ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : camera fail بعد از فلش

rezabaner
02-06-2011, 00:54
:41::41::41::41:
اقا یه نفر پیدا نمیشه بگه این camera fail , راه حلش چیه؟!؟!؟!؟ >>>بعد از اپدت گوشی , از jpje5 به jpkc1 (با mid rc2 ) {خوب گفتم مید بهتر از low هست} به قسمت camera رفتم , نوشته بود باید دوربین اپدیت بشه کد مربوط به اپدیت دوربین رو زدم و بعد از اپدت دوباره رفتم سراغ دوربین بازم زده بود باید دوربین اپدیت بشه این دفعه از طریق کد #197328640#* رفتم زدم تا اپدیت کنه, بعد به جای اینکه مربع رو بزنم back رو زدم بعد خودش دوباره شروع به به اپدیت کرد وستش هنگ کرد منم مجبور شدم باطری در بیارم از اون به بعد دوربین بی دوربین,, میزنه کمرا فیلد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کد مربوط به ورژن فیرمور میزنم میگه cant read camera version!!! هر کاری که فکر کنید کردم تو هر سایتی هم که بگید رفتم !!! هر فیرمور که بوده امتحان کردم,,با برنامه stune , هم کار کردم,,,, پیش نمایندگی سامسونگ هم رفتم اونم نتونست گفت شاید سخت افزاریه!!!!!!!!!!!!! اخه گوشی که 3 روز بیشتر نیست خریدم به سخت افزار چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟,,,,, ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمککککککککک کککککککککککککککککک کمک کنید 350 تومنم رفت تو جوب!!!!!!!!!! فقط من نیستم که ایجوریم هم تو سایت ایرانی هم خارجی خیلی ها این مشکل دارند؟!؟!؟! چه اشتباهی کردم ساسونگ گرفتم
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1:
اقا یکی پیدا بشه این مشکله حل کنه ,لطفا
pfs رو هم اول بار نزدم

rezabaner
02-06-2011, 08:43
شاید فهمیدم از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
camera.rsr تو شاخه sytemcsc >>string اصلا نمیتونم حذف کنم{با نرم افزار stune} عجیبه نه!!!!!!!!!!!!!
شاید یه بدسکتوری باشه؟!؟!؟!؟!؟!؟
دوستان امتحان کنند,,,,,,,,..,برای refresh رو استرینگ دابل کلیک کنید} ,
,>>>> حالا اگه از این باشه باید چی کار کنیم؟!؟؟؟!؟!؟! تا این فایل حذف و دوباره برزیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
{من این فایلو تو کامپوتر کپی کردم بعد با یه فایل دیگه که سالم بود و از سات دانلود کردم مقایسه کردم!
بعد فایلو تو گوشی خذف کردم بعد از رفرش کردن شاخه استرینگ فایل سر جاش بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گفتم بی خیال اون فایل سالم رو ریپلیس کردم!؟
وبعد دوباره فایل داخل گوشی رو تو کامپوتر کپی کردم بعد اونو با فایل سالم مقایسه کردم >>>>>>>> همون فایل خرابه بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!}