مشاهده نسخه کامل
: خرید سیستم برای اتصال به LED 40 اینچ و فیلم دیدن با 500 هزار تومن !
سلام !
میخاستم یه مدیا پلیر بخرم ! از یه مدل خوشم اومد که با هارد1ترابایت حدود 400 تومن درمیومد !
یخته بالا پایین کردن دیدم یه کیس ببندم علاوه بر فیلم میتونم اینترنت و بازی هم داشته باشم :دی
واسه همین گفتم یه 100 میذارم روش و یه کیس میبندم !
خوب اینو بگم که LED فول اچدی هست از نوع سونی :دی میخام با HDMI وصلش کنم و درواقع این LED بشن مانیتور و تمام کارارو باهاش انجام بدم !
این سیستم احتمالاً روزی 5 ساعت کم کمش روشنه !
کار اصلی هم فیلم دیدن و کلاً آهنگ گوش دادنه :دی
بازی رو هم میخام اجرا کنه و کم نیاره ! حالا فک کنم 30 فریم واسه روون بازی کردن کافی باشه :دی ها ؟؟
هارد هم 1 ترابایت باشه ! بعداً هم یه هارد دیگه میندازم واسش !
یه موس و کیبورد بیسیم هم داشته باشه ! از نوع مرغوب باشه که بشه باهاش گیم هم بازی کرد :دی:27:
مرسی
راستی جدا از این بودجه یه روتر وایرلس با ساپورت N میخام ! شنیدم linksys مارکه خوبیه ! قیمتش رو اگه دارین بهم بدین !
:11:
pasargadd
01-06-2011, 13:33
cpu:amd x3 445=80
mb:asrock 770icafe=76
ram:2*2gb elixir 1333=50
vga:evga gts 450=150
hdd:1tb samsung f3 7200=66
odd:liteon=24
power:green 530aeu=67
case:md121=30
m&k=15
560
زیاد شد؟
مطمئنید الان هارد 1 ترا 48 تومنه ؟؟
موس و کیبورد بیسیم 15 تومن ؟ میشه باهاش گیم زد ؟؟
هارد یک ترابایت 48 تومن !!!!!!!!!! من 3 تا می خوام .
pasargadd
01-06-2011, 22:15
منظورم 66 تومان بود.که جمعا میشه 560 تومان.
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
مطمئنید الان هارد 1 ترا 48 تومنه ؟؟
موس و کیبورد بیسیم 15 تومن ؟ میشه باهاش گیم زد ؟؟
بیسم که نیست چون بهتره به جای موس روی قطعات اصلی کیس سرمایه گزاری کنین.
چرا نشه بازی کرد؟
دوست عزیز ممنونم از راهنماییت ولی شما مثله اینکه اصلاً نخونده اومدی یه سیستم تو رنج 500 پیشنهاد دادی !
من نوشتم که اینو میخام توی حال وصل کنم به تی وی !
بعد با موس و کیبورد سیمدار هی برم جلوی تی وی ؟؟
بعدشم منظورم از گیم بازی کردن اینه که یه موس تو مایه های A4Tech یا میوا (گیمینگ) یا لاجیتک باشه که یه نمه سنگین باشه تو دست خوب جابگیره (چون من موس خودم لاجیتک هست و کانتر استریک بازی میکنم) میخام با این موس هم حس خوب لاجیتکمو داشته باشم ! حالا قیمتش تا 50 هم باشه میارزه !
ضمن اینکه نهایت گیمی که میخام بازی کنم black ops هست ! بازیهای اصلی من بیشتر بازیهای LAN هستند ! مثه وارکرفت و کانتر و .... شایدم هر از چندگاهی pes2011 !
اگه یه گرافیک پایینتر معرفی کنید و بعداً بتونم کراس فایر کنم بهتر نیست ؟؟
اگه میشه تو این سیستم یه مقداری تجدید نظر بفرمایید ! مثلاً رم رو 2 گیگ کنید و گرافیک پایینتر تا بشه زیر 500 و من بعداً خورد خورد رم و گرافیک رو بهتر کنم !
مرسی !
pasargadd
02-06-2011, 15:02
دوست عزیز ممنونم از راهنماییت ولی شما مثله اینکه اصلاً نخونده اومدی یه سیستم تو رنج 500 پیشنهاد دادی !
من نوشتم که اینو میخام توی حال وصل کنم به تی وی !
بعد با موس و کیبورد سیمدار هی برم جلوی تی وی ؟؟
بعدشم منظورم از گیم بازی کردن اینه که یه موس تو مایه های A4Tech یا میوا (گیمینگ) یا لاجیتک باشه که یه نمه سنگین باشه تو دست خوب جابگیره (چون من موس خودم لاجیتک هست و کانتر استریک بازی میکنم) میخام با این موس هم حس خوب لاجیتکمو داشته باشم ! حالا قیمتش تا 50 هم باشه میارزه !
ضمن اینکه نهایت گیمی که میخام بازی کنم black ops هست ! بازیهای اصلی من بیشتر بازیهای LAN هستند ! مثه وارکرفت و کانتر و .... شایدم هر از چندگاهی pes2011 !
اگه یه گرافیک پایینتر معرفی کنید و بعداً بتونم کراس فایر کنم بهتر نیست ؟؟
اگه میشه تو این سیستم یه مقداری تجدید نظر بفرمایید ! مثلاً رم رو 2 گیگ کنید و گرافیک پایینتر تا بشه زیر 500 و من بعداً خورد خورد رم و گرافیک رو بهتر کنم !
مرسی !
اگر برای گیم میخواین همین مناسبه.برای کراس هم باید مادربرد گران تری بردارین.
گرافیک هم بیاد پایین تو full hd مشکل دار میشه.
در هر صورت با توجه به کاربرد شما پیشنهاد من همینه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.