ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : crossfire كردن دو كارت HD5830

اصغر e
03-06-2011, 14:50
سلام من تازه دو كارت HD5830 خرديم با قابليت CROSSFIREX كردن مادربردم هم GIGA P55A-UD3 هستش اونهم با قابلست كراس فاير

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Support for ATI CrossFireX™ technology

تابحال هم تجربه كراس فاير ندارم لطفا اگه كسي مراحل كار را دقيقا توضيح بده ممنوم ميشم در ضمن تو گزينه كارت گرافيگي كراس فاير تيك خورده است اما انگار كراس فاير صورت نگرفته و در ضمن هر دو كارت داراي دو پل ارتباطي هست هرد و پل بايد وصل بشه يا يكيش و پل دو براي كارت سوم هستش

ess_1362
03-06-2011, 20:54
شما باید هر دو پل را نصب کنی
البته فکر کنم پهنای باند شیار دوم برای برد شما x4 هست که اصلا برای کارتی مثل 5830 جالب نیست
حتی اگر x8 هم باشه باز هم برای یک 5830 محدودیت ایجاد می کنه

اصغر e
03-06-2011, 21:29
شما باید هر دو پل را نصب کنی
البته فکر کنم پهنای باند شیار دوم برای برد شما x4 هست که اصلا برای کارتی مثل 5830 جالب نیست
حتی اگر x8 هم باشه باز هم برای یک 5830 محدودیت ایجاد می کنه
درسته بعد از خرید متوجه شدم x4 هستش حالا یعنی چی من دقیق متوجه نیستم چکار باید بکنم تعویض مادربرد یا بیخیال کراس

EXTREME
03-06-2011, 21:40
درسته بعد از خرید متوجه شدم x4 هستش حالا یعنی چی من دقیق متوجه نیستم چکار باید بکنم تعویض مادربرد یا بیخیال کراس
لینک x4 میده و گرافیک مستر هم محدود به x4 میشه به نظر من کراس نکنین بهتره و کارایی که میخواین نداره

اصغر e
03-06-2011, 22:07
لینک x4 میده و گرافیک مستر هم محدود به x4 میشه به نظر من کراس نکنین بهتره و کارایی که میخواین نداره

پس کارت گرافیگ دومم چی میشه تازه خریدم بابا دو روزه 260 برای این یکی پول بی زبون دادیم حالا یه راهنمایی یه مادربرد بخرم یا نه اگه آره یه مادربرد خوب تا 300 معرفی کنید تا این پولهای بی زبون را خرجش کنیم خدا وکیلی عجب بی تجربه گی کردیم ها یه تحقیق کوچک این نمی شد ولی بیخیال مادربرد و 8 ماهی نیست خریدم یکی بهترشو معرفی از اسوس سوکت 1156 لطفا

taghdirrr
03-06-2011, 22:12
سلام من تازه دو كارت HD5830 خرديم با قابليت CROSSFIREX كردن مادربردم هم GIGA P55A-UD3 هستش اونهم با قابلست كراس فاير

Support for ATI CrossFireX™ technology

تابحال هم تجربه كراس فاير ندارم لطفا اگه كسي مراحل كار را دقيقا توضيح بده ممنوم ميشم در ضمن تو گزينه كارت گرافيگي كراس فاير تيك خورده است اما انگار كراس فاير صورت نگرفته و در ضمن هر دو كارت داراي دو پل ارتباطي هست هرد و پل بايد وصل بشه يا يكيش و پل دو براي كارت سوم هستش

دوست عزیز شما این مراحل رو انجام بدین:
1) هر دو گرافیکو در اسلاتشون نصب کنین
2)کابل کراس رو بین دو گرافیک نصب کنین
3)ati catalyst برنامرو نصب کنین تا enable crossfire بشه و با برنامه gpu-z میتونین قسمت پایین enable 2 gpu رو اگه مشاهده کردی هردو فعال میشن.
4) ati catalyst application profile آخری رو نصب کنین و از کراس لذت ببرین.

در بازیها هم بستگی داره 8x8x با 4x4x در کارت شما تاثیر آنچنانی و فاحشی نداره .فوق فوقش 10 درصد در تمام بازیها من تست بازیها رو در سایت تامز هاردور دیدم.

چون کارت گرفیک شما پهنای باند کمی بین مموری و هسته گرافیکی داره و 8x8x و 16x16x بیشتر در کارتهایی مثل 5970 که دارای حافظه 2 گیگ و کارتهای 1.5 گیگ به بالا محسوسه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------

البته این تست مال 5870 هست که از کارت شما هم قویتره .
برای شما اصلا هیچ تاثیری شاید نداشته باشه.

اصغر e
03-06-2011, 22:13
3)ati catalyst برنامرو نصب کنین تا enable crossfire بشه و با برنامه gpu-z میتونین قسمت پایین enable 2 gpu رو اگه مشاهده کردی هردو فعال میشن.

در بازیها هم بستگی داره 8x8x با 4x4x در کارت شما تاثیر آنچنانی و فاحشی نداره .فوق فوقش 10 درصد در تمام بازیها من تست بازیها رو در سایت تامز هاردور دیدم.

چون کارت گرفیک شما پهنای باند کمی بین مموری و هسته گرافیکی داره و 8x8x و 16x16x بیشتر در کارتهایی مثل 5970 که دارای حافظه 2 گیگ و کارتهای 1.5 گیگ به بالا محسوسه.

ای دستت طلا داشتم کم کم برای یه هزینه بی مورد دیگه فکر می کردم یه کم درمورد این x4 & x8 & x16 بیشتر توضیح بده لطفا ممنون میشم

EXTREME
03-06-2011, 22:14
پس کارت گرافیگ دومم چی میشه تازه خریدم بابا دو روزه 260 برای این یکی پول بی زبون دادیم حالا یه راهنمایی یه مادربرد بخرم یا نه اگه آره یه مادربرد خوب تا 300 معرفی کنید تا این پولهای بی زبون را خرجش کنیم خدا وکیلی عجب بی تجربه گی کردیم ها یه تحقیق کوچک این نمی شد ولی بیخیال مادربرد و 8 ماهی نیست خریدم یکی بهترشو معرفی از اسوس سوکت 1156 لطفا
اگه خریدید بزارید و کراس کنید اونطوری نیست که کاراییتون خیلی افت کنه ولی بهتر بود با لینک 8x کار میکردید

taghdirrr
03-06-2011, 22:17
ای دستت طلا داشتم کم کم برای یه هزینه بی مورد دیگه فکر می کردم یه کم درمورد این x4 & x8 & x16 بیشتر توضیح بده لطفا ممنون میشم

چرا نا امید بشی عزیز.
من الان 4x4x کراس کردم و 8x8x هم امتحان کردم 1 فریم هم اختلاف نداشت.

اصغر e
03-06-2011, 22:20

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------

البته این تست مال 5870 هست که از کارت شما هم قویتره .
برای شما اصلا هیچ تاثیری شاید نداشته باشه.

می بخشی این گزینه 4 متوجه نشدم یه کم بیشتر توضیح لطفا

---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------

اگه خریدید بزارید و کراس کنید اونطوری نیست که کاراییتون خیلی افت کنه ولی بهتر بود با لینک 8x کار میکردید

اره خریدم کارت gts 250 داشتم فروختم 80 که 170 خریده بودم اینها را هم یکیشو 255 یکیشو 260 خریدم

taghdirrr
03-06-2011, 22:22
خوب این یه پچ هست که برایبازیها پروفایل میسازه تا از هر دو gpu به یک میزان استفاده بشه .
البته در درایور nvidia این پچ رو نمیدون و خودش تو درایورش قسمتی برای پروفایل بازیها داره اما ati اینو آسون کرده که دیگه نیازی به تنظیم کردن هر بازی تنیست همین پچ رو نصب کنین و یه بار سیستمو ریست کنین و کارایی گرافیکتونو ببینین.

