مشاهده نسخه کامل
: کامپیوترهای All in One
با سلام وخسته نباشيد خدمت شما
خواستم بپرسم اين كامپوترها All in one خوبن يا نه كدوم كومپاني بهتره (قصد من كامپيوترهاي بدون كيس).
Dj_aghamajid
03-06-2011, 20:45
ورودتون رو تبریک میگم!
خوبن!
بودجه؟
کلا Apple از همه بهتره! اما تو بازار من بیشتر MSI دیدم!
high-end
03-06-2011, 21:38
با سلام وخسته نباشيد خدمت شما
خواستم بپرسم اين كامپوترها All in one خوبن يا نه كدوم كومپاني بهتره (قصد من كامپيوترهاي بدون كيس).
خوبن ولی به دلیل اینکه به نسبت کارایی قیمت های بالایی دارن واقعا باید دلیل خوبی برای خریدشون باشه.مصرف خیلی پایینی دارن و مشکل ناهماهنگی بین سخت افزار هارو ندارن.ولی انتظار کارهای سنگین رو ازشون نباید داشته باشین.(البته بجز مدل های خاص مثل ASUS ET2400XVT)
دسته همتون درد نكنه.
اين مدلها MSI خوبن )wind top AE2040-i3)- (Wind top AE242( يعني قادر به انجام كارهاي سنگین مثل مايا - 3dمكس - افترافكت و... هستن.
cpu بالايي دارن كارت گرافیک خوبی هم دارن مموري بالا باسه چی قادر نيستن كارهاي سنكينو انجام بدن.
.:PAR3A:.
04-06-2011, 19:17
خیلی هم قوی نیستنا :دی
از سیستم من که باهاش انیمیشن 1000 فریمی که هر فریمش 2 دقیقه می شد رو رندر گرفتم ولی قوی ترن :دی
high-end
04-06-2011, 21:59
دسته همتون درد نكنه.
اين مدلها MSI خوبن )wind top AE2040-i3)- (Wind top AE242( يعني قادر به انجام كارهاي سنگین مثل مايا - 3dمكس - افترافكت و... هستن.
cpu بالايي دارن كارت گرافیک خوبی هم دارن مموري بالا باسه چی قادر نيستن كارهاي سنكينو انجام بدن.
بنده هم عرض کردم غیر از مدل های خاص.این مدل ها خوبن ولی بالای 2.5 میلیون قیمت دارن.با این پول میتونی یه pc جمع کنی که 3 برابر اینا قدرت داره.شما بودجتون چقدره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.