مشاهده نسخه کامل
: کمک در مورد اور کلاک سی پی یو i7 2600k
police-force
02-06-2011, 11:10
سلام دوستان من میخواستم سی پی یو i7 2600k کامپیوترم رو اور کلاک کنم از طریقه مادر برد Asrock p67 professional اگه دوستان راهنماییم کنن ممنون میشم اینم چند تا عکس از مشخصات قطعات :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم خود مادربردتون نرم افزارش روداشته باشه اگه نه که باید از توبایوس انجام بدی
police-force
02-06-2011, 12:08
فکر کنم خود مادربردتون نرم افزارش روداشته باشه اگه نه که باید از توبایوس انجام بدی
اگه این منظورتون هست باید چی رو تغییر بدم؟
ضریب سی پی یو ی شما بازه
بنابراین برید تو بایوس cpu ratio رو افزایش بدین تمومه پارامترهای دیگه مثل فرکانس qpi و رم رو لازم نیست دست بزنید
در صورت لزوم به سی پی یو ولتاژ بدین
با نرم افزار prime 95 دو مرحله تست پایداری بگیرید یک بار 30 دقیقه یک بار 20 دقیقه
گزینه هایی در بایوس مثل turbo boost و c1e c2e c2 رو غیر فعال کنید
فنتون هم باید خوب باشه و پاور خوب
LANDASEFR
02-06-2011, 17:39
آيا انكان اور موقتي وجود داره ، مثلا فقط مواقع رندرينگ اور كنيم؟ و سپس بر گردونيم به حالت عادي.
pasargadd
02-06-2011, 17:43
آيا انكان اور موقتي وجود داره ، مثلا فقط مواقع رندرينگ اور كنيم؟ و سپس بر گردونيم به حالت عادي.
بله چرا که نه.
سلام منم یه سوال دارم
مادربرد من asus p8p67 و CPU i7 2600
درایور مادربرد رو که نصب کردن یه نرم افزار نصب شده به اسم
ASUS SmartDoctor
متاسفانه سرعت نتم پایین بود نتونستم عکسشو اپلود کنم
تو این نرم افزار 3 تا گذینه هست جلوشونم یه درجه هست که میشه چپو راستشون کرد میشه توضیح بدین این گذینه ها چی هستن بعد حرکتشون بدم چه اتفاقی میفته:
Vcore
Engine
Memory
ess_1362
02-06-2011, 20:11
سلام دوستان من میخواستم سی پی یو i7 2600k کامپیوترم رو اور کلاک کنم از طریقه مادر برد Asrock p67 professional اگه دوستان راهنماییم کنن ممنون میشم اینم چند تا عکس از مشخصات قطعات :
اولا شات ها نمایش داده نمیشه
درثانی شما اول در حالت عادی یک تست 30 دقیقه ای زا پردازنده با prime95 بگیر و دمای بیشینه پردازنده را با hw monitor گزارش بده
چون فن های اوریجینال این سری آشغال هست
اگر دما در فول لود زیر 60 درجه بود اونوقت 1 تا دو واحد ضریب پردازنده را ببر بالا
با فن استوک من بیش از این توصیه نمی کنم
بله در بایاس پروفایل میسازی و در پروفایل های مختلف ذخیره می کنی
سلام منم یه سوال دارم
مادربرد من asus p8p67 و CPU i7 2600
درایور مادربرد رو که نصب کردن یه نرم افزار نصب شده به اسم
ASUS SmartDoctor
متاسفانه سرعت نتم پایین بود نتونستم عکسشو اپلود کنم
تو این نرم افزار 3 تا گذینه هست جلوشونم یه درجه هست که میشه چپو راستشون کرد میشه توضیح بدین این گذینه ها چی هستن بعد حرکتشون بدم چه اتفاقی میفته:
Vcore
Engine
Memory
نرم افزار اورکلاک ایسوس هست
من توصیه می کنم اصلا از این طریق اورکلاک نکنید
اصلا امن نیست
taghdirrr
02-06-2011, 23:05
این cpu با فن استوک تا 5 اور میشه البته بستگی داره رمت باسش چند باشه تا ضریب cpu رو برای اورکلاک بالاتر راحت تر باز کنه و پایدار بمونه.
شما یه شات از منوی بایوس قسمت اورکلاک بزارین تا راحت تر بشه دقیق راهنمایی کرد.
ess_1362
03-06-2011, 11:02
این cpu با فن استوک تا 5 اور میشه
از احاظ عملی تا 6 و 7 هم میشه اور کرد ولی بابای پردازنده در میاد
اورکلاک باید علمی و امن باشه
البته بستگی داره رمت باسش چند باشه تا ضریب cpu رو برای اورکلاک بالاتر راحت تر باز کنه و پایدار بمونه.
چه ربطی به فرکانس رم داره
وقتی ضریب پردازنده را بالا ببری سایر پارامترها ثابت می مونه
به فرض که ضریب پردازنده هم لاک باشه با افزایش bclk میشه dram ratio را کم کرد تا فرکانس رم بالا نره
taghdirrr
03-06-2011, 11:21
از احاظ عملی تا 6 و 7 هم میشه اور کرد ولی بابای پردازنده در میاد
اورکلاک باید علمی و امن باشه
چه ربطی به فرکانس رم داره
وقتی ضریب پردازنده را بالا ببری سایر پارامترها ثابت می مونه
به فرض که ضریب پردازنده هم لاک باشه با افزایش bclk میشه dram ratio را کم کرد تا فرکانس رم بالا نره
خوب اورکلاک با فن استوک یعنی چه؟
یعنی اینکه تو اون فرکانس هیچ مشکلی از لحاظ دما و پایداری نیست.
میخای برات لینک اورکلاک تا 4.5 که تمام سایتها آموزششو دادن بهت نشون بدم که هیچ مشکلی ندارن.
بالای 5 باید به فکر کولینگ باشیم.
نه عزیزم.شما اگه این cpu رو اورکلاک کنی میفهمی که چنین نیست.
من خودم با 1333 تا 4.5 اور کردم اما با 2000 تا 5 رفت ولی خودم تا 4.8 نگه داشتم.
من حرفمو اینجا با دلیل و منظق میزنم و از این سایت و اون سایت جمع نکردم.
این cpu با فن استوک تا 5 اور میشه البته بستگی داره رمت باسش چند باشه تا ضریب cpu رو برای اورکلاک بالاتر راحت تر باز کنه و پایدار بمونه.
ضریب سی پی یو به رم ربطی نداره وقتی شما از bclk اور کنید این قضایا و مشکلات پیش میاد
برای اور رم هم مکشلی ندارند و راحت با ضریب رم یا پروفایل xmp میشه اونکارو کرد
در ضمن با فن استوک اینقدر اورکلاک کنید دمای سی پی یو در حالت لود خیلی بالا میره و عمر سی پی یو کم میشه و توصیه نمیشه شما در حالت لود با فن استوک دمای سی پی یو تون چنده؟
taghdirrr
03-06-2011, 12:26
ضریب سی پی یو به رم ربطی نداره وقتی شما از bclk اور کنید این قضایا و مشکلات پیش میاد
برای اور رم هم مکشلی ندارند و راحت با ضریب رم یا پروفایل xmp میشه اونکارو کرد
در ضمن با فن استوک اینقدر اورکلاک کنید دمای سی پی یو در حالت لود خیلی بالا میره و عمر سی پی یو کم میشه و توصیه نمیشه شما در حالت لود با فن استوک دمای سی پی یو تون چنده؟
در حالت idle 38 درجه در حالت لود 52 تا 58
در ضمن نیازی نمیبینم که از فن دیگه ای استفاده کنم.
cpu تا دمای 74 درجه میتونه راحت کار کنه و بدون مشکل.
