PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوری ** مشکل با svchost ** فوری

mohsen_djd2
31-05-2011, 16:18
سلام
امروز کرک برنامه سیستم مکانیک رو نصب کردم بعد از اون svchost حدود 150-200 رمو میگیره و سی پی یو هم 80-90% مشغول میکنه
چکار کنم درست بشه و دست از سر سی پی یو و رم برداره
این پست هم به زور فرستادم
فوری ** مشکل با svchost ** فوری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرچ هم کردم ولی چیز بدرد بخوری پیدا نکردم
این برنامه هم که گفته بودید گرفتم Malwarebytes' Anti-Malware
ولی هیچی
هیچ راهی جز نصب ویندوز جدید وجود نداره (خیلی ویندوز من کار داره)

جاسم کدخدایی بنت
02-06-2011, 08:20
سلام

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

excessive
03-06-2011, 08:01
سلام.
دوستان کمک کنید که این svchost.exe بیچارم کرده، نزدیک 1.5گیگ از ترافیکمو خورده و مصرف سی پی یو رو برده بالا.
چیکار کنم؟؟؟؟؟

jafarian
03-06-2011, 08:26
شماسیستم خودتون با یک آنتی ویروس بروز قوی اسکن کنید احتمالش هست که ویروس باشه:20:

excessive
03-06-2011, 10:39
اسکن کردم ولی یه سری کیجن پیدا کرد که فکر نکنم از اونا باشه، ویندوزم نصب کردم اثر نکرد:41:

jafarian
03-06-2011, 10:44
شما اول ازهمه سیدی ویندوزخودتون بایک ویندوز دیگه چنج کنید نصب کنید ببینید تاثیر داره دیدین نشد اطلاعات هارد خودتون روی یک هارد دیگه کپی کنید بعد کلیه درایوها رو فرمت کنید ببینید بازم به همین صورته.

excessive
03-06-2011, 10:46
صحبت 500 گیگ فایله داداش من کجا هارد گیر بیارم.. بعدشم اگه فایلا آلوده باشه چه فرقی میکنه جابجا کردنشون؟؟؟

F-Privacy
03-06-2011, 11:25
سلام.

بعقیده من از خیر NOD بگذرید . کل کامپیوتر را با آخرین آپدیت Kaspersky Rescue Disk به صورت Stand Alone ویروس یابی و پاکسازی نمائید. بعدا یک تصویر از ویندوزتون بردارید ، سپس آخرین ریلیس Kaspersky Antivirus را همراه با آپدیت اون تو سیستمتون نصب نمائید ، وسیتمتونو را دوباره ویروس یابی نمائید. اگه مشکلتون حل شد ، که بهتر و گرنه سیستمتون از لحاظ ویروس پاک شده منتها برای از بین بردن اثرات ویروسها ویندوزتون را تعمیر نمائید ، موقع تعمیر ویندوز ، حتما یک ویندوز بدون دستکاری شده با سرویس پک یکسان با ویندوز خودتون را بکار ببرید .

یک تذکر در مورد کسپر اسکای : اگر قبلا کسپر اسکای را بکار برده اید مسئله ای نیست ، منتها اگه تو بکار گیری اون جدید هستید ، دقت کنید که کسپر اسکای بعضی از ویروسها رو به صورت اتوماتیک پاک نمی کند ، بایستی خودتون از کسپر بخواهید که که اونا رو از بین ببره.

امید که مشکلتون حل بشه.

:11:

جاسم کدخدایی بنت
03-06-2011, 15:44
وارد cmd برید یعد از دستور زیر استفاده کنید

sfc /scannow

و بعد ویندوزتون را بذارید

احتمال زیاد مشکلتان برطرف میشه

اگه نشد پیشنهاد میکنم ویندوزتون را آپدیت کنید

jafarian
03-06-2011, 15:53
من واسه تست گفتم اینکارانجام بدین بعدش که هارد تخلیه اطلاعات روی هارد دیگه کردین ببنید بازم به همون صورته وقتی درایوهای خودتونم فرمت کردین. شما البته قبلشم میتونید اینکارکنید ویندوز خودتون ازنوع تعویض کنید بدون اینکه آپدیتش کنید و بعد بدون نصب برنامه اضافی تستش کنید ببنید تاثیر داره بعد جوابش بدین.