مشاهده نسخه کامل
: آیا خرید مانیتورهای LCD/TV رو پیشنهاد میکنید؟
alex_boobo
03-06-2011, 00:46
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مانیتور میخام بگیرم که بشتر کاربردم برای بازی و فیلم و خوندن فایل های PDF هستش،نظر خودم روی LG 2261VP هست.یکی از دوستان پیشنهاد داد که میتونی مانیتور /تی وی هم بگیری مثلا LCD/TV-C465 SAMSUNG یا LCD/TV P2370HD SAMSUNG هم تلویزیون میشه هم مانیتور برای کامپیوتر.حالا یه سوالی که از دوستان دارم اینه که ایا کیفیت تصویر این مانیتورها هنگام اتصال پورت PC(HDMI&RGB به اندازه مانیتورهای معمولی هست؟.کنتراست؟رزلوشن؟زمان پاسخ دهی؟کلا چه جوریی هست؟
آیا پیشنهاد به خریدن می کنید؟ (بودجه250 تومان)
با تشکر از تمامی اساتید.:11:
alex_boobo
03-06-2011, 13:33
اساتید، منو از راهنماییتون دریغ نفرمایید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
reza_3722
03-06-2011, 13:42
تیونرشون اکثرا آنالوگ هست که الان داره از دور خارج میشه
پیشنهاد میکنم یه مانیتور اسپیکردار با درگاه hdmi بگیرید که با اتصال یه گیرنده دیجیتال براحتی تبدیل به tv میشه
velvet revoulver
03-06-2011, 13:43
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه مانیتور میخام بگیرم که بشتر کاربردم برای بازی و فیلم و خوندن فایل های PDF هستش،نظر خودم روی LG 2261VP هست.یکی از دوستان پیشنهاد داد که میتونی مانیتور /تی وی هم بگیری مثلا LCD/TV-C465 SAMSUNG یا LCD/TV P2370HD SAMSUNG هم تلویزیون میشه هم مانیتور برای کامپیوتر.حالا یه سوالی که از دوستان دارم اینه که ایا کیفیت تصویر این مانیتورها هنگام اتصال پورت PC(HDMI&RGB به اندازه مانیتورهای معمولی هست؟.کنتراست؟رزلوشن؟زمان پاسخ دهی؟کلا چه جوریی هست؟
آیا پیشنهاد به خریدن می کنید؟ (بودجه250 تومان)
با تشکر از تمامی اساتید.:11:
tv monitor ها در مورد کیفیت و کنتراست و.... مشکلی ندارن اما تنها مساله ای که ممکنه اونها را پایین تر از مانیتورها قرار بده اینه که اغلبشون full hd نیستند و تا رزولوشن 720P رو ساپورت میکنن...
alex_boobo
03-06-2011, 13:53
تیونرشون اکثرا آنالوگ هست که الان داره از دور خارج میشه
پیشنهاد میکنم یه مانیتور اسپیکردار با درگاه hdmi بگیرید که با اتصال یه گیرنده دیجیتال براحتی تبدیل به tv میشه
ممنون از راهنمایی.میشه یه مدل برام معرفی کنید
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
tv monitor ها در مورد کیفیت و کنتراست و.... مشکلی ندارن اما تنها مساله ای که ممکنه اونها را پایین تر از مانیتورها قرار بده اینه که اغلبشون full hd نیستند و تا رزولوشن 720P رو ساپورت میکنن...
یعنی تفاوت رزلوشن 720p و 1080p اونقدر محسوس هست که تو چشم بیاد ؟
خب اگه میشه یه مانیتور خوب یا تی وی مانیتور برام معرفی کنید.ممنون
abbasgh66
07-06-2011, 17:25
LG M2394A که فول اچ دی هم هست فقط با بودجتون سازگار نیست .
alex_boobo
08-06-2011, 01:22
LG M2394A که فول اچ دی هم هست فقط با بودجتون سازگار نیست .
ممنون از راهنمایی
قیمتش حدودا چقدری هست.؟کیفیت تصویر خوبی داره ؟هم برای تی وی هم برای مانیتور.حالا اگه یه خورده بیشتر شد هم خبری نیست.:31:راستی شنیدم اگه مانیتور داشته باشم با خرید یه tv box میشه تبدیل به تلوزیون شد.چقدری هست قیمتش؟
خیلی آقایی
abbasgh66
08-06-2011, 11:10
ممنون از راهنمایی
قیمتش حدودا چقدری هست.؟کیفیت تصویر خوبی داره ؟هم برای تی وی هم برای مانیتور.حالا اگه یه خورده بیشتر شد هم خبری نیست.:31:راستی شنیدم اگه مانیتور داشته باشم با خرید یه tv box میشه تبدیل به تلوزیون شد.چقدری هست قیمتش؟
خیلی آقایی
حدود 90 -100 تومن بیشتر از بودجتون آره همه چیش خوبه فقط اگه زیاد گیم میزنی توجه کن که زمان پاسخگویی 5ms هستش .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.