مشاهده نسخه کامل
: سی پی یو نیم سوز شد ؟
ali_disslove
03-06-2011, 23:57
با سلام
من دیشب e5300 رو تا 4200 اور کردم ولی یادم رفت ولتاژ بدم و گذاشتم روی 1.45
سیستم تا بوت میشد و میومدم برم توی ستاپ که ولتاژو ببرم بالا سیستم ریست میشد چندین بارم رفت توی ستاپ بایوس اما تا میومدم مقادیرو عوض کنم ریست مجدد
تا اومدم هی وارد بایوس شم توی 20 دقیه یه چیزی حدود 15 بار ریست کرد پشت سر هم
به نظرتون با این کارم سی پی یو یا برد رو نیم سوز یا از عمرش کم کردم ؟
البته بعد از این 15 بار سریع به حالت قبل برگردوندم اینم فقط میخواستم یه رکورد اور بزنم که این جور شد البته الانم با سیستم مشکلی ندارم
SHAHAB-P30
04-06-2011, 09:37
سلام من در این مورد تخصص زیادی ندارم
ولی در کیس رو باز کنید یه باتری کوچیک روی مادربورد هست اون رو در بیارید و بعد دو شاخ برق رو از پریز در بیارید و دوباره بزنید سرجاش و سیستم رو روشن کنید بعد خاموشش کن و باتری رو بذار سر جاش
سلام سی بی یو نیم سوز نمیشه یا میسوزه یا کار میکنه
alborz_k
04-06-2011, 10:57
با سلام
من دیشب e5300 رو تا 4200 اور کردم ولی یادم رفت ولتاژ بدم و گذاشتم روی 1.45
سیستم تا بوت میشد و میومدم برم توی ستاپ که ولتاژو ببرم بالا سیستم ریست میشد چندین بارم رفت توی ستاپ بایوس اما تا میومدم مقادیرو عوض کنم ریست مجدد
تا اومدم هی وارد بایوس شم توی 20 دقیه یه چیزی حدود 15 بار ریست کرد پشت سر هم
به نظرتون با این کارم سی پی یو یا برد رو نیم سوز یا از عمرش کم کردم ؟
البته بعد از این 15 بار سریع به حالت قبل برگردوندم اینم فقط میخواستم یه رکورد اور بزنم که این جور شد البته الانم با سیستم مشکلی ندارم
سلام. تنظیمات بایوس رو به حالت پیش فرض بر گردونید . نباید مشکلی پیش اومده باشه .
دوست عزیز رکورد زدن به همین سادگی ها نیست ، شما باید صبر و حوصله داشته باشین تا مرحله ، مرحله به فرکانس های بالاتر برسین . نه این که یک مرتبه روی اون فرکانسی که می خواین رو قرار بدین با یک ولتاژ نجومی..
شما اول از همه طبق گفته ی alborz جان تنظیمات بایوس رو ریست کنید از طریق باتری بایوس بعد وارد بایوس بشین
این مشکل به دلیل یک ناپایداری اتفاق افتاده حالا یا دمای بالا یا هرچیز دیگه ای ....
Dj_aghamajid
04-06-2011, 12:24
نه مشکلی نیست!
شما با prime95 یک ساعت ساعت تست کنین اگه ارور نداد سی پی یو سالمه!
کلا نگران سی پی یو نباش که به این راحتیا نمیسوزه! حواست به مادربرد و رم باشه!
بله وقتی در این سی پی یو یک دفعه فرکانس بالا بره هم فرکانس fsb زیاد میشه هم پل شمالی و هم فرکانس رم که شما این پارامترهارو فکر کنم در نظر نگرفتید دما هم که بالا میره اینها همه باعث ناپایداری میشن بهترین راه ریست کردن بایوس و اور سی پی یو به صورت اصولی هست
الان مقدار پارامتر cpu host controller و مقدار فرکانس رم و تایمینگ چقدر هست
؟
simul8or
04-06-2011, 13:13
cpu بسیار مقاوم است. البته پیشنهاد می کنم فقط اگه خیلی حرفه ای هستی ولتاژ رو دستی بده. در غیر این صورت auto بهتر جواب میده
ali_disslove
04-06-2011, 23:44
بله وقتی در این سی پی یو یک دفعه فرکانس بالا بره هم فرکانس fsb زیاد میشه هم پل شمالی و هم فرکانس رم که شما این پارامترهارو فکر کنم در نظر نگرفتید دما هم که بالا میره اینها همه باعث ناپایداری میشن بهترین راه ریست کردن بایوس و اور سی پی یو به صورت اصولی هست
الان مقدار پارامتر cpu host controller و مقدار فرکانس رم و تایمینگ چقدر هست
؟
ممنون از پاسخ همگی دوستان-تنظیمات رو همون دیشب دیفالت کردم و درست شد
نه ولی حواسم به فرکانس رم بود که 1333 فرکانس رم بود منم روی 1320 نگهش داشتم
ولی فرکانس پل شمالی رو نه میدونم چیه ونه چند باید باشه
دوستان گفتند سی پی یو نمیسوزه و مادربورد میسوزه----یعنی الان با این کارم از عمرش کاسته شد به همین زودی ؟
alborz_k
04-06-2011, 23:54
ممنون از پاسخ همگی دوستان-تنظیمات رو همون دیشب دیفالت کردم و درست شد
نه ولی حواسم به فرکانس رم بود که 1333 فرکانس رم بود منم روی 1320 نگهش داشتم
ولی فرکانس پل شمالی رو نه میدونم چیه ونه چند باید باشه
دوستان گفتند سی پی یو نمیسوزه و مادربورد میسوزه----یعنی الان با این کارم از عمرش کاسته شد به همین زودی ؟
نه ، اگه سالم باشه ، هیچ اتفاقی براش نیافتاده! پردازنده از ضریب بالایی استفاده می کنه و احتمالأ fsb رئ خیلی بالا نبردین .
چیپ پل شمالی زمان ولتاژ و حرارت بسیار بالا آسیب می بینه .
کلأ نگران نباشین .
فرکانس پل شمالی ، همون فرکانس مسیر یا fsb هست .
مدل مادربردتون چیه؟
ali_disslove
05-06-2011, 15:20
نه ، اگه سالم باشه ، هیچ اتفاقی براش نیافتاده! پردازنده از ضریب بالایی استفاده می کنه و احتمالأ fsb رئ خیلی بالا نبردین .
چیپ پل شمالی زمان ولتاژ و حرارت بسیار بالا آسیب می بینه .
کلأ نگران نباشین .
فرکانس پل شمالی ، همون فرکانس مسیر یا fsb هست .
مدل مادربردتون چیه؟
giga g41 mt-d3
تا یک ماه پیش ایسوز p5ql-se داشتم که بدون اور چیپ شمالیش سوخت واسه همین حساس شدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.