مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد کارت گرافیک Nvidia GeForce 7200 GS
با سلام کارت گرافیک من بعضی بازیهایی رو که نیاز به physx داره درست اجرا نمیکنه و هنگام باز شدن بازی تصویر ان به صورت بریده بریده نشان داده میشه من physx رو نصب کردم اما موقع اجرا هیچی رو نمیشناسه
ایا این کارت گرافیک Physx رو میتونه ساپورت کنه و چه جوری میشه باهاش بازی هایی که نیاز به physx دارن رو اجرا کرد
این کارت Physx ساپورت نمیکنه . پس شما این قابلیت رو غیرفعال کنید بهتر هست
Dj_aghamajid
03-06-2011, 13:04
حالا اومدیمو ساپورت کرد، کارایی کلی کارت اونقدر پایینه که باید با کمترین جزئیات بازی کنید! فیزیکس که خودش سنگینه، دیگه بدتر!
مادر بورد من 945PL-S3P
چه کارت گرافیکی براش خوبه تا بشه با هاش بازیایی که نیاز به Physx رو دارند به خوبی اجرا کنه و قیمتش چنده ؟
مادر بورد من 945PL-S3P
چه کارت گرافیکی براش خوبه تا بشه با هاش بازیایی که نیاز به Physx رو دارند به خوبی اجرا کنه و قیمتش چنده ؟
اول بگم فیزیکس چیز خارق العاده ای نیست.
دوم شما هر گرافیکی میتونی بگذاری ولی پردازنده محدودیت ایجاد میکنه.پس بهتره کل سیستم عوض بشه
:13:کارت های سری8000وبه بعد فیزی ایکس رو ساپورت میکنند.فیزی ایکس فشار زیادی به کارت تحمیل میکنه به توجه به سطح جزیات بازی و بودجه تون میتونید گرافیک رو عوض کنید.
درسته فیزیک رو اولا گرافیک باید ساپورت کنه واگه فعال باشه افت فریم به همراه داره و گرافیک نسبتا خوبی باید داشته باشید
pesilium
05-06-2011, 18:50
حالا اومدیمو ساپورت کرد، کارایی کلی کارت اونقدر پایینه که باید با کمترین جزئیات بازی کنید! فیزیکس که خودش سنگینه، دیگه بدتر!
میشه مشخصات دقیقش رو بگین؟:40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.