.اولین بار که ریختن سرم سکته ناقص زدم.چقد خوفه این بازی
Khan gholi
18-09-2013, 20:32
آقا دستت درد نکنه رد کردم.سوار کلک شدم و رفتم اون ور و تا پیش دوستام رفتم.الان اونجایی هستم که میان درو میترکونن و همه رو میکشن و اون دختره اسنایپر رو هم میبرن.من رفتم پایین اون ساختمون رو الان یجایی ام که یه در هست و باید E رو نگه داری تا در باز بشه و رد بشی ولی وقتی داری اینکارو میکنی یکدفعه شونصدتا هیولا میریزن سرت و انقد زیادن و هرچقدم تیر بزنی بازم میزنن میکشنت و E رو ول میکنی درمیاد پایین.چیکار باید کرد؟باید همه رو بکشم؟آخه زیادن نمیشه.اولین بار که ریختن سرم سکته ناقص زدم.چقد خوفه این بازی
هر چی بزنی نمیان 4 یا 5تا گروه میاند,تنها راه حلش هم اینکه شاتگن اتوماتیک داشته باشی اگر نه شاتگان دو لول هم فایده نداره.اگه داری یک جا واینستا هی بچرخ ولی طوری که پشتت خالی باشه.همون اول یهو از روی صخره نپر پایین با اسنایپ 2 تا 4 نفر رو نفله کن بعد فاصله دو رو با کلاش بزن بعدش که همه مردن باید نزدیک وسیله بشی شاتگان در بیار.بین هر گروه 5-10 ثانیه وقت خشاب عوض کردن داری.این مرحله یکم سخته در ادامه اش هم همینطوریه.گفتم مرحله قبل باید مهمات زیاد داشته باشی
Reza Azimy_RW
18-09-2013, 20:48
اینو میزاشتی تو اسپولیت ! گند زده شد به بازی
اینو میزاشتی تو اسپولیت ! گند زده شد به بازی
چرا گند زده شد ؟ :n04:
نمیدونم میدونی یا نه ولی هیچ کی نمیتونه این پایانو ببینه ... یعنی ماها فقط پایان اول رو میبینیم.
پایان دوم در صورت یه سری شرایط خیلی خیلی خاص به وجود میاد که از اول بازی باید رعایت کنی.
چند صفحه پیش در باره ش بحث کردیم.
آقا این اسپویلر چرا برای من کار نمیکنه !؟ :n24:
الان اومدم یه چیزی رو توش توضیح بدم که کار نکرد ! مجبور شدم ویرایشش کنم ...
Reza Azimy_RW
19-09-2013, 09:19
نمیدونم میدونی یا نه ولی هیچ کی نمیتونه این پایانو ببینه ... یعنی ماها فقط پایان اول رو میبینیم.
پایان دوم در صورت یه سری شرایط خیلی خیلی خاص به وجود میاد که از اول بازی باید رعایت کنی.
چند صفحه پیش در باره ش بحث کردیم.
خوب با این جملت :
هر جفت پایانا تابلو شد,اون یکی پایان آخرش میمیری :دی
هر جفت پایانا تابلو شد,اون یکی پایان آخرش میمیری :دی
منم میخواستم همینو تو اسپویلر توضیح بدم :n02:
mahpesar
30-09-2013, 19:09
فقط تو این مرحله سعی کنید زیاد تو فضای باز نمونید که این موجودات بال دارش خیلی اذیت می کنن نمیشه هم کشتشون(بهشون کاری نداشته باشی کار زیادی ندارند)زیاد ول نگردید
اون موجودات بال دار رو میشه کشت در اون مرحله فقط یک غول سبز میاد دم هواپیما سر به سرش نذارید تا به موقعش
ترتیبش داده بشه
اینجا رو رد کردم.رفتم جلو و رفتم روی یه پل بود.همون مرحله س.یه پل چوبی کوچیک که غول میاد روی اون پل و هردوتامون میفتیم پایین.اونجا چندتا گلوله بهش زدم و فرار کرد رفت.رفتم جلو دوباره اومده و هرچقد گلوله زدم نمرد و تازه هی نوچه هاشم:n02:میان و میپرن پشتش.دیگه ببین چجوری شده گلوله های تمام اسلحه هام تموم شد.چیکار باید بکنم حالا؟نمیشه گلوله خرید؟چجوری سریع می میره شرش کم شه؟
ess_1362
05-10-2013, 19:31
کشتنش کار تو نیست
فقط جلوی ستون ها سنگی وایسا تا با سرعت به سمتت حمله کنه
جا خالی بده تا به ستون ها بخوره و همه ستون ها خراب بشن
بعدش کل مجموعه ناپایدار میشه و فرو میریزه و سد میشکنه و شما به همراه موجود به ته حفره آب کشیده میشید و خودش میمیره
