مشاهده نسخه کامل
: Sony Walkman X-Series
paranoid_android
01-06-2011, 16:19
کسی اطلاع داره این واکمن های سری X کلا در بازار موجود هستن یا خیر؟
سایت سونی که مدت هاست Unavailable زده و تو آمازون هم حتی یک نمونه برای فروش وجود نداره! گوبا تولیدش متوقف شده!
بنده تهران نیستم و نمیتونم شخصا از پایتخت یا مراکز فروش دیگه پیگیری کنم، بین دوستان کسی یکی از مدل های این سری، مثلا 1060 رو دیده؟
//
با بودجه حدودی 400 هزار تومان به نظر شما از نظر کیفیت بالای صدا کدوم پلیر میتونه جوابگوی نیازهای یک شنونده حرفه ای موزیک باشه؟ بنده قبلا یک Cowon Q5 داشتم که زمانی گرونترین PMP یازار به حساب می اومد! ولی خوب ایعاد و وزنش خیلی اذیت میکرد و مجبور شدم بفروشمش..
خیلی ها به iPod Touch رای میدن، ولی به نظر بنده به یک اسباب بازی بیشتر شبیهه تا یک پلیر حرفه ای موزیک!
بعد از سری X سونی نظرم روی Cowon X7 یا V5 هستش.. نظر شما چیه؟
peaceful1
02-06-2011, 08:19
سلیقه تو انتخاب پلیرهای کوون خیلی شرطه چون صدای پلیرهای تو مدل های آخری تقریبا فرقی نمیکنه
شما ببین از امکانتا کدوم بیشتر خوشت میاد
من خودم برای کسی که فقط قصدش گوش دادن به اهنگ هست یکی از این دو رو منطقی میبینم:
J3
X7
اگر هم که فیلم میبینید
V5
J3 فعلا کمی از بقیه محبوبتره.
alishadabmehr
02-06-2011, 10:16
صلیقه تو انتخاب پلیرهای کوون خیلی شرطه چون صدای پلیرهای تو مدل های آخری تقریبا فرقی نمیکنه
من خودم برای کسی که فقط قصدش گوش دادن به اهنگ هست یکی از این دو رو منطقی میبینم:
J3
X7
اگر هم که فیلم میبینید
V5
بنده هم با نظر حسين جان موافقم در ضمن كيفيت صداي ipod كلا ضعيفتر از كاراي سوني و كوون و بقيه ي شركتهاس.
سايت اورادو هم سري ايكس سوني رو داشت .
paranoid_android
02-06-2011, 11:18
صلیقه تو انتخاب پلیرهای کوون خیلی شرطه چون صدای پلیرهای تو مدل های آخری تقریبا فرقی نمیکنه
J3
X7
اگر هم که فیلم میبینید
V5
درسته، بنده هم خیلی از Cowon Q5 خودم راضی بودم.. البته راحت نمیشد اینور اونورش برد و این باعث شده بود که به یه وسیله بی مصرف برای من تبدیل بشه! برای همین نمیخوام پلیرم دیگه مثل یه پاره آجر باشه! البته دنبال یه PMP نیستم و مهمترین فاکتورهای مد نظرم کیفیت بالای صدا و همینطور ظرفیت مناسب حافظه ست. روی X7 و J3 شک دارم.. از طرفی حمل J3 راحت تره ولی از طرف دیگه از 160GB ه X7 هم نمیشه گذشت..
بنده هم با نظر حسين جان موافقم در ضمن كيفيت صداي ipod كلا ضعيفتر از كاراي سوني و كوون و بقيه ي شركتهاس.
سايت اورادو هم سري ايكس سوني رو داشت .
درسته برای همین هم بنده همیشه به iPod بعنوان یه اسباب بازی نگاه میگردم تا یه پخش کننده حرفه ای موزیک..
آره قیمت X رو تو سایت ارادو دیدم که وحشتناک بالاست! 450 هزار! اونم 16 گیگش!
rezaomido
02-06-2011, 12:53
درسته، بنده هم خیلی از Cowon Q5 خودم راضی بودم.. البته راحت نمیشد اینور اونورش برد و این باعث شده بود که به یه وسیله بی مصرف برای من تبدیل بشه! برای همین نمیخوام پلیرم دیگه مثل یه پاره آجر باشه! البته دنبال یه PMP نیستم و مهمترین فاکتورهای مد نظرم کیفیت بالای صدا و همینطور ظرفیت مناسب حافظه ست. روی X7 و J3 شک دارم.. از طرفی حمل J3 راحت تره ولی از طرف دیگه از 160GB ه X7 هم نمیشه گذشت..