پس اگه ربطی نداره همون 1333 رو استفاده کنین :46::46: و نیازی نیست 2000 نصب کنین .چون شاید برای من قضیه فرق میکرد و معجزات الهی بوده که ربط داشته.
پس اگه ربطی نداره همون 1333 رو استفاده کنین :46::46: و نیازی نیست 2000 نصب کنین .چون شاید برای من قضیه فرق میکرد و معجزات الهی بوده که ربط داشته.
گفتید چند مگاهرتز اورکلاک کردین ؟
حالت پایه ی سی پی یو چقدر بوده؟
کارایی سی پی یو از دمای 65 درجه به بالا کم میشه
اگه میشه با cpu-z از هرتبش یک عکس بزارید از اینجا
از سیستم خودتون
taghdirrr
03-06-2011, 12:43
گفتید چند مگاهرتز اورکلاک کردین ؟
حالت پایه ی سی پی یو چقدر بوده؟
کارایی سی پی یو از دمای 65 درجه به بالا کم میشه
4.8GHz
حدودای 40 از 40 بالا نمیره در حالت پایه
نه اصلا کارایی cpu پایین نمیره من نمیدونم شما با چه دلیل و مدرکی میگین که پایین میاد .
الان بهترین سیستم برای تست همین بازیهای کامپیوتری هست.
در بازی کرایسیس من حتی با دمای 74 درجه که بعد 4 ساعت بازی کردن اونم هوا گرم بود 1 فریم هم افت فریم نداشتم .
4.8GHz
نه اصلا کارایی cpu پایین نمیره من نمیدونم شما با چه دلیل و مدرکی میگین که پایین میاد .
الان بهترین سیستم برای تست همین بازیهای کامپیوتری هست.
در بازی کرایسیس من حتی با دمای 74 درجه که بعد 4 ساعت بازی کردن اونم هوا گرم بود 1 فریم هم افت فریم نداشتم .
چرا قدرت پردازشی سی پی یو یکم پایین میاد حتما که نباید تو بازی خودشو نشون بده
همچنین در دراز مدت عمر سی پی یو رو کم میکنه برای همین میگن بعد اور وقتی تست پایداری میگیرد دما از 65 بیشتر نشه
در ضمن من عکسی ندیدم
taghdirrr
03-06-2011, 12:53
چرا قدرت پردازشی سی پی یو یکم پایین میاد حتما که نباید تو بازی خودشو نشون بده
همچنین در دراز مدت عمر سی پی یو رو کم میکنه برای همین میگن بعد اور وقتی تست پایداری میگیرد دما از 65 بیشتر نشه
40 چیه ؟ کلا چند مگاهرتز اور کردین؟
در ضمن من عکسی ندیدم
عکس چی؟
3.3 گیگا هرتز:46: نه مگاهرتز حالت پایه تا 4.8 اور کلاک کردم .
منظور منو نفهمیدید دیگه گفتم چند مگاهرتز اور کردین نگفتم حالت پایه رو بگین وگرنه من فرق گیگاهرتز و مگاهرتز رو میدونم حالا بگذریم
شما 1.5 گیگاهرتز سی پی یو رو اور کردید چطور با فن استوک در لود 58 درجه دمای سی پی یو دارید؟
از تب های نرم افزار cpu-z از سیستم خودتو برای من عکس بزارید کار سختیه؟
همچنین hw monitr در حالت لود
taghdirrr
03-06-2011, 13:21
بفرما دوست عزیز .
الان داشتم دانلود میکردم به خاطر همین تا 4.7 اور کرده بودم البته نمیدونم میدونی یا نه تو ساندی بریج اگه تو ستاپ 4.7ghz اور کنی تو دستکتاپ 4.6 نشون داده میشه .
دمای cpu هم که مشاهده میکنی الان بد جوری هوای اتاقم گرمه گاها 30 هم میشه .پنکه هم که روشن کنم 29 28 میشه تو بازیها هم که سنگینترین بازی gta iv هست با نهایت تنظیمات گرافیکی دما از 55 بالا نمیره اونم بعد 4 ساعت بازی.
بفرما دوست عزیز .
الان داشتم دانلود میکردم به خاطر همین تا 4.7 اور کرده بودم البته نمیدونم میدونی یا نه تو ساندی بریج اگه تو ستاپ 4.7ghz اور کنی تو دستکتاپ 4.6 نشون داده میشه .
دمای cpu هم که مشاهده میکنی الان بد جوری هوای اتاقم گرمه گاها 30 هم میشه .پنکه هم که روشن کنم 29 28 میشه تو بازیها هم که سنگینترین بازی gta iv هست با نهایت تنظیمات گرافیکی دما از 55 بالا نمیره اونم بعد 4 ساعت بازی.
مرسی دوست من نرم افزار cpu-z نداری که از تب مموری و spd عکس بزاری من وضعیت رمها و تایمینگشو ببینیم مثل اینکه این سندی بریج از اونیم که فکر میکردم خنک تره
pasargadd
03-06-2011, 13:54
بفرما دوست عزیز .
در مورد خنک بودن سندی بریج که شکی نیست.
در مورد این جملتون کمی توصیح بدین.
شما با cpu z شات بزارین تا بشه بهتر نظر داد که واقعا 4.7 تو ستاپ و 4.6 تو ویندوز حقیقت داره یا نه.
چون cpu دقیق نشون میده.
در ضمن برای درک بیشتر شما یک ولید از cpu z بزارین.
taghdirrr
03-06-2011, 13:55
مرسی دوست من نرم افزار cpu-z نداری که از تب مموری و spd عکس بزاری من وضعیت رمها و تایمینگشو ببینیم مثل اینکه این سندی بریج از اونیم که فکر میکردم خنک تره
نه این برنامرو ندارم چون زیاد بدردم نمیخوره .اما رم رو اورکلاک نکردم چون همون 2133 هستش.و تایمیکنگ هم cl9 هست.
الان نزدیک 3 روز هست که سیستمم روشنه چون دارم دانلود میکنم .
ساندی بریج یه چیز دیگست.
به همین خاطر هست که میگم هر چی باس رم بالا باشه این لامصب ساندی بریج فقط باس رم میخاد تا بدنی اورکلاک یعنی چه.
خوب اتون جملمو کسایی که 2500k و 2600k دارن میتونن بهتر بفهمن چون اکثر اونایی که اور کردن همینطوریه.
حالا دلیلش هم نمیدونم.اگه دقت کنی توی core temp هم 49 هست fereg.
نه عزیزم.شما اگه این cpu رو اورکلاک کنی میفهمی که چنین نیست.
من خودم با 1333 تا 4.5 اور کردم اما با 2000 تا 5 رفت ولی خودم تا 4.8 نگه داشتم.
من حرفمو اینجا با دلیل و منظق میزنم و از این سایت و اون سایت جمع نکردم.
پس اگه ربطی نداره همون 1333 رو استفاده کنین و نیازی نیست 2000 نصب کنین .چون شاید برای من قضیه فرق میکرد و معجزات الهی بوده که ربط داشته.