دوستان بازم یجاش گیر کردم.اونجایی هست که با dark one میری جلو و به اون دوستت میرسی که قبلا بهت خیانت کرد و همون dark one میندازتش بین اون آدم ها که دستاشون بیرونه و همونجا میمیره.بعدش دارم میرم یجایی میرسم که یدونه از این هیولاها میاد ولی گنده س و تیر میزنم بهش.وقتی زیاد تیر میزنم بهش میفته زمین و اما بچه هاش چندتایی میریزن روش و وقتی اینکارو میکنن دوباره سرپا میشه.چیکار باید بکنم؟چقد از بازی مونده؟
دوستان بازم یجاش گیر کردم.اونجایی هست که با dark one میری جلو و به اون دوستت میرسی که قبلا بهت خیانت کرد و همون dark one میندازتش بین اون آدم ها که دستاشون بیرونه و همونجا میمیره.بعدش دارم میرم یجایی میرسم که یدونه از این هیولاها میاد ولی گنده س و تیر میزنم بهش.وقتی زیاد تیر میزنم بهش میفته زمین و اما بچه هاش چندتایی میریزن روش و وقتی اینکارو میکنن دوباره سرپا میشه.چیکار باید بکنم؟چقد از بازی مونده؟
رد کردم.بازی تموم شد:n28:
چرا پس فوت کردم؟:n14:
griefcottage
29-10-2013, 19:29
تمومش کردم :(( هنوز دارم گریه میکنم
Anna گناه داشت :D
griefcottage
30-10-2013, 21:26
پایان دوم Artyom زنده میمونه؟؟عایا؟ارزش داره از اول برم پس :D
چجوری میشه پایان دوم رو رقم زد عایا؟
Dark Soul
01-11-2013, 19:33
بله ، ولی ارزش داره دوباره باری کنی یا نه بستگی به خودت داره .اگه با بازی حال کردی چتد وقت دیگه بشین دوباره بازی کن .
چجوری میشه پایان دوم رو رقم زد عایا؟
تو اینترنت سرچ کنی پیدا می کنی مثلا بیهوش کردن دشمنان به جای کشتن ،نواختن سازها ،گوش کردن به صحبت های مردم و ...
+
اگرم به نظرت ارزش دوباره بازی کردن نداره یه سیو که برای پایان خوب هست دانلود کن و فقط مرحله اخرش را دوباره برو.
واسه اینکه پایان دوم رو ببینی یه سری کارای خیلی عجیب غریب باید انجام بدی.
چند صفحه پیش لیستش بود.
وگرنه دوباره همون پایان اول رو میبینی.
به نظر من ارزش نداره از اول بازی کنی، چون پایان دوم خیلی مسخره به دست میاد.
ولی بازی در کل باحاله اگه میخوای از اول بری.
چی گفتم :n02:
منم هر کاری کردم نشد پایان دوم رو ببینم . دیگه حسش نیست دوباره برم مخصوصا که آخرش ژنرال کوربوت خودشو به خشایارشا تشبیه کرد که باعث شد کمال عنایت رو به تیم سازندش بکنم. :n25:
mahyarSAMSUNG
15-02-2014, 21:30
بچه ها من یه جاش گیر کردم :)
MUSK£T££R
16-02-2014, 00:29
بچه ها من یه جاش گیر کردم :)
کجاش گیر کردید ...؟
mahyarSAMSUNG
17-02-2014, 16:15
کجاش گیر کردید ...؟
ردش کردم مرسی . یه جایی بود که باید به همون ماشینم که رو ریل حرکت میکنه یه جارو تخریب میکردم که رام باز شه ولی من ماشین رو ول کرده بودم و پیاده مرحله رو ادامه دادم . رفتم عقب برشداشتم :n06:
Soroush HD
03-05-2014, 17:16
سلام.من الان دارم آپدیت چهارم بازی رو دانلود می کنم.عایا لازمه آپدیت های قبلی یعنی 1و2و3 رو دانلود کنم یا نصب همین چهارمی کافیه؟حجمش 400 مگه.
JING3LKHAN
16-06-2014, 21:37
عجب بازی خوفی بود بعد مدتها خدمت برگشتیم یه بازی نصبیدیم اونم فوق العاده در اومد.....دوستانی که میخوان پایان خوب بازی رو ببینن به خودشون زحمت ندن ....فقط برن تو محل نصب بازی ویدیوش به نام outro_good هست :n09:
Soroush HD
17-06-2014, 23:03
عاقا این رنچر مود ش چقدر سخته.....لامصب پدر آدم رو در میاره تا یک مرحله رو رد کنی.هیچ هینت ی هم به آدم نمیده که بفهمی چی به چیه.کسی تا به حال تونسه رو حالت هارد رنجر بازی رو تموم کنه؟من که رو نرمال رنجرش مثل .. تو گل گیر کردم................