درسته برای همین هم بنده همیشه به iPod بعنوان یه اسباب بازی نگاه میگردم تا یه پخش کننده حرفه ای موزیک..
آره قیمت X رو تو سایت ارادو دیدم که وحشتناک بالاست! 450 هزار! اونم 16 گیگش!
دوست عزیز
اگه آرشیو حرفه ای موسیقی با کیفیت بالا دارید هیچ ظرفیتی برای شما کافی نیست.
فقط به این دقت کنید که چند ساعت بدون دسترسی به این آرشیو عظیمتون می تونید با این پلیر موسیقی مورد علاقه خودتون رو گوش کنید.
ما که با 8 ترا بایت هارد و حدود 10 ترابایت Backup هم نتونستم کنار بیام حالا چطور ممکنه از بین این ارشیو تراک انتخاب کنم اونم به حجم 0.1 ترابایت. همین روزها باید 4 ترا هارد جدید بگیرم که جا نیست.
قصد از این بحث این بود که با اینکه J3 خودم با 32 گیگ مموری و یک مموری 16 Backup وخودش هم که 32 هست داره خاک می خوره چون جا نداره نه دلت میاد قبلی ها رو پاک نه می تونی اضافه کنی
البته برای مدلهای هارد دار هم همین مسله هست.
ببینید با چه حجمی می تونید اوقات دور از دسترس آرشیوتون رو سپری کنید همون کافیه
این تنها پیشنهاد یک عمر سروکله زدن با پلیرها بوده
شما هم موفق باشید.
alishadabmehr
02-06-2011, 12:58
راستي كووان a3 به ظرفيت 30 و 60 گيگ هم چندتا مغازه ميدونم دارن ولي خوب يه كمي قديمي شده قيمت 30 گيگش حول و حوش 270 بود.
paranoid_android
02-06-2011, 13:38
دوست عزیز
اگه آرشیو حرفه ای موسیقی با کیفیت بالا دارید هیچ ظرفیتی برای شما کافی نیست.
فقط به این دقت کنید که چند ساعت بدون دسترسی به این آرشیو عظیمتون می تونید با این پلیر موسیقی مورد علاقه خودتون رو گوش کنید.
ما که با 8 ترا بایت هارد و حدود 10 ترابایت Backup هم نتونستم کنار بیام حالا چطور ممکنه از بین این ارشیو تراک انتخاب کنم اونم به حجم 0.1 ترابایت. همین روزها باید 4 ترا هارد جدید بگیرم که جا نیست.
قصد از این بحث این بود که با اینکه J3 خودم با 32 گیگ مموری و یک مموری 16 Backup وخودش هم که 32 هست داره خاک می خوره چون جا نداره نه دلت میاد قبلی ها رو پاک نه می تونی اضافه کنی
البته برای مدلهای هارد دار هم همین مسله هست.
ببینید با چه حجمی می تونید اوقات دور از دسترس آرشیوتون رو سپری کنید همون کافیه
این تنها پیشنهاد یک عمر سروکله زدن با پلیرها بوده
شما هم موفق باشید.
درسته، کاملا حق با شماست.. 160 گیگ حتی گوشه ای از آرشیو موسیقی راک بنده هم نمیشه.. ولی موضوع اینجاست که حتی یک روز هم نیست که موزیک گوش ندم؛ و دانشگاه یا سر کار مواقعی روزانه 1-2 ساعت موزیک گوش میدم.. برای همین 160 گیگ نسبت به 32 گیگ برام خیلی بهتره و تو مسافرت هم خیلی بیشتر به کار میاد..
راستي كووان a3 به ظرفيت 30 و 60 گيگ هم چندتا مغازه ميدونم دارن ولي خوب يه كمي قديمي شده قيمت 30 گيگش حول و حوش 270 بود.
آره، زمانی که Q5 رو خریدم همین A3 هم موجود بود و حتی زمانی A2 هم خیلی گجت عالی به حساب میومد.. یادش بخیر! اما خوب بقول شما یکم قدیمی شده..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.