مشاهده نسخه کامل
: با 35 میلیون چی بگیرم ؟؟؟
سلام
با 35 میلیون چی بگیرم ؟
کمری 2007 gl تر وتمیز کم کار ( خیلی گندس تو شهر و این کوچه پس کوچه ها ....)
کرولا ( ماشین خوبیه ولی پیر مردیه انگار!!!)
مگان صفر ( (دیگه خز شده نه ؟)
مزدا 3 قدیم ترو تمیز ( اگه سالمش گیر بیاد ...)
یا چیز دیگه ؟؟خودم بیشتر دوست دارم صفر بگیرم ولی با این پول ماشین صفر درست حسابی گیر نمیاد .
دوست دارم بیشتر جمع و جور جوون پسند باشه . شتاب عالی . آپشن خوب. و مهمتر از همه خز نباشه .
موتور حداقل 2000 باشه .
mohamad skystar
02-06-2011, 00:24
سلام
با 35 میلیون چی بگیرم ؟
کمری 2007 gl تر وتمیز کم کار ( خیلی گندس تو شهر و این کوچه پس کوچه ها ....)
کرولا ( ماشین خوبیه ولی پیر مردیه انگار!!!)
مگان صفر ( (دیگه خز شده نه ؟)
مزدا 3 قدیم ترو تمیز ( اگه سالمش گیر بیاد ...)
یا چیز دیگه ؟؟خودم بیشتر دوست دارم صفر بگیرم ولی با این پول ماشین صفر درست حسابی گیر نمیاد .
دوست دارم بیشتر جمع و جور جوون پسند باشه . شتاب عالی . آپشن خوب. و مهمتر از همه خز نباشه .
موتور حداقل 2000 باشه .
سلام دوست گرامی.
با 35 میلیون تومان فقط می تونید خودروی مگان رو صفر خریداری کنید.
شما گزینه هایی که معرفی کردین هر کدوم رو یه عیبی گذاشتین روش درسته ابنم بدونین هیچ خودرویی ایده آل تمام افراد جامعه نیست ار پیکان گرفته تا آستون مارتین
ملاک های شما رو اگز به صورت تخصصی در نظر بکیریم نتیجه مزدا 3 هست.
جوون پسند: طراحی اسپرت مزدا 3 مخصوص اسپرت و جوانان هستش.
شتاب عالی:شک نکنید که بین خودروهایی که ذکر کردین مزدا 3 از نظر شتاب در صدر هست.
آپشن خوب:
مزدا نسبت به قیمتش آپشن های مناسبی رو در اختیار قرار داده و رو حساب کتاب هست.
تمام خودروهایی که فرمودین تعدادشون در خیابان ها زیاد هستن یه جورایی میشه گفن خز شدن قبلا و نمیشه مثلا مزدا رو استثنا گرفت.
موتور حداقل 2000 : موتور مزدا هم مناسب با ملاک شماست.
موفق باشید
عیبهایی که من گفتم نظر شخصی خودم بود نه اینکه کلا قصد خریدشونو ندارم .
در کل میخوام بدونم یه مگان یا کرولا صفر ( در صورت افزایش بودجه ) انتخاب بهتریه یا یه مزدا 3 یا کمری دست دو؟
آوانته رو هم نظر داشتم ولی میگن بازار نداره .
mohamad skystar
02-06-2011, 12:09
عیبهایی که من گفتم نظر شخصی خودم بود نه اینکه کلا قصد خریدشونو ندارم .
در کل میخوام بدونم یه مگان یا کرولا صفر ( در صورت افزایش بودجه ) انتخاب بهتریه یا یه مزدا 3 یا کمری دست دو؟
آوانته رو هم نظر داشتم ولی میگن بازار نداره .
بین مگان و تویوتا کورولا خوب معلومه تویوتا از هر نظری برتره.
کرولا نسل جدید رو اگر بخاین خریداری کنید بودجه رو باید تا 10000000 تومان افزایش بدین.
مگان تو رنج خودش خودروی مناسبی هست اما در مقایسه با کرولا موارد زیر رو در نظر بگیرید:
کرولا نسل جدیدش وارد بازار شده با اتاق جدید تغییرات داخلی آپشن های متعدد.
اما مگانی که الان داره مونتاژ میشه تولید سال 2003 فرانسه هست که بدونه هیچ گونه تغییر با همون برنامه ریزی سال 2003 الان در ایران مونتاژ میشه.این از کرولا که برتر از مکان بود.
با 35000000 تومان که الان دارین مزدا 3 نسل قدیم مدل 88 رو میتونید خریداری کنید و تویوتا کمری GLX مدل 2007 هم هست.
بین این دو تفاوت هایی هست:
1.اگر خودرویی اسپرت-جوون پسند و جذات بخوای با شتاب بهتر از کمری باید مزدا 3 رو انتخاب کنید.
مزدا خودروی خانوادگی هم هست اما نه در حد کمری چون مبنای تولید مزدا 3 اسپرت بودن این خودرو بود و فضای داخلی خودرو و صندوق عقب در مقابل کمری حرفی برای گفتن نداره.
از نظر ایمنی تویوتا برتری خودش رو تو آزمایش های حرفه ای تصادف نشون میده اما مزدا 3 هم چیزی کم نگذاشته.
از نظز راحتی و لذت رانندگی به راحتی کمری حرف اول رو میزنه چون مزدا 3 به دلیل ساختار اسپرتی خشک تره.
نتیجه نهایی برمیگرده به نتیجه گیری شما در طبقه بندی ملاک هایی که برای خودرو در نظر دارین.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.