مشاهده نسخه کامل
: کندی سیستم با VGA 460 GTX ASUS 2D1G
blue_graphic
30-05-2011, 14:45
سلام دوستان من به تازگی کارت گرافیک خودمو عوض کردم و یه GTX 460 انداختم ولی متاسفانه سیستمم دچار کندی شده و توی گیم افت فریم داره کسی میدونه مشکل چیه ضمنا لیست قطعات دیگم اینه :
MAIN : PK-EPU ASUS P35 CHIPSET FSB 1600
RAM : 2X1G CRUCIAL BALISTK 1066 CL5
POWER :ACEBEL630W
اگه کسی میدونه چشه لطفا راهنمایی کنه دو ماهی هست که اذیت میکنه مرسی:41:
اگه بعد از انداخت گرافیک اینطوری شده پس ویندوز سالمه
اول از همه درایور گرافیک رو آپدیت کنید
اگه درست نشد یا پاور ضعیفه
یا دمای گرافیک بالاست یا سی پی یو محدودیت ایجاد میکنه مدل سی پی یو تون چیه؟
Dj_aghamajid
30-05-2011, 20:01
افت فریم نسبت به قبل داری؟
سی پی یوت چیه؟
پاور مناسبه! البته باید مشحصات کل سیستم رو بگید تا بشه بهتر نظر داد!
تو چه بازی مشکل دارید؟ و چقدر فریم میگیرید؟
به احتمال زیاد از cpu هست ...... البته اگر ممکنه شما یه بار ویندوز عوض کن نتیجه رو بگو .
blue_graphic
31-05-2011, 10:49
cpu 7500 intel نه آخه سی پی یو مو تازه عوض کردم من میگم شاید به خاطر پهنای باند گرافیک که بالاست و مادربورد نمیتونه استفاده بهینه بکنه البته فن سی پی یو هم خوب جا نخورده بود و من درستش کردم خلاصه خیلی اذیت میکنه دوستان از نظرات مفیدتون ممنون اگه مطلبی هست بازم بگید که من چک کنم
سلام
درست تا چه رزولیشنی بازی می کنید
توی تمام بازیها یا یه بازی بخصوصی این اتفاق می افته
موقع بازی انتی ویروس رو هم غیر فعال میکنید
TREASURES
31-05-2011, 13:17
سلام
من قبلا به این مشکل بر خوردم اتفاقا با این چیپست!
مشکل همون چیپست برده که ضعیفه و نمیتونه گرافیک رو پوشش بده باید بردتو عوض کنی
موفق باشی.....
alborz_k
31-05-2011, 13:31
سلام دوستان من به تازگی کارت گرافیک خودمو عوض کردم و یه GTX 460 انداختم ولی متاسفانه سیستمم دچار کندی شده و توی گیم افت فریم داره کسی میدونه مشکل چیه ضمنا لیست قطعات دیگم اینه :
MAIN : PK-EPU ASUS P35 CHIPSET FSB 1600
RAM : 2X1G CRUCIAL BALISTK 1066 CL5
POWER :ACEBEL630W
اگه کسی میدونه چشه لطفا راهنمایی کنه دو ماهی هست که اذیت میکنه مرسی:41:
سلام . مدل کارت قبلیتون چی بود؟ در چه بازی هایی افت فریم دارین؟ متوسط فریم چه قدر هست.
مشخصات دقیق پاورتون رو می گین؟
رم سیستمتون هم کم هست ، کارت های گرافیکی امروزی ، از بخشی از رم به عنوان حافظه ی گرافیکی استفاده می کنند ، وقتی که میزان رم کم باشه ،یگه این حافظه بهشون احتصاص پیدا نمی کنه و باعث افت کارایی شدید می شه .
