مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد فیس بوک
kelas.avali
30-05-2011, 08:15
سلام دوستان
میخواستم بدونم چطوری میشه در فیس بوک افراد یک شهر و سرچ کرد؟
یعنی همه افراد اون شهرو نشون بده
ممنون
joe_satriani
31-05-2011, 21:21
با سلام
از سمت چپ که دوستان رو بهتون پیشنهاد میشده که شاید بشناسید میتونید دیدن همه رو بزنید
سپس در صفحه ای که باز میشه از سمت چپ میتونید بر اساس هرکدوم که خواستید تعیین کنید و سرچ کنید
موفق باشید.
با سلام.
آقا فیسبوکم دچار مشکل شده.
من نمی تونم پست های یکی از دوستام رو ببینم ولی اون می تونه پست های منو ببینه.اون منو ریپورت یا کار دیگه ای هم نکرده.مشکل کجاست؟؟؟؟
mahyarSAMSUNG
25-07-2012, 18:29
بچه ها کمک کنید این داره چی میگه ؟ من وقتی روی اشخاصی میزنم برای دوستی یهو این میاد ... جدیدا داره میاد ... میگه داره فیسم و لاک میکنه ... قبلا برای دوستم لاک شده بود طوری که یکی دیگه ساخت من چکار کنم که اینطوری نشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ba salam
man vaghti fb ro baz mikonam ba payame :secure connection failed movajahe misham va vaghti ham cancel mikonam nemitone safahat ro dorrost baz kone .mishe komak konid?:42:
ba salam
man vaghti fb ro baz mikonam ba payame :secure connection failed movajahe misham va vaghti ham cancel mikonam nemitone safahat ro dorrost baz kone .mishe komak konid?[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
babakeyan
28-09-2012, 19:01
ba salam .....man tedady payam dusti ferestadam ..alan gozine yaftan dustan ro ke mizana ke ashkhas jadido bebinam ke barashun payam dusti befrestam in payamo mideh:see more request.......chekar bayad konam motshakeram
Iloveu-ALL
04-10-2012, 12:39
با سلام لطفا سوال هاتون رو اینجا مطرح کنید
آموزش فیس بوک Facebook / تمامی مسائل فیس بوک در این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.