اصغر e
03-06-2011, 22:26
خوب این یه پچ هست که برایبازیها پروفایل میسازه تا از هر دو gpu به یک میزان استفاده بشه .
البته در درایور nvidia این پچ رو نمیدون و خودش تو درایورش قسمتی برای پروفایل بازیها داره اما ati اینو آسون کرده که دیگه نیازی به تنظیم کردن هر بازی تنیست همین پچ رو نصب کنین و یه بار سیستمو ریست کنین و کارایی گرافیکتونو ببینین.

توی سی دیش هست یا باید دان کنم می بخشی ولی چاره ندارم جز پرسیدن

---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------

در ضمن پاورمم گرین 885b هستش کم نمی اره که

taghdirrr
03-06-2011, 22:31
توی سی دیش هست یا باید دان کنم می بخشی ولی چاره ندارم جز پرسیدن

---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------

در ضمن پاورمم گرین 885b هستش کم نمی اره که

پاورتون کافیه حتی جا داری 2 تا 5870 هم کراس کنی.

اینارو به ترتیب دانلود و نصب کن(البته اگه ویندوزت سون هست)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته قلق های دیگه ای هم داره تا پرفورمنستو زیاد کنی و از حد اکثر قدرت دو gpu استفاده کنی که اونارو بعدا بهت میگم.
فعلا نصب کن حالشو ببر.

اصغر e
03-06-2011, 22:33
پاورتون کافیه حتی جا داری 2 تا 5870 هم کراس کنی.

اینارو به ترتیب دانلود و نصب کن(البته اگه ویندوزت سون هست)

البته قلق های دیگه ای هم داره تا پرفورمنستو زیاد کنی و از حد اکثر قدرت دو gpu استفاده کنی که اونارو بعدا بهت میگم.
فعلا نصب کن حالشو ببر.

دستت طلای طلا آره سون ولی 64 بیت هستش ممنون دوست عزیز واقعا ازت ممنونم

taghdirrr
03-06-2011, 22:40
دستت طلای طلا آره سون ولی 64 بیت هستش ممنون دوست عزیز واقعا ازت ممنونم

تو همون سایت قسمت راست ati driver رو بزن لیست تمام درایورش میاد.

اصغر e
03-06-2011, 22:51
تو همون سایت قسمت راست ati driver رو بزن لیست تمام درایورش میاد.

ممنون گذاشتم دان کنه

اصغر e
04-06-2011, 14:56
حالا اگه بخوام مادربرد عوض كنم چون اينطوري پولي كه براي گرافبگ هزينه كردم هدر مي ره يه مادربرد خوب با سوكت 1156 و داراي USB 3 و همچنين اين كراس فاير را در هر دو سوكت تا X16 ساپورت كنه و كيفيت خوبي هم داشته باشه حالا از اسوس يا گيگا فرقي نمي كنه ولي هركدوم كه سرتره براي م معرفي كنيد در ضمن سي پي يو اينتل Core™ i5 760 هستش با8 گيگ رم ژل 1600 باس ddr3 يه چيز خوب و خفن سازگار با اينها لطفا سريعا برام معرفي كنيد اگه ممكنه ممنون ميشم

taghdirrr
04-06-2011, 17:58
شما برای چی مادربوردتو عوض میکنی؟
این همه هزینه میکنی 1 فریم هم اضافه نمیاری از من گفتن.
باز اگه میخای یه مادربورد خوب بخری به این سایت مراجعه کن .

قیمتها تقریبا با بازار برابر هستش.

اصغر e
04-06-2011, 18:46
شما برای چی مادربوردتو عوض میکنی؟
این همه هزینه میکنی 1 فریم هم اضافه نمیاری از من گفتن.
باز اگه میخای یه مادربورد خوب بخری به این سایت مراجعه کن .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقیمتها تقریبا با بازار برابر هستش.

یعنی بی فایده است با این مادربرد سرکنم تا وقتش

taghdirrr
04-06-2011, 18:57
یعنی بی فایده است با این مادربرد سرکنم تا وقتش

آره خوب.
فکر میکنی با عوض کردن مادروبردت مثلا فریم ریتت در بازیها افزایش پیدا میکنه؟
اگه 1 فریم افزایش پیدا کنه من کل سیستممو بهت میدم.
بعدشم اگه میخای کارایی تو در بازیها بیشتر بشه به فکر cpu باش تا بتونه از نهایت قدرت کراس استفاده کنه.

اصغر e
04-06-2011, 19:55
آره خوب.
فکر میکنی با عوض کردن مادروبردت مثلا فریم ریتت در بازیها افزایش پیدا میکنه؟
اگه 1 فریم افزایش پیدا کنه من کل سیستممو بهت میدم.
بعدشم اگه میخای کارایی تو در بازیها بیشتر بشه به فکر cpu باش تا بتونه از نهایت قدرت کراس استفاده کنه.

سی پی یو را چیکارش کنم عوض! ! ! ! ! خوب یکی بهترشو معرفی کن تا ببینم چی میشه در ضمن اینو چند بر می دارن زیاد ضرر نکنم جدا اگه مصلحته می خواهی مادربرد و سی پی یو را باهم عوض کنم 1366 بگیرم خلاص خداییش اگه زیاد ضرر نکنم عوضش می کنم یه آمار داری بدونم چقدر باید ضرر کنم

EXTREME
04-06-2011, 19:59
سی پی یو را چیکارش کنم عوض! ! ! ! ! خوب یکی بهترشو معرفی کن تا ببینم چی میشه در ضمن اینو چند بر می دارن زیاد ضرر نکنم
لازم نیست سی پی یو رو عوض کنی اگه دیدی داره محدودیت ایجاد میکنه که فکر نکنم ایجاد کنه میتونی اور کنیش نیازی به تعویض نیست

اصغر e
04-06-2011, 20:04
لازم نیست سی پی یو رو عوض کنی اگه دیدی داره محدودیت ایجاد میکنه که فکر نکنم ایجاد کنه میتونی اور کنیش نیازی به تعویض نیست

خداییش دیگه تو اور تاحالا نبودم

pasargadd
04-06-2011, 21:29
خداییش دیگه تو اور تاحالا نبودم
عوض کردن cpu که کاری عجیب و خنده داره.
شما کارتهارو نصب کنین و بعد از نصب در حالتهای توربو.دیفالت.اورکلاک تست 3dmark بگیرین یا نه تست کرایسیس وارهد با برنامه fraps بگیرین مشخص میشه.
این cpu توربو داره و کمک میکنه.
کلا dual gpu توصیه نمیشه به خاطره مشکلاته زیادی که داره.مادربردتون چیه؟پاورتون هم بگین.
نمیتونین تک کارت استفاده کنین؟

taghdirrr
04-06-2011, 21:33
عوض کردن cpu که کاری عجیب و خنده داره.
شما کارتهارو نصب کنین و بعد از نصب در حالتهای توربو.دیفالت.اورکلاک تست 3dmark بگیرین یا نه تست کرایسیس وارهد با برنامه fraps بگیرین مشخص میشه.
این cpu توربو داره و کمک میکنه.
کلا dual gpu توصیه نمیشه به خاطره مشکلاته زیادی که داره.مادربردتون چیه؟پاورتون هم بگین.
نمیتونین تک کارت استفاده کنین؟