Soroush HD
18-06-2014, 07:19
نمیشه کاری کنی که نشونه تفنگ بیاد؟؟؟؟:n14:
Meysam Raz
18-06-2014, 15:46
نمیشه کاری کنی که نشونه تفنگ بیاد؟؟؟؟:n14:
با ماژیک یک نقطه بزار وسط صفحه روی مانیتورت :n02: بعدا پاکش کن
soheilnouri
25-06-2014, 16:29
اقا من دو تا سي دي اين بازيو دارم ه ردو اجرا نميكنه بازيو
Soroush HD
26-06-2014, 19:14
چه پیغامی میده؟؟
soheilnouri
29-06-2014, 15:44
مياد بيرون
Soroush HD
19-07-2014, 11:59
دوستان من الان دقیقا بعد اون قسمتی هستم که لسینسکی رو از دست اون مرده ها نجات میده بعدش بهش یه فیلتر میده.....بعدش که با اون دارک وانِ میری یه موجودی هست مث یه خرس بزرگه بعد دارک وان بهت میگه:اون فقط میخواد از بچه هاش مراقبت کنه...بعد بلند میگه Watch out.....بعد اون خرسه از پشت میندازتت زمین و یه چاقو هم دستته.....بعد تصویر میمونه....چون تو رنجر مود هستم هیچ هینتی هم نمیده....ولی باد و طوفان و صدا ها همه در جریان هست ولی احتمال میدم که میگه یه چیزی رو بزنی که یه کاری بکنه....دوستانی که رد کردن مشه بگن اینجا چی رو باید بزنم؟؟؟:n14:
دوستان من الان دقیقا بعد اون قسمتی هستم که لسینسکی رو از دست اون مرده ها نجات میده بعدش بهش یه فیلتر میده.....بعدش که با اون دارک وانِ میری یه موجودی هست مث یه خرس بزرگه بعد دارک وان بهت میگه:اون فقط میخواد از بچه هاش مراقبت کنه...بعد بلند میگه Watch out.....بعد اون خرسه از پشت میندازتت زمین و یه چاقو هم دستته.....بعد تصویر میمونه....چون تو رنجر مود هستم هیچ هینتی هم نمیده....ولی باد و طوفان و صدا ها همه در جریان هست ولی احتمال میدم که میگه یه چیزی رو بزنی که یه کاری بکنه....دوستانی که رد کردن مشه بگن اینجا چی رو باید بزنم؟؟؟:n14:
به جای اینهمه توضیح بهنره عکس بزاری.
Soroush HD
19-07-2014, 12:14
عاقا خودم فهمیدم.....من ترینر زده بودم و جون بی نهایت رو فعال کرده بودم....الان که سریع و بدون ترینر رفتم عکس بیگیرم دیدم همین زد تو پشتم آرتیوم افتاد و به فنا رفت:n09:پس من مرده بودم اونجا و فقط چون ترینر داشتم سعی داشت زنده بمونه:n09:
Seyed Artyom
28-09-2014, 16:33
اینو تو همون مرحله اول دیدم,عایا نسخه بعدی ای هم هه؟[emoji7]
mojtaba57
02-10-2014, 10:31
دوستان فرق نسخه لاست نایت با نسخه ردوکس چیه؟ مغازه دار به من گفت ردوکس جدیده ولی اولش که مثل نسخه قبلیشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان فرق نسخه لاست نایت با نسخه ردوکس چیه؟ مغازه دار به من گفت ردوکس جدیده ولی اولش که مثل نسخه قبلیشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید تا به الان دو بازی از سری مترو اومده که نام شماره اول Metro 2033 و نام شماره دوم Metro: Last Light هست . Metro Redux که همین امسال اومد یک بازی جدید از این سری نیست بلکه تشکیل شده از این دو بازی که نام بردم , همراه با پیشرفت های گرافیکی و همه ی DLC هایی که تاکنون برای این دو بازی اومده .
soheilnouri
09-10-2014, 10:47
ببینید تا به الان دو بازی از سری مترو اومده که نام شماره اول Metro 2033 و نام شماره دوم Metro: Last Light هست . Metro Redux که همین امسال اومد یک بازی جدید از این سری نیست بلکه تشکیل شده از این دو بازی که نام بردم , همراه با پیشرفت های گرافیکی و همه ی DLC هایی که تاکنون برای این دو بازی اومده .
Metri redux براي ٣٦٠ كي اومد
soheilnouri
09-10-2014, 15:20
Metri redux براي ٣٦٠ كي اومد
سلام به دوستان
من یک مشکل بزرگی که در این بازی دارم اینه که وسطای بازی افت فریم شدیدی پیش میاد و دیگه بازی کردن خیلی سخت میشه
سیستمم خیلی بالاست و این بازی رو تو حالت فول اچ دی و آخرین جزئیات 100 تا فریم میده ولی تو بعضی مواقع میرسه به 3 فریم و بازی کردن دیگه ممکن نیست حتی مواقعی که جزئیات بازی رو تو حداقل میزاریم.
soheilnouri
30-04-2015, 19:31
سلام اخرين نسخه اين بازي كي اوند و به جه نامي؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.