ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کسی می دونه قفل مجموعه های آموزشی شرکت پرند چجوری کار می کنه؟

sajjadsa
30-05-2011, 19:29
سلام قفل مجموعه های آموزشی شرکت پرند برام خیلی جالبن. شخصا با هر برنامه ای که تونستم سعی کردیم از اون ایمیج بگیریم یا کپی کنیم. یا کلا نمی شد ایمیج گرفت و یا اگر می شد نسخه کپی یه هیچ وجه کار نمی کرد و ارور می داد. کسی می تونه توضیح بده چجوری کار می کنه یا اگر لینیکی چیزی دارین ممنونم میشم بدین تا بفهمم چجوری کار می کنه. مجموعه هم از همین مجموعه های آموزی آفیس و غیره بود.

Rapidbaz
01-06-2011, 08:32
اگه قصدتون کرک کردن نرم افزار ها و مجموعه های آموزشی فارسی باشه که خلاف قوانین انجمنه و تایپیکتون قفل می شه !:31: ولی اگه قصدتون نحوه کارکردن این قفل هاست و قصد کرک کردن ندارید اساتید حتماً راهنماییتون می کنن :41: موفق باشید

sajjadsa
05-06-2011, 14:12
اگه قصدتون کرک کردن نرم افزار ها و مجموعه های آموزشی فارسی باشه که خلاف قوانین انجمنه و تایپیکتون قفل می شه !:31: ولی اگه قصدتون نحوه کارکردن این قفل هاست و قصد کرک کردن ندارید اساتید حتماً راهنماییتون می کنن :41: موفق باشید

دوست عزیز خیر بنده خودم طراح نرم افزار های مولتی مدیا هستم و دوست دارم از نحوه کار اون سر در بیارم تا اگر لازم شد بتونم در پروژه های خودم استفاده کنم.

metana
05-06-2011, 19:14
سلام...

با برنامه BlindWrite خیلی راحت میشه ازش ایمیج گرفت.:27:

AMIR MOHAMMAD . M
22-06-2011, 10:57
همه نرم افزارها و محصولات اموزشی شرکت پرند دارای قفل فیزیکی هستند ، یعنی اگه روی دیسک رو نگاه کنید چهار شیار رو خواهد
دید که اساس قفل رو تشکیل میدن و به صورت شرکتی تولید می شن و تولید انها کار همه نیست وبه ابزار خاصی نیاز داره.
و اگر کمی با ابزار های کپی سروکار داشنه باشید به راحتی می تونید اونها رو کپی کنید.