ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالا رفتن دمای کارت گرافیک evga geforce gt 240

madisline
30-05-2011, 13:56
سلام

من حدود 1 ماهه که کارت گرافیک evga geforce gt 240 DDR5 1G خریدم. از طریق برنامه مربوط به خودش دمای کارت گرافیک رو میشه دید.
این دما هنگام بیکار بودم سیستم بین 45 تا 50 درجه و هنگام اجرای بازی های گرافیکی تا 90 درجه بالا میره.

میخواستم بپرسم آیا این دما برای این کارت گرافیک معمولیه یا باید کمتر از این باشه؟

برروی کیسم هم 3 تا فن بستم که یکیش هوا رو به داخل میزنه و 2تای بعدی هوا را حخارج میکنند.

مشخصات سیستم:
cpu: AMD Phenom X4 840
m.b: asrock

jafarian
30-05-2011, 14:19
این دما واسه گرافیک شماعادیه سیستم تهویه کیس شما هم باید مناسب باشه درضمن:20:

saeed_136915
30-05-2011, 15:21
من قبلا GT240 داشتم (البته مال من Gigabyte بود) دمای بیکاری همون 45 تا 50 بود ولی دمای لود بیشتر از 65 نمیشد

EXTREME
30-05-2011, 19:25
من قبلا GT240 داشتم (البته مال من Gigabyte بود) دمای بیکاری همون 45 تا 50 بود ولی دمای لود بیشتر از 65 نمیشد
بله برندهای مختلف سیستم خنک کنندگی شون فرق میکنه و دمای متفاوتی دارند
این دما برای این gpu عادیه

سلام

من حدود 1 ماهه که کارت گرافیک evga geforce gt 240 DDR5 1G خریدم. از طریق برنامه مربوط به خودش دمای کارت گرافیک رو میشه دید.
این دما هنگام بیکار بودم سیستم بین 45 تا 50 درجه و هنگام اجرای بازی های گرافیکی تا 90 درجه بالا میره.

میخواستم بپرسم آیا این دما برای این کارت گرافیک معمولیه یا باید کمتر از این باشه؟

برروی کیسم هم 3 تا فن بستم که یکیش هوا رو به داخل میزنه و 2تای بعدی هوا را حخارج میکنند.

مشخصات سیستم:
cpu: AMD Phenom X4 840
m.b: asrock
میخواین دما کمتر باشه گرافیک رو خاک گیری کنید و خخمیر سیلیکون بهش بزنید و سیستم تهویه ی کیس رو بهتر بکنید

madisline
01-06-2011, 14:29
ممنون از پاسختون

بله برندهای مختلف سیستم خنک کنندگی شون فرق میکنه و دمای متفاوتی دارند این دما برای این gpu عادیه
این دما واسه گرافیک شماعادیه سیستم تهویه کیس شما هم باید مناسب باشه درضمن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس شما میگید این دما عادیه؟ یعنی اگه مثلا 3 ساعت در حال بازی باشم مشکلی پیش نمیاد؟

میخواین دما کمتر باشه گرافیک رو خاک گیری کنید و خمیر سیلیکون بهش بزنید و سیستم تهویه ی کیس رو بهتر بکنید در مورد تهویه همونطور که گفته بودم 3 عدد فن برروی کیسم بستم که 2 تاشون رو به خارج و اون یکی رو به داخل هوا رو میزنه.
در مورد گردگیری هم بگم این کارت رو جدیدا خریدم و فکر نکنم فعلا نیاز به گردگیری داشته باشه ولی در مورد خمیر سیلیکون یعنی بطور فابریک روشون خمیر نداره و اگه بخوام خمیر بزنم باید چطوری اینکارو بکنم؟

alborz_k
01-06-2011, 14:48
ممنون از پاسختون

پس شما میگید این دما عادیه؟ یعنی اگه مثلا 3 ساعت در حال بازی باشم مشکلی پیش نمیاد؟

در مورد تهویه همونطور که گفته بودم 3 عدد فن برروی کیسم بستم که 2 تاشون رو به خارج و اون یکی رو به داخل هوا رو میزنه.
در مورد گردگیری هم بگم این کارت رو جدیدا خریدم و فکر نکنم فعلا نیاز به گردگیری داشته باشه ولی در مورد خمیر سیلیکون یعنی بطور فابریک روشون خمیر نداره و اگه بخوام خمیر بزنم باید چطوری اینکارو بکنم؟
وقتی که کارت نو هست ، دلیلی نداره که بازش کنید و اون رو از حالت گارانتی خارج کنید .
دمای 90 درجه برای این کارت ایرادی نداره.. البته اگه کمتر می بود بهتر بود ، ولی الان کوچکترین تغییری که بدین دچار دردسر های بعدی می شین!
صدای فن در چه حد هست؟

madisline
28-06-2011, 18:08
وقتی که کارت نو هست ، دلیلی نداره که بازش کنید و اون رو از حالت گارانتی خارج کنید .
دمای 90 درجه برای این کارت ایرادی نداره.. البته اگه کمتر می بود بهتر بود ، ولی الان کوچکترین تغییری که بدین دچار دردسر های بعدی می شین!
صدای فن در چه حد هست؟

کارکرد فن وقتی که دما پایین هست خوبه و صدایی نداره ولی وقتی دما بالاتر از 75 میره صداش زیاد میشه و دورش هم به 90% میرسه.

میخواستم بدونم اگه کیس رو عوض کنم و کیسی بگیرم که جای فن های بیشتر داشته باشه چقدر تو کاهش دما تاثیر داره و اصلا می ارزه که اینکارو کرد؟

مثلا این کیس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

EXTREME
28-06-2011, 21:03
کارکرد فن وقتی که دما پایین هست خوبه و صدایی نداره ولی وقتی دما بالاتر از 75 میره صداش زیاد میشه و دورش هم به 90% میرسه.

میخواستم بدونم اگه کیس رو عوض کنم و کیسی بگیرم که جای فن های بیشتر داشته باشه چقدر تو کاهش دما تاثیر داره و اصلا می ارزه که اینکارو کرد؟

مثلا این کیس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نیازی به خرج اضافه نیست و مشکلی نداره کارتتون

B.J.U
20-07-2011, 20:07
بیشتر کارت های انویدیا این جورین ولی مطمئن باشید هیچ آسیبی بهش نمیرسه
مثلا مال من 8400 gs هستش که از وقتی خریدمش دمای idle 50 و لود تا 90 هم میره

kolange_edalat2001
21-11-2011, 15:08
سلام دوستان من کارت گرافیکم 8800GTS هست و به تازگی سیستم رو عوض کردم و اهموم موقع کارت گرافیکم به شدت داغ میشه دماش به 82 هست وقتی که هیچ کاری نمیکنم مشکل چیه ؟ در سیستم قبلی اینوطری نبود

EXTREME
21-11-2011, 19:15
سلام دوستان من کارت گرافیکم 8800GTS هست و به تازگی سیستم رو عوض کردم و اهموم موقع کارت گرافیکم به شدت داغ میشه دماش به 82 هست وقتی که هیچ کاری نمیکنم مشکل چیه ؟ در سیستم قبلی اینوطری نبود
چه موقع دماش به 82 میرسه ؟
در بازی یا درحالت عادی ؟
در بازی باشه عادیه
ولی اگه در حالت عادی باشه اول از همه گرافیک رو خاک گیری کنید سپس چک کنید فن گرافیک سالم هست و درست میچرخه یا نه
همچنین تهویه کیس رو هم بررسی کنید