میشه مشکلاتشو ذکر کنین ؟
از کی تا حالا عوض کردن cpu شده خنده دار :31: اگه خنده داره چند تا جوک براش بگو بخندم
آها راستی مشکلات 2 gpu رو بگو />؟

---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------

سی پی یو را چیکارش کنم عوض! ! ! ! ! خوب یکی بهترشو معرفی کن تا ببینم چی میشه در ضمن اینو چند بر می دارن زیاد ضرر نکنم جدا اگه مصلحته می خواهی مادربرد و سی پی یو را باهم عوض کنم 1366 بگیرم خلاص خداییش اگه زیاد ضرر نکنم عوضش می کنم یه آمار داری بدونم چقدر باید ضرر کنم

من نمیدونم cpu تو مدلش چیه؟
چون اگه واسه یه کارت محدودیت ایجاد کنه برای دو کارت محدودیت زیادی ایجاد میکنه؟
مدل cpu چیه؟

pasargadd
04-06-2011, 21:37
گرم شدن کیس.
حرارت بیشتر gpu دوم.
پر شدن اسلاتها.
اور نشدن کارته دوم.
پشتیبانی نکردن تمام بازی ها از dual.
پلتفرم هایی که دارای پل شمالی هستن باعث بالا رفتن دماشون میشه.
نیاز بودن به پاوره جدید و مشکلاتی از این قبیل.

taghdirrr
04-06-2011, 21:54
گرم شدن کیس.
حرارت بیشتر gpu دوم.
پر شدن اسلاتها.
اور نشدن کارته دوم.
پشتیبانی نکردن تمام بازی ها از dual.
پلتفرم هایی که دارای پل شمالی هستن باعث بالا رفتن دماشون میشه.
نیاز بودن به پاوره جدید و مشکلاتی از این قبیل.

گرم شدن کیس.×××× خوب لازمه بگم 4 تا 5 درجه دمای هر دو gpu بالا میره اینو میگن گرم شدن کیس؟
هر کی خربزه میخوره باید پا لرزشم میشینه .خوب پرفورمنس بیشتر میخای باید کیس خوب بخری منظور منم از خوب این نیست که یه کیس 200 تومنی بخری حتی میتونی کنار کیسو باز کنی تا هوا جریان داشته باشه و اصلا هم گرم نمیشه.

پر شدن اسلاتها.×××× اینو تازه میشنوم :13: خوب اسلات پر بشه مثلا چی میشه؟

اور نشدن کارته دوم.×××× با نرم افزار msiafterburner به راحتی میتونی هر دورو اور کنی حتی 4 تا کارتم اور میکنه.

پشتیبانی نکردن تمام بازی ها از dual. میشه چند تاشو نام ببری؟

حتی pes 2011 هم که بازی با گرافیک متوسط هست از کراس پشتیبانی میکنه .

بازیهای اصلی هم که جای خودو دارن با کله از کراس پشتیبانی میکنن . اگه لازم باشه من اسم 60 تا بازی مهم رو برات میارم که عین باقلوا کراس رو پشتیبانی میکنن.

پلتفرم هایی که دارای پل شمالی هستن باعث بالا رفتن دماشون میشه.××××
من نمیدونم این حرفهارو شما از کجا درمیارین :46: اگه میشه منبع این حرفتونو بگین/؟

نیاز بودن به پاوره جدید و مشکلاتی از این قبیل.××××

ایشون پاورشون 885 هست و میتونن حتی از دو تا 6870 و 6950 و 5870 استفاده کنن بدون کوچکترین ایرادی.

همه این چیزایی که میگمو از روی سایتها نخوندم تجربه شخصی بوده.

حالا اگه میخای مزیتهای کراس رو بگم که فقط یدونشو ذکر میکنم تا بقیش بمونه واسه بعد:

5850 و 6850 هردوتاشون کراسشون حدود 500 تومن درمیاد که در مقایسه با 580 که حدود 700 تومنه پرفورمنس بیشتری دارن .

pasargadd
04-06-2011, 22:07
گرم شدن کیس.×××× خوب لازمه بگم 4 تا 5 درجه دمای هر دو gpu بالا میره اینو میگن گرم شدن کیس؟
هر کی خربزه میخوره باید پا لرزشم میشینه .خوب پرفورمنس بیشتر میخای باید کیس خوب بخری منظور منم از خوب این نیست که یه کیس 200 تومنی بخری حتی میتونی کنار کیسو باز کنی تا هوا جریان داشته باشه و اصلا هم گرم نمیشه
خب این که نشد جواب که دره کیسو باز کنیم.وقتی حرارت میره بالا (بیش از حد) پرفرمنس میاد پایین همچنین قطعات دیگه هم گرم تر میشن که در مواقع اور تشدید میشه.

پر شدن اسلاتها.×××× اینو تازه میشنوم :13: خوب اسلات پر بشه مثلا چی میشه؟
منظورم اسلاتهای توسعه دیگر است که عملا باعث میشه بدون استفاده بمونه.

اور نشدن کارته دوم.×××× با نرم افزار msiafterburner به راحتی میتونی هر دورو اور کنی حتی 4 تا کارتم اور میکنه.

بعید میدونم بشه چون بارها تست کردم فقط کلاک گرافیک اول تغییر کرده.

پشتیبانی نکردن تمام بازی ها از dual. میشه چند تاشو نام ببری؟

حتی pes 2011 هم که بازی با گرافیک متوسط هست از کراس پشتیبانی میکنه .

بازیهای اصلی هم که جای خودو دارن با کله از کراس پشتیبانی میکنن . اگه لازم باشه من اسم 60 تا بازی مهم رو برات میارم که عین باقلوا کراس رو پشتیبانی میکنن.
دقیقا منظورم پشتیبانی نکردن نیست منظورم ناسازگار بودنه.که بازی هایی هست که مشکل داشته باشه.دقیق خاطرم نیست ولی فکر میکنم کرایسیس هم مشکل داشت.

پلتفرم هایی که دارای پل شمالی هستن باعث بالا رفتن دماشون میشه.××××
من نمیدونم این حرفهارو شما از کجا درمیارین :46: اگه میشه منبع این حرفتونو بگین/؟
شما اگر یکبار کراس کنین متوجه میشن البته نه روی p55.

نیاز بودن به پاوره جدید و مشکلاتی از این قبیل.××××

ایشون پاورشون 885 هست و میتونن حتی از دو تا 6870 و 6950 و 5870 استفاده کنن بدون کوچکترین ایرادی.

همه این چیزایی که میگمو از روی سایتها نخوندم تجربه شخصی بوده.

حالا اگه میخای مزیتهای کراس رو بگم که فقط یدونشو ذکر میکنم تا بقیش بمونه واسه بعد:

5850 و 6850 هردوتاشون کراسشون حدود 500 تومن درمیاد که در مقایسه با 580 که حدود 700 تومنه پرفورمنس بیشتری دارن .

از نظر هزینه در بعضی کارتها به صرفست.

taghdirrr
04-06-2011, 23:09
خب این که نشد جواب که دره کیسو باز کنیم.وقتی حرارت میره بالا (بیش از حد) پرفرمنس میاد پایین همچنین قطعات دیگه هم گرم تر میشن که در مواقع اور تشدید میشه.

منظورم اسلاتهای توسعه دیگر است که عملا باعث میشه بدون استفاده بمونه.

بعید میدونم بشه چون بارها تست کردم فقط کلاک گرافیک اول تغییر کرده.

