PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نوشتن پروژه برنامه نويسي c و ++c با بيش از 40 سورس آماده.

morteza_ss
28-05-2011, 15:22
سلام به همه دوستان:
راستش من بايد يه پروژه ساختمان داده ها با يكي از زبان هاي c ، c++ يا c# يا java در مورد ليست هاي پيوندي بنويسم .

ورودي:
ورودي در فايلي با نام in.txt قرار دارد و در کنار فايل اجرايي قرار خواهد گرفت. خروجي نيز فايل out.txt ميباشد.
اطلاعات ورودي در اين فايل بايد بصورت صعودي در يک ليست پيوندي يک طرفه خطي اضافه يا کم شود.
پس از آن مراحل زير را روي اطلاعات انجام دهيد.
۱- نمايش اطلاعات موجود در ليست پيوندي به همراه طول ليست.
۲- مرتب کردن مجدد اطلاعات بصورت نزولي
۳- کپي اطلاعات اين ليست در يک ليست پيوندي دو طرفه خطي
۴- مرتب کردن مجدد اين ليست بصورت صعودي
در هر مرحله اطلاعات موجود در ليست را نمايش داده و در فايل خروجي نيز ذخيره کنيد.
نمونه فايل ورودي بصورت مقابل است.
I اضافه کردن عدد 5.45
I 4.87
I 12.83
D حذف يک عدد در صورت وجود يا پيغام خطا و ادامه کار در صورت عدم وجود 4.87
I 5
I 9

اينم لينك پي دي اف پروژه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از اونجايي كه من برنامه نويسي پيشرفته رو 3 ترم قبل پاس كردم و الان هم امتحانام شروع شده و وقتي برام نمونده اگر كسي زحمت اين برنامه رو بكشه خيلي ازش ممنون ميشم.

اما سورس هاي آماده:
فايل زير شامل بيش از 40 كد ارزشمند زبان سي و سي پلاس پلاس هست كه شما رو از نوشتن هرگونه كد نويسي در برنامه هاتون بي نياز خواهد كرد:
لينك دانلود:
پسورد:
به زودي برنامه هايي كه قبلا نوشتم رو ميزارم تا همه استفاده كنن: مثل برنامه ماشين حساب،برج هانوي،ثبت مشخصات دانشجو و...
اگه با لينك دانلود مشكل داشتيد بگيد تا خودم آپلود كنم و يه لينك بي دردسر رو براتون بزارم.
اميدوارم از اين 40 تا پروژه آماده لذت ببريد،بچه ها پروژه من رو فراموش نكنيد.تشكر

morteza_ss
29-05-2011, 11:10
بابا يه با مرام نبود اينو سر هم بندي كنه؟اين همه كد آماده گذاشتم!
من حتي كامپايلر هم رو سيستمم نصب نيست

mmmorsaghian
29-05-2011, 23:33
آقا مرتضی اگه میشه سورس حرکت اسب تو بازی شطرنج رو هم بنویسید .

morteza_ss
06-06-2011, 19:53
آقا مرتضی اگه میشه سورس حرکت اسب تو بازی شطرنج رو هم بنویسید .
ندارم اينو ، من مثل بقيه نيستم سريع واست ميفرستادم اگه داشتم
به نظر من او پستي كه نوشتن اينجا جاي نوشتن پروژه مفتي نيست رو بايد حذف كنن

asal69
13-06-2011, 17:24
سلام به همه دوستان:
راستش من بايد يه پروژه ساختمان داده ها با يكي از زبان هاي c ، c++ يا c# يا java در مورد ليست هاي پيوندي بنويسم .

ورودي:
ورودي در فايلي با نام in.txt قرار دارد و در کنار فايل اجرايي قرار خواهد گرفت. خروجي نيز فايل out.txt ميباشد.
اطلاعات ورودي در اين فايل بايد بصورت صعودي در يک ليست پيوندي يک طرفه خطي اضافه يا کم شود.
I اضافه کردن عدد 5.45
I 4.87
I 12.83
I 5
I 9

از اونجايي كه من برنامه نويسي پيشرفته رو 3 ترم قبل پاس كردم و الان هم امتحانام شروع شده و وقتي برام نمونده اگر كسي زحمت اين برنامه رو بكشه خيلي ازش ممنون ميشم.