دوست عزیز مقدار فرکانس رم در حالت Stock هیچ ارتباطی به اورکلاک پردازنده از طریق Multiplier نداره.چون رم برای تغییر فرکانس دارای یک ضریب متغیر جدا هست.
زمانی که دمای هسته بالاتر میره در نتیجه بازده Processor ها افت میکنه = کاهش Performance سیستم.
البته این در بازی ها معمولا به علت اینکه صحنه بازی دائما در حال تغییر هست و کاهش Performance پردازشگر تاثیری روی GPU ها نمیزاره قابل تشیص نیست.
+
علت اینکه دما پردازنده شما در حالت IDLE اینقدر پایین هست گزینه هایی مثل C1E/C&Q هست که فرکانس پردازنده رو در حالت IDLE کاهش میده و درنتیجه مصرف سیستم + گرما حصل کاهش پیدا میکنه.
و اینکه شما یک پردازنده Intel i7 2500K 4Core/4Thread رو روی فن Stock تا 4.6GHZ اورکلاک کردید دلیل نمیشه یک پردازنده 2600K کهاز قابلیت Hyper-Threading بهره میبره و دارای 8 Thread هست هم بشه تا این فرکانس با فن Stock اورکلاک کرد.تختلاف دمای بین این دو پردازنده به علتی که بالا گفتم خیلی زیاد هست.
taghdirrr
03-06-2011, 14:04
دوست عزیز مقدار فرکانس رم در حالت Stock هیچ ارتباطی به اورکلاک پردازنده از طریق Multiplier نداره.چون رم برای تغییر فرکانس دارای یک ضریب متغیر جدا هست.
زمانی که دمای هسته بالاتر میره در نتیجه بازده Processor ها افت میکنه = کاهش Performance سیستم.
البته این در بازی ها معمولا به علت اینکه صحنه بازی دائما در حال تغییر هست و کاهش Performance پردازشگر تاثیری روی GPU ها نمیزاره قابل تشیص نیست.
+
علت اینکه دما پردازنده شما در حالت IDLE اینقدر پایین هست گزینه هایی مثل C1E/C&Q هست که فرکانس پردازنده رو در حالت IDLE کاهش میده و درنتیجه مصرف سیستم + گرما حصل کاهش پیدا میکنه.
و اینکه شما یک پردازنده Intel i7 2500K 4Core/4Thread رو روی فن Stock تا 4.6GHZ اورکلاک کردید دلیل نمیشه یک پردازنده 2600K کهاز قابلیت Hyper-Threading بهره میبره و دارای 8 Thread هست هم بشه تا این فرکانس با فن Stock اورکلاک کرد.تختلاف دمای بین این دو پردازنده به علتی که بالا گفتم خیلی زیاد هست.
نه عزیزم .
2600K رو هم تست کردم همینطوریه اصلا مو نمیزنه هر دو به یک اندازه اورکلاک میشه. و قدرتشون هم به یک اندازه هست.
اگرم زیاد مایل هستین فردا براتون یه شات از همین 2600K هم میزارم تا جای هیچ شکی نباشه.
در ضمن این حرفهایی که میگن performance پایین میاد والا من که دیگه از بازی کرایسیس دیگه چیزی نیست همه سیستمو در حالت لود قرار بده میگم تو این بازی اصلا افت نداشتم.
حالا باز شما اینطوری میگین عیب نداره افت داره .
اما تا جایی که خود من هر دو تاشو امتحان کردم هیچ ایرادی در دمای بالای 60 70 هم نداره.
نه عزیزم .
2600K رو هم تست کردم همینطوریه اصلا مو نمیزنه هر دو به یک اندازه اورکلاک میشه. و قدرتشون هم به یک اندازه هست.
اگرم زیاد مایل هستین فردا براتون یه شات از همین 2600K هم میزارم تا جای هیچ شکی نباشه.
در ضمن این حرفهایی که میگن performance پایین میاد والا من که دیگه از بازی کرایسیس دیگه چیزی نیست همه سیستمو در حالت لود قرار بده میگم تو این بازی اصلا افت نداشتم.
حالا باز شما اینطوری میگین عیب نداره افت داره .
اما تا جایی که خود من هر دو تاشو امتحان کردم هیچ ایرادی در دمای بالای 60 70 هم نداره.
دوست من حرف شما اشتباه هست شما رم رو اورکلاک نکردید چطوری شده 2133 مگاهرتز؟
اولا سی پی یو های سندی بریج کنترلر حافظشون ddr3 1333 mhz هست یعنی هر رمی رو شما بزارید رو مین رو این فرکانس تنظیم میشه بعد میتونید برید ستاپ و رم رو با ضریبش یا با xmp به اون 2133 برسونید
این قضیه به چیپست هم ربطی نداره و برای همه هم سی پی یو های این نسل صادقه
باز هم میگم فرکانس رم هیچ ربطی به میزان اورکلاک سی پی یو تو این نسل و نسل قبلی یعنی nehalem نداره
چون در این دونسل کنترلر حافظه و سی پی یو با هم یک پارچه شدن و به صورت یک die در اومدن و هیچ گذرگاهی بینشون نیست این یعنی اینکه فرکانس رم هیچ محدودیتی روی اور سی پی یو نداره
این قضیه چرا تو سی پی یو های 775 اینتل و westmer سوگت 1156 بود چون بین کنترلر حافظه و سی پی یو گذرگاه بود اون گذرگاه باعث محدودیت در اور سی پی یو میشد ولی در این نسل اینطور نیست
بازم میگم شما از روی یک بازی نمیتونی تشخیص بدی و همونطور که گفتم دمای بالای 65 در دراز مدت عمر سی پی یو رو کم میکنه
taghdirrr
03-06-2011, 16:24
دوست من حرف شما اشتباه هست شما رم رو اورکلاک نکردید چطوری شده 2133 مگاهرتز؟
اولا سی پی یو های سندی بریج کنترلر حافظشون ddr3 1333 mhz هست یعنی هر رمی رو شما بزارید رو مین رو این فرکانس تنظیم میشه بعد میتونید برید ستاپ و رم رو با ضریبش یا با xmp به اون 2133 برسونید
این قضیه به چیپست هم ربطی نداره و برای همه هم سی پی یو های این نسل صادقه
باز هم میگم فرکانس رم هیچ ربطی به میزان اورکلاک سی پی یو تو این نسل و نسل قبلی یعنی nehalem نداره
چون در این دونسل کنترلر حافظه و سی پی یو با هم یک پارچه شدن و به صورت یک die در اومدن و هیچ گذرگاهی بینشون نیست این یعنی اینکه فرکانس رم هیچ محدودیتی روی اور سی پی یو نداره
این قضیه چرا تو سی پی یو های 775 اینتل و westmer سوگت 1156 بود چون بین کنترلر حافظه و سی پی یو گذرگاه بود اون گذرگاه باعث محدودیت در اور سی پی یو میشد ولی در این نسل اینطور نیست
بازم میگم شما از روی یک بازی نمیتونی تشخیص بدی و همونطور که گفتم دمای بالای 65 در دراز مدت عمر سی پی یو رو کم میکنه
آره دوست عزیز شما اصلا درست میگین من که دارم از این پردازنده استفاده میکنم من کارم اشتباهه.
شما دارین در مورد نسل قدیم و حال و آینده حرف میزنین من دارم میگم ساندی بریجها با افزایش باس رم کاراییشون بهتر میشه و اورکلاک بالاتری رو برمیدارن.
حالا شما قبول نمیکنین باز بحثش جداست.
