مشاهده نسخه کامل
: عدم تحرک مدفوع در روده بزرگ
pesilium
02-06-2011, 13:32
من بی اشتهایی عصبی دارم وزنم حدود 51 هست قدم 173
چیزی نمیخورم اما همیشه احساس مدفوع دارم بعضی اوقات هم که عمل دفع انجام میدم مدفوع سیاه و آبکی به مقدارکم دفع میکنم
داروهای مصرفی:
فلوکستین
امگا3
متفورمین
مولتی ویتامین مینرال
فرفولیک اسید
استرادیول
shalineh
02-06-2011, 13:46
شما به احتمال زیاد دچار IBS شدید و بهتره از داروهایی نظیر ایمی پرامین - کلیدینیوم سی - بلادونا پی بی استفاده کنید.
با توجه به مدفوع سیاه، بهتره یه آزمایش Occult Blood هم انجام بدین.
در صورت نیاز با یک پزشک متخصص داخلی ( ترجیحا فوق گوارش ) مشورت کنید.
در ضمن استرادیول با متفورمین تداخل دارویی دارد.
هیچ یک از داروهایی که ذکر کرده اید معمولا چنین عارضه ای ندارند.
pesilium
02-06-2011, 15:45
میشه توضیح ساده تری بدین؟
pesilium
04-06-2011, 22:28
شما به احتمال زیاد دچار IBS شدید و بهتره از داروهایی نظیر ایمی پرامین - کلیدینیوم سی - بلادونا پی بی استفاده کنید.
با توجه به مدفوع سیاه، بهتره یه آزمایش Occult Blood هم انجام بدین.
در صورت نیاز با یک پزشک متخصص داخلی ( ترجیحا فوق گوارش ) مشورت کنید.
در ضمن استرادیول با متفورمین تداخل دارویی دارد.
هیچ یک از داروهایی که ذکر کرده اید معمولا چنین عارضه ای ندارند.
شیاف بیزاکودیل یا قرص بیسموت چطور هستن؟
دوست عزیز
همانطور که دوستان اشاره کردند به احتمال زیاد شما دچار روده تحریک پذیر هستید . در این بیماری روده شما بعلت تحریکات عصبی دچار اختلال حرکت می باشد و همانطور که گفتید احساس دفع و زور پیچ و شاید دوره هایی از یبوست و اسهال را تجربه کنید . علت این مورد استرسهای عصبی درونی و درمان آن هم شناخت این استرس ها و درمان آنها و همچنین داروهایی که روی سیستم عصبی تاثیر می گذارند می باشد .
البته تشخیص این بیماری بعد از بررسی های کامل و رد بیماری های دیگر روده ای می باشد به این معنی که شما باید به پزشک مراجعه کنید تا آزمایشات و بررسی های لازم را انجام بدهید و در صورتیکه بیماری دیگر گوارشی تشخیص داده نشد این بیماری مطرح می باشد .
بررسی ها شامل یک شرح حال کامل . معاینه شکم . انجام آزمایش خون و مدفوع و انجام سونوگرافی و یا تصویر برداری های دیگر از شکم می باشد . مصرف داروهای مختلف در این امر می تواند تاثیر داشته باشد .
علت استفاده از این داروها خصوصا متفورمین و استرادیول در شما چیست ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.