دقیقا منظورم پشتیبانی نکردن نیست منظورم ناسازگار بودنه.که بازی هایی هست که مشکل داشته باشه.دقیق خاطرم نیست ولی فکر میکنم کرایسیس هم مشکل داشت.

شما اگر یکبار کراس کنین متوجه میشن البته نه روی p55.

از نظر هزینه در بعضی کارتها به صرفست.

ببین دوست عزیز شما با کراس مشکل دارین دلیل نمیشه که کراسفایر مشکل داشته باشه.
این مشکلاتی که شما گفتینو من اصلا ندارم .نه تنها من بلکه خیلیا که استفاده میکنن به این مشکلات برنخوردن.
در مورد بازی کرایسیس هم بگم دقیقا از دو کارت به صورت full usage استفاده میکنه .

اصلا نمیدونم شما با چه دلیل و مدرکی این حرفارو میزنین.
خوب شما اگه عشق کراسفایر داشته باشین و از این سیستم کراسفایر چند بار استفاده کنین به هیچ عنوان سراغ تک کارت نمیرین.
و به این حرفاتون هم میخندین .

ess_1362
05-06-2011, 10:17
من خودم از طرفدارای سرسخت کراس فایر و sli هستم
بیشتر ایراداتی که استفاده از multi gpu ایجاد می کنه با یک کیس مناسب با تهویه خوب حل میشه بجز دو مورد :

1-کارتها اور نمیشن
شدنی نیست مگر اینکه از درون بایاس براشون تعریف کنید در غیر اینصورت با نرم افزار انجام نمیشه
2-دمای کارت اول
بعلت مسدود شدن تهویه کارت اول بوسیله کارت دوم دمای این کارت نه 5 درجه بلکه بین 25 تا 30 درجه (برحسب نوع کارتی که استفاده میشه) افزایش پیدا می کنه
راه حلی هم براش نیست مگر واتر کولینگ که ارزش چندانی نداره
با باز کردن در کیس هم این مشکل حل نمیشه

اصغر e
05-06-2011, 10:53
تشكر از همه دوستان كه راهنمايي مي كنن ولي من كيسم اينيفيتي هستش از گرين متوسط دماي كارت تو حالت معمولي بعد از 15 دقيقه كار عادي تقريبا 55 يا 58 هستش تو كارت قبلي ام كه GTS25 بود حتي تو بازيها هم اين دما را نداشتم ولي هنوز تو بازي تست نكردم ولي كارت دوم 40 يا 45 هستش ولي به نظرم خودم هزينه اي كه كردم هدر دادم اين نظر خودم هست احتمالا هم اشتباه باشه اينكه خنده دار من نگفتن خنده داره آلبته اگه منظورتون من باشه برام هزينه داره چون 6 ماهه اين سيستم را جمع كردم ولي باز اگه تنها راش باشه بازهم هزينه مي كنم براي كراس كردن .... بعدش من تازه كار هستم و مي خواه از تجربه دوستان كه واقعا هم حرفه اي هستن استفاده كنم سپاس از همتون

ess_1362
05-06-2011, 11:03
اگر شما بخای مادربرد را عوض کنی باید پردازنده را هم عوض کنی که جز ضرر چیز دیگه ای عاید شما نمیشه
به نظرم فعلا با همین وضع سر کن
کلا کراس قار 2 تا 5830 روی لینک x4 با اینکه کمی پهنای باند شما را کم می کنه ولی کارایی شما فعلا در اکثر بازی ها خوب خواهد بود
بهتر بود قبل از هزینه کردن یک مشورت می گرفتی
بهترین کار برای شما خرید یک رادئون 6950 بود به همرا استفاده از فیزیکس با کارت gts250 که کارایی بی نظیری به سیستم شما میداد
کلا تالار مشاوره را گذاشتن برای همچین مواردی:31:

taghdirrr
05-06-2011, 11:17
تشكر از همه دوستان كه راهنمايي مي كنن ولي من كيسم اينيفيتي هستش از گرين متوسط دماي كارت تو حالت معمولي بعد از 15 دقيقه كار عادي تقريبا 55 يا 58 هستش تو كارت قبلي ام كه GTS25 بود حتي تو بازيها هم اين دما را نداشتم ولي هنوز تو بازي تست نكردم ولي كارت دوم 40 يا 45 هستش ولي به نظرم خودم هزينه اي كه كردم هدر دادم اين نظر خودم هست احتمالا هم اشتباه باشه اينكه خنده دار من نگفتن خنده داره آلبته اگه منظورتون من باشه برام هزينه داره چون 6 ماهه اين سيستم را جمع كردم ولي باز اگه تنها راش باشه بازهم هزينه مي كنم براي كراس كردن .... بعدش من تازه كار هستم و مي خواه از تجربه دوستان كه واقعا هم حرفه اي هستن استفاده كنم سپاس از همتون

ببین دوست عزیز .
الان م کلا نفهمیدم شما چرا سیستمتو میخای عوض کنی؟
دلیل عوض کردنتو بگو؟
از چی ناراضی هستی؟

فکر میکنی این سیستمو عوض کنی خیلی اختلاف خواهی داشت؟به ازای 1 میلیون خرج کردن 10 15 فریم افزایش پیدا میکنه.

میخای برای حساب کنم:

1)cpu اگه بخای بخری 1156 و 1366 رو باید بیخی بشی چون دیگه دورانشون گذشته باید بیای سراغ ساندی بریج 1155
که حداقل باید 300 واسه cpu پول بدی.

2)مادربورد هم حداقل باید 300 بخری.

تا الان شد 600 تومن

3)کارت گرافیک هم عوض کنی بیای سراغ 6950 اگه تکی بخری که واویلا افت فریم پیدا میکنی نسبت به دو تا 5840 که داری.

اگرم بخای دو تا 6950 بخری باید یه 800 تومن پیاده بشی.

1.400 تومن واسه سیستم باید خرج کنی.

کارتهای خودتم بیشتر از 150 تومن نمیخرن البته گارانتیت هست شاید بتونی 170 بفروشی.

از من گفتن بود .فکر نکن با عوض کردن سیستم خیلی زیاد فرق میکنه از الان میگم 20 فریم یا 15 فریم در بازیها اضافه میاری.

اونم برای شما محسوس حساب نمیشه.

این سیستمی هم که داری خیلی خوبه فقط دلیل عوض کردنتو نمیدونم.

pasargadd
05-06-2011, 12:13
اگر شما بخای مادربرد را عوض کنی باید پردازنده را هم عوض کنی که جز ضرر چیز دیگه ای عاید شما نمیشه
به نظرم فعلا با همین وضع سر کن
کلا کراس قار 2 تا 5830 روی لینک x4 با اینکه کمی پهنای باند شما را کم می کنه ولی کارایی شما فعلا در اکثر بازی ها خوب خواهد بود
بهتر بود قبل از هزینه کردن یک مشورت می گرفتی
بهترین کار برای شما خرید یک رادئون 6950 بود به همرا استفاده از فیزیکس با کارت gts250 که کارایی بی نظیری به سیستم شما میداد
کلا تالار مشاوره را گذاشتن برای همچین مواردی:31:
دقیقا موافقم پهنای باند کم میاد و باعث افت پرفرمنس میشه.
همونطور که میبینین یک 5870 روی اسلات 4 با 16 حدوده 30 فریم اختلاف دارن.

حالا با کراس شدن و اینکه توانشون کمتر از 1.5 برابر میشه این افت بیشتر میشه. البته برای 5830 کمی کمتره.
البته برای همه بازی ها این اختلاف انقدر زیاد نیست ولی در کل اختلاف دارن و برای بعضی عناوین چشمگیر است.

