مشاهده نسخه کامل
: مشكل قانوني كردن ويندوز
دوستان عزيز علي رغم اجراي تمامي موارد ازجمله تغيير در رجيستري و دانلود و كپي فايل در سيستم 32 و نيز دانلود و اجراي Windows_Genuine_Validation باز مه ويندوز ما يكي قانوني نشد كه نشد اگه ميشه كمكم كنيد ممنون ومتشكرم
mohammad hamed
05-06-2006, 09:52
اگه يه سرچي مي كردي پيدا مي كردي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز همانطور كه در بالا توضيح دادم تمام آن دستورات را چندين بار امتحان كردم وباز هم مشكل حل نشد
Behroooz
05-06-2006, 19:41
پيشنهاد ميكنم فعلا بيخيالش بشي .
چون من هم زياد سعي كردم ولي نشد .
منم همينطور البته در مورد مديا سنتر جواب نميده.........
Mehdi_Full
05-06-2006, 23:08
آقا من كه از رو رفتم خيلي وقتها جواب نميده حتي ورژن ويندوز رو عوض كردم ولي وقتي ديدم جواب نميده بيخيال شدم الان هم راحتم
pldn_rar
05-06-2006, 23:42
اقا من که بالاخره تونستم این Windows رو قانونیش کنم
Windows من Media Center Sp2 هستش که اول با Patch کرکش کردم بعد که active شد این برنامه هایی
که قانونی بودن Windows رو می خواستن نصب کردم
atrin777
07-06-2006, 00:23
دقيقا براي مديا سنتر شدني و من بارها ازش استفاده كردم
اقا من که بالاخره تونستم این Windows رو قانونیش کنم
Windows من Media Center Sp2 هستش که اول با Patch کرکش کردم بعد که active شد این برنامه هایی
که قانونی بودن Windows رو می خواستن نصب کردم
ميشه اون پچ رو و همچنين اون برنامه هايي كه ميگي رو بذاري منم امتحان كنم......مرسي............ ;) :cool:
DarkWizard
25-06-2006, 03:05
ميشه اون پچ رو و همچنين اون برنامه هايي كه ميگي رو بذاري منم امتحان كنم......مرسي......
اگه هنوزم دنبالش هستید بفرمایید :
Crack Media Center ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منظورشون از برنامه ها همون ویندوز مدیا پلیر 11 و IE 7 بوده !
DarkWizard جان عضويت شما رو تبريك ميگويم و از بابت كرك ممنونم ولي يه كم دير شده چون اون پيغام براي حدودا 20 روز پيش بوده با اين حال مرسي.............
DarkWizard
25-06-2006, 13:49
مرسی zendegi جان...منم چون قدیمی بود گفتم اگه هنوز دنبالشید..ممکنه به درد یکی دیگه هم بخوره.. :happy:
M.B.Asadi
27-06-2006, 21:01
آقا اگر کسی دوست داره اینترنت اکسپلورر 7 و مدیا 11 و پک فارسی مایکروسافت رو نصب کنه و باور کنید که می تونید ویندوز خودتونو قانوني کنید اگر این فایل رو دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کنید و هر چی که میگه مو به مو انجام بدید. به شما ياد ميده كه چطوري ويندوز رو قانوني كنيد.خيلي با حاله :biggrin:
DarkWizard
27-06-2006, 21:35
M.B.Asadi جان لینکش مشکل داره..حداقل با فایرفاکس ! :happy:
M.B.Asadi
28-06-2006, 11:46
با اپرا دانلود ميشه اما به هر حال اونرو تو يه جاي ديگه آپلود كردم اينم لينكش : دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باتشكر :biggrin:
اينم آدرسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
28-06-2006, 13:41
بي فايده است
M.B.Asadi
28-06-2006, 17:56
بي فايده است
مگه چي شد؟
شايد اصلا ويندوزت غير قانوني نباشه
DarkWizard عزيز
ميشه درباره فايلي كه گذاشتي توضيح بدي
چطور بايد باهاش كار كنم؟
DarkWizard
29-06-2006, 15:07
M.B.Asadi جان من خودمم همین روش رو انجام دادم ; اکتیو هم شد اما باز موقع نصب IE 7 گیر میده میگه غیرقانونیه ! (ویندوزم هم SP2 هست)
parsbin جان فقط کافیه برنامه رو اجرا کنید و روی patch کلیک کنید.البته فکر کنم به سیدی ویندوز هم احتیاج داشته باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.