شما از روی سایتها حرفتونو میزنین اما من اینارو دارم استفاده میکنم و با چشمم میبینم که باس رم تاثیر داره.
شما که فرق اورکلاک 1333 تا 2000 رو با رم باس 2000 که در حالت دیفالت معلومه P67 1333 میشناسه که من رممو به همین باس تنظیم کردم حالا این اورکلاک حساب نمیشه چون رم به کارایی خودش رسیده.
آره دوست عزیز شما اصلا درست میگین من که دارم از این پردازنده استفاده میکنم من کارم اشتباهه.
شما دارین در مورد نسل قدیم و حال و آینده حرف میزنین من دارم میگم ساندی بریجها با افزایش باس رم کاراییشون بهتر میشه و اورکلاک بالاتری رو برمیدارن.
حالا شما قبول نمیکنین باز بحثش جداست.
شما از روی سایتها حرفتونو میزنین اما من اینارو دارم استفاده میکنم و با چشمم میبینم که باس رم تاثیر داره.
شما که فرق اورکلاک 1333 تا 2000 رو با رم باس 2000 که در حالت دیفالت معلومه P67 1333 میشناسه که من رممو به همین باس تنظیم کردم حالا این اورکلاک حساب نمیشه چون رم به کارایی خودش رسیده.
دوست من این حرف که کنترلر حافظه ی رم و سی پی یو تو این نسل یک پارچه شدن قبول دارین؟
taghdirrr
03-06-2011, 16:39
دوست من این حرف که کنترلر حافظه ی رم و سی پی یو تو این نسل یک پارچه شدن قبول دارین؟
ببین دوست عزیز من حرفیو مفتکی نمیزنم تا زمانی که خودم ازش استفاده نکردم .
نسل جدیدو من کاری ندارم من گفتم که پردازنده 2500k و 2600k رو خودم با رم 1333 و 2000 تست کردم و اختلاف 4 3 ghz بین دو رم در اورکلاک cpu بود.
حالا شما نسل جدیدو میگین من نمیدونم.
حالا بحث دمارو یادم رفت .
کی گفته بالای 65 درجه برای cpu در طی بلند مدت ضرر داره؟
نه خواهش میکنم بیاد بعد 4 5 سال Cpu من به قول شما (حرفتونو اصلا قبول ندارم) کاراییش پایین بیاد.خوب هر سال یه نسل Cpu میاد کیه که 4 سال بخاد از cpu استفده کنه اونم آدمی مثل من که میخاد هر سال سیستم عوض کنه.
police-force
03-06-2011, 17:56
ضریب سی پی یو ی شما بازه
بنابراین برید تو بایوس cpu ratio رو افزایش بدین تمومه پارامترهای دیگه مثل فرکانس qpi و رم رو لازم نیست دست بزنید
در صورت لزوم به سی پی یو ولتاژ بدین
با نرم افزار prime 95 دو مرحله تست پایداری بگیرید یک بار 30 دقیقه یک بار 20 دقیقه
گزینه هایی در بایوس مثل turbo boost و c1e c2e c2 رو غیر فعال کنید
فنتون هم باید خوب باشه و پاور خوب
من فقط ضریب سی پی یو رو از ۳۴ به ۴۰ تغییر دادم در حالت عادی:
و در حالت فول لود تست با Prime 95 به مدت ۲۰ دقیقه:
کیس Cooler master haf x 942 پاور هم ۱۰۰۰ وات گلد کولر مستر و خنک کننده هم Corsair H70 هستش
به بقیه صحبت هاتون کاری ندارم...!
عجب قدرت یک پردازنده که دارای Hyper Threading هست با یک پردازنده که فاقد این قابلیت هست مساویه؟! عجیبه..!
عزیز من بنده با این پردازنده Extreme OverClocking کردم اگر شما دارید استفاده میکنید..! (هم 2500K هم 2600k)
نتایج هم در سایت HWBOT.ORG قابل مشاهده هست...!
police-force
03-06-2011, 18:52
اینم یه شات از منوی بایوس قسمت اورکلاک و قسمتهایی که تغییر دادم با فلش مشخص کردم:
من فقط ضریب سی پی یو رو از ۳۴ به ۴۰ تغییر دادم در حالت عادی:
و در حالت فول لود تست با Prime 95 به مدت ۲۰ دقیقه:
کیس Cooler master haf x 942 پاور هم ۱۰۰۰ وات گلد کولر مستر و خنک کننده هم Corsair H70 هستش
با این مقدار افزایش فکر نکنم نیازی به افزایش ولتاژ باشه
یک تست 30 دقیقه ای دیگه ای با پرایم بگیرید و در حین تست دمای سی پی یو رو با hw monitor چک کنید که بالاتز از 65 نباشه
taghdirrr
03-06-2011, 19:32
به بقیه صحبت هاتون کاری ندارم...!
عجب قدرت یک پردازنده که دارای Hyper Threading هست با یک پردازنده که فاقد این قابلیت هست مساویه؟! عجیبه..!
عزیز من بنده با این پردازنده Extreme OverClocking کردم اگر شما دارید استفاده میکنید..! (هم 2500K هم 2600k)
نتایج هم در سایت HWBOT.ORG قابل مشاهده هست...!
قابلیت ht در بعضی نرم افزارها کاربرد داره.
یه جوری قدرت میگین انگار خیلی محسوسه.
من زیاد با برنامه های رندر و این چیزا کار نکردم اما در بازیها تستهایی که بین دو تا cpu انجام دادم حتی 1 فریم هم فرقی نداشتن.
پس اگه extreme overclocking کردین نیازی به ادامه بحث نمیبینم چون باید حرفهای منو متوجه شده باشین در غیر اینصئرت حتما اورکلاک نکردین.
عجب...!
یه جوری قدرت میگین انگار خیلی محسوسه.
خیلی محسوس هست...! به طوری که در برنامه ها MultiThread فاصله بیش از 30% مخصوصا زمانی که OverClocking هم داشته باشیم.
برای n امین بار..!
زمانی که پردازنده هایی که دارای ضریب بازی هستند رم در اورکلاکینگ هیچ تاثیری نمیگذاره چون دارای ضریب کنترولر جدا هست.
شما اگر وارد BIOS مادربرد بشید یک گزینه برای تغییر فرکانس رم میبینید که به ازی هر تغییر شما فرکانس های 1066MHZ/1333MHZ/1600MHZ/1866MHZ/2000MHZ/2133MHZ رو مشاهده میکنید.
یک گزینه هم برای تغییر ضریب کنترولر فرکانس پردازنده میبینید که شما فقط با تغییر ( هیچ تاثیری در ضریب رم نمیذاره) اون فرکانس پردازنده رو تغییر میدید.
فقط در صورتی که شما ازطریق BCLK اورکلاک کنید فرکانس DRam اونهم به مقدار نا چیز تغییر میکنه.