6950 هم انتخاب عالی است و در بیشتر مواقع کراس کرن هزینه بیهوده است.

]این کارتها اور نمیشن برا من بازاری شده ها !!!!!!!!!!!!
یعنی چی اور نمیشن پس من الان چطوری با اور کردن دو تا کارتم 5 فریم افزایش پیدا کردم؟

نکنه این 5 فریم از خونه خاله اومده؟:13:

25 درجه افزایش :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
پسر پس کیس من منفجر شده خودم خبر ندارم :31: که دارم کرایسیس رو 6 ساعته بازی میکنم

کارتی که مانیتور بهش وصل میشه 5 درجه نسبت به کارتی دوم که کراس میشه افزایش درجه داره.

کارتهای ati انصافا دماشون مناسبه اما نیوزشون بیشتر.

اگه نیاز باشه عکس هم میزارم.ش

سری p55 هم فاصله اسلات گرافیک مناسبه و کارت اول رو خفه نمیکنه..ربطی به چیپ نداره شرکتهای سازنده مادربرد فاصله هارو تعیین میکنن.

میدونین مشکلات شما چیه؟
دوست ندارین یکی رو حرف شما حرفی بزنه چون جنبه جواب شنیدن درستو ندارین.(البته ناراحت نشینا)فکر نمیکنم این طرز پست دادن در شان فروم باشه.اگر قرار به این پستها باشه در تاپیک اورکلاک میشد خیلی حرفا زد ولی بچه های قدیمیه فروم موقعیتو درک میکنن.

alborz_k
05-06-2011, 14:11
جناب taghdirrr ، دما ی پردازنده و کارت های گرافیکی شما در حالت idle هستند ، بی زحمت با نرم افزار های furmark , occt 3.0.0.1 تست بگیرین تا دما در حالت های لود رو بدونیم .
دو نکته ی دیگه هم باید عرض کنم :
1- اون فرکانسی که برای کارت گرافیک دادین ، مطمئنین که به هر دو کارت اعمال می شه؟! بهتره با gpu-z فرکانس هر دو کارت رو در حالت لود بررسی کنید .
2_ولتاژ پایه ی کارت گرافیکون چند بود که برای 60 مگارهتز افزایش فرکانس ، روی 1.212 گذاشتینش؟
--------------------------------------------------------------
دوستان لطفأ حرمت همدیگه رو نگه داین ، تنها نتیجه ی بد حرف زدن و کنایه زدن به همدیگه این هست که سعادت دیدار یکی از ناظمین محترم رو بدست بیاریم :دی

mersoft
05-06-2011, 14:39
نسخه ی دوم PCI Express در مسیر 16x پهنای باند بسیار بالا معادل 8000mb/s دارد. اگر به طور متوسط 20 درصد از این مقدار برای زمانبندی و ارتباط پروتکل اتلاف گردد پهنای باند مفید حاصل حدود 6400mb/s خاهد بود. برای آنکه بزرگی این عدد برایتان ملموستر شود عرض میکنم که یک عدد 5870 نیاز به حدود 666mb/s پهنای باند دارد پس این درگاه حتا در مسیر 4x قادر به تغذیه دو عدد 5870 خاهد بود.
اما اگر میبینید در شرایط آزمایش بازده کل پایینتر از این اعداد میشود ریشه کاهش کارایی را در پلتفرم حاضر بیابید. خدمت صاحب این تاپیک هم عرض کنم هرچند چیپست P55 برای پشتیبانی از چینش های چندگانه گرافیک مناسب نیست اما گرافیک 5830 هم نیاز به پهنای باند چندانی ندارد و بنده پیبینی میکنم متوسط کاهش کارایی حدود 5 درصد باشد.

یک نکته دیگه این عکسی که کپی کردین یا واسه خودتونه نمیدونم در هر حال 4gb رم داره ولی وینش 32bit است.در این مورد هم به اندازه موهای سره من سیستم بستین حواسم نبود.
2 به توان 32 برابر 4294967296 است که این رقم در واحد بایت معادل کل فضای آدرسدهی در سیستم عامل های 32 بیتی میباشد. در تصویری که کاربر گرامی قرار داده کل 4 گیگابایت باینری رم شناسایی شده اما مقدار کمتری مورد آدرسدهی و استفاده قرار گرفته زیرا حافظه های دیگری غیر از رم هم در سیستم وجود دارد که OS ملزم به آدرسدهی و مدیریت آنهاست. نکته ی گنگی در تصویر قرار گرفته نمیبینم.

alborz_k
05-06-2011, 15:01
نسخه ی دوم PCI Express در مسیر 16x پهنای باند بسیار بالا معادل 8000mb/s دارد. اگر به طور متوسط 20 درصد از این مقدار برای زمانبندی و ارتباط پروتکل اتلاف گردد پهنای باند مفید حاصل حدود 6400mb/s خاهد بود. برای آنکه بزرگی این عدد برایتان ملموستر شود عرض میکنم که یک عدد 5870 نیاز به حدود 666mb/s پهنای باند دارد پس این درگاه حتا در مسیر 4x قادر به تغذیه دو عدد 5870 خاهد بود.
اما اگر میبینید در شرایط آزمایش بازده کل پایینتر از این اعداد میشود ریشه کاهش کارایی را در پلتفرم حاضر بیابید. خدمت صاحب این تاپیک هم عرض کنم هرچند چیپست P55 برای پشتیبانی از چینش های چندگانه گرافیک مناسب نیست اما گرافیک 5830 هم نیاز به پهنای باند چندانی ندارد و بنده پیبینی میکنم متوسط کاهش کارایی حدود 5 درصد باشد.

2 به توان 32 برابر 4294967296 است که این رقم در واحد بایت معادل کل فضای آدرسدهی در سیستم عامل های 32 بیتی میباشد. در تصویری که کاربر گرامی قرار داده کل 4 گیگابایت باینری رم شناسایی شده اما مقدار کمتری مورد آدرسدهی و استفاده قرار گرفته زیرا حافظه های دیگری غیر از رم هم در سیستم وجود دارد که OS ملزم به آدرسدهی و مدیریت آنهاست. نکته ی گنگی در تصویر قرار گرفته نمیبینم.

pasargadd
05-06-2011, 17:05
نسخه ی دوم PCI Express در مسیر 16x پهنای باند بسیار بالا معادل 8000mb/s دارد. اگر به طور متوسط 20 درصد از این مقدار برای زمانبندی و ارتباط پروتکل اتلاف گردد پهنای باند مفید حاصل حدود 6400mb/s خاهد بود.ما درمورد pci4 صحبت میکنیم که پهنای باندش 2000mb/s است.
این مطلبی که کپی کردین مربوط به توجیه کردن pci8 است.

برای آنکه بزرگی این عدد برایتان ملموستر شود عرض میکنم که یک عدد 5870 نیاز به حدود 666mb/s پهنای باند دارد پس این درگاه حتا در مسیر 4x قادر به تغذیه دو عدد 5870 خاهد بود.تغذیه چیه؟منظورتون از تغذیه چیه؟
666mb/s واقعا جالبه.پس وصلش کنیم به pci1 دیگه چه کاره ای بزاریمش روی 16.
ا
ما اگر میبینید در شرایط آزمایش بازده کل پایینتر از این اعداد میشود ریشه کاهش کارایی را در پلتفرم حاضر بیابید. خدمت صاحب این تاپیک هم عرض کنم هرچند چیپست P55 برای پشتیبانی از چینش های چندگانه گرافیک
در ضمن p55از x58 پرفرمنسش در لینک 16 بیشتره و این موضوع هیچ ربطی به چیپست نداره.

