ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اگر کسی از ماوس g500 لاجیتک logitech استفاده میکنه خواهش میکنم راهنمایی کنه

onehellsing
03-06-2011, 16:26
سلام
من به خاطر شرایط خاص دستم (معلولیت) نمیتونم از هر ماوسی برای کارم که اتوکد هست استفاده کنم الان از ماوس x7 مدل 710mf مارک a4tech استفاده میکنم که 2 تا کلید سمت چپ که توانایی برنامه ریزی دارن رو برای دستورات کپی و esc استفده میکنم که دیگه به کیبورد زیاد رجوع نکنم توی نت خوندم این مدل جی 500 قادره 10 دستور رو اجرا کنه که اونوقت کار من 100 درصد حله فقط مشکل اینه که من نمیتونم از ماوس بزرگ استفاده کنم اگر کسی داره اندازه طول و عرض بخصوص ارتفاعشو بگه یا در حالی که توی دستشه عکس بگیره ممنون

mad86
05-06-2011, 16:33
عکس ازین موس که تو اینترنت زیاده و تمام اطلاعات که خواستید رو

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

"فاصله ها رو بردارید"
بد نیست یک سر هم به مدل های فیلیپس و میکروسافت بخصوص بی سیم هاش بزنید...ویا حتی تاچ پدها ...بخصوص که شما اسم اتوکد رو هم بردید مسلما برای طراحی کارایی بهتری بهتون میدن...تو همون لینک ک گذاشتم و خیلی سایت های دیگه میتونید مدل های مختلفشون رو ببینید

در مورد اون مطلب که فرمودید بهتره این اختلاف قیمت رو به یک برنامه نویس بدید و براتون برنامه ای بنویسه که فرمان هایی که میخواهید رو اجرا کنه... ترجیحا تو دانشجوها ... اینجوری امکانات خیلی بیشتر از این موس ها در اختیارتونه