مشاهده نسخه کامل
: اضافه کردن رم با تایمینگ متفاوت
با سلام خدمت دوستان عزیز
من سال پیش یه پک 2x2 GB Corsair 1600 CL8 خریدم حالا میخوام 4 گیگ دیگه رم اضافه کنم. مشکلی که برام پیش اومده اینه که الان این رم تو بازار نیست از برند دیگه ای هم نمیخوام خرید کنم. فقط میخوام بدونم که اگر یه ماژول با تایمینگ متفاوت مثلا CL9 اضافه کنم چی میشه؟ اصلا این امکان وجود داره؟ از دوستان متخصص در این زمینه میخوام که منو راهنمایی کنن.:41:
اگه برند مادربرد و مدلش رو بگید بهتر میشه راهنمایی کرد . ولی شاید قابلیت dual Channel رو از دست بدی .
Giga 890x UD3
---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
حالا نظرت در باره یه برند دیگه چیه؟
jafarian
30-05-2011, 09:50
شما باس همون 1600 بگیرین بعلاوه تایمینگ رم هم همون cl9 موردی پیش نمیاددرضمن شماازرمهایی که داخل این فایل pdf باباس 1600 هست که مربوط به مین شما هست تهیه کنید بهتره موردی پیش نمیاد.
دانلود فایل pdf
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برند رمه مهمه یا نه؟
آخه رمای corsair فوق العاده بی کیفیت شدن!
و در نهایت تایمینگ به چه صورتی در میاد؟
alborz_k
31-05-2011, 12:15
سلام. وقتی از دو مدل رم با تایمینگ های متفاوت استفاده کنید ، رم ها در فرکانس تایمینگ بالاتر کار می کنند . البته اگه رم های cl9 شما ، از نوع مرغوب لا قابلیت اورکلاک مناسب باشند ، می تونید رم ها رو در زمان تأخیر پایین تر تنظیم کنید .
منظورم از مهم بودن برند اینه که یه مارک متفاوت کنا رم های فعلیم(Corsair) به مشکل نمیخورم؟
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
سلام alborz_k ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه مدل معرفی میکنی؟
jafarian
31-05-2011, 13:17
تایمینگ با باس رم یکی باشه به مشکل نمیخورین.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.