مشاهده نسخه کامل
: خرید سیستم سندی بریج(SUPER EMERGENCY)
فردا یا پس فردا قصد خرید سیستمی با مشخصات زیر رو دارم.
MB:asus p8p67
CPU:core i 5 2500 k
ram:a-data 2*2
case:green magnum 2
power:green 635-us
فعلا یه گرافیک 8800 دارم.یه چند وقتی باهاش کار میکنم تا یه گرافیک توپ بخرم با یه کولر سی پی یو و 4 گیگ رم دیگه و انشالاه سالها در خدمتش خواهیم بود!
1.چون نمیخوام مادربوردو عوض کنم میخوام بدونم مادربورد همین خوبه یا pro بگیرم که بشه اس ال آی کرد؟مصرف برق اس ال آی زیاد نیست؟
بجاش مثلا یه دونه گرافیک 570 بگیرم بسه دیگه؟
2.رم a-data خوبه دیگه؟این چیپ های mnhe چی هستن؟
jafarian
30-05-2011, 22:21
اگربخواین دو تا گرافیک همزمان استفاده کنید بایدپاورخودتونم چنج کنید مثلا این مدل GREEN GP1035B به قیمت 208000t تهیه کنید واسه استفاده از دوگرافیک nvidia مین خودتونم باید چنج کنید این مدل بگیرین P8P67 PRO واسه رم هم به سایت خودمادربوردتون برین رمهایی که با مین شما سازگاری بیشتر داره رو نشون میده مثلا مارک Corsair معتبره
.:PAR3A:.
30-05-2011, 22:26
اس ال آی خیلی توصیه نمیشه... تک کارته تقریبا بهتره...
همون 570 بگیرین خیلی عالیه... واس این سیستم کاملا مناسبه...
همین 635-us چند تا اتصال برق گرافیک داره؟دو تا بس نیست؟
کیس از لحاظ خنک کنندگی خوبه بره اورکلاک؟
jafarian
01-06-2011, 06:59
واسه تک گرافیک همون پاورخودتون خوبه واسه اورکلاک پیشنهاد میدم یک فن کولرواسه cpu خودتون تهیه کنید مثل این TOWER 120 EXTREME مدل به قیمت 480000t یا Thermalright Ultra120 eXtreme 1366 RT RevC یااین مدل به قیمت 74000t سیستم تهویه کیس هم مناسب باشه:20:
pasargadd
01-06-2011, 13:26
همین 635-us چند تا اتصال برق گرافیک داره؟دو تا بس نیست؟
کیس از لحاظ خنک کنندگی خوبه بره اورکلاک؟
تبدیل داره و مشکلی از این نظر چه برای 8 پین یا 6پین نداره.
MB:asus p7h55le=150
cpu:core i 3 540=150
ram:elixir 2*2 1333=60
power:green 330a=40
25=case:hercules
50=hdd:samsung 500 buffer 16mb
odd:pionner=34
این بار آخرم بود که دیگران رو بره خرید وسایل الکترونیکی میفرستم!!!
دیروز خیلی روز بدی بود.دو ماه انتظار و تحقیق و ...من فقط نگاه میکنم.
داستانشو بعدا براتون میذارم بخونید.
حالا یه چیزی.این گرافیک 8800 ما که به این پاور نمیخوره.
به نظرتون پاور رو عوض کنم یا گرافیک رو؟8800 رو میخوام 30 تومن بخرم.
کلن نهایت گرافیکی که بره این سیستم مناسبه چیه؟
taghdirrr
02-06-2011, 23:10
اس ال آی خیلی توصیه نمیشه... تک کارته تقریبا بهتره...
همون 570 بگیرین خیلی عالیه... واس این سیستم کاملا مناسبه...
چرا توصیه نمیشه؟
میشه دلیلش رو بگین؟
الان بهترین گزینه برای بازیها با پرفورمنس بالاتر همین کراس و sli هست .البته یه پاور 800 به بالا حدود 100 تومن به بالا شروع میشه بخر ببین چقدر با تک gpu فرق داره.
taghdirrr
02-06-2011, 23:15
فردا یا پس فردا قصد خرید سیستمی با مشخصات زیر رو دارم.
MB:asus p8p67
CPU:core i 5 2500 k
ram:a-data 2*2
case:green magnum 2
power:green 635-us
فعلا یه گرافیک 8800 دارم.یه چند وقتی باهاش کار میکنم تا یه گرافیک توپ بخرم با یه کولر سی پی یو و 4 گیگ رم دیگه و انشالاه سالها در خدمتش خواهیم بود!
1.چون نمیخوام مادربوردو عوض کنم میخوام بدونم مادربورد همین خوبه یا pro بگیرم که بشه اس ال آی کرد؟مصرف برق اس ال آی زیاد نیست؟
بجاش مثلا یه دونه گرافیک 570 بگیرم بسه دیگه؟
2.رم a-data خوبه دیگه؟این چیپ های mnhe چی هستن؟
ram رو سعی کن باس 2000 بخری با مار adata که 4 گیگش 107 تومنه.با این رم میفهمی که اورکلاک و سندی بریج چه حالی میده و در بازیها رندرینگ راحت تر میشه .
گرافیک هم به نظر من سعی کن سراغ تک نری چون اون انتظارات رو از بازیهای جدید برات فراهم نمیکنه البته غیر از 580 gtx و 570 و 6970 بقیه همشون ضعیفن.البته اینها هم قیمتشون 500 به بالاست مخصوصا 580 بالای 600 هست.
