مشاهده نسخه کامل
: مشكل با هارد وسترن بلك
من يك هارد يك ترابات وسترن بلك دارم صداش خيلي زياد بود الان هم خراب شده. قبلا با نرم افزار هاي مختلف چك كردم هارد مشكل نداشت.
ديروز خواستم يك فايل زيپ رو اكسترك كنم در حين حال داشتم آهنگ گوش مي دادم سرعت سيستمم خيلي آمد پايين و مجبور شدم ريست كنم. زماني كه سيستم ريست شد و بالا اومد ويندوز هاي كه نصب كردم رو نمايش مي ده. ويندوز 7 و XP. وقتي ويندوز 7 رو انتخاب مي كنم گير مي كنه و شروع مي كنه به اسكن تمام درايوام و زماني كه xp انتخاب مي كنم پيغام مي ده يك فايل گم شده و بالا نمي آيد.
سرعت هاردم فوق العاده پايين اومده و هنوز نتونستم وارد ويندوز بشم.وقتي ويندوز جديد نصب مي كنم رو صفر درصدد گير مي كنه و جلو نمي ره. از ويندوز لايو هم استفاده كردم دير بالا مياد و وقتي كه بالا مياد درايوها رو نمايش نمي ده و گير مي كرد . با لينوكس لايو هم امتحان كردم و بالا نمي آمد و پيغام مي داد كه سكتور صفر هارد ايراد داره.
به يك هارد ديگه وصل كردم و به عنوان اسليو قرار دادم سيستم بالا اومد ولي سرعتش افتضاح شده بود و خيلي طول كشيد تا درايوها رو شناسايي كنه و من بي خيال شدم.
چطور ميشه اين مشكل رو حل كرد ؟ تو اين هاردم خيلي اطلاعات دارم .
شما اگر براتون ممکنه بدین کل سیستم رو براتون اسکن کنن اینا میتونه نشانه ویروسی بودن ویندوز باشه ......... این مشکلاتی که شما میگین بیشتر شبیه مشکلات نرم افزاری هست تا سخت افزاری .
- Saman -
02-06-2011, 13:39
به نظر مي رسه كه هارد تون ايراد پيدا كرده . ( مشكل سخت افزاري ) امكانش هست كه با نرم افزار HDD Regenerato هارد رو چك كنيد و ببينيد كه مشكل چي هست ... البته به قول دوستمون هم يه اسكن بابت ويروسي بودن انجام بدين . اگه اطلاعات مهمي در درايو C نداريد اونو فرمت كنيد
دست آخر هم اگه مطمئن شدي كه هارده ايراد داره به گارانتي عودت كن ...
jafarian
02-06-2011, 13:43
نرم افزاری اینکارکنید شماهاردتخلیه اطلاعات کنید روهارد دیگه درمرحله بعد هارد پارتیشن بندی ازنوع کنید و درایوهایی که برای هاردتون درست میکنید ازیکی که الان هست کمترباشه درضمن قبلش دمای هارد خودتونم چک کنید از46 بالاترنباشه:20:
شما اگر براتون ممکنه بدین کل سیستم رو براتون اسکن کنن اینا میتونه نشانه ویروسی بودن ویندوز باشه ......... این مشکلاتی که شما میگین بیشتر شبیه مشکلات نرم افزاری هست تا سخت افزاری .
فكر نكنم از ويروس باشه چون آنتي ويروسم به روز بود. آنتي ويروسم هم Norton Internet Security 2011 بود
به نظر مي رسه كه هارد تون ايراد پيدا كرده . ( مشكل سخت افزاري ) امكانش هست كه با نرم افزار HDD Regenerato هارد رو چك كنيد و ببينيد كه مشكل چي هست ... البته به قول دوستمون هم يه اسكن بابت ويروسي بودن انجام بدين . اگه اطلاعات مهمي در درايو C نداريد اونو فرمت كنيد
دست آخر هم اگه مطمئن شدي كه هارده ايراد داره به گارانتي عودت كن ...