اما سورس هاي آماده:
فايل زير شامل بيش از 40 كد ارزشمند زبان سي و سي پلاس پلاس هست كه شما رو از نوشتن هرگونه كد نويسي در برنامه هاتون بي نياز خواهد كرد:
لينك دانلود:
پسورد:
به زودي برنامه هايي كه قبلا نوشتم رو ميزارم تا همه استفاده كنن: مثل برنامه ماشين حساب،برج هانوي،ثبت مشخصات دانشجو و...
اگه با لينك دانلود مشكل داشتيد بگيد تا خودم آپلود كنم و يه لينك بي دردسر رو براتون بزارم.
اميدوارم از اين 40 تا پروژه آماده لذت ببريد،بچه ها پروژه من رو فراموش نكنيد.تشكر

سلام این لینک 40 کد سی پلاس پلاس باز نمیشه ممنون میشم برام بفرستین
jojo_nanaz_69@yahoo.com

morteza_ss
25-07-2011, 21:44
سلام این لینک 40 کد سی پلاس پلاس باز نمیشه ممنون میشم برام بفرستین
jojo_nanaz_69@yahoo.com

باشه اولين فرصت ميفرستم
اد كن منو فراموش نكنم
Prince.persia_m@yahoo.com

reza_m_n_65
24-12-2011, 23:25
سلام به همه دوستان:

ورودي:
I اضافه کردن عدد 5.45
I 4.87
I 12.83
I 5
I 9

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز اونجايي كه من برنامه نويسي پيشرفته رو 3 ترم قبل پاس كردم و الان هم امتحانام شروع شده و وقتي برام نمونده اگر كسي زحمت اين برنامه رو بكشه خيلي ازش ممنون ميشم.

اما سورس هاي آماده:
لينك دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه زودي برنامه هايي كه قبلا نوشتم رو ميزارم تا همه استفاده كنن: مثل برنامه ماشين حساب،برج هانوي،ثبت مشخصات دانشجو و...
سلام اقا این لینکت کار نمیکنه میتونی برام بفرستیش؟
rezamn65@Gmail.com
reza_m_n_65@Yahoo.com

fatima5898
21-12-2013, 16:59
in linke moshkel dare ..baz nemishe:n28::n28:age mishe linkesho vasam email konid fatimabahrami22@yahoo.com

mr-abbasi
26-12-2013, 01:06
سلام بچه ها. دستم به دامنتون. من زیاد از سی++ سر در نمیارم و استادمون ازمون خواسته تا دو تا از برنامه های زیر رو به دلخواه انتخواب کنیم و بنویسیم. لطفا اگه کسی از شما میتونه بهم کمک کنه. فقط کد نویسی برنامش یکم آسون باشه که استاده گیر نده ها. مرسی.
1. برنامه ای بنویسید که اعداد کوچکتر یا مساوی n را چاپ کند.
2. برنامه ای بنویسید که مکمل دو عدد را محاسبه و چاپ نماید.
3. برنامه ای بنویسید که دترمینان 3*3 را محاسبه و چاپ نماید
4. حاصلضرب و حاصل جمع دو ماتریس n*n را چاپ نماید.
5. برنامه ای بنویسید که عدد n را دریافت و مشخص کند متقارن است یا نه؟
6. برنامه ای بنویسید که ب.م.م دو عدد را چاپ نماید.

فقط تا شنبه 7/10/92 وقط دارم تحویلش بدم. ممنون میشم کمکم کنید.

ati010
26-12-2013, 01:21
سلام ..............آقا مرتضی،بچه ها اگه کدهای پروژه لیست پیوندی رو دارید برام ایمیل کنید.ممنون میشم آخه خیلی خیلی لازمش دارم atefedarvishi@gmail.com

آرتین01
02-01-2014, 19:31
سلام اگه این 6 تا برنامه رو نوشتین برای منم ارسالش کنید ممنون میشم
این ایمیلمه erotic_0098@yahoo.com

Easther
30-01-2014, 13:38
من دنبال يك معلم خصوصى ميگردم كه در طراحى سايت شخصيم كمكم كنه، خودم يكمى بلدم ولى نميتونم جمع بندى كنم، قرار نيست طراح وب حرفه اى بشم يا در اين زمينه كار كنم، فقط براى استفاده ى شخصى ميخوام. ميتونم بدم يكى برام طراحى كنه ولى ترجيح ميدم خودم با كمك يه معلم خوب انجامش بدم. اگر كسى ميتونه كمكم كنه لطفا بهم ايميل بده و هزينه رو هم بابت هر جلسه يا ساعت يا هر طور كه روالش هست اعلام كنه. ممنون ميشم
b_hmp@yahoo.com
فقط اينكه من با معلم هايى كه خيلى رسمى هستند نميتونم كنار بيام، در واقع قراره كه با هم يك سايت طراحى كنيم، خيلى دوستانه.
و مورد ديگه اينكه بعد از اين سايت شخصى، با معلمم در رابطه با طراحى سايتهاى ديگه هم خيلى كار دارم.