مناسب نیست اما گرافیک 5830 هم نیاز به پهنای باند چندانی ندارد و بنده پیبینی میکنم متوسط کاهش کارایی حدود 5 درصد باشد.
اشتباه میکنین.
2
به توان 32 برابر 4294967296 است که این رقم در واحد بایت معادل کل فضای آدرسدهی در سیستم عامل های
32 بیتی میباشداین که فقط یه تعریف بود و چیزی مشخص نکرد.

. در تصویری که کاربر گرامی قرار داده کل 4 گیگابایت باینری رم شناسایی شده اما مقدار کمتری مورد آدرسدهی و استفاده قرار گرفته زیرا حافظه های دیگری غیر از رم هم در سیستم وجود دارد که OS ملزم به آدرسدهی و مدیریت آنهاست. نکته ی گنگی در تصویر قرار گرفته نمیبینم.نباید هم ببینین چون کسی که چششو ببنده نمیتونه ببینه.
داره 3.2gb استفاده میشه از این واضح تر چیزه دیگه ای نیست.

اصغر e
05-06-2011, 18:37
ببین دوست عزیز .
الان م کلا نفهمیدم شما چرا سیستمتو میخای عوض کنی؟
دلیل عوض کردنتو بگو؟
از چی ناراضی هستی؟

فکر میکنی این سیستمو عوض کنی خیلی اختلاف خواهی داشت؟به ازای 1 میلیون خرج کردن 10 15 فریم افزایش پیدا میکنه.

میخای برای حساب کنم:

1)cpu اگه بخای بخری 1156 و 1366 رو باید بیخی بشی چون دیگه دورانشون گذشته باید بیای سراغ ساندی بریج 1155
که حداقل باید 300 واسه cpu پول بدی.

2)مادربورد هم حداقل باید 300 بخری.

تا الان شد 600 تومن

3)کارت گرافیک هم عوض کنی بیای سراغ 6950 اگه تکی بخری که واویلا افت فریم پیدا میکنی نسبت به دو تا 5840 که داری.

اگرم بخای دو تا 6950 بخری باید یه 800 تومن پیاده بشی.

1.400 تومن واسه سیستم باید خرج کنی.

کارتهای خودتم بیشتر از 150 تومن نمیخرن البته گارانتیت هست شاید بتونی 170 بفروشی.

از من گفتن بود .فکر نکن با عوض کردن سیستم خیلی زیاد فرق میکنه از الان میگم 20 فریم یا 15 فریم در بازیها اضافه میاری.

اونم برای شما محسوس حساب نمیشه.

این سیستمی هم که داری خیلی خوبه فقط دلیل عوض کردنتو نمیدونم.

خوب نمیشه حالا حالا با این گرافیگها بسازم و فقط سی پی یو و مادربرد عوض کنم بعد 300 برای مادربرد و 300 برای سی پی یو خوبه به نظر من حالا سی پی یو مادربرد خودم هم به یه دردی می خوره دیگه می فروشمش البته دیگه نمی خوام بی تجربگی کنم دوستان حرفه ای سخت افزار تو خرید کمکم کنند ممنون که از سیستمم راضی هستی ولی گفتم فقط بخاطر همین کارت گرافیگی که خریدم و خوب نشده و نمی خواهم هدر بدم هزینه را می خوام عوض کنم البته اگه این گرافیگها بشه را نگهش داشت برای سیستم جدید استفاده کرد در غیر باید یه سه چهار ماهی صبرکنم تا از دلم بیاد خداییش 30 تا 40 در صد درامدم و هزینه کامپیوترم می کنم تو ماه وجدانن

taghdirrr
05-06-2011, 18:46
خوب نمیشه حالا حالا با این گرافیگها بسازم و فقط سی پی یو و مادربرد عوض کنم بعد 300 برای مادربرد و 300 برای سی پی یو خوبه به نظر من حالا سی پی یو مادربرد خودم هم به یه دردی می خوره دیگه می فروشمش البته دیگه نمی خوام بی تجربگی کنم دوستان حرفه ای سخت افزار تو خرید کمکم کنند

میگم cpu تا حدی در بازیها تاثیر داره.
شما میخایین تفاوت زیادی تو بازی حس کنی یا همینطوری برا تنوع میخای cpu و main رو عوض کنی؟

اگه همینطوری میخای عوض کنی فکر کنم هزینه اضافی خرج نکن.

اگه میخای تفاوت چشمگیری در بازیها داشته باشی باید کل سیستمتو عوض کنی.
cpu+main+vga
کارت گرافیک نقش مهمی داره .
فکر نکن cpu و main رو عوض کردی تفاوتو حس میکنی نه اینطور نیست. فقط کارت گرافیک میتونه انتظار شما رو براورده کنه.
اونم خرید دو تا 6870 یا 6870
البته sli هم میتونی بکنی دو تا 560 ti رو ببندی.

اصغر e
05-06-2011, 18:49
میگم cpu تا حدی در بازیها تاثیر داره.
شما میخایین تفاوت زیادی تو بازی حس کنی یا همینطوری برا تنوع میخای cpu و main رو عوض کنی؟

اگه همینطوری میخای عوض کنی فکر کنم هزینه اضافی خرج نکن.

اگه میخای تفاوت چشمگیری در بازیها داشته باشی باید کل سیستمتو عوض کنی.
cpu+main+vga
کارت گرافیک نقش مهمی داره .
فکر نکن cpu و main رو عوض کردی تفاوتو حس میکنی نه اینطور نیست. فقط کارت گرافیک میتونه انتظار شما رو براورده کنه.
اونم خرید دو تا 6870 یا 6870
البته sli هم میتونی بکنی دو تا 560 ti رو ببندی.

نه بخدا برا تنوع نیست گفتم کمتر از 6 ماهه که این سیستم کلا جمع کردم حتی مانیوتر و کل کیس و خوب اگه باید گرافیگ هم عوض کنم باید سه چهار ماهی صبر کنم

taghdirrr
05-06-2011, 19:01
نه بخدا برا تنوع نیست گفتم کمتر از 6 ماهه که این سیستم کلا جمع کردم حتی مانیوتر و کل کیس و خوب اگه باید گرافیگ هم عوض کنم باید سه چهار ماهی صبر کنم

آره عزیز همونطوری که گفتم 1.4 باید هزینه کنی بعدشم سیستم خودتم کلا 500 بتونی بفروشی خوبه.
در غیر اینصورت تنها خرید cpu+main به صرفه نیست.
خودت فردا ببر پیش یکی از این فروشنده های سیستم بگو دسته دوم main+cpu برات ببنده تست کن ببین چطوریه متوجه منظورم میشی که بیشتر از 5 یا 6 فریم تفاوت نمیبینی.

mersoft
05-06-2011, 19:23
سلام. چه طوری به این مطلب رسیدین که یک عدد 5870 ، به 666 مگابایت بر ثانیه پهنای باند احتیاج داره؟