امشب مي خوام با اين نرم افزار چكش مي كنم ببينم چي ميشه.
درايوام هيچ كدوم فرمت نمي شن.
من مي خوام اول اطلاعات استخراج كنم بعد بفرستم گارانتي .
نرم افزاری اینکارکنید شماهاردتخلیه اطلاعات کنید روهارد دیگه درمرحله بعد هارد پارتیشن بندی ازنوع کنید و درایوهایی که برای هاردتون درست میکنید ازیکی که الان هست کمترباشه درضمن قبلش دمای هارد خودتونم چک کنید از46 بالاترنباشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با چه نرم افزاري اين كار رو بكنم؟
قبلا تعويض كيس دماي هاردم تا 46 مي رفت ولي بعد تعويض كيس از 39 بالاتر نرفت.
LANDASEFR
02-06-2011, 17:37
آيا روشن شدن گهاي اوقات چراغ قرمز كيس ميتونه نشانه خرابي هارد باشه ؟
- Saman -
02-06-2011, 21:05
نه دوست عزيز ! اصلا اين طور نيست. اون چراغ قرمز نشون ميده كه هارد شما در حال فعاليت و كار كردن هست . زمان هاي خاص مثلا فرمت كردن به طور مداوم روشن و مواقع نرمال به حالت چشمك زن ...
بابت مشكل دوست عزيزمون دماي هارد ت كاملا مناسب بوده . به هر حال اميدوارم مشكل جدي نباشه :20:
jafarian
02-06-2011, 21:41
فكر نكنم از ويروس باشه چون آنتي ويروسم به روز بود. آنتي ويروسم هم Norton Internet Security 2011 بود
امشب مي خوام با اين نرم افزار چكش مي كنم ببينم چي ميشه.
درايوام هيچ كدوم فرمت نمي شن.
من مي خوام اول اطلاعات استخراج كنم بعد بفرستم گارانتي .
با چه نرم افزاري اين كار رو بكنم؟
قبلا تعويض كيس دماي هاردم تا 46 مي رفت ولي بعد تعويض كيس از 39 بالاتر نرفت.
منظورتون اگرپارتیشن بندی که با خودویندوز xp میتونید انجام بدین اما اگر واسه چک کردن دمای هارد میخواین از این برنامه hwinfo32 میتونید واسه کنترل دمای هارد و مابقی قسمتهای سیستم استفاده کنید .
---------- Post added at 10:41 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
اگرچراغ قرمزجلوی کیس که مربوط به هارد گاهی روشن باشه طبیعی مثلا اگر شما برنامه نصب کنید اون چراغ چشمک میزنه یا چیزی ازروی سیستم پاک کنید.
منظورتون اگرپارتیشن بندی که با خودویندوز xp میتونید انجام بدین اما اگر واسه چک کردن دمای هارد میخواین از این برنامه hwinfo32 میتونید واسه کنترل دمای هارد و مابقی قسمتهای سیستم استفاده کنید .
.
چون شما گفتين :نرم افزاری اینکارکنید شماهاردتخلیه اطلاعات کنید
منظورم اينكه از چه نرم افزاري براي كپي از اطلاعات استفاده كنم؟
jafarian
02-06-2011, 22:40
منظورم این بود که هارد به هارد کنید بعدش پارتیشن بندی کنید با بوت xp .
اينم نتيجه تست با hd tune البته فقط گذاشتم 2% چك بشه كه همونم 40 دقيقه طول كشيد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چطور اين سكتور هاي خراب رو درست كنم؟ نرم افزار hdd regenerator هم موقع اجرا ارور مي ده و هاردم رو نمي تونه پيدا كنه.
با نرم افزار 7zip file manager تونستم وارد My Computer بشم ولي دو تا از درايو ها رو نمي تونه نمايش بده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.