ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در جمع شدن صفحه مانیتور

mehran gorji
31-05-2011, 08:56
دوستان من مانیتور samsung750b دارم از چپ و راست هر کدان 5 سانت جمع میشود.
قلع مردگی ندارد 2 روز تا حالا روش وقت گذاشتم.
راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jafarian
31-05-2011, 09:45
وسیله که خاصیت آهنربایی داشته باشه به مانیتورنزدیک نیست با تنظیم پتانسیومترهای روی برد مانیتورببینید درست نمیشه:20:

mehran gorji
31-05-2011, 09:57
نه ربطی به اینا نداره.
پناسیمتر تو مانیتورهای 14 قدیمی تاثیر داره.
اهنربا هم نیست.
صفحه هم به چپ و راست حرکت میکند.hz ر هم تست کردم.
تمام جاهایی که نباید را قلع مردگی کردم.با اینکه با ضربه زدن تاثیری ایحاد نمیشه.
دوستان اگر کسی اطلاع دقیق داره بگه

mehran gorji
31-05-2011, 18:02
حالا از ما یه سوال میشه از جانو دل سریع جواب میدیم.

jafarian
31-05-2011, 18:10
یک آهنربا رو ازفاصله 20 تا 30 سانتی متری به صورت دورانی روی لامپ تصویرحرکت بدین ببینید تاثیرداره درضمن مکان مانیتورم یک جابجا کنید.

ebi1952
31-05-2011, 18:17
عزیز چیپ تصویر افقی مانیتور شما سوخته است.این حالت اوایل به صورت گاه به گاه ظاهر می شود و به مرور زمان دفعات و مدت ان افزایش یافته و به کلی از کار می افتد هر چه سریعتر به نمایندگی مانیتور مراجعه و چیپ را عوض کنید اگر نه به چیپ عمودی هم صدمه می زند(بر اساس داشتن تجربه قبلی با مانیتور 15 ال جی)
یشنهاد بهتر این که یک مانیتور جدید بگیرید چون دستمزد تعویض و قیمت این چیپ از قیمت مانیتور دسته دوم شما بیشتر است

sadatnia
31-05-2011, 19:03
عزیز چیپ تصویر افقی مانیتور شما سوخته است.این حالت اوایل به صورت گاه به گاه ظاهر می شود و به مرور زمان دفعات و مدت ان افزایش یافته و به کلی از کار می افتد هر چه سریعتر به نمایندگی مانیتور مراجعه و چیپ را عوض کنید اگر نه به چیپ عمودی هم صدمه می زند(بر اساس داشتن تجربه قبلی با مانیتور 15 ال جی)
یشنهاد بهتر این که یک مانیتور جدید بگیرید چون دستمزد تعویض و قیمت این چیپ از قیمت مانیتور دسته دوم شما بیشتر است

دوست عزیز مانیتور crt کجاش چیپ داره

EXTREME
31-05-2011, 19:06
شما باید روی برد اصلی طبقه ی افقی رو کامل چک کنید و هم طبقه ی عمودی چون از بالا هم تصویر کوچیک شده
در طبقه ی افقی سوختن یکی از فت های 3گانه ی irf630 یا نشتی یکی از خازن های پلی استر
یا سوختن یک دیود در طبقه ی افقی به خصوص دیود d1500
در طبقه ی عمودی سوختن آی سی ورتیکال یا لحیم سردی آن

sadatnia
31-05-2011, 19:09
یک آهنربا رو ازفاصله 20 تا 30 سانتی متری به صورت دورانی روی لامپ تصویرحرکت بدین ببینید تاثیرداره درضمن مکان مانیتورم یک جابجا کنید.

چرا دوستان وقتی اطلاعات دقیق ندارید نظر میدید این ایرادات مربوط به قسمت Horizontal Monitor میشه که بیشتر ایرادات خازنی

mehran gorji
31-05-2011, 19:16
شما باید روی برد اصلی طبقه ی افقی رو کامل چک کنید و هم طبقه ی عمودی چون از بالا هم تصویر کوچیک شده
در طبقه ی افقی سوختن یکی از فت های 3گانه ی irf630 یا نشتی یکی از خازن های پلی استر
یا سوختن یک دیود در طبقه ی افقی به خصوص دیود d1500
در طبقه ی عمودی سوختن آی سی ورتیکال یا لحیم سردی آن
اقا که الکی کاربر فعال نشدند.
واقعا کارت حرف نداره.
تشکر میکنم.
جواب قانع کننده را از شما شنیدم.
اقا مهرداد دوست خوبم واقعا دوست دارم.:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:

---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------

در هر صورت دست تمامی دوستان درد نکند اما به نظر من کاربران باید با نظرات قانع کننده.وتخصص این کار رو داشته باشندو نظر بدهند و الکی پست هاشون زیاد نباشد.
در هر صورت اقای جعفریان دست شما هم درد نکند

ebi1952
01-06-2011, 09:47
دوست عزیز مانیتور crt کجاش چیپ داره
این عین اتفاقی بود که من تو متن هم گفتم با مانیتور قبلیم داشتم و جواب هم عین جوابی بود که نماینده ماد ایران به من داد و حتی تو فاکتور هم اسم و دستمزد تعمیر چیپ افقی رو اورده بود(فاکتور مال 5 سال پیش بوده و الان ندارم و گرنه عکسشو برات میزاشتم) قصد من کمک بود و گرنه ازار ندارم(اگر چه نظرم اثر مخربی نداشت احتمالا)
شما هم خیلی زود جبهه می گیری همه عین شما اهل اچار پیچگوشتی نیستن که فنی جواب بدن!
در کل با این حالی که نمیدونم نظرم در موردچیپ افقی غلط بوده یا درست عذر خواهی می کنم که شما رو به اشتباه انداختم:11::11::11:

mehran gorji
02-06-2011, 07:55
این عین اتفاقی بود که من تو متن هم گفتم با مانیتور قبلیم داشتم و جواب هم عین جوابی بود که نماینده ماد ایران به من داد و حتی تو فاکتور هم اسم و دستمزد تعمیر چیپ افقی رو اورده بود(فاکتور مال 5 سال پیش بوده و الان ندارم و گرنه عکسشو برات میزاشتم) قصد من کمک بود و گرنه ازار ندارم(اگر چه نظرم اثر مخربی نداشت احتمالا)
شما هم خیلی زود جبهه می گیری همه عین شما اهل اچار پیچگوشتی نیستن که فنی جواب بدن!
در کل با این حالی که نمیدونم نظرم در موردچیپ افقی غلط بوده یا درست عذر خواهی می کنم که شما رو به اشتباه انداختم:11::11::11:
دوست عزیز ناراحت نباش.
دست شما از بایت راهنمایی درد نکند.
ایشون خیلی تخصصی نیگا کردند.
روی مانیتورهای crt چیپ ندارد.
ic است.
chip
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]