سلام
با دیدن بحث داغ بین دوستان منم یه ناخونکی به سی پی یو زدم و مولتی پلایر رو 44 کردم و فرکانس رم رو هم رو 1600 گذاشتم همین الانم بازی مدال افتخار(اخرین نسخه) رو در حال اجرا دارم با sisoftware sandra هم یه بنچمارک از سی پی یو گرفتم حالا چند تا مرد و سوال دارم:
چرا خود ویندوز هنوز سرعت رو 3.3 نشون میده؟
دمای هسته ها بین 60 تا 73 در نوسان بود(فول لود و با hwmonitor) این دما چطوره؟
تو تست با sisoftsandra سرعت رو 5.7 نشون میده در حالی که من روی 4.4 تنظیم کردم(تو این تست ظاهرا از i7 980 هم بالاتر شده)به ولتاژم دست نزدم دلیلش چیه؟
در قسمتی که ویندوز به سیستم نمره میده قبلا نمره رم 7.6 بود با فرکانس 1600 الانم فرکانس همونه ولی نمره شده 7.9 دلیلش چیه؟
اگه ولتاژ سی پی یو رو زیاد کنم دما پایین می یاد(اگه می یاد چه قدر باید زیاد کنم)؟
O.S: 7 64bit
main:asus p8p67
cpu: 2500k
ram: corssair dominator 2*2 1600
power:700
:20::11::11::11:
سلام
با دیدن بحث داغ بین دوستان منم یه ناخونکی به سی پی یو زدم و مولتی پلایر رو 44 کردم و فرکانس رم رو هم رو 1600 گذاشتم همین الانم بازی مدال افتخار(اخرین نسخه) رو در حال اجرا دارم با sisoftware sandra هم یه بنچمارک از سی پی یو گرفتم حالا چند تا مرد و سوال دارم:
تو تست با sisoftsandra سرعت رو 5.7 نشون میده در حالی که من روی 4.4 تنظیم کردم(تو این تست ظاهرا از i7 980 هم بالاتر شده)به ولتاژم دست نزدم دلیلش چیه؟
در قسمتی که ویندوز به سیستم نمره میده قبلا نمره رم 7.6 بود با فرکانس 1600 الانم فرکانس همونه ولی نمره شده 7.9 دلیلش چیه؟
اگه ولتاژ سی پی یو رو زیاد کنم دما پایین می یاد(اگه می یاد چه قدر باید زیاد کنم)؟
:20::11::11::11:
نمره هایی که ویندوز سون به قطعات میده زیاد جدی نگیرید
دما یکم بالاست از خمیر سیلیکون و یک فن بهتر استفاده کنید
برای اینکه بفهمید سی پی یو ولتاژ نیاز داره باید تست پایداری بگیرید و از روی اتفاقایی که در پایداری سیستم میفته متوجه بشین
هرچه ولتاژ سی پی یو بالاتر بره دمای سی پی یو هم بیشتر میشه برای افزایش ولتاژ اگر نیاز بود
به سایت سازنده برید و مدل سی پی یو ی خودتون رو بیارید و ببینید تا چه مقداری ولتاژ رو ساپورت میکنه
بعد اگه نیاز بود اضافه کنید اگر نیاز نبود که هیچی
اگر سیستم بوت نشد صفحه آبی با کد 101 اومد کرش کردن هنگ کردن و موقع تست ارور دادن از علامت هایی هست که نشانه ی کمبود ولتاژ سی پی یو هست
taghdirrr
03-06-2011, 20:18
عجب...!
خیلی محسوس هست...! به طوری که در برنامه ها MultiThread فاصله بیش از 30% مخصوصا زمانی که OverClocking هم داشته باشیم.
برای n امین بار..!
زمانی که پردازنده هایی که دارای ضریب بازی هستند رم در اورکلاکینگ هیچ تاثیری نمیگذاره چون دارای ضریب کنترولر جدا هست.
شما اگر وارد BIOS مادربرد بشید یک گزینه برای تغییر فرکانس رم میبینید که به ازی هر تغییر شما فرکانس های 1066MHZ/1333MHZ/1600MHZ/1866MHZ/2000MHZ/2133MHZ رو مشاهده میکنید.
یک گزینه هم برای تغییر ضریب کنترولر فرکانس پردازنده میبینید که شما فقط با تغییر ( هیچ تاثیری در ضریب رم نمیذاره) اون فرکانس پردازنده رو تغییر میدید.
فقط در صورتی که شما ازطریق BCLK اورکلاک کنید فرکانس DRam اونهم به مقدار نا چیز تغییر میکنه.
باشه بابا شما درست میگین :8::8: برای من که تاثیر داشت حالا شما فکر کن نداره .
ess_1362
03-06-2011, 20:36
طبق این شات دمای بیشینه 65 هست
البته اگر این دما در بازی بدست بیاد واقعا خطرناک هست چون در بازی از تمام هسته ها در 100% لود استفاده نمیشه
مطمئنم اگر تا اون مقدار اور کرده باشین و یک تست 30 دقیقه ای با prime90 یا occt از سیستم بگیرید اگر به سیستم آسیب وارد نیاد زیر دو دقیقه سیستم force shut down میشه
مدرکم هم در همین تاپیک حی و حاضر هست :
در مورد رم هم در 2600 اگر از cpu ratio استفاده بشه هیچ تغییری در سایر پارامتر ها ایجاد نمی کنه
در 2500 هم با کاهش spd و مانور روی bclk همه چی تحت کنترل قرار میگیره
+
اینکه من هنوز شاتی از cpu-z از تب های مموری و پردازنده و spd سیستم شما ندیدم پس صداقت گفته های شما تا به حال زیر سوال هست
اما در مورد صاحب تاپیک :
آقا شاتهایی که شما گذاشتین برای من غیر قابل دسترسی هست
اگر ممکن هست از یک آپلود سنتر دیگه استفاده کنید
البته من بعید میدونم با افزایش cpu ratio تا 38 مشکلی برای سیستم پیش بیاد و نیازی هم به ولتاژ در هیچ شاخه ای نیست
taghdirrr
03-06-2011, 20:56
طبق این شات دمای بیشینه 65 هست
البته اگر این دما در بازی بدست بیاد واقعا خطرناک هست چون در بازی از تمام هسته ها در 100% لود استفاده نمیشه
مطمئنم اگر تا اون مقدار اور کرده باشین و یک تست 30 دقیقه ای با prime90 یا occt از سیستم بگیرید اگر به سیستم آسیب وارد نیاد زیر دو دقیقه سیستم force shut down میشه
مدرکم هم در همین تاپیک حی و حاضر هست :
در مورد رم هم در 2600 اگر از cpu ratio استفاده بشه هیچ تغییری در سایر پارامتر ها ایجاد نمی کنه
در 2500 هم با کاهش spd و مانور روی bclk همه چی تحت کنترل قرار میگیره
+
اینکه من هنوز شاتی از cpu-z از تب های مموری و پردازنده و spd سیستم شما ندیدم پس صداقت گفته های شما تا به حال زیر سوال هست
میدونی واسه من چی خنده داره :31::31::31:
بیش از 10 ساله من تو کار اورکلاک سیستم و قطعات هستم حالا شما میای واسه من میگی تا فلان دما پایدار میمونه یا نمینومه؟:13:
یعنی من با این حرفم میخام چیو ثابت کنم که بخام دروغ بگم .
به خاظر همین اصلا اشتباه کردم شات هم گذاشتم و بهتر این بود همینطوری میگفتم که مثلا تا 4 اور کردم و دما هم شده 70 درجه تا همه فکر کنن ساندی بریج ارزش خرید نداره.
برا من مهم نیست یه ماه دیگه یه سیستم دیگه میگیرم .
