ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلی عجیب در کانکت بهADSL

roubic
03-06-2011, 13:50
با سلام خدمت دوستان
دیروز مشکل خیلی عجیبی برای این جانب پیش اومد که پاک کلافم کرده

بنده از adsl استفاده میکنم
مودمم دی لینک مدل 2640u است که از طریق کابل شبکه به یک پی سی و یک لپ تاب متصل است
دیروز در حین کاربا پی سی بودم که یکهو نمیدونم چی شد که هر کار میکردم نمیتونستم هیچ سایتی رو باز کنم با همه ی مرورگر ها تست کردم حتی اربیت و کاسپر هم نمیتونستند به اینتنت دسترسی پیدا کنند احتمال قطع شدن adsl رو دادم که چک کردم کانکت بود
رفتم سراغ لپ تاب دیدم هیچ مشکلی برای باز کردن سایت یا دانلود نداره
خلا صه این که فهمیدم مشکل از پی سی هر چی بلا بلد بودم سرش در آوردم ولی حل نشد
در آخر ویندوز رو هم عوض کردم بازم حل نشد (ویندوز اکس پی س پ 2)
خودم این احتمالات رو میدم :
1.سیستم نوعی ویروس گرفته باشه
2. مشکل از مودم که مودم رو هم ریست کردم جای کابلها رم عوض کردم و مشکل حل نشد و اپر مشکل از این جا بود لپ تاب هم نباید وصل میشد
3.کارت شبکه مشکل پیدا کرده
4. این که خیلی بدشانسم همیشه مشکلات خارق العاده ای گریبانگیرم میشه :
41: که فکر کنم مشکل همین جاست
حالا دوستان متخصص راهنمایی کنند مشکل چی میتونه باشه و روش حلش چیه
لطفا فقط دوستان حرفه ای راه حل های حرفه ای بدهند باور کنید روش های دم دستی پاسخ گو نیست

با تشکر

MOHAMMAD_ASEMOONI
03-06-2011, 14:22
سلام
پی سی رو مستقیماً به نت وصل کنید اگر مشکل حل شد عیب از سیستم شبکه هست
اگر مستقیم هم کار نکرد احتمالا از مودم پی سی هست یا شاید هم مادربورد

در ضمن وقتی مشکلی پیش میاد که ازش سر در نمیاریم و احتمال میدیم که از سافت ور هست , میتونیم به جای عوض کردن ویندوز از سیستم ریستور(system restore) استفاده کنیم . در 99% مواقع , مشکلات رو کامل حل میکنه البته اگر سافتوری باشه . و چهار پنج دقیقه بیشتر طول نمیکشه .
سیستم ریستور خیلی با معرفته و در بسیاری از موارد حتی ویروسها و تروجانها رو هم حذف میکنه . البته باید همیشه فعال باشه تا بتونه کامپبوتر رو برگردونه به زمانی که درست کار میکرده .

برای مطمئن شدن از فعال بودنش , راهش بندازین ببینید آیا جدولِ زمانیش کار میکنه یا نه .
اگر فعال نبود واردِ کنترل پانل بشین بعد سیستم و اونجا فعالش کنید .
اگر دیدین نمیشه فعالش کرد , دو احتمال هست :
1- یک ویروس اون رو ار رجیستری از کار انداخته تا نتونین با سیستم ریستور ویروس رو حذف کنین .
2- یک نفر اون رو از رجیستری از کار انداخته تا وقتی مشکلی پیش بیاد نتونین با ریستور درستش کنین و مجبور بشین کامپیوتر رو ببرین پیشش و پول بدین تا درستش کنه .

نرم افزاری مجانی و بسیار سبک هست که خودش اتوماتیک وار سیستم ریستور رو از رجیستری فعال میکنه .
تو نت بگردین پیداش میکنین .

شاید تو همین سایت هم باشه .

chinjan
14-06-2011, 14:20
سلام
اولاً ياداوري كنم هيچ اتفاق عجيبي نيست كه فقط براي يك نفر بيافتد. شما اولين و حتي آخرين نيستي.
تا اونجايي كه من مي دونم ، چون سيستم شما لپ تاپ هست، امكان داره سيم قطعي پيدا كرده باشه. ضمناً اگر كار غير عادي انجام نداده باشي، مثلاً در سايتهاي خاص نرفته باشي، ويروس يا ورم(كرم) يا تروجان نيست. چون شما نه پيغام خاصي ديدي ، نه سرعتت كم شد، نه هنگ كرده و رفتار عجيبي هم نديدي!
ديگه اينكه خيلي از ويروس ها اول مي روند داخل سيستم ري استور، پس خيلي اعتماد نكن.
سريعترين و بهترين كار، تست كردن هر قطعه (مثلا مودم يا سيم ها و يا كارت شبكه ) با يه رايانه ديگه است.

ehsango
25-08-2011, 14:50
با سلام خدمت دوستان گلم منم یه مودم DSL-2640U دارم ،آقا من یه اشتراک 256 گرفتم که با سرعت دانلودش شگفت زده شدم یعنی سرعتش دقیقاً 256 یا بیشتر بود تا نزدیک به 20 روزبعد کم کم سرعتش کم شد تا جایی که رسید به 10 و میانگین 20 بعدش اکانتم که تموم شد یکی دیگه گرفتم که الان سرعت دانلودش 25 تا 30 است ولی مشکل اینجاست که بعد از نیم ساعت یا یک ساعت حالا بیشتر یا کمتر اینترنت قطع میشود و موقعی هم که تلفن زنگ میخورد کلا قطع میشود و باید با یه مکافاتی (سه چهار بار خاموش روشن کردن مودم) دوباره وصلش کنم سر راه تلفن و مودم هم اسپیلیتر گذاشتم خیلی عصبی شدم لطف کنید یه راهنمایی کنید
اگه امکانش بود به یکی از ایمیل هام جوابشو بفرستین ممنون میشم
FARSHIDG2012@GMAIL.COM
GOODARZIFARSHID@YAHOO.COM
بازم ممنون اگه کمکم کنید