مشاهده نسخه کامل
: نوت بوک،نت بوک، تبلت، ب و ج. هزار توی نیاز و رفع!
babrdala
02-06-2011, 12:45
سلام
من واسه برنامه نويسي وب، مطالعه و اينترنت گردي و همچنين امور روزمره كار با كامپيوتر مثل ديدن فيلم و آرشيو فايل و گاها بازيهای سبك و بيشتر ذهني ميخوام با بودجه هفتصد اينا كارم راه بيوفته.
انتظارمم اينه گجت من كاملا قابل حمل، صفحه نمايش با بازتابش نور كم (چون مطالعه و برنامه نويسي نيازمند خيره شدن به صفحه هستن و من تو مكانهاي باز هم خواهم بود) و باطري مناسب تا پنج ساعت اينا.
الان تبلتا خيلي وسوسه برانگیزن ولی آندروید و iOS برنامه نویسی و طراحی ندارن. لپتاپهای معمولی هم که بقدری خشک و رسمی اند كه فقط ميشه رو ميز گذاشتون.
تركيب يه تبلت ارزون واسه اينترنت و مطالعه و نت بوك واسه برنامه نويسي هم بد نيست ولي هر دو دستگاه بايد زور بزنن تا راه برن! يه پي سي تبلت lenovo s10-3t گرفتم با فن هميشه روشن و باطري يه ساعت كارش چهار ستونم رو لرزاند و پسش دادیم!
حالا داستان واسه من شده یه مسئله که نشه جواب قانع کننده ای واسش پیدا کرد...
لطفا راهنمایی کنید.
یا باید تا حدی هزینه کنی که بشه به پاسخ قانعه کننده برسی
یا در این محدوده قیمت باید برخی از خواسته هات رو در نظر نگیری
پیشنهاد من یک لپتاپ هست.
14 اینچ هم باشه تا راحت بتونی حملش کنی.
مثلا مدل های 14 اینچی Acer و یا ایسوس/
babrdala
03-06-2011, 08:59
پیشنهاد من یک لپتاپ هست.
قبول دارم که 14اینچها قابل حملترند ولی چنتا مشکل هست جناب بیواستار
مشکل باطری و عموما بازتابش صفحه براقشون که واسم قابل تحمل نیست. بعلاوه وزن بیشتر از 2 کیلوگرم هم به نظر من غیرمنطقیه.
babrdala
05-06-2011, 20:16
لابد نبود پیشنهاد هم خودش یه جور پیشنهاده:46:
Mr.Mazmamfi
05-06-2011, 22:37
پیشنهاد من یک لپتاپ هست.
تو مدلهای 14 اینچ به نظرم ایسر 4750 خوبه هم سندی بریجه و هم usb 3 داره.
قبول دارم که 14اینچها قابل حملترند ولی چنتا مشکل هست جناب بیواستار
مشکل باطری و عموما بازتابش صفحه براقشون که واسم قابل تحمل نیست. بعلاوه وزن بیشتر از 2 کیلوگرم هم به نظر من غیرمنطقیه.
شما اگه برای اینترنت و برنامه نویسی میخوایی همین 4750 خوبه و باتریش تا 3 ساعت و حتی بالاتر جواب میده.
قیمت 4750 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخصات کاملشو هم میتونی تو خود سایت سازگار ببینی.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
babrdala
07-06-2011, 16:31
ممنون از راهنماییهای شده و ناشده
دیروز اتفاقی یه asus 1005pxd گرفتم و دارم استفاده میکنم و تا حالا مورد بد خاصی جز زاویه دید عمودی بسیار کم ندیدم ازش. باطری و شارژر و وزنش و بوت آپش مناسبه. کیبور و تاچ و گرافیک به نسبتش متوسط.
babrdala
19-06-2011, 15:00
از اینکه نت بوک رو به تبلت ترجح دادم خرسندم. این چیزی هم که گرفتم واقعا قابل قبوله و تنها نکته آزاردهندش همین صدا فنه که البته همشون ظاهرا دارن و البته استعداد عجیب من واسه رد گرفتن اینگونه صداها واقعا داره واسم مشکل ساز میشه.
احساس میکردم یه نت بوک باس ضعیفتر از اینا میبود و با توجه به مدل من که n455 داره. ولی تا حد ارضا کننده ای خوبه.
خیلیها میگفتن کمتر از 13 اینچ با اتم حتما مشکل ساز میشه واست ولی برای اونا که تدوینگر فیلم یا عکاس حرفه ای یا گیمر و کدر این جور چیزا نیستن یه 10 اینچ یک کیلویی مناسبترین آپشنه چون اگه ضعف پردازشی هم داشته باشه قابلیت حملش بحدی بالاست که میشه راحت گفت آدم رو از این گوشیهای های-تک و پلیرهای همراه هم تو بسیاری موارد بینیاز میکنه خصوصا اگه دووم باطریش از 7 ساعت اینا بالاتر باشه. حقیقتا چهارصد تومن پول یه گوشه متوسطه که حتی نمیشه اصلا با یه نت بوک سنجید و قیاسش کرد.
تجربه ویندوز رو یه سیستم قابل حمل بالا واقعا لذت بخشه. مطمئن باشید که آندروید و آی او اس نسبت به ام اس ویندوز فقط اسباب بازین...
جالب اینکه من یه نسخه از آندروید 2.2 قابل نسب و پورت شده واسه asus eee pc هم واسه سیستمم دانلود و رو یه میکرو گذاشتم و هر قت بخوام میتونم از اونجا بوتش کنم!
سلام
من واسه برنامه نويسي وب، مطالعه و اينترنت گردي و همچنين امور روزمره كار با كامپيوتر مثل ديدن فيلم و آرشيو فايل و گاها بازيهای سبك و بيشتر ذهني ميخوام با بودجه هفتصد اينا كارم راه بيوفته.
انتظارمم اينه گجت من كاملا قابل حمل، صفحه نمايش با بازتابش نور كم (چون مطالعه و برنامه نويسي نيازمند خيره شدن به صفحه هستن و من تو مكانهاي باز هم خواهم بود) و باطري مناسب تا پنج ساعت اينا.
الان تبلتا خيلي وسوسه برانگیزن ولی آندروید و iOS برنامه نویسی و طراحی ندارن. لپتاپهای معمولی هم که بقدری خشک و رسمی اند كه فقط ميشه رو ميز گذاشتون.
تركيب يه تبلت ارزون واسه اينترنت و مطالعه و نت بوك واسه برنامه نويسي هم بد نيست ولي هر دو دستگاه بايد زور بزنن تا راه برن! يه پي سي تبلت lenovo s10-3t گرفتم با فن هميشه روشن و باطري يه ساعت كارش چهار ستونم رو لرزاند و پسش دادیم!
حالا داستان واسه من شده یه مسئله که نشه جواب قانع کننده ای واسش پیدا کرد...
لطفا راهنمایی کنید.
منم St-3t رو خریدم و با 100 ضرر فروختم !
sarukhan
20-06-2011, 03:16
نتبوك hp mini 210 هم گزينه ى خوبيه
صفحه اش هم anti glare هستش.
lenovo x220
از هر لحاظ مناسب شماست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.