من این پستامو برای اون دوستی زدم که میخاستن اورکلاک کنن نه اینکه شما بیای واسه من آموزش اورکلاک و بگی :31::31::31::31:
البته مشکل شماست که فقط از طریق یه برنامه cpu-z میخایین بفهمین اور شده یا نه میخایی چند تا برنامه بگم که مشخصات cpu و ram رو نشون میده.
cpu-z هم میخاستم قرار بدم اما دیدم اه اونو هم بزارم یه چیز دیگه میخایین واسه همین دیگه ادامه بحث این تاپیک خیلی بی مزه شد.
ess_1362
03-06-2011, 21:05
بیش از 10 ساله من تو کار اورکلاک سیستم و قطعات هستم حالا شما میای واسه من میگی تا فلان دما پایدار میمونه یا نمینومه؟
معمولا کسانی که در اورکلاک تجربه ای دارند میدونند که برای تست پایداری باید از occt یا prime95 استفاده بشه نه بازی!!:31:
به خاظر همین اصلا اشتباه کردم شات هم گذاشتم و بهتر این بود همینطوری میگفتم که مثلا تا 4 اور کردم و دما هم شده 70 درجه تا همه فکر کنن ساندی بریج ارزش خرید نداره.
فکر نمیکنم کسی تا به حال در این تاپیک یا بهتر هست کلی تر بگم در این فروم حرفی از بی ارزش بودن سندی بریج زده باشه
من این پستامو برای اون دوستی زدم که میخاستن اورکلاک کنن نه اینکه شما بیای واسه من آموزش اورکلاک و بگی
همین مورد هست که ایجاد مشکل می کنه
کلا در این موارد انسان یا شخص مشاوره دهنده باید مسول پذیر باشه چون اگر خدای ناکرده آسیبی به مشاوره گیرنده وارد بشه اونوقت هست که !!!
البته مشکل شماست که فقط از طریق یه برنامه cpu-z میخایین بفهمین اور شده یا نه میخایی چند تا برنامه بگم که مشخصات cpu و ram رو نشون میده.
دوست عزیز cpu-z برای اورکلاکر ها یک میزان یا بهتر بگیم یک عرف هست
کلا یک مورد جا افتاده هست
taghdirrr
03-06-2011, 21:06
در ضمن اورکلاک من چه ربطی به پست اون دوستمون داره خوب میخای من یه جوری به این فرکانس 4.8 برسونم که دما 90 درجه بشه؟
برای اینکه بفهمید سی پی یو ولتاژ نیاز داره باید تست پایداری بگیرید و از روی اتفاقایی که در پایداری سیستم میفته متوجه بشین
هرچه ولتاژ سی پی یو بالاتر بره دمای سی پی یو هم بیشتر میشه برای افزایش ولتاژ اگر نیاز بود
به سایت سازنده برید و مدل سی پی یو ی خودتون رو بیارید و ببینید تا چه مقداری ولتاژ رو ساپورت میکنه
اگر سیستم بوت نشد صفحه آبی با کد 101 اومد کرش کردن هنگ کردن و موقع تست ارور دادن از علامت هایی هست که نشانه ی کمبود ولتاژ سی پی یو هست
من از کولر colermaster tx3 استفاده کردم سیستم هم تهویش خوبه.
به نظر شما بهترین و معقول ترین فرکانس یرای این پردازنده طوری که نه من پول الکی برای k داده باشم و نه بهش فشار بیاد و یه پرفرمانس خوب بده به من (بیشتر تو بازیها مد نظرمه) چند می تونه باشه
به طور کلی اور بهینه این سی پی یو چند بوده تو سایتها و کاربرای دیگه.
اگه رو همین فرکانس نگهش دارم با همین وضعیت دما و کولینگ خیلی بهش فشار میاد؟
دمای عادیش رو 38 تا 41 هست تو بازیها هم از 65 بالا نرفته فقط موقع فول لود و بنچمارکینگ رفت رو 73 اونم فقط یکی از هسته هاش بقیه تا 68 رفتن(تمام اینها بعد از اور هست قبلش رو 3.7 اور شده بود و دماش تو فول لود از 60 بالاتر نمی رفت)در ضمن دمای خود سی پی یو رو در hwmonitor و speed fan صفر نشون میده یا -60 درجه! میزنه جفتشونم اپدیتن فقط با نرم افزار خود اسوس می تونم دمای سی پی یو رو ببینم که موقع فول لود تا 78 رفت این درسته یا دمای خود هسته ها
taghdirrr
03-06-2011, 21:19
معمولا کسانی که در اورکلاک تجربه ای دارند میدونند که برای تست پایداری باید از occt یا prime95 استفاده بشه نه بازی!!:31:
فکر نمیکنم کسی تا به حال در این تاپیک یا بهتر هست کلی تر بگم در این فروم حرفی از بی ارزش بودن سندی بریج زده باشه
همین مورد هست که ایجاد مشکل می کنه
کلا در این موارد انسان یا شخص مشاوره دهنده باید مسول پذیر باشه چون اگر خدای ناکرده آسیبی به مشاوره گیرنده وارد بشه اونوقت هست که !!!
دوست عزیز cpu-z برای اورکلاکر ها یک میزان یا بهتر بگیم یک عرف هست
کلا یک مورد جا افتاده هست
هی من میخام ادامه ندم نمیشه :31::31:
عزیز شما یه نیگا به اسم آیدیتون بزنین شما کارتون اینه برین از سایت لیون رایان صبا و رایانه و چند سایت دیگه و چند تا سایت بنچمارک xbitlabe anantech و چند تا که الان حضور ذهن ندارم سرچ کنین و برای اعضا سیستم پیشنهاد بدین .
نه اینکه بیای واسه من اورکلاکو آموزش بدی ..
در مورد اون پستات هم باشه جوابشونو میدم
1) شادی طریقه اورکلاک من با بقیه فرق داشته باشه این برنامه هایی که گفتیو من تست کردم فقط میخام بگم من با اورکلاک آپولو که نمیخام هوا کنم این برنامه های که گفتی cpu رو پدرشو در میاره دقت کنین فقط cpu الان هم برنامه ای نیست که بشه روزمزه استفاده کرد که فقط cpu رو 100 درصد لود کنه و پدرشو دربیاره و سایر قطعات idle باشن.
تو بازیهای که گفتم cpu تا 60 70 درصد کار میکنه و در برنامه های رندرینگ هم تقریبا 70 درصد کار میکنه.پس لزومی نیست بیام با اون برنامه ها تست کنم شاید اگه تست کنم مثلا بعد نیم ساعت رستارت بشه خوب این طبیعی هست.
اما برای کارهای روزمره مثل بازی و حتی رندرینگ که برای من مشکلی به وجود نیاورد.
2)ایشون تا اون فرکانسی که من گفتم اگه اورکلاک کنه اگه تا دمای 75 هم بالا بره که امکان نداره باز مشکلی پیش نمیاد.
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
اینم منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
police-force
03-06-2011, 21:22
اما در مورد صاحب تاپیک :
آقا شاتهایی که شما گذاشتین برای من غیر قابل دسترسی هست
اگر ممکن هست از یک آپلود سنتر دیگه استفاده کنید
البته من بعید میدونم با افزایش cpu ratio تا 38 مشکلی برای سیستم پیش بیاد و نیازی هم به ولتاژ در هیچ شاخه ای نیست
شات قبل از اور کلاک با خنک کننده Corsair H70 :
اینم تغییراتی که دادم ضریب سی پی یو از ۳۴ به ۴۰و تست در حالت عادی
و تست ۲۰ دقیقه با Prime 95
با عذرخواهی از دوستان من موقع تست بازی مدال افتخار رو هم در پس زمینه در حال اجرا داشتم که خود بازی حدود 50-60 درصد سی پی یو رو مشغول نگه می داره(دلیل دمای زیاد) تو تست جدید دما از 65 بالاتر نرفت در ضمن این sisoftsandra حدود 2 دقیقه سی پی یو رو رو فول لود نگه می داره این مقدار کافیه برای ارزیابی اوری که انجام دادم من چند بار پروسه رو تکرار کردم و تغییر زیادی تو دما نبود. بهترین نرم افزار برای تست این موقعیت چیه و اگه میشه لینکشم بذارید
من از کولر colermaster tx3 استفاده کردم سیستم هم تهویش خوبه.