---------------------
چیپست ضعیف یعنی چی؟! این اصطلاح بازاری ، معادل علمی هم داره؟
blue_graphic
31-05-2011, 13:47
بازی Gta liberty city pes2010 assistand creed2 تو خیلی از بازیا نه من یه 5770 داشتم خیلی راهت باهاش کار میکردم من با amd system موافقم ممکنه مشکل این باشه افت فریم زیاده بازی گیر میکنه یه دفه میاد رو 12 دقیقا کنده میگیره و ول میکنه شاید به خاطر اینه که رم من باس 1066 و مادربوردم 1066 native رو ساپورت نمیکنه چون وقتی باس رم رو میذارم رو 1066 و cl میذارم رو 5 5 5 12 سیستم دمیج میکنه الان سیستمم یه سیستم ناکارآمده فقط باهاش میرم اینترنت :41:
blue_graphic
31-05-2011, 13:53
رزولیشن های بسیار پایین 1024 * 768 یه کارت 8800 ultra رو رو سیستمم تست کردم اونم همین حالت داشت یعنی تو بازیه قدیمیه need for speed most wanted افت فریم شدید داشت دوستم با سیستم مشابه با کارت 8800 ultra نتیجه بسیار خوبی گرفت در ضمن مادربوردش چیپ p35 asus pk و رمش 2 تا ماژول 2g باس 800 هست ضمنا پاورش 560 acebel gold با تشکر از نظرات خوب این توضیحات شاید در رفع مشکل کمک کنه
blue_graphic
31-05-2011, 14:25
ببخشید پاورم ACEBEL 660W ACTIVE PFC سری معمولیش چند ماه پیش 130 خریدم کانکتوراش کامله 4PIN داره 6 و 12 هم داره
alborz_k
31-05-2011, 17:33
ببخشید پاورم ACEBEL 660W ACTIVE PFC سری معمولیش چند ماه پیش 130 خریدم کانکتوراش کامله 4PIN داره 6 و 12 هم داره
شما آخرین نسخه ی forceware رو از سایت انویدیا دانلود و نصب کردین؟! کانکتور های برق رو هم وصل کردین دیگه؟
TREASURES
31-05-2011, 17:43
سلام . مدل کارت قبلیتون چی بود؟ در چه بازی هایی افت فریم دارین؟ متوسط فریم چه قدر هست.
رم سیستمتون هم کم هست ، کارت های گرافیکی امروزی ، از بخشی از رم به عنوان حافظه ی گرافیکی استفاده می کنند ، وقتی که میزان رم کم باشه ،یگه این حافظه بهشون احتصاص پیدا نمی کنه و باعث افت کارایی شدید می شه .
---------------------
یه سیستم بود با چیپی شبیه این .... p31 بود. روش گرافیک 9500 بود کارشو میکرد فقط کم فریم میداد اومدیم 5670 انداختیم روش بدتر شد یعنی تو گیم تیکه تیکه میشد ! اومدیم برد رو با P5P41TLE عوض کردیم مشکل حل شد ..... خب شما بگو اگه از چیپ نبوده پس از چی بوده؟
blue_graphic
31-05-2011, 18:40
همه چیز وصله دوست عزیز کانکتورا که وصل نباشه تصویر نداریم ولی نسخه forceware نه نصب نکردم من درایور های روی cd رو نصب کردم البته همه windows update رو ریختم و بایوس مادربورد رو هم update کردم البته منم با amd system موافقم ولی سوال من اینه چرا مادربوردی که خوب نمیتونه این کارتو ساپورت کنه باید به مادربورد بخوره و اینکه چرا تو این زمینه محدودیت ایجاد نشده البته همونطور که AMD سیستم گفت کارت قبلی من RADEON 5770 بود و راحت باهاش کار می کردم خواستم کارتی بخرم که توی افکت ها قوی تر باشه یعنی همون SHADER وگرنه حافظه 5770 از این کارت بیشتره اگر نظر شما هم مادربورد باشه من چه MAIN و رمی بگیرم دوستان خیلی اذیتتون کردم شرمنده ایشالا جبران کنم
alborz_k
31-05-2011, 20:56
همه چیز وصله دوست عزیز کانکتورا که وصل نباشه تصویر نداریم ولی نسخه forceware نه نصب نکردم من درایور های روی cd رو نصب کردم البته همه windows update رو ریختم و بایوس مادربورد رو هم update کردم البته منم با amd system موافقم ولی سوال من اینه چرا مادربوردی که خوب نمیتونه این کارتو ساپورت کنه باید به مادربورد بخوره و اینکه چرا تو این زمینه محدودیت ایجاد نشده البته همونطور که AMD سیستم گفت کارت قبلی من RADEON 5770 بود و راحت باهاش کار می کردم خواستم کارتی بخرم که توی افکت ها قوی تر باشه یعنی همون SHADER وگرنه حافظه 5770 از این کارت بیشتره اگر نظر شما هم مادربورد باشه من چه MAIN و رمی بگیرم دوستان خیلی اذیتتون کردم شرمنده ایشالا جبران کنم
صحبتی که دوستمون فرمودن ، تجربی هست برای همین در مورد چیزی که نه دیدمش و نه می تونم درکش کنم صحبت نمی کنم. کاری به چیپ p31 ندارم . ولی p35 ، دارای 16 لنز از نوع 1.1 برای pci-e 16x هست و همچنین با پشتیبانی از ddr2 1066 در حالت دو کاناله ، نباید محدودیتی برای این کارت ایجاد کنه . مگر این که مشکل خاصی باشه.. (خودم هنوز هم مادربردی مبتنی بر p45 که یک نسل بالاتر از p35 هست دارم ، تفاوت این دو چیپ بسیار کم هست و خیلی راحت دارم ازش استفاده می کنم و با کارت 5850 خیلی راحت دارم کار می کنم . )
کلأ درایو کارت های گرافیکی خیلی مهم هستند!! شما چک کندی که کدوم نسخه ی forceware نصب هست .