سلام و درود

ابتدا باید توجه کنید که پهنای باند مصرفی در انواع محاسبات متغیر خاهد بود.در پردازش هایی مانند Folding واحدهای کاری به GPU انتقال یافته در آنجا پردازش شده و از نتایج استفاده میگردد پس ارتباط بین CPU و GPU اندک خاهد بود. اما در کاربری بازی مساله کمی متفاوت است و متناسب با فریم های تولیدی پهنای باند استفاده شده از PCI-e هم تغییر خاهد کرد.
میدانیم که از عوامل تاثیر گذار در تعداد فریم تولیدی "اندازه ی تصویر" و "میزان جزییات هر تصویر" است پس حین بازی این عوام در پهنای باند استفاده شده تاثیر گذار خاهند بود به این ترتیب که هرچقدر اندازه و جزییات تصویر پردازشی کم باشد تعداد فریم بیشتری تولید و در نتیجه پهنای باند بیشتری از PCI-e مصرف خاهد شد.
برای روشنتر شدن عرض خود اخلاف فریم در یک بازی ثابت را با تغییر عوامل تاثیر گذار در تولید آن (اندازه و جزییات) بررسی میکنیم:

در اندازه تصویر کوچک و جزییات کم تعداد فریم تولیدی افزایش یافته استفاده از پهنای باند بالا میرود در نتیجه مسیرهای مختلف PCI-e تفاوت نمایانی در فریم نهایی ایجاد میکنند:

حال در همان بازی پردازش فریم ها را با افزایش اندازه و جزییات سخت میکنیم اختلاف تعداد فریم را در مسیرهای 1x و 16x با تصویر بالا مقایسه کنید:

در اکثر سایر بازی ها هم شرایط مشابهی حاکم است. تا اینجا مقصودم اثبات این موضوع بود که در شرایط مختلف پهنای باند مختلف نیاز است. عدد 666mb/s که بنده ارایه کردم مربوط به متوسط پهنای باند مفید در رزولیشن 1200*1920 بود و شیوه محاسبه ی آن هم به این قرار بوده که پهنای باند مسیر 1X را 409mb/s (عرض کرده بودم اتلاف را 20 درصد در نظر میگیریم پس 80 درصد از 512mb/s کل مسیر 1x صرف تبادل اطلاعات است) فرض کرده و پهنای باند مسیر 16x را بدون محدودیت (حالتی که افت فریمی به دلیل کمبود پهنای باند رخ نداده) می انگاریم. حال با تناسب ریاضی حساب میکنیم اگر برای تولید F1 فریم 409mb/s صرف شده باشد برای تولید F16 فریم چه مقدار پهنای باند لازم است؟ مجهول این تناسب همان حداکثر پهنای باند مورد نیاز در شرایط تست است.
برای مثال به فریم ها در اندازه ی تصویری که عرض کردم توجه کنید:

79F/S در مسیر 16x ضرب در 409mb/s پهنای باند مفید مسیر 1x تقسیم بر 50F/s مسیر 1x برابر میشود با 646mb/s. حال اگر میانگین این عدد را در همان رزولیشن برای چند بازی دیگر حساب کنید به همان عددی که بنده عرض کردم میرسید.

نباید هم ببینین چون کسی که چششو ببنده نمیتونه ببینه.
داره 3.2gb استفاده میشه از این واضح تر چیزه دیگه ای نیست.
جریان چیزس دیگست و گرنه بنچ ها و عکسها گویای همه چیز هست.و هر کاربری میتونه خودش قضاوت کنه ولازم نیست شما با کلمات بازی کنین.

شاید مشکل از کندذهنی بنده باشد آیا کسی متوجه منظور ایشان در مورد حجم رم میشود؟ مگر اشکالی دارد 3.2GB از آن استفاده شود؟

alborz_k
05-06-2011, 20:10
آخه چه لزومی داره .خدا ویکلی هر چی عکس میزارم میشه عکس گوگل :41:

در حالت لود عرض کردم که 75 70 میشه اونم در بازی کرایسیس.
میدونی من برنامه های بنچ رو سیستمم نصب نمیکنم اگه تو عکس هم ببینی اصلا برنامه های ضروریو نصب میکنم چون خوشم نمیاد ویندوزم شلوغ باشه.
برای من فرق نمیکنه 1 ماه دیگه قصد خرید 6990 رو دارم اما در کل میگم کراسفایر ارزشش زیاده اگه بتونی درست تنظیم کنی و ازش استفاده کنی
در ضمن از ناظم سایت هم ترسی ندارم چون کل کل رو من شروع نکردم هر چچی خواستن گذاشتم آخرشم شد
خب پس من نمی تونم درک کنم که چرا عکس رو آپلود کردین ، نه دما رو نشون میده ، نه کارایی در کراس فایر ، نه پایداری نه راندمان، فقط مشخصات سیستمتون رو می گه . و همون طور که عرض کردم ، اصلأ مشخص نیست که کارت دوم هم در همون فرکانس کار کنه .
اختلاف دمای دو کارت در کراس فایر رابطه ی مستقیمی به فاصله ی دو کارت داره ؛ اگه به هم چسبیده باشن ، مسلمأ دمی کارت دوم بسیار بالا می ره.(البته در کارت های 5سری5800 به دلیل وجود هواکش در پشت کارت ؛ این مشکل کمی مرتفع می شه )

alborz_k
05-06-2011, 20:18
سلام و درود
در اکثر سایر بازی ها هم شرایط مشابهی حاکم است. تا اینجا مقصودم اثبات این موضوع بود که در شرایط مختلف پهنای باند مختلف نیاز است. عدد 666mb/s که بنده ارایه کردم مربوط به متوسط پهنای باند مفید در رزولیشن 1200*1920 بود و شیوه محاسبه ی آن هم به این قرار بوده که پهنای باند مسیر 1X را 409mb/s (عرض کرده بودم اتلاف را 20 درصد در نظر میگیریم پس 80 درصد از 512mb/s کل مسیر 1x صرف تبادل اطلاعات است) فرض کرده و پهنای باند مسیر 16x را بدون محدودیت (حالتی که افت فریمی به دلیل کمبود پهنای باند رخ نداده) می انگاریم. حال با تناسب ریاضی حساب میکنیم اگر برای تولید F1 فریم 409mb/s صرف شده باشد برای تولید F16 فریم چه مقدار پهنای باند لازم است؟ مجهول این تناسب همان حداکثر پهنای باند مورد نیاز در شرایط تست است.

این که پهنای باند مورد نیاز در حالت های مختلف فرق می کنه ، بدیهی هست و اصلأ احتیاجی به اثبات نیست .
در ضمن اون 20% رو کم کردین رو هم درک نمی کنم ، منبعی وجود داره که اتلاف این قدر هست؟

همه چیز محاسبات ماشین حسابی نیست! شما کافیه که بازی های دیگه رو هم در نظر بگیرید تا متوجه بشین کل این اعداد فرق خواهند کرد . تست های زیادی هم در صفحه ی قبل هست که اختلاف کارایی رو به خوبی نشون می دن . (تا حالا نشنیده بودم که جایی حداکثر پهنای باند مورد نیاز برای کارت گرافیک رو به این شکل اعلام کنند)
دوستان ،واقعأ این مطلب که pci-e 4x برای کارت گرافیکی مثل 5830 محدودیت ایجاد می کنه نیاز به بحث داره..

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوست عزیز دما ، پایداری، راندمان در حالت لود ملاک هست و نه بی کاری... شما می گفتین که در حالت لود ، دما حدود 70-75 هست ، کارایی بسیار بالا و سیستم هم بدون نویز ، برای اثبات حرفتون ، از سیستمتون عکس گذاشتین ، ولی در حالت بی کاری ... پس دلیلتون قانع کننده نیست .
فکر نمی کنم حرفم خیلی پیچیده باشه.

pasargadd
05-06-2011, 20:36
نه دوست عزیز این عکسو من از گوگل کوپی کردم.

ایشون کارشون فقط در حد اینه که برن از سایتها بنچ ببینین و قیمت قطعات رو از رایان صبا رایانه و لیون جمع کنین به کاربرا بدن.