به نظر شما بهترین و معقول ترین فرکانس یرای این پردازنده طوری که نه من پول الکی برای k داده باشم و نه بهش فشار بیاد و یه پرفرمانس خوب بده به من (بیشتر تو بازیها مد نظرمه) چند می تونه باشه
به طور کلی اور بهینه این سی پی یو چند بوده تو سایتها و کاربرای دیگه.
اگه رو همین فرکانس نگهش دارم با همین وضعیت دما و کولینگ خیلی بهش فشار میاد؟
دمای عادیش رو 38 تا 41 هست تو بازیها هم از 65 بالا نرفته فقط موقع فول لود و بنچمارکینگ رفت رو 73 اونم فقط یکی از هسته هاش بقیه تا 68 رفتن(تمام اینها بعد از اور هست قبلش رو 3.7 اور شده بود و دماش تو فول لود از 60 بالاتر نمی رفت)در ضمن دمای خود سی پی یو رو در hwmonitor و speed fan صفر نشون میده یا -60 درجه! میزنه جفتشونم اپدیتن فقط با نرم افزار خود اسوس می تونم دمای سی پی یو رو ببینم که موقع فول لود تا 78 رفت این درسته یا دمای خود هسته ها
بایوس مینتون رو آپدیت کنید و از یه ورژن جدیدتر نرم افزار hw monitor استفاده کنید
این دما یعنی 78 بالاست باید کنترلش کنید
کار بعدی بزارید قابلیت idle سی پی یو از تو ستاب فعال باشه که دائم رو آخرین حد فرکانس نباشه
فن سی پی یو تون رو هم برید تو ستاب و حالت smart fan رو غیر فعال کنید بزارید با حداکثر دورش بچرخه
نتیجرو بگید
با عذرخواهی از دوستان من موقع تست بازی مدال افتخار رو هم در پس زمینه در حال اجرا داشتم که خود بازی حدود 50-60 درصد سی پی یو رو مشغول نگه می داره(دلیل دمای زیاد) تو تست جدید دما از 65 بالاتر نرفت در ضمن این sisoftsandra حدود 2 دقیقه سی پی یو رو رو فول لود نگه می داره این مقدار کافیه برای ارزیابی اوری که انجام دادم من چند بار پروسه رو تکرار کردم و تغییر زیادی تو دما نبود. بهترین نرم افزار برای تست این موقعیت چیه و اگه میشه لینکشم بذارید
دما خوبه با نرم افزار prime 95 حدود 30 دقیقه تست گرفتین ؟
با نرم افزار hw monitor در لود چقدر نشون میده
اگه با پرایم هم چندین بار تست گرفتید و دما بالاتر از 65 نرفته خوبه و مشکلی نداره کولرتون گفتید چیه؟
police-force
03-06-2011, 21:38
دوستان شما که دارین زحمت میکشین این همه با هم بحث میکنین هر کی طریقه اور کلاک با سی پی یو i7 2600k یا i5 2500k خودشو و تست بعد از اور کلاک خودشو به صورت تصویری و با توضیح بذاره تا امثال من آماتور از تجربیات شما استفاده کنیم:31:
دوستان شما که دارین زحمت میکشین این همه با هم بحث میکنین هر کی طریقه اور کلاک با سی پی یو i7 2600k یا i5 2500k خودشو و تست بعد از اور کلاک خودشو به صورت تصویری و با توضیح بذاره تا امثال من آماتور از تجربیات شما استفاده کنیم:31:
دوست من اصلا کار سختی نیست افزایش ضریب سی پی یو و در صورت نیاز دادن ولتاژ نیاز به تغییر هیچ پارامتری هم نیست
شما فقط دوتا نرم افزار hw monitor و prime 95 به همراه نرم افزار cpu-z رو تهیه کنید اصلا مشکل نیست
police-force
03-06-2011, 22:00
دوست من اصلا کار سختی نیست افزایش ضریب سی پی یو و در صورت نیاز دادن ولتاژ نیاز به تغییر هیچ پارامتری هم نیست
شما فقط دوتا نرم افزار hw monitor و prime 95 به همراه نرم افزار cpu-z رو تهیه کنید اصلا مشکل نیست
mehrdad جان من چند تا سوال داشتم توی پست ۳۱ شاتی که از قسمت بایوس گذاشتم قسمت
Core current limit نیازی به تغییر داره ؟
و spread spectrumچرا باید به حالت دسیبل تغییر داد?
اگه زحمتتون نمیشه یه توضیح مختصر درمورد همشون بدین ممنون میشم:46:
آخه من به کمک چند تا ویدئو که توی یوتیوب هست اور کردم واسه همین در مورد کارایی بعضی از قسمتها چیزی سر در نیاوردم:41:
mehrdad جان من چند تا سوال داشتم توی پست ۳۱ شاتی که از قسمت بایوس گذاشتم قسمت
و spread spectrumچرا باید به حالت دسیبل تغییر داد?
اگه زحمتتون نمیشه یه توضیح مختصر درمورد همشون بدین ممنون میشم:46:
آخه من به کمک چند تا ویدئو که توی یوتیوب هست اور کردم واسه همین در مورد کارایی بعضی از قسمتها چیزی سر در نیاوردم:41:
در مورد شات میشه مجدا تو همین پست بزارید من پیدا نکردم
در مورد سوال دوم این گزینه بهتره غیر فعال باشه تا سیگنالها و امواج محیطی روی فرکانس سی پی یو تاثیر نزارن
توصیه شده برای اور غیر فعا کنید قابلیت turbo boost هم که باید غیر فعال کنید
police-force
03-06-2011, 22:24
در مورد شات میشه مجدا تو همین پست بزارید من پیدا نکردم
در مورد سوال دوم این گزینه بهتره غیر فعال باشه تا سیگنالها و امواج محیطی روی فرکانس سی پی یو تاثیر نزارن
توصیه شده برای اور غیر فعا کنید قابلیت turbo boost هم که باید غیر فعال کنید
قسمت turbo boost نتونستم غیر فعال کنم :41:
چرا نتونستید؟
دما خوبه با نرم افزار prime 95 حدود 30 دقیقه تست گرفتین ؟
با نرم افزار hw monitor در لود چقدر نشون میده
اگه با پرایم هم چندین بار تست گرفتید و دما بالاتر از 65 نرفته خوبه و مشکلی نداره کولرتون گفتید چیه؟
با prime 95 تست نگرفتم(نداشتمش) دانلودش می کنم و تست می گیرم
کولر سی پی یو هم cooler master tx3 هست.(30 تومن)
در ضمن idle سی پی یو هم فعال هست و در حالت بیکاری فرکانس میاد رو 1600
با prime 95 تست نگرفتم(نداشتمش) دانلودش می کنم و تست می گیرم
کولر سی پی یو هم cooler master tx3 هست.(30 تومن)
در ضمن idle سی پی یو هم فعال هست و در حالت بیکاری فرکانس میاد رو 1600
خوبه سیستم شما پایداره ولی حالا تست بگیرید تا خیالتون راحت تر بشه
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
turbo boost رو از حالت auto بردارید
بایوس مینتون از نوع efi هست گرافیکیه باحاله :31: خودتون هم که از مانتیور معلومید با تی شرت سفید :31:
police-force
03-06-2011, 23:09
چرا نتونستید؟
توی شات با فلش مشخص کردم فقط ۲ تا گزینه Auto و Manual داره اگه به حالت Manual قرار بدم این ارقام میاد باید به چی تغییر بدم ؟ منظور از این ارقام چیه آماتوری و هزار دردسر:31: و تو این یکی ,دیگه عکس خودم نیست:31:
والا این عددی که نشون دادید نمیدونم تا حالا ندیدم این شکلی ولی core current limited لازم نیست تغییر بدین
police-force
04-06-2011, 09:53
والا این عددی که نشون دادید نمیدونم تا حالا ندیدم این شکلی ولی core current limited لازم نیست تغییر بدین
والا منم تو همین موندم ! نمیدونم این اعداد واسه چیه ؟:41:
والا منم تو همین موندم ! نمیدونم این اعداد واسه چیه ؟:41:
مثل اینکه اون ثانیه برای اینه که تا چه مدت در حالت turbo باشه
شما حالت short current duration power رو انتخاب کنید
police-force
05-06-2011, 11:01
مثل اینکه اون ثانیه برای اینه که تا چه مدت در حالت turbo باشه
شما حالت short current duration power رو انتخاب کنید
اون قسمتا قابل انتخاب نیستن وقتی فقط میشه اون عدد هارو تغییر داد من یه بر امتحان کردم اما بده ریستارت دوباره به همون حالت در اومدن !
