مشاهده نسخه کامل
: میخوام سه بعدی بازی کنم
animsprite
03-06-2011, 19:50
میخوام سه بعدی بازی کنم بروبکس متخصص بیان کمک
یه سیستم توپ جند وقت پیش بستم اما مانیتور نگرفتم که بعدا کلی روش وقت گداشته بشه ولی خداییش از سیستم جوع کردن داره منو بیشتر اذیت میکنه گفتم این همه خرج یه سه بعدی روش
حالا فکر کنم کلی دنگوفنگ داره قیمت بالا
کمک
high-end
03-06-2011, 22:04
یا باید پک NVIDIA 3D Vision بخری که در این صورت مانیتورت باید 120HZ باشه و یه کارت انویدیا داشته باشی یا یه مانیتور 3D بخری که هر دوشون قیمت های نجومی دارن.البته فک کنم با این عینک های سه بعدی که تو بازار هست هم بشه.
alborz_k
03-06-2011, 23:23
میخوام سه بعدی بازی کنم بروبکس متخصص بیان کمک
یه سیستم توپ جند وقت پیش بستم اما مانیتور نگرفتم که بعدا کلی روش وقت گداشته بشه ولی خداییش از سیستم جوع کردن داره منو بیشتر اذیت میکنه گفتم این همه خرج یه سه بعدی روش
حالا فکر کنم کلی دنگوفنگ داره قیمت بالا
کمک
سلام . مشخصات سیستمتون چی هست؟ برای بازی 3 بعدی ، به یک کارت بسیار بسیار نیرومند مثل 580gtx و یا چیزی مشابه نیاز دارین.
animsprite
04-06-2011, 07:50
خیلی دوست داشتم i7 2600k رو بگیرم گفتم خیلی خرجش نکنم به سه بعدی برسم کیس هم بجایhaf x یه گرین x3گرفتم خلاصه از چپ و راست کم کردیم دیگه پس یه راهنمایی کامل بدید
این سیستمه من
cpu-i52500k
vga-6950
برای سه بعدی بازی کردن اولا مانیتور باید این قابلیت رو داشته باشه و اگه نداشت باید برید سراغ مانیتور های 120 هرتز که با درایور مخصوص و با داشتن ای قابلیت از طرف گرافیک بازی 3 بعدی بکنید
برای بازی کردن به صورت 3 بعدی باید گرافیک قوی داشته باشید چون باید هم تصویر چشم راست پردازش بشه و هم تصویر چشم چپ باید پردازش بشه گرافیک خوب هم سی پی یو و پاور خوبی میخواد
happyfeat
04-06-2011, 08:38
ارزون ترین مانیتور 3 بعدی که من دیدم تا یک ماه پیش حدود 700 قیمت داشت از برند سامسونگ
از لحاظ پردازنده فکر نمی کنم محدودیت داشته باشید کارت های سری 6xxx هم از 3D پشتیبانی می کنند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.