PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بالا رفتن سرعت فن cpu.

ejbaree
29-05-2011, 10:44
سلام.
من فن cpu رو برای تمیز کاری در آوردم . سرعتش الان 2200 rpm و حرارت حدود 47 درجه است.

یه نکته ای که هست اینه که یه بار که سیستم قاط زده بود سرعت و حرارت رو بالا نشون میداد . یعنی همون اول که سیستم رو روشن میکردم تو setup 60-70 درجه نشون نیداد ولی وقتی میذاشتم که اگه حرارت به 70 درجه برسه سیستم خاموش بشه هیچ اتفاقی نمیافتاد!
یعنی یجورایی انگار سنسورا قاطی کرده بودن.

خلاصه مادربردم رو ریست کردم..
بعدش کلا هم سرعت فن کم شد و هم حرارت cpu متعادل بود.یعنی:سرعت 1500 و حرارت 47-8 بود.

خوب صدای کیس خیلی کم بود و انگار اصلا pc روشن نبود.
همه چی هم عالی بود و سیستم خیلی درست کار میکرد.

ولی نمیدونم چرا الان سرعتش میره بالا....

یعنی بازم مادربرد رو ریست کنم درست میشه؟

کلا چه سرعتی برای دمای 45-50 مناسبه؟

jafarian
29-05-2011, 10:49
شماسرعت دورفن باید بزارین حالت نرمال خودش باشه علت اینکه دورفنم بالامیره به خاطر داغ شدن cpu شما یک خمیرسلیکون خوب بگیرین مثل Tuniq TX-4 رو cpu بزنید دیدین تاثیرنداشت فن چنج کنید :20:

pasargadd
29-05-2011, 10:50
cpu تون چیه؟قطعاتتونو بگین.
بایوسو اپدیت کنین.
بعد از در اوردن فن cpu باید از خمیر سیلیکون برای هیتسینکش استفاد کنین.

EXTREME
29-05-2011, 13:27
بالارفتن دور فن سی پی یو به خاطر بالا رفتن دمای سی پی یو هست پیشنهاد من به شما آپدیت بایوس بهتر کردن سیستم تهویه ی کیس زدن خمیر سیلیکون و خاک گیری سیستم هست
البته اینم بگم ویروس هم باعث افزایش دمای سی پی یو میشه

ejbaree
29-05-2011, 15:48
دوستان توجه نکردن.
الان دما 47-48 حد اکثر
و سرعت فن 2200 حد اکثر

سوال اینجاست که این دما و سرعت استاندارد و طبیعی هست یا نه؟

برای این میپرسم که قبلا مثلا با سرعت 1500 هم دمای 47 داشتم.
از بابت سیلیکون و گرد و خاک و چفت و بس مطمئنم.

الان بنظرم یکم سرعت میره بالاتر تا رو این دما ثابت بشه.

و یه چیز دیگه مسئله مادربرده. تجربه کردم که مادربرد ریست که شد خیلی اوضاع فن بهتر شده بود.

2000mehr
29-05-2011, 16:01
دمای محیط هم تاثیر گذار هستش وقتی هوای اتاق گرم تر شده طبیعتا فن باید با سرعت بیشتری بچرخه تا سی پی یو همون دمای قبل رو نشون بده
اگه شما کولر اتاق رو روشن کنین تقریبا به سرعت و دمای قبلی بر می گرده همه اینها در صورتی اتفاق میوفته که همه چیز سالم باشه

EXTREME
29-05-2011, 16:58
خوب شما دمای هوا هم در نظر بگیرید وقتی هوا گرم تر بشه به همون نسبت هم باید دور فن بالا بره تا دما در همون حالت استاندارد
حفظ بشه اگه ناراحتیتون در این مورده که کاملا عادیه و مشکلی نیست
من فکر کردم دمای سی پی یو شما میره بالا