ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دو مشکل در اتصال برنامه تحت Visual studio 2010 به sql server express 2008

shahinfarasystem
28-05-2011, 19:37
سلام

Visual studio 2010 رو همراه با sql server express 2008 نصب کردم و از طریق خود محیط ویژوال استادیو یه بانک اطلاعاتی ساختم که توش یه تیبل هستش حالا دو تا مشکل دارم

1) موقع اتصال به بانک توی برنامم وقتی سرورم رو کامپیوتر محلی انتخاب میکنم دیتابیسی رو که ساختم بهم نشون نمیده که بتونم انتخابش کنم و connect بشم ---- توی این صفحه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2) و از طرفی از سر ناچارا وقتی دیتا بیسم هم به برنامم attach میکنم و می خوام به بانک وصل شم این پیغام خطا رو زمان اجرا بهم میده

ممکنه کمک کنید این دو مورد رو حل کنم؟؟؟ ممنونم

shahinfarasystem
29-05-2011, 07:19
كسي جواب سوال هام رو نميدونه؟

yebandeyekhoda
31-05-2011, 10:16
سلام
بنده این مشکل رو در ساخت sql دارم در ویژوال استادیو... کسی می دونه راهنمایی کنه لطفا ؟ فوری

anvar.net
31-05-2011, 11:58
مشکل شما می تونه به دلایل بسیار زیادی اتفاق بیفته, لذا نمیشه همه اونها رو اینجا مطرح کرد ... به لینک زیر مراجعه کنید ببینید به دردتون میخوره یا نه ... اگه انگلیسیت ضعیف بگو تا کلیاتشو همینجا بذارم
دقیقا مشکل شما رو دارن اما بصورت های مختلف که خودشون ذکر کردند

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

واسه

بنده این مشکل رو در ساخت sql دارم در ویژوال استادیو... کسی می دونه راهنمایی کنه لطفا ؟ فوری

عکسی که شما گذاشتید اصلا لوود نمیشه , در نتیجه نمیشه فهمید !!!
یه جای دیگه آپ کنید

osmanjan
14-06-2011, 00:39
شما این راه رو امتحان کن ببین جواب می گیری یانه
اول برو sqlserver رو اجرا کن وبعد connection برنامه sqlserver رو کپی کن تو همونجای برنامه vb.net که نوشته بودی local
اگه جواب داد به من هم بگو:40:

Open-Source
14-06-2011, 12:11
اینجا بهش پاسخ داده شد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید