PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وقتی می خوام در کیس رو ببندم سیستم ریست می شود

M_i_L_i
31-05-2011, 00:05
سلام خدمت دوستان

آقا ما یه سیستم داریم که وسط ویندوز ریست میشه، یه بار که ویندوز اومد بالا در کیس رو باز کردم و خواستم در کیس رو بزارم سر جاش به محض برخورد در کیس با بدنه کیس سیستم ریست شد، از اتصال بدنه است؟ جایی اتصالی داره؟

ممکنه از پاور باشه؟

به نظر شما تمام قطعات رو در بیارم دوباره منظم ببندم؟

saman100
07-06-2011, 23:07
کیس شما با مادر بورد اتصالی داره، تمام پیچ های مادربورد رو باز کنید، زیر اونها روی کیس را با چسب برق عایق بندی کنید، همچنین از واشر برای بستن پیچ ها استفاده کنید، و حواستان باشه بدنه مادر بورد با کیس تماسی نداشته باشه.

jafarian
08-06-2011, 14:07
شما اول ازهمه کلیه قطعات بیرون ازکیس روی بردسوارکنید ببینید بازم ریست میشه حین کار با کابل برق پاورم که به مین خورده با دست بازی کنید وقتی که بیرون ازکیس به مین اتصال داره دیدین سیستم ریست نشد همون کاری که این دوستمون گفتن انجام بدین بعد جوابش بدین:20:

M_i_L_i
13-06-2011, 06:47
سلام

وقتی قبل از اینکه خواستم مین رو در بیارم سیم Reser کیس (که به مادربورد وصله) رو از مین در آوردم دیدم دیگه ریست نمیشه، بازم که وصل می کنم سیستم ریست میشه ، مین رو در آوردم پایه های مین رو دوباره با عایق بستم ولی بازم ربط به اون سیم ریست داره، وقتی به مین وصل میشه هر چیز فلزی به مثل پیچ گوشتی یا چیز دیگه ای به کیس بخوره ریست میشه، حالا که چند روزه سیم ریست رو جدا کردم و مشکلی نداره

EXTREME
13-06-2011, 10:28
خوب اگه با جدا کردن سیم ریست روی مین درست شده این مشکل از دکمه ی ریست هست
شما بیاین دکمه ی پاور را وصل کنید به ریست و با پیچ گوشتی و اتصال کوتاه سیستم رو روشن کنید ببینید باز هم ریست میشه سیستم یا نه اگه باز هم ریست شد یا سیم ریست خرابه یا اون پین رو مادربورد ایراد داره