غیر از این اصلا قطعاتو از نزدیک دیده باشن من اسم کاربریمو عوض میکنم .شما درست میگین.

اطلاعات ایشون در حد عکسهای گوگل هست که هر عکسی هم من بزارم فکر میکنن مال گوگل هست بهه خاطر چی؟به خاطر اینکه جز عکس چیزی ندیدن.من پستهای کاربرو بخونم متوجه میشم اون شخص چی کارست.عزیزم شما یه جایه کارت میلنگه.

از من cpu-z خواستم گذاشتم شات خواستم گذاشتم آخرشم شد عکس گوگل

از رو نرفتن حالا هم میگن سیستم عاملت 32 بیت هست :31: خدا وکیلی به این بی سواد چی بگم؟بعد از 10 تا پست و بعد از این که من.ارمان.احسان کفتیم بزار شما بعد از 4 روز شات گزاشتین.
تازه اونم بسیار مشکوک.بعد انتظار دارین حرفه چنین کسیو باور کنم.
در ویندوز:شما بارها گفتین اورکلاکر هستین و اندازه موهای سره من سیستم بستین پس جای تعجب داره برای 4gb رم os 32bit نصب کردین.

آخه چه لزومی داره .خدا ویکلی هر چی عکس میزارم میشه عکس گوگل شما یک شات بیشتر نزاشتین پس جو سازی نکنین.

خدا ویکیلی تاریخ ویندوزو ببین توی عکس با ساعتش :41: خودت قضاوت کن به ایشون چی بگم؟ خودتون تاریخو نگاه کردین؟
برای 2010 است.

فقط میخان کم نیان گیر دادن به ویندوز خوب ویندوز 32 بیت با 64 تنها فرقش اینه که رم بالای 3 گیگ رو میشناسهشما یک سوژه گیر اوردین ول کن نیستین.

همینو بس. منم تا حالا نشده بیشتر از 2.5 گیگ حجم رمم پر بشه پس لزومی نمیبینم که 64 بیت نصب کنم چون پشتیبانی نرم افزار 32 بیت بهتره .نمیگم 64 بیت کتره اما 32 بین نصب وقتی میکنم خیالم راحت]به به چه سخنان حرفه ای میشنوم.

یه نیگا به تاریخ ویندوز و ساعتش بنداز توی عکس. بعد ساعت پستمم ببین .
رو که نیست :31::31::31:
بله تاریخش که 2010 است.

---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------

اون کاربر اگه عرضه داره بیاد به خود من بگه.
از طرف دیگر کاربرای محترم انجمن حرف بیخودی از خودت درنیار.
آفرین کوچولو.

این پستای اضافه هم بزودی به ناظم میگم پاک کنن.

تا آبروی اون اسم کاربر فعال سخت افزارت نرفته :31::31::31::31:[/QUOTE]

همونطور که گفتم در برخی عناوین اختلاف زیاده و برخی هم کمه.

pasargadd
05-06-2011, 20:44
سلام و درود

ابتدا باید توجه کنید که پهنای باند مصرفی در انواع محاسبات متغیر خاهد بود.در پردازش هایی مانند Folding واحدهای کاری به GPU انتقال یافته در آنجا پردازش شده و از نتایج استفاده میگردد پس ارتباط بین CPU و GPU اندک خاهد بود. اما در کاربری بازی مساله کمی متفاوت است و متناسب با فریم های تولیدی پهنای باند استفاده شده از PCI-e هم تغییر خاهد کرد.
میدانیم که از عوامل تاثیر گذار در تعداد فریم تولیدی "اندازه ی تصویر" و "میزان جزییات هر تصویر" است پس حین بازی این عوام در پهنای باند استفاده شده تاثیر گذار خاهند بود به این ترتیب که هرچقدر اندازه و جزییات تصویر پردازشی کم باشد تعداد فریم بیشتری تولید و در نتیجه پهنای باند بیشتری از PCI-e مصرف خاهد شد.
برای روشنتر شدن عرض خود اخلاف فریم در یک بازی ثابت را با تغییر عوامل تاثیر گذار در تولید آن (اندازه و جزییات) بررسی میکنیم:

در اندازه تصویر کوچک و جزییات کم تعداد فریم تولیدی افزایش یافته استفاده از پهنای باند بالا میرود در نتیجه مسیرهای مختلف PCI-e تفاوت نمایانی در فریم نهایی ایجاد میکنند:

حال در همان بازی پردازش فریم ها را با افزایش اندازه و جزییات سخت میکنیم اختلاف تعداد فریم را در مسیرهای 1x و 16x با تصویر بالا مقایسه کنید:

برای مثال به فریم ها در اندازه ی تصویری که عرض کردم توجه کنید:

79F/S در مسیر 16x ضرب در 409mb/s پهنای باند مفید مسیر 1x تقسیم بر 50F/s مسیر 1x برابر میشود با 646mb/s. حال اگر میانگین این عدد را در همان رزولیشن برای چند بازی دیگر حساب کنید به همان عددی که بنده عرض کردم میرسید.

شاید مشکل از کندذهنی بنده باشد آیا کسی متوجه منظور ایشان در مورد حجم رم میشود؟ مگر اشکالی دارد 3.2GB از آن استفاده شود؟
شمابرداشتین از خودتون یک محاسبه ساختین و ارائه میدین.
اصلا درست نیست.
پهنای باند pci4.2000mb/2s است و در مقابله 8000mb/s کمه خب تفاوتهاش هم تو بنچها مشخصه حالا چه جوری محاسبه کردین که 600mb برای اسلات 5830 کافیه.
لطفا مسئلرو مثله همیشه نپیچونین.

ess_1362
05-06-2011, 20:57

در مورد این عکس دو مورد وجود داره
1-تاریخ روی سیستم هست که من فرض میگیرم آدم دقیقی مثل شما تاریخ سیستمش را بروز نکرده باشه به این موضوع هم اهمیتی نمیدم
2-اون دمای coretemp هست که مشخص کردی نوشتی در لود کامل
راستش بار اولی که این عکس و دیدم خیلی خندیدم ولی بعدش تازه متوجه شدم که چرا شما اسرار داری که سیستم را در بازی تست می کنی و ملاک پایداری برای شما بازی هست چون احتمالا معنی لود کامل را نمی دونی:31:

به هر حال متاسفانه این دومین تاپیکی هست که شما در اون شرکت می کنی و باز هم متاسفانه بجای اینکه دوستان مشاوره و راهنمایی بشن کار به بحث و جدل های بی خود و بی معنی و بی نتیجه میرسه و اون بنده خدای صاحب تاپیک هم این وسط حیرون و سرگردون میشه!!!

قبلا هم در انجمن چنین مواردی رخ داده و قبلا هم ذکر کردم و ذکر شده : جای اینگونه بحث ها و کل کل ها در تالار عمومی هست نه جایی که مشاوره ، راهنمایی و حل مشکل انجام میشه

امیدوارم این موارد ادامه دار نشه و یک مورد خاص هم یکم در انجام بحث ها دقت کنه

موفق باشید

D3vil_A
05-06-2011, 21:34
تاپیک از بحث ها بی مربوط پاک سازی شد.
در صورت تکرار با کاربران که نظم تاپیک رو بر هم مزینند برخورد خواهد شد.

موفق باشید.

reza_3722
08-06-2011, 22:00
من یه سوال کوچیک داشتم گفتم بپرسم :46:
آیا میشه از اون کارت دوم که لینک شده به اصلی هم خروجی DVI گرفت؟