شما میتونی دو تا 6870 یا 6850 کراس کنی که دو تا 6850 در میاد 500 تومن که کاراییش از 580 gtx هم بالاتره.
6870 هم تقریبا با 6990 حدود 20 درصد ضعیفتره.البته در بازی crysis 2 از 6990 هم قویتره .
من همه بنچمارکهارو میدونم.
باز اگه راهنمایی میخای در خدمتم.
PC_Expert
03-06-2011, 15:02
این بار آخرم بود که دیگران رو بره خرید وسایل الکترونیکی میفرستم!!!
دیروز خیلی روز بدی بود.دو ماه انتظار و تحقیق و ...من فقط نگاه میکنم.
داستانشو بعدا براتون میذارم بخونید.
حالا یه چیزی.این گرافیک 8800 ما که به این پاور نمیخوره.
به نظرتون پاور رو عوض کنم یا گرافیک رو؟8800 رو میخوام 30 تومن بخرم.
کلن نهایت گرافیکی که بره این سیستم مناسبه چیه؟
اوه اوه
کیو فرستادی واسه خرید؟ احتمالا" طرف نمی دونسته پردازنده چیه! به بازاریا اعتماد کرده و نتیجه این سیستمه. نمیشه پس داد یا عوض کرد؟
پریروز پدر گرامی به همراه برادر گرامی و دوست برادر گرامی با لیستی که بنده داده بودم رفتند برای خرید کیس.
دوست برادر گرامی به عنوان مطلع جمع گفته بودن این سیستمی که من نوشتم خیلی حرفه اییه!!!و میخوای چیکار؟؟؟البته بره این رفته بودن که جنس تقلبی و ... به پدر و برادر گرامی نندازن!!!وگرنه لیست خرید که معلوم بود.
حالا ایشون یه سیستمی رو بر مبنای ای ام دی مثل فنوم 955 و ... پیشنهاد داده بودن که برادر گرامی چون خیلی بلد بودن گفتن فقط اینتل!!!جنسش کارکنه.دستفروشا رو دیدید؟
p5p41 usb3دوست برادر گرامی چیزی از اینتل نمیدونستن و نتیجه شد مادربورد
همون موقع پدر گرامی با بنده که همون موقع از بخت بد رفته بودم دانشگاه تماس گرفتن و منم که با شنیدن اسم مادربرد هنگ کرده بودم که پس لیست ما چی شد تا اومدم یه ذره در مزایای سوکت 775 براشون صحبت کنم شارژ گرامی تموم شد.
جالبه اونروز تمام خطای ثابت دوستان آنتن نمیدادند.نمیدونم چهارشنبه چه خبر بود؟
خلاصه با ایرانسل یکی از دوستان معلوم الحال تک زنگی به پدر گرامی زدیم.پس از تماس ایشون هرچه ما گفتیم این رو نگیرید و بعدا با هم میریم میگیریم انگار نه انگار.آقای ...(دوست برادر گرامی)گفتن و کلی صحبت کردیم و همین خوبه و این خرفا. البته از کسی که نمیدونه انتظاری نیست.
حالا شانس ما برادر گرامی یه لپ تاب کور ای تری دارن و اصرار کردن همین پردازنده رو بگیرن وگرنه الان باید با همون 775 سر میکردیم..
شب هم که ما اومدیم خونه و چشممون روشن شد به جمال سیستم گرامی.هرچی با این دوست گرامی بحث میکردم جوابایی مثل کور ای سون هفت تا هسته داره و کور ای تری سه تا و این مادربورد هر سی پی یویی رو میکشه میشنیدم.
قیمتها رو هم که میبینید.همین مادربورد در سایت لیون کامپیوتر 108 تومن قیمت داره.
جالبه تفاوت قیمت سیستم من و این سیستم نهایت 300 تومن بود.با قدرت چند برابر و امکانات بیشتر.
البته همین مادربردم عالیه به عنوان نمونه تعداد usb ها از دوتا قبلی به شش تا ارتقا یافته است!!!
حالا سوالم از شما اینه که این سی پی یو نهایت گرافیکی که بدون گلوگاه میتونه ساپورت کنه چیه؟
ضمنا با توجه به قیمت کارت گرافیک مورد نظر بهتره پاورو عوض کنم یا گرافیکو مثلا 4670 بگیرم؟
اگه 8800 بگیرم بعدا عوضش میکنم چون پاورم هم عوض شده و میکشه اما اگه 4670 بگیرم دیگه تا آخر عمرش!همونه.
یه سیستم قدیمی هم دارم که یه پاور 12 تومنی روشه بهتر نیست این پاور رو بندازم رو اون و مثلا پاور 435-us رو بگیرم؟
دوستان سوال ما رو جواب نمیدید؟
این سیستم ماست.فعلا کارت گرافیک نداره.
یه گرافیک 8800 تعمیرشده دوستم داره 30 تومن میده.پاور این سیستم هم به 8800 نمیخوره.
حالا سوالم از شما اینه که این سی پی یو نهایت گرافیکی که بدون گلوگاه میتونه ساپورت کنه چیه؟
ضمنا با توجه به قیمت کارت گرافیک مورد نظر بهتره پاورو عوض کنم یا گرافیکو مثلا 4670 بگیرم؟
اگه 8800 بگیرم بعدا عوضش میکنم چون پاورم هم عوض شده و میکشه اما اگه 4670 بگیرم دیگه تا آخر عمرش!همونه.
یه سیستم قدیمی هم دارم که یه پاور 12 تومنی روشه بهتر نیست این پاور رو بندازم رو اون و مثلا پاور 435-us رو بگیرم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.