اگه در هر صورت تصمیم به ارتقا گرفتین ، توصیه می کنم که رم ، مادربرد و پردازنده رو با هم عوض کنید . چون برای استفاه از 100% از کارت گرافیکتون به یک پردازنده ی 4 هسته ای مرغوب نیازمندین.
---------------------
سلام دوست من گرافیک ایشون turbo cache نیست
alborz_k
31-05-2011, 21:30
سلام دوست من گرافیک ایشون turbo cache نیست
هیچ فرقی نمی کنه ، کلأ کارت های گرافیکی از بخش از حاظفه ی اصلی سیستم برای پردازش گرافیکیشون استفاده می کنند . دلیلش هم کم بودن حاظفه ی گرافیکی برای کل داده ها هست . یکی از وظایف اصلی درایو کارت های گرافیکی هم مدیریت این حافظه هست تا کارت گرافیکی به بیشترین راندمانش برسه . پس طبیعی هست که وقتی حجم حافظه کم باشه ، محدودیت ایجاد می شه .
شما در ویندوز 7 ، کافیه که system information رو باز کنید ، در بخش گرافیک ، میزان حافظه اختصاصی و حاظفه ی مشترک با سیستم رو نوشته (برای 4850 ، باید حدود 1 گیگ باشه و کل حافظه ی گرافیکی 1500 مگ باشه..)
blue_graphic
31-05-2011, 22:21
با تشکر از توضیحات تخصصی شما NVIDIA.ForceWare.261.00 این نسخه بود که امروز دانلود کردم البته ورژن های جدیدش بود که سایت انویدیا اجازه دانلود نداد یعنی بسته شده من این درایور رو از سایت های فارسی دانلود کردم به نظر من یه جا یه چیز دیگه مشکل سازه چون تو کار های عادی داخل ویندوز هنگام وصل شدن به ایترنت هنگام login شدن یه گیری تو سیستمم وجود داره بعد از چند دقیقه standby موندن هم سیستمم گیر میکنه البته یه چیزی هم هست یادم رفت بگم من وقتی میخواستم cpu رو وصل کنم هواسم نبود و یکی از سوزن هایی که روی سوکت مادربورد هست یعنی جایی که cpu روش قرار میگره رو کج کردم البته سریعا با یه سوزن به حالت اول برگردوندم و کامپیوتر راه اندازی کردم یه مسئله دیگه که می تونه کمک کنه این که من رمم تو حالت 1066 میزارم ولی 800 میشناسه وقتی هم که timing میزارم رو 5 بالا نمیاد یعنی به رم ربتی نداره ؟
خیلی استفاده کردم منتظر مطالب سودمندتون هستم
blue_graphic
31-05-2011, 22:25
منظورتون adapter ram اگه اینه نوشته 1g
blue_graphic
01-06-2011, 00:11
بچه ها یه چیز جدید اصلا توجه نکرده بودم دمای cpu در حالت عادی در ویندوز تا 67 درجه میاد این طبیعیه عکسش می زارم در ضمن فک کنم cooler cpu اصلا خوب نباشه یعنی خوب جا نخورده نظرتون چیه :18:
blue_graphic
01-06-2011, 07:24
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
blue_graphic
01-06-2011, 22:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.