مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی خرید پرینتر چندکاره لیزری
سلام.
من می خواستم یه پرینتر لیزری سیاه و سفید 4 کاره بگیرم که پرینت، کپی، اسکن، فکس داشته باشه. به نظر شما چه مارکی رو بخرم که قیمت مواد مصرفیش کم باشه و اگه خراب شد بشه تعمیرش کرد. قیمتش هم نهایت تا 350 باشه. و اینکه چندکاره لیزری هم ممکنه مثل چندکاره جوهر افشان که می گن زود خراب میشه، این هم همین طور باشه؟:46:
mehran gorji
01-06-2011, 11:42
HP LaserJet Pro M1536dnf
340 تومن شارژ 8 درام 8 کارتریجاشون هم تو بازار است حدود 50
دستگاه مناسبی است و درو میزند شبکه دارد من تاییدش میکنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قضیه که میگن شناسنامه یا کتاب رو با اسنکر چند کاره ها نمیشه اسکن کرد چیه، یعنی اسکنش بد در میاد؟
mehran gorji
01-06-2011, 12:43
نه عزیزم ما دو مدل داریم شیت و فلت که این دستگاه هر دو را داراست.
شیت همان اسکنر بالاست.
فلات هم پایین.
برای مثال hp 1319 یا hp 3050 اینگونه است
آقا مهران یه توضیحی درباره شارژ و درام و کارتریج میدی که کارشون چیه و چند مدت یه بار باید عوض شن؟ من آخر فرق بین اینها رو نفهمیدم!
mehran gorji
01-06-2011, 14:54
این را ببینید و درک کنید.
درام همان لوله سبز است که بعد از 3 بار شارژ فرسوده میشود{درام پودر را روی کاغذ مینشاند}
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن تمام توضیحات را دادم این پرینتر ها فقط برگه برای اسکن قبول میکنند. شیت
و این پرینتر ها هم کتاب قبول میکنند هم شناستنامه و هم برگه
اما برگه را نمیتواند به صورت اتومات بالا بکشد و باید درب را باز کنی و خودت کاغذ را جا به جا کنید.
اما این مدل ها هم کار اولی را انجام میدهد هم دومی
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
امیدوارم توانسته باشم توجیه کنم شما را:11:
سلام
آقا امروز من رفتم خیابون ایرانشهر و مدلی که شما گفتید (HP LaserJet Pro M1536dnf) رو قیمت کردم 315 تومان. وقتی رفتم توی یکی از این مغازه ها که قیمت بگیرم یارو گیر داد که پرینتر سامسونگ مدل 4521 بگیر (قیمت: 280 تومان)خودم یکسال گارانتیش می کنم و کلی تعریف کرد. من هنوز پرینتر نخریدم والا موندم چندکاره بگیرم یا تک کاره، می ترسم این همه هزینه کنم و خراب بشه و زیاد برام کار نکنه. راستی یه مشتری رو هم دیدم که به من گفت چند کاره جوهر افشان داشته و زود خراب شده و به من توصیه می کرد که چندکاره اصلا نگیر که پشیمون میشی، بین مارکهای پرینتر هم گفت فقط hp بگیر، همینطور وقتی رفتم تو یکی از مغازه ها طرف یه پرینتر چندکاره که خراب شده بود رو که به نظرم لیزری بود(دقیقا نمی دونم) رو نشونم داد و گفت ببین چندکاره آخرش اینطوری میشه؟ حالا به نظر شما چه کار کنم؟ تک کاره یا چند کاره؟ خودم دانشجو هستم و بیشتر به پرینتش نیاز دارم اما خوب اگه چندکاره با دوام باشه ارزش داره آدم پول خرج کنه.:13:
اگه بخوام پرینتر لیزری سیاه سفید تک کاره بگیرم چه مدلی را پیشنهاد می کنید (پشت و رو هم بگیره) و همچنین برای اسکنر چطور؟
mehran gorji
01-06-2011, 18:15
شما از من نظر خواستی من هم گفتم hp.
مدل های کانن هم خوب است.
اما سامسونگ اشغال است و من اصلا تایید نمیکنم.
آقا مهران حالا نگفتی اگه تک کاره بخوام بگیرم چه مدلی از hp رو بگیرم، هزینش زیاد فرقی نمی کنه، همینطور اسکنر چی؟
mehran gorji
01-06-2011, 20:31
برای پرینتر پرینتر هزینه را باید بگید.
وثتی میگید فرقی نمیکنه من از 300 بت مبگم تا 800.
برای اسکنر هم نهایت مبلغ را تایین کنید.
بهترین پرینتر ها از 290 تومن شروع میشود.
و بهترین اسکر هم 160 تومن.
باید نهایت مبلغ رو بدونم
قیمت پرینتر تا 200 باشه، اسکنر هم تا 150.
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
یه سوال دیگه: این پرینترهای اچ پی مدل p1005 و p1006 و p1102 چطور هستند؟
mehran gorji
02-06-2011, 07:38
HP - LaserJet P2055
250t از این پایین تر نگیرید.
HP - G4010
تو بازار باید بگردی.
اسکنرش فوق العادست
برای حرفه ای ها.
mehran gorji
02-06-2011, 11:39
قیمت پرینتر تا 200 باشه، اسکنر هم تا 150.
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
یه سوال دیگه: این پرینترهای اچ پی مدل p1005 و p1006 و p1102 چطور هستند؟
عزیزم.
من بعد از اینکه جواب را نوشتم زیرش اضلفه کن برای اینکه من بعد از جوابم به بالا نیگاه نمیکنم.
سلام
آقا من بالاخره امروز رفتم و یه پرینتر تک کاره لیزری سیاه سفید hp مدل p1102w از ایرانشهر به قیمت 128 تومان خریدم. قیمت p1102 معمولی که بدون وایرلس هست هم 109 بود. گفتم شاید از وایرلسش در آینده اگه یه دستگاه بی سیم خریدم مثل لب تاپ بتونم استفاده کنم. اسکنر رو هم فعلا بی خیال شدم. حالا ببینیم چطوریه دیگه، ممنون از راهنماییهای شما.:11:
mehran gorji
02-06-2011, 13:39
مبارکتون باشه.
در صورتی که کارتریج طرح نباشد قیمت مناسب گرفتید
کارتریج طرح یعنی چی؟ از لحاظ قیمت آره یه فروشگاه بود که قیمتاش خوب بود دیروز هم که رفته بودم آمار همون پرینتر چهار کاره (M1536dnf) رو که شما گفتید بگیرم 315 تومان می داد اما جاهای دیگه 320 یا بالاتر هم می گفتن. همین p1102w هم 135 تومان هم می دادن. اسم فروشگاهش فاکسیران هست توی خیابون ایرانشهر کلا قیمت پرینترهاشو نسبت به جاهای دیگه یه کم ارزونتر میده بدون اینکه بخوای چونه بزنی.:20:
mehran gorji
06-06-2011, 07:40
کارتریج طرح یعنی مشابه فابریک و شما از نمیتوانید تشخیص دهید.
انشالله که فابریک است و مبارکتان باشد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.