یه سوال تغییراتی که من دادم هماشون تو شات مشخصا موقع روشن کردن، سیستم یه بار خاموش روشن میشه این کار واسه سی پی یو یا قطعات دیگه مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
taghdirrr
05-06-2011, 11:35
به به میبینم دوستان اورکلاک باز با اون همه شات از بایوس یه اورکلاک درستو حسابی رو به این دوستمون یاد نتونستن بدن.
بعدا میگن اسپم نده.
دوست عزیز شما دو تا شات از قسمت cpu گذاشتی که فقط توی اون قسمت میشه فرکانس هسترو افزایش داد
قسمت مموری و ولتاژ عکساش کو؟
به به میبینم دوستان اورکلاک باز با اون همه شات از بایوس یه اورکلاک درستو حسابی رو به این دوستمون یاد نتونستن بدن.
بعدا میگن اسپم نده.
دوست عزیز شما دو تا شات از قسمت cpu گذاشتی که فقط توی اون قسمت میشه فرکانس هسترو افزایش داد
به مموری و ولتاژش چه ربطی داره ایشون فقط ضریب سی پی یو رو افزایش دادن
در ضمن یکم بهتر صحبت کنید اینجا برای اینه که مشکلات رو برطرف کنیم نیومدیم اینجا بهم توهین کنیم
taghdirrr
05-06-2011, 12:06
به مموری و ولتاژش چه ربطی داره ایشون فقط ضریب سی پی یو رو افزایش دادن
در ضمن یکم بهتر صحبت کنید اینجا برای اینه که مشکلات رو برطرف کنیم نیومدیم اینجا بهم توهین کنیم
کی توهین کرد؟حرف درمیارین؟
در ضمن از کی تا حالا اورکلاک بدون افزایش ولتاژ شده؟:8::8::8:
عجب حرفایی میبینم واقعا کف کردم
کی توهین کرد؟حرف درمیارین؟
در ضمن از کی تا حالا اورکلاک بدون افزایش ولتاژ شده؟:8::8::8:
عجب حرفایی میبینم واقعا کف کردم
دوست من افزایش ولتاژ برای سی پی یو هست نه برای رم چون رم هیچ افزایش فرکانسی نداشته من منظورم این بود
police-force
05-06-2011, 12:10
بعدا میگن اسپم نده.
دوست عزیز شما که بلدی اینم یه شات از قسمت مموری و ولتاژ عکساش
police-force
05-06-2011, 12:20
حالا دوستان من هم تو این پست گفتم هرکی تجربیات خودشو بذاره تا بجز من بقیه هم اگه به مشکل بر خوردن به صورت تصویری یه چیزی سر در بیارن . من تو سرچی کردم هیچ مطلبی به اون صورت پیدا نکردم که کمکم کنه!!
دوست عزیز شما که بلدی اینم یه شات از قسمت مموری و ولتاژ عکساش
عکس رو دوباره آپلود کنید شما مگه با ضریب سی پی یو اور نکردید؟
این یعنی اینکه هیچ تغییری در فرکانس رم ایجاد نمیشه و نیازی نیست ولتاژی بهش بدین
pasargadd
05-06-2011, 12:21
بعدا میگن اسپم نده.
شما تاحالا با cpu های ضریب باز کار کردین ایا میدونین از طریق bclk اور نمیشن؟
پس نیازی به اور رم نیست.
police-force
05-06-2011, 12:28
عکس رو دوباره آپلود کنید شما مگه با ضریب سی پی یو اور نکردید؟
این یعنی اینکه هیچ تغییری در فرکانس رم ایجاد نمیشه و نیازی نیست ولتاژی بهش بدین
من فقط ضریب سی پی یو رو تغییر دادم حتا اینا رو گزینه هایی در بایوس مثل turbo boost و c1e c2e c2 رو هم که شما گفتین دست نزدم به همون حالت قرار دادم !
حالا سوال من اینه موقع روشن کردن یه بار خاموش میشه بعد دوباره سیستم روشن میشه مشکل از کجا میتونه باشه?
این به دلیل یک ناپایداری هست که این اتفاق میفته گزینه های c2 , c2e رو غیر فعال کنید و مجددا امتحان کنید
فن سی پی یو تون گفتید چی بود؟
police-force
05-06-2011, 12:46
این به دلیل یک ناپایداری هست که این اتفاق میفته گزینه های c2 , c2e رو غیر فعال کنید و مجددا امتحان کنید
فن سی پی یو تون گفتید چی بود؟
Corsair H70
taghdirrr
05-06-2011, 13:21
Corsair H70
کو عکس؟
در ضمن عکساتو اینجا آپلود کن آدرسشو تو سایت بزار
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
شما تاحالا با cpu های ضریب باز کار کردین ایا میدونین از طریق bclk اور نمیشن؟
پس نیازی به اور رم نیست.
سعی کنین کمتر اسپم بدین.
تو برو اون تاپیک کراسو ببین بعد بیا نظر بده برات کیک درست کردم بخور.
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
دوست من افزایش ولتاژ برای سی پی یو هست نه برای رم چون رم هیچ افزایش فرکانسی نداشته من منظورم این بود
دوست عزیز منم همینو گفتم که فکر کنم دوتامون دچار سوء تفاهخم شدیم .
چون من اصلا با مموری کاری ندارم
منظور منم شات از ولتآز بود
و یه شات دیگه از مموری میخاستم شاید تنظیماتشون بهم ریخته واسه همین.
Corsair H70
پس گزینه هایی که گفتم غیر فعال کنید به علاوه ی c1e ببینید چطور میشه
از اونجایی که با تنظیمات رم کاری نداشتید نمیتونه مشکل از این حالت باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.