مشاهده نسخه کامل
: ارور مشکل با هارد دیسک و غیب شدن آیکونهای دسکتاپ
yoosef_st
29-05-2011, 01:11
سلام.
همین چند دقیقه پیش داشتم با کامپیوتر کار میکردم که یهو یه اروری داد مبنی بر اینکه ویندوز با یکی از هاردهام مشکل پیدا کرده (یدونه هارد اینترنال و یدونه اکسترنال دارم)
بعد همه آیکونهای دسکتاپم غیب شد، یه سری از برنامه های استارتم هم همینطور و همچنین Quick Lunch
بعد الان هم Task Manager غیر فعال شده.
روی سیستمم کاسپرسکی 2009 آپدیت نصب هست.
چکار کنم؟
yoosef_st
29-05-2011, 07:56
دوستان خواهشا یه چیزی بگین.
مریض اورژانسی آوردیم...
دوستان خواهشا یه چیزی بگین.
مریض اورژانسی آوردیم...
ببین از safe mode به سیستمت دسترسی داری
ممکنه ویروس باشه
ممکنه فایل explorer شما دچار مشکل شده باشد
jafarian
29-05-2011, 09:38
به احتمال زیاد سیستم شما ویروس داره شما این برنامه Malwarebytes' Anti-Malware نصب کنیدبعدآپدیت کنید سیستم اسکن کنیدازپست پایین میتونید دان کنیددرضمن شما اتصالهای هاردسیستم خودتون چک یا کابلهایی که به اون هاردی که مشکل داره رو تعویض کنید:20:
پست Malwarebytes' Anti-Malware
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dew Drop
29-05-2011, 11:50
سلام
طبق قوانین انجمن
_ابتدا به تاپیک مرجع برو و پست یک رو مطالعه کن. تمام اطلاعات لازم نوشته شده.
₪◙₪◙₪ مرجع رفع تمامی آلودگی های ویروسی (قبل از ایجاد تاپیک جدید مطالعه کنید) ₪◙₪◙₪ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2_ سپس طبق قوانین که در همان تاپیک ارائه شده تاپیک جدید بزنید. حتما دستورات لازم رو انجام بدید و log های خواسته شده رو هم اعلام کنید.
==================================
احتیاج به مشورت بیشتر دارم:
دوستان عزیزی که احتیاج به مشورت بیشتر دارند در بخش اورژانس سیستم های آلوده با رعایت موارد زیر تاپیک جدید ایجاد کنند:
1_تمام موارد بالا رو مطالعه کنید ، مراحل بسیار ساده هستند و فقط باید دقت کنید. اگر مشکل رفع نشد و... تاپیک جدید بسازید.
2_ عنوان تاپیک را درست انتخاب کنید.
3_ توضیح کامل از ایرادات ، نوع ویندوز و اقداماتی که تا بحال انجام دادید و هر نکته ای که به نظر شما کمک میکنه تا تصمیم دقیق تری گرفته بشه را توضیح دهدید.
4_ (مهم) در انتها لوگ فایل rkill و combofix رو حتما قرار بدید. که توضیحات کامل در برای استفاده از این 2 فایل گفته شده.
5_ تمام کارهایی که تا الان کرده اید رو توضیح بدید ، نوع آنتی ویروس های استفاده و.... تا راهنمایی تکراری نشود.
نکته:
دقت کنید شما 2 بار فایل rkill رو اجرا میکنید ، یک بار برای اولین بار قبل از نصب آنتی ویروس ها و اسکنر هایی که در بالا معرفی کردم و یک بار هم در آخر ( در صورتی که ایراد باقی مانده بود ) اجرا میکنید و تاپیک جدید میزنید.
پس باید 2 لوگ از rkill قرار بدید.
===========================
اگر مشکل شما رفع نشد من و دوستان دیگه منتظر تاپیک شما با اصول فوق هستیم.
موفق باشید
تاپیک بسته شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.